Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Pakko vähän ihmetellä, kun täällä puhutaan Cogsista TOP4-laiturina, jota Perry kykenee stunttaamaan? Itse olen aina pitänyt Cogliano hyvänä kolmosen laiturina, mutta vähemmän sopivana kahteen ensimmäiseen ketjuun. Toki Cogliano teki 35 pistettä ja 3 playoffeissa (17 otteluun), mutta kun Perry teki surkeallakin kaudella 53 pistettä ja 11 playoffeissa niin kyllähän omasta mielestä Perry on tuossa rosterissa se TOP4-laituri ja Cogliano sitten kolmosen laituri. Pisteissä Perry oli viime kaudellakin Anaheimin TOP3:ssa, Cogliano sitten seitsemäs. Ja jos pelkästään laitureita katsotaan niin Perry oli Anaheimin paras pistemies.
   
 2. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei, vaan Cogs pelaa kakkoskentässä ja Perry kolmoskentässä. En puhunut mistään suorasta "korvaamisesta ylemmässä kentässä" tms. Keslerin kakkoskenttä toimii hienosti noilla laitureilla joten turha lähteä sotkemaan. Jos taas tulee loukkaantumisia, Perry on helppo perustella korvaajaksi. Totta kai Perry on ns. isompi pelaaja kuin Cogliano.
   
 3. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Niin, isompi ehkä pituudeltaan ja egoltaan, mutta sydämmeltään kaukana Cogsista. Eihän Coglianosta ikinä saa pistelinkoa, mutta hän on hemmetin iso syy siihen, miksi Keslerin kenttä pystyy pimentämään melkein kenet tahansa. Paljon puhutaan aina Kesleristä, mutta se työmäärä minkä myös Cogliano heittää tiskiin illasta toiseen, on korvaamatonta. Toki jos saman työmäärän saisi samoilla jaloilla, mutta vielä paremmilla käsillä, niin ilmanmuuta sellaiselle olisi tilausta. Tosin sellaista pelaajaa ei ole saatavilla kuin aniharvoin, jos silloinkaan.

  Mitä Perryyn tulee, niin viimeinen joutsenlaulu on laulettu jo aikoja sitten. Pisteistä on turha puhua, tuolla roolilla ja vastuulla pitää 50 pinnaa tulla vaikka perseessä lukisi paloposti. Siinä kohtaa kun Eaves hankittiin, pääsivät Getzy ja Rakell tästä riippakivestä eroon, ja katsos kummaa molemmat pelasivat elämänsä kiekkoa loppukauden.

  Lihoiksi vain, vaikkei seisoiskaan. Tuo caphit on jo nyt ongelma.
   
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @Jabbbe en mä sun kanssa eri mieltä ole. Yhtäältä Perry on tiellä kahdessa ylemmässä ketjussa, jotka toimivat hemmetin hienosti. Getzlafin ketju oli viimeistään Eavesin hankinnan jälkeen aivan huikean tappava. Niinpä Perryn palkka on todellakin liian suuri. Toisaalta pitää painaa myös jarrua; Perryn kaltaisen pelaajan kohdalla pitää katsoa rauhassa myös seuraava kausi, sillä tahti voi vielä parantua. Playoffeissa Perry oli oikeasti hyvä, siellä kokemus näkyi monta kertaa aivan elintärkeillä hetkillä.
   
 5. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Kyllä Perry pitäisi nyt laittaa lihoiksi jos sellainen olisi suunnitelmissa. Peli tulee kehittymään nopeus -ja taitokeskeisempään suuntaan ja Perry ei enää tuossa iässä opi paremmaksi luistelijaksi, koska koko hänen peli-identiteettinsä on perustunut tiettyihin ja selkeisiin vahvuuksiin. Enkä usko että Perryn asenne myöskään riittäisi mihinkään muutokseen enää. Eri asia jos parru olisi 10 vuotta nuorempi ja uransa alkutaipaleella.

  Ankkojen "possukiekko" on muutenkin tulossa tiensä päähän ja kieltämättä hirvittää ajatus mitä tapahtuu Getzin ja Keslerinkin hyydyttyä. Kova GM aloittaisi reagoinnin nyt ja aloittaisi sen Perrystä. Kyllä sen paidan saa kattoon vaikka ura muualla päättyisikin.
   
 6. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei se Perrystä "eroon" pääseminen myöskään yksiselitteistä ole. Miehellä on NMC, eli hänen pitäisi itse käytännössä haluta pois Anaheimista. Ja mikä vaikutus sillä on Getzlafiin? Pojat on tossa temmeltänyt reilu 10 vuotta ja saanut liikanimen kaksoset matkan varrella. Jos Chicago "joutui" hommaamaan Saadin takaisin, kun Kane ja Toews miehistä niin pitivät, niin mitenkä Perryn asema joukkueen sisällä mahtaa olla? Perryn asema ja hyöty voi olla enemmän kuin pelkät tehopisteet antavat ymmärtää ja ainakin itse uskon sen olevan.
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Olen pariin kertaan kirjoittanut ettei Perrystä varmastikaan eroon haluta, koska seuralegenda. Toisekseen hintalappu suhteessa ikään sekä peliesityksiin saattaa olla vähemmän houkutteleva yhtälö. Jos Perryä kaupiteltaisiin, olisi prosessin pitänyt olla jo käynnissä, sopiva kauppakumppani ja vastine pohdittuna. Eli unelmointia enemmänkin, mutta kova GM olisi saattanut moiseen prosessiin ryhtyä.

  Keväällä muistan jostain lukeneeni ettei Perrystä olla pakonomaisen riippuvaisia. Taisi olla niitä hetkiä kun herraa kritisoitiin ja nostettiin tapetille että onko Perryllä vapaalippu Getzin vuoksi. Voihan tuo olla tärkeäkin koppipeluri ja pidetty tyyppi, mutta kyllähän tuo kummallista on että kaksosten kaltaisia staroja täytyy ravistella liki koko ajan että tajuavat parhaiden pelivuosiensa olevan loppusuoralla. En siis tiedä aiheuttaisiko shokkiravistelukaan mitään maailmanloppua.
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2017 klo 18.02
 8. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Niin, onko tuo sitten kirjoittajan näkökulma vai sanoisiko pelaajat tuollaista? Vähän epäilen että pelaajat lähtisi tuollaisia laukomaan, vaikka niitäkin pelaajia NHL:stä löytyy. Mulla on vielä uskoa Perryyn. En toki kauppaamista vastaan olisi, mutta pidän häntä edelleen tärkeänä osana kokonaisuutta. Kyllä vastustajakin edelleen joutuu peluutusta miettimään myös Perryä vastaan. Kolmosesta voi löytyä yllättävän hyvin tehoja tasaviisikoinkin, mikäli siihen onnistutaan esim. huhuissa ollut Marleau naaraamaan. Tai sitten jopa Thornton, joka saisi laidoilleen Perryn ja Ritchien. Voi olla fantasiaa molemmat ajatukset, mutta toivotaan että joku vahvistus joukkueeseen löytyy.
   
 9. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Juttu oli "sisäpiiristä" kuultua, eli varmasti myös värikynää mukana. En kuitenkaan kyseenalaista sitä etteikö Perry olisi saanut kovaa kritiikkiä Murraylta ja valmennukselta. On kuitenkin hyvä muistaa että puhutaan lähes 9 miljoonaa kaudessa saavasta pelaajasta. Tuohon hintaan pitää saada aika paljon ja joka kausi.

  Vertaus Toewsiin ja Kaneen taasen ei toimi, koska tuo kaksikko on voittanut kolme mestaruutta tällä vuosikymmenellä. Ankat ovat voittaneet viimeksi kymmenen vuotta sitten. Kyllä ankoissa saattaisi jonkun toimarin mielessä käydä että pitäisiköhän sitä bestisten keskeiseen mukavuuteen pyrkimistä oikeasti ravistella. Mestaruushaaveiden yhtenä isoimpana esteenä pyörii kaksosten asenne. Ja tuo on oikeasti outoa kun joukkueella on eväät edetä päätyyn saakka eikä mahatkaan ihan tuoreeltaan ole täynnä.

  Jokisen Jusuf ilmeisesti vapautuu Floridasta. Siinä olisi kohtuullisen hidas, mutta parhaimmillaan todella pätevä laituri. En nyt jaksa tarkistella että pitääkö äijälle maksaa tuo neljä miljoonaa kaudessa, mutta kyllähän tuolle sen n. kolme voisi maksaa. Sieltä jos tulisi 40-50 pinnan kausi ja kauttaaltaan hyvää tekemistä.
   
 10. Largo Jäsen

  Lainaus:
  No jaa, ei se pleijareissa miesten asenteesta jäänyt kiinni. Materiaali ei vain aivan riittänyt. Edellisillä kausilla tuo asenne on varmasti ollut osittain esteenä, mutta ainakin Getzlaf oli kyllä pleijareissa god-modessa ja Perryltä nähtiin kolme jatkoaikamaalia.
   
 11. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Instassa oli että Thompson olis jatkossa Ottawan mies... Olis kyllä kelvannu itselle vielä Ankkoihinkin!
   
 12. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Cam Fowler 8 years / AAV 6,5milj.
  Ryan Miller 2 years / AAV 2,0milj.

  Fowler vetelee vielä tulevan kauden vanhalla 4,0milj. käpillä, minkä jälkeen tuo jättidiili astuu voimaan. Kovahintainen on kyllä sopimus, mutta pakkohan tuon verran oli tässä kohtaa maksaa. Hiljaa mielessä toivoin n. 1-1,5 milj. halvelmpaa lappua, mutta eihän kaikkien kohdalla tietenkään käy "rakelleita"' Sietää toivoa, että Fowlerin tekeminen on jatkossakin vähintään viime kauden tasoa.

  Ryan Millerin signaus lämmittää kyllä mieltä. Gibson ei tunnetusti pysy koko kautta kasassa, joten tilausta kunnon kirittäjälle ehdottomasti oli. Noh, upgrade Bernierin nähden saatiin ja vieläpä öbaut parhaalla hintalaatusuhteella mitä markkinoilta oli saatavilla. Hyvä GMBM !
   
 13. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Pointtini onkin siinä ettei joukkueen kaksi suurinta staraa vain saa vetää vuosikymmentä ässäarpa-modessa. Tänään dominoidaan, huomenna sukelletaan. Getzlaf esimerkiksi voisi vähän useammin tuoda esiin monstermoodiaan joka on puhtaasti asenteesta kiinni. Samaten Perry. Ihmettelen suuresti etteivät kaksoset jo kauden alla päätä että nyt teemme oman osuutemme niin kunnolla kuin kykenemme. Ja nyt en tarkoita 1+4 ja 4+1 iltoja koko ajan. Ihan puhtaasti vain kaikkensa antamista ja johtamista esimerkillä.

  Fowler saa messiaslappunsa ja ankkojen kannattaa rukoilla ettei viime kausi ollut vain nykäisy. Tämä lappu tekee myös selväksi sen että Vadu myydään viimeistään ensi kauden päättyessä.

  Veskavahvistukselle iso plussa.
   
 14. Largo Jäsen

  Fowlerin jatkosoppariin täytyy ehkä palata ensi kauden jälkeen. Jotenkin liian aikaista sanoa siihen mitään. Oletin sen olevan aika jämpti 6 miljoonaa, mutta täytyy toivoa miehen ottavan jopa pari askelta eteenpäin ja on joukkueen ykköspuolustaja. Mitä tulee tuohon Vataseen, niin ei hän nyt ole enää lähdössä. Theodore maksettiin siitä, että Sami voidaan pitää. Enkä edes näe niin suurta tarvetta hyökkäyksen vahvistamiselle, että voidaan uhrata puolustusta. Ehkä sitten jos Quepec aikanaan saapuu ja expansion pidetään, niin tilanne saattaa olla toinen. Tiedän olleeni Vatasen treidin puolesta, mutta nyt en näe siihen enää mitään loogista syytä. Ehkä joku mottipäinen vastine on ainoa looginen syy treidaamiseen. Millerin signaus aivan loistava. Veikkaisin miehen olevan yksi parhaimpia kakkoskassareita sekö hinnan, että tason puolesta. Nyt vielä se Marleau. Toronto, Dallas ja Ducks on Sharksin ohella ilmeisesti kalkkiviivoilla.
   
 15. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
 16. Largo Jäsen

  Berran lisäksi tutkan alla hankittiin Steve Oleksy, Derek Grant, Mike Liambas ja Scott Sabourin. Marginaalihankintoja, joskin Oleksylla ja Grantilla voi tulla jokunen peli ylhäällä.

  Ihan tyytyväinen pitää olla Murrayn toimintaan. Marleau sai tolla hinnalla painaa surutta Torontoon ja kun joukkueeseen ei mitään suurta pakkoa ole lisäyksiä tehdä, niin ehkä fiksua säästää rahaa vaikka deadlinelle.

  Eaves-Getzlaf-Rakell
  Cogliano-Kesler-Silfverberg
  Ritchie-Vermette-Perry
  Kase-Wagner-Shaw
  Boll

  Fowler-Manson
  Lindholm-Montour
  Bieksa-Vatanen
  Holzer- Larsson

  Gibson
  Miller

  Ei tuo nyt huonolta näytä. Paljon tietenkin vaikuttaa Ritchien, Montourin ja miksei Vatasenkin käyrät.
   
 17. Kuppi Jäsen

  Ihan ok kesä tähän asti, ihan hyvin Murray on vetänyt. Joukkue on aika lailla sama, mutta pitäisi kuitenkin nuorten ansiosta olla taas vähän parempi kuin viime kaudella jos kehitys vaan kehittyy. Hyytymisriski isoin Perryllä. Myös Getzlaf alkaa tulla siihen ikään ettei ikinä tiedä milloin vauhti alkaa hyytymään, tosin kevään pelit eivät kyllä siltä näyttäneet että ihan vielä hyytyisi.

  Fowlerin sopimus on hyvä jos hän pelaa jatkossa samalla tasolla kuin menneellä kaudella, takeita siitä ei kyllä ole mutta katsotaan.

  Eniten huolestuttaa tuo Eavesin soppari. Jos tekee yli 20 kaappia niin soppari on jo ok, mutta aika riskialtista antaa kolmen vuoden soppari kaverille joka 32-vuotiaana pelannut urallaan tasan yhden kauden tuon sopparin arvoisesti. Toisaalta markkinoilla ei ollut juurikaan maalintekijöitä joten vähän pakko ehkä sitten oli.

  Jokisen olisi kyllä saanut napata tohon hintaan mitä Edmontoniin meni, mutta mistä sen tietää yritettiinkö vai ei.
   
 18. Largo Jäsen

  Alex Dostie ELC ja Dennis Rasmussenille vuoden soppari. @Lico voisi vaikka kertoa pari sanaa kaverista. Ei ole hirveän tuttu mies itselle. Blackhawksin nelosessa meni vissiin viime kausi?
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Meni joo nelosketjussa viime kausi eikä ylempiin ketjuihin ole oikein asiaa, vaikka hetkittäin saattaakin säväyttää ja näyttää sitä nuorena poikana povattua kiekollista potentiaaliaan.

  Hyvä luistelija kokoisekseen ja tunnollinen puolustuspäässä, pystyy pelaamaan alivoimaa ja ottamaan joskus aloituksiakin, mutta parhaimmillaan laitahyökkääjänä. Jos aikoo tutkia viime kauden alivoimastatistiikkaa, niin suosittelen noteeraamaan koko Blackhawksin heikon alivoimasuorittamisen ennen kuin Dennistä teilataan.

  Rasmussen on valmentajan luottopelaaja, vähän mitään sanomaton arjen sankari. Suurin puute on se, ettei käytä kokoaan tarpeeksi usein hyödyksi. Välillä itseluottamus tuntuu nousevan hetkellisesti, jolloin tekee hienojakin temppuja ison ruhonsa säestyksellä, mutta harvoin kuitenkin. Ei kannata odottaa mitään muuta kuin tunnollista nelosketjun laituria, joka saattaa parantaa alivoimaa. Yksittäisistä pilkahduksista ei kannata nostaa meteliä. Olisi mennyt mun Blackhawksissa, mutta halusi ilmeisesti hieman enemmän mitä Bowman halusi tarjota.

  Uskon, että Ducks sopii pelityyliltään Rasmussenille paremmin ja uskon, että tuolla halvalla lapulla tuo hyvää kilpailua alaketjuihin.
   
 20. Largo Jäsen

  Kiitos @Lico isokokoisena ja hyvällä luistelulla saattaa hyvinkin olla "täsmähankinta". Halpa yhden vuoden lappu. Ei siinä paljoa menetä.
   
 21. Largo Jäsen

  Aika hiljaista Ducksin puolelta. Sanotaan nyt jos jollain mennyt ohi, niin epävarmojen lähteiden mukaan Perry olisi pelannut venähtäneen nivelsiteen kanssa lähes koko viime kauden. Omasta mielestä kuulostaa vähän kaukaa haetulta, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Itse uskon Perryn olevan eri mies ensi kaudella, vaikka moni onkin uskon heittänyt sukkalaatikkoon miehen kohdalla.
   
 22. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Omasta mielestäni yhden kehnomman kauden jälkeen ei kaveria kannattaisi lynkata ihan tyystin. Ei tarvitse isoa ongelmaa olla niin se näkyy heti huippu ukoilla suorituksessa.
   
 23. Largo Jäsen

  Francois Beauchemin tekee jälleen paluun Ducksiin. Sopimus on vuoden ja arvoltaan 1 miljoona + mahdollisesti 500k bonuksia. En ihan ymmärrä tätä hankintaa. Sinänsä joo riskitön sopimus, mutta auttamatta nämä veteraanit ovat Brandon Montourin tiellä. No, uskon Brandonin silti nappaavan pelipaikan ja Bieksa, Beauch ja Holzer vetäävät rotaatiolla. Ehkä sitten Lindholmin ja/tai Vatasen kuntoutus on ottanut selkeästi takapakkia ja nähtiin tarpeelliseksi hankkia tuttu veteraani puolustukseen. Ennemmin olisin antanut Larssonille mahdollisuuden pelata kunnolla alkukaudella, mutta ei kilpailu huonoa tee. Onpahan vähän syvyyttä puolustuksessa, niin kuin aina.
   
 24. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Mannschaft, North Atlantic Hawks
  Olipa melkomoinen ylläri Beauchin paluu, en ymmärrä mitä tällä haetaan. Tonni sinne, puolitoista sitten ehkä, pakistossa on ainakin rikkimenoreserviä, näin sen näen.
   
 25. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti