Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ässien markkinointi ja ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 10.09.2014 klo 20.33.

 1. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Ässät on selvästi alkavalle kaudelle terävöittämässä markkinointiaan ja kehittämässä ottelutapahtumia. Keskustelu aiheesta on hukkunut toistaiseksi Ässät mediassa ja muihin aihetta etäisesti sivuaviin ketjuihin. Aihe ansaitsee oman ketjunsa.

  Lähinnä SoMessa on jo lanseerattu mm. #yhdessä, #kasitienderby ja #SuomenKovin kampanjat. Pian julkaistaan Ässien twitterin mukaan lista kauden teemaotteluista. Ainakin Karhut 1965 ottelu on luvassa.
   
 2. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Ässät – HIFK tiistaina 28. lokakuuta #Perinnepeli kyllä houkuttaa eniten. LÄTKÄ-URKURI!!!

  Muita teemaotteluita on:

  Ässät – JYP lauantaina 13. syyskuuta #HäkkiTäyteen
  Ässät – Sport perjantaina 26. syyskuuta #PoriPeli
  Ässät – Kärpät lauantaina 4. lokakuuta #Octoberfest
  Ässät – SaiPa perjantaina 17. lokakuuta #PataRisteily
  Ässät – Ilves perjantaina 28. marraskuuta #MovemberFi
  Ässät – Pelicans perjantaina 5. joulukuuta #Veteraanipeli
  Ässät – KalPa lauantaina 13. joulukuuta #PikkujouluPeli
  Ässät – Ilves perjantaina 13. helmikuuta #Karhut1965
  Ässät – HIFK lauantaina 21. helmikuuta #PunainenIsomäki

  Näistä lisää tästä http://assat.com/fi-fi/article/uutiset/teemaottelut-kaudella-2014-2015/190/
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2014 klo 21.06
 3. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Mielestäni hyviä mainoksia ja uusi "isäpoika -lippupaketti" tulee varmasti meillä käytettyä. Ei voi pelkästään siis haukkua, vaan kehua, kun siihen on aihetta.
   
 4. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Karhupeli erityisesti todella hieno juttu ja etenkin se, että Ässät pelaa Karhujen peliasussa. Lisäksi Karhukamaa myynnissä. Täydet pisteet tästä.
   
 5. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Karhupeli on juuri sellainen, mitä keväällä ehdotin. Loistohomma.
   
 6. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Toisaalta tulee aika muovinen kuva mieleen tuosta hössötyksestä, toisaalta taas on hienoa että tälläisiä tapahtumia järjestetään ottelutapahtumien yhteyteen.

  Onko Ässät palkanneet kokonaan uuden markkinointiosaston? Teidenvarsimainokset on helvetin komeita ja nyt nämä ottelutapahtumat. Entä olisiko mahdollista työllistää samat ihmiset fanituote-suunnitteluun?
   
 7. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Just tossa männä viikolla mietin, että huolimatta noista tienvarsikylteistä, jotenkin vaisua ja hiljaista meininkiä. Että jonkun täytys tehdä jotain.

  Ja niinpä näköjään ovat tehneet. Toteuttamista vaille valmis, mutta parhaita ideoita joita tällä saralla on ollut toviin. Panostetaan ja kokeillaan jotain uutta, tehdään tietyistä illoista erikoisempia. Toivon mukaan piristävä vaikutus ja saa ihmiset liikkeelle.
   
 8. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Minun mielestäni nämä teematapahtumat ovat ihan loistava juttu, hienoa että tällaista uutta on saatu funtsittua. Aika pakko olla paikalla näkemässä ensi vuoden puolella tuo Karhu-ottelu, huh!

  Nyt jään innolla odottamaan, josko joku keksisi näistäkin tapahtumista jotain negatiivista sanottavaa..
   
 9. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Kävi itselläkin mielessä, onko konsultoitu jotain ulkopuolista yritystä markkinoinnin suhteen.
   
 10. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Näin ennen kauden kauden avausta on hauska tarttua tuohon Ässät - Ilves otteluun, jossa Ässät pelaa Porin Karhujen pelipaidoilla. Tuosta 1965 vuoden mestaruudesta on kulunut vähemmän aikaa kuin Lukon mestaruudesta, joka on vuodelta 1963. Viidessäkymmenessä vuodessa Lukko on haaskannut mestaruuden uusimiseen enemmän rahaa kuin mitä on Viron valtion bruttokansantuote..On se niin saatanan noloa! :) Kausi alkaa ja poikkaria naamaan! UGH!! :)
   
 11. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Helvetin hyvä idea tuo Karhujen mestaruuden muistaminen. Toivottavasti jatkossa muistetaan myös RU:n mestaruutta samalla tavoin.
   
 12. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 13. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Se mitä ite katselin kuulostais siltä, että menee jonkun muun kuin kiekkoiluun liittyvän otsikon alle. Vai teenkö mä jotain väärin
   
 14. Travel Boss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, RU-38, NHL
  Teemaotteluita on odotettu vuosia ja asiasta on keskusteltu tälläkin palstalla eri ketjuissa. Aivan mahtavaa että maalailut ovat viimein konkretiaa.
  Toimiston puolella asiat selvästi edelleen kulkevat oikeaan suuntaan, eikä laakereille ole jääty makaamaan. Mistä positiivinen ottelutapahtumakehitys on lähtenyt liikkeelle, on vaikea tietysti ulkopuolisena vaikea sanoa, mutta yhtenä tekijänä voisi olla uudehko tapahtumien järjestämisen ammattilainen hallituksessa ja eikös myyntipäällikkökin oli kohtuu tuore vahvistus.

  Joka tapauksessa hienoa kehitystä ja Karhut teemaottelua sekä ensimmäisen edustusjoukkueen teemaottelua odotan suurella mielenkiinnolla - tietysti olettaen samalla että RU-38 saa oman kunnianosoituksensa parin vuoden päästä.
   
 15. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Miltäs muuten näyttää lipputilanne huomisen kotiavaukseen? Luulisi yhdistelmän eka kotipeli + lauantai + hyvältä näyttänyt peli Raumalla olevan inspiroiva yhdistelmä myös irtolipun ostajille..?

  Millaista yleisömäärää tuonne sopisi odottaa, olisin tyytyväinen 4500+ yleisömäärään, mutta olisi kiinnostavaa tietää mitä Ässät on peliin budjetoinut... joku 5000 olisi jo tosi kova juttu.
   
 16. Patamies#72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Vaikea uskoa, että päästään 5000 katsojaan valitettavasti. Istumapaikkoja vielä pikaisella katsauksella satoja myymättä ja mikäli seisomakatsomon täyttöaste pysyy suurinpiirtein viime kauden lukemissa, niin itse en usko yli 4500 katsojaan. Toivottavasti silti seisomalippuja olisi myyty reilu määrä ja yleisöä olisi yllättävän paljon huomenna hallilla. Jos eilen naureskeltiin Lukon hallin "tyhjyydelle", taitaa huomenna olla peiliin katselun paikka!
   
 17. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Miksi? JyP-ottelua ei voi verrata paikallisotteluun Lukko-Ässät.
  Uskon että väkeä tulee. Lukkovoitto tuo lisäkatsojia.
   
 18. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Kyllä nyt perkele saisi sen 4500 olla huomenna. Turussa hankittiin kunnon jengi ja heti oli 10k katsomassa. Porissa päästiin eroon Virrasta, looginen johtopäätös, että yleisömäärä nousee ;)
   
 19. Patamies#72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No onhan se totta, että Jyp ei herätä kyllä vastustajana kummoisia tuntemuksia Lukkoon verrattuna. Mutta oli vastustajan ketä tahansa, niin jos yleisömäärä jää kotiavauksessa lauantaipäivänä alle 5000, niin minusta se Porin kokoisessa kaupungissa kovin hyvä lukema ole.
  Kai oveltakin silti lippuja sen verran menee, että tuo 4500 menee ainakin helposti rikki.
   
 20. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Hienosti oli tehty muuten pelaajaesittelyvideo, höystettynä hyvällä biisillä!
   
 21. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Vaivoin yli 4 100 ihmistä ekassa ottelussa, lauantai, voitto Lukosta alla ja järjestetty myös vähän oheistoimintaa hallin pihalle. Sanoisinko että todella heikko yleisömäärä, mitä olisi ollut ilman voittoa ekasta matsista ja ilman tuota oheistoimintaa?

  Eipä silti, mitä tuolta toisesta ketjusta katsoi, niin esim. IFK:lla maksaa tuoppi olutta 9e ja liputkin 35e. Tuntuu että alkaa seurat hinnoittelemaan yleisönsä kotisohvien äärelle, kun kaikki matsit näet joukkueeltasi n. 30e/kk hintaan, joka vastaa useilla paikkakunnilla yhden pelin lipun hintaa, välttämättä et pääse tuolla hinnalla edes peliin...
   
 22. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  En tiedä, kuinka paljon todellisuudessa vaikutti sää, mutta ajattelin kyllä mökillä ollessani, paljonkohan on illan yleisömäärä.
   
 23. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Juurikin näin. Vakiokasvot käyvät edelleenkin katsomassa kotipelit, mutta satunnaiset katsojat ryyppäävät mieluummin kotona halvalla peliä katsoen. En usko, että Ässät pystyy enää enempää panostamaan ottelutapahtumaan. Tietenkin voittamalla pelejä varsinkin kotona myös katsojamäärä pysyy korkeana.

  Itse pidän Aikuinen+lapsi lippupakettia onnistuneena uudistuksena, 30 eurolla pääsee muksun kanssa peliin istumaan.
   
 24. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Onko tämä jo julkaista jossain mediassa vai vieläkö pantataan toimiston toimesta?
   
 25. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Koitin googletella ja chekkasin Ässien kanavan Youtubesta muttei löytynyt. Jos viime kauden tapaan toimitaan niin videon pitäisi olla netissä parin kuukauden sisään (13.11.13)

  Laitoin kysymystä josko julkistaisivat tuon koko kansan nähtäväksi nettiin. Tuo video musiikkeineen herätti jotenkin melkein samantyylisiä fiiliksiä kuin viime kauden video mestaruuden jälkeen. Hienoja siis.