Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ari Santaselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Trimmer, 30.09.2016 klo 20.15.

?

Milloin kenkää?

 1. Nyt

  61 ääntä
  43,3%
 2. Jouluna

  14 ääntä
  9,9%
 3. Keväällä

  4 ääntä
  2,8%
 4. Antaa jatkaa

  62 ääntä
  44,0%
 1. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sormella ei kannata osoittaa ketään tuon tapauksen perusteella. Sen sijaan kaikki täällä ymmärtävät lähitulevaisuuden skenaarion, joka näyttää tältä: Tappio Lahdessa, sama Tampereella ja Turussa. Sitten kotipeli liikkuvaa, hyvää KalPaa vastaan. Yleisöä 1500-2500. Siitä perinteinen kotitappio, niin kohta ketään ei jaksa enää edes vituttaa. En sano, että näin varmuudella tapahtuu sillä en ole ennustaja, mutta siltä se näyttää juuri nyt. Eihän se Santasen pois potkiminen voi olla helppo vaihtoehto Tersalle ja kumppaneille, mutta ei ole helppoja vaihtoehtoja ylipäätään. Ettei tunnu liian negatiiviselta tämä kannanotto, niin kyllähän se taas aika nopeasti saadaan uskottavalle tasolle esim. ensi kaudella. Siitä on HPK, hyvänä esimerkkinä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2016 klo 14.06
 2. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Onko antaa linkkiä uutiseen? Lukemissani uutisissa Tuomenoksa ainoastaan perustelee, että loukkaantumiset ovat vaivanneet pitkän aikaa. Mehän tiedetään, että kaverilla oli kasvoissa murtuma jonka takia oli pitkän tovin sivussa.
   
 3. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  rico voi olla aloitteellinen ja etsiä jostakin maanantain painetun Etelä- Saimaan, samassa oli myös juttua uuden pelaajan etsinnästä.
   
 4. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ai jos veikkailen että McFarland pelaisi paremmin jos saisi paremmat ketjukaverit kuin Kaksonen ja Jääskeläinen niin se tarkoittaa että pitäisin hänestä jumalattomasti? Ei ollut mikään suosikkipelaajani todellakaan enkä väitä että hänellä jotain pelillisiä lahjoja olisi ollut. Uskallan tosin väittää ettei Rau olisi viime kaudella tehnyt läheskään 28 häkkiä jos olisi pelannut Elmeri Kaksosen ja Joona Jääskeläisen kanssa kolmosketjussa. Tästä voit varmaan sinäkin olla samaa mieltä. Enkä nyt siis mitenkään vertaa Raun ja McFarlandin pelillisiä taitoja, on Rau kuitenkin huomattavasti kovempi seppä.
   
 5. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Pidempi tarina oli paperi/nettilehti versiossa.

  [MUTU]Kasvomurtuma ei ollut todennäköisesti syy. Hyvällä prosentilla syy on se, että McFarland liukui päätyyn olkapää edellä (Edelleenkään en muista kotimatsia) lujaa olkapää edellä laitaa päin ja sen jälkeen oli telakalla uudestaan hetken aikaa ja ilmeisesti ei tuosta toipunut.[/MUTU]
   
 6. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Miten McFarlandin leikkausta vaativa vamma liittyy siihen että Ari Santaselle pitäisi antaa kenkää?

  Ei mitenkään, eikä McFarland enää ole edes joukkueen rivissä.

  Itse olin vahvasti sitä mieltä että Sanni Santasta ei olisi pitänyt valita ykköskoutsiksi, joten ratkaisu on nyt vain ja ainoastaan hallituksen käsissä.
   
 7. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kun SaiPa otti kesän "koti"harjoituspelissä HPK:lta kuokkaan 0-8 niin aavistelin, että tästä saattaa tulla vaikea kausi, mutta eihän varmaan kukaan olisi osannut odottaa nähtyä taapertamista. Alkusyksyn CHL-pelit loivat ehkä vääränlaista kuvaa joukkueen tekemisestä. Niissä näkemissäni peleissä SaiPa ei ollut pelilisesti parempi joukkue, mutta voittoja otettiin hyvän puolustustaistelun ja osin tuurin auttamana. Santanen korosti ennen kauden alkua, että hänen pelitapansa lähtee puolustuksen kautta. Vastaako Sanni itse puolustuksesta vai onko se ex-"voimahyökkääjä" Viljakaisen vastuulla? Oli miten oli, keltaisten päässä on soinut melkein eniten koko liigassa. Kauden alusta alkaen pelissä oli nähtävissä samat ongelmat puolustuksen merkkauspelissä, avauspelin syöttötarkkuudessa, hitaasta keskialueen ylityksistä ja erikoistilannepelaamisessa. Mikään näistä osa-alueista ei ole mennyt isoa harppausta eteenpäin puolen vuoden aikana Nyt on radikaalimpien toimenpiteiden aika.

