Ässähuhut ja mutut

  • 6 132 348
  • 29 313

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ykköspakin asema, suuret minuutit. Ovat toki mahdollisia pääkaupunkiseudulla, mutta takuuvarmoja pienessä seurassa. Lähinnä kysymys on kuitenkin siitä, että nämä ovat pelaajan henkilökohtaisia ratkaisuja. Vaakakupissa painavia asioita on täysin mahdotonta ulkopuolisen määritellä. Aina raha tai puitteetkaan eivät ratkaise.

Eivät joo, mutta aika ohuella pohjalla ovat huhut Lepistöön liittyen. Kaikkea voi aina toivoa, mutta tekisit palveluksen ihmiskunnalle kun pitäisi toiveesi ihan omana tietonasi. Järjetöntä inttämistä ilman mitään tietopohjaa. Ja kaiken takana Halli-Harri. No, ehkä olen itse kommentoinut tätä jo tarpeeksi...

Juuri näin, Lukko-meinikiä kaipaan! Onko pakko aina esittää, ettet ymmärrä lukemastasi yhtään mitään?

En minä suoraan sanoen oikein ymmärräkään kirjoituksiasi. Sinä pelkäät että Toivola epäonnistuu scouttauksissaan ja esität siitä syystä että pitäisi hankkia pari kallista tähtitason pelaajaa ikään kuin varmistukseksi. Millä kukaan takaa että nämä tähtipelaajat onnistuvat yhtään paremmin? Paljon on nähty liigassa nimekkäitä floppeja kun joukkueita on kasattu tuollaisella logiikalla. Tjeu: Esa Pirnes, Jokerit.

1-2 kalliimpaa sijoitusta ei ole "tyylin vaihtamista", vaan jatkuvan kilpailukyvyn säilyttämistä. Pitkäjänteinen työ on elintärkeää ja rahalla ei joukkuetta saa tehtyä, se on selvää. Mutta pari tarkoin harkittua korkean profiilin (eli tasaisesti suorittavaa joukkuepelaajaa, jotka lukeutuvat SM-liigatasolla tähtikategoriaan) hankintaa per kausi on minusta järkevä sijoitus ja askel lähemmäs kuuden sakkia, siltä varalta että Toivolakin joskus ampuu ohitse.

Mutta mitä jos nämä tähtihankinnat epäonnistuvat?

Totta hitossa Ässien on tavoiteltava myös korkean profiilin pelaajia. Esimerkiksi Hagmanin kanssa on neuvoteltu ja jossain välissä tavoiteltiin Jani Tuppuraista. Silti kaiken alku ja loppu tulee olla JOUKKUEESSA joka kasataan SEURAN STRATEGIAN mukaan. Sitä on ainakin viisi nimimerkkiä yrittänyt sinulle selittää. Kun kaiken lähtökohtana on joukkue, ei ole pakko käyttää maksimisummia pelaajiin; voidaan hankkia halvemmalla pelaajia jotka istuvat kokonaisuuteen ja ovat laadultaan aivan yhtä hyviä. Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää?
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sinä et taas tunnu ollenkaan tajuavan että suuri yleisö ei halua nähdä Porissa ostojoukkuetta vaan omia kasvatteja ja "ottopoikia" jotka sitoutuvat pidemmäksi aikaa Poriin.
1-2 tunnettua pelaajaa ei ole yhtä kuin ostojoukkue. Jonkun "Hagmanin" hankkiminen osoittaisi, että joukkue haluaa menestyä myös heti ensi kaudella, joten uskon vahvasti tämän näkyvän lipunmyynnissä.

Mutta tarvitseeko yhtä "Dixonia" välttämättä hankkia jos halvemmallakin pärjätään? Mikä ihmeen vimma sinulla on siihen että 1-2 pelaajaan pitäisi käyttää mahdollisimman paljon rahaa kun kuluneella kaudella kuitenkin nähtiin ettei se kallis tähti takaa urheilullista menestystä.
Sikäli takasi, että ilman Dixonin jatkosopimusta häntä ei olisi voitu myydä ja tätä nousua tuskin olisi nähty... No joo, tuohon "vimmaan" olen antanut vastauksen jo useaan kertaan. Enää ei ole oman kylän sankareita, jotka jatkavat vuodesta toiseen, joten joukkueen jatkuva kilpailukyky pitää taata muilla tapaa. Jos halutaan nousta sieltä budjettien kymppisijalta ylemmäs, pitää joukkueen kyetä ylläpitämään pientä buumia jatkuvasti. Muutaman vuoden projektit eivät ole tuolle kuviolle kovin otollisia, jos siinä välissä sijoitukset ovat tasaisesti kaksinumeroisia. Mielestäni osuvilla kärkihankinnoilla ne pahimmat aallonpohjat voitaisiin välttää ja tasaisemman menestyksen kautta hinata yleisökeskiarvo pikkuhiljaa pysyvästi viiteen tuhanteen.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Miksi Ässät käyttää ylipäätänsä yli 2Meur pelaajiin?

Koska aika monen nykyisenkin sopimuspelaajan arvo on noussut tässä muutaman vuoden aikana ja kun joukkueen keskipalkka näin nousee, pitää myös hankinnoille maksaa aiempaa enemmän. Menestyksellä on hintansa jos et ole huomannut. Oliko viime viikolla kun Toivola valitti että mestaruuden jälkeen agentit ovat pyytäneet isompia palkkioita Ässiltä kuin muilta seuroilta. Ei budjetti ole noussut vain siksi että sitä on haluttu nostaa, sitä on ollut pakko nostaa.

Joillekin faneille tuntuu olevan pääasia, että saadaan joukkue kasaan mahdollisimman halvalla. Nämä samat fanit kiertävät varmaankin kaupoissa halvimman kahvipaketin perässä ja ajavat kymmeniä kilsoja halvimman bensalitran takia. *hymiö*. Ihanaa, että saatiin oikein halvalla, jotta voi naapureille kehuskella....

Oliko susta kiva katsella kaikkien aikojen kalleinta ulkolaista Kamil Pirosta Ässissä?

Se on sinänsä sama ovatko pelaajat kalliita vai halpoja, mutta jos halpoja, niin aina parempi. Yhden Sami Lepistön hinnalla saisi kaksi Shaun Hehskaa joten kumpihan vaihtoehto kannattaisi valita? Ei tämä ole mitään halpuuden ihannointia vaan tervettä järkeä.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jonkun "Hagmanin" hankkiminen osoittaisi, että joukkue haluaa menestyä myös heti ensi kaudella, joten uskon vahvasti tämän näkyvän lipunmyynnissä.

Epäilemättä, mikäli lippuja halutaan kaupitella idiooteille. On ihan sama onko joukkueessa "Hagman" mikäli kokonaisuus on ihan paska. Ja silloin ei kyllä kauppa käy, kyllä ihmiset aika äkkiä tajuavat jos heitä yritetään kusta silmään. Muistetaanpa vain kausi 07-08.

Mielestäni osuvilla kärkihankinnoilla ne pahimmat aallonpohjat voitaisiin välttää ja tasaisemman menestyksen kautta hinata yleisökeskiarvo pikkuhiljaa pysyvästi viiteen tuhanteen.

Varmasti näin, mutta "osuva kärkihankinta" on aika paljon laajempi käsite kuin sinä haluat ymmärtää. Sen ei tarvitse tarkoittaa 300 keuron palkkaa. Mikä tässä on niin vaikea tajuta? Meillä on uj sitä varten että hän tietää kuka on kärkipelaaja ja kuka ei. Sinä et luota Toivolaan, mutta kaikki muut luottavat.
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaikkea voi aina toivoa, mutta tekisit palveluksen ihmiskunnalle kun pitäisi toiveesi ihan omana tietonasi. Järjetöntä inttämistä ilman mitään tietopohjaa. Ja kaiken takana Halli-Harri. No, ehkä olen itse kommentoinut tätä jo tarpeeksi...
Minun kommenttieni pohjalla eivät ole huhut eikä Mr. Snellman, vaan oma näkemykseni siitä, miten haluaisin joukkueen kasattavan. Pari tähteä, pari hyvin scoutattua ulkomaalaista, pari hyvää liigatason pelaajaa, pari Mestis-hakua ja niin edelleen.

On totta, että olet ilmeisesti kommentoinut tarpeeksi, koska et edes halua ymmärtää muita näkemyksiä kuin omasi. Ymmärrän kyllä, että valtaosa kirjoittajista on kanssasi samaa mieltä siitä, että aloitetaan uusi projekti jne. Olen suurilta osin samoilla linjoilla. Mutta miksei tuohon pitkäjänteiseen joukkueen rakentamiseen sopisi mukaan pari keikkaluontoista huippuluokan ammattimiestä? Parkkoselle riittää ylivoimaminuutteja aivan varmasti ja muutkin laiturit kuin "Hagman" pääsevät kentälle ihan riittävästi kehittymistä silmällä pitäen. Mikäs sen parempaa kuin kokenut ammattilainen näyttämässä esimerkkiä ja rakentamassa kunnon kilpailuasetelmaa.

Totta kai tähtihankinnat voivat epäonnistua. Kuka tahansa voi epäonnistua. On myös muita riskitekijöitä. Raanta olisi voinut loukkaantua ja Ässät ei olisi ikinä päässyt sijaa 11 ylemmäs. Savinainen olisi voitu myydä Dixonin mukana toisaalle. Air100 olisi voinut pudota Päijänteeseen. Ja niin edelleen.

Tietystikään kaikki pelaajat eivät istu kokonaisuuteen, mutta en ymmärrä miten esim. Lepistö istuu vähemmän kokonaisuuteen kuin Heshka. Ja aika vaikea uskoa, että Lepistö olisi Pirnes MKII.
 
Viimeksi muokattu:

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Epäilemättä, mikäli lippuja halutaan kaupitella idiooteille. On ihan sama onko joukkueessa "Hagman" mikäli kokonaisuus on ihan paska. Ja silloin ei kyllä kauppa käy, kyllä ihmiset aika äkkiä tajuavat jos heitä yritetään kusta silmään. Muistetaanpa vain kausi 07-08.
Aiheuttaako "Hagmanin" hankinta sen, että kokonaisuus on ihan paska? Nämä sun "näkemykset" siitä, millainen on oikea fani tai oikea pelaaja, ovat muuten kohtuullisen pimeitä. Lepistö olisi idiootti, jos tulisi Ässiin. Ässä-fanit, jotka innostuvat Hagmanin hankinnasta ja ostavat fanipaidan ovat myös idiootteja. Ainoastaan vuosia kasvatetut "Savinaiset" tai halvat löydöt ansaitsevat pukea Ässä-paidan päällensä ja vain ne, jotka ovat kanssasi samaa mieltä ansaitsevat kannattaa Ässiä. Asia selvä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Epäilemättä, mikäli lippuja halutaan kaupitella idiooteille.

Täytyy muistaa, että idiootin euro on aivan yhtä paljon kuin tosifanin euro.

Ässillä ei tulevaisuudessakaan ole varaa aliarvioida tavallisia satunnaisesti peleissä käyviä faneja, enkä tähän uskokaan. Toimistolla osataan laskea mukaan myös karjalalippisfanit ja heidän tuomansa eurot.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Mutta miksei tuohon pitkäjänteiseen joukkueen rakentamiseen sopisi mukaan pari keikkaluontoista huippuluokan ammattimiestä?

Kun nimimiehet eivät välttämättä ole ne parhaat saatavilla olevat pelaajat ruutuihinsa.

En vastusta edelleenkään kenenkään tietyn pelaajan hankintaa, mutta status ei saa olla pelaajan hankinnan ratkaiseva tekijä, vaan pelaajan kyvyt. Painotus tulevissa, ei menneissä suorituksissa.
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kun nimimiehet eivät välttämättä ole ne parhaat saatavilla olevat pelaajat ruutuihinsa.

En vastusta edelleenkään kenenkään tietyn pelaajan hankintaa, mutta status ei saa olla pelaajan hankinnan ratkaiseva tekijä, vaan pelaajan kyvyt. Painotus tulevissa, ei menneissä suorituksissa.
Ei tietenkään status ja nimi edellä saa mennä, vaan nimen lisäksi pitää löytyä paljon annettavaa. Minusta nämä kaksi tässä pyöriteltyä nimeä täyttävät molemmat kriteerit enemmän kuin hyvin.

Nelikymppiseen Nummeliniin en satsaisi 100K:ta enempää, mutta ei-aivan-kolmekymppiseen Lepistöön mielelläni maksaisin saman kuin Dixonille.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Ei tietenkään status ja nimi edellä saa mennä, vaan nimen lisäksi pitää löytyä paljon annettavaa. Minusta nämä kaksi tässä pyöriteltyä nimeä täyttävät molemmat kriteerit enemmän kuin hyvin.

Itse taas en ole aivan vakuuttunut josko samoja ominaisuuksia ei muka saisi huomattavasti edullisemmassakin paketissa. Nimestä ei minun mielestäni kannata maksaa penniäkään.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En nyt myöskään ihan täysin ymmärrä tuota rahojen vähättelyä. Pelaajabudjetti käsittääkseni pysyy entisellään, joten yksi "Dixon" voidaan huoletta hankkia.

Näin varmasti on, mutta Ässät ovat edelleen siinä tilanteessa, että se pelaaja pitää valita hyvin ennen kuin lyödään all-in. Esimerkiksi Niklas Hagman olisi ihan järkevä kohde tällaiselle, koska teillä on miehen perheen muodossa tarjota jotain mitä muualla ei ole. Sami Lepistön perhe ja ystävät ovat Helsingissä, jossa sijaitsee myös hänen kasvattajaseuransa johon miehellä on edelleen loistavat välit. Lepistö on Jokereille pelaaja, joka pitää kotiuttaa, jos mies liigaan on tulossa ja HIFK:lle taas mahdollisuus koittaa horjuttaa naapuria. Mielestäni Ässien ei ole mitään järkeä lähteä kilpalaulantaan tämmöisessä tilanteessa, sillä mies saa jo kaiken muun lisäksi Helsingistä liigan mittapuulla todella rahakkaan sopimuksen.
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse taas en ole aivan vakuuttunut josko samoja ominaisuuksia ei muka saisi huomattavasti edullisemmassakin paketissa. Nimestä ei minun mielestäni kannata maksaa penniäkään.
Minusta nimet ovat markkinoinnin kannalta todella arvokkaita. Etenkin silloin, kun joukkueessa ei ole omasta takaa uusia savinaisia ja raantoja, vaan näitä lähdetään vasta rakentamaan. Asioita, jotka pitää ottaa huomioon valintaa nimimiehen ja halvemman vaihtoehdon välillä tehtäessä on aivan järjetön määrä: hintaero, halutun laadun toteutumisen todennäköisyys, johtajaominaisuudet, sijoituksen tuotto lippu- ja fanituotemyynnissä, kokemus, pidemmällä aikavälillä saavutettava hyöty...
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Minusta nimet ovat markkinoinnin kannalta todella arvokkaita. Etenkin silloin, kun joukkueessa ei ole omasta takaa uusia savinaisia ja raantoja, vaan näitä lähdetään vasta rakentamaan. Asioita, jotka pitää ottaa huomioon valintaa nimimiehen ja halvemman vaihtoehdon välillä tehtäessä on aivan järjetön määrä: hintaero, halutun laadun toteutumisen todennäköisyys, johtajaominaisuudet, sijoituksen tuotto lippu- ja fanituotemyynnissä, kokemus, pidemmällä aikavälillä saavutettava hyöty...

Nuo lipun- ja fanituotemyynnin edut on ihan nollaa kun kyseessä on hallitseva mestarijoukkue.
 

Tuamas

Jäsen
Ihmettelen kovasti jos Ässät ostaa noin valmiita huippunimiä kuin vaikkapa Lepistö.

Hagmankin on siinä ja siinä, toki Piritta tuossa naapurissa varmaan sanoo oman sanansa Padan puolesta, mutta siinäkin on vähän strategian vastainen hankinta.

Toivola on sen luokan guru omalla tontillaan, että Ässien kannalta en näe Lepistön kaltaisia nimiä järkevänä, koska panos/tuotto-suhde ei ole riittävän hyvä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ainoa syy että ymmärrän Lepistön hankkimisen olisi se että herra olisi itse tarjonnut itseään Ässien ulottuvissa olevalla hinta-laatusuhteella. Koska en kuitenkaan tuohon usko niin olen sitä mieltä että Ässien pitää se ykköspakki löytää ihan itse.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nuo lipun- ja fanituotemyynnin edut on ihan nollaa kun kyseessä on hallitseva mestarijoukkue.

Tää on kyllä totta, muttei kovin kestävä tai kauaskatsova totuus. Jos hommataan pelkkiä arpoja ja kaikki kosahtaa, niin ensi kauden jälkeen lipun- ja fanituotemyynti on lähellä nollaa.. Kyllähän lähtökohtaisesti maksava yleisö haluaa että mestaruutta lähdetään "puolustamaan" eikä vaan kerätä helppoja tuottoja.


Itselläni on kyllä luottoa siihen, että Ässät taistelee siellä suoran pudotuspelipaikan tietämissä ensikaudella ja että Toivolan osumatarkkuus säilyy hyvällä tasolla, mutta uskon myös johonkin vähän nimekkäämpään hankintaan. Lepistöön en usko, enkä näe dixonmaisen satsauksen arvoisena muutenkaan.

Henri Heino kolmosen keskelle on jääkiekkoa seuraavalle yleisölle "nimimies", Hagman tai joku Lepistö olisi sitä jo kaikille potentiaalisille katsojille. Marko Anttila ehkä ei.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vaikka Ässien vetovoima onkin kasvanut muutaman viime vuoden aikana, en millään usko Lepistön edes harkitsevan Pataan siirtymistä. Hagman voisi ehkä olla saatavilla Pori-kytköksen ansiosta, mutta kallis mies hänkin on.

Toimistolla kannattaa myös pitää jäitä hatussa, eikä lähteä mihinkään järjettömään kilpalaulantaan nimimiehistä. Toki helvetin kovia pelaajia molemmat, mutta aika iso siivu lähtisi pelaajabudjetista, jos molemmat ostettaisiin. Kuten sanoin, Hagman voisi olla saatavilla ja veikkaankin, että hänen kanssaan Ässillä on soppari, mutta Lepistöön en usko rahojen riittävän.

Luotan Hirsimäkeen, Toivolaan ja Takkoon näissä asioissa. Ässillä on ollut hyvä strategia ja kun pelaajabudjettikin pysyy samana, en näe, että strategiaa olisi järkeä muuttaa.
 
Nimet Lepistö ja Hagman ovat sekä tunnettuja että tasokkaita.
Ovat. En kuitenkaan käyttäisi tässä kohtaa Lepistöön 300k€, vaikka hän tasonsa puolesta sen väärti olisikin. Ensi kausi on rakennuskausi, pakisto on hyvällä mallilla jo muutenkin. Laittaisin pakkihankintaan korkeintaan 150k€. Hagman on tasokas, mutta hänen kohdallaan nimi maksaa enemmän kuin taso. Uskon Toivolan löytävän saman tason pelaajan halvemmallakin. Sehän Toivolan tehtäväkin on. Muuten Ässien UTJ:n tehtävää voisi hoitaa Jatkoajan keskustelupalstan Ässä-osio ilman palkkaa.

Tällaisten nimien kohdalla palkkasummasta voi aina vähentää jonkin verran ylimääräisten kausikorttien sekä pelipaitojen myyntituloja - kunhan näitä osataan käyttää markkinoinnissa oikealla tavalla hyödyksi.
Sanoisin, että aika vähän. Porissa menisi uskoakseni paremmin kaupaksi Jesse Joensuun Islanders-paita ja Joel Armian Sabres-paita kuin Lepistön tai Hagmanin Ässä-paidat.

Kaikki siirtokorvaukset ja mestaruuden tuomat tulot minun mielestäni puoltavat jopa pientä pelaajabudjetin korotusta.
Tuleva halliremontti nielee monta miljoonaa. En lähtisi pelaajabudjettia kasvattamaan, enkä budjetoimaan yhtään playoff-ottelua.

Zeta03 kirjoitti:
Miksi Ässät käyttää ylipäätänsä yli 2Meur pelaajiin? Aivan varmasti Toivola pystyy kasaamaan 1.4-1.5Meur joukkueen joka tappelee sarjapaikasta.
Tavoite on tietenkin poffeissa. Sinne pääseminenkään ei vaadi 2M€ pelaajabudjettia. Ihmettelen asennetta, että rahaa pitäsi tuhlata kaikkeen mahdolliseen kivaan. Lukko on sitä varten. Ostetaan tämä ja tuo. Ikämiehiä kauhealla ylihinnalla.
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lepistö ja Anttila tulee, hakki epävarma (huhuina).
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ihmettelen asennetta, että rahaa pitäsi tuhlata kaikkeen mahdolliseen kivaan.

Kuka tässä on tuhlaamisesta puhunut? Enemmin täällä viime aikoina ollaan puhuttu säästämisestä ja halvalla pitäisi hyviä pelaajia löytää markkinoilta.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Muuten Ässien UTJ:n tehtävää voisi hoitaa Jatkoajan keskustelupalstan Ässä-osio ilman palkkaa...

Ja väitän, että ihan kilpailukykyinen Pata-joukkue saataisiin silti täällä Jatkoajan keskusteluosiossakin Ässä-kannattajien kesken kasaan ilman tähtitieteellistä pelaajabudjettia.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Tää on kyllä totta, muttei kovin kestävä tai kauaskatsova totuus. Jos hommataan pelkkiä arpoja ja kaikki kosahtaa, niin ensi kauden jälkeen lipun- ja fanituotemyynti on lähellä nollaa.. Kyllähän lähtökohtaisesti maksava yleisö haluaa että mestaruutta lähdetään "puolustamaan" eikä vaan kerätä helppoja tuottoja.

Tässä pakkaa nyt termit menemään sekaisin. Selvennyksenä:

1. "Valmis pelaaja / tähti" = valmiiksi faneillekin tuttu mies. Laadukas, tai ainakin on joskus sellainen ollut. Kallis.

2. "Arpa" = tuntematon pelaaja. Huonosti skoutattu tai käytännössä skouttaamaton.

3. "Brodiini, Raijani, Smolenakki tai Umiseevetsi" = yleisölle tuntematon pelaaja, jonka ominaisuudet ovat kuitenkin joukkuetta rakentavalle taholle tuttuja.

Yleistä sekaannusta tulee paitsi siitä, että ykköskategorian pelaajan oletetaan aina onnistuvan myös siitä, että moni kuvailee kolmoskategorian pelaajia tuolla kakkoskategorian nimikkeellä. Kykyä erottaa kakkos ja kolmoskategorioiden miehet toisistaan kutsutaan ammattitaidoksi. Minulla ei sitä ole, mutta tunnistan kyllä ammattitaidon sen nähdessäni, joten en pelkää Ässien hankkivan "arpoja".
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika moni. Kyllä täällä valitettavasti vallitsee hivenen liiaksi sellainen henki, että pitäisi hankkia sen ja sen niminen ukkeli ja että Heino ei missään tapauksessa riitä kakkossentteriksi yms.
Heino ei missään tapauksessa riitä kakkossentteriksi, jos halutaan menestyä. Heino riittää varsin hyvin kakkossentteriksi, jos tavoitteena on 10. sija.

Itse en halua yhtään sen suurempaa kulutusjuhlaa kuin viime kaudellakaan. Ainoastaan haluan 1-2 oikeasti kovaa ja nimekästä pelaajaa rosteriin. Se, ovatko nämä pelaajat Lepistö ja Hagman vai aivan jotain muuta, on sivuseikka. Siksi olenkin aina muistaessani laittanut nuo nimet lainausmerkkeihin.

En halua mitään Lukon kaltaista "pappaprojektia", vaan ensisijaisesti rakennetaan ihan rauhassa uusia savinaisia. Mutta kootaan nyt silti sellainen joukkue, jonka kanssa voidaan tosissaan tavoitella suoraa playoffpaikkaa. Ei tässä mitään dynastiaa tarvitse pyrkiä rakentamaan, mutta jos nyt edes yritettäisiin puolustaa mestaruutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös