Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana bob barnes, 29.04.2016 klo 20.30.

 1. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  BB on erotettu Ducks valmennuksesta hetki sitten kauden 2016 päätteeksi. Uusi kausi, uudet tarinat Olkaa Hyvä !
   
 2. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Hieno juttu.

  Toivottavasti päästään seuraavaksi eroon Vatasesta.
   
 3. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Ekaksi varmaan mietitään seuraava valmentaja ? Palkatun valmentajan "pelikirja ja tyyli" määrittää ja ohjaa varmaan osan päätöksistä pelaajien sopimusten suhteen.
   
 4. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  No olipa alku tälle ketjulle, pamauksella päästiin alkuun. Mutta ihan odotettu ja toivottu uutinen sinällään.

  Laittaisiko joku tänne noita sopimustilanteita ja palkkakattoon vaikuttavia palkkoja ja niin edelleen? Niin sitten saa spekulaatiot lähteä liikkeelle oikein kunnolla. Jospa tästä tulee oikein kunnon tuuletuskesä, mutta epäilen, että kovin paljon muutoksia ei tule. Andersen on lähtökuopissa, samoin joku(nen) pakki. Hyökkäyspuolen kuvioista ei ole tarkkaa tietoa, mutta eiköhän Getzlaf - Perry - Kesler -runko säily.
   
 5. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Fowler, Despres, Gibson ja ehkä Rakell voitaisiin heivata toisiin nuoriin pelaajiin, jos muutoksia halutaan. Gibson siksi, että miehellä on enemmän ottajia kuin RFA-statuksella liikkuvalla Andersenilla. Gibsonin nousua ollaan nyt odotettu kolme vuotta, mutta mies ei ole vielä siellä, mihin itse miehen kuvittelin olevan silloin kun mies torjui Kingsejä vastaan kolme kevättä sitten. Potentiaali tosin on kuitenkin valtava ja siksi tiimejä on jonoksi asti häntä haluamassa. Ankoilla vaan ei ole enää varaa odottaa sitä potentiaalin puhkeamista, kun joukkueen cup-ikkuna on lujaa vauhtia menossa kiinni. Andersen vain kiinni joksikin 4-5 vuodeksi 4,5-5 millin hintaan ja vahvistetaan joukkuetta Gibsonista saaduilla pelimerkeillä.

  Bieksa ja Stoneria tuskin kukaan huolii, muuten kuin siinä tapauksessa, että vastaanottava tiimi saa jotain arvokasta takaisin. Perrya ja Getzlafia nyt joukkue ei voi kaupata, joten siitä on turha edes jauhaa. Tärkeintä on saada Hampuksen nimi jatkosoppariin ja sen jälkeen voidaan alkaa katsella Vatasen tilannetta.

  Ankkojen pelityyli tuskin muuttuu oleellisesti. ellei rosteri muutu järisyttävästi, koska ei noilla hidasjalkaisilla kärkipelaajilla voi pelata samaa jääkiekkoa kuin Chicago vai mikä teidän ihannemalli onkaan. Jos joukkueella on vahvaan kulmapelaamiseen perustava rosteri, niin sitten on vain pelattava sitä kiekko päätyy ja perään tyylillä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2016 klo 22.02
 6. Largo Jäsen

  Ei näin. Olisi voinut hieman panostaa tuohon ketjun avaamiseen, eikä avata sitä vain hetken mielijohteesta. BB:n potkuja olisi voinut puida vielä vanhassa ketjussa ja avata uusi vaikka lotteryn, uuden päävalmentajan tmv. myötä.

  Sopimukset:

  Hyökkääjät:
  Corey Perry 8,625
  Ryan Getzlaf 8,250
  Ryan Kesler 6,875
  Jakob Silfverberg 3,750
  Andrew Cogliano 2,900
  Nate Thompson 1,600
  Ryan Garbutt 0,900
  Nick Ritchie 0,894
  Chris Wagner 0,637

  Shawn Horcoff UFA
  Mike Santorelli UFA
  Jamie McGinn UFA
  Chris Stewart UFA
  David Perron UFA

  Rickard Rakell RFA
  Brandon Pirri RFA

  Puolustajat:
  Cam Fowler 4,000
  Kevin Bieksa 4,000
  Simon Despres 3,700
  Clayton Stoner 3,250
  Josh Manson 0,825
  Shea Theodore 0,863

  Korbinian Holzer UFA
  Sami Vatanen RFA
  Hampus Lindholm RFA

  Maalivahdit:
  John Gibson 2,300

  Anton Khudobin UFA
  Frederik Andersen RFA

  Buyout:
  Mark Fistric 0,217

  Retained:
  Pat Maroon 0,500

  Total:
  52,429
   
 7. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Kiitos @Largo:lle.

  HFBoardsilla puhuttiin, että Bieksalla on "No Movement Clause" eli hänet voidaan kaupata vain miehen itsensä haluamiin joukkueisiin. Tiedä sitten kuinka paljon halua Bieksalla on muuttaa pois Ankkalinnasta, eiköhän tuo liene ihan hyvin Etelä-Kaliforniassa viihtynyt.

  Kaikki UFOt tai UFAt saa mielestäni poistaa, ehkä Perronia lukuunottamatta. Fowlerin, Bieksan ja Despresin kun poistaa ja siihen Lindholm, Vatanen ja Montour tilalle niin avot. Jotain halpoja reissumiehiä voidaan sitten hankkia puolustukseen varalle, kun ei kuitenkaan ole varaa mitään kalliita ja hyviä veteraaneja hankkia. Hyökkäyksessä pidetään Rakell ja hankkiudutaan sitten hänestä kauden mittaan eroon jollei mitään kehitystä tapahdu. Pirrille ehkä sama juttu. Ja sitten UFOjen tilalle uusia (halpoja) matoja koukkuun.

  Valmentajakandidaatiksi heitän nyt sitten Guy Boucherin kun en ketään muuta nuorta älykkövalmentajaa tiedä. Fanitin häntä aika rankasti muutamia vuosia sitten, mutta jostain syystä homma ei ole oikein toiminut kun Tampasta tuli potkut ja sitten Sveitsistäkin.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 9. subblex Jäsen

  Olipas ketjun avaus suuri pettymys, ei jooko enää tällaisia?
   
 10. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Toihan oli lyhyt, ytimekäs ja täyttä asiaa sisältävä startti! Kyllä siellä keskustelun lomassa tulee keskustelijoita kiinnostavat asiat sitten puitua osallistujien toimesta läpi.
  Parempi näin, kuin joku turhan pitkä (ja hävyttömän subjektiivinen) lässytys, jossa kaivettu vielä tilastot sadan vuoden ajalta tiskiin (räikeästi karrikoiden). ;)
   
 11. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Mulle jäi ainakin Murrayn pressistä sellainen tunne että Duckseissa voi käydä isotkin tuulet kesällä. Bob ei ollut ollenkaan tyytyväinen pelaajien esitykseen. Kuitenkin painotti että Ducks on edeleen win now tilassa eikä mihinkään jälleenrakennukseen lähdetä.

  OG heitti mielenkiintoisen spekulaation Darryl Sutterin tilanteesta , hänellähän loppui sopimus LA n kanssa ja ilmeisesti sielläkin pohditaan joitain muutoksia. Huhujahan on kuulunut että osa pelajista ei olisi niin hirveän innostuneita ole pelaamaan hänen alaisuudessaan. Siinä olisi sellainen valmentaja joka toisi ainakin ryhtiä tekemiseen ?
   
  Viimeksi muokattu: 30.04.2016 klo 10.17
 12. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Kiitos. en oikein ymmärrä mitä tähän nyt olisi pitänyt laittaa, nämä viestithän sen ketjun tekee ei avaus ? Se mistä puhutaan.
   
 13. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Ihan toimiva avaus munkin mielestä, täällähän sitten näitä puidaan aina sitä tahtia kun tulee jutun juurta. Ja luulen ettei moneltakaan olisi vielä tässä vitutuksen vaiheessa onnistunut mikään varbaalinen miekkailu... itsellä ainakin vieläkin niin tyhjä ja hyväksykäytetty olo ettei osaa juuri jäsennellä mennyttä eikä tulevaa. Bödröön kenkääminen on askel parempaan, mielenkiinto ensi kautta ajatellen pompahti potenssiin heti! Tästä on hyvä jatkaa!
   
 14. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Vaikka BB:tä voi syytellä paljosta, esim ketjukokoonpanoista näissä päättyneissä pudotuspeleissä. Niin pahaa pelkään että miehen potkut vievät joukkuetta vain ja ainoastaan huonompaan suuntaan. Sillä silloin kun johtavia pelaajia(Getzlaf&Perry) ei homma kiinnosta sen vertaa että edes hävitty konferenssifinaali ei tuo riittävää motivaatioa herroille tulla hyvässä kunnossa training campille, on peli hävitty jo ennen kun se on kerennyt edes alkaa.
  Toki nuo velliperseet olisi voinut laittaa kuntokuurille ja katsomoon siihen asti että kuntotesteistä tulee riittävän hyvät tulokset. Mutta eipä silläkään olisi ollut muuta vaikutusta kuin se että vähän myöhemmin herrat olisi treidattu alihintaan muualle heidän omasta pyynnöstään.

  Mutta ei sillä, kiva olisi valmentajaa syyttää tästä paskasta. Itse en siihen kuitenkaan tällä kertaa pysty. En mitenkään, vaikka kuinka vihaankin BB:tä kaikesta siitä paskasta mitä on viime vuosina saanut pudotuspeleissä kestää. Nyt just kohdistan kuitenkin oman syyttävän sormeni pelaajien suuntaan, siitäkin huolimatta että BB kerkesi jo potkut saamaan.
  Puheista päätellen näin tehdään myös toimistolla, ainakin osittain. Enää sitten vain odotetaan tekoja puheiden tueksi. Tekoja mitkä ravistelevat nykyistä corea, eikä vain yritä tukea sitä uusilla alekori hankinnoilla.
   
 15. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Vaikka asenteissa on vikaa, sehän on vuosien saatossa nähty niin kyllä mielestäni Ducksin paskaa voi isolta osin kaataa BB:n niskaan. Juuri nuo asenneongelmat on se mitä valmentajan pitää osata ratkoa. Vaikka sitten penkittämällä pelaajia. Mutta sitä ei BB:ltä olla nähty vaan aina perusteltu että johtavat pelaajat pitää pelata paremmin. Oikeanlainen koutsi motivoi ja antaa piiskaa oikealla tavalla jolloin se pelaaminen Cupista kiinnostaa tosissaan. Valitettavasti BB ei vaan osaa tuota henkistä valmennusta ja tulokset on nähty. Playoff menestys on olematonta silloin kun asenteen pitäisi olla tapissa. Seiskapelit ovat vain jäävuoren huippu. Paskaa post-season kiekkoa nähtiin jo Washingtonissa jossa Ovechkin surffaili miten sattuu ja mm-kisat kiinnosti enemmän --> voittamisen halu ei näkynyt kentälle niinkuin ei näkynyt Anaheiminkaan pelissä tänä vuonna playoffseissa.

  Uskon että toisenlaisella valmennuksella Ducks on vielä potentiaanlinen contender vuosia. Core on varsinkin puolustuksessa erittäin tasokas.
   
 16. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  EIIIIIIIII!!!!! Mitään Forrest Gumpeja ei minun Ducksiini kiitos, vaikka kuinka olisi ilkeä ja pelaajia takamuksiin potkiva valmentaja, jota Ducks tarvitsee. En kerta kaikkiaan pystyisi katsomaan sen press konferenssiesiintymistä jos muutenkaan!
   
 17. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Henkilökohtaisesti olen sitä mitä että BB ois pitänyt potkia vittuun jo Selänteen ja Koivun aikaa, saattaisi heilläkin olla yks SC enemmän.
   
 18. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No jos otat vertailuun vaikka Blackhawksin kausiketjun niin huomannet miten ketju kannattaa oikeaasti avata.
   
 19. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Ei olisi. Anaheimilla on ollut jokaisen BB:n kauden aikana ollut selkeitä puutteita/ongelmia kokoonpanossa joita cup-contendereilla ei ole. Selänteen ja Koivun aikana puolustus ja maalivahtipeli olivat ehkäpä ne merkittävimmät ongelmakohdat.
  Eikä noista ajoista asiat paljon ole muuttuneet. Mitä nyt hyökkäyksen laajuuskin on noussut todelliseksi ongelmaksi kun omista nuorista ei ole oikein löytynyt uusia vastuunkantajia. Tai jos olisi niin ne laitettu kiertoon ennen kun ovat päässeet Anaheimissa täyttä osaamistaan päässeet näyttämään.
   
 20. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Just joo, se avausviesti luetaan tasan niin kauan, kun ketjussa on vain 1 sivu, sen jälkeen se jää unohduksiin. Siksi ei kannata kaikkia munia yhteen koriin satsata, koska itse ainakin hyppään aina suoraan keskustelun viimeiselle sivulle, eikä nitä ekan viestin lätinöitä kukaan muutamaa päivää kauempaa muista.

  Mut joo, eiköhän tää ohi aiheen huutelu piisaa, anteeksi siitä. Sen verran nyt kyselen asiaakin täältä, että miten Simon Despres onnistui ankoissa? Onko hintansa väärti?
   
 21. Viipastu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Avataan historian kautta vähän tulevaisuutta.

  - Kymmenen vuotta sitten Anaheim voitti viimeksi Stanley Cupin ja siitä kultajoukkueesta on jäljellä enää Perry ja Getzlaf, Seuraavaksi vanhin on Vatanen, joka liittyi joukkueeseen 2009.
  - GM Bob Murray ( vuodesta2008) nimitti Boudreaun valmentajaksi kesken kauden 2011-12. Jokaisella täydellä kaudella BB johdatti seuran divisioonansa parhaana pudotuspeleihin.
  - Viimeisimmän työsulun jälkeen Anaheim varasi 2012 keväänä Andersenin ja Lindholmin. Tämä on minusta viimeisin onnistunut Ducksin varausvuosikerta.
  - BB aikakausi päättyi, mutta jatkunut GM Brian Murrayn valtakausi jatkuu.

  Ja katsotaan sitten lyhyesti tulevaisuuteen.
  - Puolustuksen veteraanit Vatanen ja Lindholm jatkavat todennäköisesti joukkueessa useita vuosia allekirjoittaessaan pitkät ja kalliit sopimukset, Tulevaisuuden nimi Shea Theodore yrittää ottaa oman paikkansa Fowlerin ja Bieksan takaa.
  - Uusi valmentaja ja hyökkäyksen uusi muoto rakennetaan tulevana vuonna Getzlafin, Perryn ja Keslerin ympärille. Rakellista on hyvää vauhtia kasvamassa joukkueelle seuraava johtotähti.
   
 22. Kuppi Jäsen

  Ihan eri linjoilla kuin yleinen mielipide täällä. Asennevammaisia fleguja vellit housuissa, en näe sitä. Flegut vetävät vuodesta toiseen hyvällä voittoprosentilla divisoonavoittoja. Sinä vuonna kun Ducksilla oli paras puolustus BB:n aikana veivät Chicagon playoffseissa aivan limitille. Blackhawksin pelaajatkin sanoivat finaalien jälkeen Ducksin olleen kovin vastustaja eli käytännössä playoffsien toiseksi kovin. Ei hassummin pelattu asennevammaisilta.

