Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – Espoo Unitedin monitoimimies

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana mirasane, 24.06.2016 klo 01.30.

 1. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Tätä olen myös ihmetellyt ja paljon. Siinä mielessähän tämä oli hyvä kohu että tuo asia saatiin sillä hoidettua oikealle tolalleen. Toivottavasti löytävät jonkun pätevän ihmisen tilalle.
   
 2. Sienihattu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ymmärrän jos ei pidä jonkun henkilön ulostuloista, mutta ihannoimalla vielä huonommalla maulla varustettua anonyymiä stalkkaajaa? Helvetin "huikeeta", not. Taitaa olla teinipojilla huikea mancrush Hannu Hanheen.

  Ollaan silti ihmisiä ihmisille.
   
 3. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllähän Valavuorella koriksen puolella on iha hyvät näytöt Loimaa Bisonsin ajoilta. On myös yleensä esiintynyt edukseen julkisuudessa, joten mielestäni ihan pätevä valinta siinä mielessä.
   
 4. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Niin, tuosta ensimmäisestä heitosta Valavuori olisi vielä voinut selvitä "vitsi vitsi" kommentilla, mutta kun kysyttäessä vastaako lausuntonsa myös EU:n linjaa toteaa "¨kyllä, meille ei homoja palkata", niin potkut olivat sinetöidyt. Vitsi korttia ei tuollaisen jälkeen voi enää pelata.
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aleksi "twitter" Valevuori.

  Aina miettinyt että miten joku ehtii olla niin paljon somessa (Twitterissä) kommentoimassa milloin mitäkin.
   
 6. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Lainaus:
  Ei tarvitse olla erittäin varovainen. Jos sanoo, että "meille ei homoja palkata", niin kyse ei ole enää mistään pikkujutusta. Tämänhän tajuaisi jo ala-astelainenkin. Tietysti jos ollaan tukevasti kolmannella promillelukemalla, niin ei järki kulje enää niin kirkkaasti. En voi lakata ihmettelemästä, miten kukaan tuossa asemassa oleva ihminen voi tuollaista laukoa. Julkisesti. Tuskin kannattaisi edes missään pienemmässä piirissä firman ja sidosryhmien sisällä. Mutta sitä saa mitä tilaa. Valavuori on ikuinen epäonnistuja, kaikki mihin koskee, muuttuu paskaksi ennemmin tai myöhemmin. Espoo päätti jostain kumman syystä herran palkata vaikka track record oli tiedossa. Kuka on seuraava palkkaaja?

  Lainaus:
  Kommentit antavat vääristyneen kuvan, koska Aleksi päivystää ja poistaa saman tien kaikki negatiiviset kommentit. Isosta massasta löytyy aina vajakkeja ja perseennuolijoita, jotka kommentoivat positiivisesti ja joiden kommentit jätetään näkyviin.
   
 7. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Niin oli Mika Turusellakin LrNMKY:n ajoilta, mutta sillä ei ole paskankaan merkitystä, jos kummassakin tapauksessa hinta niille "näytöille" on usean sadan tuhannen euron velat. #JustSaying
   
 8. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Näitä parodiatilejähän on Twitter täynnä ties kenelle julkisuuden henkilölle, Ihan hauskaa settiähän tuolla nyt oli. Huumoriruuvia nyt edes vähän auki siellä.
   
 9. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Ja näiden "näyttöjen" pohjalta Bisonsia ei enää ole. Ja tunnetustihan Salonojakin nousi takajaloilleen kun kuuli jonkun(oletettavasti Valavuoren) neuvotelleen jo kesällä EU:ta VTB-liigaan, vaikka Bisonsin tuhon yhtenä suurimmista tekijöistä oli juuri tuo VTB:ssä pyöriminen.
   
 10. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Jospa United alun alkaenkin oli Valavuoren idea. En ihmettelisi yhtään.

  Onhan tämä surullista moneltakin kantilta. Kenties jonain päivänä joku Valavuoren hullu mahti-idea onnistuu. Siihen asti nöyrästi eteenpäin.
   
 11. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  No enpä tiedä, Mikan tuntevana voin sanoa että hän kyllä teki täydellä sydämellä ja intohimolla duunia Namikan eteen, kuten tekee myös toinen koripallopiireistä tuntemani Mika eli Numminen. Suomi nyt vain on talouslamassa eikä se ongelma tuosta vain ratkea.
   
 12. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  En epäile sitä, mutta jos tuloksena on vuonna 2010 oikeudenkäynti ja 5kk ehdollista kolmesta veropetoksesta ja tuottamuksellisesta kirjanpitorikkomuksesta, niin eihän se nyt putkeen mennyt. Ja Suomi ei ollut talouslamassa vuonna 2006-2008, kun nämä teot tehtiin.

  Vai hyväksytäänkö "Rapatessa roiskuu" -selitys?

  Ei liity suoranaisesti Valavuoreen...jatkakaa...pahoittelen offtopicia.
   
 13. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Sehän on täällä viimeisen vuoden aikana nähty, ettei talousrikoksilla ja kusettamisella niin väliä ole kunhan on sydämellä touhussa mukana.
   
 14. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Ryhdikäs päätös Espoolta. Hyvä Aro ja Jussi!

  Nämä äijämäiset kommentit mitä täällä on nähty voi jättää omaan arvoonsa. Oletettavasti nämä kommentoijat ovat just näitä mv-lehden lukijoita, joita en halua nähdä yhtään missään.
   
 15. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Siitäkin huolimatta että asia on minusta saanut kohtuuttoman suuret mittasuhteet, paisutan sitä vielä yhdellä viestillä. Sitten lupaan olla kirjoittamatta enää tästä aiheesta.

  Espoo Blues teki ryhdikkään ja nähdäkseni ainoan oikean ratkaisun. Siinä painoi varmasti sekin, että kyse on uudesta organisaatiosta joka on vasta luomassa omaa imagoaan ja muodostamassa yhteisöään. Tässä mielessä pidin alun alkaenkin Aleksi Valavuoren palkkaamista organisaatioon huonona asiana; kohtuuttoman suurena riskinä sillä hänellä on taipumus ajautua jatkuvasti kohusta kohuun. Mielestäni Valavuori ei soveltunut lainkaan siihen konseptiin jota nyt on lähdetty rakentamaan.

  Tämä oli myös hyvä esimerkki siitä mediaympäristössä, jossa yritykset nykyään elävät. Siihen on vain sopeuduttava. Sosiaalisessa mediassa toimimisesta järjestetään asiantuntevaa koulutusta, jota kannattaa hyödyntää. Eivät yritykset voi jättää reagoimatta tällaisiin tapauksiin vain siksi että välttyisivät "VITTU TAAS MITÄ MIELEN PAHOITTAMISTA JA HOMOTUSTA" -tyyppiselta palautevyöryltä ihmisiltä joiden facebook -profiilissa lukee elämänkoulu.

  Sitten tämä henkilö Aleksi Valavuori. Minusta hän antoi hyvän kommentin potkuista. Pahoitteli käytöstään ja harmitteli että mokasi tilaisuuden jonka organisaatio oli hänelle antanut. Aika monelle varmasti on työelämässä, opiskelussa tai yksityiselämässä sattunut tilanteita joissa itsellä on ollut suuret odotukset oman jatkon suhteen. Sinut on syrjäytetty työtehtävästä johon olet ladannut suuria odotuksia, olet päntännyt vuoden pääsykokeisiin ja jäätkin rannalle. Sellainen sattuu, varsinkin jos olet tunteikas ihminen. Olen kokenut. Kukaan ei varmasti kaipaa eikä ansaitse silloin lällättelyjä ja ivallisia kommentteja. Ei sellaisia ansaitse mielestäni nyt Valavuorikaan. Potkut tuli aiheesta, case closed ja hyvää jatkoa kaikille, myös Aleksi Valavuorelle.
   
 16. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Hyvin puhuttu. En usko, että Aleksi on pahaa tarkoittava ihminen. ADHD ja Twitter ei vaan ole hyvä yhdistelmä. Enkä siis tiedä onko Aleksilla tuota kyseistä vaivaa, mutta minulle on muodostunut mielikuva melko rauhattomasta kaverista, jolla on jatkuva tekemisen tarve.
   
 17. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
 18. Bª™ªN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Puhis
  Lainaus:
  Hyvin kirjoitettu, minustakin aivan oikea ratkaisu ja vaikka en Doersistä pidä on Aleksi Valavuori mielestäni myös hoitanut jälkipelin (potkujen jälkeen) melko hyvin.

  HYVÄ BLEG!
   
 19. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Otetaas nyt pariin kohtaan kiinni näin ulkopuolelta. Korostan heti alkuun, etten tätä EU kuviota erityisen hyvin tunne, enkä varsinaisesti Valavuoren faneihin lukeudu.

  Mutta ei tämä ollut pelkästään virhepalkkaus EU:lta, ei noin yksiselitteisesti. Jälkikäteen ajatellen toki on myönnettävä, että tämä olisi pitänyt kyetä ennustamaan. Mutta nähdäkseni Salonojalle ja EU:lle Valavuori oli enemmän High risk - High reward -tyyppinen rekrytointi. Jos Valavuorella on ylipäätään jollekin seuralle annettavaa, niin se on juurikin alkuvaiheessa identiteettiään etsivälle/kohentavalle seuralle kuten EU:lle. Nuo menneet projektit ovat kaikki lopulta epäonnistuneet, mutta jos nyt katselee vaikka tuota Bisonsin historiaa, niin saihan Valavuori siihen hetkeksi rakennettua käsittämättömän hypen Loimaalaisen jengin ympärille. Vauhtisokeus iski kuten aina ennenkin ja konkurssi oli tuloksena. Vastuuta rahankäytöstä Valavuorelle ei missään nimessä saisi antaa, kukaan.

  Se mitä yritän sanoa, on että Valavuori oikeassa roolissa olisi voinut olla EU:lle oikeasti hyödyllinen osa. Vastenmielinen opportunististinen populisti ja mitä kaikkea Valavuori onkaan, niin kaikkialla missä Aleksi on ollut, on puhetta jengistä riittänyt ja ainakin jonkin verran löytynyt jengiä hallille. GM:n vastuu oli nyt liian suuri. Valavuori vain tarvitsisi siihen yläpuolelleen jonkun pitämään liinoista kiinni, ettei vauhtisokeus pääse iskemään. Mutta näyttöjen perusteella Valavuori olisi mahdollisesti vallankin pätevä tyyppi tapahtumatuottajana, ottelutapahtumien kehittäjänä ja tietyin rajoituksin myös markkinoinnin osana.

  Salonojan virhe oli antaa Valavuorelle liian vapaat kädet ja nyt riski realisoitui. Valavuorella olisi varmasti annettavaa suomalaisessa urheiluskenessä, jos tajuaisi hiukan nöyrtyä ja löytäisi oikean seuran ympärilleen. Valavuori ei voi olla seuran "kasvot" tai ylimmällä päättävällä portaalla. Hypeä rakentamassa varmasti toimiva palanen, kunhan joku vieressä muistuttaa, että homofobista elämäm koululaisille flirttailua ei sovi harrastaa seuraan yhdistettävillä sometieleillä. Harva "urheiluvaikuttaja" Suomessa kykenee herättämään puhetta seurastaan samalla todennäköisyydellä kuin Valavuori.

  EU:lta nämä potkut olivat tosiaan ainoa oikea ratkaisu. Nuori seura etsii identiteettiään ja vakiinnuttaa arvojaan. Valavuoren jatkaminen olisi ollut "hiljainen hyväksyntä" miehen twiiteille, mikä puolestaan olisi asettanut EU:n kehittyvät arvot "hieman" kyseenalaiseen valoon. Urheiluseuran GM ei anna julkisia lausuntoja yksityishenkilönä. Tämän Valavuori unohti ja taisi oppia hiukan kovemman kautta sen sananvapauden mukana tulevan vastuun merkityksen. Hiukan käy myös sääliksi kaveria. Tuo eilinen some-myrsky oli täysin yliampuva nyt tehtyyn nähden. Tuossa taisi vain purkautua ihmisiltä Valavuoren herättämät kaunat hieman pidemmältä ajalta. Tietynlainen nöyryys jo aiemmin olisi säästänyt Valavuoren eilen suurimmalta. Tsempit vaan Allulle jatkoon. Toivottavasti löytää duunia vielä urheilun parista, kun siitä selvästi pitää. Suomalaisen urheilun kannalta toivon, että kukaan ei anna vastuuta seuran johdosta tai rahoista enää Aleksille.
   
 20. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
 21. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
 22. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
 23. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
 24. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
 25. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Perun puheeni. Ei hyvää jatkoa Valavuorelle. Ei se näköjään oppinutkaan mitään.