Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana timotl, 19.12.2013 klo 07.35.

 1. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä se on aika rankkaa maksaa isoja rahoja pitkä kausi ja nähdä totaalisen surkeaa kiekkoa koko ajan. Ei sitä se pelasta, että yhden säälisarjan ja korkeammalle sijoittuneen kevään flopin kaataa. Mutta joku varmaan tykkää katsoa häviävää joukkuetta koko kauden ottelusta toiseen, jos se vaan pääsee semeihin. IFK:n budjetilla vaatisin kyllä, että joukkue pelaa koko kauden siedettävää kiekkoa.
   
 2. toimittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Törmäsellä on kuitenkin sopimus. Heitetäänkö satatuhatta ikkunasta ja otetaan uusi riski jonkun 'Selinin' ja Kangasalustan kanssa? Pitäisin Törmäsen mutta tiimiä täytyy vahvistaa ja vaatimustason nousta kaikilla tasoilla.
  Jos Nybondaksen toimenkuvaa esim.supistetaan niin toivoa on. Muuten sama countryedari meno jatkuu.
   
 3. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Lainaus:
  Jaksaisit jos kauden päätteeksi nostaisit kannua ... sehän se koko homman pointti oli vai? Toki tuo runkosarja on sellasta peruskauraa mikä pitää vaan vääntää läpi, mutta kuinka moni esim. Washingtonissa on ihan mielissään parista viime kaudesta kun ollaan runkosarjan paras mutta ei muuta?
   
 4. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Kyllähän siinä juhlat pystyssä olisi, mutta harvoinpa mestari tulee runkosarjan 4 sakin ulkopuolelta. TPS taisi sijalta 6. voittaa mestaruuden vuonna 2010, mutta todella harvinaista tollanen. Eli kannattaa menestyä runkosarjassa, niin mestaruus todennäköisempää.
   
 5. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Pakko huudella naapuripöydästä, niin mielenkiintoinen on case Törmänen ja Patella hyvää pohdintaa. Mitä olen teidän pelejä Törmäsen aikana nähnyt, pelaaminen on perustunut ainoastaan luovaan yksilösuorittamiseen, punainen lanka viisikkopelistä on puuttunut täysin. Mihin se johtaa, luovimmat yksilöt pelaavat minkä jaksavat, lopulta vain tyytymättömyys kasvaa ja ilmapiiri tulehtuu. Mielestäni Lahessa ongelma oli samankaltainen kun joukkueeseen tuli muutama isompi ego ja peli hyytyi loppu kautta kohden, Matikaisen heikkoutta vai se, että heidän myötään luovuttiin oikeudenmukaisuuden perusarvosta? Peluutuskin oli samaa tyyliä, tulosyksikkö pelasi alivoimiakin jatkuvasti enemmän loppu kautta kohden. Valmentaminen vaikkapa IFK:n kaltaisessa joukkueessa ei ole ihan läpihuuto juttu, isoja egoja + organisaation luomat paineet ei ole mikään helppo yhtälö :) Kotimaisissa käskijöissäkin vain muutama vaihtoehto joilla auktoriteetti on riittävällä tasolla, Jortikka, Jaloset, westerlund, lähimpänä totuutta. Helvetin tärkeä merkitys on pelaajien persoonillakin hyvän harmonian saavuttamiseksi ja siksikin valmennuksella pitäisi täysin jakamaton valta jo joukkueen rakennus vaiheessa, rohkenen epäillä ettei Törmäsellä sitä ole ollut. Onnistunut valmennusprojekti on hyvinkin moni syinen juttu, jonka punaiseksi langaksi istuu loistavasti eräs sanonta, "ei kukkokaan käskien laula", siihen kun pääsee, että toimivalla strategialla ja sopivasti "ruokkimalla", saa sytytettyä intohimon liekin on vain taivas rajana...
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 23.56
 6. Joona D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Boston Bruins
  Törmästä kohtaan on kyllä äärimmäisen ristiriitaiset tunnelmat ollut jo pitkään. Se mitä Stögö sanoi haastattelussa siitä, että on ainoa valmentaja Westerlundin jälkeen, joka vienyt IFK:n kaksi kertaa peräkkäin mitalipeleihin on toki totta ja itsekään en sitä ollut edes tajunnut miettiä, mutta ei se kyllä anna anteeksi kaikkien aikojen alisuoriutumista runkosarjassa. Pleijarit runkosarjaan verrattuna oli tietenkin erittäin hyvä tasonnosto ja IFK meni odotettua pidemmälle, mutta niistä lähtökohdista mihin kauteen lähdettiin tuntuu kyllä todella urpolta puhua siitä, että paikka välierissä on odotettua parempaa tulosta. Ajatus Selinistä penkin takana ei kyllä kuitenkaan lämmitä yhtään. Mielummin ensi kaudeksi Törmäselle liigan kovin jengi ja vakaa jatkumo. Paitsi sehän oli jo tämä kausi...Vaikea sanoa, toivottavasti jengiin satsataan juhlavuosi tyylillä ja Stögö saa vielä yhden mahdollisuuden, koska parempaakaan ei ole mielestäni tarjolla. Ei kai IFK:ssa mitään mestaruuksia ilman ylivoimasinta jengiä ole vuosiin voitettukaan.
   
 7. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  NHL on aika eri maailma kun tasoerot ovat paljon pienemmät ja joukkueita on niin paljon, että pleijareihin päästäkseen on täytynyt pelata jo ihan jees kiekkoa.

  Miksei vain voisi suorittaa runkosarjan kuuden sakkiin ja sitten lähteä yrittämään menestystä? Paljon helpompi reittikin olisi playoffeissa kun alkaisi pelaamaan jo kauden aikana. Huomaa, ettet ole IFK:n pelejä katsonut tv:stä saati paikan päällä.
   
 8. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Kyllä mä kaikesta huolimatta toivon Törmäsen jatkavan ensi kaudella, mutta valmennustiimiä olisi jollain tapaa vahvistettava. Fysiikkavalmennus pitäisi olla jo nyt muutettavien asioiden listalla ensimmäisenä, henkinen valmennus heti perässä. Valtava pettymys on putoaminen mestaruuskamppailusta tässä kohtaa, mutta Törmäsen pudotuspelinäytöt ovat kuitenkin sellaista luokkaa, ettei ihan hetkeen ole IFK:ssa nähty.
   
 9. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Törmänen jatkakoon sopimuksensa mukaisesti. Jos IFK tekee (taas) helpon ratkaisun ja antaa kenkää vieläpä seuran historiassa poikkeuksellisen menestyneelle valmentajille, voi olla ettei tänne ihan kauheasti ole tunkua huippuvalmentajamarkkinoilla, eikä todellisia ongelmia (jotka sitkeästi näkyvät säilyvän valmennusryhmästä toiseen) korjata koskaan.

  Sisään: Fysiikkavalmentaja (jolla on oikeasti myös alan koulutus) ja henkinen valmentaja, kiitos!
   
 10. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllähän noista Törmäsen haastatteluista pastaa se, että ihan kaikki HIFK:n sisällä ei ole kunnossa: Aaltosen tilanteesta ei puhuta, ei keskustella siitä, että tuliko organisaatiolta tarpeeksi tukea ja kaiken kruununa tuo lause, "kuinka iloisia tässä olisi oltu, jos olisimme olleet kakkosia runkosarjassa ja ennen tätä laulussa", joka viittaisi suoraan Seliiniin. Silti Törmänen sanoi, että hänellä on sopimus ensi kaudesta ja jatkaa ilman muuta tietoa. Mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella?

  Itse joukkuetta kannattavana ihmisenä olen monta kertaa sanonut, että HIFK:n tämän kauden tyyppistä epäpelaamista en halua enää katsoa ensi kaudella. Alivoima ei toiminut, ylivoima ei toiminut, joukkueen hyökkäyksessä ei ollut rakennetta, paineen alla lähdöt päättyivät liian usein vastustajan lapaan sininviivalla, joukkueen kärkipelaajat alisuorittivat koko kauden. Silti HIFK oli neljän parhaan joukossa. Mikäli nyt otetaan fanitakki päältä pois ja mietitään järjellä tätä tilannetta, niin nyt pitää katsoa kauemmas, eikä vain ensi kautta. HIFK:n pitää oikeasti miettiä, että kenet HIFK haluaa Törmäsen seuraajaksi ja siihen junaan pitää aikataulullisesti hypätä. Omissa papereissani se henkilö on Karri Kivi, jonka sopimus Ilveksen kanssa päättyy tiettävästi seuraavaan kauteen. Nyt jos HIFK vetäisi Selinin kanssa yhden kauden, niin se olisi typerä välikausi. Eikä Selin mielestäni ole näytöiltään se tason valmentaja, että hänen kanssaan automaattisesti kannattaa uutta kolmen vuoden projektia aloittaa. Toki Törmäsen, johdon ja muun valmennuksen tilanne voi olla niin solmussa, että jatkon edellytyksiä ei ole ja Selin tulee tätä paikkaamaan. Kuten sanottu, me emme tiedä kaikkea.

