Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Haluton. Se on täysin oikea sana kuvaamaan Vatasta.

  Rakell ei tosiaan lähde mukaan vieraskiertueelle, mutta hänen liittyminen kesken kaiken ei ole täysin suljettu.

  Ritchie - Grant - Perry
  Cogliano - Wagner - Silfverberg
  Roy - Vermette - Shaw
  Liambas - Kossila - Holzer

  Kysyn vaan, näyttääkö tuo hallitsevan, neljä kertaa divisioonan peräkkäin voittaneen joukkueen hyökkäykseltä? Kyllä, se on.

  Jos tuolta koko kiertueelta saa edes pisteen, on se jo voitto. Juna saadaan silti kiinni, siihen uskon.
   
 2. Largo Jäsen

  Turpaan 3-7. Avausminuuteista näki että tänään ei ole jakoa.

  Plussat: kakkoskenttä, Montour ja Liambasin viikset.

  Ihan ok: Roy, Fowler ja varauksin Lindholm.

  Neutraalit: Vermette, Shaw, Kossila ja Ritchie

  Miinukset: Grant, Miller ja Bieksa

  Isot miinukset: Vatanen.

  Totaalinen ohipeli: Gibson

  Katastrofi: Manson.

  Manson voi katsella peiliin tämän matsin jälkeen. Voi varmaan äkkiseltään 3-4 maalia laittaa hänen piikkiin. Tiputettiin pois Lindholmin viereltä ja peliaika joukkueen alhaisin (15:51) täysin ansaitusti. Silti sai vähällä ajalla eniten harmia aikaan.

  Siinä huonot uutiset, nyt sitten ne huonot uutiset. Brandon Montour jäi Chicagon päädyssä jyrän alle ja poistui vasenta kättä pidellen pukuhuoneeseen kolmannen erän loppupuolella. Ei palannut enää takaisin ja pahaa pelkään... Todennäköisesti matkustaa Anaheimiin lisätutkimuksiin ja sitten selviää kauanko mies on sivussa. Noh, otetaan vähän kaulaa tuolla man-games lost-tilastossa. Ollaan kuitenkin 9,7 pistettä hävitty loukkaantumisten vuoksi, mikäli noihin man-games lost-tilastoihin uskoo. Itse en täysin ukso, koska sen mukaan Vegas olisi menettänyt Anaheimia enemmän (9,73). Kolmantena Bruins (3,36), joten ollaan kyllä selkeästi edellä.
   
 3. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Gibson ohipeli ??? Vatanen iso miinus ? Ei minusta. Tekivät mitä pystyivät eipä paljon hyökkääjiltä apuja tullut

  Lindholm oli ihan umpisurkea. Franchise puollustaja in my ass. Liike jäänyt Ruotsiin ja alkaa olla sama kumminpäin mailaa pitelee, kiekollinen peli marginaalista. Harvoin mitään järkevää lavasta lähtee. .

  Se että tekee pisteen pari aina kun peli on ratkennut on whatewö osastoa. Harvoin kannattelee joukkuettaan kun tarvis ja ei tälläkään kertaa.

  Manson oli varmaan kännissä, muuta selitystä en tälle performangelle keksi.
   
 4. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei Gibson paljon apuja saanut, mutta ei hän ole sitä saanut juurikaan tähänkään asti ja on silti onnistunut poimimaan kiekot. Siinä mielessä ohipeli, mutta ei hänen piikkiin voi osumia silti laittaa. Näemme vissiin Vatasen hyvin eri lailla ja myönnän kyllä, että esitys Jetsiä vastaan on jättänyt ehkä liian paskan maun miehestä. Laiskaa pelaamista, ylivoimalla aivan kädetön, omissa huolimattomia purkuja jne.

  Miettisin pitkään mitä mieltä Lindholmin esityksestä olin ja jäi silti plussan puolelle. Ei mikään franchise-esitys, mutta ihan ok suoritus. Ei hyvä, mutta ei myöskään huono. Lindholm kärsi myös Mansonin esityksistä ja Montourin parina pelasi mielestäni todella hyvin. Selkeästi et pidä Lindholmista, mutta pidät taas Vatasesta. Itse pidän molemmista, mutta Vatasen esitykset ovat niin haluttomia, että oksettaa koko tyyppi tällä hetkellä.

  Toivotaan tämän olleen Mansonille harvinainen ilta ja mies palaa tasolleen ensi pelissä.

  Montourista ensi-arvio on, että miehellä ei mitään vakavampaa olisi. Näin siis RC on kertonut.

  Plussaa RC:lle Royn laittamisesta ykkösylivoimaan. Ei ehtinyt vielä väläyttämään, mutta pitäisin miehen siellä. Tuo liikettä ja kiekollista osaamista ylivoimaan. Sitä ihmettelen miksi RC peluuttaa pakkipareja tuolla lailla. Tasakentällisin Vatanen pelaa Fowlerin kanssa, vaikka Montour - Fowler oli Anaheimin paras pakkipari yhdessä pelatessaan. Ylivoimalla peluuttaa puolestaan väkisin Vatanen - Montour sekä Fowler - Lindholm pareja, vaikka kätisyydet ei stemmaa. Vatasen ratkaisut kiekon ylöstuonneissa ylivoimilla on kyllä ollut täysin luokatonta. Kakkosylivoima saa kiekon paremmin alueelle.
   
 5. sokeritauti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaPKo
  Onko Getzlafin paluusta mitään aikatauluja tihkunu?
   
 6. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei mitään uutta tietoa ole. 2 kk oli arvioitu aika, eikä sitä ole lähdetty muuttamaan. Eli näillä näkymin joulun tienoilla niin kuin Keslerillä olisi arvio.
   
 7. sokeritauti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaPKo
  Lainaus:
  Ok kiitti. Muistelin että oli ilmoitettu enintään 2kk ja sillä meinasin josko voisi aiemmin olla askissa.
   
 8. Largo Jäsen

  Montour ulkona yön pelistä. Enemmän tai vähemmän varotoimenpide, koska RC:n sanoin "If it was a different time of the year, he might be playing. But it´s not. Now we don´t to risk this and turn into anything long term for us." Beauch hyppää askiin ja arvailujen mukaan pelaisi Vatasen rinnalla Bieksan hypätessä Fowlerin vierelle. Montour muisteli ettei olisi koskaan jättänyt peliä väliin ja koputti puuta, että tämä olisi viimeinen.

  Gibson "palaa" maalille.

  Getzlaf palannut jäälle, mutta paluu on edelleen siellä joulun tienoilla. Kesler on ollut jäällä hieman pidempään, mutta sama juttu hänen kanssa. Kase ja Boll ovat San Diegon mukana ja saattaa viikonlopun aikana tehdä paluun. Tämä tarkoittaa jotain rosteriliikkeitä, jolloin Rakell saatetaan pistää IR-listalle pakottaen miehen sivuun viikonlopun otteluista. Rakellin paluu tuskin tapahtuu vieraskiertueen aikana, joka päättyy ensi viikon perjantaina Vegasissa.
   
 9. Largo Jäsen

  Voitto Buesista 3-2. Anaheim johti peliä jo 3-0, mutta päätöserässä Blues nousi maalin päähän. Vermette iski kahdesti, Roy kertaalleen. Varsinkin Roy oli pelasi hyvän ottelun ja kokeilisin miestä ykkösessä Ritchien tilalla. Bluesin hallintaa peli ainakin näennäisesti oli, mutta Gibson maalilla oli jälleen loistava.

  Silfverberg jätti päätöserän väliin. Liian aikaista vielä kertoa tilanteesta mitään, mutta pistän tänne kun jostain infoa tihkuu.

  Onneksi meillä on noin kova puolustus ja maalivahdit. Ei muuten olisi mitään toivoa voittaa ketään tällä hetkellä. Varsinkaan konferenssin johtajaa.
   
 10. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  INJURY UPDATE: Randy Carlyle said Jakob Silfverberg suffered an upper-body injury and was held out for precautionary reasons.

  Huhhuh. Ei loppua näy näille uutisille.

  Kaksi pistettä viime yöltä kumminkin tällä joukkueella hieno suoritus. Lopussa harmi kyllä meinasi tiimi alkaa sulamaan niin jäi Gibsonilta ansaittu nollapeli saamatta. Pääasia kuitenkin että joukkue voitti. Vaikeat ajat jatkunee vielä vähän aikaa. Top sentterien paluu onneksi lähenee jo.

  Pelin tähdet Gibson, Vermette ja Roy. Pakistoltakin hyvä peli, Beaucheminin hankinnasta iso peukku. Vatanenkaan ei tänään ollut mielestäni huono ollenkaan. Aiemmissa peleissä on kyllä haukkunsa ansainnut.
   
 11. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Anaheim Gullsilta varsin hyvä vieraspeli ja se tärkein eli 2 pistettä lähti matkaan. Luulin jo 2-0 -maalissa, että Vatanen saisi syöttöpisteen, mutta ilmeisesti Silfverbergin mailaan osui matkalla tuo Fowlerin syöttö? Joka tapauksessa Vataseltakin ihan hyvä peli vaihteeksi.
   
 12. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Oli pitkään merkattu Vataselle, mutta jossain kohtaa sitten vaihdettu Silfverbergiin. Miltäköhän tuo ensi pelin hyökkäys näyttää, mikäli Silverberg on myös sivussa. Toivottavasti se oli vain varotoimenpide joukkueen johtaessa 3-0 ja mies on ensi pelissä mukana. Viime kauden TOP-6 osastolta on Jakobin poissaollessa mukavasti osumia 5/6 ainoastaan Coglianon ollessa askissa. On siellä Perry, mutta mies pelasi kolmosen laidalla.
   
 13. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Jaahas, tännekkin pitkästä aikaa aktivoidun!
  Anaheimin peli tietyllä tavalla kulkee mielestäni hyvinkin, kun katsoo rosteria! Vaikka huimia määriä on vastustajat laukoneet viime peleissä meidän maalille, ei ihan siltä parhaalta sektorilta kyllä ole tullut laukauksia, enimmäkseen ne tulee pienistä kulmistalaidoista, tai viivalta. Sinänsä ei hätää.
  Lindholm on ollut todellinen pettymys viime kauteen verrattuna. Mies on jotenin ylivarovainen, ja sitten tulee niitä hätäsiä hasseja, mistä vastustaja saa myllyn pyörimään. Myös oma sininen tuntuu olevan välillä kiinanmuuri, mistä ei päästä yli millään, ja taas pyöritään omissa ja juostaan kiekon perässä. Mutta kuten sanottua, tällä rosterilla kelpo tekemistä!
   
 14. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Itselläni on jotenkin semmoinen mielikuva, että viime kauden alussa kirjoiteltiin Lindholmista myös vähän negatiivisemmin. Tai, että ainakin otteet olivat vähän huonompia, kuin mihinkä hän parhaillaan pystyy.
  Ehkä Lindholm on siis yksi niitä pelaajia, jotka vain pelaavat kevät auringon paistaessa huomattavasti paremmin. Ruottalainen seurakaveri Silfverberg, on ainakin tuota kyseistä pelaajatyyppiä. Eikä siinä mitään, hyvä vaan jos pystyy nostamaan tasoaan tiukanpaikan tullen. Mutta just nyt, Ducks tarvitsisi sitä hyvää pelaamista myös Lindholmilta.
   
 15. Largo Jäsen

  Olin kirjoittamassa jotain täysin muuta, mutta pyyhin sen pois ja tartun tähän. Eli Vatanen Devilsiin, vastineeksi Adam Henrique, Joseph Blandisi ja 2018 3rd rounder.

  Ei ihan mitä toivoin, kun Galchenyuk on itsellä ollut mielessä, mutta tätä on kyllä odotettu eikä ainakaan itselle tule yllätyksenä. Henrique on kahdesti ylittänyt 50 pistettä ja kerran 30 maalia. Blandisi on alempien ketjujen jyrä ja voi saada paikan ainakin tähän hätään suoraan ylhäältä. Ihan hyvä vastine äkkiseltään tuumittuna. Tiedä sitten kieliikö tämä Rakellin tai Silfverbergin vammojen vakavuudesta, mutta toivotaan että ei. Kaikkien ollessa kunnossa, meillä on nyt mielestäni mitat täyttävä kolmossentteri. En tiedä teistä, mutta tykkään treidistä. Ehkä se Sami tuli vihdoin nähtyä Anaheimin pukumiehillekin.
   
 16. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Nonii. Vataselle tsempit uuteen tiimiin. Vastuuta luvassa paljon siellä. Meille kauppa iso apu hyökkäysosastolle ja pakistosta nyt varaa oli luopua juurikin Samista. Henriquea kohtaan nyt isot odotukset!
   
 17. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Meni kuten tuon fleguilun pohjalta epäilin. Ja voiko tästä olla tykkäämättä? Samille shokkihoitoa ja toivottava herääminen. Ankoille vastaavasti sitä tukea hyökkäykseen.

  Kiitoksia ja anteeksi kaikista väännöistä. Tulee jatkossa seurattua paholaisten ketjua.
   
 18. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Molempien jengien tarpeisiin sopiva treidi. Mielestäni Ducks sai ihan hyvän vastineen Vatasesta (nykyvireeseen peilaten).

  Onpahan nyt itäisessä konferenssissa myös seuraamisen arvoinen joukkue. Samin otteita on tullut seurattua A-junnuikäisestä saakka, eikä se tähän pääty.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jännä asia tässä treidissä on sekin, että molempia pelaajia on syytetty viime aikoina säännöllisesti fleguilusta. Henriquen kohdalla kyse on tosin enemmän siitä, että hän on pelaajana ”streaky” (mitäs tämä nyt suomeksi on?) ja saattaa kadota etenkin hyökkäyssuuntaan kuvasta usean ottelun ajaksi, kunnes sitten taas yltyy vähäksi aikaa liekkeihin. Huonoimmillaankin hän on ollut Devilsissä tärkeä av-pelaaja ja perusvarma oman pään pelaaja, vaikka ei ehkä niin hyvä kuin häntä yhteen aikaan tituleerattiin. Siitä huolimatta erittäin pidettävä pelaaja ja persoona, jota jää ikävä.
   
 20. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Vatanen treidattiin mihin en itse uskonut. Käsi virheen merkiksi ylös. Sentteriosaston vaje pakotti tähän toivottavasti ei indikoi että esim Getzlafin paluu viivästyy arvioidusta.

  Vataselle hyvä siirto myös.
   
 21. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Mielestäni myös win-win treidi, ehkä kallistuu kuitenkin Ducksin eduksi. Siis miettien mitä meillä on rosterissa ja kasvamassa. Luulen Blandiksen jatkavan matkaa piakkoin. Jos Getz ja Kesler tervehtyy odotusten mukaan, niin sillon aivan varmasti. Uskoisin Kossilan olevan kuienkin ylempänä hierarkiassa kuin Blandisi. Vatmanille onnea ja toivottavasti uutta lentoa!!
   
 22. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Samaa mieltä että win-win treidi. En ymmärrä mitä viittaat tuolla, että "ehkä kallistuu kuitenkin Ducksien eduksi. Siis miettien mitä miellä on rosterissa ja kasvamassa." Voisitko tarkentaa? Ymmärrän että ankoilla paljon loukkaantumisia keskikaistalla, mutta harvemmin ton kokoisia treidejä tehdään lyhyen aikavälin katsastuksella ja ei sitä treidin voittajaa määritetä sen perusteella kumpi saa hankittua tärkeämmän pelaajan juuri sen hetken tarpeisiin nähden. Noh joka tapauksella molemmat saivat tässä treidissä loistavan pelaajan, jotka täyttävät molempien tarpeita.
   
 23. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Huhhuh, kova paukku. Mutta luultavasti hyvä molemmille. Toivotaan, että Sami saa kaverikseen jonkun muun kuin Bieksan (toteutuu) ja että rooliksi annetaan joku hieman offensiivisempi kuin mihin Ankoissa joutui. Vaikka on kehittynyt erinomaiseksi yleispakiksi niin kivempaa olisi seurata Vatasen tehoilua. Nyt Vataselle vaan työhaalarit päälle ja kohti menestystä.

  Isompi harmitus on itärannikko - Ankkojen kotipelit on kätevästi aamulla Suomen aikaa, mutta NJ:n pelit taitaa osua sinne yön pimeimpiin tuntehin.
   
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Miksi sitä Blandisia mihinkään tarvitsee siirtää Getzlafin ja Keslerin paluun jälkeen? Blandisi on tämän kauden ajan waiver-vapaa ja sitä voi siirrellä vapaasti Anaheimin ja San Diegon välillä tarpeen mukaan. Tuo siis hyvää syvyyttä loppukaudeksi organisaatioon, sen takia se varmasti tuohon kauppaan sisällytettiinkin. Farmissa Blandisi on kärkipelaajia ja vahvistaisi siellä divisioonansa hännille valahtanutta joukkuetta, ja taas ylhäällä ollessaan toisi syvyyttä NHL-miehistöön.
   
 25. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jos arvata pitäisi, niin Vatanen pelaa ainakin aluksi Andy Greenen kanssa ykkösparissa, ja se tarkoittaisi käytännössä sitä, että Vatanen on sen parin hyökkäävämpi pelaaja. Mikäli päätyy pelaamaan Mooren tai Butcherin kanssa, niin sitten joutuu pysyttelemään enemmän oman pään luutana kuin Greenen kanssa (ja miksei myöhemmin Müllerin kanssa) pelatessaan.

  Adam Henriquen viiksiä jää kaipaamaan:
  https://pbs.twimg.com/media/DPwqU-2WkAIckDZ.jpg