kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Nyt olisi mielenkiintoista tietää niiden kahden jukuripelaajan nimet, jotka ennen ja jälkeen 7. välieräottelua Turussa olivat kertoneet sivullisille, että pelaajat päättävät, miten Jukureissa pelataan. Kapteeni näyttää olevan eri mieltä ja ylistää Pennasta osaavana valmentajana.
Asiasta mitään tietämättä kysyn vain yleisesti sellaista, että kuinka usein voittavan joukkueen kapteeni on sanonut valmentajastaan jotain muuta kuin ylistäviä sanoja. Sitä en tiedä mikä tilanne Jukureissa on, mutta vähän erikoiselta se omaan korvaan olisi kuulostanut jos Järvinen olisi sanonut tyyliin:"Keskenään me pelaajat sovitaan miten pelataan, paskat Pennasen mietteistä." Vaikka tilanne tämä todellisuudessa olisikin. (Korostan nyt vielä etten tiedä joukkueen sisäisestä tilanteesta yhtään sen enempää, kunhan mietiskelen.)
 
462004

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tota juttua kun luki tuli hieman wtf.

Maksettu mainos-fiilis, vetiköhän Pablo vähän alta lipan toimittajaa?

'Ylivoimainen lajiosaaja', 'esiintyy isännän elkein joukkueen edessä' anna mun kaikki kestää :D

Tälle jampalle pitää saada äkkiä liigajoukkue vähintään alle, mieluiten KHL-joukkue. Menee kyvyt muuten hukkaan.
 
Niin no, ei minulla ole tuhon mitään lisäämistä. Siis Järvisen arvioon. Se on yhtä sen kanssa, mikä oma käsitykseni on Antti Pennasesta valmentajana.

Se, että täällä määrätyt nimimerkit ovat jauhaneet täyttä paskaa, on jätettävä omaan arvoonsa. Kyseiset nimimerkit eivät ymmärrä jääkiekosta, vielä vähemmän valmentamisesta ja esimerkiksi Meidän Peli on tajuttu monien kohdalla ihan väärin.

Omalta osaltani jätän nyt tämän ketjun tähän.

Omana loppukaneettinani saa toimia tuo Pasi Järvisen todistus valmentajastaan. Se on vastaansanomaton todistus ja puhe Antti Pennasesta.
Käsitys on käsitys ja totuus on totuus. Normaalielämässä niillä on vinha ero.
Joskus niiden erottaminen on hankalaa ja se saattaa vääristää korkeastikin koulutetun henkilön eettis-moraalista maailmankuvaa.

Vaikken ymmärräkään mitään jääkiekosta, valmennuksesta ja kirjoitan täyttä paskaa, niin onneksi jokainen edes auttavasti jääkiekosta ymmärtävä (joka näki vaikkapa Tuto-Jukurit sarjan Tuton kotiottelut) voi sanoa, että Jukurit oli köysissä joka ainoassa ottelussa.

Vain Oskari Setäsen onnistuminen/Tuton pelaajien täysi kädettömyys maalintekotilanteissa ja melko luokaton AV ja YV estivät lukuja olemasta toisinpäin.

Jos joku pelasi Meidän Peliä ko. sarjassa, se oli Tuto. Ja selkeästi.
Siis vaikka en siitä mitään ymmärräkään.Se näytti ihan Meidän peliltä, vaikka siihen joku hölmö oli mennyt sekoittamaan tunteen ja tahdon. Mokomakin.

Ja kuten nimim. P.Sihvonenkin, kaikki kertovat mediassa totuuden. Omansa.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Kummallista tämä Meidän Pelin valmentaminen (vai mitä se Pennanen nyt sitten vetää), kun aina välillä tulee täydellisiä romahduksia. Kuten Suomelle Vancouverissa USA:ta vastaan, peli oli ekan erän jälkeen 6-0 (tai itse asiassa 13 minuutin jälkeen). Eilen taisi olla karkeasti 22 minuuttia ja 6-0. (Silmänisku hymiö)
 
"On vaarallista puhua korkealentoisista järjestelmistä ja strategioista. Toiminta on aina paikallista..." -V. Horttana-

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Onnea voitetusta mitalista!

Kovaan paikkaan tulit. Tulos kertonee lahjakkuuden!

Pääset kokoamaan omannäköisesi ensi kaudelle, ja uskon ja toivon, että joukkueen pilarit on kasassa heti kauden alkaessa.
 
meiänpeli
Huikeaa peliä Jukureilta.
Miksi?
Kun Jukurit johtaa tai täytyy puolustaa, Jukurit puolustaa.
Kun on aika hyökätä ja tehdä maali, Jukurit painaa pelin vastustajan päätyyn. Tekee maalin!
Miksi?
Pelitavasta tai hieman pienemmistä taktisista asioista on kyse. Mutta mikä muuttuu Jukurien pelissä, en osaa sanoa (just an avarage guy, sometimes on skates on a sliding ice with a great guy).
Mahtavaa!

Sihvonen, kerro mikä on tää juttu?
En ole Sihvonen eikä tämä ole täysin suora vastaus kysymykseesi, mutta haluaisin kuitenkin liittää Länsi-Savon juttukokonaisuudesta osuuden, jossa Pennanen kertoo pelinsä filosofisen perusajatuksen ja selityksen paljon "kohua" aiheuttaneelle käyttäytymiselleen aitiossa. Aika vastaansanomatonta tekstiä. Lienee viimeistään nyt selvää että meillä on erittäin asiantunteva ja viisas ihminen Jukurilaivan ruorissa.

Antti "Pendo" Pennanen sanoi:
On tärkeää ymmärtää, että jääkiekkoa voi pelata ja voittaa monella eri tavalla, se on koko lajin rikkaus. Mitä sitten on meidän peli? Olen ollut aikoinaan luomassa meidän peliä, mutta nykyisin se on käsitteenä jo niin laaja, että sen voisi unohtaa. Meidän peli on myös osittain väärin ymmärretty, eikä vähiten median osalta. Eikä meidän peli ole enää sitä, mitä se on joskus ollut, vaan se kehittyy koko ajan. Jukka Jalosen ja Erkka Westerlundin meidän peli ei ole samanlaista, vaikka ne niputetaan yleensä saman alle otsikon alle.

Minun pelifilosofiassani kaikki lähtee puolustamisen ja hyökkäämisen tasapainosta. Tärkeää on se, missä tilassa viisikko on, kun se saa kiekon tai kun se menettää kiekon. Se, kumpi joukkue hallitsee näitä tilanteita, määrittelee sen, kumpi vie pelin virtausta 5 vs 5 -pelissä. Puolustamisen ja hyökkäämisen liitoskohta ei saa vuotaa. Jukureissa se vuoti pitkään, mikä on sinänsä ymmärrettävää, sillä tämän hallitseminen on pitkän työn takana, se vaatii oikeita pelin rytmejä ja rakennetta suhteessa vastustajaan. Tuleeko tämä koskaan valmiiksi? Ei – ja se takaa kehityksen.

Minua ei voi lokeroida kalpalaiseen kiekkokontrolliin ja jyppiläiseen pystysuunnan kiekkoon, vaan näen, että hyvä peli on molempien summa. Peliä pitää pystyä myös muuttamaan suhteessa vastustajaan. Pelin pitää olla niin monipuolista, että se kestää erilaisia joukkueita vastaan. Kolmas olennainen asia on se, että peliä on pystyttävä kehittämään nopeammaksi sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan, niin että peli vielä pysyy hallussa ja laadukkaana. Tässä yksilön pelinopeuden kehittäminen on tärkeää, sen kehittymisen avulla viisikon pelinopeus kasvaa potenssiin.

Olen tietoisesti rauhallinen vaihtoaitiossa, peli on pelaajien peli. Mitä kokeneempi pelaaja on, sitä vähemmän hän haluaa, että valmentaja riehuu vaihtoaitiossa ympäriinsä fläppitaulun kanssa. Minusta sellainen tyyli on ensisijaisesti katsomoille ja seurajohdolle valmentamista, ei pelaajille. Olennainen viesti on saatava perille ja sitä auttaa, jos ei koko ajan viesti jotain. Asian voi sanoa monella eri tavalla: joskus huudetaan, joskus sanotaan rauhallisesti yksityisesti ja joskus ollaan vain hiljaa. Se on pelaaja-, ottelu- ja tapauskohtaista. Minun mielestäni valmentajan pitää olla vaihtoaition rauhallisin ja elää vähiten tunteikkaasti, sillä hänenhän pitää pystyä hahmottamaan, mitä kentällä tapahtuu ja antamaan palaute olennaisista asioista. Valmentajana haluan myös luottaa pelaajaan: kyllä pelaajat aika usein ymmärtävät itse, mitä ovat tekemässä tai tehneet. Ihanteellisessa tilanteessa valmentaja tekee itsensä työttömäksi ottelutilanteessa. Näihin asioihin minä uskon tällä hetkellä – ja samalla maailma muuttuu ja koko ajan haluan kehittää itseäni ja pysyä kehityksessä mukana.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Itse voin myöntää että pahimman tappioputken aikana olisin laittanut Pendon ensimmäiseen junaan, koska vaikutti pahasti siltä että kausi on pian ohi.

Nyt voin sanoa olleeni väärässä, koska lopulta joukkue alkoi pelaamaan ja pelasti Pennasen työpaikan. Näin uskon. Nyt kun on Antin ajatuksia saanut lukea, niin mieli on hyvin luottavainen ensi kauden suhteen noin valmennuksen osalta. Oli hieno juttu noin muutenkin kuulla, että henki joukkueessa oli erinomainen, siitä tosin olikin jo niin 'varmaa' tietoa kuin katsomoon nyt ylipäänsä voi tulla.

Mitä tulee tuohon Antin suorastaan ylirauhalliseen tyyliin, niin olen ehdottomasti sitä mieltä että se on aina parempi, kuin esimerkiksi hänen täydellisen vastakohdan Tammisen kendoharjoitukset vaihtopenkin takana, jotka takuulla pidemmän päälle ärsyttävät juuri noita kaiken nähneitä kokeneita pelaajia.

Olen kuitenkin sitä mieltä että viime kaudella oli paikkoja joissa Pendo olisi voinut näyttää vähän enemmän tunnetta ja ehkä tietyissä paikoissa pelaajat jopa sitä odottivat. Välillä jäi katsomoon väkisinkin kuva että penkki ei ole aivan täydellisesti hallinnassa. Hyvä että se osoittautui kuitenkin suurimmaksi osaksi virheelliseksi tulkinnaksi.
 
Est Sularus oth Mithas
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Lähes vuosi edellisestä updeittauksesta tähän ketjuun ja ollaan paljon viisaampia. Ei ole helppoa olla Jukurien päävalmentaja, koska mikään ei riitä ja sekään ei riitä. Pennanen sai ja rakensi Mestikseen isolla rahalla joukkueen, jolta runkosarjassa vähimmäisvaatimus oli voitto. Ei viitsi enää runkosarjan osalta edes miettiä valittamisen aiheita, koska tuo voitto on nyt selviö. Loppusuoralle siis kurvataan renkaat savuten ja turbo raakaa voimaa jyristen piikkipaikalta, eikä pelti ole vielä auki.

Vakuuttavaa työskentelyä tähän asti Antti Pennanen. Usko on vahva Jukurien tekemiseen, ja siihen että päästään taas kultaa huuhtomaan kevään päätteeksi. Jukurit on mahtava joukkue ja tuntuu hienolta voittaa runkosarja. Kiitos!
 
Est Sularus oth Mithas
Odotettu ja hieno uutinen. Antti Pennasen ura jatkuu käsikirjoituksen mukaan, ja siitä käsikirjoituksesta kuullaan vielä paljon lisää. Olisi hauskaa kopioida tänne vuoden takaisia kommentteja Pennasesta ja kysyä kyseisiltä nimimerkeiltä, vieläkö tulosanalyysit kertovat omaa kieltään Pennasen kyvyistä..

Antti Pennasella on (edelleenkin) kaikki huippuvalmentajan ainekset. Ensiksikin, hänen taktinen tietotaitonsa on ainutkertaista. Suomen mittakaavassa ehkä 3-10 ihmistä tuntee jääkiekko-nimisen pelin teorian yhtä hyvin kuin Antti Pennanen (ironista kyllä, Hämeenlinnan mittakaavassa hän on samalla sijalla). Lisäksi hän on niitä harvoja ihmisiä, jotka osaavat peluuttaa täydellisesti sekä Meidän peliä että pystysuunnan kiekkoa. Esimerkiksi Jukureissa tämä viime kaudella todistettiin. Pelkästään nykyisellä taktisella osaamisella Antti Pennanen tulee halutessaan olemaan tulevaisuudessa Suomen A-maajoukkueen kolmosvalmentaja. Liiga-joukkueen päävalmentajana hän tulee joka tapauksessa (Jukureista riippumatta) olemaan kaudella 2016-2017. Tämänhän ennustin jo keväällä 2014.

