Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Largo Jäsen

  Multa jäi tuo Wild-matsi välistä, joten ei pysty mitään suurta analyysia tekemään.

  Roy, Boll ja Megna tiputettu alas. Welinski ilmeisesti pelaa tänään, joten Lindholm sivussa. Hieman erikoista, että Megnan sijaan päättivät pitää Welinskin ylhäällä, mutta toivotaan Welinskin olevan tuon arvoinen.
   
 2. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Harmi, että Ruaaaaa tiputettiin. Jotenkin olin jo tykästynyt tuohon pikkumieheen. Mutta kai sitten piti tehdä tilaa takaisin tuleville vanhoille konkareille.

  Welinski ei ainakaan harjoitusleirillä ja harjoituspeleissä vakuuttanut. Onko sitten tahti muuttunut AHL:ssä kauden mittaan? Näköjään pisteissä Gullsien kakkonen tällä hetkellä, mikä on puolustajalle aika hyvin, joten katsellaan ja ihmetellään, tuleeko Andystä sittenkin NHL-tason pelaaja.

  Jakob Larssonia on vissiin vaivannut edelleen loukkaantuminen vai, kun ei ole ylös nostettu?
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Boll tosiaan läpäisi waiverit ja lähetettiin AHL:ään. Niin uskomatonta kuin se onkin, niin kyseessä on Bollin ura ensimmäinen AHL-komennus. Tämä kausi on Bollin uran 11. ammattilaiskausi ja ei ole vielä pelannut peliäkään AHL:ssä. Todellinen harvinaisuus tuon tason ja roolin pelaajalle. Itse asiassa Bollilla on tilillään enemmän pelejä Mestiksestä kuin AHL:stä, kun tämä kävi Turussa pelaamassa viisi peliä työsulun aikana TUTO:n riveissä.
   
 4. Largo Jäsen

  Voitto Carolinasta 2-3. Piti ottelu väijyä, mutta uni vei voiton tällä kertaa. Shaw, Grant ja Silfverberg iskivät Ducksin maalit ja Gibson koosteen perusteella taas joukkueen paras pelaaja. Perry loukkaantui. Niin kuin sanoin, aina kun joku palaa niin joku loukkaantuu. Alustavasti ei hyvältä näytä ja mies poistui jo kesken ottelun sairaalaan tutkittavaksi.

  Muuten en osaa pelistä ihmeempiä kertoa, kun vain koosteen ja Stephensin twiitit.
   
 5. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Getzlafin paluu näkyi kyllä. Erityisesti ylivoimalla mielestäni näytti heti vaarallisemmalle tekeminen. Silfver oli aikalailla pimennossa kunnes yhtäkkiä lahjoitettiin kiekko läpiajoon ja laittoi varmasti yläpesään kiekon. Welinskiltä hyviä ratkaisuja kiekollisena, palkintona uran ensimmäinen syöttöpiste. Lopussa Carolina vyöryi, mutta Gibson oli taas kerran takuumiehenä pisteille. Ahoa vähän vois hehkuttaa tähän, teki välillä jäällä ihan mitä huvitti, Ducksit ei saaneet kuriin millään.

  Perryn loukkaantuminen... Loukkaantumisia jatkuvasti. En kyllä enää voi käsittää mistä nuo loukkimäärät johtuu. Tosi paljon huonoa onnea tänä vuonna. Jos loppukaudesta se kääntyisikin hyväksi onneksi sitten.. Olisihan se hieno tarina vaikeuksista voittoon.
   
 6. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Aika perus tämän kauden peli Hurricanesia vastaan. Välillä pelattiin hyvin ja luotiin vaarallisia tilanteita, ja välillä taas vastustaja vei peliä miten tahtoi. Ja voi sanoa ihan hyvällä omalla tunnolla tälläkin kertaa, että ilman Gibsonin fantastista peliä, ei tästäkään pelistä olisi yhtäkään pistettä Duckseille jäänyt.

