Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ässähuhut ja mutut

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Joda, 24.01.2001 klo 15.27.

 1. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Totta tämä. Enkä kyllä usko alkuunkaan mihinkään liimattuihin hanskoihin. Kyllähän Jykä antaa poikien tanssia, kunhan siitä on vaan jotain hyötyä joukkueelle. Jos joukkueen kärkipakki alkaa huvikseen huiskimaan jotain nelosketjun ylijäämää vastaan ja ottaa vaikka vielä isomman jäähyn kuin vastustaja niin siitä varmasti tulee koutsilta satikutia. Mutta jos tämä vaikka pieksee maalivahdin päälle ajaneen sikailijan tai muuta vastaavaa niin uskon että Jykä antaa taputukset harteille. Että niitäkin juttuja on vähän monenlaisia, kuten tietysti tiedätkin.
   
 2. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Varmaan muutama nimimerkki laukesi just.
   
 3. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Ainakin hieman. Upeaa että Veri-Pena suuntaa tänne. Ei korvaa yks yhteen Marttista, ei ole ykköspakki, mutta on tosiaan mainettaan parempi kiekkoilija.
   
 4. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Itellä on Penasta pelillisesti ihan positiivinen, joskin aika hatara muistikuva. Eli ei muuta kuin tervetuloa. Pena on kovempi luu kuin Marttinen, ja kaiken järjen mukaan halvempikin.

  Mielestäni puolustavaa kovaa luutaa tuo pakisto kaipasikin, ennemmin kuin kiekollista osaamista. Tai no, kyllähän joku Taimi / Leimu olisi ollut tervetullut, mutta mistä Ässät noita saisi sopuhintaan naarattua? Tommila, Seppälä, Peltola, Vuorisalo tuo kyllä tarpeeksi kiekollisuutta pakistoon. Jätkien täytyy vaan vähän parantaa viime kaudesta.

  Mutta kyllähän omat epäilyt näyttäisi osuvan toteen, että selkeän ykköspuolustajan ja selkeän ykkössentterin haku on lähinnä mainospuhetta. Mutta ei se mitään, taistellaan tasaisella nipulla!!!!
   
 5. reaper78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Avaatko vähän miksi koet että Bloodin tulo torppaa ykkössentterin? Vai tiedätkö enemmänkin tulevia julkistuksia kuin pelkästään nuo palstahuhut?
   
 6. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Halvempi varmaan on, mutta ei kovempi. Tai ehkä kovempi, mutta jääkiekonpelaajana heikompi.... Säästyneet rahat sitten maalintekijään...
   
 7. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Ainakin voi ilolla astella hallille, kun on edes pieni kutina, että jotain mielenkiintoistakin voi tapahtua.
   
 8. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tarkoitin lähinnä, että rahapussi ei kestä molempien hankintaa. Epäilen vahvasti sitä "selkeää ykkössentteriäkin".
  Lainaus:
  Joo pelote / fyysisyysaspektia juuri tarkoitinkin. Toivotaan, että pelillinenkin taso olisi aika lähellä.
   
 9. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kelpaa kyllä Ben Blood, se tuskin ketään yllätti, isäntäpakki meille. Tuossa Pelicans osiossa kehuttiin olevan myös ihan jees pelillisestikin, vaikkakin on tunnettu muista suorituksista. Mielenkiintoista nähdä, mihin kykenee Ahon alaisuudessa. Veikkaan, että yllättää pelillisesti vielä monet ja kunhan oikealla hetkellä näyttää kaapin paikan, saa siitäkin plussia. Näin tuolla Pelicans osiossa höpistiin.
  Ben Blood #10 | sivu 38 | Jatkoajan keskustelupalsta
   
 10. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Lähtökohtaisesti kyllä. Tosin nähtäväksi sitten jää millaista peliä Pena tulee patapaidassa pelaamaan. Grattyn tai Yonkmanin kaltainen peacemaker ei Pena ole, mutta toiveissa on railakasta taklauspeliä vaikkapa takavuosien Niko Mikkolan tyyliin.
   
 11. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  Itse ainakin vähän laukesin, kun nimen kuulin aiemmin.
  Kaveri osaa pelata, on iso ja hänellä on lyhyt hermokontrolli. Yksi hyvä syy marssia joskus marraskuussakin tiistaina hallille.
   
 12. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Näin varmaan lähtökohtaisesti, mutta valitettavasti Blood ei ole mikään pelote a la Gratty ja Yonkman eli sen puolesta on ihan höpöhöpöä kuvitella, että Blood olisi joku työrauhan takaaja. Pohjois-Amerikan vuosinaan Penalla oli tuollaista yhtä ja kahta lähtöä per kausi ja kahden Liigassa pelatun kauden aikana ottanut viisi matsia joissa ottanut mm. käkättimeen Otto Karviselta... Kovuuden puolesta Pena ei ole kummoinenkaan upgreidaus Marttiseen nähden. Pystyykö sitten hanskat kädessä täyttämään Marttisen saappaat, jää nähtäväksi.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Toivottavasti ensi kaudella ei tule yhtään lähtöä, toivottavasti keskittyy pelaamiseen ja ottaa Marttisen paikan oman pään kusipääpakkina. Tappeluilla ei voiteta mitään, pelaamalla järkevästi kovaa Bloodista olisi hyötyä joukkueelle.
   
 14. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onhan tässä pointti. Hallille tarvitaan myös tiistaisin väkeä. BB on yksi joka pelaa isolla liekillä joka ilta ja vastaa puhelimeen tarvittaessa.
  En toitota et tapella tarvii, josta seuraa pohdintaa mitä Jykän koulu saa aikaan miehessä? Ei taida olla uskon asia, mutta BB tulee varmasti nöyränä tekemään töitä ja saa yleisön helposti taakseen jos pelaa kovaa ja reilusti... Tuleeko Marttista ikävä syksyllä? Jos Jykän koulu tuo tuloksen, niin tuskin.
   
 15. flow Jäsen

  Lainaus:
  Hyvin kiteytetty. Kaikkea muuta kuin tappelija. Omalle joukkueelle arvaamaton pelaaja. Pelasi tälläkin kaudella ihan hyviä jaksoja mutta aina vähän oli odottavalla kannalla mitä tuleman pitää. Väsyneenä paljon tyhmiä jäähyjä ja outoja syöksyjä. Pelaa hyvin mailan pois. Itse en pidä pelaajasta mutta saa varmasti uuden innon päälle uudessa jengissä. Hakkasi pari omaa treeneissä ja oli omituinen/tyhmä tyyppi monella tapaa. Tykkää tai vihaa, niin se varmaan menee.

  Tulee saamaan kulttipelaajan maineen, mutta kriittinen siipi huomaa ajan mittaan suuret puutteet. Mun mielestäni ok pakki mutta kaukana kiitettävästä.
   
 16. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin paljonko tämä monien mancrush Gratton lopulta hanskasi? Vähiin jäi. Enemmän kovaa hehkutusta menneisyydestä johtuen.

  Ottipa juu Karviselta käkättimeen. Kato uudestaan tuo pätkä. Aika tasoihin tuo menee. Kaksi kertaa käyvät jäissä ja vuoron perää. Linkki videoon Karvinen vs Blood:TAPPELU Ben Blood ja Otto Karvinen - YouTube

  Osaa sentään taklata kovaa, jopa omia treeneissä *tirsk* Linkki: Ben blood hakkaa omaa pelaajaa jäällä - YouTube
  No olihan tuo ihan aiheesta mätkitty. Helvetin tyhmä ajaminen treeneissä.

  Pelillisesti Veri-Penalla on enemmän annettavaa kuin Grattosella ja olen ainakin tyytyväinen tässä vaiheessa. Toivotaan vähän parempaa hermokontrollia kuin parina viime kautena.
   
 17. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Täytyy tunnustaa, että jollain tapaa mää tykkään tuosta tähtivapaasta puolustuksesta. Kilpailuasetelma on niin penteleellinen, että ei kannata ottaa vapaapäiviä kesällä. Sitä voi muuten yllättäen löytää itsensä popkorniosastolta, niin tasainen tuo pakisto on.

  Melkein voisin lyödä pääni pantiksi, että kilpailuasetelma siivittää vähintään yhden mein hyökkäävistä pakeista (Tommila, Seppälä, Peltola, Vuorisalo) ottamaan sen seuraavan stepin urallaan. Ja se tarkoitta pisteiden näkymistä tulostaululla. Matukka nyt tehoilee joka tapauksessa ja jos hänen fysiikka saadaan kuntoon, niin se on lottovoitto Ässille!

  Peltola-Seppälä
  Blood-Tommila
  Tuohilampi-Vuorisalo
  Mäkelä-Matushkin
  Walli

  Ei pal loukkaantumiset pelota.
   
 18. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Peltola-Seppälä
  Blood-Tommila
  Tuohilampi-Vuorisalo
  Mäkelä-Matushkin
  Walli

  Tuo ylläoleva pakisto näyttää kyllä tasaiselta ja samalla myös hyvältä, on siinä kovuutta ja taitoakin, lisäksi vielä suht nuorekas koostumus, hyvällä mallilla on.
   
 19. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Ei tarvinnut kun ei ollut muita halukkaita tanssiin lähtijöitä kuin Generuusi. Muutama kaveri kauden aikana luikki selkeesti karkuun ja jätti pullistelut vähemmälle kun Gratty kävi kyselemässä kuulumisia...

  Lainaus:
  Duumarit pelasti Bloodin rumalta selkäsaunalta. Ilman duumareiden väliintuloa Karvinen olis tehny Bloodista jauhelihaa huolimatta siitä, että BB oli jo jäissä. Ja Karvinen ei tosiaankaan ole mikään Liigan top-pugilisti.
   
 20. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Liigassa tapellaan niin harvoin ,että kenenkään fight cardista ei voi vetää johtopäätöksiä. Yksittäisessä tappelussa jopa Varttinen voisi voittaa Yonkmanin. Siksi varsinaisia tappelutaitoja tärkeämpää on valmius pudottaa tarvittaessa hanskat. Tämä riittää hillitsemään Riskan veljesten kaltaisia rottia ja tähän tehtävään Blood on riittävän kova kaveri. Pelillisesti olisin halunnut Boodia kovemman sepän joukkueeseen, mutta annetaan nyt mahdollisuus näyttää taitonsa.
  Sikäli Blood ja Matukka ovat hyviä sainauksia, että eivät yhdessäkään voi mitenkään olla Marttista kalliimpia.
   
 21. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Matikaisen ja Nurmisen tunnekuohuisessa johtamisessa ylilyönnit ja vaaralliset taklaukset ovat keskeinen osa peliä. En malta odottaa minkälainen kultakimpale Bloodista kehkeytyy Ahon alaisuudessa. Toivottavasti eivät hänestä mitään pyhäkoulupoikaa tee, mutta myöskään mitään sikailuja harva haluaa nykyjääkiekossa enää nähdä. Sellaisia Finleymäisiä puhtaita tööttejä kylläkin jotka saavat vastustajan pelkäämään. Kuulostaa nappihankinnalta ja hän tuo täsmälleen sitä särmää ja isännyyttä Ässiin. Uskon hänen mukaantulonsa miehistävän vähän lisää muutakin joukkuetta. Itselläni pisti silmään monta kertaa viime kaudella sulava luistelu ja taidokas kiekon käsittely.
   
 22. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Kyllä Matushkin menee heittämällä top6 pakkeihin vaikka täällä moni pistää häntä 7 tai jopa 8 pakiksi. Uskon, että liike paranee ensi kaudeksi ja on tärkeä palanen avauspelissä ja ylivoimalla. Voisi vaikka opettaa Peltolan ampumaan siinä sivussa.
   
 23. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Omaan tapaasi liioittelet asioita. Se on totta, että Gratton rauhoitti tilannetta kentällä. Generousilta sai käkättimeen.

  Blood ja Karvinen nyt kompuroivat alusta asti ja Karvinen EDGE. Mutta väität, että Karvinen ei ole LIigassa TOP-pugilsiti? Se on ihan täyttä sontaa. Viimeisen neljän kauden ajalta Karvisen listasta löytyy nimet Lostedt, Brennan, Generous, Ben-Amor, Järvinen, Yonkman ja Blood. Liigan mittapuulla erittäin hyvä kortti ja menestynytkin mukavasti.

  Vastustajalla erittäin vittumainen pelaaja. Ensi kausi taitaa mennä Kärpissä?
   
 24. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Harmittaa vaan, kun media uutisoi heti kuka pelaaja sieltä tulee. Oishan se tuonu mukavaa jännitystä ja spekulointia vielä tähän päivään jos ei vielä tiedettäisiin kuka sieltä tulee. Tai.... voishan se olla, että Blood tulee, mutta hän ei ole se pelaaja, jota tässä arvuutellaan ;)
   
 25. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Menee joo heittämällä top6 pakkeihin, jos kehittyy huomattavasti enemmän kuin muut. Olisihan tämä hemmetin hienoa, mutta kuinka todennäköistä? Sitä en osaa sanoa. Toivotaan parasta.