Toiseksi, Pennanen on onnellisessa asemassa, kun sattui asumaan Hämeenlinnassa valmennusuransa alkajaisiksi. Ajankohta oli kuin luotu hänelle. Pennanen käytti tilaisuuden hyväkseen, asettui Hämeenlinnan "klaanin" vanaveteen ja tulee sen turvin tekemään mittavan uran jääkiekkovalmentajana.

Kolmanneksi, Pennanen on luonut koko Suomen valmentajascenen kattavan tukiverkoston. Maan arvostetuimpien valmentajien "tiimissä" oleminen antaa loistavat lähtökohdat valmennusuralle, kuten äsken julkaistu uutinenkin kertoo.

Neljänneksi, Pennasella on tarvittava kunnianhimo ja intohimo huipulle pääsemiseen. Pennanen kehittää itseään, eikä vain valmenna toisia, kuten Suomessa, surullista kyllä, tapana on.

Menestyksen esteitä Pennasella ei juurikaan ole. Ehkä varovaisesti voisi kysyä, sopiiko Pennasen luonne korkealla tasolla päävalmentamiseen? Kestääkö pää? Ainakin muutos liigajoukkueen silkasta taktiikkavalmentajasta Mestiksen mestarivalmentajaan oli lopulta vakuuttava. Seuraava muutos koskee Liigajoukkueen päävalmentajaksi siirtymistä. Se on hyvä paikka opetella päävalmentamista vaativalla tasolla.

Ja kerrottakoon lopuksi, että J.Jalonen ei tule valmentamaan loppuelämäänsä nuoria leijonia. Ehkä hän palaa vielä miesten joukkueeseen, ehkä ei. Käytännössä hän saa itse päättää. Sen hän kuitenkin tulee tekemään selväksi, että seuraava A-maajoukkueen pidempi projekti jatkaa hänen pelillistä perintöään. Käytännössä tällä tarkoitetaan sitä, että Lauri Marjamäki on Suomen seuraava päävalmentaja. Mikäli Meidän pelin perintöä Marjamäenkin jälkeen halutaan jatkaa, tulee tietämättömän Mestis-väen kritisoima Antti Pennanen olemaan vakavasti otettava vaihtoehto.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Pennasen tulo tänne oli näin jälkikäten ajateltuna pelillinen yllätyspaukku tai analyyttisesti ajateltuna taktinen, pelimiesten tekemä siirto. Itse kallistun jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Joukkueen rungon kasaaminen ensimmäiselle Liiga-kaudelle lienee hyvissä käsissä..

Hyvä Jukurit!
 
meiänpeli

ath_lon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
@paraspelaaja pystyy varmaan parhaimman analyysin antamaan. Toivottavasti EI tule lumipalloefektiä. Dufva potkaistaan Lukosta, joka siirtyy Jukureihin ja Pennanen siirtyy HPK:n kesken kauden.
 
"Päivässä n 20 pll olutta. Oluen katsoo olevan ainoa itselleen sopiva ravinto. Alkoholin käytön kieltää kokonaan."
Lääkärien sanelukoneesta.

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
HPK:n puolella väläytellään, että teidän UTJ Kerttula olisi myös siirtymässä HPK:n palkkalistoille.
 
Putkaan vaan kaikki tarrojen liimaajat!
Kun Jukureiden liigapäätös tuli, tein pienen kollaasin "parhaista paloista", mitä Jukurien liiganousumahdollisuuksiin liittyen oli sanottu. Nyt kun Pennasen pitkään salailtu Liiga-sopimus on julki, niin ajattelin, että viimeisetkin ymmärtävät, kuinka täydellinen pelin taitaja Pennanen on. Tuskin hän olisi muuten Liigajoukkueen päävalmentajaksi päässyt, kun on henkisellä puolella sellainen puhumaton toteemipaalu.. :)

Seuraavat ei ole millään pahalla eikä juuri tietyille nimimerkeille kohdistettu, vaan kyseessä ainoastaan ensimmäiset tänä päivänä hilpeyttä herättävät viestit jotka eteen sattui kun vanhoja selasin. Tosin Magnesian ja hänen raudanlujat argumenttinsa Pennasen surkeuden puolesta muistan kyllä. Ehkä kyseinen nimimerkki vielä joskus pystyy myöntämään Pennasen valmentajataidot! (not)

Tota juttua kun luki tuli hieman wtf.

