Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ässien markkinointi ja ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 10.09.2014 klo 20.33.

 1. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Porissa oli 3600 katsojaa ensimmäisessä? Toinen oli lähes loppuunmyyty.
   
 2. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kuopion yleisömäärä tänään oli lievästi vähemmän kuin olisi voinut toivoa, mutta oli se kuitenkin yli 3800 eikä suinkaan 3200, ja on siinä pieni ero. Varmaankin lauantain peliin muutenkin useampi valitsee jo etukäteen tulevansa.
   
 3. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Nussitaan nyt sitten alamittaisia välimerkkejä oikein luvan kanssa.... Sanotaan nyt sitten että HPK:n ja Valtran välisessä ottelussa oli sen 3200 maksanutta, vaikka sentään pelataan pleijareita. Yleisökapasiteetti lienee sielläkin jossain 4½ tuhannen nurkilla.
   
 4. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Milloinkohan kausikortit tulevat?

  Jyp näyttäisi seuraavan Ässien esimerkkiä edellisiltä vuosilta, ja laittoivat jo ensi kauden seisomakausikortit myyntiin 99€:lla.
   
 5. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Nyt meillä on sitten liigassa kaksi konkurssiseuraa. Niinhän tuo meni erään, nykyisin jo palstalta poistuneen, Sport-fanin mielestä. Halvat kausarit aiheuttaa talousvaikeuksia ja perikadon.

  Eiköhän nuo tule huhtikuun puolen välin tienoilla tai heti toukokuun alussa?

  Mitenkäs nuo Perttulan mainostamat ympärivuotiset uudet business-kuviot mahtavat edetä? Tuleeko Fc Ässät? Patafestarit?
   
 6. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Varmaan tällasta voitu joskus kokeillakin, mutta tuli vain mieleen...

  Korisliigassa alkaa tänään puolivälierät. Salon Vilpas jakaa tuhannelle ensimmäiselle katsojalle seuran punaisen t-paidan. Tollanen kiva pikku bonus, joka näkyy sitten katsomon yleisilmeessäkin.

  Playoffseissa, tai jossain teemaottelussa tällaset vedot ei välttämättä olis yhtään hassumpia Isomäessäkään.
   
 7. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Luulis olevan ainakin materiaalia mitä jakaa, sen verran luokatonta sälää on varmaan jäänyt varastoihin vuosien saatossa.
  Olis itseasiassa aika hyvä sauma aloittaa puhtaalta pöydältä noiden fanikamojen kanssa.
  Tää nyt oli vähän tälläi kieliposkessa heitetty vastaus
   
 8. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  Toivottavasti tässä kuunneltaisiin faneja ja nimeä FC Ässät ei tulisi koskaan käyttöön.

  FC Isomäen Legenda, FC Karhut, FC Hitsarit, FC Patasydän, you name it, mutta Ässät jääköön käyttämättä.
   
 9. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Toivottavasti Porin Ässät saapuisi myös viimein takaisin viheriölle, niin pääsisi seuraamaan suosikkijoukkuettaan ympäri vuoden. Mitään muovisia FC-liitteitä ei tarvita kun meillä on jo hieno seuran nimi valmiiksi olemassa. Ässiltä löytyy perinteitä jalkapallon puolelta, niin ihan turhaa sen kanssa alkaa arastelemaan.
   
 10. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  Perinteitä löytyy, mutta siitä ei ole mitään hyötyä, jos jalkapallopuolta pyörittää amatöörit. Toivon sydämestäni, että Ässät miettii tarkkaan, jos focus on jalkapallossa. Moni kiekkoa seuraava seuraa myös jalkapalloa. Ässien ympärivuotinen toiminta on hyvä idea niin kauan, kun kaikkia lankoja pitää käsissä vaan ja ainoastaan Ässät itse, eikä Musan, Popan ja Jazzin talkootyöläiset.
   
 11. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jalkapallo on rahan haaskausta. Sitä ei suomessa saa kannattavaksi. Perttula varmaan tarkoittaa uuden bisneksen luomista. Mallia voi ottaa 50 km etelästä. Kunnon liikevaihtoa tuottava yritys Hc Ässien organisaatioon. Helpommin sanottu kuin tehty. Aitavuokraus ja Lounastoiminta ovat kuitenkin nappikauppaa. Jotain muuta pitäisi keksiä.
   
 12. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Näihän se menee ja tästä puolesta pitäis olla hyvinkin tarkkana. Ässistä saataisiin kuitenkin valjastettua uskottava ykköstykki kun muutenkin Porin jalkapallokentässä ollaan hajanaisessa tilassa ja vetovastuu tuntuu vaihtuvan harvasen vuosi. Nyt varsinkin kun Liiga puppeloi suljettujen sarjojensa kanssa yleisömäärien kärsiessä. Samaan aikaan jalkapallo tekee taustalla tasasista nousua, vaikkakin amatöörimäisyys vaivaa sielläkin monella osa-alueella ja sitä etumatkaa ei olla kurottu ihan siihen tahtiin kiinni kuin olisi ollut mahdollista.

  Tämä olisi kuitenkin satsaus tulevaan siltä kantilta, että voimakkainta ja laajinta seurarakkautta Porissa saataisiin laajennettua ympärivuotiseksi ja kyllä ainakin itselle kateutta aiheuttaa nämä organisaatiot, joilla pyörivät ainakin nämä kaksi päälajia elinvoimaisesti ja joiden kannattajat sujuvasti käyvät katsomassa molempia lajeja.

  Mutta kuten todettua, niin tämä nyt ei varmasti ole niitä rahasampomaisimpia vaihtoehtoja tällä saralla, ainakaan alkuvaiheessa. Lähinnä satsaus tulevaan sillä ajatuksella, mikäli näiden kahden lajin välimatka pienenee toisiinsa nähden vuosien saatossa.
   
 13. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miten niin Liiga puppeloi? Eikös yleisömäärät ole ennemminkin nousussa, Potkupallosarjalla taas päinvastoin, yleisömäärät laskussa taas. Porissa taitaa ennemminkin naisten pesis vetää todella hyvin vuodesta toiseen.
   
 14. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sarjat täytyis ehdottomasti pitää auki ja mennä urheilullisuus edellä. Ja ainakin futiksen puolella tämä onneksi vielä täyttyy.

  Niin, riippuu mihin verrataan mutta aika vaisuhkoilla keskiarvoilla mennään monilla paikkakunnilla, toki sitten muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, jotka ovat pystyneet vahvasti nostattamaan keskiarvojaan, jos puhutaan Liigan joukkueista. Veikkausliigassa TPS vaihtui Kemiin etc, niin taustalta voi löytyä myös monia syitä keskiarvojen elämiseen. Täydet Stadin derbyt taas varmasti mukavasti nostattavat kokonaiskeskiarvoa. Minulle nyt sinällään samantekevää, toivottavaa että peleissä kävisi hyvin väkeä, oli kyse mistä lajista tahansa.
   
 15. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Porilaisessa jalkapallossa pitäisi alkaa puhaltamaan yhteen hiileen niin sen jälkeen ongelmat olisivat ohi. Nyt on liian paljon seuroja jotka tekevät mielummin kiusaa toisilleen kuin halajavat menestystä.

  Ässien pitäisi kuitenkin pysyä omassa lestissään ja antaa futiksen olla siihen vihkiytyneiden laji. Jos jotain pitäisi yhdistää niin ennemmin Pesäkarhut ja Ässät.
   
 16. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Anteeksi maalaisuuteni, mutta mitä vittua tiedustelee Satakunnan Kansa: Miksi ja milloin tästä on tullut Porilaisen jalkapallon juupas/eipäs -palsta? Miten jalkapalli liittyy mitenkään Ässien markkinointiin ja ottelutapahtumaan?
   
 17. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
 18. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aivan mahtava homma! Tulee lähdettyä herkemmin Raumalle katsomaan vierasmatseja. Sitä suuremmalla syyllä siirryn ensi vuonna istumakatsomon puolelle.
   
 19. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miksi?
   
 20. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  En usko, että jalkapallo on Suomessa kannattavaa liiketoimintaa. Joukkueet rakentavat joukkueita nopean menestyksen toivossa ja kokoonpanot muistuttavat muukalaislegionia. En halua, että Ässät on tässä mukana. Jos kotimaisen jalkapallon asema tulevaisuudessa muuttuu huomattavasti järkevämpään suuntaan - mihin en usko - voin ajatella asiaa uudelleen. Nyt suutari pysyköön lestissään.
   
 21. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sitä ei tarvi lähteä toistamaan samoja virheitä mitä muut tekee. Tässä sekasortoisessa vaiheessa voisi muutenkin olla fiksuinta, että ylipäätään saataisiin potkaistua toiminta käyntiin, vaikka se alustavasti olisikin alemmissa divareissa lymyilyä ja sieltä sopivin askelin ylemmäs kohti parempia sarjasijoituksia. Tämä asetelma voi muuttua kuitenkin tulevaisuudessa ja nyt olisi oiva hetki tehdä järkeviä siirtoja tulevaisuutta ajatellen. Hyvä sauma tehdä Ässien asemasta vieläkin vahvempi Porissa kesät talvet kun tutut värit ja logo olisivat esillä ympäri vuoden.

  Siihen muugalaislegioonalaisuuteen paha nyt sanoa juuta tai jaata. Veikkausliiga tuossa ainakin juuri lateli menemään tiedustelua sen osalta, että seuroihin asetettaisiin rajoituksia ulkomaalaispelaajien määrään kokoonpanossa, jotta suomalaisille saataisiin enemmän tilaa ja peliaikaa. Järkeväähän tuokin olisi, vaikka ymmärrettävästi taas esim. HJK oli tätä vastaan, jonka menestyminen varsinkin Veikkausliigan ulkopuolella perustuu ulkomaalaisten laadukkuuteen ja mahdollisesti suurempaan määrään, jollei kotimaisia laadukkaita vaihtoehtoja ole riittävästi tarjolla. Tietysti toivotaan, että tulevaisuudessa niitä laadukkaita pelaajia löytyisi hyvin kotimaastakin, joka heijastuisi tietysti sitten moneen asiaan aina maajoukkuemenestystä myöden.
   
 22. ÄssÄ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nyt on Ässien sivuilla kysely, jolla voi jokainen peleissä käyvä kansalainen kertoa mielipiteensä ottelutapahtumasta. Aika kattavasti oli kerätty lomakkeelle kysymyksiä, sinne vaan laittamaan rasti ruutuun, niin kehitetään pelitapahtumaa.
   
 23. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Loistava kysely. Nyt pääsee ainakin kunnolla ja kattavasti ilmaisemaan mielipiteensä. Kyselyn mainostaminen voisi olla näkyvämpää. Ilman ÄssÄn viestiä en olisi huomannut koko kyselyä.
   
 24. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
 25. Myrvold Jäsen

  99e kausarit siis taas myynnissä, hienoa. Uutuutena 299e kausikortti B-katsomon ja A7 alariveille. Mielestäni hyvä uudistus ja varmasti menee kaupaksi. Tekee hieman alle 10e/per peli, mutta pääsee kuitenkin istumaan. Uskon, että joku "99eurolainenkin" korottaa korttinsa tähän malliin.