Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana bob barnes, 29.04.2016 klo 20.30.

 1. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Fowlerin pelaaminen on tällä kaudella ollut selkeästi aktiivisempaa ja jämäkämpää kuin aiemmin. Ikinä hän ei ole suosikkipelaajiini lukeutunut, mutta tuota tapahtunutta tasonnostoa on pakko arvostaa. Aiemmin ongelmia oli ennenkaikkea kamppailupelaamisessa, mistä aiheutui turhia kiekonmenetyksiä ja ajoittain varsin ihmeellisiä aivopieruja. Pelaaminen oli liian mikkihiirimäistä siihen nähden kuinka isossa roolissa hän on ollut. Nyt hän näyttää lopultakin oppineen hyödyntämään sen ilmiömäisen luistelunsa, minkä turvin ehtii kovalla prosentilla tilanteisiin ekana ja kykenee myös kiekon saadessaan joko rauhoittamaan tilanteen, tai paikan tullen purkamaan/kääntämään hyökkäykseen.

  Lindholm nyt on Lindholm. Tasapaksua ja perusvarmaa pelaamista. Ei kauheasti häikäise, mutta tekee kyllä pienet asiat viimeisen päälle oikein. Todella virheetöntä pelaamista läpi kauden, mitä nyt pieniä käynnistymisvaikeuksia alkukaudesta oli. Vaikka tehoja ei kamalasti ole tullut, niin mielestäni Lindholmin puolustuspelaaminen on sillä tasolla, että hän on joka dollarin arvoinen palanen tuolle joukkueelle. Hänen oman panoksensa lisäksi on ollut myös hieno nähdä, kuinka Manson on siinä pakkiparina enimmäkseen pyörineenä kehittynyt varsin mitat täyttäväksi runkopuolustajaksi. Helppo kai tommosen svedun vieressä on näemmä pelailla.

  Vatasesta tulikin jo sanottua kaikki päällimmäiset ajatukset. Ylipäätään tämän kolmikon kohdalla ei ole mitään syytä olla huolissaan. Aina voi toki haaveilla ja pyöritellä, että voi kun hänen ja tuon potentiaali on sitä ja tätä ja tehot olisi silloin tätä ja tuota jne jne. Todellisuudessa täytyy olla tyytyväinen siihen, että joukkueesta löytyy tuon tason puolustajia, joiden perustekeminen on kunnossa ja joiden varaan voidaan nojata kun kevät lähestyy. Se mitä tapahtuu myöhemmin laajennusdraftissa ja ensi kesänä, on sitten sen ajan murhe. Tilanne on joka tapauksessa haastava ja jonkin menetyksen/menetyksiä Ducksit tulee kokemaan, mutta toivottavasti Murray osaa pelata korttinsa mahdollisimman hyvin.
   
 2. Largo Jäsen

  Korjataan nyt sen verran, etten missään nimessä toivo Vatasen treidaamista. Tilanne vaan on se, että sillä treidillä Ducks ei menettäisi tähtipelaajia Vegasiin. Ratkaisu olisi ainoastaan looginen omasta mielestä, mutta katotaan nyt miten käy. Jos Silf, Vatanen tai Fowler menetetään ilmaiseksi Vegasiin, niin voisin väitää homman menneen ihan pisin vittua. Bieksasta eroon niin homma on selvä. Koska siirtotakarajalla ei liikkeitä tehty, niin uskoni Bieksan NMC:n heivaamiseen nousi parin pykälän verran. ZayWest, minä ainoastaan pohdin vaihtoehtoja tulevaan laajennusdraftiin toisin kuin sinä. Sinä vain mietit mitä olisi pitänyt tehdä vuosi tai kaksi sitten, mutta et anna mitään selkeää näkökantaa miten joukkueen tulisi toimia. Toisaalta, olet myös sanonut ettet seuraa joukkuetta, ainoastaan pelaajaa, minkä vuoksi käsitän kyllä miksi et kykene antamaan keskusteluun enempää.
   
