Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Antti Pennasesta Jukurien uusi päävalmentaja

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 16.12.2013 klo 16.31.

 1. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Tuskin C vaihtuu mihinkään Pablon rinnasta, kyseessä on joukkueen isähahmo, johtaja ja vahva koppipelaaja.

  Pelillisesti ongelmat vähenivät kolmospariin siirron myötä. Kouvolassa en ollut, mutta HCK -pelissä pääosa omassa päässä tapahtuneista HCK:n 5v5 painostuskausista tapahtui kuitenkin edelleen silloin, kun Järvinen-Tikkinen -kaksikko oli jäällä. Pablon fysiikka eikä nykyisin myöskään nopeus riitä isoja hyökkääjiä vastaan maalin edessä eikä takana. Kaksinkamppailuhäviöitä tuli aivan liikaa. Kuten nohewakin yllä totesi, ei Pablolla ole mitään jakoa 20 senttiä ja 20 kiloa painavampia hyökkääjiä vastaan 1v1 vääntämisessä. Pablon vahvuudet ovat kuitenkin edelleen kiekollisessa pelissä ja yv:llä. Itse laittaisin normivaihtoihin vierelle ison peruspakin enkä laittaisi kentälle av tilanteissa, mutta turhahan täältä on huudella, eiköhän Pennanen tiedä, mitä tekee.
   
 2. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  offtopic

  Ja sitten taas asiaan. Onko hajua minkä minkälaisella "pelikirjalla" Pennanen peluuttaa ja minkälaisia pelaajia suosii joukkueessaan. Toivottavasti jatkossa saataisiin "mitat täyttäviä" ukkoja enemmän rosteriin.
   
 3. JR 27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Lukko, Port Vale
  Mietteitä

  Ai kuka, ajattelin ensimmäisenä kun sain tietää uuden valmentajan nimen? Nyt asiaa enemmän tutkineena, alkaa homma vaikuttamaan todella hyvältä. Tuli ihan vanhat hyvät ajat mieleen, löysikö Tommi jukureille uuden RD:n? Ilmeisesti jämäkkyyttä, asiantuntemusta lajiin ja halua menestyä löytyy ainakin. Huolestunut olen ainoastaan yhdestä asiasta, menestystä on toki tullut mutta voitot puuttuvat! Saatiinko uusi RD vai IL? Sihvosen kirjoituksessa hyvin sanottu, enää ei valmenneta nimillä joten parin vuoden päästä tiedetään.
  Hieman arveluttaa kuitenkin mitä Toivakalle on kerrottu liiganoususta. Julkisuuteen kerrotaan tietysti mitä kabineteissa sovitaan. Jos nousu olisi oikeasti mahdollista (muillekin kuin Sportille) tänä vuonna, niin eihän Tamikaan (lue joku kokenut valmentaja) olisi ollut huono vaihtoehto. Nyt aivoissa kytee ajatus, että panostettiinko nyt kuitenkin tuleviin vuosiin ja todellinen nousutavoite tältä vuodelta haudattiin? Joukkue on onneksi hyvässä kunnossa ja varmasti nälkäinen ottamaan uutta vastaan. Pelaajilla on näyttämisenhalu. Antti saa hyvät rakennuspalikat.

  Kaikesta Jukureiden toiminnasta viimeisen kahden viikon ajalta antaisin joulutodistukseen arvosanaksi 10.
  Usko Jukureiden johtoon ja uuteen valmennukseen on 100%.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tämän voi kääntää täysin päinvastoinkin. JOS nyt olisi otettu pätkätyöläinen vetämään tämä kausi loppuun, olisi seuraava valmentaja (Pennanen) ollut lähes täysin ulkona seuraavan kauden joukkueen rakentamisesta, pelataan sitten liigaa tai mestistä. Nyt Pennanen pääsee vaikuttamaan joukkueen kokoamiseen ja näköisensä joukkueen (ja ehtii tehdä tuota vielä tämänkin kauden rosteriin). Mitä joku pätkätyöläinen olisi tänne tuonut? Pientä mediakohua alussa? Mitä muuta? Tamimaisesti savuavat rauniot? Tälläisellä lyhyen ajan valmentajalla tuskin olisi tärkeintä ollut, miten Jukuri-laiva etenee jatkossa. Se oma seuraavan kauden mahdollinen pesti jonnekin olisi takaraivossa ollut kuitenkin.
   
 5. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Myös siitä Sportin "kuivana kakkoseen" 6-0 voitosta?

  No se siitä. Kuten muutama muukin, tuli mulle ekana mieleen että kuka ja mikä?
  Voi olla tulevaisuuden valmentaja, sitä en kiellä ja jopa uskonkin asian näin olevan. Tuon itseään johtavansi nimittävän kirjoitus nyt meni taas niin hypetyksenä, ku olla ja voi. Miten Jukureista nyt tuli nousijaehdokas, kun taustalla on valmentaja, jonka osaamista ei ole vielä kiistatta voitu toteennäyttää? Eiköhän Jukurit ollut vähintään yhtä kova nousijaehdokas Piken alaisuudessa, jonka osaaminen on kiistatta annettu? Mitä paska hypeä taas.

  Mutta tuo amatööriteksti ei ole Jukureiden vika. Toivottavasti kelkka kääntyy.
   
 6. Turre2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Hyvä valinta

  Se mitä Pennasesta tiedän niin on pääosin positiivista.

  Se mitä olen Pikestä tietoinen niin hän ei oikein osannut pelin aikaista johtamista. Eli samalla pelaamisella jatkettiin ja pelitavan muuttaminen kesken pelin ei oikein onnistunut.

  Pennanen osaa juuri tämän asian ja taktikkona ja hyvän ja monipuolisen "pelikirjan" omaavana on todella hyvä koutsi.

  Osaa myös vaatia pelaajilta paljon ja muutamat vuodet aikuisten apukoutsina on varmaan karistanut osan junnuvalmennusvuosien asioista pois.

  Uskon että Pennanen on muutaman vuoden päästä Suomen yksi nuorista huippuvalmentajista.
   
 7. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Onneksi olkoon Pennaselle.

  Miehen uskoa ammatinvalintaansa on puolitoista kautta koeteltukin aikalailla. Miettikää nyt minkälaisten suhareiden kakkosena kaveri on jaksanut työtään tehdä. Ensin Sopan ja sitten Laukkasen kakkosena, siinä olisi jo kohtalaisen vahvoillakin hermoilla siirrytty oman mielenterveyden pelastamiseksi vaikka Siwan kassalle.

  Kaikkea hyvää Jukurit ja Pennanen.
   
 8. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Näin siis tosiaan tuossa Sihvosen linkittämässä artikkelissa, ilmeisesti on nähnyt pelityyliä vuosien ajan.
   
 9. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  On tai ei ole, aivan sama. P.Sihvosen teksteille, hypetykseen tai nälvimiseen ei kannata paljoa uhrata aikaansa.

  En käsitä, miten Jukureista tuli yht'äkkiä mestarisuosikki, numero 1 Pennasen saapumisen jälkeen? Tuo hype ei perustu oikeastaan mihinkään argumenttiin, muuta kuin että hänen mutunsa on, että kyseessä on tulevaisuuden valmentaja. Näin saattaakin olla, mutta miksi hän ei pitänyt Jukureita mestarina Pikkaraisen aikana? Pikkaraisella on hurjat näytöt vs Pennanen. Viimeisin löytyy viime keväältä. Hänen luottonsa ei siis kuitenkaan Pikkaraisen tekemiseen riittänyt, sillä vasta nyt hänen mielestään mestaruusjahti meni uusiksi.

  Pennanen voi olla hyvä valmentaja, en siihen ota kantaa. Kannattaa silti hiukan kriittisesti lukea "johtavan" kirjoituksia. Kaverilla on suhteellisuudentaju suhteellisen kaukana todellisuudesta. Hyvää evidenceä tästä löytyy myös tältä foorumilta ja viimeisimpänä Lämsän pohjamutiin dissaaminen ajalta, jolloin Lämsä on valmentanut B-junioreita. Tuossa kirjoituksessaan hän muistaa hypettää, kuin Tamminen konsanaan, miten hän kehitti suomalaista nuorisokiekkoa ja miten Lämsä samaan aikaan tuhosi sitä. Huoh!

  Sorry, menee houkan off topiciksi, mutta jotenkin noi Sihvosen storyt on vaan niin oksettavia, että piti ihan konkretian kanssa tuoda tätä, ettei ihmiset pelkästään sokeasti uskoisi hänen hypeensä.

