Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ässien markkinointi ja ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 10.09.2014 klo 20.33.

 1. Prt Sc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Noniin, saatiinhan tähänkin ketjuun vaivaannuttavaa Ässät-Lukko vääntöä, bravó!

  Eskolan kommentteja en ihmettele, siksi massiivinen jääkiekko kaupunki Turku nykyään on. Saattaisi olla noloa pelata 5000 katsojalle.

  Voisi jopa rohkeasti väittää, että porissa/ympäristökunnissa saadaan liikkeelle väkeä paremmin kuin Tampereella, varsinkin kun kyse on Ilves faneista. Olen edelleen sitä mieltä, että turskan tekeminen vaatisi jo jonkinlaista taitoa kusta kaikki asiat liukuhihnalta.
   
 2. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  1963.
   
 3. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Ei vaan ensi kaudeksi meinaavat sitä ehkä järjestää.
   
 4. Jäässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Sympatiat KalPalle
  Mielestäni juuri show-mieheksi palkatun Jullen kannattaisi vaan pysyä loppuun asti siinä roolissa mihin ollaan palkattu.
   
 5. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Jää vähän nyt epäselväksi mitä tällä viestillä ajetaan takaa, vai ajetaanko mitään? Pikkasen kaipaisi taustoitusta mistä kyse.
   
 6. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olikohan pointtina se, kun Julle heilui mekko päällä kolan kanssa ja tämä tumma neiti huudatteli yleisöä?
   
 7. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Sehän oli showta mitä suurimassa määrin ja tuntui viihdyttävän yleisöä kovasti.
   
 8. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kauhian näköset kintut ainakin, kun katsoin ei niin homolla tavalla!
   
 9. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Ottelutapahtumaan ja isosti talouspuoleen liittyen, olihan tuollainen vaihteeksi lauantai-illan matsi nyt ihan eri maata kuin ti-ke-to pelit mihin tässä on jo tottunut/turtunut. Jotenkin hämmentävä kausi sen suhteen miten vähän pelataan "hyvinä pelipäivinä" Isomäessä. Tai sitten vaan tuntuu siltä.. On se oheismyynti vaan mielettömän haastava rasti noihin arki-iltoihin, ei siitä mihinkään pääse. Ja kun koko tapahtuman ilme on arki-iltoina helposti vähän unelias niin siinäpä sitä on työsarkaa. Tähän liittyy siis se millä mielellä kansakin on yleisesti liikkeellä eikä kaljajonossa tosiaan ole tunkua, ymmärrettävästi.

  SaiPa-pelin UUSI huudatus toimi muuten aika hienosti, jos näitä nyt on pakko vetää niin tuo oli heittämällä kauden highlight. Elikäs se aaltomainen Periksi! - Ei! - Anneta! - MILLOINKAAN!!
   
 10. Takarauta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Sportin Red Army on lähdössä Porin valloitukseen lauantaina. Tulossa kuulemma useampi bussilastillinen väkeä. Saas nähdä hyödyntääkö Pata tätä markkinoinnissaan.
   
 11. Pianisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kaksi bussilastillista tulossa. Se määrä katoaa seisomakatsomoon helpommin kuin silakka uimahalliin mutta saattaa sieltä joku banderolli jostakin näkyä. Ei tuosta invaasiosta vielä mitään isompaa kampanjaa vedetä, mutta kyllä niitä varmaan jollakin tavalla muistetaan.
   
 12. Takarauta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Jaa, no ei Poria kyllä kahdella bussilastillisella valloiteta.
   
 13. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Virallinen vahvistus 25.2.2017 pelattavalle RU-38 mestaruuden juhlaottelulle RU-38/Ässät - Tappara.
   
 14. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  No kai tää tänne sopii, eli mikä tuo VIP nyt nykyään on A-katsomon yläosissa? Ennen sai vissiin kahvin tai jotain erätauolla? En ainakaan yhtäkkiä nähnyt mitään tarkennusta, kun ennen mielestäni jossain ihan luki mitä tuo VIP meinaa.
   
 15. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Vipillä saa ainakin kaffeen ja pullan erätauoilla A-katsomon takaa.
   
 16. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tattista. Mietin tässä menisikö D-katsomoon, koska siinä on kaikki kojut ja juottolat lähellä vai A-katsomoon ilmaisten kahvipullien toivossa.
   
 17. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Katselin eilen hieman Ässien ja Kalpan vauhdikasta ottelua. Sellainen kysymys, että onko Porissa jo pitkään harrastettu ottelun jälkeen tuota, että joukkue huudattaa yleisöä samaan tyyliin kuin Islannin futismaajoukkue viime kesän kisoissa (juu, tiedän, että Islannin futisjoukkue on jostain tuon kopioinut)? Näytti toimivan pirun hienosti myös jäähallissa, ainakin kun se oli täynnä!
   
 18. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Koko kauden on harrastettu. Sinällään hienoa kulttuuria, mutta minuakin häiritsee vain se, että se on jo liian ilmeisen kopioitua, etenkin kun kyseessä on tosiaan jo kopion kopio..
   
 19. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Futiskisojen jälkeen tuo tänne rantautui jossakin vaiheessa syksyä. Ei nyt jaksa muistaa missä vaiheessa ekat vedot oli.
   
 20. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mikä tänä päivänä ei ole kopioitua? Tuolla tavalla jos ajattelee, niin eihän 2000-luvulla tuotetusta musiikistakaan saisi tykätä... No myönnettäköön, että tuo nyt on ihan suoraan kopioitu, mutta mitä sitten? Väärin kannatettu? Hienoahan tuo on. Mahtavaa oli eilen nähdä, miten paljon jengiä on hallissa vielä 10 minuuttia matsin päättymisen jälkeen. Kunhan jokunen nakkikioski, fanimyymälä ja kaljatiski pidetään myös auki, tuo tämä mukavasti lisämyyntiä organisaatiolle. Kyllä hallin pitäisikin olla sellainen paikka, josta ei joka kerta juosta pois. Takavuosina oli aika yleistä, että näki tietyn ihmisjoukon lähtevän matsista jopa pari minuuttia ennen loppusummeria, vain välttyäkseen ruuhkilta. Tuollainen 15-20 minuutin odottelu muuten helpottaa ihan yhtälailla sitä hallilta poistumista.
   
 21. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Vaikka mainitsinkin Islannin futisjoukkueen kopioineen tuon, en minäkään tarkoittanut että siinä olisi jotain väärää. Saati siinä, että Ässät keksi ottaa tuon käyttöön. Kaikki on yleensä jostain kopioitua. Te keksitte tuon Suomessa ensimmäisinä ja kuten sanottua, hienosti näyttää toimivan!
   
 22. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Tulee ihan hemmetin hyvä fiilis aina tuosta, kun otetaan matsin jälkeen HU!- huudot. Huikeeta että tuollainen perinne on syntynyt, tai ainakin toivon että jäisi pysyväksi perinteeksi. Hienoa joukkueen + fanien keskinäistä kanssakäymistä ja kyllähän se nyt näyttää ja kuulostaa iha hemmetin hienolta.

  Sitä fiilistä, kun päästään voitetun G7:n jälkeen välierissä huudattamaan yleisöä noin..
   
 23. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Bernardin idea tuo taisi olla, joten eiköhän sama jatku ensi kaudellakin. Mitä tulee kioskeihin niin kiinnihän ne kaikki on jo loppu-huhuilun aikana.
   
 24. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  No ei ole kaikki. D-päädyssä on ainakin kioski auki.
   
 25. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Siellä pidetään vissiin lehdistötilaisuus ja paitahuutokauppa lopuksi, olisiko se sitten syynä. Seisomakatsomon takana joka tapauksessa kaikki luukut on kiinni silloin.