  Kuka Santasen tilalle? Viljakainen ja Ropo duo on näyttänyt että juniorivalmennuksesta on liian iso harppaus liigavalmentajaksi. Koulua pitäisi olla käytynä myös aikuisten tasolla, ennen kuin tullaan ammattilaiseksi. En osaa itsekäään sanoa kuka olisi paras vaihtoehto luotsaamaan SaiPa kuiville tästä kurimuksesta. Kakkoseksi minulla on ehdotuksena Vantaalla valmentava Simo Mälkiä.

  Samalla ovenavauksella valmennuksen kanssa pitäisi ulostaa pahiten flopanneet kalliit pelaajat. Tähän listaan oma kärkeni on pakeista Savilahti ja Taipalus. Myöskään Hamilton ei ole yli kuukauteen esittänyt mitään mikä oikeuttaisi saamaan ulkomaalaisvahvistuksen palkkaa Liiga-SaiPalta. Nyt isolla luudalla kunnon joulusiivo ja sitten uusi startti. Tätä kautta ei ole vielä täysin hävitty, mutta yhtään ei ole enää aikaa toivoa parasta ja odottaa.
   
 8. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Siinä mielessä pitää antaa hallitukselle armoa, että ei noita laadukkaita valmentajia ole sillä viisiin tarjolla kuin toivoisi. Karri Kivi pestattiin Ilvekseen hyvissä ajoin, Jyrki Ahon kohdalla en muista milloin varattiin Ässiin. Ilmeisesti Tuomas Tuokkolaa ei täällä pidetä sateentekijänä jne. Sannin ottivat ja Sannin saivat. Nyt kellään ei ole mukavaa. Täytyy kuitenkin muistaa myös se, että olisihan siinä voinut käydä niin, että Santanen olisi onnistunut. Nyt niin ei käynyt. Niin se elämässä joskus menee!
   
 9. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ei mitenkään, mutta faktoja piti lyödä pöytään, kun @rico'n foliohattu meni syvemmälle päähän epäillessään, että mitään loukkaantumista ei edes ollut.
   
 10. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Ympäri mennään ja yhteen tullaan, jos tämä kausi menee vituiksi ja tappiot on miljoona luokkaa, josta seuraa pelaajabudjetin pienentyminen ensi kaudeksi ja siihen vielä päälle maestro Atu Selin pestaaminen ensikauden valmentajaksi mestisarpoja nostamaan liigaSaiPan miehistöön yhdessä AHL-arpojen lisäksi. Tämä siis vain sellainen tulevaisuudenvisio, jossa on paljon deja vu-ilmiötä mukana.
   
 11. Viivaläyssy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
 12. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Joko SaiPan hallitus tietää jotain, mitä me kuolevaiset emme tiedä, tai sitten SaiPan hallitus ei tiedä yhtään mistään yhtään mitään.

  Jos Santasta ei ulosteta tulevien kolmen suoran tappion jälkeen, ainoa vaihtoehto on hankkia pari Liigan tasolla kovan luokan pelaajaa, joista toisen on oltava puolustaja.

  Joskaan en vain itse näe, mitä helvettiä sekään mitään hyödyttäisi, jos joukkue pelaa tuolla tavoin kuin nyt pelaa.

  Silmiin pisti vielä tuosta artikkelista maininta "En näe syiden olevan joukkueen kokoamisessa, vaan siinä, että suorittaminen ei ole ollut sitä, mihin potentiaalia on."

  No aijaa!? Suorittaminen ei ole ollut kovin hyvää, jos ollaan parin kierroksen päästä sarjan viimeisiä. Nyt vain kovasti kiinnostaisi kuulla, onko Ekin näkemys tässä kontekstissa se, että siellä on ollut yksittäisiä pelaajia, jotka tekevät liikaa virheitä ja tämä on maksanut voittoja? Santasen teesihän tämä oli koko syyskauden. "Taas."

  Luottamukseni ei tähän touhuun nyt ole kovin vahvaa.
   
 13. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Tietysti vastaus oli ei. Eihän toimari voi lehdessä sanoa, että "joo kyllä me ollaan ihan siinä hilkulla että annetaan monoa". Varmasti aiheesta on keskusteltu, vaikka ei virallisella esityslistalla asia olekaan ollut, niin jotain puhetta siinä kahvia juodessa varmasti on ollut.
  Oli miten oli : Hakalista toivotetaan kaikille palstatovereille rauhallista joulua!
   
 14. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Kiitos samoin. Rentoa joulua ja peliesitysten valossa parempaa uutta vuotta.
   
 15. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Ei vittu sanon minä!

  Sokea Riittakin näkee mistä se kiikastaa. Peli täyttä paskaa ja nuppi punaisena yritetään jatkaa samalla kaavalla.... joka ei toimi.
  Perus 5 vs 5 ei varmasti tule muuttumaan paremmaksi vaikka tuonne millainen maalinikkari tai huippupakki hankittaisiin.
  Ylivoima voisi siitä (ehkä) parantua.

  Kyllä tuonne valmennukseen edelleen pitäisi tehdä se siivous.
   
 16. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Paljon se Sannin palkka on?

  Esaimaan juttu oli hyvä, ja EK:n vastauksia kannattaa lukea vähän avonaisemmalla ajatuksella.

  En ihan ymmärrä kaikkea Ek:n kohdistuvaa kritiikkiä, varmasti verrattuna Kallionniemeen ollaan vähän eri sarjassa, mutta eihän Rikukaan loistanut heti Koikkalaisen jälkeen.

  Tj toimenkuvaan sisältyy aikalailla kaikenlaista puuhaa, ja homma ei varmasti ole helppo.
   
 17. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Jos nyt vertailee Tirkkosen ensimmäisen kauden palkkaan, niin puhtaalla mutulla sanoisin 80-100K
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Jos noissa lukemissa on niin aika tolkuttomia summia on maksettu valmentajalle, jolla ei ole ykköskoutsin kokemusta miltään tasolta.
   
 19. sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Lainaus:
  En kyllä usko että Tirkkosen palkka olisi ollut ensimmäisellä kaudella lähelläkään 100K, eikös Peksin palkka ollut vuoden 2015 verotietojen mukaan luokkaa 118K €, onkohan valmentajille sopimuksissa mitään bonusjuttuja kuten pelaajille? Uskoisin että valmentajillakin joku bonusjärjestelmä olisi.
  Mutta Santasen luotto johtokunnassa näyttää olevan sementoitu, toivottavasti kummiskin kaudenjälkeen asiaa mietitään uudestaan jos ja kun tämä kausi menee täysin penkin alle.
   
 20. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Jatkan MUTU-linjaani ja tokaisen, että n. 80K taitaa olla aika normaali sellainen ekan kauden liksa. En nyt ole verotietoja kahlannut, joten mitään faktaa tälle ei ole taustalla, mutta näin olettaisin.
   
 21. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tirkkonen tienasi 2013 noin 84 500 e ja 2015 vajaat 113 000 euroa. 2013 Peksi ja Virtanen olivat ainoat alle 100 ke tienanneet. Eiköhän Santanen aloita myös samoista, n. 80 ke lukemista.
   
 22. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ja ne jätkät jotka mahdollistavat koko pelaamisen, eli hoitavat Kisapuistoon jään, saavat noin 27 000 vuodessa. Kiitos tästä kaupungille, koko suoritusportaan puolesta.
   
 23. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jaahas....joulu tuli ja meni, mutta Santanen jatkaa...nyt sitten kolmen vierasmatsin putki, jossa todnäk käy niin, että kaikki hävitään, Ilvekselle vasta jatkoajalla, eli saldona 1p. Siitä sitten viiden tappion siivittämänä ensi vuoteen ja kohti tiistai-Kalpaa...katsojia siinä pelissä jotain 2400.

  Toivon, että homma ei mene näin, mut mitään syytä olettaa muuta ei kyllä ole...valitettavasti.
   
 24. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Joulu tosiaan meni ja Santanen pysyy. Usko on kyllä kovilla ei voi muuta sanoa, mutta toivotaan nyt kuitenkin meidän olevan väärässä ja SaiPan nousu alkaisi.

  Pelillisesti ollaan oltu koko kausi enemmän ja vähemmän hukassa eikä paremmasta juuri tietoa. Tänään on kuitenkin uusi päivä ja katsokaamme onko joukkueen pelissä jotakin uutta hyvää.
   
 25. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Tänään oli kiekkokierroksessa ennen pelien alkua haastatteluja ja SaiPalta oli valittu haastateltavaksi, kukas muu kuin Santanen. Kun toimittaja kyseli, että milläs se kurssi muutetaan niin vastaus oli, että peliä yksinkertaisemmaksi ja nopeammaksi. Puoli kautta ja samat lääkkeet, kuin oli jo viime keväänä.

  Lisäilen linkkiä haastatteluun jahka tuo joskus areenaan lisäillään, voi sitten jokainen päätellä, että onko oikeasti SaiPan pelissä vialla se, ettei koohoteta tarpeeksi pystyyn ja isketä vastaan. Vai kenties se, ettei joukkueella ole mitään pelitapaa, kun muut pelaa pitkälti kiekkokontrollia ja materiaali nyt ei todellakaan ole Liigan kärkeä, millä voisi hyökätä alivoimaisena organisoitunutta puolustusta vastaan ja saada silti sitä tulosta.

  Jääkiekkokierros | Urheilua Yle Puheessa | Radio | Areena | yle.fi (linkki yle areenaan)
  17:20 alkaa jutut SaiPasta, 18:18 alkaa itse Santasen haastatelu.
   
  Viimeksi muokattu: 26.12.2016 klo 20.43