To 13.3.2014 Jukurit - Sport, 2. puolivälierä

  • 9 283
  • 64

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit lähtee haastamaan Sportia toiseen puolivälierään seuraavalla ryhmityksellä:

Maalissa pelaa 30 Osku Setänen (35 Galansky)

I
15 Nöyränen (A) - 11 Rohtla - 16 Lähde
4 Akkanen - 7 Purolinna
II
17 Savolainen - 10 Jalo - 23 Laakkonen
38 Piipponen - 6 Vaarasuo (A)
III
25 Kalliola - 26 Palve - 29 Turtiainen
3 Järvinen (C) - 20 Forsström
IV
28 Laine - 8 Hokkanen - 34 Lostedt

Muutoksena Vaasan peliin Mico Laine tulee mukaan, ja Joel Lehtinen huilaa. Jalon molemmilla laidoilla on nyt hyvän laukauksen omaavat Savolainen ja Laakkonen, joten passeja vaan Toni..

Sportin miehitystä ei vielä ollut Mestiksen sivuilla. Vaasalaiset kommentoikoot, kunhan kokoonpano on julki.

Kuusi kertaa putkeen on tullut pataan, tänään tuo katkaistaan.

EDIT:

Sport:

Maalissa pelaa 30 Tuohimaa (67 Kuusela)

I
28 Kivimäki - 36 Kokkala - 87 Hattunen
10 Uitto - 5 Heikkinen
II
18 Piispanen - 15 Kujanpää - 91 Halava
81 Gröndahl - 41 Aaltonen
III
33 Henrion - 12 Laaksonen - 71 Luomala
76 Tuohilampi - 26 Manninen
IV
38 Nyholm - 21 Aaltonen - 16 Kiviniemi
 
Viimeksi muokattu:

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jukureilta tuli jo illan kokoonpano ulos:

Lähde-Rohtla-Nöyränen
Laakkonen-Jalo-Savolainen
Turtiainen-Palve-Kalliola
Lostedt-Hokkanen-Laine

Akkanen-Purolinna
Vaarasuo-Piipponen
Forsström-Järvinen

Setänen (AM)
Galansky

Eli muutoksia: Savolainen 4 -> 2, Kalliola 2 -> 3, Lehtinen -> Out, Laine -> 4.

edit: Hidas. Ketjut voi yhdistellä tai poistaa tämän.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport lähtee siis täsmälleen samalla miehityksellä kuin tiistaina. Edelleen puhun varmaan aika monen puolesta kun sanon, että Nässlin saisi olla tuolla nelosen laidalla Jallun paikalla. On kuitenkin paljon monipuolisempi pelaaja ja kova kulmavääntäjä. Jallun vahvuudet ovat takakarvaus ja alivoima ja siinäpä ne sitten ovatkin. Sitä en sitten tiedä onko Näsällä joku pipi vai mikä. Nähdäänköhän tässä sarjassa rotaatiota Sportin osalta ja jos nähdään niin millaista? Tapio ja Halava vuorottelee? Entä mistä löytyisi Kristofille paikka? Tiukkaa on.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sportilla on älyttömän laadukas ja laaja hyökkäys tällä kaudella. Katsomossa peliä seuraa yli 30 pistettä tällä kaudella nakuttanut Krstf ja Mestis-pisteruisku Jussi Tapio.

Nässlin on ajanut ohi Kiviniemestä selkeästi tällä kaudella. Hän sijoittuu loistavasti ja on vahva suojaamaan kulmissa. Nässlinillä on myös näkemystä antaa maalintekopaikkoja avaavia syöttöjä. Tämä on näköjään tiedossa kaikilla muilla kuin Maukalla.

No, voittanutta ei vaihdeta jne. Toivottavasti katsomosta on aito mahdollisuus päästä pelaavaan kokoonpanoon, sillä se ei ole kilpailua pelipaikoista, että rosteri naulataan pysyvästi kiinni.
 

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Esitän Pennaselle ehdotuksen, joka saattaa kuulostaa ensialkuun radikaalilta. Jukureiden on palattava Pystysuunnan Jääkiekon sapluunaan. Pennasella on ollut liian vähän aikaa juurruttaa selkäytimestään pystysuuntaa kiskovan joukkueen peliä toiseen muottiin. Tämä näkyy Jukureiden otteissa vastaanpanemattomalla tavalla. Jos Jukurit jatkaa Pennasen kiekkokontrolliin pyrkivällä pelitavalla, on seurauksena Sportin vyöry välieriin. Jukureiden dna:ssa oleva pystysuunnan kiskominen antaa edes mahdollisuuden sarjan viemiseen.

Pennasen versio Meidän Pelistä on takuulla ensi kaudeksi hyvä ratkaisu, kun joukkueeseen saa iskostaa alusta lähtien tuota kiekkokontrollipelitapaa. Prosessille jää aikaa. Tällä kaudella aika on ollut liian lyhyt, mikä näkyy Sportin kaltaista laatujoukkuetta vastaan pelattaessa. Jukureiden viivelähdöt ovat vaasalaisia vastaan liian usein karmeaa kuraa. Pelaajat eivät vielä hitaammissa lähdöissä tiedosta, missä pitäisi mennä suhteessa joukkuekaveriin, missä vaiheessa syötöt olisi ideaalia jakaa ja minne. Synkroninen liikkuminen ei luonnistu Sportin tapaan. Pennasen alaista harjoittelua on selkeästi liian vähän takana.

Kahden edellisen Sport-kohtaamisen perusteella on alkanut näyttää siltä, että Jukurit usein suorastaan pyrkii viivelähtöjensä myötä pitkiin syöttöihin vastustajan puolen siniviivalle. Siellä laitahyökkääjä on seisovin jaloin kärkkymässä, ja jos tuo suuren riskikertoimen syöttö päätyykin lapaan, on yritettävä jatkoa paikoiltaan. Peli tyssää siihen, eikä maalia kohti päästä. Usein syötöt napsuvat ohikin, ja Sport pääsee kaikissa tapauksissa lähes poikkeuksetta kiekonriistoihin.

Silloin kun pitkiä syöttöjä ei haeta, ovat tulokset kuitenkin yhtä huonoja. Jukuripelaajat hapuilevat syöttöjensä kanssa ja jakavat niitä lähes seisoviltaan, kun peli puuroutuu. Selkäytimeen ei ole piirtynyt, missä pelikaverit kulloinkin liikkuvat ja syöttösuuntia joudutaan kulloinkin hakemalla hakemaan. Sportin on liian helppo työ katkaista eteneminen jo keskialueella. Kovin montaa kertaa Jukurit ei päässyt kontrolloidusti kiekon kanssa hyökkäysalueelle, vaan liki aina jouduttiin tyytymään arpapelin päätyheittoihin ja kulmapelien käntämiseen.

Jalo näytti jossain kohtaa esimerkkiä, miten kiekon kanssa voi nousta vähän pidemmänkin pätkän, ja heti saatiin hyökkäyksiä kohti maalia. Parin potkun jälkeen tai ennen noita potkuja ei ole pakko olla jo jakamassa passeja. Hieman sopii pelivälineen kera luisteluvoimaisesti edetäkin, ja katsoa, missä kaveri sitten menee.

Joka tapauksessa pystysuunnan konstin Jukurit taitaa ja olisi varmasti viisainta palata kokonaan siihen. On radikaalimpaa jatkaa toimimattomalla kiekkokontrollia hakevalla pelitavalla, kun kontrolli näyttää silti jäävän tuon tyylin sähläämisen myötä Sportille. Selkäytimestä pystysuunta Jukureilta varmasti yhä löytyy, takuulla paremmin kuin pennaslainen Meidän Peli.

Hienoa, että Jukurit jatkaa Setäsellä. Mies yksin takasi, ettei Sport mättänyt viime matsissa halkopinollisen verran lisäosumia kamiinaan. Setänen on huikeassa vireessä, vaikka ajoittain pompauttaakin kiekkoja eteensä. Lupaava nuorukainen, johon pelaajistokin luottaa jo varmasti enemmän kuin Galanskyyn.

Kohta ollaan tosiaan matkattu Vaasasta Mikkeliin. Kevätaurinko välkehtii, ja jälleen saa elää upeaa kiekkopäivää. Eiköhän Kalevankankaan luokkahuoneeseen kerry mikkeliläisittäin mukavasti kiekon ystäviä. Yli 2000 katsojaa odotan, muu olisi pettymys.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Thomasson puhuu pitkälti asiaa. Pahinta tuossa uudessa systeemissä on se että pelaajat eivät ole täysin pystyneet sitoutumaan ja sopeutumaan siihen. Yritystä varmasti on mutta kova tunnetila tuhoaa sen viimeisenkin yrityksen. Lisäksi muutamat pelaajat, Laine ehkä parhaana esimerkkinä, tuntuvat rikkovan viisikon impulsiivisuudellaan, yliyrittämisellään ja koulupoikaprässillään. Sitä mieltä kuitenkin olen, että paluuta ei nyt enää pystysuunnan kiekkoon ole. Pelataan sitä kontrollikiekkoa niin järkevästi kuin pystytään ja katsotaan mihin se riittää.

Illan kolme teemaa suuremmin selittelemättä: Kontrolloitu paine, ylivoiman tehokkuus ja Setäsen taso. Jos nuo onnistuvat, meillä on mahdollisuudet.

Hallille.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Olipas pitkästä aikaa jukureilta hyvä erä tuo ensimmäinen erä, ja ennenkaikkea taklauksia oli paljon. Toinen erä olikin sitten vastapainoksi tosi rikkonainen.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Nö höh? Eikös Spokereiden pitänyt marssia Jukureiden yli ylivoimaisella materiaalilla ja pelitavalla? Niinpäs se nyt onkin sarja 1-1.
 

Vaihtorotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nö höh? Eikös Spokereiden pitänyt marssia Jukureiden yli ylivoimaisella materiaalilla ja pelitavalla? Niinpäs se nyt onkin sarja 1-1.

Joo, voi että. Jos puolivälierissä tippuminen tarkoittaisi jäämistä Mestikseen, niin saattaisi jopa ottaa päähän. Nyt ollaan vielä aika kaukana siitä tippumisestakin.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei voi mitään. Tämä oli Jukurien peli. Hyvin saivat pidettyä Sportin poissa pahanteosta. Sportin ylivoima aivan jäätävän paskaa kuraa. Kaiken huippuna vielä Kujanpää "kapelimestarina" joka onnistuu sössimään joka yv:n missä pääsee kiekkoon. Ja pelin loppuun vielä erittäin terve ryntäysjäähy. Toivottavasti saa kakkua, niin pääsee Kristof kehiin. Maalivahdit pelasivat loistavasti molemmissa päissä. Tuohimaalta jäätävä torjunta kolmannen loppuun takatolpalla. Tämä ottelusarja ei ainakaan maalivahteihin tule ratkeamaan. Seuraavaan peliin kierrätystä, kiitos. Mirri ja Jallu -> ulos, Kristof ja Nässlin -> sisään.

Onnittelut ja kiitos Jukureille tästä. Saatiin nyt ainakin yksi kotipeli lisää ja kassa kiittää.

edit: Jos Luomala loukkaantui pahasti, niin vituttaa aika huolella. Jos ei pelaa lauantaina niin -> Tapio.
edit2: Ja ne aloitukset......
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Enpä tiedä välittyikö ollenkaan streamin kautta, mutta olipahan upea tunnelma päädyssä koko pelin ajan! Tällaista ei ole koskaan ollut pleijareitten ensimmäisellä kierroksella. Katsojia ei tainnut muuten olla kovin paljon?

Tärkeä voitto Jukureille. Joutuu Sportkin miettimään askel-merkit uudestaan tähän sarjaan. Transu Tuohimaa huudot kaikuivat nautittavasti, samoin Uitto, Samuli ja Halava saivat osansa. Tuntuupa hyvältä herran jestas!
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei mikään huono päivä. Tuto ja KooKookin hävisi ja Eki Riska lähetti Ilveksen lomille. Jos ei muuta tästä pelistä, niin hyvää dataa ainakin saatiin meidän hyökkäyksen tasosta ensi kautta ajatellen.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Komea peli Jukureilta, nyt uskallettiin taklata ja pelata muutenkin rohkeammin. Kiekosta ei luovuttu heti, vaan sitä pidettiin ja hallittiin. 5 vs 5 pelissä Sport oli melkoisen aseeton. Vanhat jyyrät Pate Lostedt ja Pasi Järvinen näyttivät, mitä on playoff-kiekko. Lostedt loi taklauksillaan koko ajan elämää peliin ja Järvinen pelasi ehdottomasti kauden parhaan matsinsa. Setänen maalilla oli helkkarin varma ja samaa on sanottava virkaveli Tuohimaastakin Sportin maalilla. Palveen kudin torjunta kolmannessa erässä oli aika hieno..

Joku kysyi Luomalasta.. koppiin lähti toisessa erässä, eikä sen jälkeen enää jäälle tullut. Jukureiden tappaja Kivimäki oli muuten aivan pimennossa, ei esittänyt mitään koko pelissä.

Mahtava lätkäpeli kaikenkaikkiaan, matka jatkuu ja lauantaina Kuparisaaressa uusi sota pystyyn.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Kylläpä oli muikea peli. Ehdottomasti Jukureiden ehjin peli tässä kiirastulessa. Nyt oltiin pelin päällä heti alusta alkaen ja FCW Sportin tila vietiin tehokkaasti pois kovalla asenteella ja halulla tehdä tästä pelistä meidän peli. Jokainen viisikko hoiti oman tonttinsa esimerkillisesti, ja se riittää tässä sarjassa pitkälle.

Maalivahdit pelasi todella upean pelin. Tosin parhaalta sektorilta ei Oskaria paineistettu - kiitos puolustajien. Kunniamaininta Pygmi-Järviselle!

Voi Brännären poika sentään. Miten voit olla noin pihalla pilli suussa. Muutama selvä jäähy jäi viheltämättä mm. Pateen kohdistunut törkeä laitataklaus joka näytti todella ikävältä. Pysy pois Mikkelistä.

Pennasen klaanille terveisiä!
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ai että tekee hyvää! Sport oli vastaantulija niin pelillisesti kuin henkisesti.

Joltain Sport-fanilta/faneilta on kuulemma luvassa analyysiä ottelusta, jossa he tulevat perustelemaan Pennasen pelikirjan paskuutta. No, minä tiivistän lyhyesti: Pennasen kiekkokontrolli; loistavasti rytmitettyä ja ajoitettua kiekon kontrolloimista, joka johti kerta toisensa jälkeen hyvään paineistukseen. Pajuluoman "Keep It (Fucking) Simple!" -pelikirja: Pusketaan kiekko keskialueelle ja lauotaan lämäri kohti Setästä.

Pointteja:
-Pablo oli suorastaan loistava; oma pää huolella, hyviä hyökkäyksen rakenteluja ja pari loistavaa laukaustakin. Ei uskoisi, mutta tulee olemaan vielä tärkeä palanen.
-Tärkeitä palasia tulevat olemaan myös mm. kaksikko Lostedt-Lähde, joka sai hyvin kuumennettua Kabinetin pelaajistoa(toki ylilyönnit saa jäädä väliin). Jopa Jalo sai vähän niskalenkkiä
-Puolustus pelasi kokonaisuudessaan jämäkästi, lukuunottamatta edelleen surkeita purkuja
-Maalipaikat ehkä noin 10-3, loistavat maalipaikat 4-0. Torjunnat hämäävät, lähes kaikki niistä oli vain Keep It Simple-pelitavan aikaansaannosta.

Harmi ettei käytetty maalipaikkoja hyväksi. Hieman paremmalla viimeistelyllä taululla olisi 5-0. Lauantaina sitten kuonoon kunnolla.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Äijät teki sen mitä piti, hommasivat yhden lisäpelin Vaasaan, kassa kiittää!

Tosiasia, ettei tästä kukaan voinut odottaakkaan mitään 4-0 sarjaa, en ainakaan minä.
Luomalan loukkaantuminen iso menetys, rikkoo meidän parhaan kentän pelaamista paljon.
Kivimäen unisuus ei jotenkin yllätä minua yhtään, tekee maaleja kyllä paikan sattuessa.
Sportti on kova kotona, se riittää meille aika pitkälle. Lauantaina mahdollisesti se 3000 rikki ja tunnelmaa riittää... Kuinkahan mahtaa nuoren Setäsen pannu kestää, jos sattuu tulemaan se heikko peli Vaasassa, viimeksi mies hoiti hommansa hyvin. Vaasalaisen yleisön iskunpaikka olisi päästä Setäsen ihon alle, Jalon ihon allahan me jo ollaan :)
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Joltain Sport-fanilta/faneilta on kuulemma luvassa analyysiä ottelusta, jossa he tulevat perustelemaan Pennasen pelikirjan paskuutta. No, minä tiivistän lyhyesti: Pennasen kiekkokontrolli; loistavasti rytmitettyä ja ajoitettua kiekon kontrolloimista, joka johti kerta toisensa jälkeen hyvään paineistukseen. Pajuluoman "Keep It (Fucking) Simple!" -pelikirja: Pusketaan kiekko keskialueelle ja lauotaan lämäri kohti Setästä.

Antti Pennanen sai sen verran ala-arvoista kohtelua tiistain 11.3.2014 otteluketjussa Sport-Jukurit, että Sport-kannattajana puutuin näiden karate Maurin (Jokipojat kannattaja), Pat_LaFontaine (Sport kannattaja), HighFlyer#95 (Jukurit kannattaja) ja J.Hotti (KiVa kannattaja) minusta ala-arvoisiin kommentteihin Antti Pennasesta. Sport-kannattaja Pat_LaFontaine puuttui jopa Antti Pennasen ulkoiseen olemukseen vaihtoaitiossa ja lehdistötilaisuudessa.

Lupasin Pat_LaFontainelle katsoa tämän illan Jukurit-Sport ottelun ja antaa molempien valmentajien pelikirjoista raportin, kunhan Pat kirjoittaa sen tänne ensin. Peli näytti jälleen kerran valmentajien pelikirjat. Odottelen kuitenkin Patin analyysin ensin. Karate Mauri ja J.Hotti ovat nyt poteroissaan odotetusti hiljaa Antti Pennasen suhteen.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Äijät teki sen mitä piti, hommasivat yhden lisäpelin Vaasaan, kassa kiittää!

Jalon ihon allahan me jo ollaan :)

Sportin pelaajat valmentajineen taisivat nauttia vähän liikaa makkaraa suomen parhaalla torilla tänään, mitä nyt markkinoilla menoa katsoin.

Ja höpsis, Jalo on ollut yksi ottelusarjan parhaista pelaajista, joten surkeat bluffit voit säästää tosi paikkaan.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Muutama selvä jäähy jäi viheltämättä mm. Pateen kohdistunut törkeä laitataklaus joka näytti todella ikävältä. Pysy pois Mikkelistä.

Lostedt kyllä hidastuksestakin katsottuna pelimiehen elkein käänsi selän alle sekunnin ennen kontaktia. Ihan hyväkin ettei aina vihelletä noita selän kääntämisiä.

Täällä jo Jukuri-kannattajat jauhaa siitä että kaikki on tässä sarjassa muuttunut etc. Totuushan on se että Sport pelasi tänään jopa liian yksinkertaisesti, olkoot vaikka playoff vieraspeli, silti pitää vähän paremmin kaikkien hoitaa oma tonttinsa. Kotonahan Sportin tuo "keep-it-simple lätkä" vei pari päivää sitten Jukureita kuin litran mittaa, ja en epäile että mikään olisi oleellisesti muuttunut vaikkakin sarjassa on tilanne 1-1. Sportille sattui huonompi peli ja Jukureille parempi, as simple as it is.

Paskempi juttu jos Luomala tosiaan sai jotain kovempaa kolhua... Toivottavasti vaan varmuuden vuoksi mies oli loppumatsin pelaamatta. Muita muutoksia jos tekisin niin se Jallu tosiaan pois ja Nässlin tilalle. Kujanpääkin on jotenkin aivan kujalla kokoajan, mutta ei osaa sanoa olisiko Kristof sitten jotenkin oleellinen parannus, mikseipä sitä vois kokeilla.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Täällä jo Jukuri-kannattajat jauhaa siitä että kaikki on tässä sarjassa muuttunut etc. Totuushan on se että Sport pelasi tänään jopa liian yksinkertaisesti, olkoot vaikka playoff vieraspeli, silti pitää vähän paremmin kaikkien hoitaa oma tonttinsa. Kotonahan Sportin tuo "keep-it-simple lätkä" vei pari päivää sitten Jukureita kuin litran mittaa, ja en epäile että mikään olisi oleellisesti muuttunut vaikkakin sarjassa on tilanne 1-1. Sportille sattui huonompi peli ja Jukureille parempi, as simple as it is.

Tottakai on muuttunut. Runkosarjassa kotona oltiin teitä kaksi kertaa parempia, joista kuitenkin onnekkaat voitot teille. Kokonaisuutena otettiin pataan koko ajan. Nyt otettiin voitto hienosti kannustaneen kotiyleisön edessä. Se ei tartte kuin yhden lipsahduksen teiltä kotona, niin alkaa laulukuoro hommiin. Sport ei selvästikään viihtynyt tänään mikkelissä, mikä lupaa meille hyvää.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kotonahan Sportin tuo "keep-it-simple lätkä" vei pari päivää sitten Jukureita kuin litran mittaa, ja en epäile että mikään olisi oleellisesti muuttunut vaikkakin sarjassa on tilanne 1-1.

Niin.. tämä oli vain yksi peli tässä sarjassa. Taisi tosin ensimmäisen pelin jälkeen Sport-fanit melkoisen yksimielisesti tuomita tämän sarjan taputelluksi. Sport oli siinä niin ylivoimainen, ja pelasi jopa valmentajansa mielestä kauden parhaan pelinsä. Nyt tilanne heitti sitten täysin häränpyllyä pelkästään sen takia, että pelattiin Mikkelissä? Jukurit keksi täydellisesti miten tuo mainio pelikirja "keep-it-simple" jäädytetään. Nyt pitäisi Sportin valmennuksen keksiä uudet keinot. "Keep-it-simple" ei enää tehoa.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Tottakai on muuttunut. Runkosarjassa kotona oltiin teitä kaksi kertaa parempia, joista kuitenkin onnekkaat voitot teille.

Ja Sport vei Jukureita kotonaan kevyesti. Sport ei lipsauttanut runkosarjassa kotona Jukureille mitään, toisin kuin Jukurit omassa kotiluolassaan. Hienoa ja söpöähän tuo yltiöoptimismi on kun ajattelee jo että Jukurit on voittanut koko sarjan tilanteen ollessa 1-1. Tai viimeistään jos Jukurit vahingossa Vaasassa voittaisi.

Ja joo, tätä mantraa ollaan Jukureista kuultu koko helvetin kausi, aina on ollut paremman näköistä ja aina olis voinu olla tuuria matkassa jne. Kumman nopeasti on silti aina iskenyt pettymys puseroon kun kaikki ei olekaan mennyt niinkuin satukirjoissa. Kannattanee varautua siihen että niin käy nytkin.

E:

"Keep-it-simple" ei enää tehoa.

Meinaatko että Sport pelasi samalla tavalla tänään siellä Mikkelissä kuin mitä tiistaina kotona? Sport pelasi vieraskiekkoa, joskin huonoa ja liian simppeliä sellaista. Eiköhän se kaapinpaikka taas näytetä Lauantaina. Tervetuloa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Odottelen kuitenkin Patin analyysin ensin.
Hold your horses nyt noiden sun ja sen sun parhaan kaverin pelikirjojen kanssa.<- eikö tolle nyt saatana voinut järkevämpää termiä keksiä? Kerrotaanko pelikirjassa erilaisita lautapeleistä ja niiden historiasta?

Lupasinko sulle jotain analyysiä? En. En voi analysoida peliä, jota en nähnyt!

Kuten jo sulle aiemmin sanoin, Pennanen on umpisurkea valmentaja. Olen pariinkin otteeseen eri ketjuissa kirjoittanut, että Pikkarainen kokosi niin laadukkaan jengin, että sillä voidaan voittaa mikä jengi tahansa tässä sarjassa, Pennasesta huolimatta.

Kannattaa nyt muutenkin vähän vetää henkeä. Johtavana statistikkona kerron sinulle, että Pennasen voittoprosentti Jukurien valmentajana huitelee jossain 30 ja 40% välimaastossa. Se on umpisurkea tulos noin laadukkaalla nipulla näin surkeassa sarjassa. Maukalla voittoprosentti on noin 90% tällä hetkellä. Ennen tätä iltaa se oli 100%. Se on huippusuoritus, kun muistaa, miten sekaisin Sportin peli oli saatu ennen hänen siirtymistä vetovastuuseen. Maukka on pyrkinyt suoraviivaistamaan Sportin peliä ja onnistunut siinä erinomaisesti. Sen sijaan Pennanen on saanut Piken suoraviivaisen pelin umpisolmuun. Tänään kaverit ovat ilmeisesti ottaneet ohjat omiin käsiin, kuten Pablo teki jo Vaasassa 3. Erän lopussa. Viittaan tällä Pablon ottamaan aikalisään, joka Pennasen olisi pitänyt tajuta ottaa jo ajat sitten.

Yksi yksittäinen ottelu ei muuta tilannetta yhtään miksikään. Ainoa, mitä tästä pelistä oli tarjolla, oli yksi kiinnitys. Ei muuta!

E: mainitsit, että puutuin jopa Pennasen ulkoiseen olemukseen vaihtoaitiossa ja pressissä. Voi kauhea minä. Olen mä kyllä vähän höpönassu.
Ymmärränkö oikein, että häpeät Pasi Räsäsen ulkoista hapitusta siinä määrin, että pidät solvauksena sitä, että totesin Pennasen muistuttavan häntä identtisesti pitämällä käsiä puuskassa, olemalla tuppisuuna sekä aloittamalla pressin identtisillä sanoilla? No, on hän kyllä aika törkyturpakin, en sitä kiistä. Siitä sulle propsit!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös