Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – Espoo Unitedin monitoimimies

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana mirasane, 24.06.2016 klo 01.30.

 1. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Lainaan erään toisen keskustelupalstan kommenttia tähän, eli luultavasti yksi Salonojan aamupäivästä saamista puheluista on mennyt suurinpiirtein näin: -"Nesteeltä päivää, Valavuori ulos"

  Lainaus:
  Valavuori on vain helvetin hyvä perseennuolija, samalla ominaisuudella hän(tai siis HAN) on kairannut itsensä Teemu Selänteenkin "viralliseksi ystäväksi". Mutta kuten jo aiemmin totesin, jos Jussi Salonojalla olisi ollut hiukan aikaa tarkistaa Valavuoren aiempia juttuja tai olisi ollut rinnalla joku alan ammattilainen neuvomassa ketä päästetään EU:hun sisään, niin Aleksia ei olisi päästetty lähellekään Espoo Unitedia saatika toimimaan missään virallisessa roolissa Espoo Unitedissa.
   
 2. Nikke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Surullista tässä on se että on ihan mahdollista että Aleksi on oikeasti tuota mieltä. Tämähän ei ollut ensimmäinen eikä edes toinen kerta kun homofoobinen "läppä" jotenkin eksyi miehen Twitter-tilille.

  En itse oikein enää näe muuta vaihtoehtoa kuin potkuja.
   
 3. BlueTaco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Red Wings
  Lainaus:
  No tämän herran tiimoilta tuolta Twitter-historiasta löytyy kyllä aiheeseen liittyviä viestejä jotka kyllä laittavat tuota fobisuutta pohtimaan toisenkin kerran.

  https://mobile.twitter.com/Valavuori/status/309567265177743360 linkki vie homoja käsittelevään Aleksin Tweettiin

  Edit. tätä näköjään oli jo käsiteltykin, hidas olen, pahoittelut.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2016 klo 14.16
 4. Makija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Eiköhän se ole enemmänkin todennäköistä, kuin mahdollista jos katsoo henkilön historiaa.

  Vajaavuoren toilailuja on aikaisemmin ollut lähinnä huvittava seurata, vähän samanlaista viihdearvoa kuin vaikkapa The Officen Michael Scottissa. Nyt kuitenkin alkaa jo vituttamaan ja harmittaa jengin puolesta, että tuollainen idiootti laittaa kapuloita rattaisiin.

  Tsemppiä EU:lle, toivottavasti Allu saa kenkää vielä tämän päivän aikana.
   
 5. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:

  Ok, korjaan näkemystäni. On sekä homofoobikko että toivoton sählääjä.

  Ja lupaan ostaa lipun vähintään kolmeen EU:n seuraavaan kotimatsiin jos Salonoja näyttää Doerile monoa.
   
 6. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Yksi vaihtoehto tulee mieleeni millä Aleksi voisi pelastaa oman nahkansa erittäin todennäköisesti. Sen jälkeen eiliset twiitit pitäisi tulkita aivan eri sävyyn.

  Tuo vaihtoehto on... kaapista ulos tuleminen.

  Valavuori - saa käyttää.
   
 7. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Ai että kaiken osaava ja kaikkitietävä Jussi nyt reagoisi ulkoa tulevaan paineeseen ja laittaisi Doerin ulkoruokintaan? Nuuskamuikkusen sanoin en usko ennen kuin näen mutta jos näen niin uskon. Olisi varmaan ensimmäinen kerta ikinä, kun Jussiin voisi näin vaikuttaa?
   
 8. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Joo ero muijasta ja kaapista ulos. Not going to happen...

  Kyllähän tuo parin vuoden takainen twiitti yhdistettynä tähän uusimpaan jättää JS:lle oikeastaan vain yhden ratkaisun joka on potkut Vajaavuorelle.
   
 9. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  No, nyt Aleksi on poistanut tuon vanhan twiittinsä. Vahinko vain että siitä on jo kuvakaappaukset tallella. Aleksille ei ilmeisesti aukea että delete-napilla nuo vanhat möläytykset eivät katoa, eivätkä ne ihmiset jotka Aleksi somessa bannaa muutu sen jälkeen myötämielisiksi.
   
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Näinpä. Vahinko on jo tapahtunut tai siis tuo nyt mikään vahinko ole ollut eikä sitä saa poistamalla tekemättömäksi. Iltapäivälehdet ovat jo asian tuoneet julki niin edellisistä, kuin myös eilisestä twiitistä. Toivon EU:n puolesta, että JS:llä on nyt munaa potkia frendinsä pois organisaatiosta. Tuskin Vajaavuori itse tajuaa erota.
   
 11. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Luulen että EU:n hallituksen kokouksessa tarjotaan nyt Aleksille vaihtoehdoksi erota itse tai ottaa kengän kuva perseeseen. Joka tapauksessa kun pääsponsorikin on saanut nyt tästä oman osansa negatiivisesta julkisuudesta, ei pitäisi olla olemassa vaihtoehtoa jossa Valavuori saa pitää hommansa.
   
 12. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Twitterissä asiaam ottavat kantaa ainakin Neste, Espoon Kaupunki ja Ihmisoikeusliitto.
  Kova jätkä markkinoinnissaan tuo Aksu
   
 13. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
 14. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Yhden yön aikana kaikkiin pöytiin kantavaksi teemaksi EU, oli sitten missä valossa tahansa. Kova ukko kyllä.
   
 15. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Periaatteessa antaisin vielä yhden mahdollisuuden, mutta ei sittenkään. Jätkä kun on urheilumarkkinoinnin ammattilainen ja onnistuu hankkimaan kosolti negatiivista julkisuutta työnantajalleen. Iso virhe, suorastaan giganttinen. Taisi maksaa työpaikan.
   
 16. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Kun muistelee näitä Valavuoren säätöjä somen parissa, niin "vielä yksi mahdollisuus" olisi idiotismia. Eihän siitä ole edes kahta vuotta aikaa, kun Niemisen Jarkon twitter-tiliä hallinnodessaan Valavuori nimesi itsensä Niemisen managareksi. Jakke toki oli sittemmin vähän eri mieltä, mut pikkuvikoja. Tämä Selänne kuvio on vielä ihan oma kuvionsa päälle. Enkä nyt jaksa lähteä edes näihin herran omiin kannanottoihin, jotka nekin ovat aika vahvalti pelkkää läppää monille. Tämä "some-guru" vetää yllättävän usein ja yllättävän isosti vihkoon siihen nähden, kuinka kovana ammattilaisena itseään pitää. Aina kun luulee et pohjat on lyöty, niin jostain se Valavuori kaivaa uudet pohjat. Sitten vaan twiittien poistoon ja blokkivasara heilumaan. Kun riittävästi blokkaa jengiä, niin varmasti feedi on taas kivasti täynnä perskärpäsiä...

  Mutta tosiaan jos EU:n sponsoreista Neste ja Espoon kaupunki joutuvat irtisanoutumaan yhden doerin tekemisistä, Ihmisoikeusliitto ottaa kantaa ja koripalloliittokin väläyttelee sanktion mahdollisuutta EU:lle. Melkoinen social media power player tosiaan kyseessä. EU:n näkökulmasta potkut on edelleen nähdäkseni ainoa vaihtoehto. Kuinka monessa yrityksessä tuollaisia laukova TJ, hallituksen jäsen tai muu korkeamman portaan johtohenkilö voisi aiheuttaa moisen imagotappion yritykselle ja saisi pitää duuninsa?

  Mutta toki, jos tavoite oli saavuttaa vain näkyvyyttä periaatteella "Kaikki julkisuus on hyvästä", niin Valavuori ansaitsee ehdottomasti lisää vastuuta ja palkankorotuksen... *peukku ylös*
   
 17. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Ei taida Jussilla olla kanttia laittaa Valavuorta ulos seurasta kun ei ole vielä mitään uutisoitu, jos kenkää olisi annettu niin eiköhän ulos oltaisi tultu jotta enemmältä harmilta säästyttäisiin. Mutta koska Jussi olisi välittänyt ulkoa tulevasta paineesta? Siellä on vähän toruttu ja nyt asiasta hiljennytään, odotetaan että asia unohtuu.
   
 18. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  On taas Valavuori keitellyt sellaiset sopat, että alta pois. EU:n taru ei lähtenyt erityisen hyvin käyntiin, vaan moni Bluesiin intohimoisesti suhtautunut on jättäytynyt pois veneestä. Tässä vaiheessa sitten "testataan ilmapiiriä" ja ties mitä somessa tuollaisilla homohorinoilla. Ei hyvää päivää, tuossa ei edes alitettu rimaa, vaan käveltiin suoraan sen ohi.

  Vaikka "doers do", niin joku roti siihen tekemiseenkin. Oli itse mitä mieltä tahansa homoista tai kuinka oli vitsiksi/testiksi tarkoitettu, niin tuollaiset kommentit sattuvat varsin pahasti työnantajan nilkkaan. Jos vaihtoehtoina ovat tuon tasoinen tekeminen ja tekemättömyys, niin jälkimmäinen on kaikin puolin parempi.
   
 19. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tietenkin uutisoidaan heti, kunhan saadaan tiedote ja muu kirjoitettua. Kokouksessa lienee sen verran tiukkaa asiaa, ja mahdollisesti joitain muitakin käsiteltäviä asioita kerran koolla ollaan, joten voihan se olla vaikka menossa vielä.

  Tai sitten aamulla kerrotaan, pakkohan kokouksen kulusta on jotain kertoa mahdollisimman nopeasti. Aamulla tulee vähän ennen yhdeksää, jos ei tänään enää ehdi.
   
 20. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Työsuhteen päättämisessä pitää kuitenkin aina konsultoida lakimiehiä, jotta homma menee varmasti oikein. Sitten kirjoitellaan tosiaan tiedotteet ja ilmoitetaan Valavuorelle asiasta. Näkisin kuitenkin että tämän päivän aikana päätöksen on tultava, jotta vahingot saadaan rajattua tehokkaasti.
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Oli sitten twiitattu vitsinä tai ei, mutta eihän nyt urheiluseuran toimitusjohtaja kertakaikkiaan voi päästellä tuollaisia sammakoita suustaan julkisesti. Siinä kärsii seuran imago, ja siitä kärsivät myös fanit. Eihän tuollaisesta urpoilusta voi olla mitään muuta seurausta, kuin potkut. Valavuoren luottamus on seuran sisällä mennyttä.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2016 klo 18.55
 22. Beergenheim20 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Jokerit, OJ
  Kenkää tuli. Oikea ratkaisu etten sanoisi
   
 23. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
 24. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
 25. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ei kai tossa lopulta muita vaihtoehtoja ollut. Tämä teki sentään EU:sta uskottavan siinä mielessä, että siellä oikeasti ollaan rakentamassa jotain jossa yhdellä doerilla ei ole virkaa.

  Ehkä Aleksi oppii seuraavan kerran miettimään kahdesti. Ei sillä, taisi olla kiuas kuumana koko päivän.