Aromisuola on kokkien mielestä varmaankin huijausta. Sehän on suolaa ja natriumglutamaattia, mikä on siis tunnettu aromivahvenne. En nyt sitten tiedä, että mikä siinä on niin pahaa jos laittaa ruokaan kemikaalia, mikä parantaa sen makua. Varmaan se, että se ei ole perinteinen mauste. Laitan leivän päälle, jos siinä on tomaattia tai kurkkua päälinmäisenä, enkä pode huonoa omaatuntoa, paitsi suolan lisäämisestä vähän.Aromisuola on siirtynyt suolaosastolle mausteosastolta. Kun tuossa taannoin etsin aromisuolaa niin eipä sitä löytynyt. Ajattelin että Kari Aihinen on päässyt kauppaketjun ihon alle ja hänen inhokkinsa aromisuola on poistettu hyllystä. Myöhemmin huomasin että aromisuolaa on nykyään suolaosastolla. En minä muuten mitään aromisuolaa tarvitsisi mutta isä tykkää suolata (omasta mielestään) liian vähäsuolaisen ruuan aromisuolalla.