Ässät finaaleissa 2013 – Tammerkoskesta huuhdotaan kultaa?

  • 70 591
  • 355

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kultajuhlassa torilla Jari Korpisalo bongattu yleisöstä. Paljon riitti kavereita Korpilla.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Ässien mestaruus on hienointa mitä on hetkeen Suomen jääkiekossa tapahtunut. Tai no pari vuotta sitten oli yhtä isot (?) kekkerit Helsingin torilla, mutta kuitenkin. Upea homma ja onnittelut Ässille. Noin hienoja finaaleja en ole hetkeen nähnyt, äärettömän paljon oli jätkillä tunnetta mukana touhussa. Lopunalkua oli tamperelaisten itseluottamus mestaruuteen jo pleijareiden alkaessa.

Hienoa oli myös nähdä entisten "mestisläisten" onnistumisia, mm. Metsola, Elo, Taimi, Mutanen, Leimu.. Kevät olisi ollut täydellinen jos KooKoo olisi vielä harjannut ennakkosuosikki Jukurit finaaleissa. Erityistsempit lähtee Kivelle, tollaiselle kaverille jos jollekin suo kultasuihkut. Tukka-Jukka joutui nyt tyytymään kuivapesuun ja kylmäföönaukseen.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ihanaa saatana! 35 vuotta siinä meni mutta joukkue jaksoi sittenkin loppuun asti. Eipä sitä kukaan tammikuussa uskonut mitä kevät tuo tullessaan. Liian kauan on saanut betonirappusilla todistaa pettymyksiä kaudesta toiseen. Nyt se vihdoin muuttui. Tätä on odotettu. Ja nyt se on saatu. Osa on sen jo varmaan ehtinyt unohtamaankin. Minä en, vaikka natsit.

En muistanut kuinka kauan kausi voi kestää vaikka Kanada-maljan olen ennenkin Navetassa nähnyt. Silloin tosin Seiska-Pasin käsivarsilla joten se siitä. Tämän kauden saldo taisi olla pari harjoituspeliä, 27 runkosarjapeliä ja kaikki pleijjareiden kotipelit pailkan päälle Navetan kivirappusilla koettu. Päälle vielä ikimuistoinen 108.59. Paljon on tällä kotipelejä nähty. Alku meni hyvin, keskivaiheilla ei oikein mikään onnistunut ja keväällä oikeastaan ihan kaikki onnistui. Tämä jää varmasti mieleen ikuisesti. Huikeeta!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös