Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Antti Pennasesta Jukurien uusi päävalmentaja

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 16.12.2013 klo 16.31.

 1. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Kevättä kohti mentäessä mieleen on tullut enemmän ja enemmän Reksan raksan ja Makkosviiksien aika. Peli ei toimi kuin ajoittain ja pelaajat vaikuttavat haluttomilta vaikka siitä ei varmastikaan ole kyse. Passiivisuus pelin aikana on käsittämätöntä. Tuolla rosterilla tuon tason valmentajan olisi pitänyt tehdä ihan eri tason tulosta. "Ei valmentajan näköisiä pelaajia" - tyyppiset selittelyt ovat turhia. Valmentajan pitää tehdä tulosta niillä työkaluilla mitä on käytössä. Taktisesti siirtyminen kesken kauden Meidän Peliin oli omasta mielestä iso virhe. Miksei pelattu toimivalla ja voittavalla konseptilla kausi loppuun ja alettu keväällä ja kesällä ajaa uutta systeemiä sisään. Laskua maksetaan nyt. Se, että joukkue voittaa valmentajasta huolimatta ei kuulosta kovin kestävältä ratkaisulta.

  Paperilla Pennanen vaikutti juuri oikeanlaiselta nuorelta nälkäiseltä hyvältä haulta penkin taakse, mutta ei. Hutikuti. Valitettavasti kallis sellainen. Kuka ostaisi vähän käytetyn valmentajan, täältä löytyisi?
   
 2. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Voin antaa vastauksen. Pennanen on egoisti ja jästipää. "Nyt valmennan minä. Nyt pelataan minun tavallani." Pikkaraisen luomilla opeilla pelaaminen olisi ollut Pennaselle liian kova pala nieltäväksi. Näyttöhalut oli kovat ja oma kädenjälki piti saada näkyviin mahdollisimman nopeasti. Siinäpä se.
   
 3. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Joukkue, joka ei ole tuota "Meidän Peliä" opetellut pelaamaan, ei voi sitä yhtäkkiä taikaiskusta oppia. Jukureiden loppukausi on ollut surullinen esimerkki siitä, miten huonosti pelityylin vaihto kesken kaiken voi mennä. Jukurien kenttäpeli on juuri nyt täysin sekaisin, ja pelaajista näkee, että tuo "Meidän Peli" -meininki on sotkenut kaiken - kaikki yrittävät, mutta kukaan ei osaa.
   
 4. Cancan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Pennanen yrittää samaa kuin kk viime kaudella. Niillä meni siellä koko kausi opetteluun (tosin pakisto ja sentterit oli paskoja), eikä silti finaalissa ollut mitään jakoa Piken nopeaa pystysuunnan joukkuetta vastaan. Liigassa ei pärjää pystysuunnalla,mutta Mestiksen pelaajille se on paras tapa.
  Pennanen ei ole muuten voittanut A:ssa mitään. Hpk-A oli aivan ylivoimainen runkosarjassa, mutta play offeissa tuli heti noutaja kun Ilves pelasi fyysistä ja nopeaa soturi-lätkää. Miehen johtajuudesta en osaa sanoa, vaikuttaa jäykältä.
   
 5. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Lainaus:
  Valoja päälle siellä Vaasassa!
   
 6. julkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasalaiset urheiluseurat
  Nostan hattua Pennaselle kyllä. Loistavasti sai joukkueensa pelaamaan joukkueena, pitämään pelillistä asioista kiinni ja löytämään aseita Sportia vastaan - vaikka olivat selkä seinää vasten varsin varhaisessa vaiheessa sarjassa. Myöskin käyttäytyminen lehdistötilaisuudessa kunnioitettavaa, etenkin näin vaasalaisen näkökulmasta.

  Kyllä tämän sarjan jälkeen voisi ainakin muutama nimimerkki sanansa syödä Pennasen taidottomuudesta.
   
 7. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Lainaus:
  Herätys nyt jumalauta siellä Mikkelissä! Vain taktiikan...!? Kamalaa sontaa jauhat. Montako pelipalaveria olet kuullut Pennasen vetävän?
   
 8. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnea myös Pennaselle jatkopelien varmistuttua! Varmasti makeaa kyykyttää vaasalaisia 1-3 -tappioasemasta. Seuraavana arvaamaton Lehkonen ja TuTo. Tiukkaa, mutta tasaista ottelusarjaa pukkaa. Keitä hyvä keitot!
   
 9. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Arvon P.Sihvonen, olen ollut monta kertaa väärässä ja taisin olla sitä nytkin. Sen olen tiennyt jo kauan, että Pennanen osaa Meidän Pelin täydellisesti(olisin kiitollinen jos antaisit oman arviosi tästä), mutta ottelujen sisällä hän on käyttäytynyt hyvin omituisesti. Erien aikana siis. Pukukopista en tietenkään tiedä..

  Täytyy myös muistaa että kyseinen teksti oli kirjoitettu tilanteessa jossa usko oli jo täysin loppunut.

  Kiitokset Pennasellekin. Sihvonen voi myös tutkia aiempia viestejäni ja huomata että minä täällä Pendoon eniten uskoin tappiokierteen aikanakin.
   
 10. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Pennasen ensimmäinen sulka valkkuna Jukureissa. Sen kummemmin valmentajuudesta tietämättä, niin taitaa Pennanen olla lähellä sitä tasoa mitä tavataan pääsääntöisesti yksilölajeissa, Vastuuta, vastuuta.
   
 11. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vaikka en ole P.Sihvonen, saanen keskusteluihin aktiivisesti osallistuneena vastata arvon paraspelaajalle. Uskoin tässä viestiketjussa Tommi Kerttulan onnistuneen hankkimaan hyvän valmentajan Jukureihin, kun Pennasen sopimus julkistettiin. Uskoin Pennaseen edelleen heti ensimmäisen puolivälieräottelun Sport-Jukurit 11.3.2014 jälkeen. Sport voitti tuon ottelun niukasti 3-2. Silloisessa otteluketjussa Pennasen arvostelun aloitti karateMauri. Highflyers#95, Katto, J.Hotti ja varsinkin Pat_Lafontaine jatkoivat rankastikin Pennasen arvostelua ja taisi Tommi Kerttulakin saada osansa scoutatessaan Pennasen 2,5 vuoden sopimuksella Jukureihin. Seurasin keskustelua Pennasesta koko puolivälieräsarjan ajan. Olit paraspelaaja asiallinen suhtautumisessasi Pennaseen, kunnes sinäkin menetit uskosi Pennasen kykyihin Jukureiden päävalmentajana. Näin kävi myös muille Jukurit-kannattajille, et ollut ainoa uskonsa Pennaseen menettänyt. Seurasin tilastointini avulla kaksi Pennasen johtamaa Jukurit-peliä. Sain havaita, että Pennanen on Jukka Jalosen Meidän Pelin valmentaja ja joukkue on hyvin hänen näpeissään, koska se toteutti Pablo Järvisen johdolla päävalmentajan luomaa, Mikkelissä uutta, pelikirjaa tarkasti.

  Toivotan Jukureille, Pennaselle ja Kerttulalle pitkää kevättä tämän kauden Mestiksessä. Ismo Lehkonen tosin on kova pala purtavaksi, hänellä, kun pelikirjavalmentaminen ja -pelaaminen on todistettavasti ollut hanskassa jo ainakin 15 vuotta. Monta päivitystä Ika on tosin tehnyt tuohon takavuosien monumentaaliseen pelikirjaansa, joka hyllystäni löytyy.
   
 12. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Tuuliviirejä

  Lainaus:
  Siffa, tarkoitatko, että nuo mainitsemasi nimimerkit olivat kuin pahaisia tuuliviirejä, jotka näkivät vain tuloksia, mutta eivät tulosten taakse? Sellainenhan ei ole ollenkaan kestävä näkökulma jääkiekkoiluun.

  Pitää ymmärtää, ettei Antti Pennanen ole parempi tai huonompi valmentaja sillä perusteella, että voittiko Jukurit tänään Game Sevenin vai hävisikö se sen Sportille.

  Pitkässä juoksussa osoittautuu nimimerkkinä tuuliviiriksi, jos vain seuraa voittoja ja tappioita.

  Parempi tapa on seurata pelitapoja ja niiden sisällöllisiä toteutuksia.
   
 13. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eli se onkin siis ihan puhdasta sattumaa, että ilmaannuit tähän ketjuun juuri tänään, Jukureiden mentyä jatkoon?

  Hyvä niin, sillä pelkäsin jo sinun sortuneen lällättelemään jälkiviisaana. Sehän ei olisi ollenkaan kestävä käyttäytymistapa keskustelupalstalle.
   
 14. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus: Everton. P.Sihvonen ilmaantui tähän viestiketjuun tällä viestillään. Sinä olit yksi niistä, joka ihmetteli samalla sivulla Pennasen valintaa SM-liigaan pyrkivän Mestisjoukkueen valmentajaksi. Mitä mieltä sinä olet nyt Pennasesta ja P.Sihvosen arvioinnista joulukuulla Pennasen valinnasta Jukureiden päävalmentajaksi? P. Sihvosen viestiähän on käytetty Sport-Jukurit puolivälieräsarjan aikana rankkana lyömäaseena Johtavan jääkiekon asiantuntevuutta mollattaessa.
   
 15. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Voin toki olla täysin väärässä ja varmasti olenkin mutta mielestäni Jukurit meni jatkoon otteluparista pelaajien sydämellä eikä valmentajalla. Kai se jotain kertoo jos pelaajat ylivoimalla eivät edes mene kysymään valmentajalta vaan pitävät palaverin jäällä keskenään. Tänäänkin näytti siltä, että Pennanen katselee tyhjyyteen eikä puhu pelaajille mitään. Hyvinhän tuo näyttää toimivan tuokin, ei sitä kiistäminen.
   
 16. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Oletko seurannut, millä pelikirjalla Jukurit pelasi Pikkaraisen aikana? Pennasen tulon jälkeen Jukureiden pelikirja on ollut Jukka Jalosen kehittämä Meidän Peli. Pelaajatko alkoivat ihan siitä vain Pikkaraisen nopean, pystysuunnan jääkiekon sijasta pelaamaan Meidän Peliä? Itse en siihen usko, vaan Meidän Pelin harjoituttamisen ja peluuttamisen toi minun mielestäni Jukureihin juuri Antti Pennanen. Pennaselle vielä suuri ansio siitä, että uskoi viimeisten viikkojen ajan omaan pelikirjaansa kovien paineiden alla. Ne Paineet on luettavissa useista eri viestiketjuista ennen kaikkea Jukuri-kannattajien, mutta myös monien muiden seurojen kannattajien rankkoina arvosteluina Pennasta kohtaan. Pennanen puhuu pelaajille pelien aikana juuri sen, minkä hän katsoo olevan tarpeellista. Tämä toimii Pennasen kohdalla hyvin näin.
   
 17. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Ulkoisen olemuksen ja käyttäytymisen perusteella käyttäisin aivan samoja sanoja.
  Pukukopissa kun en ole ollut niin tiedä sitten mitä siellä on tapahtunut.
   
 18. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Vastuuta puheista, nimimerkit!

  No niin, oletan, että Antti Pennasen kriitikoilla on kanttia joko edelleen kritisoida häntä tai sitten myöntää olleensa totaalisen väärässä. Kyse on kuitenkin ensiluokkaisesta valmennustyöstä koutsilta, joka joutui tuleen kesken kaiken.

  Oletettavampi vaihtoehto on, että nimimerkit luikkivat pakoon hiljaisuuden taakse.

  Ja se vielä, että jos Jukurit olisi tänään hävinnyt maalilla eikä voittanut maalilla, niin sekään ei (tietenkään) muuttaisi minun tai kenenkään muunkaan arviota Pennasen kyvyistä valmentajana.
   
 19. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Näköjään jääkiekkojoukkue pystyy pärjäämään myös ilman valmentajaa. Taas nähtiin, että tää peli on pelaajien peli.
   
 20. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä itse ainakin perun puheeni Pennasen valmennuksesta. Joukkueen sisältä kuultuna on mies paikallaan. Aika rauhallisin mielin saa lähteä finaaleihin.
   