  Teot jäällä näyttäköön, mihin Pennasen taidot riittää.
   
 10. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyvin alkoi Pennasen pesti Jukuriruorissa. Selkeä 4-0 voitto Joensuussa. Paikalla olleet tai streamin nähneet voisivat kommentoida Jukureiden peluutusta. Oliko mikään muuttunut vai mentiinkö vanhalla sapluunalla.
   
 11. Turre2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jukurit Joensuussa

  Eka erä Jukurien täydellistä dominointia. Hitaat Jokipoikien lähdöt otettiin hyvin ja ohjattiin laitoihin ja syöttölinjat katkottiin.

  Toka erässä hitaat jäivät pois ja peli osittain tasoittui, mutta edelleen todelliset olivat vähissä Jokipojilta. Kolmas oli paras erä Jokipojilta, mutta ei se auttanut.

  En osaa sanoa, oliko peli vielä muuttunut Pennasen tulon takia, mutta ilme oli Jukureilla hyvä ja maalit olivat hienosti pelattuja.

  Ansaittu voitto Jukureille vaikka miten yrittäisi Joensuulaisena muuta väittääkkin.

  Ja se kyllä ihmetyttää miksi Galansky päästettiin täältä pois...tosi varma ja vakuuttava ottelu nuorelta miehenalulta.
   
 12. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jukurit joutui etsimään uuden valmentajan Pikkaraisen tilalle. Pikkarainen oli viime vuosien Mestiksen aivan kärkivalmentajia, senhän me Sportin kannattajatkin saimme todeta. Mitkä sitten olivat kriteerit Pikkaraisen paikan täyttämiselle? Valmentajien pelikirja on ollut varmaankin yksi, mutta ei ainoa kriteeri tietenkään. Tamminen, Pikkarainen ja Törmänen ovat nopean, pystysuunnan jääkiekon menestyneitä Mestis-valmentajia. Pikkarainen kertoi rehelliseen tapaansa jo muutama vuosi sitten, että hänen joukkueensa saa pistää omalla puolustusalueella korkeintaan kerran poikittain kiekon (ns. puolinopea pakki-pakki lähtö), mutta tarkoituksena on lähteä aina nopeasti omista ylöspäin. Tammisen pelaajilla ei ollut Sportissa muita lähtötapoja omista kuin nopeasti ylöspäin, poikittain sai laittaa kiekon vasta keskialueella. Törmäsen pelitapa oli lähempänä Pikkaraista kuin Tammista. Nopean pystysuunnan jääkiekon joukkueet eivät palauttele kiekkoa taaksepäin vaan kiekon suunta on ylöspäin.

  Sportin Pasi Räsänen on ns. Meidän Pelin valmentaja mallia Jukka Jalonen. Meidän Pelissä hyökkäyksiinlähtöjä omalta puolustusalueelta rytmitetään kiekkokontrollilähdöillä, nopeiden ja puolinopeiden hyökkäysten lisäksi voidaan rytmittää hyökkäyksiä hitailla ja viivelähdöillä sekä palauttelu on tilanteen mukaan mahdollista. Meidän Pelissä pelaajat reagoivat siis tilanteen mukaisesti monipuolisesti. Antti Pennanen valmensi HPK:n A-juniorit Suomen mestaruuteen Meidän Pelin pelikirjalla, mikä on siitä käyttökelpoinen pelikirja, että siinä ovat kaikki hyökkäyksiinlähdöt tarvittaessa käytettävissä. Meidän Pelin valmentajat pystyvät peluuttamaan joukkueitaan myös puhtaalla pystysuunnan jääkiekolla, mihin Mikkelissä on Pikkaraisen menestysvuosina totuttu. Kevät näyttää, minkä suunnan Jukurit ottaa, mutta voi olla, että Sport, TuTo ja KooKoo saavat siitä Pennasen johdolla kovan kilpailijan, kun ratkotaan SM-liigaan nouseva Mestis-joukkue.
   
 13. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Mitä se siffa sekoilee? Enhän mä mistään Räsäsestä ole puhunut tai siitä, mitkä ovat tai pitäisi olla kriteerit Piken paikan täyttämiseen.

  Mä ihmettelin sitä, miksi johtavana itseään pitävä laittoi mestaruuspakan uuteen uskoon, kun Pennanen tuli. Hänhän siis epäsuorasti viittaa, että ei pitänyt Piken joukkueella mahdollisuuksia mestaruuteen, joka on väitteenä aivan naurettava. Koskas se olikaan Pikellä viimeksi mestaruusjuhla? Hmmm.. Tais olla niinkin kaukaa, kuin 2011-12 kaudelta.

  Tätä kritisoin, en valintakriteereitä tai Pennasta.
   
 14. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Lainaus:
  Oisko ollu viime keväänä kuitenkin.
   
 15. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Viestini viesti sinulle oli se, että ymmärrän oikein hyvin, jos Johtava nosti Jukurit Mestiksen voittotaistoon sen jälkeen, kun se valitsi Antti Pennasen Pikkaraisen jälkeen päävalmentajakseen. Pennanen osaa Meidän Pelin valmentamisen sekä pelinjohtamisen. Otin Pasi Räsäsen esimerkiksi siitä, mihin Meidän Pelin osaamisella voi päästä. Kärpät on Sportin lisäksi suosikkijoukkueeni ja olen seurannut hyvin tarkkaan Lauri Marjamäen Meidän Pelin valmentamista sekä pelin johtamista. Hienosti menee juuri nyt näillä Meidän Pelin valmentajilla niin Liigassa kuin Mestiksessäkin. Pikkaraisen menestyksen Mestiksen huippuvalmentajana tunnen erittäin hyvin. Tämä syksy on ollut jostain syystä Pikkaraiselta ja Jukureilta odotettua heikompi ja sen takia SM-liigaan nousuhaaveet ovat heikentyneet Mikkelissä ja Pikkarainen sai lähteä. Nämähän ovat vain minun ajatuksiani ja Jukurikannattajilla voi olla aivan erilaiset mietteet, kun ovat seuranneet seuran tilannetta lähempänä.
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ihan täpäkkä alku ollu Pennasella, voitto-% 100 maalierolla 7-0. Ei tästä tietenkään ihmeempiä johtopäätöksiä vielä voi vetää, mutta näytti se hallillakin katsottuna suht järkevältä taas joukkueen toiminta ja jotenkin katsojallekin tuli luottavaisempi olo kun valmentaja osallistuu pelin kulkuun ja pelaajien ohjeistamiseen myös erien aikana.
   
 17. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Turha hätäily ja hermostuneisuus oli tänään joukkueesta poissa verrattuna aikaisempiin peleihin. Siitä jo iso plussa uuden valmennuksen suuntaan. Alku näyttää erinomaisen lupaavalta.
   
 18. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sitä tikulla silmään kuka vanhoja muistelee mutta aika jäätäviä kommentteja verrattuna tämän hetkiseen tilanteeseen.

  Pennasesta tuli teille kallis mies, enkä nyt tarkoita sitä että soppari oli monivuotinen...
   
 19. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Tämä ketju pitää rauhoittaa tuonne ensi syksyyn saakka. Annetaan Pennaselle oikeat työkalut ensi kauden alkuun, ja tehköön näköisensä joukkueen. Loka-/marraskuulle kun päästään, niin tiedämme enemmän. Kerttulan on hyvä olla tuolloin hereillä.
   
 20. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Mikäli sellainen toivottava ihme tapahtuisi, että Jukurit kaataisi tiistaina Kuparisaaressa Sportin, niin Antti toki pelaa sillä tavalla itselleen aikaa.

  Jos kesäloma alkaa, niin yleisö Kalevankankaalla oli tänäänkin niin yksimielinen siitä, että Pennasen valmennukset on Mikkelissä valmennettu. Otetaan oikeasti todella kova riski jos Pennanen syksyllä hallilla vielä hojottaa.

  Uskottavuus on mennyt täysin, eikä tuosta ole enää paluuta.
   
 21. Gameson Jäsen

  Lainaus:
  Monelta oli mennyt luotto aikoinaan myös Petteri Similään, mutta niin hän vain sai mahdollisuuden näyttää tällä kaudella ja tuloksen kaikki tietää. Hiukan samanlainen tilanne.

  Hyvin aneeminen on Pennanen ollut tappion hetkillä penkin takana. Sekin tietysti kertoo aika paljon, että kapteeni Pasi Järvinen tekee itse aloitteen aikalisästä.
   
 22. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Jos leikitellään ajatuksella, että ensi kausi olisi "se" viimeinen kausi nousta pelaamalla ylöspäin ja penkin päässä olisi Pennanen, niin voin sieluni silmin nähdä luutornin tuskan - annetaanko Pennasen koota omanlaisensa? Vai vihelletäänkö peli poikki kauden jälkeen. On varmaan mietinnän paikka.

  Pikkarainen muuten seurannut molemmat kotipelit Kalevankankaalla.
   
 23. Gameson Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä kuinka tykätty Pennanen valmentajana on, mutta meriitit eivät varmasti houkuta uusia pelaajia.

  Jukurit sai hyvän menestyksen ja Pikkaraisen kautta hyviä pelaajia Mikkeliin ja kaikenlisäksi hieman halvemmalla, kuin normaalisti. Saa nähdä millainen kesä on tulossa.
   
 24. Jukuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
  Varmasti Jukureilla erilainen kesä tulossa kuin aiempina vuosina kun Pikkarainen vielä oli valmentajana. Silloin pelaajia oli helppo saada Mikkeliin ja halua oli pelaajilla tulla tänne kun valmentajana oli arvostettu kaveri, jonka joukkueesta useampi pelaaja kehittyi liigapelaajaksi. Nyt noita meriittejä ei ole ja ainakaan ulospäin Pennasesta ei saa kovin hyvää kuvaa. Näinköhän pelaajat edes huomais kesken pelin jos Pennanen lähtisi aitiosta pois, sen verran aneemista miehen valmentaminen siellä penkin takana on. Onneksi siellä on sentään Tumba, joka on varmasti sarjan parhaita kakkosvalmentajia.

  Jukureilla vaikea tilanne, koska Pennasen sopimuksen purkaminen tässä vaiheessa kävisi kalliiksi kun joutuisi kaksi kautta maksamaan kahden valmentajan palkkaa. Toki Pennanen tuskin on yhtä kallis valmentaja kuin Pike, mutta kyllä se silti aika kovan loven budjettiin tekisi. Nyt kai pitäisi sanoa, että antaa Pennasen näyttää mitä saa itse kasaamallaan joukkueella aikaan, mutta onhan tuo tän kauden nippu sen verran kova, että kyllä sillä olisi pitänyt saada enemmän aikaan kuin mitä nyt saatiin.
   
 25. paraspelaaja Jäsen

  Palataan hetkeksi ruohonjuuritasolle. Mikä on valmentaja? Valmentaja on henkilö, jonka tavoitteena on urheilussa 1) saada joukkue sekä yksilöt suoriutumaan mahdollisimman hyvin yksittäisessä tapahtumassa 2) kehittää joukkuetta ja yksilöitä pitkäjänteisesti.

  Jokainen voi miettiä, mitkä ovat Pennasen onnistumisprosentit niin ykkös- kuin kakkoskohdassa. Ihan suoraan sanottuna, Pennanen hallitsee valmentamisessa vain yhden osa-alueen; taktiikan.

  Oli virhe palkata Pennanen pelkän taktisen osaamisen perusteella. Jätkällä ei ole minkäänlaista johtajuutta, ei minkäänlaista kykyä saada joukkuetta liekkeihin. Päinvastoin, tuollaisessa ilmapiirissä pelaaja kokee itsensä ahdistuneeksi.

  Sanoin sydäntalvella, että tämä joukkue tarvitsee mentaalivalmentajan eikä mitään muuta. Saatiin antimentaalivalmentaja. Todellinen robotti.

  "Joukkue laittoi itsensä valmiiksi"
  "Ylivoimaan pitää varmaan miettiä jotain muutoksia"
  "Toimittajalla sievä kaulaliina"

  Siinä joitain herkkupaloja presseistä. Mitähän tuo kertoilee pelaajilleen kopissa. Tuskin mitään.

  Vaikka Kerttulan hyvä kaveri onkin niin kyllä se lähtö taitaa keväämmällä tulla. Jukurit voisi vähän kysellä sponsoreilta että miltäs Piken paluu kuulostaisi, kaikesta huolimatta. Jukurit kiinnostaa miestä yhä, siinä hänellä on vakiopaikka A-sivulla.