Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – Espoo Unitedin monitoimimies

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana mirasane, 24.06.2016 klo 01.30.

 1. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Siis hetkinen. En nyt ole Unitedia seurannut sen kummemmin, mutta missä välissä Valavuoresta tuli GM? Ei. Jumalauta.

  Lisäys:
  @Tonnikala , danke.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2016 klo 11.18
 2. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Taitaa olla Koris Unitedin gm.
   
 3. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus: No mutta, mielestäni tämä oli oikein hyvä anteeksipyyntö, jonka itse jopa hyväksyn.

  Se tietysti ei poista sitä mielikuvaa, mikä on jo ehtinyt syntyä, mutta sen siitä saa. Kaikkea ei kannata sanoa edes läpällä, eikä seurassa tuossa positiossa oleva tyyppi voi sanoa mitä sylki suuhun tuo. Jos ei sitä tajua, ei voi olla johtotehtävissä. Johtaja edustaa työnantajaansa aina, myös yksityishenkilönä.

  Jos kyseessä olisi pörssiyritys, olisi Valavuoren ura firmassa ollut tässä. Koska kyseessä on vain urheilu, veikkaan miehen voivan vielä pelastaa itsensä esim astelemalla itse haastateltavaksi, videotervehdyksellä tms. Ton twiitin bongaavat vaan miestä seuraavat, eivät muut.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2016 klo 10.56
 4. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Sama, mutta mielestäni seuran kannalta olennaista ei ole niinkään se, onko Valavuori homofoobikko (uskon kyllä sen että ei ole) vaan se, onko hän toivoton sählääjä jonka puuhailuja saa hävetä jatkossakin. Jälkimmäisestä olen melkoisen varma.
   
 5. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Tosiaan, ihan perus anteeksipyyntö. Käsittämätöntä kuitenkin, että näin pääsi käymään. Tästä saattaa jäädä huono maku kyllä monelle katsojalle ja miksei myös pelaajalle seurassa tai seuraan siirtymistä harkitsevalle.

  Mukaanlukien perheey joiden lapset harrastavat jääkiekkoa tulevissa EU joukkueissa ja sponsorit yms.
   
 6. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Aleksi-boy pyysi anteeksi työntekijöiltä ja urheilijoilta. Kannattajilla ei siis ole mitään väliä.
  Joutuu muuten miettimään montako kannattajaa EU:lla kohta edes on?
   
 7. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No niin, taas tällainen lähestyminen.

  Espoo Unitedista ei ole kukaan kiinnostunut tai kukaan ei siitä puhu, Aleksi miettii itsekseen. Fuck! Mitä teen?

  Ok, käytetään nyt tätä homokorttia niin saadaan muurahaispesään vähän kuhinaa, ja ne urpot ei edes tajua mikä niitä iski.

  Nyt puhetta EU:sta riittää. Jokunen ekstra saattaa jopa peliin asti mennä katsomaan mikä äijä tämä Valavuori oikein luulee olevansa.
   
 8. Nikke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Nopealla vilkaisulla tuohon ovat jo tarttuneet molemmat iltapäivälehdet, useat radiokanavat sekä mm. Aamulehti ja Kauppalehti. Lisäksi tuosta tehty juttu on tällä hetkellä mm. Helsingin Sanomien luetuin juttu (kuten myös Iltalehden) joten ei tuo nyt ihan pieneen piiriin jäänyt. Itse en näe syytä miksi Valavuoren pitäisi jatkaa EU:n parissa sähläämistä enää yhtään päivää.

  Nyt hopi hopi yhteys viestintätoimistoon joka "siivoaa jäljet" ennenkuin tämä räjähtää täysin käsiin. Se että Valavuori "halusi vain testata ilmapiiriä" ei nyt riitä. En tosin tämän viestintätoimiston suhteen pidättele hengitystäni.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2016 klo 11.29
 9. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Taitaa olla seurassa hieman ylimielinen asenne maailma kun ensin omistaja kuvittelee että kyllä ne jotka Bluesia kannattivat, tulevat kannattamaan myös Unitedia koska Espoo. Nyt seuran gm kertoo ettei seura palkkaa homoja ja tämä kuitataan vain "yksityishenkilönä" tehdyksi hassutteluksi. Jos Arolla ja Jussilla olisi yhtään munaa niin ainoa tapa jolla tästä kohusta päästäisiin lähes puhtain paperein yli olisi potkia Valavuori pois organisaatiosta.
   
 10. Vaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Naurettava anteeksipyyntö, selittelyäkin. Ei ko. asemassa olevan henkilön kuulu testailla yhtään mitään.

  Veikkaan että kännipäissään Valavuori on lipsauttanut ohi suunsa ja nyt aamulla herättyään ei parempaakaan alibia keksinyt. Ja vaikka Valavuoren testausväite pitäisikin paikkansa, niin jonkin sortin henkisen tasapainon ongelmaa hänellä tuntuu olevan, sillä reilassa oleva ihminen ei testaile toisten ihmisten somereaktioita riskeeraamalla oman uskottavuutensa.
   
 11. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
 12. shaminy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
  Onkos EU:lla jo niin vankka kannattajapohja, että on varaa sulkea homoseksuaalit pois yleisöstä?
   
 13. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Hetkinen... mikäli olen oikein käsittänyt, Valavuori on näitä "korkin kiinni lopullisesti pistäneitä". Ja käsittääkseni ihan hyvin tässä onnistunutkin, ainakin näin ymmärsin jostain haastattelusta aikanaan. Itselle ei tullut sen vuoksi mieleenkään, että olisi kännissä - korjatkaa toki jos Allu on jättänyt nollatoleranssin.

  Ei nyt asiaan silleen liity, mutta... Kännin piikkiin laitettua asioiden laukomista muutenkin hieman ihmettelen, koska ainakin itselläni on huomattavasti pienempi kynnys sanoa oikeasti oikeita mielipiteitä silloin, kun on hieman maistissa. Selvin päin taas harkitsee ehkä sanamuotoja ja sanomisia paljon enemmän "salonkikelpoisiksi", jos tällaista termiä tässä voi käyttää. "Kännivitsitkin" monesti peilaa paljon enemmän ihmisen todellisia ajatuksia kuin selvin päin kerrotut asiat.

  Lainaus:
  Kyllähän he laskivat, että Blueskannattajatkin oli varaa sulkea pois yleisöstä. ;)
   
 14. Vaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Seurankaan medianhallinta ei ole kunnossa, vai mitä mieltä olette näin tökeröstä lausunnosta? Lainaus Olli Arolta: "Espoo United pyrkii olemaan kaikille avoin yhteisö, joka edistää tasa-arvoa kaikin tavoin.".

  ...Öööh siis että mitä? Seura siis "pyrkii" olemaan, vaan ei ole. Ts. seura julkisesti ilmoittaa olevansa vasta ns. matkalla kohti kaikille avointa yhteisöä, mutta tällä hetkellä töitä on vielä tehtävänä. Ihmekään kun Valavuoren kaltaisille on seurassa tilaa, jos seurassa on vinksahtanut kulttuuri.

  Olisi hauska tietää mitä arvosanoja seuran toimiston väki on ylioppilaskirjoituksista saanut. :D Lukiossa kun opetetaan oikeinkirjoitus ja kirjoitetun merkitys.
   
 15. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nonnis, EU:n pääsponsorin Nesteen tuotteet on nyt boikotissa niin kauan Kun Valavuori on työsuhteessa EU:n kanssa.
   
 16. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
 17. Vahtimestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid
 18. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  Aika epätoivoinen yritys vetää koko seuraa mukaan Valavuoren aivopieruun pienellä käsite erolla. "Pyrkii" on aivan oikea sanamuoto tilanteeseen. Mikäli Aro olisi käyttänyt sanaa "on", niin kaltaisesi saivartelija olisi päässyt kuittaamaan lauseella; "miten niin on, jos kerran seuran korispuolen GM sanoo julkisuudessa tuollaisia asioita". Uskon, että useimmilta löytyy sisälukutaitoa erottamaan tuostakin viestistä sen, että seura haluaa sanoutua irti kaikesta syrjinnästä.
   
 19. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Onhan tässä jotain positiivistakin. IS:n mukaan tänään johtokunnan kokous ja potkut ovat mahdolliset. Salonojaa siis haastateltu.
   
 20. Vaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Toivottavasti löytyy. Silti on niitäkin, jotka eivät erota olennaista epäolennaisesta. Seuran kannattaisi olla oikeasti tarkka lausunnoissaan nyt, kun tilanne on päällä.

  Minuun kohdistuvaa nälväisyäsi, Lystikäs, en viitsi edes kommentoida tätä virkettä enempää.
   
 21. lucas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Tämähän voi vielä kääntyä lahjaksi taivaasta, jos Valavuori kengitään organisaatiosta asian johdosta
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Allu messiaanisessa hengessä kävi tarkoituksella ottamassa ns. "one for the team" ja päästää näin rakastamansa seuran vapaaksi hanhinaamojen kyräilyltä? Siinäpä olisi seuraavaksi twitteröitävää parin kuukauden päässä.
   
 23. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Jos nyt toisen käden infoon on uskomista, niin ei Velaksi ole tainnut hetkeen olla enää niin "straight edge" kuin joskus mainosti.

  No, eipä tuo hirveä ihme ollut että Valeksille kävi nyt lopulta näin, sen verran harkitsematonta on miehen some-käyttäytyminen ollut aiemminkin(noin niinkuin itseään Some-ammattilaiseksi/guruksi brändäävänä kaverina) että paskan osuminen tuulettimeen oli vain ajan kysymys.
   
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
 25. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Onhan se selvä, ettei homopelaaja koe oloansa mukavaksi heterojengissä. En minäkään kokisi oloani mukavaksi homojengissä. (Näin herra Valavuori Twitterissä vuonna 2013.) Valavuori voi huudella, mitä sattuu vitseistä, mielensäpahoittajista ja väärinymmärtäjistä. Valavuoren kohdalla homofobia ei kuitenkaan ole mikään uutinen eikä pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään. Valavuori tekee samat virheet uudestaan ja uudestaan ja ihmettelee kun lopputulos ei muutu, vaan paska osuu aina tuulettimeen. Jotkut ovat moista toimintaa kutsuneet tyhmyydeksi.

  EU:n (ja suomalaisen urheilun puolesta) toivon, että Valavuori saa kenkää. Valavuoren aiheuttamat ongelmat seuran imagolle lienevät paljon herran tuomia hyötyjä suuremmat. Noin avoimen homofobinen asenne ei palvele ketään, mutta aiheuttaa suunnatonta vahinkoa. Jos Valavuori nyt jatkaa, on se seuran puolelta eräänlainen viesti hiljaisesta hyväksynnästä, että eilisen kaltainen "läppä" on EU:lle ihan okei. "Meille ei homoja palkata" ei voi kuulua urheiluseuran GM:n sanavalikoimaan. Varsinkaan asiayhteydessä, jossa se voidaan tulkita vakavissaan heitetyksi.Hanen cv:nsä ei varsinaisesti myöskään anna toiveita siitä, että olisi virheistään oppimassa. Itselleni on edelleen täysi mysteeri, miten Valavuori vielä sai GM:n paikan. Olisiko Allulla arkaluontoista kuvamateriaalia Salonojasta tai jotain, mutta tuo 3 konkurssiin ajautunutta seuraa ansioluettelossa ei oikein vakuuta.