Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Antti Pennasesta Jukurien uusi päävalmentaja

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 16.12.2013 klo 16.31.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Yllätysnimi, saa nähdä. Kakkosvalmentajana Timo Turunen. Sopimus 2,5 -vuotinen.

  Sana vapaa.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyvälle valinnalle vaikuttaa muutamien Pennasesta enemmän tietävän kommenttien perusteella. Itsellä ei kunnollista kuvaa miehestä aikaisemmista pesteistään ole oikein olemassa. Tämä lausunto LS:n sivuilla nosti osakkeita heti: "- Halusin ehdottomasti, että Turunen jatkaa valmennustiimissä, Pennanen kommentoi."

  Eteenpäin pyrkivä, "Jukureiden näköinen valmentaja". Aika näyttää, mitä tuleman pitää. Työt Pennasella alkaa kuitenkin heti, vetää tänään jo treenit ja on ensi kertaa penkin takana keskiviikkona Joensuussa.
   
 3. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuolla KalPa-puolella jatkoajassa ei kirjoitella kovin positiivisesti Pennasen Mikkeliin lähdöstä. Olisivat mielellään vissiin pitäneet Kuopiossa, ja ihan pääjehuna. Se lienee hyvä merkki Pennasen taidoista. (*hymiöitä*)
   
 4. El Lude Jäsen

  Onnea vain Jukurit. Saitte Kuopion KalPasta ainoan "valmentajan", joka ymmärtää jotain valmentamisesta... Ottakaa myös Jari Laukkanen - jooko?
   
 5. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Varmasti pätevä kaveri, kun ilmeisesti Jukureiden puolelta on oltu yhteyksissä. Eiköhän Kerttula & co. ole käyneet taustat huolella läpi.

  E: Eivät tosiaankaan Kalpan keskustelupalstalla ole tykänneet tästä...
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2013 klo 18.35
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ihan ensiksi tuli mieleen, että suunnittelisikohan Cottonmouthin puoliso myös teille välikausilippahatut? Seuraavaksi sitten se, että toivottavasti Toivakka ei tiedä jotain mitä me ei tiedetä.

  Mutta listasinhan itsekin jokusen vastaavan taustan omaavan kandidaatin tuonne arvuutteluketjuun. Pennasen sivuutin, mutta toisaalta kirjoitin myös että valmentajia riittää niin paljon, että voi tulla ihan puun takaa kaikille.

  Päävalmentajan paikka Mestiksessä on varmasti ihan luonnollinen askel uralla. Se tosin vähän kummastuttaa, että miksi KalPa päästi miehen kesken kauden. Joku syy siihen täytyy olla. Tuskin raha ainakaan, sillä jos K-kauppias olisi halunnut polttaa taaloja, niin olisi varmaan pestannut jonkun nimimiehen.

  En tiedä miehestä sen enempää, joten en ala arvuuttelemaan sopivuutta Jukureille. Mutta siitä ollaan varmaankin kaikki samaa mieltä, että mikään sellainen valintahan tämä ei missään tapauksessa ole, jolla Jukurit huutaisi iltapäivälehtien sivuilla pyrkivänsä liigaan.
   
 7. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Tokkopa Pennanen viihtyi Kuopiossa. Syy: Kapasen klaani. Lisäksi KalPa kevensi organisaatiota (= säästivät Pennasen palkan). Pennanen oli ainoa, josta voitiin luopua. Jari Laukkanen on jostain syystä koskematon. Miettinen ja Kauhanen ovat ex-kalpalaisia, joten siis Pennanen ulos. KalPan kannalta paska lopputulos...
   
 8. paraspelaaja Jäsen

  Tommi Kerttula on erittäin viisas mies, ihmettelen kyllä miten noin ammattimainen scoutti on tässä sarjassa. Luotto on ihan tapissa nytkin.

  Niin usein Tommin aikana siitä kirjoittamattomasta kortista(esimerkkejä riittää) on paljastunut huippukiekkoilija tullessaan Jukureihin. Miksei näin voisi käydä valmentajankin suhteen?

  Ja eihän Jukurien arvoihin koskaan ole kuulunut Iltapäivälehdissä kuuluttaminen.

  Nimellä ei voiteta mitään. Kyse on joukkueen palasesta, ja Kerttulan viisaat perustelut ovat luettavissa Jukurit.fissä. Niin kuin sanoin, luotto on kova.
   
 9. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Arvostan Evertonin kirjoituksia, mutta jokohan olisi sinunkin (kuten myös muiden) antaa periksi tuosta K-kauppias-syndroomastanne? J Toivakka ei ole ollut K-kauppiaana kohta kymmeneen vuoteen, niin tuo provoilu alkaa jo näyttää melko lapselliselta.
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitoksia Luteelle selvityksestä. KalPalla oli siis (taloudelliset) intressit purkaa sopimus, joten siltä osin spekulaatio on turhaa

  Lainaus:
  Ei tuo ollut mitenkään provoksi tarkoitettu. Itse asiassa alun perin viestissäni luki kahteen otteeseen Toivakka, mutta halusin välttää toistoa ja muutin jälkimmäisen kohdan. Jukka olisi ollut liian tuttavallista, joten päädyin K-kauppiaaseen. En tosin tiennyt, ettei Toivakalla ole enää mitään tekemistä Keskon kanssa, mutta kerran kauppias - aina kauppias :-) Ihan hyvin voisin kutsua Frimodigiakin firmansa pomoksi, jos vaan osaisin kirjoittaa sen nimen lunttaamatta.
   
 11. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tämä kaappaus saattoi olla tosiaan uuden aika. Kuopiossa tuntuu tosiaan kirvelevän aika kovasti Pennasen lähtö.
  Nyt tuntuu siltä, Pennanen oli selkeästi paras vaihtoehto mitä oli tarjolla. Täytyy luottaa Kerttula ammattitaitoon tässäkin asiassa.
  Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Mielenkiintoista nähdä muuttuuko joukkueen rosteri vielä ennen siirtorajan umpeutumista.
  Hyvärisen menetys loppukaudeksi vaatii ehdottomasti korvaavan pelaajan.
   
 12. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 13. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnittelut Mikkeliin, saatte Pennasesta varmasti ammattitaitoisen valmentajan. Pennanen on moderni ja tarkkaan lajia opiskellut/opiskeleva valmentaja, jolla on myös vaatimustaso pelaajia kohtaan kohdallaan. Pennanen ymmärtää ja osaa peliä ja on saanut hyvin sekä IFK:ssa että KalPassa päävalmentajan taustalla kasvaa myös aikuisten tasolle valmentajaksi. Tosin, tällä kaudella Pennanen oli jo erittäin isossa roolissa KalPan kokonaiskuvaa ajatellen, vaikka Laukkanen onkin ollut päävalmentaja.

  Tähän kohtaan omalla urallaan Pennaselta erinomainen liikku, mutta uskon, että sitä samaa se on myös Jukureille.
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Paikalla olleelta tuli viestiä, että eka treeneissä oli ollut hurja tempo päällä, Pennasella homma tiukasti hanskassa ja virheisiin oli puututtu heti. Alku kuulosti (ja oli näyttänyt) ainakin hyvältä.
   
 15. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Saa nähdä vieläkö Pablo on kapteenina Jokipoikia vastaan.
   
 16. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta, kenelle haluaisitte C:n rintaan?
   
 17. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ihan kenelle muulle vaan kuin Pablolle.

  Omat suosikkini tähän pestiin olisivat Nöyränen tai Vaarasuo.
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  No, moni on tällä hetkellä sitä mieltä että kelle tahansa muulle kuin Pablolle.

  Olisihan noita ehdokkaita, Nöyränen ehkä paras. Miksei Vaarasuokin.

  Ai että kun on mukavat fiilikset tällä hetkellä. "Penna" vaikutti tuossa pressissäkin oikein viisaalta; rauhalliselta mutta määrätietoiselta. Taktista osaamista tosiaankin löytyy ja pelaajat haluavat ihan varmasti saada uuden koutsin luottamuksen.

  Nyt jos toimistolla on yhtään sitä kuuluisaa pelisilmää, niin Pablo hittoon, ja Pennanen tuohon kotisivun ja Facebookin banneriin. Tää taitaa nimittäin olla se Uuden aika.

  E: En muuten kopsannut HighFlyeriltä.. Veit jalat suustani.
   
 19. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Toivakka asiansa päällä

  Lainaus:

  Tässä oma kantani asiaan:

  SM-liigan noususuunnitelmat menivät uusiksi - "Puhtaalta pöydältä" | Jääkiekko | Urheilulehti.fi
   
 20. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  No siinä tapauksessa tehkää ihmeessä Paalasesta kapu!
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tunnutte tietävän joukkueen sisäiset kemiat todella hyvin, kun kapteeninkin vaihtoviikot on menossa. Voisitteko tätä vaihtoa perustella vielä vähän enemmän? Miksi nykyinen kapteeni ei ole enää sopiva tehtävään? Pelillinen puoli on tullut jo selväksi aikaisemmista kommenteista, mutta mitä muita syitä tähän vaihtoon on olemassa? Ja nuo pelilliset syytkin voi hyvinkin parantua järkevämmällä peluutuksella, ehkä välillä huilaten. Itse asiassa pari viimeistä peliä ovat olleet hyviä, ilman hasardeja.
   
 22. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 23. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Joukkue tarvitsee hyvän kapteenin joka taistelee ja näyttää esimerkkiä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2013 klo 00.07
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuusan kanssa samoilla linjoilla kapteenista nyt kun tosiaan nähty että kyllä se peli kulkee kunhan pappaa ei peluuteta puolta tuntia ottelua kohti. Kolmospari hieman pienemmällä peliajalla on oikein hyvä paikka Pablolle, ei tule selkeästi väsymisestä johtuvia virheitä (sokko-/paniikkipurut tulee ensimmäisenä mieleen) ottelujen loppupuolella. Sitten ylivoimaan kapellimestaroimaan, muttei siihenkään joka vaihtoa. Pukukoppipelaajana on kuitenkin edelleen ehdoton ja uskon että tiimissä nuoremmat klopit katsovat Pabloa ylöspäin, niin paradoksaaliselta kuin tämä saattaa kuullostaakin. Onhan se toki jo hitaanpuoleinen ja väännöissä jää auttamatta jalkoihin, mutta fiksulla peluutuksella (kunnon puolustava pakki, lue: Vaarasuo, kaverina) noita ongelmia voidaan vähentää.
   
 25. nohewa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Ja mitä herra Järvisen peluutukseen tulee,älköön peluuttako häntä alivoimissa.
  Mitä tekee 169 senttinen tumppi alivoimassa??? Putsaa omaa maalinedustaa isoista hyökkääjistä,mitä häh???