Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana bob barnes, 29.04.2016 klo 20.30.

 1. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Joka tapauksessa jotain pitää tapahtua. Ei välttämättä deadlinella, mutta vastineen voisi kuvittelevan olevan parempi silloin kun pari päivää ennen laajennusta. Siksihän näitä spekuloidaan ja itse koen Vatasen olevan se lähtijä.
   
 2. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Vatanen on tainnut olla lähtijä jokaisella kaudellaan, milloin minnekin. Itselläni vain on jostain syystä fiilis että Vatanen halutaan pitää. Ja tuossa tulikin hyvä pointti esiin, eli Fowlerin tämän hetken korkea arvo ja vastaavasti Vatasen heikompi arvo. Asioita pohditaan varmaan muutenkin kuin meneillään olevan sesongin perusteella.

  Sinällään itselleni se ja sama kun seuraan pääasiassa joukkuetta pelaajan vuoksi enkä pelaajaa joukkueen vuoksi.
   
 3. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, mutta ikkuna on auki sen verran kun se on. Fowler tällä hetkellä kykenee auttamaan joukkuettaan enemmän kuin Vatanen ja cupin kannalta järkevämpi pitää.
   
 4. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  En näistä skenaarioista paljoa tajua, mutta miksi tämä menee juuri näin? Miksei vaikka Getzlaf-Perry-Kesler-Silfverberg-Bieksa-Lindholm-Fowler-Vatanen-Gibson? Tai Getzlaf-Perry-Kesler-Silfverberg-Rakell-Bieksa-Lindholm-Fowler-Gibson? Ei riitä järki näihin spekulaatioihin ja siksi en niihin yleensä vastaakaan.
   
 5. Largo Jäsen

  Lainaus:
  No kyllä aika moni Rakellin ennen Silffiä suojaisi. Näkemyserot tulevat siinä kohtaa isommin esille kun suhteellisen tasaväkisistä pelaajista puhutaan. Tuossa jälkimmäisessä ei ole mitään järjeä jos aikoo suojata vain 3 puolustajaa silloin luonnollisesti 7+3+1 suojaus käyttöön. Näkemyserot tässäkin varmaan ovat isosti mukana ja kysymykseen kummasta luovut ennemmin, Vatanen vai Silfverberg on Anaheimin suojauksen kannalta se vastaus. Minä en luopuisi kummastakaan ilmaiseksi ja siksi treidaisin Vatasen. En mielelläni, mutta parempi se kun menettää Silfverberg ilmaiseksi Vegasiin.
   
 6. sakkr Jäsen

  Uskoisin kyllä että Bieksa ostetaan ulos ennen ku laajennusdraft tulee. Omasta mielestä se olisi paras skenaario Anaheimin kannalta.
   
 7. Torspo82 Jäsen

  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta, kuka voisi olla sellainen pelaaja kehen Vatanen kannattaisi treidata? Jos siis lähdetään siitä, että kyseistä pelaajaa ei tarvitsisi suojata laajennusdraftissa? Mietin vain, että millaisia pelaajia saattaisi olla tarjolla, joita voisi realistisesti ajatella irtoavan Vatasella (plus sälällä?).

  Edit: Niin no, jos siis suojaisi 7+3+1 menetelmällä niin silloin voisi tietysti suojata Getzlaf, Perry, Kesler, Rakell, Silfverberg, Vermette, uusi hankinta, Fowler, Lindholm, Bieksa. Eli silloin Manson tai Cogliano olisi luultavasti se Vegasiin lähtevä pelaaja.
   
 8. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Aika lailla samaa mieltä. Pari juttua siinä tosin hiertää. Bieksan sopimus on vajaan vuoden vanha ja on tehty +35 sopimuksena jolloin tuo koko caphit jää ensi kaudelle kummittelemaan. Anaheim ei rypeä rahassa eikä tuosta todellisuudessa paljon säästä. Päinvastoin maksetaan 2,6M pelaajalle joka pelaa muualla, lisäksi hänen caphit on kuitenkin Ducksin riesana jolloin esim. 17-18 deadlinella jos joukkue vaikka sattuisi olemaan contender asemassa, niin joukkueen vahvistaminen olisi äärimmäisen hankalaa. Ja vaikka Montour on vielä raakile ja vähän katsomaton kortti, niin itse uskon Montourin pystyvän ensi kaudella jo Samin saappaisiin. Tällä kaudella jo aika lähellä kun Sami pelaa muten pelaa eikä takeita paremmasta ole.
   
 9. Largo Jäsen

  Lainaus:
  No jos tämä haaveiltu top-6 laituri tulee, niin suojauksen kannalta se tarkoittaa Vermetten ja Mansonin olevan kovimmat suojaamatta jätetyt pelaajat. Vaikka Vermettestä tykkään, niin kyllä tuon kestää. Ja Manson saattaisi olla ehkä todennäköisempi lähtijä Vegasiin ja Manson nyt jää melkein joka tapauksessa suojaamatta. Oma haaveeni on Ondrej Palat. Tampalla on liikaa hyökkääjiä suojattavaksi ja jostain pitää päästä eroon. Yzerman haluaa rightin kiekollisen puolustajan ja Vatasta on sinne vahvasti huhuiltu. Palat ei ole se josta Yzerman haluaa luopua, mutta Killorn/Filppula eivät puolestaan ole sitä mitä Ducks haluaa. Drouin tietysti itseäni kiinnostaisi, mutta Palat on edes jossain määrin todennäköisempi vaihtoehto. Vatasen kylkeen pitää varmaan jotain laittaa kylkeen ja se on vähän arvoitus. Pickejä voi laittaa, kunhan 1.kierros jätetään tosta treidistä ulos. Colorado on toinen vaihtoehto ja siellä on Vatasen perään kyselty. Pidän sitä hieman epätodennäköisenä koska Avsilla on niitä suojattavia puolustajia jo ihan riittävästi ja Vatasen lisääminen olisi omasta mielestä ennen laajennusta jonkinlainen itsemurha.

  Eli kyllä sieltä suojauksen tarvitseva pelaaja tulee melko vatmasti joka tapauksessa Ducksiin, mutta Vatasen vaihtuminen Palatiin jättää käytännössä Mansonin/Vermetten Vegasiin. Silloin saadaan pidettyä Silf ja sadaan Vatasen tilalle "Palat".
   
 10. Largo Jäsen

  Tuon treidin jälkeen ensi kauden runko olisi seuraavanlainen:

  Palat-Rakell-Perry
  Ritchie-Getzlaf-Kase
  Cogliano-Kesler-Silfverberg
  X-"Vermette"-X
  Boll

  Fowler-Theodore
  Lindholm-Montour
  Bieksa-X

  Gibson
   
 11. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Aiemmin spekuloitu Mantha-Fowler treidi olisi sikäli ollut hyvä vaihtoehto, että oltaisiin saatu potentiaalinen top6-hyökkääjä jota ei tarvitse suojata. Vatasella ei taida Mantha irrota, jos enää Fowlerillakaan. Sen verran hyvin on esiintynyt tällä kaudella.
   
 12. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Mantha tuskin helpolla irtoaa, tai siis ollenkaan. Kyllä se on Tatar joka sieltä sitten irtoaa. Tai Nyquist. Vanekin voisi koittaa sieltä rentalina ottaa. Tiedä sitten paljonko siitä pitää maksaa. En siis Vatasta Vanekiin ajatellut, mutta muuten. Vatanen Palatiin ja Vanek sitten pickeillä Ducksiin. Olisi aika erinäköinen rosteri sen jälkeen. Vatasen lähtö heikentäisi puolustusta, mutta meillä pelipaikkaa kyttää Theodore ja Montour, niin kyllä mä tähän lähtisin.
   
 13. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Eaves Anaheimiin. Vaihdossa 2. Kierroksen varaus joka voi muuttua 1. Kierroksen varaukseksi mikäli ankat konferenssifinaaleissa ja Eaves pelannut vähintään puolet peleistä. Ensifiilis on tästä treidistä tosi hyvä :) siihenhän sitä täytyy luottaa.
   
 14. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, BvB, Eagles... Nationalmannschaft
  Lainaus:
  Kyseessä tämän kesän varaus vissiin vai?
   
 15. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Joo, joku noista Ducksin 2.kierroksen vuoroista. Omaa vuoroa ei ole, mutta San Josen, Ottawan ja Toronton löytyy. Tuossa Toronton vuorossa saattoi olla vielä jotain stipulaatioita joten tuskin se kuitenkaan.
   
 16. Largo Jäsen

  Toivottavasti hankinnat eivät tähän jääneet. Eaves on ihan jees, mutta kaukana top-6 laiturista. Rakellin ja Perryn rinnalle voisi luulla illalla pelaavan. Gibson sivussa. Toiveena paluu 3.3 peliin.
   
 17. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Noniin veljet... Se sitten TDL tuli ja meni, eikä me saatu sitä top6 laituria. Eikä oikein mitään muutakaan. Itse uskon, että kyllä varmaan yritystä löytyi toimistolta, mutta olisiko sitten hinnat olleet niin pilvissä ettei sen takia tehty siirtoja. Kyllähän jos ajattelisi oikeasti että olisi tapahtunut vaikka Matt Duchene <-> Vatanen, Motour, 1.pick niin itseäni ainakin sylettäisi noin kova hinta... Eli näillä mennään,tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää!

  Randy on ollut mielestäni tällä kaudella ihan reikänsä täyttävä valmentaja, vaikka kovin moni sitä kritisoi kesällä,jotenkin itsellä on luottavaisempi olo poffeihin nähden kun aikasemmilla Bödröön kausilla.
   
 18. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Parempi olla tekemättä mitään, kuin tehdä jotain typerää. Haaveissa oli että Bieksa olisi heivannut pykälät, ja oltaisiin lyöty ykköskieppi kylkeen ja treidattu johonkin nuoreen laituriin jota ei tarvitse suojata. Saahan sitä uneksia. Jännä nähdä ostetaanko Bieksa ulos kesällä, vai kuinka ratkaistaan suojausongelmat.

  Jahka Gibson saadaan kuntoon, ja pysyy loppukauden ehjänä ja maalinteko alkaa taas sujua niin ihan hyvillä mielin mennään kevättä kohti.
   
 19. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Tämän kauden meriiteillähän Mountain Man #2 (Eaves) on ollut top6 laiturin tasoa, eikö? 37 pistettä 59 ottelussa toistaiseksi, ei kai paljon enempää voi vaatia top6-laiturilta? Toki tämän kauden tilastot näyttävät suonenvedolta verrattuna kaverin aikaisempiin tilastoihin, ja ikää on jo 32 vuotta, joten tuskin kaveri mitään Gretzkymäisiä uratilastoja tulee tekemään, mutta periaatteessa hänestä voisi toivoa top6 laiturin paikan täyttävää miestä loppukaudeksi. Toki nuorempi kaveri oli toivomuksissa, mutta kuten sanottua, näillä mennään.

  En osaa olla yhtä optimistinen loppukauden suhteen kuin näköjään useimmat täällä, mutta kunhan nyt pleijareihin päästään, niin riittää minulle hyvin. Cupista en edes unelmoi. Toivomuksena on antaa nuorten pelaajien pelata enemmän ja kerätä kokemusta ensi kautta varten. Tämän kauden tuotannon perusteella laittaisin Richien kiertoon ja Kasea ehkä katselisin vielä yhden kauden, että tuleeko siitä mitään valmista. Muista nuorista hyökkääjistä on liian aikaista sanoa mitään (no Rakell on nuori, ja ajoittain väläyttelee, mutta on minun rankingissani vielä siis Silfverbergin takana, toki Silver on pari vuotta vanhempi).
   
 20. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Vatman taitaa olla liian kallis/tehoton kiinnostaakseen mitään joukkuetta? Kylmästi miellän hänet nimittäin liikuteltavaksi palikaksi. Ankkojen tulevaisuus, edes playoff-perspektiivissä, ei ole hänen panoksestaan riippuvainen. Steppi ylös hänen pitäisi pystyä ottamaan. Tai siis paluu edeltävien kausien tasolle.
  Tyhmää sanoa täältäpäin, vailla asiantuntijuutta mutta onko elämä muotoutunut liian mukavaksi, virkamieskiekkoiluksi.
  Myönnän heti, että olen liian vähän Ducksien minuutteja nähnyt: vanhaa kunnon teksti-tv managerointia on tämä viesti. Mutta kaipaan kommenttejanne, tukea toiveeseeni olla väärässä: Sami on kehittynyt pelaajana ja on tärkeä palanen mahdollisissa poffi-peleissä, Minnyn nöyryyttämisessä.

  Ja vielä tuosta tradelinesta: odotin jotain mutta niinkuin usein ennenkin: se oli siinä, budjetissa pysymistä, liiketoimintaa sieraimet pinnalla. Ei sinänsä huonoin valinta ehkä sekään, täällä suomalaisessa maakunnassa toki on helppo löydä fyffeä tiskiin, pelaajia lihoiksi ja arpoja tilalle.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 00.45
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Kesällä on vedetty keittoa ja treenattu minimipanoksella. Vatasen pimeä puoli, mutta tuo on korjattavissa oleva asia. Kaksi edellistä kautta sen näyttivät.

  Murray tuskin Vatasesta luopuu. Siihen on ollut tarjolla otollisia mahdollisuuksia useasti. Murray on myös on katsellut Fowlerin keskinkertaista paskaa useamman kauden, eli malttia löytyy. Kirjoitin jo aiemmin että laajennuskuran yksityiskohdat ovat olleet Murrayn tiedossa varmasti jo hyvissä ajoin. Sorvasi silti Vadulle jatkon.

  Vatanen on tärkeä palanen ankkoja siinä missä Fowler ja Lindholm. Jotkut kuvittelevat että Montour nappaa tuosta vain Vatasen paikan, mutta ei tule tapahtumaan. Kannattaa katsella miten tuskaista huomattavasti potentiaalisemmalla ja suuremmalla talentilla Theodorella on ollut. Vaikka pelejä onkin jo alla. Ducks tuskin kaksosten viimeisten huippuvuosien aikana alkaa opettamaan uutta rightin pakkia talon tavoille. Mestaruus kun varmasti kiinnostaa. Montourilla olisi edessään nimittäin hyvin vatasmainen tie läpimurtoonsa.

  Murray joutuu kuitenkin pohtimaan valintojaan. Fowler on pelannut pitkästä aikaa hyvän kauden ja arvo korkealla. Vatanen ollut kasa paskaa ja arvo alhaalla. Itse näkisin Vatasen jossain muualla, mutta tuo peliliike olisi mielestäni jo tehty jos pyrkimys siihen olisi. Viime kesä oli huippuhetki jos Vatasta pelinappulana piti.

  Edit. Ankkalauman kannattaisi ihan vakavasti harkita että Getz pyörittäisi ylivoimaa oikealta ja Vatanen pelaisi laukojan paikalla vasemmalla. Fowler sitten täydentäisi kolmion olemalla aktiivinen viivalla. Jotenkin täysin aivokuollutta miten ei haluta repiä kaikkea tehokkuutta irti pelin yhdestä tärkeimmästä osa-alueesta. Ja tämä on jatkunut jo todella pitkään. Tosin voisi ihmetellä myös miten tuon tason pelurit eivät kykene luomaan edes paria eri kuviota ylivoimaan.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 14.18
 22. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Aikamoisen kummallinen näkemys Montourista. Vatasmainen tie saattaa kenties olla, mutta vakipaikan ottaminen on ihan hänestä itsestään kiinni. Luistelijana hän on jo nyt vähintään samaa tasoa Vatasen ja Lindholmin kanssa. Ja kun kiekkokin tottelee miestä siihen malliin että avauspeli ja hyökkäysten tukeminen onnistuu, niin puhutaan erittäin mainiosta laadukkaan kiekollisen pakin aihiosta.

  Ja Theodore varustettu huomattavasti potentiaalisemmalla ja suuremmalla talentilla? En tiedä perustuuko tuo näkemys johonkin varausnumeroihin vai mihin, mutta tämän kauden peliesityksiin se ei ainakaan perustu. Theodoren suuri ongelma on liike, jos nyt muihin Ducksien nuoriin runkopuolustajiin verrataan. Kun kamppailuvoimassakin on puutteita eikä hän ehdi liikkeellä paikkaamaan, niin vastustajat tahtovat hukkua ja peli on mennyt liian useana iltana selviytymiseksi. Montourillakin on tottakai fysiikassa paljon parannettavaa, mutta loistavan luistelun ansiosta hän ei juurikaan ole noihin vaikeuksiin joutunut. Potentiaalia Theodorellakin ilmanmuuta on, mutta tällä hetkellä hän on askeleen, tai nimenomaan siis potkun pari Montouria perässä.

  Vatanen ja Montour tosiaan muistuttavat paljon pelaajina toisiaan. Enkä näe mitään ongelmaa siinä, etteikö nykypäivän NHLssä voisi aivan hyvin olla kaksi tuollaista pakkia kuusikossa. Molemmille kyllä roolit löytyy niin tasaviisikoin kuin erikoistilanteissakin.

  Ainoa iso ongelma Ankkojen puolustuksessa on Kevin Bieksa. Liike ei riitä mihinkään, eikä ole toki riittänyt koko sinä aikana kun on Ankka-paidassa pelannut. Mieluummin hänen tontillaan näkisi pelaavassa kuusikossa vaikka Holzerin, mutta minkäs mahtaa kun ollaan muka niin konkaria ja pukukoppiäijää ja mukavittu äijää muutenkin että pakko tuota toikkarointia on kai vain katsella sopparin loppuun asti.

  Laajennusdrafti tulee ankkoja varmasti jonkun verran kirpaisemaan. Ja kun muutenkin peliliikkeitä tuntuu olevan vaikea tehdä ankkabisneksessä, niin tämän hetken edes orastavan cup-ikkunan auki pitäminen myös lähitulevaisuudessa on haastava paikka Murraylle. Tästä syystä toivoisin hänen tosissaan harkitsevan Perryn myymistä, jonka ura on kääntynyt yllättävänkin jyrkkään alamäkeen. Illasta toiseen tekeminen on sitä samaa tukkoista paskaa. Flegmaattisen turhautunutta tuittuilua, joka lähinnä vain vahingoittaa oman joukkueen tekemistä. Toronto -peli oli kuin Perryn kausi pienoiskoossa: kiekonmenetyksiä, kamppailuiden häviämistä, pelin ulkopuolista surffailua ja erittäin typeriä jäähyjä jotka olivat maksaa voiton. Ihme että Rakell kykeni tuommoinen riippakivi rinnallaan tämänkin pelin ratkomaan. Voi vain kuvitella mihin pystyisi päästessään tuosta painolastista irti.

  Mutta. Kun Perryllä kenties olisi kuin olisikin vielä hieman treidiarvoa jäljellä, niin Murrayn tulisi ilmanmuuta harkita hänen myymistä tulevana kesänä. Tiedä vaikka sieltä jtn käyttökelpoista tulisi vielä tässä kihtaa takaisinpäin, ennen kuin #10:lle käy lopulliset DäniHeatleyt.
   
 23. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Montourin kohdalla tarkoitin että Vatasen poistuessa hänen pitäisi ne saappaat täyttää, eli olla olemattomalla kokemuksella yksi kärkipakeista. Ducks kun nojaa vahvasti tuohon kolmen kärkipakin systeemiin. Suvereenia ykköstä ei ole ja siksi top nelosen on kyettävä laadukkaaseen tekemiseen. Ja nyt Ducks elää niitä aikoja kun mestaruuden olisi irrottava. Voi miettiä onko siis oikea hetki pistää Montour alivoiman luottomieheksi, esimerkiksi.

  Tulevaisuudessa varmasti Vatasta parempi puolustaja. Kokemusta Montour kuitenkin tarvitsee.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 20.12
 24. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Niin jos joku nyt on kuvitellut Montourin hyppäävän suoraan Vatasen saappaisiin, niin onhan se selvää ettei tuollainen yksyhteen mene. Toisaalta mielestäni on turha rakentaa vastakkainasettelua noiden kahden välille. Kuten sanottua, vaikka samankaltaisista pelaajista puhutaan, niin molemmille löytyy kyllä roolit.

  Vatasen kohdalla hieman ihmetyttää jatkuva puhe treideistä ja siitä kuinka hän ei vastaa odotuksia. Enkä nyt tarkoita ketään yksittäistä nimimerkkiä tällä palstalla, mutta tuollaista se sävy on niin täällä kuin kaikkialla muuallakin missä Vadusta kuulee jauhettavan. Eihän tämä kausi toki ole hänen uransa parasta kiekkoa ollut jos sitä tehopisteissä mitataan. Syyt siihen voivat osaltaan olla puutteellisessa kesäharjoittelussa, mutta koko totuutta ei voi sen taakse piilottaa. Iso selittäjä tuolle Samin "tehottomuudelle" on yksinkertaisesti Fowler, joka otti heti kauden alusta lähtien stepin eteenpäin ja roolin alakerran selkeänä kiekkollisena liiderinä. Kun Sami sitten paljon pelasi hänen pakkiparinaan, niin hyvin luontevasti hänelle jäi siinä hieman puolustavampi rooli hoidettavaksi. Ja tämä toimi hienosti molemminpäin. Vatanen kun on nykyään ihan oikeasti hyvä oman alueen puolustaja. Ei se ihan suotta ole eka pakki, joka heitetään oman pään aloituksessa jäälle kun täytyy syödä kiekkoa. Ja se, että tällainen pelaaja laitettiin Fowlerin viereen, mahdollisti hänen hyökkäysorientoitumisen.

  Jos Vatasta jostain voi kritisoida, niin kauden startti ei ollut sitä freeseintä Sammya. Kauden aikana on myös jonkin verran ailahtelua ollut peliotteissa, mutta kenellepä ei olisi. Varsinkin kun Duckseista puhutaan, niin melkoisia ohi-iltoja tulee joskus ihan kapteenin esimerkkiä myöten. Onneksi Keslerit, Rakell ja Gibson ovat pystyneet kääntämään ihmeenkin paljon pelejä kotiin.

  Mutta Samiin vielä palatakseni, niin kenen tahansa pakkiparina hän sitten onkaan pelannut, on se yleensä toiminut. Jopa Bieksan pelaaminen on näyttänyt siedettävältä sen harvan kerran kun hän Samin kanssa on operoinut. Ja tuo kertoo paljon siitä, kuinka iso merkitys Vatasella on tämän joukkueen puolustuspelille. Kivahan se olisi jos tehojakin tulisi hieman lisää kun mietitään paljonko herra nykyään nettoaa. Mutta Vatasesta on kasvanut Duckseille erittäin arvokas Puolustaja, mihin täytyy olla tyytyväinen. Ja se vetää kieltämättä jopa vähän herkäksi, kun muistelee millainen lapanen hän vielä joku kausi taakse päin oli.
   
 25. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  En ota Fowlerilta sinällään mitään pois, mutta hän operoi noin 0,5ppg ja tehotilasto varsin neutraali. Voisiko siis olla niin että Samilta kausi on mennyt vihkoon, Lindholm ollut tasapaksu ja Fowler lähinnä tasollaan(vaikkakin ottanut steppejä eteenpäin peliesityksien pohjalta)? Kutejaan Cam on parantanut selvästi ja siitä pisteet hänelle. +10 uunia on mainio. Peliaikojen suhteen hän on syönyt Vatasen minuutteja, koska Vatanen ei ole kunnossa.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 21.11