Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – Espoo Unitedin monitoimimies

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana mirasane, 24.06.2016 klo 01.30.

 1. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Nyt Espooseen on syntynyt uusi fuusioseura, jonka alla toimivat ainakin jääkiekko ja koripallo. Koripallon pariin on palkattu urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori, joka omien puheidensa mukaan hallitsee lähes lajin kuin lajin ja on tämän maan kovimpia urheiluilmiöiden rakentajia.

  Kysymys kuuluukin, miten pitkään Valavuori pysyy pelkän koripallon parissa vai alkaako hän ottaa ajan myötä roolia myös jääkiekon puolella. Loimaalla Valavuori loi NBA-tasoisia ottelutapahtumia ja kannatuskulttuuria, joten eiköhän häneltä onnistuisi myös NHL-tasoisten ottelutapahtumien loihtiminen Mestikseen.

  Mutta voiko Valavuorella olla siis oikeasti annettavaa EU:n jääkiekolle vai onko hän pelkästään riskitekijä tai imagorasite, joka olisi syytä pitää kaukana jääkiekkopuolesta?
   
 2. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Lupaan syödä hatullisen paskaa sekä esittää julkisen anteeksipyyntöni Hanelle mikäli koko Espoo United Basketballia on viiden vuoden päästä olemassa jos Han saa Doeroida siellä peräsimessä vähänkään kauempaa.

  Ei voi muutakun ihmetellä ja hattua nostaa millä helvetillä tämä janari keplottelee itsensä jo seuraavaan paikkaan ennenkuin edellisen seuran arkun päälle on keretty edes mullat laskea.
   
 3. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Eikö tämä ketju pitäisi olla "muu urheilu" otsakkeen alla?
  Valavuorihan on EU:n koripallo puolella.
   
 4. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Siellä se istuu samoissa palavereissa Jussin kanssa, jota lienee hännystellyt jo pitkään. Vaikuttaminen ei varmasti jää vain koripalloon.
   
 5. Nikke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Luuleeko siis joku että Han aikoo pysyä vaan koriksen puolella? Jätän ensi viikkoon omat analysoinnit koko tästä casessa mutta se että Han on mukana on minulle suurin miinus koko tästä United-hässäkästä.
   
 6. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Lainaus:
  Tämä. Valavuori tulee aika varmasti olemaan koko EU (uhhh) brändin sanansaattaja ja aika varmasti myös lätkäpuolella säätäjänä. Hyvässä ja pahassa.
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Mikä viittaa tähän? Aika varmanoloista tekstiä. Tuollainen huutelu, että tulee olemaan EU brändin sanansaattaja ja aika varmasti myös lätkäpuolella säätäjänä on aika kova syytös ilman näyttöä.
   
 8. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Mikä ihmeen syytös? Valavuori nyt vaan on semmoinen hahmo, että tykkää paistatella mediassa ja FU ottaa tästä varmasti kaiken irti.
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Fuck You too! No varmasti. Se että ottaa mediasta kaiken irti ei tarkoita, että hän toimii myös operatiivisesti jääkiekon parissa. Eiköhän tuo yhteistyö koriksen ja lätkän sekä pelkästään koriksen operointi vie ihan tarpeeksi Valavuoren aikaa. En oikein jaksa uskoa, että kaverilla on aikaa tehdä tuo kaikki.
   
 10. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Siis seuran toimihenkilöiden valintaprosessissa olisi Jussin pitänyt muistaa kysyä fan-clubi(e)n mielipide... kelpaakohan some-vastaava tai Pakaslahti ?
  Yritän ymmärtää.
   
 11. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Missä näin lukee?

  Mä en oikein ymmärrä sun viestejä, mutta tunnetko Valavuoren "saavutuksia" juurikaan? Onko sun mielestä pätevä henkilö niiden perusteella? Perustele.
   
 12. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Eli mielestäsi sellainen henkilö on sopiva tuohon työhön, joka on hyvin suurelti ollut tekemisissä kolmen eri seuran alasajossa. Kaksi konkurssiin ja yksi saatiin pelastettua, mutta menehtyi myöhemmin vammoihinsa.

  Mahtaisit olla erinomainen yrittäjä.

  Koska Velkavuorella ei ole hiuksia päässä, niin niska-perse otteella tuo pitäisi nakata vittuun suomalaisesta urheilusta.
   
 13. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Ei se suoraan lue jossain lauseessa mutta kun lukee näitä kommentteja Jussista ja Valavuoresta niin tuo kuvahan siitä tulee. Eiköhän ennen joulua ole jo fanien toimesta todettu Pakaslahti huonoksi UTJ:ksi.

  Mun mielipiteellä Valavuoresta ei ole merkitystä enkä ala täällä levittelemään mutu-juttuja. Kritisoijat täällä "tuntee" Valavuoren juorujen ja IltaPulu-lehtien kautta ja on tosi reilua "suolata" toisen osaaminen vaikka ei koskaan ole itse tehnyt vastaava duunia. Mutta tämähän on nyky-meno somessa, kiusataan nimimerkin takaa.
   
 14. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Valavuorella on menossa offline-vuosi. Aikaa perheelle.

  Katso missä kaikessa mies on ollut mukana. Syksyllä tulossa vielä täysin uudenlaista koriskouluakin.

  Kun offline-vuosi loppuu niin mies pyörittää molempia Espoo United - joukkuetta, houstaa Perälän ja Donald Trumpin kanssa tv-showta, rakentaa Loimaalle korishallin, perustaa puolueen ja yökerhon sekä tietysti olympiaurheilijoiden tallin. Sivussa toimii vielä agenttina parille urheilijalle.

  Aikaa riittää vielä Twitterissä notkumiseen 24/7 100-0.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Vaikka aikaa ei riittäisikään tuohon kaikkeen, niin tuo Valavuori vaikuttaa juuri sellaiselta tyypiltä, jonka pitää olla työntämässä lusikkaansa ihan jokaiseen soppaan. En voi välttyä ajatukselta, että hän, tai siis Han, olisi vahvasti mukana myös Unitedin lätkäpuolella, halusitte tai ette. Olihan hän omien sanojensa mukaan myös tekemässä taktisia ratkaisuja otteluissa edellisessä projektissaan korispuolella, vaikka tuo ei voinut millään muotoa kuulua hänen vastuualueeseensa. Seuraavaksi hän varmaan rakentaa ratkaisuotteluissa ylivoimakoostumuksia EU:lle.
   
 16. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Valavuori on tosissaan työntymässä jokaiseen soppaan. Nyt Instagramissa pistänyt kuvan missä vetämässä kentän viivoja illan Honka - FC Espoo matsiin. Odotellaan vaan ilmaantumista lätkäpuolelle. Rummut Saksasta ja läpsyt ym. ei yllättäisi.
   
 17. Tamin Jaguar Jäsen

  Katsotaan nyt, kestääkö Hanen into ja pitkäjänteisyys kiekkokauden alkuun asti.
   
 18. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tähän on pakko napata kiinni ihan yleisellä tasolla: Oletko koskaan kuullut tai nähnyt urheilutoimenjohtajaa tms, ketä ei olisi haukuttu kenenkään toimesta missään vaiheessa?
   
 19. Ruoppaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pääkaupunkiseutu
  Tältä Twitter tililtä voi jokainen katsoa, minkälaisia saavutuksia tai pidettyjä lupauksia on Valeksin CV:ssä:

  Antti Rautakallio (@ARautakallio) | Twitter

  Onpas aikaansaapa mies, ei voi kuin hämmästellä.
   
 20. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Ei oo pakko ottaa mutujuttuja:

  "Jos kokisin Bisonsin uppoavan, en lähtisi mihinkään. Bisons selviää kyllä ja tarina jatkuu."
  - Aleksi Valavuori 6. kesäkuuta kello 21:59.
  mutta:
  "Loimaan Bisonsin pudottaminen miesten koripalloliigasta ratkesi lopullisesti vasta eilen maanantaina. Koripalloliiton mukaan seura ei hoitanut lisenssiehtojen mukaisia velvoitteitaan määräaikaan eli toukokuun viimeiseen päivään mennessä, eikä sen jälkeenkään." -yle

  Samaa valehtelupaskaa kuin Bluesin omistajat suolsivat viime kaudella, mutta Valavuoren suusta tuommoiset jutut on okei? Entä miten tämä ilmoitus Valavuoren offline-vuodesta. Linkissä kuvakaappaus Valavuoren twitteristä.

  Suvi Mikkosen Sports Managerinahan Valavuori toimi myös:
  Mikko Marttinen Twitterissä: "@Valavuori Tule kuuntelemaan ne nauhat niin tiedät onko korjattavaa. Suvi Mikkonen on hieno urheilija, älä vie huomiota häneltä. Tämä tästä."

  Mun on vaikea nähdä Valavuorta minkään vakavasti otettavan seuran taustalla pyörimässä.
   
 21. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Ok, tämä oikeuttaakin sitten vaikka mihin. On hieno perinne.
  Alkaa tämä fanin näkökulma pikkuhiljaa avautumaan. Seurassa työssä olevat ja vapaaehtoiset on osaamattomia luusereita mutta kannatetaan silti seuraa, tais siis logoa ja nimeä... paras osaaminen on faneilla.
  Sitten vielä ihmetellään että yhteistyö ei omistajaportaan kanssa mene oman mielen mukaan.
  Joo, ei mulla muuta. Ei käy kateeksi seuratyöntekijöitä. Aika kova intohimo pitää olla kuin tällaisen paska-myrskyn keskellä tekee hommia.
  Hyvät kesät vaan kaikille, tasapuolisesti.
   
 22. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Mullekin alkaa aukeamaan, että sun kanssa keskustelu on käytännössä mahdotonta. Heittelet väitteitä ilman mitään pohjaa ja kun joku on eri mieltä, niin kyseinen mielipide on väärä.

  Mikä tekee Aleksi Valavuoresta hyvän henkilön Bluesin taustajoukkoihin? Keitä vapaaehtoisia on haukuttu? Kannattaa ehkä tutustua Valavuorta koskeviin keskusteluihin, niin aukeaa muidenkin kuin Blueskannattajien mielipiteet miehestä.
   
 23. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Voi hyvää päivää, miten joku voi taas ymmärtää asiat väärin... Pointti oli siinä, että ainahan joku valittaa, tekisi kaverit toimistolla miten hyvää duunia tahansa. Kannattaa vähän höllätä sitä pipoa otsalta, hellettä kun näyttäisi taas pitävän.
   
 24. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Vaikka aika täysin olenkin Espoo Unitedia vastaan, Valavuori on mielenkiintoinen persoona. Sekä hyvässä että pahassa.

  Uskaltaisin väittää, että oikein ohjattuna hän kyllä voi olla todellinen voimavara. Paljon huomiota ja hypeä ainakin pystyy luomaan. Jos vaan joku pystyy pitämään sopivasti ohjaksissa ja keskittyneenä olennaiseen, en ollenkaan pidä ratkaisua tuhoontuomittuna. Ei kukaan pysty ihan rehellisesti sanomaan käsi sydämellä, ettei Valavuorella olisi mitään osaa tai arpaa Susijengi-ilmiössä. Tai, että Nilan/Loimaa Bisons olisi ollut pelkästään floppi.

  Suurin ongelma Valavuorella tuntuu olevan tuo liian aikainen hypetys ja taipumus pitää liikaa rautoja tulessa samaan aikaan. Ja tietysti se, että fyrkkaa nyt menee enemmän kuin tulee - ei ole ihan realismi aina mukana ennusteissa.
   
 25. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ja lista on pitkä kuin nälkävuosi tuota ennenkin (Tapahtumat Hongassa ja ToPossa). Ne vain tapahtui kaikelta julkisuudelta piilossa, kun ei ollut twitteriä tai facebookia.

  Lähteen paljastumisen uhalla en uskalla sen tarkemmin avata (ainakaan vielä) tapahtunutta, mutta Loimaallakin Valavuori onnistui kusemaan omiensa nilkoille heti ensimmäisinä vuosinaan.