Ässähuhut ja mutut

  • 6 133 691
  • 29 321

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Zauli kirjoitti:
Jaa, onkohan Ässät antamassa monoa, vai onko Pasi vaan tyytymätöön roolinsa Ässissä?
En tiedä mistä on kyse, mutta jotenkin käsittämättömältä tuo nyt tuntuu. Ässillä peli kulkee joukkueena todella hyvin. Miksi joukkuetta haluttaisiin muuttaa näin? Tai miksi Pasi itse haluaisi lähteä keskeltä voittoputkea? Kyllä tämän jutun takaa varmasti löytyy jotain muutakin kuin tyytymättömyyttä pelillisiin suorituksiin puolelta tai toiselta. SK:n uutinen tämä nyt joka tapauksessa oli, eli kai se uskottava on. Ei liene vain huono huuli. Toivottavasti saadaan hyvät rahat Hifkiltä(?). Tuleeko tilalle sitten Halli-Harrin mainostama vahvistus vai jotain muuta ;)

Edit. Nielikäisen omat mietteet näyttävät kertovan mistä on kyse... Mutta silti outoa.
 
Viimeksi muokattu:
Pasin kommentit ja jutun lukeneena ei voi paljoakaan sanoa...

Lähtee, jos joku huolii ja Ässät saa riittävän korvauksen. Ei olisi miestä tuolla motivaatiotasolla ja kiinnostuksella joukkuetta kohtaan järkeä mukana raahatakkaan. Eipä siinä sitten, toisille oma napa on selkeästi tärkein ja toisille joukkueen suoritukset. Tässä nyt näkee aika selvästi kumpi Pasille on tärkeämpi...

Kiitoksia vain Pasille peleistä Patapaidassa. Ikävän lopun sai tämä tarina ja harvinaisen väliinpitämätön mies Ässiä kohtaan tuntui olevan. Harmin paikka. Toivottavasti tilalle parempi pelaaja tai kunnon rahallinen korvaus.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Paljon hyvää muisteltavaa Nivalan cowboy tosiaan jätti jälkeensä. Armotonta taistelua ja sen sellaista. Todella sääli, että homma päättyy kommentteihin, minä lähden tästä suoraan kotiin. Aika iso saa kuitenkin mielestäni kahnaus olla, jos ajattelee roolia ja peliaikaa, mikä kuitenkin patapaidassa on Pasille uskottu. Lähes 15 min. per ottelu ja rooli, jossa pisteitäkin on välillä oikeasti syntynyt ihan uskomattoman hyvin. Ja kiitokseksi ämpärillinen turvetta.

Nousiko neste hattuun, vai menikö vain yksinkertaisesti joku asia totaaliseen umpisolmuun valmennusjohdon kanssa? Jos jälkimmäinen toteutui, on ratkaisu jossain määrin ymmärrettävä, sillä aika isolla todennäköisyydellä Miksuli jatkaa Padan peräsimessä. Se, mitä en ymmärrä, on tuo asenne, ei kiinnosta, minä lähden kotiin. Joukkuepelaaja isolla J-kirjaimella, vai? Joskus minäkin luulin asian niin olevan.

Hyvää matkaa, trevlig resa. Toivottavasti saadaan kunnon korvaukset.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vai että sellaista. Jotenkin tuskaselta mies on viime viikot vaikuttanut. Ei sitten enää tykkää Porissa pelaamisesta kuin hullu puurosta? Toivola tosiaan antanut miehelle peliaikaa niin ylivoimalla kuin tasakentällisin, jonkun verran onnistumisia maalien, karvauksen, taklausten ja tappelujen muodossa. Joukkue mukavassa liidossa, mistä mahtaa kiikastaa?

Ei tällaista pelaajaa/persoonaa ihan helpolla ulos kaupittelisi. Käytännön hyöty nyt aina on vähän niin ja näin. Pelinäkemys ja kädet vain ovat rajalliset turhiin kikkailuihin, vaikka kuinka olisi kova taklaaja ja henkisesti/fyysisesti kova jätkä. Jos johonkin toiseen liigajengiin menee, niin ei välttämättä kiva nähdä miestä heittelemässä pataa seinälle. Hiekkalaatikko-puolta ajatellen, IFK:n siirtyminen nostaisi Helsingin joukkueiden osakkeita telaketjuosastolla. Ei silti, kyllähän meillä jokunen kovanaama löytyy, mutta kivahan näitä on omata. Mielellään miehen paikalle uusi voimalaituri- tai tsemppari. Ellei sitten kylmästi säästetä ja ajetaan junnuosastoa sisään...?

Edelleen, joukkue liitää ja peliaikaakin on tullut, penkityksen ohessa. Erikoista. Kassellaan...
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
Kyllähän tuo hiljaiseksi veti ja pani ajatukset liikenteeseen. Mutta jos motivaatio ja halu on täys nolla niin turha sellaista pelaajaa on joukkueessa pitää, oli se sitten ketä vaan. Mutta kyllähän tuosta pasin vaisuudestakin on jo niin paljon täällä puheltu ettei tuo ihan puun takaa tullut kommentti ollut pasin suusta, hyvä että sanoi asiat suoraan miten ne on eikä lähtenyt selittelemään, siitä nostan hänelle kyllä hattua, usein noita selitellään väännellään ja käännellään.
Noitten kommenttien jälkeen on kylläkin todella paha jatkaa enään uraansa ässissä joten lähtö taitaapi olla aika varma, jotenkin olisin vaan toivonut että pasia olisi koiteltu herätellä toimiston suunnalta antamalla pientä piikkiä että jos pelit ei paranen niin lähtö voi olla seuraava vaihtoehto. Voi ollakin että noin on sanottu ja Pasi teki asiasta omat johtopäätöksensä ja ajatteli ilmoittaa asiasta ennen seuran virallista ilmoitusta. Sitä ei tiedä kukaan muu kuin toimistonväki ja Pasi itse..
Harmillinen päätös kuitenkin hyvälle ja ainakin värikkäälle vaiheelle Nielikäisen ja Ässien yhteistyöuralla..
No odotetaan vielä virallinen ilmoite asiasta niin saadaan sitten spekuloinnit pois asian tiimoilta.
 

JanJ

Jäsen
Kivi Pasin kengässä on nimeltään Karri Kivi.
Tänk juu.
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika hiljaseksi vetää. Hyvässä ja pahassa. Alkukauden jälkeen rupesi leikkimään taitopelaajaa ja eihän siitä mitään tullut. Nyt pelit taas kulkenut paremmin, joten kai tässä jotain pitkäaikaisempaa on takana. Ikävä melkein kyllä tulee.
 

JanJ

Jäsen
koohela kirjoitti:
Aika hiljaseksi vetää.
no niinpä

sinne meni

Kiitos Pasi kaikesta. Muistoista, maaleista, tunteista.
Onnea mitä tahansa teet. Olkoon Lukkokin vaikka sitten joukkueesi niin tsemppiä. Olet mainettasi parempi pelaaja.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lyhyesti kännissä ja pihalla kaikesta haluan kommentoida. Vituttaa! Vituttaa ihan perkeleesti..

Onnea Pasille ja vuorenvarmasti joku liigaseura tulee nappaamaan tästä kaverista elintärkeän pelaajan itselleen. Mitä vittua siellä nyt tapahtui?
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hienosta viime kaudesta huolimatta lopultakin lähinnä pelkkä sooloilija, eikä sitten juuri muuta. Se nyt on täysin selvä, että noiden julkisuuteen annettujen kommenttien jälkeen jatko Ässissä ei ole mahdollista. Sen HIFK:hon hinkuva Pasi laskelmoi varmasti itsekin nuo kommentit antaessaan.

Kyllähän nämä tietyt sisäiset ongelmat ovat näkyneet kaukalossa. On Pasi näennäisesti hommansa hoitanut, ja välillä oikeasti ihan kelvollisestikin, mutta ei tuossa mitään todellista sitoutumista ole ollut havaittavissa. Puolivillaista kaartelua ja irtopisteiden keruuta. Ässien tehdessä maalin Pasi ei ole välttämättä aina kovin aktiivisesti jaksanut joukkueen ilonpitoon osallistua. Tai vastaavasti, kun Pasi teki av-maalin JYPiä vastaan, niin ehkä hieman mielenosoituksellisesti mies vain kaarsi jokseenkin välinpitämättömän oloisena vaihtoaitioon.

Erikoinen tilanne tämä sikäli on, että selkeästi hänellä on koko ajan ollut päävalmentajan luottamus takanaan. Muuten noilla otteilla viltitys olisi tapahtunut useamminkin. Mutta eipä näköjään auttanut pelkkä Toivolan tuki. Hienomminkin asian olisi varmasti voinut Pasin puolelta hoitaa, eikä tätä prinsessaa lopulta mitenkään ikävä tule. Ehkäpä hänestä saatiin irti kaikki se mikä saatavissa oli. Ainakin tällä istumalla Jenni tuntuukin suuremmalta menetykseltä.

Kaikki kunnia toki viime kaudesta, jolloin Pasi oikeasti näytti olevansa kelpo pelaajakin. Paska maku tästä kuitenkin jää. Se on selvää, että tilalle tarvitaan tuoretta verta. Toivottavasti IFK:sta irtoaa vaihdossa joku.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No niin..Pasi lähtee. Toisaalta vituttaa, toisaalta ei. Ei siitä sen enempää.

Pata odotteli esim.IFK:sta vaihdossa pelaajaa..tää on on niin kaks piippunen juttu...kun vaan eivät mitää Murphya antaisi/Ässät ottaisi. Aivan turisti. Salonen, Järvinen ja Petrell kolmikosta joku juuri ja juuri menisi, vähän siinä ja siinä.

Eiköhän nyt o Ässien aika kääntää se Masin pää..
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Pata sen jo sanoikin. Sooloilija ja nimenomaan omaan pussiin pelaava pelaaja, ei ole joukkueessa tilaa. Siellä rouhii oikeasti aivan muut pelaajat. Ehkäpä värittömin Ässät-pelaaja hyökkääjistä Uusikartanon kanssa. Ei "rouhi", ei taklaa, ja jos kerrankin taklaa, niin ei kuitenkaan puhtaasti. Ei riitä voimat/tasapaino/halu mennä maskimieheksi. Pelisilmän puutteen vuoksi yleensä usein väärässä paikassa, ja väärään aikaan. HIFK'n keskiviikon maaleista tasoitus- ja voittomaalit menivät viimeaikoina näkyvimmin hänen piikkiinsä, kuten niin monessa muussakin ottelussa. Aivan liikaa vastuuta ominaisuuksiinsa nähden. Ihan hyvin olisi voinut peluuttaa jotain tulevaisuuden pelaajaa hänen tilallaan.

Hävettää, että Ässissä pelaa/pelannut tämän oloinen pelaaja. Paljon puhetta, muttei tekoja. Suosionhakuisuutta faneilta sitäkin enemmän, ja fanit tähän ovat hyvin menneetkin.

Lyhyesti: Mitä paskalla tekee kun ei ole peltoakaan?
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän Pasin lähtö jättää ainakin minulle haikeat tunnelmat - kaikesta huolimatta.

No, ei kai auta muuta kuin toivoa, että Pasista saadaan hyvät rahat ja sopiva korvaava pelaaja löydetään. Jos esim. saataisiin Pasin tilalle Masi (jonka tilannetta ässäjohto on kertonut tarkkailevansa), niin todennäköisesti Ässien taklausvoima ei ainakaan heikentyisi (huomioiden Pasin ajoittainen innottomuus taklauspeliin).

Toisena mahdollisena nimenä väläyttäisin Marko Mäkistä, joka ei ole tällä kaudella ainakaan pisteiden valossa menestynyt Tapparassa, joten saattaisi olla kaupan. Varmaan Mäkisen nimi herättää monissakin ässäfaneissa ristiriitaisia tunteita nyt, mutta luulisin, että hän aika äkkiä löytäisi tiensä yleisön suosioon, mikäli pukisi päälleen patapaidan. Eihän Mäkinen Pasia nyrkkiosastolla korvaisi, mutta kaikessa muussa kylläkin. Mäkinen on kaiken lisäksi vielä pelaaja, jolla on tapana syttyä tärkeissä peleissä, joten hänestä saattaisi olla paljonkin iloa pleijareissa.

Joka tapauksessa olen pettynyt, jos ässärosteriin ei tule vahvistusta nimenomaan fyysiselle puolelle. Kun Jokerit on vahvistunut Vopatilla ja joku liigajoukkue (Pahimmassa tapauksessa Lukko!) tulee vahvistumaan Nielikäisellä, niin eihän se nyt sovi, että me jäisimme tällä osastolla muiden jalkoihin.

Toisaalta jos Nielikäiselle löytyisi kelvollinen korvaaja Mestiksestä, niin kyllähän hänen myymisestään sen verran rahaa luulisi saavan (esim. jos hänen kaupataan HIFKiin), että tuon mestisvahvistuksen lisäksi jäisi jonkin verran ylimääräistä, jolla voitaisiin kattaa osa mahdollisen uuden ulkomaalaisvahvistuksen hankinnan aiheuttamista kustannuksista.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko se vain niin, että kahden vuoden pahvi täytti masun eikä silloin tarvitse enää pelata täysillä vaikuttaakseen seuraa jatkosopimuksen tiimoilta. Kyseisen lehtijutun perusteella jäi vähän ikävä maku, "sisäisiä ongelmia", mitä ne oikeasti ovat?
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Oli kuulemma KalPa-ottelun jälkeen kuopiossa meuhkannut että on vittu viimeinen peli patapaidassa... tai jotain. Näin kuulin toverilta, mutta silloin se otettiin se vain siihen piikkiin, että Pasia vituttaa itseäänkin nuo saamattomat yrityksensä. Nyt on helppo olla jälkiviisas ja todeta että näinkin on tullut kuultua.

Herra lukee ahkerasti Jatkoaikaa, muuten. Oli kuulemma tullut enemmänkin puhetta joukkueessa, kun oli kertonut Jatkoajan juttuja muille pelaajille. Ihan out of nowhere.
Mikä joukkue ottaisi? HIFK? Pelicans?
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Pasin motivaatio/halu pelata jääkiekkoa on tosiaan ollut laskussa jo muutaman pelin. En vaan olisi uskonut, että tilanne olisi näin kriittinen. Toisaalta, nyt kun rupee asiaa miettimään jollakin muulla kuin patasydämellä, niin ehkä on parempi, että Pasi lähtee. Ja toivottavasti miehen ura jatkuu Sm-liigassa, eikä missään rupusarjoissa. Potentiaalia Pasissa on vielä pariksi liigakaudeksi, mutta ei nykyotteilla.

Jos Nielikäinen lähtee, niin onnea matkaan mun puolesta. Hyvät muistot jäi. Varmasti se ryminämeininki löytyy taas jostain, kunhan saa uutta nostetta uralle.
 

Hasselnut-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jussi Aho
Ei vituta Nielikäisen lähtö sitten pätkääkään. Jos kesken viime kauden olis lähteny, ni sillo olis harmittanu. Ei oo mielestäni osottanu sellaista taistelua tällä kaudella mitä vaadittaisiin. Ja jos siltä tuntuu että nyt lähdetään niin turha on mukana roikkuakaan. Kyllähän Pasi ihan jees on välillä pelannu mutta sitte taas surffailut pilannu koko paketi. Niin kuin joku jo mainitsikin ni ei viitti enää ees kunnolla ottaa yleisöä, jotenki ollu vaisuutta, tiedä sitten syitä. Turha on itkeä perään, toivottavasti parantaa otteitaan jossain muualla.

Eiköhän noi toimiston ukot saa jostain hommattua pelimiehen Pasin tilalle jolla on taistelijaluonnetta ja tappajankatse illasta toiseen.

Kiitos!
 

Radek

Jäsen
Uusimmassa Jääkiekkolehdessä on Pasi Peltosen haastattelu, jossa mies toteaa (yleisesti ei liittyen Nielikäiseen):
"Uralla tulee väistämättä vastoinkäymisiä. Helpoin ratkaisu on lähteä pois. Pitäisi katsoa itseensä onko ottanut löysästi."
Niinpä.
Jos ei Pasilta löydy taisteluhalua Ässien puolesta niin näkemiin! Pelillisesti Pasin lähtöä ei voi kuvata sanalla menetys. Esim. Petteri Tasku korvaa Nielikäisen helposti. Siinä on sentään kaveri, joka taistelee.
Kun nyt viimeinenkin vapaamatkustaja on heivattu yli laidan, niin eiköhän pojat ruveta PELAAMAAN.
 

MusanMake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Suomi
Voi perse!

Mitä tähän nyt voi sanoa? Vituttaa niin maan perkeleesti. Pasi on justiin tasan tarkkaan Ässien näköinen pelaaja. Miettikääpä sitä miltä näyttää, kun se seuraavan kerran esiintyy Isomäessä ja taklaa ja heittelee Padan ukkoja sivuun niinkuin tahtoo, eikä meillä ole antaa ketään Pasille vastustajaksi.

Itse kyllä olen toivonut, että Pasi saisi pelata uransa loppuun asti Patapaidassa. Siinä on kaveri, joka pelaa sisulla ja sydämellä, niinkuin pitää. Jos on syksy mennyt vähän huonommin, niin pitääkö heti sälli pistää ulostukseen? Mikäli sama periaate pätee tasa-arvoisesti kaikkiin, niin mitä tekevät esim Atte Pentikäinen ja Juha Kiilholma Ässissä? AP olisi saanut jäädä ottamatta muutenkin. Pelkkä pitkä varsi ei tee kenestäkään pelimiestä. Juha nyt tietty on "oma poika"...

Mikä on mennyt väärin? Eikö Pasi viihdy Porissa? Vai Jennikö se on? Pasilla on varmasti näitä selkääntaputtelijoita täällä ja joka paikassa, missä ikinä pelaakin...

En tiedä, mutta minä syytän ihan vaan mutu pohjalta Toivolaa. Se perkele näyttää nörtiltä minkä voisin alistaa vasemmalla kädellä ja poistaa turhat ulokkeet sen suusta, mutta on se kuulemma aika tulisieluinen koutsi. Väittäisin että Pasin on paha kuunnella jonkun vitun insinöörin näköisen räkänokan komennuksia ja vaatimuksia. Pelaa siinä sitten, kun tietää että joku vitun hamsteri kyttää joka juttua mitä teet...

Oli miten oli, se taitaa nyt asia olla niin, että Pasi lähtee. Eikä auta meikäläisen porut. Jälleen kerran mutu-fiiliksellä väittäisin että ottaja on Helsinki tai rauma. Ehkä jopa Oulu... Pasin kaltainen pelaaja mahtuu joka ainoaan porukkaan tässä liigassa, ja varmasti hänet otetaan riemuiten vastaan missä vaan. Eritoten Shedden varmasti kaipaa tällaista pelaajaa porukkaansa, kun omasta nipusta ei kuitenkaan löydy sitä "kovinikinämissäänkoskaan"-nyrkkimiestä. Pianhan tuo nähdään...

Eipä tässä kai muuta, kuin että toivotan Pasille onnea ja menestystä joka asiassa mihin hän ikinä päättääkin ryhtyä. Olit suosikkini Patapaidassa ja toivoisin että pysyisit siinä. Sä oot paras. Zemiä äijä!

MMake
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
MusanMake kirjoitti:
Mitä tähän nyt voi sanoa? Vituttaa niin maan perkeleesti. Pasi on justiin tasan tarkkaan Ässien näköinen pelaaja. Miettikääpä sitä miltä näyttää, kun se seuraavan kerran esiintyy Isomäessä ja taklaa ja heittelee Padan ukkoja sivuun niinkuin tahtoo, eikä meillä ole antaa ketään Pasille vastustajaksi.

Itse kyllä olen toivonut, että Pasi saisi pelata uransa loppuun asti Patapaidassa. Siinä on kaveri, joka pelaa sisulla ja sydämellä, niinkuin pitää. Jos on syksy mennyt vähän huonommin, niin pitääkö heti sälli pistää ulostukseen? Mikäli sama periaate pätee tasa-arvoisesti kaikkiin, niin mitä tekevät esim Atte Pentikäinen ja Juha Kiilholma Ässissä? AP olisi saanut jäädä ottamatta muutenkin. Pelkkä pitkä varsi ei tee kenestäkään pelimiestä. Juha nyt tietty on "oma poika"...

Mikä on mennyt väärin? Eikö Pasi viihdy Porissa? Vai Jennikö se on? Pasilla on varmasti näitä selkääntaputtelijoita täällä ja joka paikassa, missä ikinä pelaakin...

En tiedä, mutta minä syytän ihan vaan mutu pohjalta Toivolaa. Se perkele näyttää nörtiltä minkä voisin alistaa vasemmalla kädellä ja poistaa turhat ulokkeet sen suusta, mutta on se kuulemma aika tulisieluinen koutsi. Väittäisin että Pasin on paha kuunnella jonkun vitun insinöörin näköisen räkänokan komennuksia ja vaatimuksia. Pelaa siinä sitten, kun tietää että joku vitun hamsteri kyttää joka juttua mitä teet...

MMake

SK:ssa lukee ihan miehen henk.koht. kommentit. Kehuu valmennusta ja muuta, mutta nyt ei vaan kulje ja siksi pois. Ilmeisesti itse päättänyt lähteä (?)...
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Redcoat kirjoitti:
Kyllähän Pasin lähtö jättää ainakin minulle haikeat tunnelmat - kaikesta huolimatta.

No, ei kai auta muuta kuin toivoa, että Pasista saadaan hyvät rahat ja sopiva korvaava pelaaja löydetään. Jos esim. saataisiin Pasin tilalle Masi (jonka tilannetta ässäjohto on kertonut tarkkailevansa), niin todennäköisesti Ässien taklausvoima ei ainakaan heikentyisi (huomioiden Pasin ajoittainen innottomuus taklauspeliin).

Marjamäki olisi tosiaankin mielenkiintoinen lisä joukkueeseen, katsotaan kui käy. Tuota viimeistä kommenttia itsekin mietin useasti, että peleissä joita kävin katsomassa ja suurin odotuksin odottelin hyytäviä pommeja niin niitä ei vaan näkynyt...


Redcoat kirjoitti:
Joka tapauksessa olen pettynyt, jos ässärosteriin ei tule vahvistusta nimenomaan fyysiselle puolelle. Kun Jokerit on vahvistunut Vopatilla ja joku liigajoukkue (Pahimmassa tapauksessa Lukko!) tulee vahvistumaan Nielikäisellä, niin eihän se nyt sovi, että me jäisimme tällä osastolla muiden jalkoihin.

Noooh, tuskin on pelkoa, että NielikäisPasi ainakaan Raumalle parkkeeraa, koska meillähän on ex-tepsi Santala puikoissa, joka lehtienkin palstoilla möykkäsi, että se oli nimenomaan hän joka kieltäytyi ottamasta Nielikäistä joukkueeseen (muutama kausi sitten) Nielikäis-Pasihan treenasi Lukossa tämän Blues-episodin jälkeen muutaman viikkoa. Meillä nyt näyttää olevan tämmöinen meininki, että otetaan mielummin Lehtoska kuin fyysinen pelote, heh...
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
masaman kirjoitti:
SK:ssa lukee ihan miehen henk.koht. kommentit. Kehuu valmennusta ja muuta, mutta nyt ei vaan kulje ja siksi pois. Ilmeisesti itse päättänyt lähteä (?)...

Kyllä se on oma päätös. Ei kai nyt meilläkään pelaa säännöllisesti 15 min./ottelu mies, johon ei luoteta/jolle ei haluta antaa tilaisuutta pelata.

Mutta asenteella: ei kiinnosta, mitä kentällä tapahtuu, sillä asenteella se on edelleen goodbye baby, baby goodbye. Kunhan korvaukset vaan saadaan.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
MusanMake kirjoitti:
Mitä tähän nyt voi sanoa? Vituttaa niin maan perkeleesti. Pasi on justiin tasan tarkkaan Ässien näköinen pelaaja. Miettikääpä sitä miltä näyttää, kun se seuraavan kerran esiintyy Isomäessä ja taklaa ja heittelee Padan ukkoja sivuun niinkuin tahtoo, eikä meillä ole antaa ketään Pasille vastustajaksi.

Itse kyllä olen toivonut, että Pasi saisi pelata uransa loppuun asti Patapaidassa. Siinä on kaveri, joka pelaa sisulla ja sydämellä, niinkuin pitää. Jos on syksy mennyt vähän huonommin, niin pitääkö heti sälli pistää ulostukseen? Mikäli sama periaate pätee tasa-arvoisesti kaikkiin, niin mitä tekevät esim Atte Pentikäinen ja Juha Kiilholma Ässissä? AP olisi saanut jäädä ottamatta muutenkin. Pelkkä pitkä varsi ei tee kenestäkään pelimiestä. Juha nyt tietty on "oma poika"...

Mikä on mennyt väärin? Eikö Pasi viihdy Porissa? Vai Jennikö se on? Pasilla on varmasti näitä selkääntaputtelijoita täällä ja joka paikassa, missä ikinä pelaakin...

En tiedä, mutta minä syytän ihan vaan mutu pohjalta Toivolaa. Se perkele näyttää nörtiltä minkä voisin alistaa vasemmalla kädellä ja poistaa turhat ulokkeet sen suusta, mutta on se kuulemma aika tulisieluinen koutsi. Väittäisin että Pasin on paha kuunnella jonkun vitun insinöörin näköisen räkänokan komennuksia ja vaatimuksia. Pelaa siinä sitten, kun tietää että joku vitun hamsteri kyttää joka juttua mitä teet...

Oli miten oli, se taitaa nyt asia olla niin, että Pasi lähtee. Eikä auta meikäläisen porut. Jälleen kerran mutu-fiiliksellä väittäisin että ottaja on Helsinki tai rauma. Ehkä jopa Oulu... Pasin kaltainen pelaaja mahtuu joka ainoaan porukkaan tässä liigassa, ja varmasti hänet otetaan riemuiten vastaan missä vaan. Eritoten Shedden varmasti kaipaa tällaista pelaajaa porukkaansa, kun omasta nipusta ei kuitenkaan löydy sitä "kovinikinämissäänkoskaan"-nyrkkimiestä. Pianhan tuo nähdään...

Eipä tässä kai muuta, kuin että toivotan Pasille onnea ja menestystä joka asiassa mihin hän ikinä päättääkin ryhtyä. Olit suosikkini Patapaidassa ja toivoisin että pysyisit siinä. Sä oot paras. Zemiä äijä!

MMake

Jos valitaan Toivolan ja Nielikäisen väliltä, niin sitten lähtee Nielikäinen, mutta kuten sanottu tästä ei ole kysymys. Veikkaanpa, että kun HIFK hävisi kilpahuudon Vopatista, tuli Nielikäisen eteen vähän sellainen parempi tarjous ja nyt täytyy päästä Ässistä eroon tavalla tai toisella.

Lukkoon Nielikäinen ei ole menossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös