Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ari Santaselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Trimmer, 30.09.2016 klo 20.15.

?

Milloin kenkää?

 1. Nyt

  61 ääntä
  43,3%
 2. Jouluna

  14 ääntä
  9,9%
 3. Keväällä

  4 ääntä
  2,8%
 4. Antaa jatkaa

  62 ääntä
  44,0%
 1. bucksatan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tähänkin tulee muutos vuoden vaihteessa (1.1.2017 alkaen 6kk)
   
 2. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nyt olisi kiva tietää, millä tavalla tämän hetken tilanne on Ville Kohon vika? Meni loukkaantumaan ennen kauden alkua?

  Koskirantoja meillä on pelannut joukkueessa kaksi; Jarno, joka vetelee tällä hetkellä Pietarin SKA:n riveissä kovalla (sellaisella, että SaiPalla ei ole sen maksamiseen mitään saumaa) liksalla sekä tällä hetkellä Tero, joka minusta kuitenkin on tehnyt melko lailla odotusten mukaista jälkeä kakkosketjussa.

  Siitä olen kaikkien muiden kanssa samaa mieltä, että SaiPan joukkue on tällä kaudella ollut huonompi kuin osiensa summa.

  Kritiikkiä saa ja pitää antaa, mutta Kohon syyttäminen nykytilanteesta.....se on ainakin minulle hieman liikaa.
   
 3. PePo_17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  @Wolves

  Tarkoitan sitä, että valmentajan, jolla ei ole kokemusta, kanssa tehdään suoraan kahden vuoden sopimus, on idioottimaista. Kyllä sopimukseen täytyy saada joku riskejä pienentävä tekijä, jos väkisin halutaan kokematon valmentaja. Vaikka sitten se 1+1 tyyppinen.

  Vai onko se niin, että jostakin valmentajien liiton portaalista ladataan sopimuspohja, johon laitetaan tyhjiin kohtiin kesto, palkka ja nimet alle. Tuohon kuponkiin ei kenelläkään ole valtuuksia lisätä mitään, vai?
   
 4. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Luki kommentissani sitten vaikka kenen pelaajan nimi, niin siinä ei SYYTETTY ketään henkilökohtaisesti, vaan todettiin että ei ole a) nimeä b) taitoa takana sen vertaa että olisi paperilla voittava joukkue. Ei ole yhtään edes liki maajoukkuetason pelimiestä, vaan divarin ja liigan häntäpään tasoisia pelimiehiä, joille on voinut jopa selkääntaputtelu mennä nuppiin.... Oli sitten valmennus ihan paska, niin ei ole kyllä pelaajatkaan esittäneet yhtään sen enempää.. Jos ei niska punoita tappion hetkellä, niinkuin Peitsoman Jullella ennen vanhaan, niin ei edes yritetä sitä viimeistä hikipisaraa irroittaa. Kunhan nyt vaan läpsytellään ja pelätään jos vaikka sattus..... Näin se vaan on....
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2016 klo 17.33
 5. bucksatan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä mie näkisin, että lähes jokainen pelaaja alisuorittaa tällä hetkellä. Ei ne oikeasti ole noin huonoja vai onko kaikilla vetäny suonesta edellisillä kausilla? Syytä alisuorittamiseen en tiedä, mutta voisin veikata pelisysteemiä/valmennusta/huonoa joukkuehenkeä.
   
 6. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En tiedä, kuka teillä alisuorittaa, mutta me pienen budjetin joukkueiden kannattajat haluttaisiin aina nähdä joukkueen alisuorittavan, kun menee budjetin mukaisesti. Teillä oli vaan viime vuonna paljon tavallista parempi valmentaja, kuten meillä on nyt.
   
 7. Lainaus:
  Otteluketjujen avaaminen ei ole kiinnostanut pitkään aikaan edes SaiPan kannattajia... Tänään on yhdeksäs peli joulukuussa ja ketjua ei ole vielä avattu. Joulukuun peleistä tähän mennessä vain viidestä on otteluketju olemassa.
   
 8. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Jännä, että meillä menee kuitenkin joka kauden jälkeen jengi aika uusiksi. Mihin ne paskat divaritason ylpistyneet höntsääjät sitten lähtevät? Lopettavat uransa? Se on selvää, että SaiPa on aina pärjännyt enemmän raivokkaalla taistelemisella ja pelitavan totaalisella noudattamisella kuin silkalla yksilötaidolla. Yksilöitä nousee aina esiin ja ovat toki helvetin tärkeitä tälle jengille (Rau yms..), mutta neljän kentän miehittäminen pelkillä profiilipelaajilla vaatisi aika paljon lisää rahaa. Sen takia on jouduttu turvautumaan tuohon terrierimeininkiin. :) Ja siinä on auttanut sekin, että meillä on maalivahti, joka seisoo tarvittaessa päällään. Jussilla alkaa olemaan jo uraa takana sen verran, että vammaherkkyys ja toipumisaika kasvavat ja jos maalivahtiosastolle pitää vielä hommata varamiehellekin varamies, niin ei se silloin toimi.

  Mihin tämä terrierimeininki ja pelikuri on nyt sitten jäänyt, niin en osaa sanoa. Sen osaan sanoa, että ei se tässä reilun 2 kuukauden aikana enää palaudu, ei ainakaan näillä keinoin. Ylpistymiseen en usko. Siihen olisi kai vaadittu ainakin se mitali, he he.. Mutta jos joku on paskaa, niin se ainakin, että dumaa koko joukkueen paskaksi ihan vaan sen takia, että päällä on joku helvetin kokovartalokipsi. Ja numero 8 jätetään näistä divari/paska/ylpeä/höntsä-spekulaatioista pois, tuliko kaikille selväksi? ;)
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2016 klo 18.48
 9. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eiköhän SaiPan hallitus ole valmentajaa valitessaan pitänyt merkittävimpänä riskiä pienentävänä tekijänä sitä toisiasiaa, että Santanen on pelannut SaiPan edustusjoukkueessa 11 kautta (joista 5 kautta kapteenina) ja sen jälkeen toiminut 11 kautta SaiPassa kakkosvalmentajana?! Se on tietysti toinen asia että homma ei ole nyt toiminut, mutta ei valinnan onnistuminen ainakaan siitä jäänyt kiinni etteikö SaiPan johtoporras olisi tuntenut Santasta kaikkine hyvine ja huonoine puolineen.

  Päävalmentajan palkkaaminen 1+1 vuoden sopimuksella ei taida olla mahdollista. Yksikään itseään kunnioittava ja pätevä valmentaja ei suostuisi sopimukseen, jonka ehdot eivät käytännössä mahdollistaisi pitkäjänteistä joukkueen kehittämistä ja rakentamista. Ja toisaalta, yhden vuoden sopparin tarjoaminen vastuuvalmentajalla heijastelisi jo joukkueen suunnalta sellaista epäluottamusta, että parempi olisi vain etsiä toinen ehdokas.
   
 10. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mutta tämä on SaiPan peleissä pätenyt jo parilla edelliskaydellakin. Siis otteluketjujen avaamattomuus tai myöhäinen avaaminen. Joskus laskeskelinkin viime kauden aikana että SaiPan peli oli usein viimeinen jossa otteluketju avattiin.
   
 11. PePo_17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  Lainaus:
  Joo, varmaan noinkin on asia ollut.

  Voimme sitten vain lopputulemana todeta, että kaikki on tehty tieteen ja taiteeen sääntöjen mukaan, mutta nyt vain on käymässä näin.
   
 12. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Enhän minä ole niin sanonut. Päinvastoin. Ainahan seurajohto saa vaatia, mutta useamman päävalmentajan sopimuspaperin nähneenä (Ei oma, eikä liity SaiPaan mitenkään) on ihan päivänselvää, että yksikään valmentaja ei laita nimeään sopimukseen jossa sanotaan, että "Pisteitä pitää olla X joulukuun alkuun mennessä" tai "Sijoituksen on oltava kuudes tai parempi x-kuukauden loppuun mennessä"

  Antaa ihan liikaa liikkumavaraa yhtälön muille osille (Pelaajat, seurajohto etc.)
   
 13. Nagsus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Et ole ilmeisesti pahemmin ollut yrityselämän kanssa tekemisissä, kun et ole määräaikaisesta työsopimuksesta kuullut, ja ettei määräaikaista työsopimusta voi lähtökohtaisesti irtisanoa? Määräaikaiset työsuhteet ovat yrityselämässä todella yleisiä, joten tulet kuulemaan vielämoneen kertaan, jos yhtään korviasi auki pidät.

  Ja ettei ihan off topiciksimene, niin pitää sen verran sanoa, että vaikka kuinka Santasen tilalle toisen valkun haluaisin, niin vaikea on keksiä nimeä, jonka alaisuudessa todennäköisyys saada peli tämän kauden paranemaan niin paljon, että on järkevää maksaa kahdelle miehelle palkkaa. Alan kallistua sille kannalle, että tämän aika on vasta keväällä, vaikka vastasin gallupiin jo viikkoja sitten, että kenkää ja heti.
   
 14. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ne entiset sputnikit jotka sylkee maaleja on niitä jotka täällä haukuttiin paskaksi, ainakin hyvin usein niin on käynyt. Ja niin käy taas kun nykyiset "ei ykkössentterit" ja muut paskat ei lähtee. Tiedä sitten niiden kierojen silmien kanssa... Jostain syystä vaikuttaa jääneen levy päälle ja kaikki haukutaan kun palstalta löytyy monta niin asiantuntijaa että.
   
 15. PePo_17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä minä yrityselämästä jotakin tiedän.
  Enemmän ihmettelen sitä miten sopimus tehdään tekijän kanssa, jonka sopivuudesta ei ole näyttöä. Lisäksi vielä kokematon avustajakaarti. Mutta täällä sanottiin, että Sanni tunnettiin ja tiedettiin mitä saatiin. Hyvä niin.
  Sitten selvisi sekin, että kukaan valmentaja ei allekirjoita sopimusta, joka on lyhyempi kuin suora 2 v. Selvä sekin.
  Enkä minä sitäkään, että kaikki olisi Santasen vika tai edes hänet palkanneen syy.

  Päävalmentajan ja valmennusryhmän rooli on ymmärtääkseni melko tärkeä tämmöisessä jääkiekkojoukkueessa. SaiPalla ei ole varmaan varaa maksella monen valmentajan palkkoja, joten luulisi, että kaikin keinoin yritettäisiin varmistua, että homma onnistuu. Näin nyt ilmeiseti on sitten tehty kun on valittu mies joka tunnettiin. Vaikka kaikki ei olekaan Santasen vika, niin kyllä vastuuvalmentajan piikkiin jotakin tästä huonosta menestyksestä täytyy mennä. Kyllä sillä sanalla vastuu täytyy joku merkitys olla. Ja kyllä tuolla palkalla täytyy ymmärtää jotakin vastuuta ottaakin.

  Huono menestys on varmasti monen tekijän summa. Nyt kun firmassa vaihtui moni tekijä, olisi luullut, että toimenpiteitä olisi tehty extra-varovaisesti. Odotukset olivat ilmeisen kovat; yleisökeskiarvoa ja oheistuotteiden hintoja korotettiin.
   
 16. zet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anssi Ritari
  Näin ulkopuolisena näen Saipan ongelmien olevan syvemmällä kun pelkässä valmennuksessa. Saipan juniorityö on ollut vuosia huonoa eikä omia poikia ole riittävästi noussut liigaan. Sitä kautta joukkue joudutaan joka vuosi joudutaan kokoamaan muukalaisista, eikä tarvittavaa yhteisöllisyyttä synny. Kun pelaajilta puuttuu kokonaan side Lappeenrantaan, niin mikä on se juttu miksi pelaajat haluaisivat myöhemmin vielä palata Lappeenrantaan?
   
 17. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Yhteisöllisyys voi syntyä, nähtiin se tässä parina vuonna. Mutta muuten pointti on totta. Olen monasti mietiskellyt että kannattaisiko liigajoukkueen budjetista lohkaista pari sataa tuhatta A-junnuill, pyrkiä saamaan vähän korkeampaa kaliberia joukkueeseen ja tarjota pitkäaikaisa sopimuksia sit vastaan että saavat heti vähän liian suurta palkkaa.
   
 18. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Joko nyt?
   
 19. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Mitähän Santanen teki toisella erätauolla? Tps sai SaiPan yv:n aikana parhaan paikan, niin Santanen varmaan sanoi, että tps oli lähellä tehdä av-maalin, kolmannessa erässä pidetään huoli, että se myös onnistuu, jos saadaan lisää yv:tä.

  ULOOOSS! Tirkkosen puukuva valmentaa paremmin.
   
 20. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pelissä ei ole minkäänlaista järjestelmällisyyttä. Pelaajat vain luistelevat ja huiskivat kiekkoa sinne tänne. Ihan ylivoimaisesti paskinta koskaan näkemääni lätkää. Nauroin ääneen tänään peliä katsoessani.
   
 21. ralph cox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, AS Roma, Blues
  Ari Santaselle kenkää.
   
 22. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ennen kauden loppua uus valkku pitäs ajaa sisään. Ei kukaan tule hallille seuraavallakaan kaudella, jos Santanen jatkaa. Ei mitään osaamista ja sitä aikalisääkään ei ikinä edes yritä hyödyntää.
   
 23. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Tänään ennen peliä juteltiin, että ei tuota paskaa kotipeleihin kehtaa lähteä katsomaan.
  Jumalauta, ennen Tirkkosen aikakautta mentiin joka helvetin peliin leuka rinnassa, mutta enää en siihen rupea!
  Tätä paskaa nähtiin jo tarpeeksi menneinä aikoina!
   
 24. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Koko vitun valmennustrio nyt HETI VITTUUN, KIITOS!! Ihan järkyttävää uberpaskaa taas tänään. Tuo yv on kyllä jotain aivan käsittämätöntä...ainut mitä siinä voi jännittää on se, että tekeekö vastustaja av maalin. En muista koskaan nähneeni näin paskaa ylivoimaa, joka on jatkunut tällaisena alusta asti.
   
 25. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ylivoima on paskaa, myönnän. Mutta ei se Santasen vika ole, että avopaikoista vedellään kiekkoa pleksiin. Paikat oli tehdä pari, kun Markkanen antoi mahdollisuuden voittaa muutamalla paraatitorjunnalla.