  Jotain muuta jos haluaa pelistä sanoa, niin Andy Wellinski pelasi uran ensimmäisen pelin. Ja täydensi samalla Ducksin erittäin hyvän 2011 varausvuoden, sillä nyt kaikki seitsemän tuona kesänä varattua pelaajaa, on pelannut minimissään yhden pelin NHL:ssä. Suurimmat löydyt tuosta drafista on: John Gibson, Richard Rakell, William Karlsson ja Josh Manson.
  Siinä on ihan ok-perusta pudotuspelijoukkueen rakentamiseen. Ja onneksi Karlssonia lukuunottamatta kaikki pelaajat vielä pelaa Duckseissa.
   
 7. Largo Jäsen

  Kevin Roy nostettu ylös. Pikavisiitti hänellä ja Perry todennäköisesti siis ulkona, mutta mitään varmaa infoa ei ole vielä tullut.
   
 8. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Komppaan edellisiä kirjoittajia. Mielestäni Welinski vähän haki pelituntumaa kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessä pelaili jo kuin aikamies.

  Fowlerin tyyli vaan jotenkin ärsyttää. Kyllähän se sen kiekon komeasti luistelee keskialueelle, kun on aikansa sen kanssa oman maalinsa takana kupannut, mutta muut avut eivät sitten oikein viehätä. Niin vaikean näköinen se lämärin vetäminenkin suorituksena.

  Cogliano taisi saada jonkun lämärin taas päähänsä, mutta niinhän teräspappa vaan jatkoi pelaamista vähän aikaa tunnusteltuaan, että oliko pää vielä paikallaan.

  Getzlaf tosiaan toi uutta luovuutta peliin, vaikka taitaa olla jo Perryäkin hitaampi luistimilla.

  Montour on hävinnyt kuvioista aika totaalisesti. Onhan sillä vielä hyviä ratkaisuja ja yritystä, mutta Samin jalanjälkiä hän kulkee kiihdytetyllä vauhdilla.

  Ja oli kiva nähdä Logan Shaw:n onnistuminen maalinteossa. Jotenkin vieläkin jaksan uskoa hänen olevan parempi pelaaja kuin mitä on nähty.
   
 9. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että minkälaiset odotukset on Montourin suhteen jos hän on nyt hävinnyt kuvioista aika totaalisesti? Kuitenkin viimeiseen viiteen peliin kolme pinnaa ja +3. Ja koko kautta ajatellen on edelleen yli 40 pinnan vauhdissa. Kaveri joka on pelannut alle 60 NHL-ottelua urallaan johtaa tiimin pakkien pistepörssiä, on koko joukkueen pistepörssin TOP3:ssa ja johtaa koko tiimin plussiakin.

  Ne pelit mitä itse oon nähnyt niin Montour on ollut aika selvästi joukkueen paras tai ainakin parhaita pakkeja. Manson sitten toinen jolla on välistä todella hyviä pelejä, mutta taso ailahtelee liikaa. Enemmän mää sormella osoittelisin sinne Fowlerin ja Lindholmin suuntaan kuin Montourin (tai Mansonin).
   
 10. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  No muutama syöttöpiste on tullut nyt, mutta viimeistä viittä peliä edeltävät viisi peliä menivät sitten yhden syöttöpisteen kokonaissaaliilla, sisältäen neljä nollapistepeliä. Lokakuussa oli sellaista piste per peli tahtiakin ajoittain.

  Odotukseni ovat todella korkealla Montourin suhteen. Pitäisi nousta hyökkäyksen kärkenä ylös ainakin pari kertaa erää kohden, ja laukoa ainakin yksi maali noin joka kolmas tai neljäs peli. Ja sen lisäksi keräillä syöttöpisteitä tukkukaupalla ylivoimapelissä ja muutenkin olla ylivoimapelin pääpyörittäjä (Getzlafin lisäksi, rooli, jota esim. Fowler ei oikein koskaan ominut itselleen).
   
 11. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ollaan @Amerikanihme kanssa kovilla odotuksilla liikkeellä ja voin myös sanoa miehen vähän himmanneen verrattuna tosiaan aiempaan. Missään nimessä ei ole huonosti pelannut, vaan on ollut Mansonin ohella joukkueen parhaat puolustajat. Ehkä nämä odotukset ovat hieman karanneet käsistä, mutta odotan hänen ottavan sen offensiivisen ykköspakin aseman ja aikanaan ehkä koko joukkueen, mikäli kehitys kokonaisvaltaisesti jatkuu samana. Siitäkin huolimatta tuollaisella pelillä tästä tulee nappikausi. Odotan vain vielä enemmän, olkootkin ehkä suhteetonta.

  Laitan tähän samaan vielä, että Perry on listattu week-to-week statuksella ja viikon päästä tsekataan uudestaan tilannetta.
   
 12. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Pitäisi siis pelata "minimissään" tasolla millä on melkein joka vuosi Norris äänestyksen TOP3:ssa? Ei paha. Etenkin ottaa huomioon ettei Ducksin pelisysteemi ole ikinä varsinaisesti tukenut puolustajien pistetehtailua.

  20 maalia on muuten puolustajan toimesta ylitetty 2000-luvulla 21 kertaa, linkki. Että tosiaan on kovat odotukset kaverille, joka nyt vetää ensimmäistä kauttaan änärin puolella.
   
 13. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Kovat on odotukset, ei voi mitään. Varsinkin tuon pelityylin puolelta. Viime kausi NHL:ssä miten pelasi ja tämän kauden alku olivat komeaa katsottavaa, mutta viime aikoina on ollut vähän hiljaisempaa. Samanlaiset odotukset minulla oli Samille, ja pari kautta menikin lupaavasti, mutta viime kausi oli täysi katastrofi odotuksiini nähden. Voi olla, että Ankoissa ei tosiaan puolustajille anneta täysin vapaan miehen lupaa tehdä mitä tahtoo, vaan pidetään kurissa. Mutta onhan siellä mahdollista tehtailla aika hyvin pisteitä (vrt. Niedermayer, Pronger, Visnovsky).
   
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Aika hyvin pisteitä on vähän eri juttu kuin tuo minimitavoite 20-30 maalia, jota ei muuten kukaan noista mainituista pelaajista tehnyt koskaan Anaheimissa. Nyt siis Montourin pitäisi pystyä tekemään enemmän maaleja kuin nuo HOF pelaajat koskaan Anaheim-urallaan. Myös tuo Montourin nykyinen tahti (16 maalia kaudessa) olisi parempi kuin mitä Pronger, Niedermayer tai Vatanen tekivät millään Anaheim-kaudella.
   
 15. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Ymmärrän. Ja ainakaan toistaiseksi Montour ei ole osoittanut mitään maalilingon merkkejä. Mutta voihan sitä unelmoida aina...mutta kuten sanoin, niin pisteitä enemmän haluaisin nähdä Montourilta tuota hyökkäävää pelityyliä. Kaveri kuitenkin näyttäisi olevan parempi paikkaaja puolustuspäässä kuin Sami, mitä nyt muistelen. Samin bravuuri alkukausillaan oli tulla vastustajan siniviivalla kiekkoa vastaan, ja jos se kiekko pääsi ohi, niin oli ihan turha edes yrittää vastustajaa luistella takaapäin kiinni, kun oma momenttumi oli eteenpäin suunnattu. Montourkin tekee tätä pinchausta jonkin verran, mutta ei niin paljon. Lähinnä hän luistelee (tai luisteli) hyökkäyksen kärjessä ja kun kiekko menetettiin, hän pystyi kääntämään momentumin suunnan helpommin ja luisteli vastustajan vielä kiinni. Tai tuollaiset muistikuvat minulle ainakin ovat jääneet.
   
 16. Largo Jäsen

  Roy - Getzlaf - Silfverberg ketjulla harjoiteltu. Ilmeisesti siis halutaan lyödä Henrique ja Rakell samaan kenttään, kun heillä klikkasi ihan hyvin. Eli Cogliano - Henrique - Rakell tuo toinen kärkiketju. Lindholm sekä Ritchie olivat jäällä, mutta ei missään koostumuksessa mukana, mistä voisi olettaa miesten olevan vielä sivussa. Blandisi - Vermette - Kase kolmosena, Wagner - Grant - Shaw nelonen. Jännästi menee Roylla, kun kävi vetämässä lounaan San Diegossa ja heti takaisin ja ykkösketjuun. Ikävässä asemassa tuon waiver- statuksen myötä.
   
 17. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  St Louis Blues - Anaheim Ducks 1-3

  En nyt osaa mitään pidempää otteluraporttia laittaa, mutta muutamat ranskalaiset:

  - Fowler oli mielestäni tässä matsissa todella hyvä. Ei edes yrittänyt sitä vaikeaa lämäriään, muistaakseni. Hyvä Cam!

  - Montour jatkaa nollapistelinjalla. Muutama nousuyritys, mutta ei niistä mitään vaarallista tullut. Älykkään näköistä pelaamista kylläkin koko ajan

  - Welinski jatkoi suunnilleen siitä mihin jäi viime pelissä. Taas tuli syöttöpiste hyvällä pelillä

  - Beauchemin oli hyvä kanssa

  - KEVIN RUAAAAAA!!!! Toivottavasti Perry pysyy sairastuvalla mahdollisimman pitkään, niin saadaan nauttia tästä "waterbugista", kuten Fowler häntä kutsui. Tai tulee sieltä takaisin sairastuvalta pian muitakin, joten voi olla lähtö San Diegoon lähellä. Harmi jos niin käy

  - Randy pilkkasi Ankkojen TV-haastattelijan Kent Frenchin pikkutakkia ja totesi tämän haisevan koinmyrkylle, heh!

  - tätä ranskista ei tarvittais, mutta todetaan nyt kuitenkin, että Gibson maalilla oli taas loistava

  Seuraavaksi sitten Ovechkinin ja kumppaneiden kimppuun lauantaina.
   
 18. Largo Jäsen

  Kyllähän Getzlaf kasvattaa pelaajien pituutta aina muutaman sentin pelkästään läsnäolollaan. Puolustajat pelasivat kaikki hyvin, Gibson ihan oma itsensä ja homma toimii. Welinski on kyllä varmasti eri mies kun mitä pre-seasonilla näin. Todella kokenutta pelaamista. Olin melko varma että näin Vatasen pelaamassa, mutta numero olikin 26. Montour otettiin pois ykkösylivoimasta, joten saman koulun näköjään käy kun Vatanen. Myös alivoimaa ollaan alettu laittamaan Montourille enemmän. Toivottavasti Roy pysyisi ylhäällä ja alas heitettäisiin ennemmin turhakkeita kuten Rasmussen.
   
 19. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  On se tuo Getzin rauhallisuus kyllä miellyttävää. En muistanutkaan kuinka hyvä se on, ennen kun se taas palasi. Tekee isoa hyvää joukkueelle! Vaikka olen herraa joskus kritisoinutkin, kyllä viimeset 2-3 vuotta se on ollut mies paikallaan!! Roy on kyllä silmää miellyttävä sähikäinen, ja koostaan huolimatta tuntuu olevan aika riski jässikkä!
   
 20. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Viime kevään pudotuspeleissä kapteeni oli maaginen, ja osoitti olevansa liigan eliittiä. Runkosarjassa ei aina nähdä yhtä huikeita esityksiä, mutta onhan peli ihan eri näköistä Getzlafin ollessa kokoonpanossa.
   
 21. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Capitals-peli jäi väliin Star Warsin takia. Lopputuloksen perusteella tyypillinen Ankka-peli, oliko näin? Ja Jatkoajalla Ducksit näyttivät taas taivaan merkit vastustajalle, eiku...? Eric Stephensin mukaan Ducksit olivat sunnuntaina harjoitelleet 3 vs. 3 pelaamista. Olikohan muuten ensimmäinen kerta tällä kaudella?
   
 22. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Ankat pelasivat capseja vastaan todella hyvää kiekkoa kaksi erää. Viimeisessä erässä kyllä capitals heräsi pelaamaan. Jatkoaika itseasiassa näyttikin nyt jo jonkinlaiselle. Sentään vähän yritystä oli. Ovechkinin pommi lopulta ratkaisi pelin capseille.

  Viime yönä taas hyvää peliä joukkueelta. Henrique kävi rankaisemassa vanhaa tiimiään ja ohitti vatasen flippaamalla kiekon tämän yli, jonka jälkeen polkaisi kevyennäköisesti ohi Samista ja vielä pienet veivit ja rystyllä kattoon ohi Schneiderin. Tämä pätkä pitää jokaisen treidiä arvostelleen katsoa! Vatasen luistelu oli pelin aikana useinkin silminnähden heikkoa kuten se oli ankoissakin. Toivon edelleen kuitenkin että äijä pääsisi kuntoon. Sami myös iski maalin, joka merkittiin syötöksi jälkeenpäin kun Wood hieman kiekkoa ohjasi.

  Niin. Tosiaan mielestäni hyvää peliä joukkueelta 5-3 tappiopelissä. Millerin piikkiin joudun laittamaan muutaman maalin. Kolmoserässä oli yv.llä hyvää paikkaa ja kiekko saatiin tolppaankin, mutta tälläkertaa kävi näin. Ankoistakin tuttu Stefan Noesen onnistui lopulta maalinteossa ja iski vielä loppuniitin tyhjiin. Tästä kuitenkin hyvä jatkaa ja jospa sieltä pikkuhiljaa alkais se Keslerinkin paluu tapahtua.
   
 23. Largo Jäsen

  Ducksilla oli peli hyvin hallussa, mutta jotenkin sitten onnistuivat pelin häviämään. Miller voi ottaa Woodin toisen kyllä itselleen, mutta aika vaikea muita maaleja hänen piikkiin on laittaa. Henrique tosiaan nöyryytti Vatasta aika rumasti. Getzlaf, Silfverberg ja Henrique maalintekijät. Montour -3, jotenkin huomaamattomasti hän miinuksia onnistui haalimaan, vaikka ihan hyvin pelasikin.

  Ensi yönä Rags vastassa. Kesler tuskin vielä tuossa pelissä mukana.
   
 24. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Ihan täysin Vatasen latuja "kiihdytetyllä vauhdilla" Montour kyllä hiihtelee. Nyt sitten jo "healthy scratch" Ragseja vastaan. Ei Montourista ole kauheasti iloa jollei hänen anneta hyökätä vapaasti ja yrittää pistetehtailla. Samoin kuin Vatanen, jonka yli kiekko jo nykyään vipataan kun luistin ei enää kulje. Takana loistava tulevaisuus "sad eyes" Brandon Montour? Vai vaan tyypillinen sophomore slump?
   
 25. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Otteita Eric Stephensin jutusta Orange County Registerissä Rags-tappion jälkeen:

  "Ducks coach Randy Carlyle thought there was something missing within their offensive approach"

  Olisiko ehkä voitu antaa Montourin pelata vahvuuksillaan? Näemmä ei. Carlyle Montourista:

  "I expect that he has to play defense first."

  "...you can’t just play the rover game."

  No, ei ainakaan jäänyt epäselväksi asia enää. Montourista koulutetaan puuduttavan tylsää peruspuolustajaa ja siinä ollaan näköjään jo hyvin onnistuttu. Miksi tehdä jääkiekko viihdyttäväksi peliksi ja antaa pelaajien pelata vahvuuksillaan? Niinpä.