Maksettu mainos-fiilis, vetiköhän Pablo vähän alta lipan toimittajaa?

'Ylivoimainen lajiosaaja', 'esiintyy isännän elkein joukkueen edessä' anna mun kaikki kestää :D

Tälle jampalle pitää saada äkkiä liigajoukkue vähintään alle, mieluiten KHL-joukkue. Menee kyvyt muuten hukkaan.
Näköjään jääkiekkojoukkue pystyy pärjäämään myös ilman valmentajaa. Taas nähtiin, että tää peli on pelaajien peli.
Sitä tikulla silmään kuka vanhoja muistelee mutta aika jäätäviä kommentteja verrattuna tämän hetkiseen tilanteeseen.

Pennasesta tuli teille kallis mies, enkä nyt tarkoita sitä että soppari oli monivuotinen...
Taitaa tuo Pennanen olla oikeasti ihan paska valmentaja. En käsitä miten tuollaisen joukkueen saa vedettyä noin solmuun. Ei kait Jukurit meinaa jatkaa kaverin sopimusta?
Ihan suoraan sanottuna, Pennanen hallitsee valmentamisessa vain yhden osa-alueen; taktiikan.

Oli virhe palkata Pennanen pelkän taktisen osaamisen perusteella. Jätkällä ei ole minkäänlaista johtajuutta, ei minkäänlaista kykyä saada joukkuetta liekkeihin. Päinvastoin, tuollaisessa ilmapiirissä pelaaja kokee itsensä ahdistuneeksi.
Kuinka kauan hän saa "harjoitell" ja ajaa omaa matraansa sisään? Niin paska valmentaja, että sääliksi käy sarvipäitä.
Tämä kausi päättyy 0-4 tappioon puolivälierissä Sportille. Pennasen olemattoman voittoprosentin tietää jokainen tämän kauden osalta. Jukurit alkaa rakentamaan joukkuetta ensi kaudelle ja Pennanen pääsee aloittamaan "puhtaalta pöydältä". Totuus selviää Jukuri-johdolle viimeistään ensilumen aikaan ja eiköhän valmentaja vaihdu viimeistään marraskuun maajoukkuetauolla. Lyön tästä melkein mitä vaan vetoa.
Kuten jo sulle aiemmin sanoin, Pennanen on umpisurkea valmentaja. Olen pariinkin otteeseen eri ketjuissa kirjoittanut, että Pikkarainen kokosi niin laadukkaan jengin, että sillä voidaan voittaa mikä jengi tahansa tässä sarjassa, Pennasesta huolimatta ... Johtavana statistikkona kerron sinulle, että Pennasen voittoprosentti Jukurien valmentajana huitelee jossain 30 ja 40% välimaastossa. Se on umpisurkea tulos noin laadukkaalla nipulla näin surkeassa sarjassa ... Viittaan tällä Pablon ottamaan aikalisään, joka Pennasen olisi pitänyt tajuta ottaa jo ajat sitten.
olisi ollut oikeus ja kohtuus, jos KAIKKI katsojat olisivat lähteneet kotiin. Olisiko sekään viesti mennyt mitenkään perille? Pennaselle nyt ei ainakaan, se jätkä on niin tyhjää täynnä ja pimeetä puolillaan ettei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.
Eiköhän tämä Jukureiden tämän kautinen via dolorosa ole sinettiään vaille valmis. Toki pelaajistossakin on vikaa, mutta kyllä tämän sekasorron pääarkkitehti löytyy penkin takaa.
Jukurit tulee jäämään kyllä jalkoihin. Jos Spårtilla olisi ollut edes hiukan munkkia mukana, olisi tulos voinut olla jotain 6 tai 7-2. Edelleen toi mr. Pennanen on, kuin luotu nuori Jope. Kädet puuskassa, eikä mitään sanottavaa suojateilleen. Siellä Pablo käski ottaa jopa time outin. Jäätävä valmentaja. Olisi kiva lukea nyt johtavan analyytikon teesit miehestä ja hänen pelikirjastaan. Vai, onko sitä edes? Välillä tuntuu, että Jukurit pärjää, jos jätkien yhteiset, kesken matsia sopimat asiat käy toteen. Tohon, kun otatte Jopen Pennaselle kaveriksi ensi kaudeksi, voitte olla varmoja, että sarja vaihtuu. Ei tosin Liigaan. Sääliksi käy teitä. Ihan oikeesti.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Aamen !


Vähän harmittaa Pennasen lähtö, mutta itse tykkäsin! Laji kuin laji, ymmärrys tekemiseen täytyy tulla vain ja ainoastaan itseltään. Valmentaja tarjoaa työkalut!

Niin mielellään näkisin LiigaJukureissa vielä..
 
meiänpeli

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olen aidosti yllättänyt, että 'ikuinen kiekonkerääjä' on nyt Liiga valmentaja. Aika jäätävä suoritus pendoliinolta.

Ensi vuonna onkin ihan mielenkiintoista seurata kumpi tekee kovempaa duunia, pendoliino ja Dufva. Kiekkoromantikkona panostan rahani pendoliinoon.

Tosin Magnesian ja hänen raudanlujat argumenttinsa Pennasen surkeuden puolesta muistan kyllä. Ehkä kyseinen nimimerkki vielä joskus pystyy myöntämään Pennasen valmentajataidot! (not)
Eli valmentaja taitoja pitää heti ylistää ja on kylän kovin kunkku kun saa sopimuksen liigaan? Eli voimme myöntää, että sinun raudanlujat argumentit Mattilan surkeudesta voidaan laittaa romukoppaan ja myöntää Mattilan taidot erinomaisena valmentajana?
 
Eli valmentaja taitoja pitää heti ylistää ja on kylän kovin kunkku kun saa sopimuksen liigaan? Eli voimme myöntää, että sinun raudanlujat argumentit Mattilan surkeudesta voidaan laittaa romukoppaan ja myöntää Mattilan taidot erinomaisena valmentajana?
En minä ajattele noin, mutta sinä ajattelet. Kun Jukurit hävisi keväällä 2014 pelitavan muutoksen ja muiden muuttujien takia rutosti matseja, päättelit, että Pennanen on paska valmentaja. Kun Pennanen on nyt johdattanut Jukurit mestariksi ja saanut sopimuksen Liigaan, niin kai tuolla logiikalla (jota kutsun tulosanalysoinniksi) sinun pitäisi nyt päätellä, että Pennanen onkin hyvä valmentaja.

Minä olen pelkästään kentälle katsomalla ymmärtänyt, että Pennanen on raudanluja valmentaja, ainakin mitä tulee peliin ja taktiikkaan. Ja olen vuoden päivät väittänyt, että Pennanen tulee sen vuoksi nousemaan hyvin pian Suomen jääkiekkomaailman huipulle. Mutta jos kentälle katsomalla ei nää muuta kuin sinne tänne heiluvia ukkoja sekä valtoimenaan pyörivän kumilätkän, niin kannattaa ehkä vain tyytyä seurailemaan urakehitystä ja päätellä sen pohjalta, miten hyvä valmentaja/pelaaja on. Vaikkei se välttämättä aina totuudenmukaista kuvaa annakaan.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras mahdollinen
Onkos Pennasella jotain luottomiehiä Jukureissa, jotka saattaisivat pärjätä Liigassa ja näin ollen mahdollisesti siirtyisivät ensi kaudella Kerhoon?
 
Mistä minä tiedän, sinähän se tässä Mooses olet..

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onkos Pennasella jotain luottomiehiä Jukureissa, jotka saattaisivat pärjätä Liigassa ja näin ollen mahdollisesti siirtyisivät ensi kaudella Kerhoon?
Oula Palve tulisi nyt äkkiseltään mieleen. toivottovasti jatkaisi Jukureissa, mutta näinköhän sopii Riston kuvioihin.
 
Ristosta nyt ei tarvitse enää puhuakaan, mies on messias.. on kuin Jeesus laskeutuisi pilvistä, kun Risto tulee hallille. Nimimerkki Lähemäen Dynamo Dufvasta.
Onkos Pennasella jotain luottomiehiä Jukureissa, jotka saattaisivat pärjätä Liigassa ja näin ollen mahdollisesti siirtyisivät ensi kaudella Kerhoon?
Tähän kysymykseen on yksi ylitse muiden menevä vastaus: Jaakko Turtiainen. Todellinen Pennasen luottomies, ja olen todella yllättynyt, jos "Jami" ei ensi kaudella pelaa HPK:ssa. Peliominaisuudet sekä käsitys pelistä sopii Pennasen tyyliin kuin nenä päähän nenäpäivänä, ja yhteistä historiaakin alkaa olla jo viideltä kaudelta. Varsinainen kotikin lienee Hämeenlinnassa, niin siitä voi laskea todennäköisyyksiä.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi
Onpa hienoa, että Antti Pennanen on päässyt joukkoon, jossa hän saa olla mukana viemässä suomalaisen jääkiekon evoluutiota eteenpäin. Tällä hetkellä Jukka Jalosen Nuoret Leijonat on nimittäin tämän evoluution keihäänkärjessä. Jalonen, T.Lehkonen ja Pennanen ovat jälleen yhdessä, nyt vieläpä samassa joukkueessa. Heillä on kaikki valta pohtia ja kehittää yhdessä Suomen jääkiekon seuraavaa kehitysaskelta, jolle journalismi on jo antamassa omaa käsitettään; Nopea kiekkokontrollilätkä. Tai Nopea Meidän peli. Ehkä käsite vielä muotoutuu, ehkä uudelle suomalaiselle tavalle pelata annetaan vielä kokonaan uusi nimi. Sama porukka, joka aikoinaan kehitti Meidän pelin, on nyt kehittämässä Suomen jääkiekon pelillistä identiteettiä seuraavalle portaalle. Hämeenlinnan "klaanista" ainoastaan @P.Sihvonen näyttää haraavan vastaan. Ehkä onkin niin, että sinun, Petteri, on vain aina saatava olla eri mieltä, oli niin tai näin? Vaikka hyvät ystäväsi ja eniten arvostamasi kiekkotietäjät ovat tätä uutta luomassa?

Miten tämä liittyy Jukureihin? No, onhan sekin hienoa, että juuri me Mikkelissä olemme saaneet tänä syksynä saaneet seurata "Suomen moderneinta lätkää". Jukurit pelaa tällä hetkellä samalla pelikirjalla, kuin U20 Hartwall-areenalla. Tai kääntäen, Nuoret Leijonat pelaavat pitkälti sillä pelikirjalla, jota Jalonen,Pennanen&Co on viimeisen vuoden aikana työstänyt ja jota Jukurit pelasi jo ennen kuin U20 pääsi jäälle. Miten puolustusalueella pelataan, miten ylläpidetään hyökkäys- ja puolustusvalmiudet, keskialueen peli ja avaukset, kaikki olivat kyllä taattua Antti Pennasta(Jukka Jalosta). YLEn studiossa hehkutettiin esimerkiksi sitä samaa pakki-pakki-ristipisto-kolmella kaistalla alueelle -lähtöä, jota Kalevankankaan jäähallissa on pitkin syksyä saatu ihastella. Oikeastaan ainoastaan Nuorten leijonien HAHP ja PAPP erosivat Pennasen tämän kauden pelikirjasta. PAPPissa Pennanen ei missään nimessä hyväksy sentterin tuplaamista kulmassa, ja laiturin pitää ylläpitää hyökkäysvalmiutta korkealla. Pennasella on ollut HAHPiin oma tiukasti organisoitu pelikirja, mutta kuten Jukurikannattajat tietävät, on sitäkin lähdetty kehittämään uudelleen, aivan varmasti Jalonen-Pennanen&Co-allianssin vaikutuksesta. Jukurit onkin tällä hetkellä tietynlainen Suomen jääkiekon koekaniini, Nuorten Leijonien lisäksi.

Niin, onhan se hassua, että Jukka Jalosen Nuoret Leijonat pelaavat viisikkotasolla noin kymmenen kertaa parempaa jääkiekkoa kuin Kari Jalosen edustusjoukkue. On se kovin hassua. Mutta näin on nyt. U20-kisoja kannattaa seurata, jos haluaa nähdä hyvää jääkiekkoa. Tuolla pelillä saatetaan voittaa vaikkapa maailmanmestaruus, ja sekös jos mikä olisi osoitus siitä, että Jukka Jalosen, Antti Pennasen ja kumppanien kehittämä(ja Jukurien tällä kaudella pelaama) Nopea kiekkokontrollilätkä on Suomen jääkiekon seuraava suunta. Tietyllä tavalla olen edelleen surullinen, että ensi kaudella mennään "evoluutiossa" hieman taaksepäin.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
@paraspelaaja Huomasin samat elementit junnujellonien pelissä. Olenko mielestäsi täysin väärässä vai komppaatko, että tuo alivoima näyttää muuten Jukureiden sysipaskan alkukauden avlle.
 
"Ei tarvitse olla hyvä, riittää että on paras paikallaolijoista." -RD
7-1
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy