Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Largo Jäsen

  Montour palaa kokoonpanoon ja oli kuitannut tuon penkityksen ehkä jopa tylysti. "I'm just gonna continue playing like I do", "His decision, right?, "Now I have to prove him wrong".

  Oli kyllä ymmärtänyt penkityksen, mutta samalla antanut ymmärtää jatkavansa samaan tyyliin kuin tähänkin asti. RC ei halua Montourin kuvittelevan vihreän valon olevan koko ajan päällä, vaan pitää muistaa puolustaa. Ihan hyvä pointti sinänsä, mutta en nyt muista oliko noista Devilsin maaleista yksikään sellaisia, mitkä olisivat johtuneet Brandonin nousuista. Voi olla, olihan hänellä -3, mutta sekin voi olla vain sattumaa ja häntä on sitten penkittämällä herätelty. Ehkä tiukka ohjelma näkyy miehessä ja tuo penkitys on vain positiivinen asia, mikä johtaa ensi yönä 2+1 tehoihin.

  Peli jää väliin, pakko nukkua välillä, joten raportteja sitten vaan niiltä jotka pelin näkevät.
   
 2. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Saarelainen - Ankka 4-5 ja.

  Jännittävä kamppailu päättyi lopulta Ankkojen voittoon jatkoajalla (totta, siis JATKOAJALLA!!!). Ankat aloittivat maalinteon ja karkasivat 2-0 ja 3-1 johtoihin, mutta sieltä ne saarelaiset aina vaan tulivat. Ainakin Barzal jäi mieleen, ja teki se toveri Taveritsh tai mikä lie myös yhden maalin, kun Ankat tarjosivat tasoitusta jäähyilemällä tuttuun tapaan.

  Jatkoajalla Ankoilla oli ainakin jotain yritystä pitää kiekkoa hallussa. Hassua kyllä, aloitukset hävittiin jatkoajalla lähes säännöllisesti (tai ainakin se siltä näytti, kun ottelun ainakin alkupuolella dominoitiin face-off ringissä). Ei se jatkoajan peli vieläkään vauhdikasta Ankoilta ollut (vauhti tappaa vastustajan jatkoajalla ja tuo maalipaikat), mutta kiekkoa hallussa pitämällä päästiin sitten joihinkin paikkoihin. Fowler taisi vetää jossain vaiheessa tolppaan, oliko jatkoajalla.

  Mutta missä liemessä me oltaisiin ilman meidän sweet swedesejä? Aikamoisessa, sanoisin. Tänään Hampus "Magnus" Lindholm, hattutemppu, kuulemma toista kertaa Ankkojen historiassa puolustajalta tuollainen teko. Pusuhuuli Rakell teki yhden. Ja Ducksien maalitilaston johdossa jaetulla sijalla on eräs toinen ruotsalainen, Jakob "Silf" Silfverberg.

  Miller maalilla näytti tavalliselta kuolevaiselta. Ilmeisesti hän on nyt "saavuttanut" sitten tämän tason, Devils-ottelun perusteellakin (vaikken sitä nähnytkään, niin kommentit muilta kertoivat, että Hooverit oli vedetty päälle). Mutta jotenkin Duckseilta löytyi näitä ratkaisijoita (lue: sveduja) tänään, ja tarpeelliset maalit tuli tehtyä. Varsinkin pusuhuulen tasoitusmaali vain vähän ennen pelin loppua oli elintärkeä. Minä olin jo luopunut toivosta.

  Montour oli aika näkymättömissä suurimman osan pelistä. Ilmeisesti Randyn asettama käsijarru oli päällä. Kolmannen erän lopussa joko Randy otti jarrun pois päältä tai Montour päätti ylläolevan kirjoituksen tapaan, että hän rupeaa pelaamaan omalla tyylillään, kävi miten kävi. Ja hyvinhän siinä kävi, taisi tulla syöttöpiste ribarista tasoitusmaaliin lopussa. Jotenkin rupeaa taas ärsyttämään tuo Carlylen tyyli, tai aina kai se on ärsyttänyt.

  Mutta summa summarum, voitto kotiin! Yksi matsi jäljellä vielä tällä reissula Cindyä ja kumppaneita vastaan, ja sitten joululomille lomps! Toivotellaan jo kaikille Ankka-faneille iloista joulua! Ja erityiskiitokset taas kerran nimimerkki @Largo:lle pitkälti tämän ketjun pystyssä pitämisestä!
   
 3. Largo Jäsen

  Kiitokset @Amerikanihme raportista. Parhaani mukaan koitan keksiä jotain juttuja pitääkseen ketjun etusivulla.

  Lindholm teki kaksi maalia oikeastaan ilman maskia aika samankaltaisilla vedoilla. Vaikeita nuo tuon korkuiset ovat ja siitä voisi jotkut muutkin ottaa mallia, ettei aina sitä yläkulmaa tarvitse metsästää. Getzlaf 0+4 ja kapteeni nakuttaa pisteitä kovaan tahtiin. Miltä muuten naytti miehen esitys? Kase 1+1. Olenhan monesti kertonut pitääväni miehen pelistä ja näkeväni hänessä potentiaalia ihan yläketjuihin asti. Joka tapauksessa onnistunut löytö 7.kierroksella vuonna 2014. Montour seuraili Tavaresin maalit lähietäisyydelta ja ainakin jälkimmäisessä saa ottaa ison osan kontolleen. Jättää Tavaresin yksin ja antaa sen lisäksi aikaa miehen virittää rauhassa kääntölaukauksen verkon perukoille.

  Lindholmilta on odotettu sitä seuraavaa steppiä lähes ensimmäisestä kaudesta alkaen. Joko mies sen ottaisi ja sementoisi paikkansa ykköspuolustajana? Joukkueessa jossa sitä ei oikeastaan ole ollut sitten Niedermayerin. Vaikea sitä tietenkin on noin vain ottaa, kun ylivoimalla on käytännössä kolmospuolustaja, joten hyökkäystehot pitää tehdä pitkälti tasakentällisin tai sitten vain onnistua niillä kakkosylivoiman minuuteilla.
   
 4. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Joo, Kase maalasi. En oikein vieläkään osaa sanoa miehen pelistä mitään, mutta pisteiden valossa parempaan päin ollaan selvästi menossa. Kaveri on nyt kahdeksassa maalissa, joten 20 maalin kausi on mahdollinen, varsinkin jos pysyy nyt ehjänä loppukauden.

  Getzlaf oli vakuuttava. Kuten Ankkojen TV-kommentaattoritkin sanoivat, niin Getzlaf ei koskaan hätäile, vaan katsoo aina, minne kiekon laittaa (kai ne sokkorystytkin olivat "katsottuja", ja niitä nyt on vähemmän nähty viime aikoina). Vauhdin hurmaa Getzlaf tuskin enää koskaan kokee, mutta taitoa ja kiekkosilmää on sitäkin enemmän.

  Montour tosiaan katseli noita ylivoimaosumia läheltä. Ei ole alivoimapelaaminen ehkä kaverin vahvuuksia, mutta siihen häntä nyt Randyn koirankoppikoulussa koulutetaan, kuten aikoinaan Vatasta Brucen koulussa. Viimeiset viisi minuuttia varsinaisella peliajalla oli Montourin osalta komeaa katsottavaa. Ja toveri Tavares teki tosiaan kaksi maalia, en muistanut kuin yhden niistä.

  En oikein jaksa uskoa Hampuusin nousevan joukkueen ykköspuolustajaksi hyökkäyspäässä, mutta todistakoon minun olevan väärässä. Montour voisi nousta, jos hänen annettaisiin pelata vahvuuksillaan, mutta kun Randyn mielestä nyky-NHL:ssä pitää olla kokonaisvaltaisesti vahva, niin siinä kärsivät sitten vahvuudet, kun pienestä miehestä tehdään väkisin stay-at-home puolustajaa. Okei, enuf said about Montour, yritän pitää sormeni kurissa näppäimistöllä hänen suhteensa jatkossa!
   
 5. Largo Jäsen

  Tyylikäs 4-0 voitto Pensistä. Pakko sanoa, ettei Gibson paria haamua lukuunottamatta ns. vakuuttanut, mikä kuulostaa kauden ensimmäisen nollapeliin hieman tyhmältä, mutta tuo joukkue edessä näyttää myös vähän eriltä kuin noissa alkukauden +40 torjunnan matseissa. Parhaimmistoa ykkönen kokonaisuudessaan ja pakisto, pl. ehkä Montour, joka tuntui olevan vaikeuksissa monta kertaa. Coglianolle hieno alivoimamaali, Kase iski läpiajosta ja siihen päälle Fowler Rakellin upeasta passista sekä Rakell itse. Eka erä oli vaihdikasta lätkää pelin hiipuen loppua kohden selkeästi. 6 vierasottelua ja saldo 3-1-2. Olisi se paremmin voinut mennä, mutta yli .500 kuitenkin.
   
 6. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Kesler avaa kautensa Vegasia vastaan. Pelikunto on varmasti hakusessa, mutta nyt alkaa keskikaista näyttää paperilla todella hyvältä.

  Varmaan pakko väijyä peli aamuyöstä!
   
 7. Largo Jäsen

  Ja näillä on harjoiteltu:

  Rakell - Getzlaf - Kase
  Roy - Henrique - Silfverberg
  Cogliano - Kesler - Wagner
  Ritchie - Vermette - Shaw

  Eli ei ainakaan näillä näkymin lyödä viime kaudelta tuttua kakkoskenttää kasaan.
   
 8. Largo Jäsen

  Vegas voitti 4-1. Ducks oli avauserässä niskan päällä ja hallitsi tapahtumia lähes miten tahtoivat. Erän loppupuolella alkoi Vegas prässäämään enemmän, mikä johti kiekonmenetyksiin ja hallinnan vaihtumiseen. Loppupeli oltiinkin enemmän tai vähemmän sekaisin ja lopulta tappio aika selkein lukemin. Manson taas "penkitettiin" päätöserässä ihan ansaitusti ja Montour otti hänen paikkansa Lindholmin rinnalla. Manson voi ottaa ihan huoletta 3-1 maalin itselleen ja Lindholm puolestaan 2-1 maalin itselleen. Huolimatonta pelaamista "ykköspariltamme". Getzlaf koitti liian vaikeita ratkaisuja ja surffaili aika pitkälti tämän pelin. Toivottovasti ilmiö ei jatku, koska Getzlafia tarvitaan nyt. Kesler aloitti aika varovaisesti, mutta loppua kohden alkoi näkymään tuttua Bossia. Kuitenkin -3 miehelle ja parantamisen varaa luonnollisesti pelistä jäi. Kase ja Rakell olivat mielestäni hyviä molemmat, joten ykkösketjun panos jäi Getzlafin huonon pelaamisen vuoksi laihaksi. Henrique oli aika näkymätön ottelussa, mutta teki kentällä oikeita ratkaisuja. Fowler - Bieksa pari oli puolustajista parhaimmistoa sekä Montour pelasi hyvän ottelun saalistaen syöttöpisteen joukkueen ainoaan maaliin. Shaw pelasi myös hyvän ottelun ja oikeastaan myös Wagner. Ketjuja sekoiteltiin pelin aikana ja Kesler sai päätöserässä tutut laiturit kaverikseen. Ritchie puolestaan siirtyi Kasen paikalle ykköseen ja Kase viiletti ensin nelosessa ja sen jälkeen Henriquen rinnalla. Mielestäni Kase pelasi hyvin eikä siirto johtunut miehen heikkoudesta, mutta jotain oli koitettava. Gibson ei maaleille mitään voinut ja peliin mahtui muutama game-saveri mukaan. Theodoren ranne oli mahdoton torjua, Eakin iski läpiajosta ja Karlsson sai tuikata maalin edestä sisään. Lukuisat kiekonmenetykset ja huolimaton peli maksoivat voiton tänään. Puolustajista Manson sekä Lindholm olivat kyllä suuri pettymys Getzlafin ohella. Bieksa puolestaan oli joka sentin arvoinen, mikä on tänä päivänä harvinaisempaa.

  Odotin pelistä liikaa, kun Kesler teki paluun, mutta tuo Vegas on osoittautunut pelityyliltään aivan liian vaikeaksi Ducksille. Toisaalta, niin on aika monelle muullekin, mutta jotenkin olen tuon Vegasin lennon katkeamista silti odottanut, vaikka kohta hyppäänkin bandwagoniin mukaan.
   
 9. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Viisaita sanoja jälleen veli @Largo ! Ensimmäinen erä näytti yllä todella hyvältä, mutta sitten hyytyi. Suurin ero nähdäkseni oli se, ettei jatkettu suoraviivaista pelaamista, vaan alettiin koittaan jotain ihme kaunista kuviota. Omista ei kahdessa viimeisessä erässä tahdottu päästä pois ollenkaan! Todella E-junnumaisia virheitä omalla sinisellä.
  Bieksa oli kyllä hyvä...ensimmäistä kertaa 3 vuoteen! ;) no ei, onhan pappa väläytellyt. Itse en Montourin peliä nostaisi mitenkään hyväksi, muuten kuin siitä, että kolmannessa teki niitä nousuja ja pelasi vahvuuksillaan, vaikka se onkin kielletty.
  Mutta olihan se mukava nähdä Kesler taas askissa! Kyllä tästä hyvä tulee kunhan hieman saa pelituntumaa! Kase on yksi mielestäni suuria positiivareita tämän hetken ankkalaumassa! Yritteliäs pörrääjä, jolla on helkkarin hyvä kuti! Ritchie puolestani saisi olla kauppatavaraa, jos sillä jotain hyvää saisi. Jotenkin tuntuu että nuorukaisen potenttiaali on Anaheimissa jo mitattu.
   
 10. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Koitan tarkkailla Montourin pelaamista todella tarkkaan ja omasta mielestä pelasi hyvin. Ei nyt mikään maaginen suoritus, mutta hyvä kuitenkin. Teki paljon hyviä ratkaisuja ja edes yritti jotain varsinkin kolmannessa erässä saada aikaiseksi. Ei voi noista muista pakeista samaa sanoa. Fowler - Bieksa olivat molemmat hyviä, mutta hyökkäyspäähän anti on aika samaa. Molemmat ajaa kiekon kulmaan, mutta siihen loppuu paukut. Fowlerilta varsinkin toivon ja odotan hieman suoraviivaisempia ratkaisuja ja kiekon viemistä tai heittämistä maalille. Monesti vaan viedään maalin taakse ja menetetään siellä. Pelin avaus tosin heillä oli eri tasolla kuin muilla, joten heillä ei ehkä ollut pakko itse viedä kiekkoa alueelle, mutta kuitenkin. Montour myös pelasi puolustuspäässä hyvin ja koitti viimeiseen asti saada Eakinia kiinni, vaikka reilu minuutin vaihto oli alla Eakinin polkiessa jäähyaitiosta läpi. Sama Nealin kanssa, jossa onnistui ainakin osittain häiritsemään Nealia, joka joutuu tekemään ratkaisun aikaisessa vaiheessa Montourin polkiessa vauhdilla miestä kiinni. Mielestäni Montour empii avauksien kanssa ja päätyy siten liian myöhään keksimään ratkaisut, mitkä ovat johtaneet kiekonmenetyksiin. Kuten Vegasin viimeisessä maalissa, kun Montour empii ja miettii mitä kiekolla tekisi, mikä johtaa siihen, että Vegas kiskoo viimeisen niitin tyhjiin. Merkityksetön maali sinällään, mutta noita on ennenkin nähty. Siinä hänellä on kiekollisena puolustajana opittavaa ja hänen pitäisi rohkeammin avata pitkillä syötöillä peliä, aivan kuten Fowler tekee. Fowler pakittelee rauhassa omissa ja etsii linjoja. Linjan osuessa mies laittaa kiekon liikkeelle eikä jää arpomaan asiaa. Manson sekä Lindholm harrastaa tuota samaa, jossa kuljetetaan pakki - pakki syötöllä yli oman sinisen ja annetaan pikku neppi kaverille viereen. Varsinkin Vegasin tyylistä, aktiivisesti ylhäältä karvaavaa joukkuetta vastaan pitäisi saada ensimmäisellä syötöllä kaksi karvaajaa pois pelistä ja vauhdilla sisään alueelle. Fowlerin sekä Bieksan avaukset toimivat juuri tämän vuoksi Vegasia vastaan, kun pakittelivat ensin omiin syvään ja antoi sieltä avaavan syötön usein Getzlafille oman sinisen ja punaisen väliin. Puolestaan Manson sekä Lindholm parina eivät osaa tai uskalla antaa tuota syöttöä, vaan tyytyvät kuljettamaan oman sinisen yli antaen syötön vasta sen jälkeen. Sinänsä turvallisempaa, mutta ei toimi mikäli vastustaja antaa nopeilla karvaajilla koko ajan painetta heille. Tästä jonkinlaisena esimerkkinä olkoon tuo 3-1 maali. Vähän ohi aiheen, mutta mielestäni Montourilta hyvä ottelu. Odotukset ovat liian kovat ja tämä kausi täytyy muistaa olevan miehen ensimmäinen täysi kausi, jossa vielä opetellaan NHL:n pelaamista. Läimurtokausi tämä on ja ensi kaudella sitten voi jälki olla oikeasti tasaisesti tuhoisaa. 19 pinnaa kasassa ja yli 40 pisteen vauhdissa. Ei ihan joka kausi Anaheimissa noita lukemia ylitetä ja Fowler vissiin tehnyt sen kertaalleen tulokaskaudellaan. Siksi olen hieman hellinyt kriteerejäni miestä kohtaan, kun viime kaudella pari peliä vähemmän pelanneena taistelisi vuoden tulokkaan tittelistä tällä kaudella. Eli viime ottelu oli tältä melkein tulokkaalta hyvä ottelu. Penkityksen jälkeen joka pelissä pisteille ja peli mielestäni kehittyy koko ajan eteenpäin. Mutta jokaisella on oikeus nähdä otteet eri lailla, ei siinä mitään ja parempi vaan saada tähän ketjuun hieman lisää keskustelua.
   
 11. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Siis millään muotoa dissaamatta Montouria, ja unohtamatta kuinka nuori kaveri hän vielä on. Itse tykkään pojan tyylistä myös, mutta on myönnettävä etten ehkä niin herkällä silmällä seurannut kaveria. Toki tekee hyviä juttuja, mutta itse odottelen juurikin sinne hyökkäyspäähän siitä pistelinkoa pakeista. Ja onhan sitä luistelua mukava katsella! Pienet peliä auttavat, ykkös- ja kakkossyötöt omalla alueella ovat puollustajilta sitä mitä kaipaan, nopeasti ja ennenkaikkea varmasti päästäisiin pois omista. En nyt oikein itsekkään tiedä mitä kaikkea yrittlen tässä kertoilla, ajatus harhailee ja en analyyttisesti pysty nyt kantamaan ajatustani... Mutta pointtini on se, että Ankoilta tahtoisin nähdä röyhkeää, nopeaa, agressiivista ja päällekäyvää reagointipeliä.
   
 12. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Pari peliä taas mennyt kommenteitta tässä ketjussa. En nähnyt minäkään niistä kovin paljoa, ja muutenkaan en matkoilla päässyt kommentoimaan. Sen verran sanon, että Kesler on kyllä aikamoinen työjuhta. Kaveri raataa ihan samaan malliin kuin viime kaudellakin. Tehot voivat odottaa (vaikka on siellä jo pari syöttöä plakkarissa), mutta tuollaisesta raatamisesta ei voi olla pitämättä. Toisaalta olisi kiva nähdä, mihin Kesler pystyy, jos hän keskittyisi pääosin pisteiden tekemiseen, mutta sellaista tuskin koskaan tullaan näkemään, kun kaveri on liian arvokas raataja. Mielenkiintoista on ollut nähdä, miten Kesboss on kouluttanut nuoria Tkachukia ja Domia (joiden isät taisivat olla kuuluisampia kuumakalleja, toistaiseksi).

  Nyt alkaa sitten läntisen Kanadan kiertue. Pärekori on ilmeisesti mukana matkalla, mutta ei ole vielä palaamassa vahvuuteen, jos oikein olen guuglannut.
   
 13. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Duckseilla peli alkanut kulkemaan ja se on suurilta osin kapteenin ansiota. Getzlaf on tehnyt nyt 16 pistettä 11 peliin ikävästä loukista palattuaan. Rakell myös ollut aivan eri mies ja tärkeä pelikaveri tuohon kapteenin vierelle.

  Getzlaf on nyt noussut sisäisen pistepörssin toiseksi Rakellin jälkeen ja johtaa jo syöttötilastoa pelattuaan noin puolet vähemmän otteluita mitä muut. Lisäksi Getzlafin pisteet per peli tahti on 1.35 joka oikeuttaa koko liigassa sijalle 2 Kucherovin ja Stamkosin väliin. Eipä tuo visiiri näytä menoa haittaavan.
   
 14. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Näytti jättäneen Vancouveria vastaan visiirin pois, mikäli oikein katsoin unihiekkaa silmissä.

  On kyllä vakuuttava ollut kapteeni, ja Keslerkin on näyttänyt hyvältä. Tästä on hyvä jatkaa kevättä kohti!
   
 15. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  No kappas niinpä näytti olleen nyt kun uudelleen katsoin. Aiemmissa peleissä oli visiiri vielä käytössä. Aamulla jälkilähetyksenä katsoin pelin enkä huomannut tuota.

  Getzlaf on muuten kahden syötön päässä uran 600. Syöttöpisteestä
   
 16. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Mun mieleen olis Rakelin ja Getzin kans samaan kenttään kiva kokeilla Royta, vai mitä ootte mielipuolta? Eikös se Getzin kans vääntänyt ennen kapteenin loukkia, ja muistini mukaan meni hyvin?
   
 17. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Voisi sitä Ruaata kai kokeilla Getzlafin ja Rakellin kanssa, mutta kyllä tässä alkaa pikkuhiljaa käydä selväksi, että kaveri on liian pieni NHL-ympyröihin. Helposti hänet pidetään kiekosta poissa, mitä nyt eilenkin taas näin.

  Kyllä oli McDaaaavid taas myrkkyä hitaille Ducks-puolustajille (tai hitailta hän ainakin sai Ducksien puolustajat näyttämään). Melkein joka Macin pyrähdyksestä tuli jäähy Ankoille kiinnipitämisestä. Tai siltä se ainakin näytti ottelun loppupuoliskolla, en nähnyt alkupuoliskoa.

  Gibson oli taas maaginen. Muista en osaa sanoa sen tarkempaa, kuin että kovinhan siellä taisteltiin, kun päästiin rankkareihin asti. Siinä Gibson ei ole ehkä ihan kaikkein maagisimpia maalivahteja, mutta aika arpapeliä tuo on. Voisihan sitä (siis rankkarien ampumista, miksei torjuntaakin) kannattaa ehkä harjoitella entistä enemmän, sillä tärkeitä pisteitä nämä jatkoajan/rankkareiden pisteetkin ovat. Nyt jatkoajalla vedettiin jo aika tasapäisesti, vaikka vieläkin kaivattaisiin vauhtia lisää Ducksien pyrähtelyihin jatkoajalla, että päästäisiin ylivoimatilanteisiin. Ai niin, ja Silfin rankkariyrityksen varmaan kaikki jääkiekkoa seuraavat tietävät, ja se ei ole kai aikoihin enää uponnut (vaikka eilen menikin lähelle). Löytyisikö joku uusi rankkarinampuja Ankkojen joukosta? Mielestäni voisi kokeilla vaikka jotain puolustajia enemmän.
   
 18. Largo Jäsen

  Ducksilla ollut lakisääteinen tauko peleistä ja kauheasti kerrottavaa ei ole. Andrew Cogliano sorvasi kolmevuotisen jatkopahvin 3,250 000 caphitillä. Lähes samanlainen sopimus kuin nykyinenkin ja tuolla hinnalla Coglianon joukkueessa pidän mielelläni. Ei se kauheasti tehoile, mutta se työmäärä on aivan huikea.
   
 19. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Hyvä soppari Cogsille! Mii laik! Ja olihan huima paluumatsi lomalta, ja tärkeät 2 pojoa!! Ensimmäiseen 2.5min kolme myllyä, mikä varmasti puhdisti ilmaa tietyllä tavalla ja voitiin keskittyä pelaamiseen. Quik ei ollut mielestäni ihan hereillä kahdessa eka maalissa, mikä on hyvä, ja kolmannessa ihmeellistä räpeltämistä maalin takana. Turvallisen tuntuinen 3-muna johto melkeen suli kolmannessa, kun Ankat vähän löysäs mielestäni tatsia. Onneksi Päärynän Karin heitto meni sitten tyhjiin, vähän niinkuin sinne päin ja sisään. Tärkeä, tärkeä voitto! Tästä on hyvä jatkaa. Tuo Kase yv:ssä kyllä miellyttää itseäni, kaverista saadaan vielä paljon iloa tulevaisuudessa!
   
 20. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Ja tuleekohan muuten Cogsille penaltia,ja putki poikki...?
   
 21. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Coglianoa kurinpito kuulee ilmeisesti tuosta tilanteesta Kempen kanssa. Youtubesta löytyy pätkä. Aika pienen näköinen kontakti joten en usko, että siitä tulee mitään rangaistusta. Viihdyttäviä nuo kings vs ducks ottelut aina!

  Logan shaw heitettiin waivereihin ja JT Brown hankittiin tilalle. Pienikokoisempi kaveri kyseessä ainakin. Ehkä bottom osastolle halutaan nopeutta lisää? JT Brown kyllä sellainen pelaaja josta en osaa sanoa mitään, joten ihan arvailua vaan. Shaw pelasi ajoittain ihan mukavasti, mutta ei kyllä ole mikään maailmanloppu jos hänet joku tiimi poimii.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Puhdas energialaituri, eli nopea kaveri ja suhteellisen taitavakin, mutta ei vaan osaa laukoa maalia kohti sitten millään. Jokunen tappelukin tullut uran aikana, joten varmaan sopii aika hyvin Ducksin pelityyliin. Tampassa alkaa vaan olemaan farmissa useita parempia vaihtoehtoja tuoda tilalle.
   
 23. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Ankkojen otteet eivät vieläkään ole niin hyviä, että joku jaksaisi tänne ketjuun kirjoittaa peleistä, mutta eilen jo kohtuullisen mukavalla pelillä, lopun tyypillistä retkahdusta lukuun ottamatta, saatiin pisteet jäämään kotiin. En ottelun ihan alkupuolta nähnyt, mutta mielestäni Ankat pelasivat ihan mukavasti jo ensimmäisessä erässä, joskin Pensseleiden nopeat hyökkäykset olivatkin Ankoille myrkkyä, eritoten tuo Malkinin vitja ruotsalaisineen oli jatkuvasti vaarallinen, mutta kyllä Cindykin. Erän ainoa maali syntyi, kun Ankkojen puolustus ei saanut millään sudittua kiekkoa pois omasta päädystään, vaan syöteltiin vaan taaksepäin ja lopulta kiekko menetettiin ja Pittsburgh laittoi parilla nopealla siirrolla kiekon Malkinille ja häneltä nopea sivallus ja kiekko maaliin.

  Toisessa erässä nähtiin sitten vissiin Ducksien maalirikkain erä tällä kaudella, ainakin toistaiseksi, kun kiekko löysi tiensä vastustajan pömpeliin peräti neljä kertaa. Asialla olivat Rakell (ohjaus Beauchin lämäristä), Henrique (vanhanaikainen), Wagner (alivoimalla yksin läpi) ja Kase (muuten vaan yksin läpi, tuttu harhautus ja rystypuolelta vippi maaliin). Seurasin tietenkin Pittsburghin puolelta Määtän touhuja ja jotenkin jäi sellainen olo, että Ollin oppivuodet jatkuvat. Ei ehkä ole se "hockey sense" ihan huippuluokkaa.

  Päätöserässä annettiin sitten taas tasoitusta vähän Pensseleille kahden maalin merkeissä ja tehtiin lopusta taas jännä, kunnes Lindholm vapahti sekunnin murto-osan ennen loppusummeria 5-3:een. Vähän tätä ennen oli Manson jo oman maalin maaliviivan tuntumassa housuillaan pelaamassa rauhallisesti kiekkoa pois. Tuntuu, että tässä pelissä olivat "kiekkojumalatkin" Ankkojen puolella, varsinkin kun muistaa, millaisen pajatsoliikkeen kiekko teki Hagelinin avulla aikaisemmin ottelussa (tolpasta tolppaan ja Gibson "epäonnistui" yrityksessään tökätä kiekko omaan verkkoon). Tästä sitten Losin kaatoon seuraavaksi perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaan. Päästetäänkö Cogs silloin takaisin askiin, vai jätetäänkö nyt pois kokoonpanosta, kun ei enää tarvitse laittaa tuon teräsmiessarjan katkettua?
   
 24. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Totuttu hyvä taisteluilme Ankoilla Losia vastaan. Lopussa sai taas jännittää sydän kurkussa, että säilyykö johto vai ei, mutta tuo kuuluu näköjään Ducksien ilmeeseen, koska aina lopussa annetaan vastustajalle ote, jos vaan johdossa ollaan siihen saakka.

  Flower Fowler oli mielestäni nyt kukassa paljon enemmän kuin Penssejä vastaan pari päivää sitten. Perry näyttää kyllä täysin turhakkeelta ja on näyttänyt koko kauden, mutta jostain sekin on vaan pisteitä repinyt. Gibson oli tarpeeksi hyvä maalilla, pari huippupelastusta, mutta nyt ei tarvinnut ihan supermiesesitykseen venyä.

  Tällä taisteluilmeellä sitten ilmeisesti eteenpäin ja kohti playoffs-paikkaa.
   
 25. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Ei ollut ihan yhtä hyvä taisteluilme Ankoilla Särkiä vastaan. Ducksien molareilla ei ollut ehkä ihan paras ihmepelastusten ilta myöskään. Toisaalta San Jose teki terävillä laukauksilla nättejä maaleja kovalla prosentilla, melkein joka neljäs kuti meni sisään. Dell Särkien maalilla oli myös hyvä.

  Tuo Rakell - Getzlaf - Kase on kokeilemisen arvoinen ketju jatkossakin. Saatiin turhake Perry pois ketjun tehoilua hidastamasta ja heti syntyi tulostakin.