Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Piti just tulla tota kiromaan. Voi nyt kilinvittu tätä paskaa. Niin olevinas harmittoman näköinen tilanne, mutta poskiluuhan siinä sitten murtus.

  Otan täyden vastuun tästä, alkaa olemaan sellainen olo, että olen vastuussa tästä.

  Ja niille jotka miettii miksi, vastaus on Palstalaisten keskinäiset NHL-vedonlyönnit 2017-2018 viesti #310...
   
 2. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Kusessa ollaan.

  Sairaslista alkaa olla sitä luokkaa, että sopii toivoa ettei pudotuspelipaikka ala karkaamaan kovin kauas. Muun muassa kahden kärkisentterin ja ykköspakin poissaolo valitettavasti näkyy kentällä.

  Ei kuitenkaan vaivuta synkkyyteen, vaan aamuyöstä Kingsin kaatoon!
   
 3. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Tämähän on kuin JYPin runkosarja 15-16. Kaikki paskana vuorollaan, mutta pronssimatsiin päättyi. Eli posin kautta ja konffifinaaleihin. Joku ne maalit raapii ja peliä tekee.
   
 4. Largo Jäsen

  Täytyy silti nostaa hattua tolle ankkaparvelle. Kun miettii että alkukaudesta sivussa oli kaksi TOP-4 puolustajaa, kakkossentteri, TOP-6 laituri ja enemmän tai vähemmän ykkössentteri. Sitten kun äijiä alkaa palaamaan, niin ykköspakki telakalla, Eaves loppukauden (oletettavasti) sivussa, kakkossentteri edelleen telakalla ja sitten ykkössentteri telakalle. On jopa aika kova suoritus Grant ykkössentterinä ottaa mitään pisteitä. Siis, Derek Grant, joka ei ollut NHL:ssä iskenyt maaliakaan ennen tätä kautta. Taitaa olla varjeltu salaisuus, kun viimeiseen kahdeksaan 3+5...
   
 5. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, ja uskon tämän joukkueen menevän pleijareihin tästäkin huolimatta, mutta divisioonan voitto kuudetta kertaa putkeen jää haaveeksi.

  Ja nimenomaan joku ne maalit tekee. Tällä hetkellä sieltä ei ole yksilöä nostaa esiin, vaan laajalla rintamalla mennään. Silverberg on onneksi heräilemään päin, tehot vaan antaa odottaa. Kase on myös iskenyt Grantin ohella hyvin ja kai se perkeleen Perrykin vielä jotain osaa. Nyt olisi oikeastaan se hetki, kun Perry kaivaa jostain esiin sen vanhan päärynän ja syöttää sen vastustajien veskoille. One can hope. Ja on meillä RR67, uusinta mallia oleva rynnäkkökivääri, joka laitapuolen kulkijana pystyy voittamaan taisteluja.
   
 6. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Väittäisin että ankoille Getzin poissaolo tekee hyvää juuri siksi kun muidenkin on kannettava vastuuta. Nythän on vuosia luotettu että kärki liidaa ja muut seuraa. Varsinkin tässä kohdin kautta ankat saattaa saada lottopotin kun kuningas joutuu luottamaan alamaisiinsa. Vaikeuksista voittoon.

  Edit. Ja lisään vielä dufvamaisesti että "nyt kaivataan vittu sankareita". Samalla Ducks voi saada kuvaa siitä ketkä ovat huomisen vastuutyyppejä. Tulevaisuutta silmäillen.
   
 7. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuo pelaaminen erinäköistä tällä hetkellä. Taito korvataan kovalla yrityksellä ja sitä kautta onnistumisia on tullut. Tavallaan tuo tekeekin hyvää ja opettaa tiettyjä pelaajia isompaan rooliin, mutta aivan liian suuria saappaita lykätään kaverien jalkaan. Grant korvaa Getzlafia ja Kossila paikka Kesleriä. Onneksi meillä on niin kova puolustus, ettei Fowlerin poissaolo niin älyttömästi sinne vaikuta. Ja maalivahdit on tikissä. Noilla pääsee aika pitkälle.
   
 8. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Nyt sitten Kasa kasaksi ja sen verran sekaisin kaveri oli tuon tällin jälkeen, että eiköhän kaverilla ole aivon tärähdys ja lasaretissa seuraavat X viikkoa ainakin. Nyt kaivataan niitä ratkaisijoita esille.
   
 9. Largo Jäsen

  En nähnyt pelistä kuin ekan erän ja koosteen. Ensimmäisessä erässä kaikki näytti vielä hyvältä kun mentiin 0-2 johtoon, mutta niin vain sitten jatkoajalla turpaan. Johdettiin myös 1-3,mutta Kings teki neljä maalia, joista kaksi hylättiin. Ensimmäinen haastettiin ja paitsiohan se oli. Toisessa sitten Gibsonin maski tippuu kiekon osuessa suoraan maskiin. Toffoli pistää kiekon maalin edestä sisään ja osuu myös Gibsoniin. Gibson pois kentältä ja Miller tilalle. Ilmeisesti vain protokollan mukainen poisveto maalilta. Miller ryöstää Toffolin 3.erän lopussa upealla torjunnalla, mutta jatkoilla joutuu sitten antautumaan Shoren upealle rannelaukaukselle. Kuten jo @Amerikanihme tuossa mainitsi, niin Kase poistui pukuhuoneeseen MacDermidin taklauksen seurauksena. Puun takaa tuo niitti tuli ja MacDermidin peli loppui siihen. 5 minuuttia ylivoimaa eikä oikeen mitään saatu aikaiseksi. Loppusekunneilla sitten Sami Vatanen haistaa hyvin paikan ja niittaa ranteella sisään. Ennen tuota Boll oli ehtinyt iskemään 0-1 osuman Montourin esityöstä. Maali oli kyllä all Montour, kun mies omalta siniseltä täydellä vauhdilla puskee läpi. Laukaus osuu puolustajaan, mutta saa kiekon mukaansa, kiertää maalin takaa vanhanaikaista yrittäen ja kiekko putoaa Bollin eteen joka pistää tyhjään rysään. Kopitar kaventaa vielä erän lopussa ja tekisi mieli sanoa Lindholmin epäonnistuneen purun seurauksena tuli tuo maali, mutta Montour siellä Mansonin kanssa kentällä hääräsi kun maali tuli. Voi olla että Lindholm ehti taustalla vaihtoon, mutta joku kuka muistaa paremmin voi valaista tätä. Oma muistikuva on että leftin mies niittasi tuon kiekon ränniin josta sitten Iafalo katkaisee sen. Voi olla että se oli Montour, kumpi ikinä niin tyhmä ratkaisu, kun Manson oli toisella puolella aivan yksin. Anaheimin kolmannen iski RR67 tulisella laukauksella. Sekin haastettiin, mutta alkuperäinen tuomio säilyi ja maali hyväksyttiin. Kai yhteen pisteeseen pitää olla tyytyväinen. Ei kai Ankka-fanilla paljon muita ilonaiheita ole. Vatanen oli ainakin tuon ensimmäisen erän hyvä.
   
 10. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Oli kyllä viihdyttävä peli, "what a game", totesin pelin jälkeen, ja niin totesi pariin kertaan Ankkojen kommentaattori Brian Haywardkin (jonka kanssa mielestäni jaan hämmästyttävän yhdennäköisyyden). Kasen kunnosta en löytänyt tietoja, joten joku toinen voi ehkä laittaa hänen tilastaan kommenttia jos on tietoa löytänyt. Gibson nyt ei mielestäni kovin pahasti saanut mailasta paljaaseen päähänsä, mutta herkkähipiäinenhän hän tunnetusti on. Olisiko nyt jo aika antaa Miller-timelle enemmän peliaikaa? Loistavasti mies taas piti Ankkoja pystyssä kolmannen erän loppupuolella ja pitkälle jatkoajallekin, kun Ankat hyytyivät aika totaalisesti lopussa.

  Vatanen tosiaan minunkin mielestäni parantaa, vaikka jos oikein muistan hän oli taas kentällä katselemassa aitiopaikalla Queensien kahta viimeistä maalia. Siitä samaa mieltä, että eka Ankkojen maali oli "all Montour" vaikka Boll siitä saikin sulan hattuunsa. Kopidor ja Brown olivat ihan huikeassa vedossa Losin tiimissä, mistä nyt yhtäkkiä tällainen, kun Brown on ollut jo monta vuotta ihan tukossa ja Kopidorkin häipyi kuvasta viime kaudella? Myös tuo mikä Iafrate tai vastaava oli hyvä, samoin Kempe.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2017 klo 21.08
 11. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  OC Registerin Erkki kirjoittaa, että Miller-time aloittaisi seuraavan pelin, jee! Ja Kevin Roy kutsuttu San Diegosta. Tykkäsin tuosta pikkumiehestä training campilla. Tästä alkaa Ankkojen nousu!
   
 12. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Nuo maalista poisvedot taitaa olla tämän päivän protokollaa ja siinä ei välttämättä Gibsonilla ollut edes suunvuoroa. Katsomossahan pyörii näitä tarkkailijoita, jotka sitten saattaa vetää pelaajan pois. Aivotärähdysprotokollaa nämä ovat. Sen mitä itse pelistä näin, niin viihdyttävä se oli. Tai no yleensäkin nämä paikallisvastustajat (Sharks, Kings) tuovat hieman lisälatausta peleihin. Miller on kyllä pelannut niin hyvin, että maalille vaan. Ja se että Gibson on ollut myös hyvä antaa hieman ilonaiheita muuten synkkiin päiviin. Tuo Getzlafin sairasloman pituus on muuten aika silkka arvio ja oma arvio on että häkki päässä Getzlaf surffaa siellä ennemmin kuin kukaan edes huomaa. Ja ettei joku noheva taistelija huomauta häkistä, niin tiedän kyllä.

  Tuo ylivoima oli kyllä murheellista seurattavaa. 5 minuuttia, eikä mitään kunnollista saatu aikaiseksi. Kings toppasi omalla sinisellä ja siihen loppui Ankkojen lento monta kertaa. Itse täytyy henkilökohtaisesti olla eri mieltä tuosta ylivoimakoostumuksesta. Ykkösylivoimassa Lindholm - Vatanen ja vaikka Vatanen teki maalin ja parantaa koko ajan, niin kyllä tuo paikka pitäisi olla Montourin. Vatanen hakee vielä pelituntumaa ja puolestaan Montour on ollut kiekollinen liideri Anaheimille lähes koko alkukauden. Mutta ei siinä, positiivinen ongelmahan tuo on, kun on heittää Montourin kaltainen pelaaja kakkosylivoimaan. Samin eduksi on myönnettävä kokemus, koska se näkyy kyllä kun noita kahta vertaa. Montour välillä vähän höntyilee, mikä taisi olla Vatasen ongelma myös ensimmäisillä kausilla.

  Ja se oli Iafalo. Positiivinen esitys häneltä.
   
 13. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Ja jos vielä tarkempia ollaan, niin kaverin nimi taitaa olla Iafallo, Alex Iafallo. Al Iafrate oli näitä 1980-1990 -lukujen suosikkeja, ketjupolttaja, joka lämäsi ehkä kovempaa kuin Zdeno Chara. Mutta Iafallo, Iafrate, "close enough"!

  Ylivoima oli kyllä sen viisiminuuttisen aikana täysin luokatonta suurimmaksi osaksi, siitä täysin samaa mieltä.
   
 14. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä täsmennys. Muistelin vain Iafalo, mutta väärin taas.
   
 15. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Vaikea uskoa, mutta OC Registerin Erkin mukaan Kase on selviytynyt aivotärähdystesteistä. Pitäisin nyt kuitenkin kaverin poissa jäältä ihan varotoimenpiteenä ainakin viikon verran. Gibson vähemmän yllättäen selviytyi samoista testeistä, mutta Miller-time aloittaa kuitenkin tänään vanhaa seuraansa Vancouveria vastaan. Vancouver on muutaman pisteen Duckseja edellä tällä hetkellä, joten se lienee sopiva kunnon mittari Ankoille.
   
 16. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä myös Gibson selvisi testistä, mutta Berra kutsuttiin joka tapauksessa hätävarana ylös. Miller aloittaa ja voi olla että Gibsonille annetaan kokonaan peli vapaaksi tai sitten mies istuu penkillä. Kasen pelaaminen on epävarmaa ja itse luulen ensi yön matsin jäävän väliin. Keslerin ennuste edelleen pitää (joulun aikoihin) ja Fowleria haikaillaan takaisin joulukuun alussa. Shipachyovista tarjottiin 5.kierroksen varausta, mutta tuo allekirjoitusbonus sotki tämän paletin. Ilman tuota bonusta voisi Shipa olla meidän mies.
   
 17. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Siihen taisi loppua Miller-time. Se oli huikeaa niin kauan kuin sitä kesti (mikä ei ollut kauan).
   
 18. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Mitä kävi, hajosiko Mylläri pahastikin?
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Liian aikaista sanoa. Vedettiin maalilta noin 8 minuuttia ennen pelin loppua, mutta itse tilanne ei näyttänyt pahalta. Mutta ei näyttänyt Getzlafinkaan tilanne ja kun mies vielä pelasi samaisessa ottelussa ennen kuin ilmoitti RC:lle että ei koe oloaan mukavaksi.

  Itse peliin palaan myöhemmin, mutta puolustus on paras hyökkäys on Anaheimin tämän hetken trendi.
   
 20. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Joo, voitto oli hyvä asia tuosta Vancouver-ottelusta. Pari ensimmäistä erää varsinkin Ankat pelasivat tiukkaa puolustuspeliä ja Miller piti huolen lopusta (maali meni Bieksan piikkiin). Vaarattoman näköisessä tilanteessa Miller venytti vissiin vasemmanpuoleista patjaansa torjuntaan ja nosti välittömästi käden pystyyn merkiksi vaihtoaitioon, että "nyt ei tuntunut ihan hyvältä". Muutaman minuutin päästä mainoskatkolla sitten maalivahtipeli meni taas retuperälle kun Reto Berra luisteli maalille (joo, ihan hyvin sekin pelasi). Millerillä voi olla nivusvamma tai sitten jotain muuta. Veikkaisin nivusta, sehän on se maalivahtien ammattitauti kaiketikin.

  En tiedä sitten kuinka hyvä mittari Canucksit olivat Duckseille. Olivatko Ankat todellakin noin paljon parempia kuin mitä statistiikka näyttää, vai oliko Vancouver vain heikoin vastustaja tällä kaudella toistaiseksi (tämä jälkimmäinen minun näkemykseni mukaan ainakin oli totta). Hyvää oli Silfverbergin heräileminen. Sanoin jo pelin alkupuolella itselleni, että Silf on heräilemässä ja yritys on hyvää, ja toivon mukaan se myös ennen pitkää palkitaan. Ja palkittiinhan se. Pusi-pusihuuli-pojalta (Rakell) namupassi lapaan ja siitä lähes suora veto, sitten noin 30 sekuntia myöhemmin Cogliano esittelee laukauksensa surkeutta, mutta Jakob on paikalla ja salamannopeasti sivaltaa toisen maalinsa.

  Vataselle annetaan paljon vastuuta ja peliaikaakin. Parempaan suuntaan ollaan menossa, vaikka nyt tulikin hieman jäähyiltyä. Kultapojumme "Sad Eyes" Montour sivalsi taas maalin, ja tällä vauhdilla hän tekee yli 20 maalia kaudella, hätyyttelisi jopa 30:a, mutta ei nyt astuta asioiden edelle. Ehkä ensi pelissä sitten Montour lasarettiin ja kausi ohi tai jotain vastaavaa, kun rupeaa tällaisista haaveilemaan. Miller oli loistava loukkaantumiseensa asti. Kevin Roy oli mielestäni ihan hyvä, joskaan ei kauhean näkyvä. Bieksalta ei paras peli. Ja Lindholm jatkoi dominointiaan. Muilta suunnilleen sitä samaa, mitä tällä kaudella ollaan heiltä totuttu näkemään. Toivoisin onnistumisia Logan Shaw:lle, on jotenkin jäänyt hyvä kutina päälle hänen suhteensa harjoitusleiriltä asti, mutta jos mitään valmista ei pian tule, niin kohtahan sekin toivo hiipuu.
   
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Koosteiden perusteilla menty, mutta Vataselle ehdottomasti luottoa ja armoa. Tiettyyn pisteeseen saakka. Monet höhöttelevät tehotilastolle, mutta nyky-Vatasta se kuvaa valitettavan täydellisesti. Silti tämä kortti kannattaa pelata fiksusti näyteikkunan tai feenikslinnun vinkkelistä. Montourin esimerkki voi sytyttää Vatasen vielä. Tai sitten aikanaan kaupaksi jollekin uunolle.
   
 22. Largo Jäsen

  @Amerikanihme tiivistikin aika hyvin tuossa yön ottelun. Aika lailla samaa mieltä pelistä. Cogliano omasta mielestä tarkoituksella vetää matalan riparivedon tuossa, jotta kiekko tulisi Silfverbergin lapaan. Silfverin heräämistä on odoteltu ja nyt se on tapahtunut. Liike on aivan eri luokkaa kuin ensimmäisissä kymmenessä matsissa, voimaa on olevinaan tullut jostain lisää ja laukauksetkin alkaa painumaan sisään. Hänen lisäksi meidän offensiivinen tuotanto hyökkääjien osalta on hänen ja Rakellin hartioille. Perry on edelleen paska, ei siitä mihinkään pääse. Halutonta pelaamista. Meidän puolustajat hoitavat näköjään tuon maalinteon kun kerran hyökkääjillä on vaikeaa. Lindholm iski miinuskulmasta ja Montour ranteella 7-holesta sisään. Vatanen parantaa koko ajan ja nyt ylivoimalla pelasi Montourin kanssa ykkösessä. Edessä sitten Silfverberg, RR67 ja Perry. Kaikki righteja, 3 maalia ylivoimalla ja terveiset Palomäelle tähän väliin. Okei, Lindholm oli Montourin tilalla yhden vaihdon ja iski silloin maalin, joten ylivoiman leftit oli myös isossa roolissa. Surullista on sitten kakkosylivoima, jossa pelaa Vermette, Grant, Bieksa, Wagner ja Lindholm. Noista ainoastaan Lindholmin kuuluisi pelata oikeastaan minkään joukkueen ylivoimissa, vaikkakin Grant sekä Wagner on onnistunut tehojen muodossa. Oleellista siinä tietenkin on peliaika, mikä hipoo molemmilla siinä 20 minuutin huitteilla. Grantilla on Rakell ja Wagnerilla nyt Silfverberg kaverina. Shaw on ollut hyvä ja häntä rikottiin pari kertaa jäähyn arvoisesti joista sitten Ducks teki molemmista. Onnistumisia toivoisi miehelle, mutta koen hänen olevan onnistuja ilman niitäkin. Ritchie oli pudotettu neloseen ja täysin ansaitusti. Muutamia juttuja mitä täällä on pari kertaa ehdottanut on jo seuraavassa pelissä käynyt toteen, joten koitetaan nyt sitten lukeeko RC tätä palstaa. Bieksan tilalla voisi koittaa Mansonia ylivoimalla. Manson oli viime ottelussa ainoa joka ei pelannut sekuntiakaan ylivoimalla ja on mielestäni kiekollisesti ottanut valtavia askelia eteenpäin. Liike on isolla miehellä sulavaa ja hänellä on myös painava laukaus. Miinuspuolena näkisin sen, että miehellä on iso ruutu tasakentällisen sekä alivoimalla ja ylivoimalla peluuttaminen saattaa syödä voimia sieltä. Toisaalta kakkosylivoiman pakit pelaa reilusti ykköstä vähemmän (vrt. Vatanen 5:29, Montour 5:02, Bieksa 1:19), joten en näkisi tuota suurena ongelmana. Plussana sitten se, että kakkosylivoimassa pelaisi parinsa Lindholmin kanssa, joilla kemiaa selkeästi on ja peluuttamisen kannalta järkevämpää. Nyt siellä on ekassa kakkosparin ja kolmosparin pakki ja kakkosessa ykkösen ja kolmosen. Roy ja Kossila olivat milemmat vähällä peliajalla hyviä. Rasmussen oli myös hyvä tässä pelissä.
   
 23. Largo Jäsen

  Lisätään vielä vähän Vatasesta ja Montourista. Yawney ja Carlyle toivoo Vatasen kuljettavan kiekkoa enemmän alueelle ja liittymään hyökkäyksiin mukaan. Puolestaan Montourista juttua edellisessä Friedmanin 31 thoughtsissa:

  26. Growing up, Brandon Montourwas a huge fan of the Detroit Red Wings. His father, too. So, as you can imagine, when he got into a game against them, he was pretty excited.

  “It felt weird playing against Henrik Zetterberg,” he said Tuesday.

  Did you say anything to him?

  “I was too nervous to say anything. Well, we got into a battle and I caught him with a high stick. As we skated up ice, I told him I was sorry,” he laughed.

  27. You can see how comfortable Montour is getting. He says he’s picking his spots better. He did admit that in their last game against Carolina, when they were down 3-2 going into the third period, he got reigned in a little.

  “On an early shift, I made a rush, then another rush. I got back to the bench and (coach Trent Yawney) was looking at me. He said, ‘You will have the green light in a bit, just tone it down now.’”

  His story is pretty well known now — he was a good lacrosse player who went undrafted in the OHL. While playing with the Greater Ontario Junior League Caledonia Corvairs in 2012-13, he’d been discovered. NCAA Massachusetts was on to him, as was USHL Waterloo.

  “It’s kind of a weird story,” Montour said. “(Waterloo head coach PK O’Handley) called me and asked me to come, and I asked, ‘Why would you guys want me to come there? I play against you.’”

  Montour didn’t realize the call was from Iowa, not Ontario.

  “I didn’t know about (the USHL).”

  Did he doubt his ability?

  “No, I thought I could do it.”

  He sure could. Eighteen months later, he was at UMass, and on everyone’s radar.

  28. Montour has told the story about how a Ducks scout made eye contact with him a few picks before he was taken 55th overall in 2014, giving him the thumbs up to know his selection was coming. Did he know it would be Anaheim?

  “I’d talked to them a couple of times. There were a handful of teams that seemed interested. I thought there was a good chance Winnipeg would take me. I talked to them a lot. Toronto and Chicago, too.”

  I’ve been told Anaheim knew the other interest and wasn’t risking his availability any longer. Looks like a great decision.

  Onneksi Ducks nappasi miehen ajoissa. Voisi olla muuten vaikka Chicagon miehiä.
   
 24. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Tämän kauden alkukankeus menköön pitkän saigonin piikkiin, mutta olet taatusti huomannut Vadun muutoksen jo viime kaudella. Hän sai kivat massit ja siihen loppui treenimotivaatio. Vatanen olisi joukkueen kärkipakki Camin ja Hampuusin kanssa jos kevään -16 jälkeen olisi panostanut kuntopohjan parantamiseen ja "jalkatehokkuuteen". Valmennus saa toivoa mitä haluaa, mutta ei suklaapatukka vain yhtäkkiä palaa terveysruoaksi. Kannattaisi valmennuksen kelailla kesää -14. Tai siis olisi kannattanut.
   
 25. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tottakai sen huomaa, mutta mielestäni Vatanen oli viime kaudellakin hyvä, vaikka offensiivisesti kausi oli hiljaisempi. Alivoimalla oli joukkueen parhaimpia puolustajia ja näkisin tuon kokonaisvaltaisuuden vieneen hieman offensiivisesta tuotannosta. Pelityyli muuttui erilaiseksi ja siihen saattaa olla isona syynä tuo miehen kunto. Huomasi varmaan ettei jaksa polkea takaisin kun lähtee mukaan hyökkäyksiin ja tyytyi sitten helpompiin ratkaisuihin kiekon kanssa. Pelaa kuitenkin varmaa peliä ja on rauhallinen kiekon kanssa. Toivotaan treenin maistuvan ja miehen palaavan sille fyysiselle tasolle mitä aikanaan oli.

  Mä ainakin yritän uskoa siihen.
   
 26. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Tietenkin parempaan uskotaan, mutta ketjun kontekstissa tulee huomioida että Vatasta ei seuraavasta sesongista lähtien voi tarjota minne vaan. Camin iso jatkolappu huolehtii että Vadun suhteen olisi fiksua etsiä ratkaisua. Nyt vain pitäisi kikkailla kunnon vastine, mutta menikö juna jo? Vai haluaako Ducks pitää Samin kun jokavuotiset huhut olleet paskaa? Kuka haluaa ensi kesän nurkilla viime kauden ja mahdollisen nyky-Vadun uusinnan?