Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ässien markkinointi ja ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 10.09.2014 klo 20.33.

 1. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Loistavaa! Pidän nykyisestä linjasta, jossa kuullaan asiakasta ja kehitetään toimintaa/tarjontaa jatkuvasti. Milloin nuo normaalihintaiset istumakausarit tulee myyntiin?
   
 2. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Mites muuten kun tuli ostettua tuo playoffkortti ja kyllä siihen nyt kait enemmän jäi jemmaan kuin 99€ ensi kautta ajatellen niin saako siitä vielä jotain hyvityksiä ensi kauden seisomakortin lisäksi?
   
 3. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olen kanssasi isossa kuvassa täysin samaa mieltä. En myöskään usko, että jalkapallon potkiminen Suomessa voisi olla kannattavaa toimintaa. Markkina on liian pieni, ilmasto pohjoisella leveysasteella on vastaan, eikä Euroopan isoille kentille suomalaisilla joukkueilla ole valtavan tasoeron vuoksi mitään asiaa.

  Se pieni plussa kiekon ja pallon symbioosissa voisi olla, että ihmiset saadaan sitoutettua samaan seuraan sekä kesällä että talvella. Sillä on markkinoinnin kannalta tietty positiivinen vaikutus, jos sitä osataan käyttää oikein. Mutta joo, kuten sanoit, suutarin on paras keskittyä siihen ydinalueeseen.

  Salifudis voisi olla se juttu. Se myös todistaa sen, ettei suomalainen kroppa vieroksu palloa, mutta luonnon olosuhteet Suomessa tekevät jalkapalloilusta ylemmällä tasolla silkan mahdottomuuden.
   
 4. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Olosuhteiden taakse ei voi mennä millään muotoa. Kaiken maailman hallit sun muu tovat olemassa, jotta ympärivuotinen pelaaminen sekä harjoitteluolosuhteet ovat kunnossa. Nuorissa on vielä yksilötkin kunnossa, mutta annas olla kun päästään murrosikään ja vähän yli, niin mihin meidän lahjakkaat pelaajat ovat kadonneet? Nii , en kyllä tiedä sitä itsekään. Litmaset, kolkat, enkelmanit, hyypiät sun muut ovat osoitus siitä, että kyllä Suomestakin löytyy talenttia. Ei se Ruotsissa tuo olosuhde juurikaan sen kummempaa ole, mutta aivan erilainne draivi siellä on päällä. Osiottaisin tässä suuresti juniorivalmennuksen suuntaan. Olosuhde on se kaikein heikoin selitys sillä ne ovat kunnossa.
   
 5. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Uusille asiakkaille 99€ kausikortteja on mennyt kaupaksi sen verran hyvin, ettei kaikille vanhoille asiakkaille välttämättä riitä jollei hanki omaansa 2.5. mennessä. Tuohon päivään asti Ässät siis myy tarvittaessa yli sen rajoitetun 1500 alennuskausikortin erän, jos kysyntä niin vaatii. Näin kerrottiin siis kausikorttilaisille tulleessa mailissa.
  Nyt kannattaa käydä kausikortti ostoksilla, ettei jää ilman.

  Päivän Satakunnan Kansassa kerrotaan Suomen mestari VaLePan lähtevän ensi kaudella lentopallon mestarien liigaan. Vammalasta peleille ei kuitenkaan löydy mitat täyttävää pelipaikkaa. Siinä voisi olla saumaa saada VaLePan mestarien liiga karsintapelit, ja mahdolliset lohkovaiheen pelit Isomäki Areenalle. Tämän kauden lentopallotapahtuma areenalla sai käsittääkseni erittäin positiivisen palautteen.
   
 6. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 7. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ässäjohto odotteli varmasti suurella mielenkiinnolla tietoa Ilveksen ulkoilmaottelun taloudellisesta puolesta ja nyt kun siitä saatiin tietoa niin ei ole vaikea ennustaa ettei ainakaan samalla sapluunalla toteutettu tapahtuma tule Porissa toteutumaan. Tästähän oli jossain vaiheessa enemmänkin juttua.
   
 8. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Spurs, Red Wings
  Lainaus:
  Tosin onneksi Ässillä ei ole samanlaista rasitetta mitä Ilveksellä vielä tohon aikaan oli (Sponsvision/Honkalehto), mitkä pitkälti mahdollisti noin perseelleen vedetyn projektin...
   
 9. Tuamas Jäsen

  Voihan tuonkin rakentaa ehdollisena pakettina tukijoille, eli käytännössä sitovat neuvottelut ja klausuuli että sopimus astuu voimaan kun ulkoilmaottelupäätös on sinetöity.

  Ilveksen farssista oppimalla Ässät saa jo useamman satkun etumatkan. Ts. Kausarilla alennus tai tarjoilulipuke, ei ilmaista sisäänpääsyä ja riittävä panostus oheismyyntiin.
   
 10. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Perttula taisi todeta että on tulossa huomattavasti edullisempi vaihtoehto katsomorakenteille, kuin tämä Tampereelle ruotsalaisten toteuttama. Kuka tulevan talven Helsingin tapahtuman toteuttaa? Ruotsalaiset vai juuri tämä uusi vaihtoehto?
   
 11. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Tämä todellakin vahvistaa sen, ettei vahvaa brändiä ole aikaisemmin saatu hyödynnettyä juuri yhtään. Onneksi Perttulakin oli tietoinen tästä jo pestiin tullessaan.
   
 12. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Tosiaan tuo bränditutkimuksen tulos saa kyllä tällaisen perusfaninkin suun messingille. On se vain jumankauta hienoa, että meillä on kannatettavanamme joukkue jolla on identiteetti ja josta ihmiset ovat aidosti tietoisia. Jopa suuri ja mahtava HIFK sai vain aivan hädin tuskin paremman lukeman kuin Ässät. Nyt tosiaan kyse on enemmänkin vain sen brändin paremmasta hyödyntämisestä..

  Pohja on todella hyvä, jolta jatkaa hommia..
   
 13. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä on oikeasti asia, josta on syytä olla ylpeä! Tällaista meriittiä ei ihan heti osteta isollakaan rahalla.
   
 14. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  En halua viedä iloanne pois, mutta tuollainen tutkimus ei oikeastaan kerro yhtikäs mitään. Jos kysymysasettelu on ollut tuo, niin mitä tuo nyt sitten kertoo asiakkaista? Ei yhtään mitään. Se, että brändi on tunnettu ei indikoi millään tavalla, että brändi / tuote olisi asiakkaan näkökulmasta kiinnostava. Ja ainoastaan se asiakkaan maksuhalu ratkaisee.

  Positiivinen asia taas on se, että Ässät on ilmeisesti tekemässä historiallisen hyvän taloudellisen tuloksen viime kaudelta. Kysymys kuuluukin, miksi jääkiekossa edelleen vieroksutaan oikeita ammattilaisia, joita on talous- ja markkinointipuolelle saatavilla? Ovat vielä kaiken hatuksi usein naisia, joille ei tunnu millään löytyvän kiekkoskenestä paikkaa. Tulos kuitenkin puhuu sen puolesta, että Ässissä on tehty johdon suhteen oikeita ratkaisuja ja nyt siellä osataan tehdä rahaa.

  Kun katsoo eri liigaseurojen toimistoja niin aika useastakin eri paikasta hahmottuu aika nopeasti, missä joukkueissa toimistoissa on ammattilaisia ja missä on otettu ns. perinteisiä kiekkomiehiä hoitamaan taloutta ja brändiä. Tyhmäkin arvaa varmaan, kummat sitä brändiä osaa hoitaa ja luoda.
   
 15. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Miki Leinonen Jakkarassa on ent. lätkäjätkä ja tehnyt siitä huolimatta hyvää tulosta. Nybari HIFK:ssa ei ole ent. lätkäjätkä ja tuloksena on katastrofi toisensa jälkeen....
   
 16. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tuosta sen verran, että Ässien nykyinen TJ on ollut virassaan 6 kk. Epäilen, että hyvä tulos on ollut enemmänkin pakon sanelemien asioiden ja säästöjen summa, johon on jouduttu kahden erittäin heikon tilikauden jälkeen tai vaihtoehtoisesti kirjanpidollista kikkailua. Toivon tietysti, että nykyinen TJ omaa kyvyn tehdä Ässille rahaa 50k€/kk, mutta epäilen asiaa vahvasti.
   
 17. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:

  Näinhän se on huhujen mukaan juuri mennyt, eli lainojen maksuaikoja muuteltu huomattavasti pidemmäksi.
   
 18. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Leinonen on kyllä tehnyt ihan kunnon siviiliuran pankkimaailmassa, että työhön on haettu kannukset bisneselämästä soveltuvan tutkinnon kera. Tom Nybondas taas ei ole toimitusjohtaja vaan urheilutoimenjohtaja, toimitusjohtaja on IFK:lla ihan erikseen. Toimitusjohtaja on IFK:ssakin tehnyt hyvää duunia, koska heillä on kyllä talous ja brändi ihan kunnossa kaudesta toiseen. Urheilutoimenjohtajan vastuualueeseen taas ei kuulu taloudenpito vaan joukkueen kokoaminen.

  Tappara on enemmän poikkeus kuin sääntö: Leinonen on hoitanut poikkeuksellisesti kahta vakanssia. Leinonen on jäämässä eläkkeelle lähivuosina ja Tampereella on jo pitkään kulkenut huhua, että Tapolan Jussi hoitaa noita urheilutoimenjohtajan hommia jatkossa ja mahdollisesti organisaation sisältä esim. myynti- ja markkinointipäällikkö (on muuten kova tyyppi) olisi nousemassa toimitusjohtajaksi. Näin voi hyvinkin olla.

  Kyllä Tapparankin toimisto vuosia oli täynnä Jutilaa jne. tekemässä markkinointi ja myyntihommaa, mutta jostain syystä asiassa tapahtui positiivinen kehitys vasta sitten, kun Tappara panosti ihan ammattilaisten verran myyntiin ja markkinointiin.
   
 19. Delkor Jäsen

  Lainaus:
  En ole asiantuntija, mutta lainanlyhennykset eivät tietääkseni rasita tulosta vaan ne tehdään taseen puolella, joten tulos ei lyhennyseriä pienentämällä parane. Lainojen korot käsitellään tuloslaskelmassa ja vaikuttavat siis tulokseen, mutta laina-ajan pidennys ei kuitenkaan pienennä korkoja. Poistojen määrillä (hallista) kikkailemalla voisi tulosta parantaa, mutta kysehän oli Perttulan mukaan sopimusten uudelleen neuvottelemisista. Ylipäätään tulosluvut ovat pelkkää kirjanpitokikkailua verojen määrittämiseksi, kuten jo kaikki taloyhtiöiden yhtiökokouksissa käyneet tietävät. Paljon kiinnostavampia ovat tase ja varsinkin kassavirta-analyysi, mutta julkaiseekohan jälkimmäistä mikään joukkue?
   
 20. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Älä nyt suotta pilaa karhun yllättäen negatiivista huhua!
   
 21. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  :)
   
 22. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  Lainaus:
  No nämä nähdään sitten, kun tilinpäätös julkaistaan. Miten itse ajattelitte Perttulan tehneen käännöksen?
   
 23. Delkor Jäsen

  Lainaus:
  Joko on tullut enemmän myyntiä tai vähemmän menoja tai kummatkin. Lisäksi halli-investoinnin poistoaikataulua on voitu pidentää, mutta tämä olisi pelkkää Excel-rahaa. Pankista yrityksen tilille nostettu laina ei kuitenkaan ole sille tuloa eikä vastavuoroisesti sen lyhentäminen ole menoa. Korkosaamiset yrityksen talletuksista ovat taasen sille tuloa ja yrityksen lainojen korot menoa.
   
 24. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:

  "Käsittääkseni Ässät neuvotteli lainojen osalta uuden ja huomattavasti pidemmän kuoletusajan kuin alkuperäinen suunnitelma oli sekä ilmeisesti rukattiin poistoaikoja myös samalla. Tuolla nyt helposti saadaan tulosvaikutusta jonkun verran. Mutta odotellaan että paperit julkaistaan ja voidaan niistä lukea."

  Tämän tarinan lainasin toisesta ketjusta ja tämän tarinan olen itsekin kuullut.
  Pian näämme mahdolliset kikkailut tai odottamattomat muutaman sadan tuhannen myynnit.
   
 25. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Paitsi että lainojen maksuajoilla ei ole mitään vaikutusta tulokseen.

  Ainoa skenaario jossa laina-ajat vaikuttavat Ässien tulokseen on, jos kiinteistöyhtiö on pidentänyt omia laina-aikojaan ja perii pienempää vuokraa.