 3. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tässähän se kuvio on hyvin pähkinänkuoressa. Enkä tarkoittanut viitata Vataseen liittyvällä treidikeskustelulla sinun viesteihisi, koska olet nimenomaan käsitellyt asiaa ansiokkaasti laajennusdraftin näkökulmasta. Lähinnä meinasin sitä ilmapiirin viljelyä, mitä on yleisesti harrastettu aiheesta "Sammy ja treidi" jo ties kuinka kauan.

  Eihän siinä muu auta kuin katsoa tuota laajennusdraftia pienimmän haitan ehdoilla. Bieksan suora ulostus olisi kuin lottovoitto, mutta aika vaikea sitä on todellisuudessa nähdä tapahtuvan. Kuten @Largo on noita skenaarioita jo pyöritellytkin, niin hyvin todennäköisesti se pienin haitta tulee realisoitumaan:

  A. Menetetään suoraan Vatanen tai Silfverberg (Rakell on tällä kaudella noussut asemaan, jossa tullaan varmasti suojaamaan)
  B. Tehdään treidi, jossa saadaan "Palat" ja menetetään Vatanen + Vegasiin Vermette/Manson

  Ainoa mahdollinen välimalli noiden lisäksi olisi se, että Bieksa ulostetaan vaikka sitten niin, että kiedotaan Theodore treidiin kylkiäisenä mukaan. Tuokin olisi erittäin huojentava ratkaisu seuraaviin vaihtoehtoihin verrattuna. Muita skenaarioita on liki mahdoton nähdä laajennusdraftin osalta, ellei Murray räjäytä pankkia ja kutsu Perryä officelle.
   
 4. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Eiköhän se todennäköisin tapahtuma ole kuitenkin se, että Anaheim maksaa Vegasille siitä ettei poimi esim Vatasta. Siis jos jotain tärkeää puolustajaa ei treidata tai Bieksaa osteta ulos.
  Se mitä Vegas haluaa vastineeksi esim siitä ettei poimi Vatasta on tietenkin toinen juttu. Mutta se on kuitenkin sääntöjen mukaan mahdollista ja sen takia todennäköisempää kuin Vatasen vaihtaminen huonoon vastineeseen.
   
 5. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Olen sanonut että itse en olisi Murrayn tilanteessa tällä hetkellä, koska lähes ikäloppu Bieksa ei olisi saanut minulta noin älyvapaata sopimusta. Siinä olet oikeassa etten ole kiinnostunut ratkomaan tuon tason dorkailua tai pesemään täysissä ruumiin sekä sielun voimissaan olevan kaverini housuja jos hän paskantaa alleen. Jossittelu ja jälkiviisaus on perseestä jos ei ole tarjonnut ajoissa vaihtoehtoa. Kyseenalaistin Bieksan jo ennen viime kautta. Ankoilla oli kuitenkin hyvä pakkinelikko 14-15 päätteeksi vaikka yksi pappa häipyikin.

  Ja eiköhän tähän ketjuun mahdu aivan hyvin sinun listaukset ja minun mietteeni Murrayn peliliikkeistä. Vaikka pääasiassa yhteen pelaajaan olenkin hirttäytynyt. Hän nyt toistaiseksi on ainakin osa ankkoja.
   
 6. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Perry olisi aikamoinen pommi, mutta tuo toinen skenaario saattaa Murrayn mielessä pyöriä. Toisaalta hän voi nähdä Bieksassa jotain sellaista ettei halua ukosta luopua alkuunkaan. Onhan tuo sopparikin jotenkin täytynyt perustella.
   
 7. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tuollaisesta mahdollisuudesta en ole kuullutkaan. Ja myönnän kyllä etten kaikkia ole kiemuroita tuosta laajennusdraftista tutkinut, eli jotain on voinut mennä ohi. Jos tuommoinen mahdollisuus on olemassa, niin olisi mielenkiintoista tietää, mitä tuo "maksaa" käytännössä voisi tarkoittaa.
   
 8. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Seurat voi antaa Vegasille esim varausvuoron siitä etteivät valitse jotain tiettyä pelaajaa. En löytänyt nopeasti mitään järkevää linkkiä uutiseen mikä tuon selventäisi paremmin, mutta tässä uutisessa oli mainittu edellisessä expansion draftissa tehty vastaava järjestely. Silloin San Jose Sharks suojasi Evgeni Nabokovin maksamalla sekä Wildille, että Columbuksella siitä etteivät herraa varaa. Ja tämän kertaisessa expansion draftissa on tosiaan sama mahdollisuus.
   
