Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana bob barnes, 29.04.2016 klo 20.30.

 1. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Olisi kyllä huikeaa saada Edmonton-Calgary ja Anaheim-San Jose -parit heti pudotuspelien alkuun. Näyttää kuitenkin siltä, että Ducksit on sen verran kovassa lennossa, ettei anna kovavireisen Edmontonin tulla takaa ohi. Tykkään noista kaikista tyynenmeren joukkueista tänä vuonna playoffseissa ja toivon Minnesotan ohella jonkun niistä etenevän finaaliin saakka.
   
 2. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:

  Pelikiellon uhalakin, Nyt vittu oikeesti. Vanhaa sanontaa lainaten: "Not sure if stupid or trolling"
  Meidän on pakko katsoa eri pelejä. terv. Sokkorysty
   
 3. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Tuskin katsomme eri pelejä, vaikka myönnän, etten kaikkia pelejä ole katsonut. Joten puhun vain näkemieni pelien perusteella.

  Mutta jos kerrot, mitkä asiat näet eri tavalla, niin voidaan keskustella, vaikka ei sekään ehkä näkemyseroja muuta, mikä on ihan OK minun mielestäni. Mahdollisia näkmyseroja ovat mm.

  - Ducksit pelaavat paremmin kun Getzy on pois pelistä

  - Getzyn sokkorystyt aiheuttavat enemmän kiekon menetyksiä kuin maaliin tai maalipaikkaan johtaneita tilanteita

  - Vatanen on hitaampi kuin koskaan aikaisemmin NHL-urallaan ja se johtaa jopa kiekonmenetyksiin

  - Vatanen on tällä hetkellä parempi kuin joku kolmikosta Fowler, Lindholm, Manson

  - Montourin peli on tällä hetkellä viihdyttävämpää kuin aiemmin, jolloin hän nousi ylös hyökkäämään vähän väliä

  - jääkiekkoa ei pelata fanien viihdyttämiseksi

  Vai oliko siellä muita pointteja, joista mielipiteesi eroaa jyrkästi?
   
 4. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Mielestäni kyllä viime peleissä Getz on ollut mies paikallaan, ja ihan leaderiainesta. Montourilla.näyttäisi olevan ehkä vähän väsy, en usko siihen että nousemiset on kielletty korkeammalta tasolta. Muutenkaan en oikein viitsi tässä tilanteessa Ankkojen peliä kritisoida, kun on semmonen flow päällä että!

  Ainoa asia mikä itseäni on mietityttänyt on se, että kunhan Gibson palaa rosteriin (juuri poffeihin?) saako hän suoraan pelipaikan...Bernier on kyllä ollut vakuuttava nuotan edessä koko Gibbyn saikun ajan, antaisin itse kyllä Bernin pelata niin kauan kun vaan lentokeli pysyy!
   
 5. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Eikös Carlyle ole sanonut, että Bernie aloittaa jollei Gibson pelaa "lights out" ihmeellisen hyvin ja varasta aloittavan maalivahdin paikkaa itselleen?

  Mites tämä Winnipegin peli, jäi minulta katsomatta. Pelasivatko Ankat paremmin kun Getzlaf oli taas mukana? Vai menikö Vancouverissa paremmin? Loistiko Montour nousuilla? Pelasiko Vatanen paremmin kuin Fowler/Lindholm/Manson? Oliko Vatanen nopeampi kuin viime aikoina? Löysivätkö Getzyn sokkorystyt kohteensa? Toivotaan näin, mutta HfBoardsin otteluketjun kommenttien perusteella en kyllä ainakaan ymmärtänyt, että Ankat kovin hyvin pelailivat tai Montour mitenkään erityisemmin loisti. Mielenkiintoinen ajatus tuo, että Montour olisi vaan väsynyt, voihan näinkin olla, mutta kun ajattelee, kuinka samantyyppinen pelaaja hän on kuin Sami Ankkoihin tullessaan, ja katsoo, mitä Samin pelityylille on tapahtunut, niin tuli vain mieleen, että onko Montourkin pakotettu systeemin.

  Tuota Ducksien kolme vastaan kolme pelaamista jatkoajalla HFBoardsilla myös manailtiin, ja joku mielestäni osuvasti totesikin, että eihän siitä mitään tule kun Ankat on aivopesty pelaamaan pitkä päätyyn eikä kukaan perään kiekkoa, ja tuollainen ei oikein 3 vastaan 3 pelissä toimi.
   
 6. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Getzlaf ollut aikalailla Tammikuun loppupuolelta lähtien kokoajan vaan paremmassa vireessä. Nyt peli poissa ja viimeyönä luistelu oli selvästi heikompaa ja muutenkin pelasi varovaisesti. Ei ollut hyvä peli häneltä mutta eiköhän pian taas kun pahimmat kivut saa pois nii peli kulje. Turha Getzlafii on aina kaikkien haukkua vaikka itse olen jo tottunut haukkuja lukemaan :) rystysyötöt ei aina löydä perille jne mutta kyllä muutkin supertähdet mokailee. Perry kans parantaa kokoajan mikä tosi tärkeetä. Edelleen yv on liian tehotonta.

  Kyllä siellä fowler esim tolppaan veti jatkoajalla ankoiltakin. Ihan hyvin ankatkin pelaa 3vs3 peliä mielestäni. Getzlaf ei ehkä sinne sovi niin hyvin kuin moni vikkeläjalkaisempi kun laukoo niin harvoin eikä luistelu ole suurin vahvuus
   
 7. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  On aina mukava lukea näkemyksiäsi ja fiilistelyjä sieltä paikan päältä.
  Tartun tuohon Getzin sokkorystyyn: minä ärsyynnyin niihin jo vuosia sitten. Boudreua pystyi sen käyttöä ehkä hieman hillitsemään, mutta Carlyle antaa vanhojen hyvien aikojen huumassa niiden mennä läpi. Getzlaf on aikoinaan päättänyt siitä tehdä Getz™-liikkeen tehdä eikä pääse siitä eroon. Olen nähnyt Ankkojen häviävän pelejä tämän ylimielisen kikkailun takia. Olisiko jopa Chicago maalannut kerran pof-pelissä? Mutta kyllä, esim. kiekon tuonti ylös ylivoimalla ja neropatti syöttää alivoimahyökkäyksen: Hiller pelastaa jne.
  On se jumalauta ihme, että tuon tason pelaaja ei voi maneerilleen mitään: pakko on tässäkin pelissä kerran kokeilla...
  Meniskö jakeluun mikäli konferenssifinaalin seiskapelin jatkoajalla kapteeni mokaa? No ei tietenkään, minä olen Ryan Getzlaf.

  Lisäys: en ole varma puhutaanko samasta syötöstä kuitenkaan: tarkoitin sitä blind-backhandia, siis selän takaa heitettyä kikkaa...
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2017 klo 02.33
 8. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Sitähän minäkin tarkoitan nimenomaan, ja se on sokko juuri sen takia että se lähtee selän takaa. Toki onhan hän katsonut ainakin pikaisesti, että siellä joku joukkuekaveri olisi, mutta liian usein se syöttö päätyy mielestäni vastustajalle. Silloin tietenkin kun se päätyy Ducks-pelaajalle ja siitä tulee maalipaikka tai maali, niin Getzy näyttää nerolta, mutta tämä hyötysuhde on mielestäni vähän turhan alhainen.
   
 9. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Viikonloppuna oli kaksi tärkeää peliä Ankoilla ja vastassa kaksi potentiaalista playoffs-vastustajaa. Näistä kahdesta minun silmiini Edmonton näytti paljon vahvemmalta ja paremmalta kuin Calgary. Lähinnä tietenkin tuo ykkösketju, mutta kyllä kokonaisuutenakin Ducksit olivat mielestäni paljon enemmän hukassa Edmontonissa kuin Calgaryssa.

  Getzlaf pelaili nyt mielestäni ihan hyvin, lukuunottamatta tuota Edmonton-ottelun jatkoaikaa. Jatkoajoilla Getz näyttää olevan kiekonmenetysautomaatti, ja siitä vastustaja saa usein maalipaikan ja tekee maalin. Näin kävi nytkin. So predictable! Ja noita surullisen kuuluisia sokkorystyjä en nähnyt häneltä kuin yhden näissä kahdessa pelissä, ja sekin meni vissiin omille.

  Mielestäni Hampus oli Edmonton-pelissä Ankkojen tuki ja turva ja paras pelaaja. Harmi sitten, että hänkin joutui lasarettiin tai ainakin loukkaantuneiden listoille. En katsonut tarpeeksi tarkasti, että mistä tilanteesta se vamma tuli. Jotain nahinaa näytti olevan Maroonin kanssa jossain vaihessa, mutta jälkeenpäin pojat vain naureskelivat toisilleen, joten ajattelin, ettei siitä sen vakavampaa tullut. Sami sai kiekon vissiin yläselkäänsä. Tilalle Calgary-otteluun siis Theodore, ja Monty takaisin kentälle. Noista mielestäni melkein Theodore pelasi paremmin, vaikkei hän vieläkään näytä valmiilta NHL:ään. En sitten tiedä, jos Stoner tekee paluun, onko sekään hyvä juttu. Vauhti kun ei oikein riitä alkuunkaan jotain McDavidia ja kumppaneita vastaan. Siinä tuli kiire Lindholmillekin Edmonton-matsin alussa kun McDavid polkaisi ohi.

  Täytyy sanoa, että tämän viikonlopun matsien perusteella se on taas Gibsonin paikka maalilla. Sen verran vakuuttavampi hän oli omassa pelissään. Molemmat varmaan saavat vielä mahdollisuutensa näyttää kykynsä jäljellä olevissa peleissä, mutta jos Gibson pitää tuon Edmonton-ottelussa olleen tasonsa, niin uskon, että hän on aloittava maalivahti pleijareissa.

  Ja Eaves on edelleen suosikki.
   
 10. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Olihan peli Liekkejä vastaan...tai siis pelillisesti ei mikään karnevaali, mutta henkisellä puolella haettiin niskalenkkiä puolin ja toisin. Oli varmaan sovittu homma se Eavesin maali, todella juonikas ja hieno!! Toivottavasti Fowlerin polvi ei hajonnut, että varuilta vaan vedettiin pois kentältä. Hienosti Manson kävi muistuttamassa Giardanoa ettei moinen käy, muutenkin Manson on noussut omassa arvoasteikossani tällä kaudella huimasti! Toivottavasti ei menetetä kaveria Vegasiin!
   
 11. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Oli todella mielenkiintoinen peli loppujen lopuksi. Ankat näyttivät aluksi olevan liikkeellä "hällä väliä" -asenteella. Eka erä meni puolinukuksissa Ankkaparvella ja sitten Calgary pääsi ansaitusti johtoon. Tasoitus tuli sitten toisessa erässä tosiaankin Getzlafin (surullisen?) kuuluisan rystyn ansiosta. Suoraan aloituksesta rystyveto päin molaria, Eaves perään ja ripari verkkoon.

  Kolmannessa erässä alkoi sitten tapahtua. Fowler oli ilmeisesti sittenkin lukenut itkuani tässä ketjussa, ja kuten hän on viime aikoina yhä lisääntyvissä määrin tehnyt, ajoi ylös kiekon kanssa vastustajan siniviivan yli ja yritti laukaistakin (a no-no for Fowler). Tästä seurasi se, että Giordano veti polvella polveen ja Fowler särki ja mahdollisesti poissa koko loppuvuoden. Ei sitä koskaan toivo loukkaantumista kenellekään. Sarkastisesti voisi kai todeta, että nyt ei tarvitse sitten ainakaan odotella Ducksien pelaavan kiekkoa Fowlerille laukaisupaikkaan ylivoimalla, heh. Mutta vakavasti, toivotaan, että vamma ei olisi kovin vakava. Muuta en uskalla sanoa. Muuta kuin sen, että todennäköisesti Fowler jättää nämä soolot vastustajan maalille vastaisuudessa väliin ja vippaa vaan kiekon kiltisti vastustajan siniviivalta päätyyn. Minun syytäni varmaan koko tämä loukkaantumisskenaario.

  Kolmannessa erässä nähtiin valtava määrä tappeluita ja Duckseilta alkoivat puolustajat loppua. Getzlaf joutui pelaamaan puolustajaa yhdessä vaiheessa, kunnes hänkin sitten otti jäähyn. Onneksi pari puolustajaa pääsi sitten pois jäähyltä siinä vaiheessa. En ole vähään aikaan ainakaan nähnyt viittä miestä samaan aikaan Ankkojen jäähy-boxissa.

  Puolustajista puheen ollen, ne alkavat tosiaan käydä vähiin. Kaiken kukkuraksi Holzer kuulemma matkustaa Saksaan vähäksi aikaa, joten vahvistuksia tarvitaan. Sami on tulossa takaisin, mutta Lindholm vielä ei, ja Stoner ei ole vielä valmis paluuseen. Joten kuka sinne sitten tulee? AHL:stä joku Andy Welinski tai Jaycob Megna, vai joku muu? Onko tietoa/arvauksia?

  Sitten vielä sellaisen huomion olen tehnyt, että Vermette näyttää putoavan jäälle makaamaan joka aloituksessa, minkä hän ottaa. Ja kaverilla on kai NHL:n toiseksi kovin aloitusvoittoprosentti. Jos tuo jäähän makaamaan meno on noin tehokasta aloituksissa, niin miksi muut pelaajat eivät ole sitä kopioineet? Minua henkilökohtaisesti ei tuo tyyli kauheasti miellytä, mutta tehokas se näyttää olevan.

  Ja Gibson jatkaa hyviä pelejään, joten siinä tosiaan varmaan aloittava maalivahti pleijareihin. Seuraavana vastassa Chicago, joka on varmasti hyvä tason mittaajaa pleijareita silmällä pitäen.
   
 12. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Säikähdyksellä selvitään jos Fowler on tosiaan pois vain korkeintaan kuusi viikkoa. Katsotaan ja odotellaan...
   
 13. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Saatiinpa siinä melkosella tylsällä virkamieskiekolla vakuuttava voitto. Oli kyllä Blackhawks todella väsyneen olonen, eikä mitään isoja saaneet muutenkaan esitettyä. Tokihan Gibby pelasti taas muutamia varmoja paikkoja, mutta hyvältä näyttää nyt enidei!
   
 14. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Täysin kävelymatsi molemmilta nipuilta. Etenkin Chicagon kohdalla näkee kyllä että fokus käännetty jo pleijareihin. Lähes kaikki kärkijätkät pois rosterista ja vikat runkkaripelit vain läpsytellään pois alta. Kovin kummoisia johtopäätöksiä tuosta pelistä sikäli turha tehdä. Toki Gibson veti erittäin vakuuttavasti oman tonttinsa ja huolimatta Bernierin loisto-otteista viime viikkoina, lienee Gibson aloittava pleijareissa.

  Runkosarja Kings-peliä vaille laaki ja vainaa. Saa nähdä kuinka hyvin Ankat tuohon peliin enää syttyy, yhtä pinnaa huutaisi jotta divisioonavoitto varmistuu. Melkein sen joutuu myös kunkuilta raapimaan, sillä Edmontonilla vastassa enää kahdesti Vancouver ja olisi heiltä kyllä kunnon pupellus menettää yhtään pistettä noissa peleissä. Mikäli näin kuitenkin kävisi ja Ducksit varmistaa divisioonavoiton jo ennen vikaa peliä, niin toivon mukaan noita kärkiheppoja vedetään siitä pelistä huilille. Ei oikein hotsittaisi nähdä enää yhtää enempää "fowlereita" tässä kohtaa kautta.

  Fowlerin soisi tulevan pelikuntoon viimeistään pleijareiden toiselle kierrokselle. Sikäli mikäli sinne asti edetään. Ilman Fowleria vaikea nähdä Ankkojen menevän läpi sen paremmin San Josesta kuin Edmontonistakaan. Calgary nyt saattaa jopa ilman Fowleriakin kaatua.

  Tuosta Fowler casesta Mansonille erittäin iso rispekti. Näytti että nykyänärissä on ainakin Ducksien osalta vielä koodisto kunnossa. Liigan kurinpidon osalta taas touhu ei ylläri ylläri ole nimeksikään kunnossa. Noh, kun tuolla nyt sattuu rosterin täytteenä olemaan esimerkiksi Bollin kaltainen pelimanni, niin ei muuta kuin askiin Calgary-sarjan toteutuessa. Tiedä vaikka kävisi tekemässä sitä mistä sille maksetaan.
   
 15. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Ensimmäinen kierros takana. Anaheim lähti sarjaan Manson-Vatanen, Montour-Lindholm ja Bieksa-Theodore pareilla. Siitä sitten heti ensimmäisen ottelun jälkeen putosi vielä Vatanenkin pois jonka jälkeen Korbinian Holzer otti Samin paikan. Omaan silmään ei hirveästi tuo luottoa tuo pakisto. Bieksa ja Theodore pelasivat älyttömän hyvän ensimmäisen kierroksen onneksi sentään. Viidellä viittä vastaan Calgary ei ollut riittävän hyvä ja jopa tuo pakisto pystyi hoitamaan homman tarpeeksi hyvin. Alivoimapeli oli heikkoa ainoastaan ja uskon että siihen tulee toisella kierroksella muutos kun saadaan takaisin Vatman ja ehkä Fowlerkin.

  Ilman Fowleriakin uskon tämän ensimmäisen kierroksen esitysten perusteella ankkojen lyömään öljymiehet mutta nyt vastassa on myös sellainen yksilö joka pystyy ratkomaan tiukkoja pelejä. Honda centerissä Carlyle pystyy heittämään onneksi Keslerin jäälle pimentämään Mcdavidin. Vieraspelit voi olla vaikeita.

  Särkien en usko menevän jatkoon. On niin ailahtelevaa peliä. Jos menee nii hyvä niin koska pidän pienempänä uhkana heitä kuin Oilersia.

  Perrykin on herännyt kun pelataan kevään tosipelejä. Taisi +6 olla plusmiinus saldokin ja tehojakin olisi voinut tulla jopa enemmän. Rakenteli tosi hyvin paikkoja omille ja välillä itselleen. Hyökkäyksestä tai maalivahdeista en usko enää menestymisen jäävän kiinni. Erikoistilannepelaaminen on nyt tärkeä saada paremmaksi. Fowlerin ja Vatasen paluun myötä se varmasti paraneekin.

  Loppuun vielä huumoria. Julie Stewart-Binks Twitterissä: "In honor or Ryan Kesler sitting on the puck to end Game 1, our crew has implented #Keslering -whenever you just want things to end. https://t.co/HeUsre6kwI"
   
 16. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Samat sanat, @Penner. Lisäisin vielä, että kun jäähyilyä saadaan vähennettyä, niin avot. No, ainakin toivottavasti avot.
   
 17. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 18. Largo Jäsen

  Aika harvinaista taitaa olla Kariyan kontribuutio Anaheimin organisaatiolle viime vuosina, ainakin julkisella tasolla. Hienoja jos aika on parantanut haavat ja #9 saataisiin hallin kattoon, mihin se kuuluukin.
   
 19. Kuppi Jäsen

  Lainaus:
  Tästä aivan samaa mieltä. Vaikka SC jäi voittamatta, kyseessä on kuitenkin seuran ensimmäinen varaus ja supertähti. Pärjäsi hyvin myös ilman Selännettä. Kaudella 95-96 Kariya iski 50 maalia ja 108 pistettä kun toiseksi tullut Rucchin teki 44 pistettä. Selänteen kanssa muodosti tietysti sitten maagisen parin joka toi Anaheimin kiekkokartalle ja auttoi rakentamaan riittävän kannatuspohjan kuitenkin aika haastavalle markkinaalueelle. Selänteen rinnalla ansaitsisi olla edelleen, hallin katossa.
   
 20. Vinyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aravirran kovuus
  Mitäs Kariyan ja Ducksien välillä oikein tapahtui? Olen aina jotenkin tiedostanut tämän välirikon mutta en ikinä ole sen tarkemmin perehtynyt asiaan että tietäisin syyn.

  Kiitokset jo etukäteen.
   
 21. Hauptmann Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, saksalaiset joukkueet (1. BVB), ManU
  Minun tietääkseni Paul Kariya on katkera siitä, kun hänen uransa päättyi päävammoihin eikä halua olla tekemisissä jääkiekon kanssa juurikaan. Jotain katkeruutta on myös siitä, miten hänen päävammojaan hoidettiin uransa aikana.
   
 22. Kuppi Jäsen

  Aika vähän tuosta on tietoa käsittääkseni ollut. Mielestäni Selänne jossain vaiheessa kertoi että Kariya on katkera siitä miten hänen uransa loppui aivotärähdysten takia, ja siitä miten liiga toimii niiden suhteen. Eli ehkä enemmän syy NHL:ssä kuin Ducksissa. Olihan Ducksin ja Kariyan väliset sopimusneuvottelut aina aika hankalia kun Ducksilla oli todella tiukka budjetti ja Kariya oikeutetusti halusi arvonsa mukaisen palkan. Niin, ja jotkut faneista eivät pitäneet siitä miten Kariya lähti, ekaksi vaati Ducksilta kovaa liksaa mutta lähti sitten Coloradoon pienemmällä palkalla. Itse kyllä ymmärrän tämän varsinkin näin jälkeenpäin vaikka Coloradon vuosi olikin surkuhupaisa. Ei noista kaikista sopimusväännöistä tainnut lopulta jäädä mitään hampaankoloon, Kariyahan oli palaamassa Anaheimiin kun joutui lopettamaan uransa.

  Ducksilla ei ole tainnut olla mitään Kariyan paluuta vastaan, lähinnä se on Kariyasta kiinni tapahtuuko vai ei. Kariyahan oli aika introvertti kaveri, täysin päinvastainen kuin Selänne. Ei se miestä tietenkään huononna mutta voipi olla että hänestä huomion keskipisteenä oleminen paidannostajaisissa ei ole niin mukavaa kuin Selänteen mielestä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2017 klo 23.45
 23. Kuppi Jäsen

  Aivotärähdyksistä puheen ollen, Despres on ilmesesti käynyt muutaman kerran jäällä ennen joukkueen varsinaisia harjoituksia. Ei nyt varmastikaan ole palaamassa tänä keväänä mutta kuitenkin mukava uutinen.
   
 24. Largo Jäsen

  Niin, sitä katkeruutta on varmaan enemmän fanien silmissä, kun Kariya tosiaan vaati aivan järjetöntä liksaa ja päätyi sitten, muistaakseni 1,2 miljoonan sopparilla Coloradoon. Toki ymmärrän hieman Kariyaa, halusi voittaa cupin ja Selänteen kanssa yhdessä sitten päättivät sen olevan Coloradossa todennäköisintä. Työsulun jälkeen piti palata Anaheimiin, muistaakseni oli lyöty jo vähän kättä päälle, kunnes sitten teki Nashvillen kanssa sopimuksen. Bluesin jälkeen oli tosiaan jo palaamassa Anaheimiin, mutta häntä kehoitettiin pistämään pillit pussiin, josta hän katkeroitui lajia/NHL:ää kohtaan. Taisi olla toinen visiitti hallilla lopettamisen jälkeen. Selänteen seremonia ja nyt sitten tämä.
   
 25. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Jännä juttuhan oli että Kariyahan ei siis ollut Selänteen seremoniassa ja siitä jo aiemmin lähti tämä ihmettely. Eli että on niin katkera kiekkoa kohtaan että ei edes tuohon Selänteen tilaisuuteen vaivautunut paikalle.