  Ulos seitsemännessä jokaisena vuonna, muttei BB:n aikana ole kuin kaksi SC:n voittanutta joukkuetta. Loput ovat myös hävinneet joka vuosi playoffseissa tai jääneet kokonaan ulos. Game 7 tappio ei ole huonompi kuin häviäminen peleissä 4-6. Kieltämättä parantamisen varaa oli aikaisemmissa seiskapeleissä jossa pari peliä menetettiin ylihyökkäämiseen avauserässä. Tänä vuonna opiksi oli otettu ja peli sellaista mitä toivoin. Ekan erän maalit eivät tulleet yliyrittämisestä vaan hyvistä Nashvillen suorituksista jossa toisessa oli Despresin henkilökohtainen virhe. Ducks vei peliä koko ajan eikä se ettei paikoille päästy jatkuvasti johtunut mistään virkamieskiekosta vaan vastustajan top-4:n loistavasta puolustuspelistä. Silti Ducksilla oli pelissä huomattavasti enemmän hyviä paikkoja, riittävästi voittoon asti. En pistäisi tätä tappiota minkään henkisen kantin piikkiin, perus 55/45 peli josta tällä kertaa tolppa-ulos.

  Enkä kyllä yhtään ymmärrä tätä Getzin jatkuvaa haukkumista. Kaverin sijoitukset Hart-äänestyksissä kolmena viime vuonna ovat 7, 2 ja 6. Playoffseissa tehnyt BB:n aikana pisteitä yli PPG vauhtia. Tänä vuonna playoffseissa varmaa puolustuspeliä jonka lisäksi teki taas eniten pisteitä. Sääli että on niin flegu ja saamaton. Ei se että joku on raskasliikkeinen automaattisesti tarkoita sitä ettei yrittäisi täysillä, mutta ilmeisesti Cogliano on kovempi taistelija koska hän kerkeää paremmin karvaamaan.

  Ehkä Getzillä ei ole sellaista Toews/Tavares toisten tsemppausmoodia siinä pelin ohessa, mutta kyllä itse pelissä pelaa yhtä täysillä. Tuo toisten tsemppaaminen on luonteenpiirre eikä se valmentajaa vaihtamalla muutu miksikään. Samalla lailla tuppisuina Kesler ja Cogskin istuu tuolla penkillä, joten en nyt tiedä miksi olisivat kapteeneina yhtään parempia. Ainoastaan Horcoff ja näytti tekevän tätä hommaa jatkuvasti. Jos se on siitä kiinni että pelaajistossa on liian vähän joukkuehenkeä aktiivisesti nostattavia niin sehän menee Murrayn piikkiin.

  Eric Stephensin tekstit nyt ovat sitä samaa kuin aina ennenkin. Se että vihjailee Carlylen olevan vapaana nyt kertoo jo kaiken. Siihen on syynsä että on vapaana. Edellisellä keikalla Anaheimissa peli kulki vuosi vuodelta huonommin, eikä Torontossakaan homma toiminut. Carlylen kohdalla SC-voitto ei merkitse mitään, voitto tuli puolustuksella jossa parhaassa iässä ollut Beauchemin oli Ducksin kolmospakki. BB:lla pahoja polvivammoja kärsinyt ja uransa ehtoopuolella oleva Beauchemin oli joukkueen paras puolustaja.

  Osasin odottaa BB:n potkuja vaikken itse olisikaan niitä antanut. Mun silmissä BB on tämän hetken valmentajista kevyesti top-10:n joukossa joten siinä mielessä pidän todennäköisempänä että mennään huonompaan suuntaan. Odotetaan nyt kuitenkin ketä sieltä arvotaan penkin taakse.

  Jos nyt oli potkittava niin Murraylle siitä kuitenkin peukku että ajoitus on järkevä ja joukkue saa valmistautua uuteen kauteen kunnolla. Siitäkin hatunnosto että Murray surkean kauden alun jälkeen kesti paineet ja antoi BB:n yrittää kun kerran mitään ei näyttänyt olevan pahasti rikki. Tuntuu että urheilujohtajat ovat usein ne varsinaiset velliperseet, mediamyllyssä ei uskalleta tehdä järkeviä päätöksiä.

  Siitä Murraylle miinusta ettei ole valmista uutta kandidaattia. Kannattaisi etukäteen katsoa ketä halutaan ja monottaa sitten kun sellainen on tarjolla. Kun katso noita listoja vaihtoehdoista niin aika köyhää on tällä hetkellä. Jotenkin en lämpene oikein Sutterille parista kannusta huolimatta mutta vaikuttaisi olevan paras vaihtoehto mikäli edes on kiinnostunut. Boucherin historia on sen verran lyhyt ettei tasosta oikein tiedä vielä. Carlylet, Berubet ja Crawfordit pysykööt kaukana Anaheimista.

  Sellainen sekava rant tällä kertaa. Hyvillä mielin kuitenkin eteenpäin. Tulee kesästä ainakin mielenkiintoisempi muutosten takia. Toivottavasti myös itse pelin taso säilyy tai paranee jatkossa. Vaikkei kannua tullut niin kyllä nämä neljä BB:n kautta tarjosi hienoa seurattavaa. Runkosarja on runkosarja mutta kyllä kannattajana on mukavampi olla kun voitetaan kaksi peliä kolmesta ja pelityylikin oli omaan makuun viihdyttävä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2016 klo 15.17
 23. Kuppi Jäsen

  Lainaus:
  Tasan tarkkaan samaa mieltä avausviestistä, itsekin hyppään aina loppuun ja sopimustilanteet löytyvät helpommin muualta.

  Despres oli ison osan kaudesta sivussa aivotärähdyksen takia. Palattuaan ei yltänyt sille tasolle mitä viime vuoden playoffseissa, vähän liikaa tuli virheitä. Hintaansa väärti silti, parempihan tuo on kuin Lovejoy.
   
 24. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Taisi valitettavasti saada came 7 taas pienen iskun päähänsä.

  Lainaus:
  Eli itsellesi tärkein kriteeri valmentajassa on kuinka sujuvaa small talkkia se lörpöttelee pressissä ? #america

  Toivottavasti Getzlafin perheessä oli tv auki kun Dallas ja St Louis palasivat 2 kierroksen 1 ottelun. Siellä Dallasin C Jason Spezza näytti vähän mallia miten kapteeni näyttää esimerkiä asenteessa ja pelaamisessa.
  Voiko tosissaan cuppia tavoitelevan joukkueen kärkipelaaja olla nk. "mielialapelaaja ?

  Mikäli oikein Murray ulostuloja tulkitsin siellä saatetaan pitää muutaman pelaajan kohda melko värikäskin palautekeskustelu sen motivaation ja spiritin takaisin löytämiseksi. Murray mainitsi että kapteenia ei tarvitse ainakaan tässä vaiheessa vaihtaa.

  Rakel sanoi exit haastatteluissa että palasi aikataulu syistä liian aikaisin kehiin eikä ollut "täysissä energioissa" ja siltähän se tosiaan näytti. Sama laulu Perronin kohdalla, viimeisessä pelissä pystyi kuulema edes ajattelemaan taklaamista.
  Bieksa valitti myös että joutui vamman takia säätämään peliään vähemmän fyysiseksi kuin olisi halunnut.

  Andersen sanoi mielestään osoittaneensa että pystyy olemaan joukkueen ykkösmoke.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2016 klo 17.25
 25. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Despres oli tosiaan hyvä pens nutussa, mutta Lovejoylla on monin kerroin pienempi liksa, mietin vain, että oliko treidi maailman paskin pinguilta sittenkään?
  Lovejoy on mielestäni luutinut ihan ok kolmosparin minuuteilla, etenkin nyt pleijareissa. Teki pirulainen yhden maalinkin...