  Mikäli Törmänen jatkaa, joka saattaa olla järkevin vaihtoehto (rahallisesti, pitkällä tähtäimellä), niin jotain kuitenkin pitää tapahtua, että tämän vuotinen alisuorittaminen ei toistu. Toivon todella, että HIFK:ssa tehdään oikeat analyysit kehittämisalueista, eikä vain jatketa eteenpäin ja ensi kaudella painitaan samojen ongelmien kanssa, joita on pelaajamateriaalissa, fysiikassa/urheilullisuudessa, loukkaantumisissa ja myös itse pelaamisessa. Törmäsen jatkaessa kannattaa oikeasti miettiä pitääkö valmennusryhmään tehdä vaihdoksia esimerkiksi erikoistilanteiden osalta. Eilinenkin peli olisi pitänyt voittaa jo pelkästään ylivoimilla. HJK:ssahan päädyttiin päävalmentajan jatkoon, mutta taustavoimia vaihdettiin.

  Olen siitä asiasta samaa mieltä, että Nybondas on yksi suurimmista turbulenssin aiheutajista. Karmea määrä euroja käytössä ja kun esimerkiksi eilistä rosteria katsoi, niin ei voinut, kuin huokailla. Hienosti jätkät asenteella vetivät, mutta onhan tuohon euromäärään nähden rosteri surkuhupaisa. Johtavina pelaajina häärivät pelillisesti Kantola ja Petrell, kun heidän pitäisi olla alempien kenttien pelaajia. Missä meidän johtavat pelaajat, karmea määrä hutihankintoja taas kerran ja lisäksi tietyt pelaajat jatkavat kaudesta toiseen, vaikka taso ei riitä tai eivät pysy kasassa.

  Aaltosesta on vielä pakko sanoa sen verran, että olen aivan varma, että hän olisi onnistunut esimerkiksi Tapparassa, HPK:ssa tai Kalpassa. Aaltonen ajautui HIFK:ssa sellaiseen pelilliseen umpikujaan, josta hän ei vain ulos päässyt ja tästä menee iso osa myös valmennuksen piikkiin. HIFK:ssa on ennenkin nähty pelaajia, jotka ovat epäonnistuneet ja sitten loistaneet muualla. Aaltonen on pelaajaprofiililtaan sellainen pelaaja, jonka pelaaminen helposti lähtee väärille urille, kun huono kierre alkaa. Ei kyse ollut siitä, ettikö Aaltonen olisi yrittänyt. Sama homma oikeastaan Erosen kanssa. Helppo kaataa kauhea määrä paskaa niskaan, mutta kun joukkueen kiekollinen pelaaminen on lapsen kengissä, niin joukkueen "kiekollinen" ykköspuolustaja on usein se, joka sen likaämpärin niskaansa saa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 11.05
 11. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Törmästä syytettiin jossain vaiheessa liian löysista treeneistä, veikkaan että isona syynä on myös pelaajat jotka niitä treenejä suorittavat. On jotenkin vaikea nähdä että Aaltonen & Eronen vetävät kenenkään harjoituksissa 100 lasissa, kun he eivät tee sitä peleissäkään. Tällä kertaa nuo kaksi taisivat olla niitä harhaanjohtajia, eivät ne oikeat johtajat joukkueessa saaneet muita johdettua toiseen suuntaan. Loukkaantumisesta johtuen joukkueessa pelasi myös paljon nuoria jätkiä ja pelkäänpä että he lähtevät aika helposti noiden "starojen" perässä löysäilyyn mukaan. Lopputuloksena on huonoja harjoituksia löysästi suoritettuna, joka väkisinkin näkyy kentällä.
  Tämän lisäksi käsittämätön kasa loukkaantumisia ja vaikkea välillä oli jaksoja joissa pelaajia oli terveenä niin silti ketjuja sotkettiin jatkuvasti.
   
 12. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tässä ollaan asian ytimessä. Homma lähti jo ennen ensimmäistäkään ottelua väärille urille kun kautta pohjustavissa haastatteluissa tuotiin jatkuvasti esille sitä, että pelaajille annetaan vapauksia ja he saavat olla luovia. Osa ei mitä ilmeisemmin pystynyt käsittelemään vapauksia oikealla tavalla vaan asioista lipsuttiin ja fokus oli, osalla nuorempiakin pelaajia, väärissä asioissa väärään aikaan. Kun joukkueen peli ei kauden aikana kehittynyt, joutui omaksuttu systeemi kyseenalaiseksi. Vaikka muutama kokeneempi pelaaja yritti mittavilla omilla toimillaan saada eheytettyä tekemistä, ei joukkue missään vaiheessa kautta liimaantunut kunnolla yhteen.

  Toinen asia on loukkaantumissuma. Huolellinen valmistautuminen suoritteisiin ja suoritteiden jälkeinen ja monesti omatoiminen lihashuolto parantavat mahdollisuuksia ehkäistä vammoja. Perushommaa ammattiurheijoille ja jopa harrasteurheilijoille. Joka päivä tuhannet ihmiset venyttelevät ympäri Suomea kuntosaleilla ja osallistuvat ohjattuihin lihashuoltosessioihin.
   
 13. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  En voisi olla enemmän samaa mieltä! Jos Törmänen vaihtuu AP Seliniin, on kyseessä taas kerran laastarointi, ei kirurginen ongelmankäsittely. Stögöhän on 2000-luvun katsannossa liki menestynein (!) HIFK-koutsi; runkosarjan voitto, hopea, sääläreistä välieriin, mahdollinen pronssi, kaksi kautta peräkkäin 4:n joukossa. Viimemainittu ei onnistunut Nokaltakaan. Organisaation pitäisi hoitaa valmentajalle juuri hänen tarvitsemansa työkalut ja minä uskon, että motivoitunut + hyvän joukkueen saava Törmänen pystyy viemään HIFK:n pitkälle ensi kaudellakin. Antaisin siis ehdottomasti jatkaa sopimuksensa loppuun. Ja fysiikkavalmentaja viipymättä sisään.
   
 14. Stigu Jäsen

  Kyllähän noi omatoimiset treenit ja loukkaantumiset varmaankin liittyvät toisiinsa.

  Mä haluaisin nähdä ensi kaudella perusvalmentaja Antti Törmäsen, joka heti kauden alusta 1) kehittää normaalin pelikirjan ja 2) vetää normaaleja treenejä. Kolmen kauden perusteella veikkaisin että näin ei tule tapahtumaan, sen verran syvässä on Antin valmennusfilosofiassa tuo pelaajille vapaudet-ajattelutapa.

  Toinen mielenkiintoinen asia on apuvalmennuksen, IFK:n johdon ja Törmäsen välinen suhde. Ollaan Törmäsestä mitä mieltä tahansa, niin kyllähän apuvalmennuksen ja johdon on hänen takanaan seisottava, jos ja kun hän on IFK:n valmentaja. Vitutttaa ajatuskin mahdollisesta maton alta vetämisestä.

  Kolmas asia on sitten meidän UTJ. Kyllähän pätevä UTJ, esimerkkinä joku Kekäläinen, voisi varmasti jeesata ja ohjeistaa Törmästä myös valmennuksen, pelaajien ja esim. omatoimisten treenien suhteen ennen kautta ja kauden aikana. Tuntuu siltä, että IFK:ssa UTJ:n hommat loppuu kun kausi alkaa. Leppoisan syksyn katkaisee pienen sterssipiikki loppusyksystä/alkukeväästä, kun jengiä pitää paikkailla veret seisauttavilla vahvistuksilla. Kauden lopuksi UTJ kysyy valmentajalta: " Miten meillä meni?", antaa lyhyen "eteenpäin on menty nöyrä pitää olla virheistä otetaan opiksi huonoa onnea oli kauden aikana paljon"-haastattelun, lukitsee toimiston oven ja lähtee hyvin ansaitulle kolmen kuukauden lomalle.

  EDIT: Mitäs Haggelström luulet: Voittaako Stögön IFK ensi kaudella Tapparan? Mun mielestäni masentavinta on, että IFK:n ensi kauden maksimisuoritus Stögön kanssa on kakksosija, ellei sitten joku muu jengi kampea Tapparaa pois tieltä.
   
 15. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Diplomaattinen vastaus: uskon, että Törmäsen HIFK pärjää Tapparaa vastaan yhtä hyvin kuin Selinin HIFK. Täytyy muuten muistaa Tapparasta puhuttaessa, että kyseinen nippu ei ole vaikea vastus ainoastaan HIFK:lle. Ei niille pärjää kukaan tässä Liigassa saatana, ihme vempuloita!
   
 16. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Siihen en ota kantaa, että olisiko Selin yhtään Törmästä parempi vaihtoehto HIFK:n peräsimeen, mutta kahden edelliskauden aikana Selinin TPS kuitenkin vei Tapparaa pistein 16-8. HIFK vastaavasti hävisi Tapparalle pistein 4-20 + pudotuspelisarjat päälle.
   
 17. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Joo, kyllä mä tuon selvitin itsekin, kun rupesi kiinnostamaan. Mutta jotenkin HIFK kompuroi aina Tapparaa vastaan, oli koutsina kuka tahansa. No, ehkä ensi kaudella nähdään Selin & HIFK.
   
 18. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mites tuo Ismo Lehkonen, niinkuin eilen puhuttiin. Trapparan kaataja. Vuoden pahvi ja katotaan mitä tulee. Maksetaan sekä AP Selin että Stögö ulos.
   
 19. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tai sitten pidetään kaikki. Selin hoitaa runkosarjan, Törmänen pleijarit. Ja jos jossain vaiheessa tulee Tappara vastaan, Ika astuu puikkoihin.
   
 20. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ehdottaisin mututuntumalla myös seuraavanlaista trioa joka on vapaana;

  Ari-Pekka Selin Päävalmentaja
  Kai Suikkanen Apuvalmentaja
  Antti Törmänen Apuvalmentaja
  Ismo Lehkonen Playoffvalmentaja (Sopimus 1.3.2018 - putoaminen)
  Jan Lundell Maalivahtivalmentaja
   
 21. Ville Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ollaan me tuuliviirejä ja meidän itseluottamus on 0.

  Eikö HIFK perustu yksilöihin, asenteeseen, ylimielisyyteen jne. Törmänen ajattelee samoin että yksilö edellä, jos yksilö tajuaa niin totta helvetissä hän pelaa voitosta ja kunnioittaa ja kuuntelee kaveria. Siksi Törmänen on antaa pelaajien miettiä kuvioita. Luotan itse 100 nolla tähän ajattelutapaan.

  Jos ei usko itseensä niin voi kannattaa Tapparaa:))

  Oli huono kausi, viime vuonna runko sarja erilainen. Estämisestä ja kahva kiekko jääköön omaksi tarinaksi.

  Meillä on Miro Heiskanen ja Joe Finley. Eikö siitä voi rakentaa jo juhlavuoteen Törmäsen johdolla tarinaa
   
 22. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Auvitu, tää oli yks parhaimmista viesteistä pitkään aikaan. Ensimmäinen vieno hymy hetkeen.
   
 23. Tässä ketjun viimeisillä sivuilla on kyllä erinomaisia ja asiantuntevia näkemyksiä. Ei valmentaja voi kovin huono olla, jos koko ajan taistellaan mestaruudesta. Ei vielä mestaruutta, mutta taistelua kuitenkin.

  Se mikä tekee viestistäni naputellun arvoisen (ainakin omasta mielestä) on se, että ei kovaan ja arvostettavaan peliin vain kuulu valmentajalta tuollainen tuomareiden tai jonkun muun ulkopuolisen arvostelu. Jääkiekon pitäisi olla rehtiä. Ehkä se ei aina ole, mutta HIFK:n arvoihin en olisi ikinä uskonut tuollaisen kuuluvan.
   
 24. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Gnjääh. Flow-tilassa jalat liikkuu, kädet toimii ja mieli on virkeä, silloin Törmäs-kiekko on parhaimmillaan, usein hyökkäyksissä. Silloin kun ei liiku, ei toimi eikä ole virkeä olisi hyvä olla jotain ennalta sovittuja tapoja toimia, eli ns. pelitapa. Väsyneenä lähtö omastapäästä paineenalla lienee helpompaa kun on kuvio jossa tietää mihin syöttää, vaikka ei juuri sillä kertaa olisi sinne katsonutkaan. Samoin Yv:llä 4-5 harjoiteltua kuviota helpoittanevat tekemistä. Kyllä ne nerokkaat loistoajatukset voi sinne lisätä kun ovat tullakseen. Tässä juuri oli Stögön suurin puute, kumma kyllä joukkue ei jaksanut suorittaa flow-tilassa kuuttakymmentä runkosarjanpeliä + pleijarit. Peräti omituista.
   
 25. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Hetken aikaa mutusteltuani olen edelleen sitä mieltä, että:

  - Pidän Törmäsestä henkilönä ja persoonana;
  - Törmäsen peluuttama kiekko on pääosin liian haastavaa rajoitetuilla taidoilla pelaaville liigapelaajille; ja
  - HIFK:n ei kannata potkia Stögöä pois peräsimestä, vaikka minä henkilökohtaisesti en toivoisi Antin enää jatkavan pestissään.

  Yllä lausutusta seuraa, että olen hyväksynyt tilanteeni ja ensi kausi on luultavasti minulle ns. ohikausi niin pitkälle kuin se on mahdollista.