Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä fiksuinta on nyt pitää tuo runko toistaiseksi kasassa. Joo, Camin sekä Joshin laput astuvat ensi kaudella voimaan ja syövät yhteensä 10,6 milliä tämän hetkiseen 4,9 miljoonaan verrattuna. Tai ainakin jotain tuollaisia lukemia muistelisin. 5,7 miljoonaa enemmän maksaa siis tämä parivaljakko ensi kaudella. Bieksa sekä Beauchemin vapauttaa 5 miljoonaa, Maroon 500k, Despresistä saadaan reliefiia 337k, Berra 700k jne. Sitten tarvitaan Montourille jatko, joka on optimaalinen kahden vuoden silta. Silta siistäkin syystä, että hänen ja Vatasen sopimukset loppuvat tuon mittaisen sillan jälkeen samaan aikaan, ja siihen mennessä pitää päätös tehdä, tai sitten jo kauden 18-19 jälkeen. Kauden 19-20 jälkeen ei ole varaa pitää kaikkia viittä kokoonpanossa, mutta siilloin alkaa myös ikkuna umpeutumaan. Ei tuon viisikon pitäminen vaadi kuin ~24 miljoonaa ja Larsson kutospakkina meidän kuusikko on alle 25 miljoonaa.

  Fowler $6,500 000
  Lindholm $5,205 556
  Vatanen $4,875 000
  Manson $4,100 000
  Montour $2,500 000
  Larsson $894 166

  En sano sen olevan halpa puolustus, mutta aika linjassa hinnaltaan Nashvillen kanssa. Ja jos kehitys jatkuu, on tuo kova puolustus. Liikettä, kokoa, taitoa ja voimaa. Johtajuudesta vaikea sanoa mitään, niin nuoria kaikki. Kai Fowler johtajana menee.

  Hyökkäyksen vahvistamiseen tietysti pitäisi jäädä jotakin, mutta puolustuksen kautta mennään ja Montour iskee ensi kaudella pilke silmäkulmassa 40 häkkiä. Ei sinne hyökkäykseen juuri nyt miljoonia kauheasti mene. Ritchie ei kummoista korotusta ansaitse, Wagner kai vähäsen ja Vermette sekä Cogliano vapauttaa hieman pelivaraa. Cap oletetusti nousee, niin ei meillä ainakaan ensi kaudella vielä hätää ole. Sen jälkeen Silfverbergin ja Gibsonin sopimukset tuovatkin omat haasteet.
   
 2. Largo Jäsen

  Kase todennäköisesti ulkona Tampaa vastaan. Miller myös, mutta Gibson ainakin eilen harjoitellut joukkueen mukana ja näyttäisi olevan kunnossa. Ulkona luonnollisesti Getzlaf, Kesler, Fowler ja Eaves. Myös Boll ulkona. En lähtisi isosti pelaamaan Anaheimin voiton puolesta, mutta ollaan me Tampa jo kertaalleen tällä kaudella voitettu.
   
 3. Largo Jäsen

  Häviö Tampalle 2-1. Lukemat hieman mairittelee Ducksia, koska Gibson valittiin ansaitusti ykköstähdeksi. Anaheim oli ekan erän täysin ottavana osapuolena ja Gibsonin 17 torjuntaa piti joukkueen mukana pelissä. Peliin päästiin hieman paremmin mukaan toisessa erässä ja kolmannessa peli oli jopa ajoittain tasaista. Tampan ensimmäinen osuma tuli ylivoiman viimeisillä sekunneilla, kun Kucherovin laukauksen jälkeen Namestnikov siirtää kiekon tyhjään rysään. Vatanen yrittää purkaa riparin pois, mutta epäonnistuu ja liikuttaa sitä vain hieman lähemmäs Namestnikovia ja helpottaa hänen työtään. Anaheimin maalista vastasi Silfverberg. Cogliano onnistuu pitämään kiekon alueella, toimittaa sen maalille josta ensin Wagner kääntää kiekon maalille ja riparista Silf niittaa maalin kattoon. Tampan johtomaalissa Vatanen on jälleen isossa roolissa. Callahan sekä Vatanen taistelee maalin takana kiekosta, Callahan kaataa Vatasen ja vie kiekon häneltä, kiekko Kunitzin kautta Brownille ja pakin jaloista laukaus yläkulmaan. Omaan silmään Callahanille olisi pitänyt viheltää jäähy tuosta tilanteesta. Ducks saa kiekon maaliin ottelun ainoalla ylivoimalla, mutta videotarkistuksen jälkeen ei löytynyt tarpeeksi todisteita kiekon käyneen maalissa, vaikka se siellä satavarmasti kävikin. Nämä on näitä sääntöjä. Jäällä tuomio oli ei maalia ja todisteet eivät riittäneet kumoamaan tätä päätöstä. Jopa tuomarista näki että maali se oli, kun lähes pudistelee päätään tuon ilmoituksen jälkeen. Anaheim koittaa vimmatusti tasoitusta, mutta kunnon pakkopeliä ei saada aikaan ja todelliset paikat jäävät vähiin.

  Gibson oli Ducksin paras pelaaja. Puolustus pelasi hyvin ja siivosi maalinedustaa hyvin. Hyökkäys ei saanut paljoakaan aikaiseksi ja materiaalin ero näkyi tässä kamppailussa selvästi. Puolustajat olisivat voineet olla aktiivisempia hyökkäysten tukemisessa, mutta Montourin ja Mansonin muutamaa rushia lukuunottamatta oli aika hiljaista. Kossila ja Roy pelasivat ajoittain pirteästi. Myös Ritchie oli hyvä, joten neloselle hymynaama.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Vatanen on kyllä World Cupista lähtien keksinyt useita tapoja sählätä oman maalin edustalla vastustajan hyväksi. Nyt näytti että yritti saada rystykontaktilla kiekon kämmenelle tai veskarin haltuun. Tuossa tilanteessa kun olisi pitänyt yrittää huitaista kiekko helvettiin. Kävi miten kävi. Toivottavasti Vadu ei seuraavana ota Montourista mallia ja laskettele oman veskarin syliin. Todennäköisesti saisi saigonille Gibsonin, itsensä ja jonkun ulkopuolisen.

  Lainaus:
  Harvemmin puolustan tilanteita joissa kiekollisen pelivalinnan voisi tehdä toisin, mutta tuo oli täysi farssi sen maalin ryöstön ohella. Kolmen edellisen kauden ajan on pidetty aika tarkasti huolta etteivät mikkihiiripakit saa hyötyä heitä suosivasta pelin kehityksestä. Näkemissäni peleissä pikkupakkien mailahäirinnät mm. on poimittu pois varsin tarkasti. Nyt sitten Callahanin tyyppinen kaveri ronkkii juuri niin kauan että saa pakin nurin. Tuomarit ilmeisesti jotain 80-90 -lukujen faneja ja halusivat näyttää että painukoot pikkuhiiret vittuun. Eipä sillä, Vatanenkin olisi voinut pelata toisin. Kyynärpäätä rehdisti leukaan pienellä ponnistuksella.
   
 5. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Huvitti kyllä hiukan, kun selostajat taisivat mainita matsin aikana, että Anaheimin kahden kärkiketjun sentterit on Chris Wagner ja Derek Grant. Ei niillä tosiaan kuuhun mennä, vaikka herrat ovatkin todella pirteästi esiintyneet.
  Ja toisaalta tuo luo itselleni uskoa, ettei Vermette ole nelosketjua korkeammalla, sitten kun molemmat, Getzlaf ja Kesler ovat myös kokoonpanossa.
   
 6. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä. Ykkösen keskellä kaveri jonka piti taistella paikasta nelosen keskellä ja kakkosen keskellä kaveri jonka piti olla nelosen laidassa. Sitten on Vermette, jonka avut ovat pitkälti vain aloituksissa. Nelosessa sitten Kossila, joka on ihan kivasti pelannut, mutta ohutta on. Tampalla Namestnikov, Johnson ja Point keskellä, jotka ovat kaikki parempia kuin yksikään Anaheimin senttereistä. Eikä meidän laiturit sen kaksisempia ole. Rakell ja Silfverberg ovat ihan hyviä, mutta Tampalla oli vastata Stamkosin, Kucherovin, Palatin ja kumppaneiden kanssa.

  Vermette saattaa löytää itsensä nelosesta sitten jos tai kun kaikki ovat kunnossa keskikaistalla. Silti näkisin että treidiä tarvitaan ja joku sentterilaituri voisi käydä järkeen. Lähinnä Eavesin korvaaja edes osittain, mutta joka pystyy tähän hätään pelaamaan keskelläkin. Jussi Jokinen voisi käydä järkeen, vaikka ei ehkä Ducksin näköinen pelaaja olekaan. Ei sieltä luonnollisesti vapaana mitään huimia äijiä edes ole. Sam Bennett saattaisi olla myös kaupan, mutta mies ei ole vakuuttanut minua. Alex Galchenyukin nimeä on myös väläytelty. Jarome Iginla etsii myös seuraa, mutta Anaheim taitaa olla liian kaukana Iginlalle, joka perheineen asuu Bostonissa ja haluaisi olla perheen lähellä. Ongelmaksi muodostuu vastine, mikä kovemman pelimiehen hankkimisella tarkoittaa melko varmasti Vatasen pistämistä pakettiin mukaan. Jokisen varmaan saa ilmankin, mutta Galchenyuk varsinkin vaatii Vatasen ja puolestaan Calgarylla ei tarvetta ole Vataselle.
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Tampa on ilmiliekeissä, mutta ei tuo niin kurjaa ole jos Ritchie saisi muutaman kunnon onnistumisen. Ei tuota kössiä pysäytetä jos itseluottamusboostin vallassa pääsee laidasta irti/etenemään ja saa kudin kohdilleen. Svedukaksikko on hyvä tai oikeastaan todella hyvä. Nyt joutuvat vielä ottamaan steppiä eteen kun ei ole kärkisenoja. Näkisin edelleen mahdollisuuksia tässä kaikessa.
   
 8. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Vähiin jäi tämän pelin katseleminen minun kohdallani, mutta radiosta kuultuna syy laitettiin Montourin niskoille, mutta kyllähän video highlightseja katselemalla se tosiaan on Vatanen, joka tuon kiekon menettää. Noin pihalla ovat siis Ducksien radioselostajat. Ensimmäinen Tampan maali laitettiin Montourin piikkiin siinä mielessä, että jäähyllä oli Montour, kun tuo maali tehtiin. Tarkistin sen tilastoista, ja näin näyttää todellakin olleen.

  Ankat näköjään palasivat tähän heille tyypilliseen "aloitetaan virkamieskiekolla rauhallisesti, ja sitten ottelun lopussa yritetään paniikissa saada se kiekko verkkoon". Yrittäisivät vaan toisin päin, eli alussa sata lasiin ja toivottavasti saadaan parin kolmen maalin johto, sitten lopussa pelataan niin paljon kuin jaksetaan ja toivotaan, ettei vastustaja pääse tasoihin tai ohi.
   
 9. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Eniten pihalla olivat kuitenkin tuomarit. Kuvittelehan tuo Vats vs Callahan toisinpäin(eli pakki puolustamassa noin). Samille olisi voitu viheltää kaksi jäähyä. Nyt hyökkääjä sai vapaasti "karvata".
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2017 klo 09.12
 10. Kuppi Jäsen

  Maanantain Hall of Fame tilaisuuden myötä Kariya ja Selänne olivat aika paljon julkisuudessa. Itse tilaisuus ei ollut mitenkään erikoinen, pitkä lista kiitoksiahan nuo yleensä ovat. Parempi oli parivaljakon antama haastattelu Hebertille:

  Ducks Weekly: Paul Kariya & Teemu Selanne Hockey Hall of Fame Part I
  Ducks Weekly: Paul Kariya & Teemu Selanne Hockey Hall of Fame Part II

  Eipä tuossa mitään mullistavaa uutta mutta mukavaa tarinointa, hyvä mieli tuosta jäi. Kariya vaikuttaa rennommalta kuin kertaakaan uransa aikana.

  Kariya antoi muutenkin pitkästä aikaa useita haastatteluita enkä kyllä huomannut sitä eristäytynyttä katkeraa miestä mitä media hänestä on yrittänyt tehdä. Tai ainakin minä olin saanut sellaisen kuvan. Tottakai häntä on harmittanut että ura loppui niinkuin loppui ja hänen mielestä NHL:n olisi pitänyt tehdä aikanaan enemmän muttei hän mitenkään tuonut tätä koko ajan esille vaan ainoastaan kun sitä suoraan kysyttiin. Jääkiekon parissa hän ei ole mutta uskoisin että syy on paljon enemmän siinä ettei halua sitä julkisuutta mitä se toisi mukanaan, kuin siitä että olisi katkera lajia kohtaan. Muutenkaan ei Kariya vaikuta kovin valmentajamaiselta kaverilta. Mulle jäi hänestä sellainen kuva että elää tasapainoista elämää siitä nauttien. Hyvä niin, ansaitut ovat eläkepäivät.
   
 11. Largo Jäsen

  Kariya laittoi tuohon HHOF Classics-ottelua varten luistimet ensimmäistä kertaa jalkaansa viimeisen NHL-ottelun jälkeen. Katkeruus alkaa olemaan taakse jäänyttä ja pelasi Team Messierin puolella Scott Stevensin pakkiparina ennen "treidiä" Team Kurriin ja Selänteen ketjukaveriksi.
   
 12. Largo Jäsen

  Lindholm game-time decision 3 tunnin päästä alkavaan matsiin Bruinsia vastaan. Ja luonnollisesti ulkona on Getzlaf, Kesler, Fowler, Miller, Eaves, Kase ja Boll. Kase ei ole vielä päässyt jäälle, vaikka protokollat läpäisi. Millerillä menee kuulemma vielä pari päivää, omatoimisesti on jäällä käynyt, mutta poistunut jäältä ennen joukkueen harjoituksia. Bollin tilanteella ei väliä ja nuo muut ovat sitten ainakin loppukuun vielä sivussa. Gibson maalilla, Montour iskee tänään kaksi maalia.
   
 13. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Pakko kehaista tuon joukkueen pelaamista, vaikka tosiaan sivussa on useita tärkeitä pelaajia. Gibson siellä on tosin suurin syy siihen, miksi joukkue saa pisteitä tällä hetkellä niinkin hyvin kuin saa. Mutta kyllähän tuo muukin joukkue pelaa hyvin. Tai ainakin paremmin kuin kukaan voisi olettaa.

  Paremmin pelaamisesti sitten pätkähtikin mieleen, että Perryn pelaaminen on viime peleissä näyttänyt minusta huomattavasti paremmelta kuin alkukaudesta, viime kaudesta puhumattakaan. Ihan kun jalkaa olisi löytynyt jostain vähän lisää.
  Ja senpä takia kolmannessa erässä vähän säikäyttikin, kun Perryltä vääntyi polvi vähän ikävästi, ja hän hetkeksi poistui koppiin. Onneksi Perry pystyi kuitenkin palaamaan peliin, eikä herra kuminiveltä vaikuttanut tuo polven vääntyminen haittaavan. Sillä ei noita loukkaantumisia tarvita enää yhtään lisää.
   
 14. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Ei ole taaskaan tullut tarpeeksi vissiin pelejä katsottua tai sitten en osaa "oikein" katsoa, kun ei tuo peli nyt niin kauhean hyvältä näytä. Eilen aloin katsoa toisen erän alusta, ja se erä pelattiin ainakin ihan yhtä päätä, mikä ei ollut Bostonin pääty. Joten vähän sellainen "väärin voitettu" olo jäi ottelun jälkeen. Mutta jos positiivisesti yrittää katsella, niin kyllähän nuo aika tasapäisesti ovat vastustajan kanssa pelailleet suurimmaksi osaksi, vaikka äijää on vaikka kuinka paljon saigonilla. Maalivahdit ovat tosiaan olleet pääsääntöisesti erinomaisia, ja sillä pääsee jo aika pitkälle. Puolustuspelaamisen kautta, ja jostakin on maalit sitten revitty, onnella tai miten vain. Eihän tuota mukavaa ole katsella luovan hyökkäyspelaamisen ystävänä, mutta kai useimmille tärkeintä on se, että niitä pisteitä kuitenkin tulee.

  Sunnuntaina sitten tosiaan menen paikan päälle katsomaan ja ihmettelemään parin jatkoaikalaisen kanssa Teemun ja Paulin kunniapyhäkköön rekrytöintiä ja sitten peliä Barkovia ja kumppaneita vastaan. Olisi koston paikka Ankoilla.
   
 15. Largo Jäsen

  Voitto Bruinsista 2-4. Peli oli vähän mitä oli, eikä se juuri vaarallisilla tilanteilla tai millään ihmeellisyyksillä säväyttänyt, mutta loppujen lopuksi Boston oli aika vastaantulija. Bruins hallitsi toista erää aika selkeästi, mutta Ducks oli siitäkin huolimatta etevämpi maalinteossa. Ottelun avausmaali nähtiin Kevin Royn toimesta. Maali oli miehen NHL-uran ensimmäinen maali ja se tuli maalinedustalta pomppivasta kiekosta. Danton Heinen tasoitti hieman ennen toisen erän puoliväliä. Kentällä oli pari Bieksa - Megna, joka allekirjoittanelle aiheutti pelonsekaisia tunteita aina kentällä ollessa. Toisaalta koko viisikko siinä söhli aika tavalla, mutta Bieksa voi oikeastaan ottaa tuon maalin talteen. Anaheimin johtomaali oli sitten vähän onnekas. Perry kurvaa vasemmalta laidalta sisään ja haastaa Charan. Chara rikkoo miestä ja lopettaa täysin pelaamisen. Kiekko ajautuu oikealle laidalle Mansonille, joka heittää kiekon maalille. Chara reagoi myöhään ja kääntää luistinta todennäköisesti juuri sen verran, että kiekko kimpoaa siitä maaliin. Erän lopussa Ritchie vie Ducksit kahden maalin johtoon. Manson avaa Vermettelle vasempaan laitaan. Vermette ajaa sisään ja etsii syöttölinjaa. Näkee Ritchien ajavan maalille ja täydellisesti ajoitettu syöttö ja siitä hieno ohjaus yläkulmaan. 3.erän alussa Grant vie 1-4 johtoon. Perryltä loistava kiekonriisto ja pääsee sektorilta ampumaan - Grantin luistimeen taisi osua ja kimmota siitä ohi Raskin. Acciari kaventaa 22 sekuntia ennen loppua. Maali oli muuten aika merkityksetön, mutta esim. sellaiselle kaverilla jolla oli Ducks voittamassa vähintään kahden maalin erolla, sillä oli suurikin merkitys.

  Gibsonille jälleen ansaittu ykköstähti. Henkilökohtaisesti tähtiä katsomatta olisin lyönyt sinne Mansonin ja Perryn hänen kaveriksi, mutta Wagnerille kakkostähti ja sitten Vermettelle kolmospaikka. Manson oli loistava.Myös Vatanen oli todella hyvä tänään ja parilla tuntuu homma toimivan. Montour ei ihmeellisyyksiä esittänyt. Beauch oli hyvä ja ainakin kertaalleen esti mielestäni lähes varmalta näyttäneen maalin. Kolmospari oli mitä oli ja kahden erän jälkeen heidänkin peliaikaa ymmärrettiin hieman rajoittaa. Vertailuksi vaikka ykköspari +3 ja kolmospari -2. Holzer pelasi laiturina ja pelasi ihan mukiinmenevän ottelun. Pientä miinusta tuosta lopun kavennuksesta kun kaatuili laidan tuntumassa, mutta muuten pelasi simppelisti sen minkä pelasi. Perry oli kyllä hyvä. Voi ottaa talteen, en muista koska olisin viimeksi miestä kehunut, mutta nyt on aihetta. Kiekonriistoja ja aktiivista peliä. Siihen päälle kaksi syöttöpinnaa. Rakell oli ajoittain hyvä, mutta vähän pelin ulkopuolella. Grant ei maalin lisäksi esittänyt kauheasti mitään. Wagnerilta pari hyvää pommia, mutta en nyt ihan kakkostähdeksi pystyisi vetämään. Coglianolta myös poikkeuksellisesti vähän vaisumpi ottelu. Silfverberg oli ihan ok. Kevin Royn olisi voinut myös lyödä tähdistöön ennen noita mainittuja. Maali ja ennakkoluulotonta peliä. Ritchie ei 1+1 tehoista huolimatta säväyttänyt. Vermette on Vermette, Kossila on Kossila ja Shaw on Shaw. Pelasivat niin kuin pelaavat.
   
 16. Largo Jäsen

  Kossila -> AHL

  Eric veikkaili tämän olevan keikkahomma, kun yöllä on Gullsin peli.

  Fowler ollut joukkueen treeneissä mukana, mutta huoli pois, mies ei pelaa vielä. Saattaa tosin ennakoitua aiemmin olla mukana ja ehkä tämän kuun puolella.

  Tässä mun pakkiparit sen jälkeen.

  Fowler - Montour
  Lindholm - Manson
  Vatanen - Bieksa
   
 17. Largo Jäsen

  Henry Samueli tokaisi Teemun paidan olevan yksinäinen hallin katossa ja vihjaili mitään lupaamatta, että asialle pitää tehdä jotakin. Kyllä #9 sinne kuuluu ehdottomasti.
   
 18. Largo Jäsen

  Voitto Floridasta numeroin 2-3. Ykköstähteä en lähde edes katsomaan, koska se oli John Gibson 50 torjunnalla. Montour voittomaalilla saattaa olla kakkostähti ja Mansonille antaisin kolmannen. Voivat myös olla toisin päin. Maalit Mansonille, Rakellille ja Montourille. Perrylle pari syöttöpinnaa, mutta muuten oli aika laimeaa meidän hyökkäyspeli. Mansonin maali tulee läpiajosta kun mies blokkaa puolustajan vedon ja karkaa läpiajoon. Kevyt valelaukaus jonka jälkeen harhauttaa Luongon jäihin ja kiekko maaliin. Huberdeau tasoitti ottelun ylivoimalla, mutta korkealla mailalla ja peli jatkui Anaheimin johtoasemassa. Slick Rick vie Anaheimin 0-2 johtoon ylivoimalla. Florida innostuu alivoimalla hyökkäämään ja menettää kiekon. Lindholm avaa nopeasti Perrylle joka jatkaa laidan kautta yli sinisen Wagnerille. Wagner tutkii syöttölinjoja ja löytää takamiehenä nousseen Rakellin jolta rannelaukaus ylös. Luongo reagoi tuohon jotenkin hitaasti ja oli tilanteessa myöhässä. Panthers kaventaa ottelun ylivoimalla Vinny Trochekin maalilla. Yandle laukoo viivasta ja kiekko kimpoaa Vermetten kautta Trochekille, jolta one-timer maaliin. Gibson oli lähellä napata tuonkin laukauksen. Kolmannen erän alkuun Anaheim pääsee nopeasti ylivoimalle, kun Trochek iskee kiekon katsomoon. Vatanen levittää Perrylle joka rauhassa katsoo laukauspaikkaa, veto ylös ja rebound tippuu Montourille joka pamauttaa kiekon häkkiin. En ole varma, mutta mielestäni osuu Luongoa maskiin tai ainakin kaulasuojukseen. Florida purnaa tästä maalista ja selostajat väitti johtuneen Rakellin korkeasta mailasta, mutta mielestäni se ei ollut korkea eikä mies siihen edes osunut. Oli miten oli, maali ei ollut haastokelpoinen. Päätöserässä Panthers sai varmaan lähemmäs 25 kiekkoa maalia kohti, mutta Gibson oli loistava. Panthers kaventaa pelin vielä ilman maalivahtia, mutta siihen kiri jääkin. En tiedä ansaittiinko voitto, mutta tällä pelillä se voitto Bruinsistakin tuli ja silloin Gibsonilla 40 torjuntaa. Antaa vastustajan laukoa, tehdään me maalit.

  Parhaimmistoa tänään Manson ja Gibson. Silfverberg ei saanut oikein mitään aikaiseksi. Beauch antoi pari hasardia vastustajan lapaan ja toivottavasti Fowler palaisi askiin piakkoin. Tarinan mukaan vetänyt jo täydet treenit, joten paluu on lähellä. Miller ei ole vielä treeneissä mukana ja melko varmasti Reto Berra "joutuu" tolppien väliin ensi yön Sharks-pelissä. Vatanen, Bieksa ja Montour pelasi hyvän ottelun. Lindholm oli vähän tukossa. Luistelu näytti tahmealta ja jotenkin vaikutti olevan hapoilla koko ajan. Mike Liambas tappeli ja otti yhden tyhmän jäähyn. Tiedä sitten onko tämä se kontribuutio mitä neloseen tarvitaan, mutta Ducks ei ole ollut tällä kaudella iso ja ilkeä niin kuin viime kaudella.
   
 19. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Anaheim Ducks - Florida Panthers 3-2

  Sellainen se Hall of Fame värväyksen juhlintaottelu. Halli oli loppuunmyyty, mutta tyhjiä paikkoja näkyi olevan aika paljon. Jokainen sisääntulija sai ilmaiseksi otteluohjelman lisäksi pienen tapahtumaa juhlistavan rintaneulan ja välkkyvän oranssisen valon. Valot näyttivätkin näteiltä varsinkin pre-game seremonioiden yhteydessä pimeässä hallissa. Paikalla juhlimassa tapahtumaa oli allekirjoittaneen nimimerkin lisäksi Jatkoajan @Penner kaverinsa kanssa, ja tiettävästi muitakin jatkoaikalaisia, joita en tavannut.

  Ennen ottelun alkua Ankkojen TV-analysoija Brian Hayward (kaksoisolentoni) haastatteli Kariyaa ja Selännettä kaukalon keskelle rakennetulla haastattelualueella. Jotenkin tuntui, että Kariyan vastaukset olivat harkitumpia ja mieleenpainuvimpia kuin Teemun, joka hoki sitä samaa kuin aina ennenkin eikä vastannut suoraan kysymyksiin. Mm. kysymykseen mitä nuoren kiekkoilijanalun tulisi tehdä päästäkseen NHL:ään Kariya totesi, että kannattaa katsella idolitähtipelaajia ja yrittää oppia heiltä, kuten hän katseli esim. Gretzkyä. Teemu totesi vaan että "nautiskele".

  Itse ottelu oli alun jälkeen pitkälti sitä Ducksien totuttua puolustustaistelua, tällä kertaa jopa niin paljon, että Gibson joutui torjumaan 50 kertaa. Enpä ole moista torjuntamäärää ennen varsinaisella peliajalla nähnytkään, tai ainakaan muista. Joten pelin ykköstähdestä ei jäänyt epäselvyyttä.

  Mukana oli myös Mike Liambas, ilkeän oloinen kaveri jo harjoitusleiriltä nähtynä, ja kaveri jatkoi samoja otteitaan. Floridalta vaarallisin oli ehdottomasti Barkovin kenttä, joka painoi aina peli Ducksien päätyyn ja vaarallisia tilanteita tuli lähes liukuhihnalta.

  Tässä vielä lyhyesti havaintoni Ducksien pelaajien touhuista tai tekemättä jättämisistä:

  Cogliano: Tuttua pörräystä, vaan maalia ei saa aikaiseksi. Ei myöskään loukkaanu millään. Ihme teräsmies.

  Perry: En tiedä, kaksi syöttöä vaan ei taaskaan sitä maalia. Ei saa minulta synninpäästöä ennen kuin niitä maaleja alkaa tulla.

  Wagner: Parantaa, ei vielä ihan huipputason peluri, mutta arvokas peluri Duckseille, sen nyt tunnustan.

  Rasmussen: Ohi. Olisinko kerran huomannut hänet kaukalossa.

  Silfverberg: Raataa molemmissa päissä kaukaloa. Ei ehkä ihan terävimmillään, mutta hyvää yritystä.

  Richie: Tavan mukaan hyvää ja huonoa. Tasaista pelisuoritusta kaivataan.

  Grant: Vaikea sanoa, mitä tästä kaverista ajattelen. Hidashan se on, mutta ilmeisesti Hockey IQ on aika korkealla tasolla. Ihan OK peli.

  Vermette: Aina kun muisti kaatua ohjesäännön mukaan aloituksessa, niin kaapi kiekon omilleen. Kaatumatta ei hyvää tullut. Muutenkin Vermetten peli näytti paremmalta kuin telkkarista nähtynä muissa peleissä.

  Liambas: Paha poika.

  Roy: Ei oikein onnistunut tässä pelissä, aika näkymätön.

  Rakell: Sieltähän se pusuhuuli taas lämmäsi maalin. Muutenkin ihan OK peli.

  Holzer: Pelasi hyökkääjänä. Ei taida kunto ja nopeus ihan riittää.

  Bieksa: Nyt alkaa Bieksan osakkeet tippua silmissäni, kauan se kesti ennen kuin puusilmäni huomasi Bieksan puutteet.

  Beauchemin: Mielestäni parantaa koko ajan, alkaa jo pysyä vauhdissa mukana.

  Montour: Kova lämäri maalissaan. Kultapoju, mikä etten tykkäisi.

  Manson: Hieno maali, fyysistä pelaamista.

  Vatanen: Parantaa myös. Joku syöttöpiste taisi tulla taas.

  Lindholm: Oli aika ulalla, ei ehkä ollut vielä toipunut täysin huilistaan. Paransi kuitenkin ottelun kuluessa.

  Gibson: Loistava. Hitaasti se nousee ylös, mutta kyllä se kopin ottaa kun vaan kiekon näkee.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2017 klo 09.37
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Oli Barkovia vastaan helisemässä aloituksissa ja jossain kohtaa tilastot oli 5-0 Barkoville. Sitten käytti taas tuota kaatumistekniikkaa ja lopussa kaapi omille kaikki kiekot Barkovia vastaan.

  Muutenkin aika samat havainnot pelaajien otteista. Beaucheminilta jäi pari hasardia muistiin verkkokalvoihin, mutta pysyy vauhdissa mukana. Tämä tietenkin selittyy osittain peliajalla, mikä taisi olla kauden alhaisin ajalla 13 jotakin. Bieksa puolestaan pelasi omiin silmiin ihan ok. Ei erottunut hyvässä tai pahassa, mutta niin kuin sanoit, nuo näyttää paikan päällä aina erilaiselta. Lindholm oli kyllä hapoilla. Hävisi luistelukilpailuja, missä yleensä on suhteellisen vahva. Nyt tultiin ohi helposti, mutta onneksi hän fyysisyydellä sitten hieman paikkaili tilanteita. On pakko myöntää ettei Manson ole aiemmin sytyttänyt itseäni ja siihen syynä oli ne hasardit mitä mieheltä nähtiin aika paljon. Nyt ne on kaukainen muisto ja mies on ollut loistava jopa ihan molemmissa päissä kenttää. En olisi uskonut noin kovaan pistesaldoon, kun mies on yhdessä Montourin kanssa joukkueen tehokkain puolustaja ja tämä kaikki ilman ylivoimaminuutteja. Siihen päälle komea +/- saldo. Ainut huono matsi mieheltä oli se, kun pistettiin pelaamaan Megnan kanssa. On pelannut tällä kaudella, Fowlerin, Lindholmin ja Vatasen kanssa. Kaikkien kanssa toimii, mutta Megnan kanssa joutui ehkä ottamaan vähän liian suuren taakan itselleen. Montour aloitti ottelun Vatasen kanssa ja ajattelin jo josko pelaisivat samassa parissa, mutta näin ei asia ollut. Vatanen taitaa molemmat puolet, kun on joutunut niitä pelaamaan muiden saadessa pitää puolensa, mutta ehkä tuo ei ole se pari millä kannattaa pelata. Cam Fowler on probable ja game-time-decision tällä hetkellä ja vaikuttaisi siltä, että pelaa ja Beauch on scratch, koska ei haluta veteraania peluuttaa b2b. Myös Megna ja Holzer ovat scratch. Sitten vielä mielenkiintoinen tilasto loppuun: John Gibson on 12-0-0 tällä kaudella torjumalla 36 torjuntaa tai enemmän. Gibsonilta on aiemmin puuttunut tuo tasaisuus ja nyt se näyttää löytyneen. Ohi-iltoja tulee kaikille, mutta nuo huippupeleissäkin nähdyt hörppäykset loistaa poissaolollaan.
   
 21. Largo Jäsen

  Eric veikkaili Gibsonin pelaavan toisen putkeen, kun ei ollut aamujäillä mukana. Shaw ottaa Holzerin paikan nelosessa ja pakkiparit mikäli Cam on kunnossa ovat seuraavat:

  Lindholm - Manson
  Fowler - Montour
  Vatanen - Bieksa

  Eli niin kuin ounastelinkin. Jännä nähdä mihin tuo Fowler - Montour pystyy. Ylivoimista ei ole tietoa, mutta jos nyt pitäisi veikata, niin näillä mennään:

  Silfverberg - Rakell - Perry
  Fowler - Montour

  Wagner - Vermette - Grant
  Lindholm - Vatanen
   
 22. Largo Jäsen

  Miller IR-listalle. Oli pakko tehdä jokin liike Fowlerin aktivoiduttua listalta. Eli Fowler pelaa 5:30 alkavassa Sharks-pelissä. Gibson todennäköisesti maalilla.
   
 23. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Kiitos @Largo. Uskomattoman paljon jaksat jääkiekkoa seurata, kun löydän sinut vielä muista NHL-ketjuista ja otteluseurannastakin. Älä vaan saa burnoutia, mutta nuorempana jaksaa tietenkin vähän enemmän (oletan, että olet minua selvästi nuorempi). Minulle ei kyllä jää aikaa seurata muiden joukkueiden matseja eikä oikein riitä mielenkiintoakaan. Kiva kun meillä mielipiteetkin ovat käyneet aika hyvin yhteen, tosin tunnustan, että en varmaan yhtä nopeasti huomaa pelaajien puutteita tai vahvuuksia kuin sinä ja monet muut palstalaiset.

  Joo, mielenkiintoista nähdä, miten Gibson jaksaa tänään 50 torjunnan pelin jälkeen seuraavana päivänä. Minusta olisi voitu laittaa tuo maalivahtipeli tänään Reto Berralle eli retuperälle, kun aika hyvin sekin on välillä pelannut. Kannattaako ruveta Gibsonia rääkkäämään ylenpalttisesti, loukkaantumisriski kasvanee, jne. Viisi peliä seitsemän päivän aikana nyt Duckseilla, joten olisi hyvä paikka peluuttaa vaikka kolmosvahtia. Toki pisteitä tulisi saada, mutta johan niitä eilen jo tuli, ja eiköhän niitä ainakin parista matsista nyt hullulla viikollakin lisää revittäisi Gibsonia loppuun kuluttamatta.

  Bieksasta mielipiteeseeni eilen ehkä vaikutti naapurin mielipide, mutta kyllä minunkin mielestäni korkealta kaukalon laidalta katsottuna ei Bieksa oikein ollut aina mies paikallaan. Vatanen oli paljon vakuuttavampi tuossa parissa.

  Kiva kun sai kirkua ja huutaa kultapojumme Montourin maalia paikan päällä!
   
 24. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos palautteesta. Tällä hetkellä ehtii ja jaksaa öisin notkua katsomassa pelejä, mutta ensi kuusta eteenpäin aika vähenee. Hauskahan noita on katsoa. Katsoin pari Liigapeliä välissä, ja onhan se puuduttavaa seurata kun verrataan NHL-kiekkoon.

  Berran laittaisin itsekin maaliin, koska ohjelma on jatkossakin tiukka. Pakko Berraa on pari peliä peluuttaa niin miksei aloita saman tien.

  Bieksa pelaa tasaisesti ja varmaan tuo palkka yleisesti vaikuttaa hieman liikaa arvioinneissa. Joku NFL- tai NBA-pelaaja sai vapaana jonkun mottipäisen summan rahaa ja totesi toimittajille otteiden ollessa mitä oli, että mitä hänen olisi pitänyt tehdä? Sanoa ei? Ei se Bieksan vika ole että 4 miljoonaa on miehen palkka. Ei vain ole enää tuon arvoinen pelaaja. Hyvä kutospakki ja nyt hänet saadaan rotaatioon Beaucheminin kanssa, kun kaikki pakit ovat ensimmäistä kertaa tällä kaudella kunnossa.

  Montour iskenyt jo 6 maalia ja yli 20 maalin tahdissa mennään. Itse uskon siihen ja Fowlerin mukaantulo ei ainakaan heikennä mahdollisuuksia. Kyllä sitä itsekin tuulettaa aina Montourin osuessa. Enemmän maaleja on puolustajista iskenyt ainoastaan Alex Pietrangelo (7) ja tänään Montour menee kahdella maalilla ohi!
   
 25. Largo Jäsen

  Reto Berra maalilla. Saas nähdä miten menee.