Ässät finaaleissa 2013 – Tammerkoskesta huuhdotaan kultaa?

  • 70 287
  • 355

Jepu

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC/HC TPS
Vilpittömät onnittelut Ässille ja koko Porille!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut Poriin! Kova suoritus. En olisi kyllä runkosarjan päättyessä vielä uskonut, vaikka sen loppu olikin liitoa siellä suunnalla.

Samalla tietysti hienoa, että budjetiltaan ei niin iso sakki vei mestaruuden, mutta samalla myös pientä kateudenpoikasta, kun meidän oma kausi sujui pitkään niin loistavasti. Joka tapauksessa antaa signaalia, että olematta liigan suuria, voi silti viedä kannun.

Onnittelut siis vielä, kyllä fanien nyt kelpaa. =)
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tänään on HITSAUSPÄIVÄ!

Hienoa Ässät, aivan uskomaton nousu tammikuun tasauksesta Suomen mestariksi!

Vilpittömät onnittelut, oikea jengi voitti!
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Onnea Poriin!! Te jos ketkä tämän olette ansainneet. Huh, kylmät väreet, kun kuuntelee tuota Patasydän biisin laulua Isomäessä. Hienoa!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja taas nostetaan Ässien kunniaksi muutamat Larsenit! Ei nyt kuitenkaan ryyppäämään ruveta, huomennahan on työpäivä ;) Tässä on turha pelistä mitään analyysejä alkaa vetämään, Ässät voitti ja sillä selvä. Tyypillistä oli että Marttisen voittomaali tuli vähän pompun kautta ja näytti helpolta vaikkei sitä välttämättä ollutkaan.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
ONNEA PORI!
Aina hienoa, kun ne "isot" ei voita!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eiköhän tässä olisi jo ihan hyvä syy pitää huomenna "sairaslomaa". Saattaa Porissa olla huomenna muutama muukin "saikulla" ;)

No olisi tässä tapauksessa vähän liian läpinäkyvää.... usko pois vaan ;)
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut!

Ässät on aina 70-luvulta asti ollut minun (kuten monen muunkin HIFK-fanin) laimea kakkosjengi, eli romuluiset maalaisserkut punapaidoissa, ja kyllä oli ilo seurata hienoja finaaleja ja Ässien ansaittua voittoa! Mahtavaa että Vellu tuli ojentamaan maljan!
 

Raato55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota wild
Onnea ÄSSILLE ja teille kannattajille! Olette pojan ansainneet, en muista milloin viimeksi joku joukkue on ollut noin liekeissä koko kevään!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mahtavaa että Vellu tuli ojentamaan maljan!

Tämä vaati varmasti aika paljon Vellultakin. Ei ole pappa paljon Ässien peleissä pyörinyt, siis kotihallissa. Vieraspeleissä on kyllä kuulemma käynyt.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Onneksii olkoon Ässät ja Pori, vittu te ootte tän ansainnut! Suomen ylivoimaisesti paras JOUKKUE vm. 2013.

NAUTTIKAA SAATANA!
 
Viimeksi muokattu:

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Vilpittömät Onnittelut Ässille Suomen Mestaruudesta!

En olisi ikinä uskonut, kuinka paljon jännitin Ässien puolesta näissä loppuotteluissa. Ässät osoitti kaikessa tekemisessään, mitä merkitsee, kun joukkue on hitsautunut yhteen.

Hienoa Ässät ja Pori.

Toivottavasti joskus vielä Turussa nähtäisiin vastaavaa TPS:n toimesta.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Isot onnittelut Ässille Harjavallassa pikkuskidinä kesänsä viettäneeltä Jokerifanilta. T-o-d-e-l-l-a hieno temppu ja viihdyttävällä lätkällä. Kiitos ja kumarrus. Arvostan.
 

10penttiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Habs, Sympatiat NY Rangers
Onnea Poriin mestaruuden johdosta! Ässät on kuitenki se seura joka saa multa eniten sympatiaa joten mestaruus lämmittää mieltä ja paljon! Toivottavasti ei nyt kuitenkaan tarvii kolmeakymmentäviittä vuotta seuraavaa mestaruutta odottaa.
 

Kulmapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teukat, Jokerit, Flyers
Onnittelut Poriin! Länsirannikko on lähellä sydäntä. Huikea joukkue ja sympaattinen koutsi.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Onnea Ässät!! Kerrassaan huikea kausi!

Ja Onnea Jokipoikien kasvatille Sami Mutaselle! Siinä kanssa oikeat kasvot Ässien tarinalle. Pohjalta tähtiin. Sami ponnisti oikein pohjamutasien kautta!
 
Onnittelut Poriin. Loistavat finaalit pelasitte ja upea joukkue teillä oli, joka jätkä painoi loppuun asti. Tuli itsellekin muistoja kun katsoi Vellu Ketolaa ojentamassa nakkikattilaa. Nämä finaalit jäävät kyllä mieleen pitkäksi aikaa.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kippis kaikille patafaneille! Täällä etäkannatettu Ässiä about 20 vuotta ja sinä aikana on kestetty kaikenlaista kurimusta. 2006 käytiin jo lähellä ja tässä se nyt on! Ei voi käsittää... Ottakaa kaikki ilo irti Porissa, nyt on sellainen hetki että kylläpä tekisi mieli olla mukana menossa paikan päällä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös