Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ässähuhut ja mutut

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Joda, 24.01.2001 klo 15.27.

 1. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Ja meidän urheilujohtajan entinen ketjukaveri ;)
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 3. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  SK vahvistaa Bloodin.
  Mitäköhän tuohon sanoisi. En ainakaan riemusta hypi. Puolustuksesta puuttui yksi pala, ja se täytettiin Bloodilla. Kun jo ennestään puolustus kärsi kiekollisesta taitovajeesta, niin ei Ben Blood tuota tilannetta kyllä parantanut. Kiekollisesti taitavamman puolustuksen täydentäjäksi Blood olisi ollut ok hankinta, mutta tuohon porukkaan olisin odottanut käsiä ja fiksua kiekollista korvien väliä.
   
 4. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Omituinen hankinta kaiken kaikkiaan. Ihan ok peluri, mutta tuohon pakistoon olisin hakenut eri tyyppistä kaveria etenkin kun Matushkinin optiota ei ilmeisesti olla käyttämässä.
   
 5. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  No niin, mitäs minä sanoin, SK ei tunnetusti ankkoja uutisoi. Kuten sanoin, kuva oli sutattu niin kehnosti, että Blood olisi valitettavasti aika luettavissa. Sitä paitsi kenen muun kohdalla kuvittelisitte, että nimimerkki @karhu olisi täällä näin mehuissaan..

  En tuomitse, vaikkakin miehen pelillinen/kiekollinen taso on minulle täysi kysymysmerkki. Hyviä ominaisuuksia hän tuo aivan varmasti niitäkin, vaikka varsinkin menneestä KalPa-sarjasta kommentit Penan pelaamisesta eivät näytä täysin mairittelevia olevan Pelsujen puolella. Joka tapauksessa Marttisen korvaaja on näin ollen löydetty.

  Veikkaukseni on, että Tuohilammen ja Bloodin hankinnan lisäksi Matukan optio käytetään, ja sitten on ihan turha odottaa pakistoon enää ketään (ennen kuin nähdään joskus ensi kauden mittaan, että miltä homma näyttää)
   
 7. Hyman Roth Jäsen

  Eikös BB ole juuri Ässien "näköinen" pelaaja? Ei mikään huippu kiekon kanssa, kasetti hajoaa herkästi, tarjoilee luuvitosta ja pienissä kaljoissa olevat keski-ikäiset sedät katsomossa saavat semibonerin. Ja osaahan se taklata aika hyvin, vaikka kuulemma kaikki Pelicaanit taklaavat likaisesti.
   
 8. Laitapuolen Hyökkääjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Viime vuonnahan se viimeksi nähtiin, kuinka paljon hyötyä päihdeongelmaisesta ja puukätisestä möröstä nykypäivä Liigassa on, joten saa luvan jäädä Jonne Aurajoen rannalle minun puolestani.
   
 9. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Itse olen saanut sen suuntaista viestiä että Matushkin on jatkamassa.
   
 10. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mainettaan parempi ja kunhan Aho käskyttää pysymään jääkiekossa niin hyvä tulee. Vielä ykkössentteri sekä ainakin yksi kova laituri!
   
 11. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Eipä Blood tule yksi yhteen Marttista paikkaamaan peliaikoineen, joten toivottavasti nuoriso-osastolla ollaan vuoden kokemuksen myötä valmiimpia ja pystytään pelaamaan ripauksen isompia minuutteja kuin päättyneellä kaudella.
   
 12. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Oman maalin edustalle isäntä. Sitä haluttiin ja se saatiin. Blood on hyvä hankinta Marttisen korvaajaksi. Ei ainakaan äkkiseltään tule mieleen yhtä hyvää ns. varmaa tapausta. Liiga on tuttu niin ei mene aikaa sopeutumiseen.

  Mainettaan parempi pelaajana.
   
 13. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Hyvä näin, itsellä ei siis mitään hajua asiasta, jotenkin vain olin siinä käsityksessä että olisi lähdössä.
   
 14. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Noh.. Blood tuo kyllä kovuutta mutta onhan tämä muuten vastenmielinen hankinta. Ei jatkoon.
   
 15. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Nyt kun Blood tulee, niin olisin kyllä jättänyt Matushkinin option käyttämättä. Toivottavasti meidän "ykköspakki" ei ole Blood ja Matushkin yhdistettynä. Vägän on pelko perseessä, että näin kuitenkin on.

  Mut peukkua Bloodin hankinnalle! Mainettaan parempi kiekkoilija. Kaksinkamppailut korjaa kovalla prosentila ja ensimmäinen syöttö todella hyvä, kunhan muistaa antaa. Jos jää hautomaan, niin ongelmissa. Eli pidetään yksinkertaisena tekeminen, niin toimii.
   
 16. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Täytyy sanoa, että tuli kyllä ihan puskista. Kasetin kestäessä saatanan kova kaveri liigassa, mutta.... tuskin se kasetti kestää ja saadaan monessa matsissa kärsiä 5min alivoimaa.

  Hyvin, hyvin kaksijakoiset fiilikset Bloodista. Saattaa silti muodostua Nickersonin kaltaiseksi legendaksi.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tämä lienee aika lähellä totuutta ja sitten tuossa on mahdollista vaihtaa esim. Mäkelä/Wallia keskenään. Leveyttä aika kivasti mutta Peltola/Seppälä/Tommila pitää parantaa kiekollista pelaamista kokonaisvaltaisesti ja myös tehollisesti.

  Peltola-Seppälä
  Blood-Tommila
  Mäkelä-Vuorisalo
  Matukka (naulattu 7.pakki)
  Tuohilampi-Walli
   
 18. Raid76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT V-M Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
  @San Jose Shark #50 Kelpaako?

  Allekirjoittaneelle oikeinkin maistuva hankinta. Tuo sitä, mitä keväällä maalinteon lisäksi puuttui. Osaa pelata, enkä yhtään epäile etteikö oikea rooli löytyisi.
   
 19. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Matuskinista monet tykkää, mutta itse olisin päästänyt menemään. Ehkä olisin tehnyt väärin, en tiedä. Toivottavasti valmennus saa miehestä leivottua kesän aikana kokonaisvaltaisesti paremman pelaajan.

  Ykkössentteri ja ykkösen laituri vielä ja sitten ollaan valmiina kauteen.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Bloodin tulo olisi Ässäpelaajista parasta Wallille. Siinä olisi kokeneempi kaveri joka neuvoisi miten sitä ilkeyttä tuodaan lisään maalineteen. Ja jos ei oppi mene perille niin omissa harkoissakin voi näyttää kädestä pitäen miten se tapahtuu.

  Juhlakauteen olisi kiva lähteä suht valmiiilla porukalla. Pieni vara toki jätettävä kauden aikana tapahtuviin muutoksiin, mutta 95% olisi joukkueen hyvä olla kasassa vaikkapa jo Pitsiin mentäessä.
   
 21. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Paikkoja on Bloodin tulon myötä hyvin vähän enää jäljellä. Ykkösen sentteri ja laituri sekä 2-3 ketjuun sopiva herra. Se on melkein siinä. Hyvältä toisin sanoen näyttää tässä vaiheessa lomakautta.
   
 22. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Olipa muuten kohtuullisen väsynyt otsikko. Eiköhän se ihan pelaamaan tänne olla hankittu, jos on hankittu. Ei suinkaan miksikään pelikatkojen viihdyttäjäksi. Journalismi kukoistaa jälleen :D

  Sanoisin että melko yllättävä sainaus. Sinällään tuossa paketissa on paljon tavoiteltavia ominaisuuksia: mies on selvästikin iso ja vahva vääntäjä, pelityyliltään aggressiivinen ja pitää varmasti huolen ettei Ässien maalille tai joukkuekavereiden päälle ajeta rankaisutta. Se vähä mitä Bloodista pelaajana tiedän puoltaa myös sitä, että hän osaa muutakin kuin tuon likaisen pelin, luistelutaito ja kiekonkäsittely on sentään jonkunlaisella tasolla. Tämä on siis mielikuva mikä minulla hänestä on.

  Uskon siis että oikeassa valmennuksessa, jossa keskitytään oikeisiin asioihin, Blood voi olla ihan hyväkin hankinta. En epäile hetkeäkään etteikö Pelicansin valmennus olisi kannustanutkin Bloodia sikailemaan ja vahingoittamaan vastustajaa ja siitä seurauksena nuo aivopierut joita herra on esittänyt. Jos / kun Aho osaa ohjata miehen energian ja latauksen vähän fiksumpiin asioihin niin tulos voi olla jopa erinomainen. Nähtäväksi tuo jää, mutta kuten tapana on niin en ainakaan suoralta kädeltä torppaa tätä hankintaa.

  Jäähypörssin kärkinimeä ja jatkuvasti pelikiellossa istuvaa vatipäätä täällä ei tarvita. Aggresiiviseen peliin valmista oman pään isäntää ja helppoihin kiekollisiin ratkaisuihin kykenevää urheilullista miestä täällä tarvitaan. Pidän mahdollisena että sellainen on löytynyt!
   
 23. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kausi on pitkä. Muutama ylilyönti syyskaudella takaa työrauhan keväällä. Mitään sikailuja tai tahallisia vahingoittamisia ei tarvita mutta Bloodin kaltaista kaveria ei kannata hommata jos liimataan hanskat käteen valmennuksen toimesta. Jos tulee niin tietyt jutut on hyväksytty.
   
 24. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Liike on Bloodilla vähintään kohtuullinen, pelisilmää löytyy jonkin verran ja röyhkeyttä ihan mielettömästi. Pahin puute on tuo pinnan kestäminen, sillä kasetti saattaa seota ihan pienestä jopa omissa harkoissa.

  Harmittaa todella paljon että mies ei Lahessa jatka, mutta ilmeisesti tuo optioon sorvattu palkka olisi ollut turhan iso miehen panoksesta maksaa.
   
 25. Orlando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Varaukseton peukku Bloodin hankinnalle. Kaivattuja lihaksia tulee roppakaupalla pakistoon tämän hankinnan myötä ja viihdearvokin pitäisi olla kohdallaan. Luultavasti tulee jokusen ulosajon saamaan, mutta niinhän tuon tyyliset pelaajat joskus saavat. Ei mikään toivoton puukäsikään, joten monipuolisuuttakin löytyy.

  Näyttää siltä että Poriin rakennetaan nyt värikkäämpää ja äijämäisempää joukkuetta, joka ainakin meikäläiselle sopii hyvin.