 9. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Tuossa tiivistyykin minun mielestäni (itseni toistamisen uhallakin) tuo Ducksien ongelma. "Talon tavoille" eli virkamieskiekkoon. Tapetaan luovuus ja riskipelit ja pelaajien omat vahvuudet ja pakotetaan kaikki pelaamaan tuota puuduttavaa virkamieskiekkoa. OK, on sillä pisteitä tullut ja pleijareihin päästy nyt monella kaudella ja sielläkin voittoja, mutta on sitä vaan niin turhauttavaa katsoa. Mutta tämä on siis minun mielipiteeni jonka kaikki varmaan täällä jo tietävätkin, ja tuskin Murray ja kumppanit näitä postauksia lukee, ja vaikka lukisivatkin, niin tuskin heidän mielensä näistä kirjoittamistani mielipiteistä muuttuisi. Minusta NHL-kiekon kustantavat aika pitkälti fanit, joten heidän viihdyttämisensä pitäisi olla #1 asia peleissä, mutta ehkä ne sponsorit sitten antavat tarpeeksi rahaa, niin että virkamieskiekko riittää. Mutta en minä ainakaan jaksa raahautua tunnin ajomatkaa hallille kovin usein katsomaan tuota nykypelitapaa.

  Ei toimi tuo Vatanen - Montour puolustajapari alkuunkaan minun mielestäni. Ehkä he ovat liian samanlaisia tyyppejä. Potentiaaliahan siinä olisi, varsinkin jos Sami olisi kovassa kunnossa, mutta ei vaan toimi. Kenen kanssa Montouria sitten pitäisi peluuttaa? Nyt tänään Vancouveria vastaan siellä oli kaikenlaisia pareja, välillä Fowler - Montourkin. Ehkä tuota voisi vielä kokeilla.

  Perrystä samaa mieltä täälläkin olleiden kirjoitusten kanssa, eli nykyvedossa sylttytehtaalle vaan ja lihoiksi.

  Mm. tuolta näyttäisi löytyvän tekstiä siitä, miten Vegasin GM McPhee jo pohtii, että tekisikö näitä kauppoja muiden joukkueiden kanssa siitä, ettei valitse tiettyjä pelaajia: "Maybe we take a pick or prospect to promise not to take this player from a team or to take a player from that team.”
   
 10. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Jaaha, Shaw"lle vuoden jatkopahvi. Tuosta näkee sitten tällaisen puusilmän kuin minä ja todellisen ammattivalmentajan näkemyserot. Oliko se täällä vai jossain muualla missä luin/kuulin, että Carlyle rakastaa Shaw:ta. Minä puolestani en taas näe hänessä tavallista nelosketjun pyörijää parempaa, kun en osaa katsoa näitä ilmeisesti muita apuja kuin silmiinpistäviä juttuja.

  Cramarossan perään ei ole täällä tainnut kukaan huokailla. Siinä oli kuitenkin mies, joka omiin silmiini vaikutti paljon lupaavammalta kuin Shaw, joten vähän harmittelin, kun hänet menetettiin waivereissa Vancouveriin. Mutta ilmeisesti Shaw sitten kuitenkin on tämä paljon osaavampi mies, koska hänelle jatkoa ja Cramarossa laitettiin waiveriin, josta hänet siis napattiin. Ei ole 45-vuoden jääkiekon seuraaminen siis minulle oikein mitään näköjään opettanut.

  Tänään vastassa sitten country-kaupungin pojat. Olisiko vuorossa nyt sitten voitto? Vähän voitto-tappio-voitto-tappio -linjaa tässä ollaan menty. Entä miten pitkään Ankat kantavat Montouria mukanaan ylhäällä? Jos kantavat, niin antaisivat pojan pelata niin kuin haluaa.
   
 11. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  En tiedä mikä tuossa Shawissa on, ja mitä se antaa joukkueelle... Huomattavasti mielummin olisin itsekkin nähnyt Cramman rosterissa. Tuo Shaw on väritön, hajuton, mauton... vähän niinku ruåtsalainen pieru.

  Tänään oli kyllä huikea taisteluilme, ja vaan tolpat piti Predsin mukana pelissä! Uskomattoman paskaa munkkia ettei yksikään niistä mennyt sisään! Varsinkin Getzin kenttä oli huikeassa vireessä,ja jopa Perry näytteli mukavia merkkejä! Montour on mielestäni hieman vielä köykänen tuolle hiekkalaatikolle, mutta Mansonissa meillä on jämerä ukko! Toivottavasti sitä ei menetetä Vegasiin!
   
 12. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Ja voittohan sieltä tuli, tosin lähes vaikeimman kaavan kautta. Varma tieto: torstaina tulossa tappio Chicagossa. Heh.

  En eilen tainnut Shaw:ta nähdä koko pelin aikana kentällä, mutta kai hän sitten tekee sitä näkymätöntä työtä loisteliaasti kun Randy tykkää niin paljon. Jaa, oliskohan Hazy (Ducksien color commentator) kehaissut jossain vaiheessa Shaw:n alivoimapelaamista, joten kai se hyvä sitten on.

  En taaskaan ymmärtänyt tätä Ducksien eilistä taktiikkaa, ensin pelataan virkamieskiekkoa ja annetaan pari maalia vastustajalle eteen, ja sitten sytytään aika kunnolla ja aloitetaan tappelut ja painostukset ja painetaan peli väkisin tasoihin. Olihan tuota rynnistystä (tappelut poislukien, mielestäni) kiva katsella, mutta miksei sitä voi olla sata lasissa alusta loppuun asti, ja sitten katsottaisiin, mitä jäi käteen. Sen sijaan, että odotellaan alussa, mitäs se vastustaja tekee, ja vastustaja tekee MAALIN!

  Vatasellakin oli eilen ajoittain jo vähän sellaista menoa kuin edellisillä kausilla häneltä totuttiin näkemään, vaikka hän loppua kohden taisi vähän ryytyäkin. Mutta oli kiva kuitenkin nähdä väläyksiä siitä vanhasta kunnon Vatasesta, mitä toivoisin näkeväni joka pelissä.

  Mansonista on tosiaan tullut tyrmäyskone, hän pelaa todella fyysisesti. Ei varmaan kiva vastustajille, mutta monet Ankka-fanit varmaan tykkää katsella tuota pelaamista.

  Tosiaan Perrykin pari kertaa yritti vähän väläytellä tässä Nääsville-pelissä, mutta siihen se sitten jäikin. Mutta häneltä on ehkä jotain parempaa luvassa, tai sitten ei, en nyt vielä menisi pidättelemään henkeäni.

  Tuota Montourin vauhdikasta luistelua on kiva katsella, ja sitä, että hän uskaltaa (ja jaksaa) lähteä hyökkäyksiin usein mukaan. Ongelmana on vaan se, niin kuin Vatasen kohdallakin viime kausina, että kun Montour lähtee ylös, niin se kiekko pitäisi toimittaa hänelle, muuten se luistelu menee ihan hukkaan ja mies väsyttää itseään turhaan.

  Pitäisikö sitä tässä nyt vanhoilla päivilläni vielä tykäistyä tuohon pusi-pusi-huulipoikaan eli Rakelliin. Kieputtaa ja kieputtaa ja aika hyvin on tulostakin tullut tällä kaudella. No, katsotaan nyt vielä loppukausi ennenkuin rakkaus syttyy.

  Ja pisteeksi i:n päälle Patrick Eaves. Olen jotenkin ihastunut tuohon sympaattiselta kuulostavaan kaveriin, joka pelailee mielestäni ihan mukavasti ja on saanut pisteitäkin aikaiseksi. Hyvä hyvä. Getzlafin kanssa alustavaa kemiaa?
   
 13. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Olihan peli,eikä se juuri helpottunut edelliseen! Tuota ekan erän 19-2 laukaus määriä minä en kyllä osta ihan yhdeltä katsomalta, tokihan Blackhawks sai varmaan enemmän kuteja maalille, ja laukoikin enemmän, mutta ei noin hurja ero mielestäni ollut. Ja kuitenkin katsoin pelin ihan (mielestäni) täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Ensimmäisestä erästä saa myös pienen miinuksen antaa dumareille, jotka tuntuivat olevan pelin alkuun kaikista vähiten hereillä! Toki loppua kohti nekin paransivat kuin sika juoksuaan.

  Muutamia huomioita, joita tein. Montour oli kyllä kiipelissä, ja sillon kun ei kiipelissä, niin auttamattomasti pihalla! Kädet jäätyi ratkaisevilla hetkillä, ja vain pakkipari tai Bernier pelasti pojan miinuksilta. Ei riitä fysiikka, ei riitä reagointinopeus. En sano etteikö vielä pelimiestä saataisi, mutta tällä hetkellä pelkällä kauniilla luistelulla ei hirveästi kannata hurrata.

  Bernier oli muuri!! Paljon tuli laukauksia logoon,mutta niistä suuri osa johtui loistavasta sijoittumisesta. Sitten sekaan mahtui reilusti yli puolenkymmentä todellista gamesaveria, varsinkin viimesen 10minuuttisen aikana!!

  Getz poltti päreensä ja hanskasi, muutenkin kapteenin ilme oli mielestäni mukavan taisteleva. Rakell ja Eaves tuntuvat istuvan hyvin miehen sivuille! Toivottavasti Randy antaa aikaa ketjulle. Vaikka ei nykyään taida olla niin kauhea pelko ketjulotosta? Eaves on kovasti itseäni miellyttävä hankinta!! Pari peliä ja poika on luistellut tiensä vannoutuneen dallas vihaajan sydämeen! Rakellin vauhti ja tekemisen meininki tuo mukavaa sähäkkyyttä kenttään, vaikka tänään vähän näkymätön olikin.

  Kakkoskenttä kannattaisi myös betonisoida tuolle mallille! Ei juuri negatiivista sanottavaa, ainoa ehkä mitä toivoisi, on että Cogliano saisi enemmän onnistumisia pisteiden valossa...vaikka sitä sitä toivoo toki joka jannulta!

  Kolmonen, Kase&Perry Thompsonin ympärillä!! Paras ketju mielestäni tänään!! Tuo Thompson on kyllä mieluisani pelaaja, taistelee, raataa, repii eikä tuumaakaan periksi, ei vaikka tilanne hieman kuumenisi!! Iso peukku miehelle!! Perrynkin peliin tulee tunnetta, kun Kase nuorena viilettää ja Thopsonin esimerkki tarttuu!

  Nelosesta ei juuri enempää voi sanoa, kuin että täytti varmaan ruutunsa koska tuli nolla peli! Ei jäänyt mitenkään mieleen, Boll väläytti välillä, vissiin kaksi kertaa pääsi maalipaikkaan pelin aikana. No sen sanon, kun tässä ketjussa aikaisemmin joku haikaili Crammarossan perään, että kun ei saatu Shawta laitettua sen miehen tilalta menemään, niin sitten olisi voinut uhrata Wagnerin. Jätkä junnaa paikoillaan kehityksessä, eikä mielestäni ole ison hiekkalaatikon leikkijä.
   
 14. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Fake newssiä oli sitten tuokin "varma" tieto. Mihin tässä maailmassa voi enää luottaa? Ei edes siihen, että Ankat eivät voita kahta matsia perätysten.

  Ei ollut mikään hieno peli Anaheimilta, mutta hieno taistelu, ja Bernier oli loistava.

  Hyvin tuli taas tässä Chicagoa vastaan pelattaessa esille se, kuinka hitaita ja kankeita Ducksien pelaajat ovat verrattuna esimerkiksi juuri Chicagon pelaajiin. Ja toinen asia mikä tuli esille on Ducksin pelaajien huono kiekon hallussapitotaito. Chicagolla kiekko pysyi kovassa vauhdissa hienosti hallussa oikeastaan kaikilla, kun taas Ankoilla alkaa kiekko polttaa lavassa melkein heti ja se vaan lyödään pitkänä päätyyn. Toivottavasti Randy ja Bob ja kumppanit ottivat muistiin merkintöjä Chicagon tyylistä.

  Mieltä lämmitti kuitenkin voitto. Kiitos siitä.
   
 15. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  Aivan, mutta nyt Ankat onnistui pitämään ns. keskikaistan tukossa, ja Chicagolla ei ollut tilaa kun laidoissa ja nurkissa. Noin jos se onnistuisi, niin se toimii, mutta jos vastustaja onnistuu puhkaisemaan "keskikuplan" ollaan kusessa korvia myöten.
   
 16. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Tottahan tuo on, mutta on tuota varmaan fanina aika hirveä katsoa, kun lähes koko ajan ollaan hirveässä pyörityksessä omassa päässä. Siinä on sydän vähän turhan kovilla kun tuota jännittää. Vaan ei kai ole pakko katsoa, jos tuo noin koville ottaa, tietenkin. En kyllä menisi itse tuollaista taktiikkaa valitsemaan, mutta näillä pelitaktiikoilla ja pelaajilla mennään, tuli sydänkohtaus tai ei.

  Kovia sanoja muuten sinulta Montourin otteista Chicago-pelissä, mutta totta se on, että Brandon oli jotenkin ulkona kuvioista melkein koko pelin. Ja luistelukin oli ajoittain kuin olisi hiekassa luistellut.
   
 17. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  Liekkö jotain flunssaa tms.? Nythän tuo on STL pelistä pois, ja oli kyllä mielestäni huonoin peli Montourilta tuo edellinen tällä kaudella!

  Tässä Blues pelissä näkyy kyllä nyt väsymys, toinen erä puolessa ja ihme kun 2-2 tilanteessa mennään! On kyllä Ankkaparvelta kesyn ja väsyneen näköistä peliä!
   
 18. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Arvaukseni on, että Montouria ei peluuteta fyysisempiä joukkueita vastaan, koska se fysiikka ei Montourilla todellakaan vielä oikein riitä.

  Eilen sitten pelattiin tavallaan juhlaottelu, sillä ottelun yhteydessä juhlittiin Ankkojen Stanley Cup - voiton 10-vuotisjuhlaa. Paikalla oli paljon kavereita vuoden 2007 mestaruusjoukkueesta, vaan eivät tietenkään kaikki, varsinkaan ne, jotka jatkavat peliuraansa muissa joukkueissa. Oli jännä nähdä, kuinka esim. Rob Niedermayer on täysin harmaa (siis hiuksiltaan) nykyisin, ja Jiggyllä (Giguere) on täysi kalju ilman hiuksen hiusta (tai en ainakaan minä nähnyt mitään haituvia). Scott Niedermayer näyttää päivä päivältä yhä enemmän joltain yliopiston proffalta. Hauskimmat tyypit olivat ehkä Pronger ja Jiggy. Vaimoni povasi Prongerille jopa uraa televisiossa kommentaattorina, jos NHL:n kurinpitohommat eivät enää kiinnosta jatkossa. Parros oli aika tosikko verrattuna entiseen, ja Teemu nyt oli Teemu.

  Sellainen vaikutus näillä vanhoilla joukkuekavereilla (joiden kanssa Getzy ja Pears kuulemma juhlivat myöhään yöhön peliä edeltävänä iltana) kuitenkin näytti olevan, että itse pelissä veljekset temmelsivät kuin 10 vuotta sitten! Ihan hurjaa pistetehtailua, kolme pistettä molemmille. Jos ne noin pelaisivat aina, niin eihän tässä olisi Duckseilla hädän päivää. Toivottavasti tuo into säilyisi heillä. Toisaalta täytyy sanoa, että Capsit olivat kuin varjo siitä Caps-joukkueesta, jonka Ankat kohtasivat kuukausi sitten maan pääkaupungissa. Silloin Capsit tuntuivat tekevän maalin koska vain tahtoivat. Ei silloinkaan tainnut Ovechkinilta upota ja nyt ukko on tippunut jo ihan kausien 2010-2013 tasolle ja alemmaksikin, kun kiekko ei osu enää verkkoon oikein mistään, tai ainakaan siitä bravuuripaikalta b-pisteen ympyräkehältä.

  Rakell jatkaa myös maalitehtailuaan ja Keslerillekin 20 häkkiä täyteen tältä kaudelta. Samilla on taas vauhti hyytynyt muutaman pelin suonenvedon jälkeen. Montour oli nyt vissiin Fowlerin parina, tiedä nyt sitten toimiko tuokaan paljoa paremmin kuin Samin parina. Pitäisikö hänet lyödä ehkä sitten Bieksan vierelle, muita vaihtoehtoja ei oikein taida olla, kun Lindholm - Manson -kaksikkoa ei kerran hajoteta. Olen vähän sitä mieltä nyt itsekin, että ehkä tämä riittää tällä erää Montourilta NHL-tasolle, ja menköön takaisin AHL:ään fysiikkaa parantamaan. Joku Holzeri on ihan eri näköinen pelaaja, mutta ehkä kuitenkin jossain mielessä kypsempi NHL-tasolle. Tuleeko Stonerista vielä muuten NHL-kamaa vielä vai onko hän lopullisesti rikki? Despreshän ei kai enää kaukaloihin ole palaamassa?

  Ja Gibson on särki taas, se huolestuttaa esim. tätä tulevan kesän expansion draftia ajatellen. Jos suojataan Gibson, ja kaverilla on joku krooninen nivusvamma, niin hukkaan menee sitten sekin suojaus.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2017 klo 01.03
 19. la vida loca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Nyt kun Sharks on kontannut jo useamman pelin putkeen on Ducksilla oiva mahdollisuus vielä hoitaa divisioonan ykköspaikka itselleen. Hyvin on peli tilastojen valossa viime aikoina sujunut (10 pelin recordi 7 voittoa, 2 tappiota ja 1 JA tappio) ja Eaves tasaiseen tahtiin löytyy tehotilastoista, loistava juttu!

  Ducksin loppuohjelma:
  2xWpg,Nyr,Wsh,Van,Edm,2xCgy,Chi,Lak. 5 kotona, 4 vieraissa

  Sharksin loppuohjelma: Dal,Nsh,Nyr,2xEdm,2xCgy,2xVan
  4 Kotona, 5 vieraissa

  Go Ducks!
   
 20. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Joo hyvin ovat Ducksit pelailleet viime aikoina ja Bernie jatkaa huippuvirettään maalilla. Rakellista on tullut maaliruisku ja Manson väläyttelee yhä useammin (hyvässä ja pahassa). Jotenkin olen nyt väsynyt tuohon Coglianoon. Ei sitä oikein enää edes näy kuvassa. Pitkä on peräkkäisten pelattujen pelien putki, mutta olisiko nyt aika istuttaa mies penkille? Tuskin tuohon kuitenkaan riittää Randyn uskaliaisuus jollei Cogs nyt rupea ihan ryömimään jään pinnassa koko ajan.

  Lindholm on osoittanut piristymisen merkkejä, ainakin tässä viimeisimmässä pelissä. Getzy napsii pisteitä. Silf ja Kesler ovat tasaisen varmoja. Eaves on edelleen sympaattinen partaveikko, jolta tulee aina silloin tällöin tehojakin. En jaksa enää vaahdota siitä, että Fowlerille ei pitäisi enää koskaan pelata laukaisupaikkaa ylivoimassa ja muutenkaan, ei ne sitä usko kuitenkaan. Muut pelaajat sitten harmaata massaa, mitä nyt joku Vermette raapii edelleen aloituksia kovalla prosentilla. Let's Go Ducks!
   
 21. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Getzlafille 7. Kertaa uralla 50syöttöä täyteen. Joukkue tyynenmeren ykkössijalle. Nyt näyttää hyvälle ankkojen peli. Todella vaikea joukkue tulee olemaan kenelle tahansa pudotuspeleissä. Haastajan asemassa ollaan silti verrattuna esim Chicagoon. YV on toistaiseksi aivan liian tehotonta eli vielä on myös parannettavaa.
   
 22. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Vatasesta sen verran että olen jo tässä vuosien varrella pudonnut kärryiltä kuinka monta kertaa hänet on treidattu milloin mihinkin.
  Kova into on ollut päästä eroon yhdestä BB n ja RC n luotto miehestä.
  Jännä kun sitä ilmeiseti säälistä peluutetaan aina ratkaisu hetkillä.?

  Montour tulee olemaan todella kova NHL puollustaja mutta siihen on vielä matkaa.
   
 23. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei kyse ole itsellä ainakaan Samin taso, minkä vuoksi olen spekuloinut hänen siirrolla. Tuleva laajennusdrafti nosti Samin treidikeskusteluihin mukaan, mutta ei kai hänestä kukaan halua luopua. Tehot ovat jääneet vähemmälle, mutta suorittaminen kentällä on silti hyvää. Menetetään sitten Silfverberg ilmaiseksi Vegasiin. Näin tulee tod. näk. käymään, mikäli minkäänlaisia muutoksia kokoonpanossa ei nähdä.

  Montourista tulee kova, mutta hänen tarvitsee olla parinsa kiekollinen liideri, johon hänellä on vielä hieman matkaa. Ensi kaudella koko kaudeksi ylös ja seuraavalla sitten liiderin roolia.
   
 24. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Ei Vatasen pelaaminen ole mikään ihan ässäkausi ole ollut mutta + merkillä mennään kirkkaasti ja ihan kuin kaikilla muillakin runkosarjalla ei ole paljoa painoarvoa kun tätä kautta arvioidaan. Rooli vähän muuttunut koska pelaa paremmin usealla alueella.
  Se mitä tapahtuu runkosarjan päätyttyä on kaikille Duckseille se mittari.
  Hyviä sijoituksia runkosarjassa on nýt "tarpeeksi"

  Huonommaltakin voisi näyttää ja itse olen edelleen tyytyväinen valmennus porukan duuniin. Pojat pelaa syksyllä miehet keväällä.
  Kapteenin pelaaminen näyttää vihdoikin siltä miltä voittavan joukkeen C pelin pitää näyttää , esimerkki työstä joukeen eteen.
  Muutenkin Murray ja valmennus on onnistunut rakentamaan Duckseistä syvän joukkueen jota vastaan on vaikeahko peluuttaa vastaan.
  Viime aikojen varaukset hyviä hakuja. eli jatkumoakin luvassa.
  Laajennus Draftissa on valtavasti liikkuvia palasia joita tässä vaiheessa miltei mahdoton edes spekuloida. Se ketä mistäkin otetaan ei ole ihan 1/1 ketä jää suojaamatta.
   
 25. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Playoffs-paikka on nyt siis varmistettu täksi kevääksi.

  Tuo Canucks-matsi oli melkein liian helppo Ankoille. Pari minuuttia pelattu ja jo 2-0 johto. Vancouverin pelailu näytti täydeltä kaaokselta ainakin tuossa alussa.

  Hyvin on mennyt, mutta menköön. Getzlaf poissa toivottavasti jonkun pikkuvamman kanssa. Tuntuu, että porukka pelaa melkein paremmin, kun Getzy on poissa. Mutta ei voi nyt tilastojen valossa kauheasti Getzyn peliäkään viime aikoina haukkua, vaikka kuinka ne sokkorystyt eivät miellyttäisi.

  Tuota Vatasen hitautta ja luisteluhalun puutetta vaan ihmettelen edelleen. Hän antaa aina pakkiparin käydä hakemassa kiekon omasta päädystä jos pari on ollenkaan samalla etäisyydellä. Ja omassa päässä ei liikettä ole juuri ollenkaan, ja sitten ihmettelee, kun vastustajan hyökkääjät karvaavat kiekon pois lavasta. Todella toivoisin Samilta huimaavaa tason nostoa, mutta tällä hetkellä näen hänet Ankkojen nelospakkina, kun Manson on nostanut tasoaan valtavasti viime aikoina. Tarkoittaako se sitten sitä, että Sami menee Vegasiin? Ehkä ei, jos niille annetaan joku Silf. Tai sitten muuten vaan tosiaan tehdään joku kättä päälle sopimus, että jos ette poimi Samia niin me tehdään teille tällainen ja tollainen myönnytys.

  Hyvä, että jollain vielä riittää uskoa Montourin suhteen. Minulta meni se jo, kun kaveri on laitettu täysin hitaaksi rivipakiksi Vatasen tavoin. Tuollaista on ikävä katsella kun ei anneta kaverin vetää näitä "coast-to-coast" sooloja. Mutta eihän tätä faneille pelata vaikka fanien rahoilla pelataankin, vai miten se meni?