 21. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Joo, hattua päästä vaan. Taktisesti huikea valmentaja, henkisesti riittävän luja näin lujalle jengille. Nöyrästi oli toisella erätauolla kysynyt: "Pystytäänkö pojat voittamaan vielä yksi erä?".
   
 22. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Ikävä pilata kaunis ajatus, mutta juteltuani tänään ennen ottelua, sekä ottelun jälkeen kahdenkin Jukuripelaajan kanssa, niin pelaajat päättävät miten pelataan. Antti Pennanen on hiljaa.
  Ja ei, en tiedä kuinka hyvä valmentaja Antti Pennanen on, mutta ei ainakaan sekoita pakkaa. Mutta koutsin pelihän jääkiekko on, yksi on jopa keksinyt sen Turussa.
  Mielestäni tämä sarja ratkesi Oskari Setäsen huikeisiin otteisiin ja siihen, että Jukuripelaajat pelasivat kiekollisena Tutoa huolellisemmin ja tiiviimmin, koko kentän alueella.
   
 23. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Valoja päälle!

  Lainaus:
  Tiedätkö sinä uninen puupäänimimerkki, keitä ovat Tommi Kerttula ja Pasi Järvinen?

  Saatko uskotuksi, että nuo herrat ovat erittäin hyviä jääkiekkoystäviäni. Heidän molempien aukoton todistus on tismalleen Pennasen puolella.

  Olet heikoilla argumenteilläsi sekoitellut täällä palstoilla pakkaa huonolla menestyksellä. Nyt voit viimeistään luovuttaa.

  Ja näkeehän tuon pelitavasta. Se on TISMALLEEEN yhtä kuin Antti Pennasen pelikirjasta. Tiedäthän sinäkin Pennasen pelikirjan? Tiedätkö?
   
 24. Spectre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Luistelevat ja taistelevat
  Pennasesta sen täytyy johtua

  Huikeaa peliä Jukureilta.

  Miksi?

  Kun Jukurit johtaa tai täytyy puolustaa, Jukurit puolustaa.

  Kun on aika hyökätä ja tehdä maali, Jukurit painaa pelin vastustajan päätyyn. Tekee maalin!

  Miksi?

  Pelitavasta tai hieman pienemmistä taktisista asioista on kyse. Mutta mikä muuttuu Jukurien pelissä, en osaa sanoa (just an avarage guy, sometimes on skates on a sliding ice with a great guy).

  Mahtavaa!

  Sihvonen, kerro mikä on tää juttu?
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2014 klo 02.05
 25. hil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Bromwich Albion, Liga NOS & LigaPro
  Lainaus:
  Ikävä pilata kaunis todistus, mutta juttelin tänään, tai siis eilen, ottelun jälkeen kahdenkin Jukuripelaajan kanssa, ja molemmat tuntuivat arvostavan Pennasta. Keskiviikkona kun juttelin erätauolla yhden pelaajan, joka ei ollut kokoonpanossa, kanssa eräästä erikoistilannepelaamisesta, niin en kyllä jäänyt siihen käsitykseen että pelaajat päättävät miten se pelataan. Ehkä meidän pitää haastatella aiheesta useampia pelaajia tilastollisen luotettavuuden takaamiseksi.

  Pidän kuitenkin yleisen elämänkokemuksen perusteella epäuskottavana että Jukureiden Pikkaraisen ajan jälkeinen pelitavan muutos olisi pelaajista lähtöisin. Myös Kerttulan jutuista ja kirjoituksista olen ymmärtänyt Pennanen palkattiin siihen hommaan. Siinä olen samaa mieltä että Antti Pennanen on hiljaa, mutta ei kai pelinaikainen huuto ja meuhkaaminen korreloi valmentajan hyvyyden kanssa. Jos näin olisi, niin sittenhän TUTOn edellinen valmentaja olisi oikea maailmanluokan valmentaja.

  Ja ei, en minäkäään tiedä kuinka hyvä valmentaja Antti Pennanen on, mutta ei ainakaan kovin huono tähänastisten näyttöjensä perusteella.