Meillä ei syödä jäätelöä eikä ole lapsia. Kaikki on päin persettä
Meillä ei syödä jäätelöä eikä ole lapsia. Kaikki on päin persettä
Tässä pitää tietenkin ottaa huomioon ampuma-asento. Jos ammutaankin nurinperin, niin jäätelöt lentävät pitkin selkää.Jos se munakin on päin persettä niin ota pari naksua tähtäintä alaspäin niin saattaa tulla tulosta.
Tässäkin on kyllä monta koulukuntaa, joista mannermaisen ajattelun mukaan jäätelöä ei ammuta mihinkään vaan se nautitaan suun kautta. Tällöin jäätelön jäähdytysvitamiinien ajatellaan jakautuvan tasaisemmin kehoon ja vähentävän bioresonanssia. Suomalaisen koulukunnan mukaan ainoa tapa on ladata ase persereiän kautta, ja ampua se sitten selkään tai reisille, jolla tavoitellaan mekaanisempaa voitelu- ja jäähdytysefektiä. On myös mahdollista käyttää rasvaprässiä jolla jäätelö annostellaan suoraan nippaan.Tässä pitää tietenkin ottaa huomioon ampuma-asento. Jos ammutaankin nurinperin, niin jäätelöt lentävät pitkin selkää.
Ei sillä oikeastaan ole väliä, kunhan kyseessä on Ingmanin Creamy Mudcake tai muu saman tuoteperheen jäätelö.
Tällöin kannattaa ottaa ihan perus vaniljajäätelöä mielestäni. Turha maksaa suklaasta extraa.Tämä kaino pyyntö johtuu siitä, etten vahingossa yritä survoa ingmanin jäätelöä vaimoni perseeseen, jos kukaan ei oikeasti tarkoittanut sitä. Saattaisi tulla nyrkkiä. Eikä ainakaan lapsia. Enää koskaan.
Huoh, eikö tästäkään asiasta voi jatkoajassa keskustella ilman hirveää hiusten halkomista?Voisitteko muokata viestejänne sen verran, että laittaisitte jonkun koodin, josta selviää, missä viestissä tarkoitatte jäätelöllä jäätelöä ja missä viestissä spermaa?
Lidlissä myytävät perinteiset tms. (sellaiset joissa näkyy vielä perunan kuorikin) perunalastut ovat aivan mielettömän hyviä. Hintaa pussillisella joku 1,30 euroa, hakkaa hinta-laatu -suhteeltaan Keskolla ja S-kaupoissa myytävät verrokkinsa Kartanon perunalastut 100-0.
Nythän on oltu oikein löytöretkillä, jos näitä aiempia viestejä tuijottaa. Kuitenkin, kotimainen uusi peruna, siikli lajikkeena, on kesän avausruokaa parhaimmillaan. Haistakaa karppaajat vittu.
Nythän on oltu oikein löytöretkillä, jos näitä aiempia viestejä tuijottaa. Kuitenkin, kotimainen uusi peruna, siikli lajikkeena, on kesän avausruokaa parhaimmillaan. Haistakaa karppaajat vittu.
Siihen kylkeen paahtograavattua lohta. Toimii.
Graavilohi on toki tuttua, mutta mitä/millaista on paahtograavattu lohi?
Graavilohta käytetään vajaa minuutti kuumalla pannulla nahkapuoli ylöspäin. Olen tehnyt monesti itse alusta loppuun. Todella, todella hyvä makuyhdistelmä.
EDIT: tarkoitus ei ole siis kypsyttää graavilohta pannulla vaan ainoastaan sen pinta jolloin saadaan upea makujen yhdistelmä graavilohesta ja paistetusta/grillatusta lohesta.
Tämä paahtograavaus oli minullekin ihan uusi termi
Täsmennetään vielä että oikea termi on grillattu graavilohi.