Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Äärioikeisto ja -vasemmisto Suomessa

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Barnes, 19.04.2015 klo 11.57.

 1. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  No, ainakin Sinkkosen Tepi ja se pollari, joka halusi terroristit peruskouluihin, tulee nyt näin nopeasti kahvitunnilla mieleen. Ja harvemmin olen kuullut esim. Li Anderssonin saarnaamista islamiin tai kommunismiin liittyvistä ihmisoikeusrikoksista, rasismista tai kansanmurhista.
   
 2. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  No, kun nopeasti vilkaisin noita livefeedejä molemmista separikulkueista, niin Kokoomus ei tunnu kelpaavan kummankaan jengin teekuppiin. Toisaalta Kokoomus johtaa mamujen murhaamisessa 1 - 0 SVL-jengiä vastaan. Monikulttuurisuus oli rikkaus, sano Romppaisen Jukkiskin.

  Mutta jos sulla on nuo kaksi ensimmäistä, niin minusta silloin ei tarvitse liittoutua mihinkään. Avioliittoutuminen on toki eri kiva juttu.
   
 3. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Kyllä mä melkein mieluummin jihadistiksi ryhdyn.
   
 4. Rankkari Jäsen

  Yle tv uutiset näköjään jatkavat yksipuolilista uutisointia, ja omaa propagandaansa.
  Olisipa verorahoilla tuetut toimittajat, ja heidän esimiehet puoluettomia. Riittää kun kertoisi faktat tasapuolisesti, tai molempia osapuolia haastattelemalla. Näin jättäisi kuulijalle päätettäväksi, mitä mieltä asioista on.
   
 5. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Surullisinta on se että tämä mainittu puolueellisuus sataa pääosin laariin jonne ei haluta sen satavan.
   
 6. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Isoimpia idiootteja tuolla soihtukulkeen ympärillä oleva huutelijat on. Vittu mitä ryhmää. Ilmeisesti kaikki kulkueeseen osallistuvat on natseja, ja jos ei ole samaa mieltä, niin kusipäähän sen on oltava. Parasta viihdettä kyllä tälle päivälle.
   
 7. Tuamas Jäsen

  Poliisin mukaan 612:ssa reilu tuhat marssijaa, edeltävässä nassemielenosoituksessa 450 osallistujaa, joista valtaosa ennakkotiedon perusteella liittyi marssiin.

  Aika iso nassekonsentraatio tässä ”epäpoliittisessa” kulkueessa tällä perusteella.

  https://yle.fi/uutiset/3-9964521

  Edit.
  Korjattu luvut. Ylen jutussa ei mainittu lopullista osallistujamäärää.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 19.51
 8. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Aikaisemminhan ne sanoi, että reilu tuhat. Tiedä sitten näistä.

  Edit. Lisätään nyt tähän, että ihan hyvin ne tuntuu organisoivan soihtujen sammutuksen ja roskiksiin laittamisen. Tuntuu olevan tärkeä asia järjestäjille ja hyvä niin.
   
 9. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Mitä näin liikkuvaa kuvaa tuosta kulkueesta niin 1000 ihmistä ei riitä mihinkään.......
   
 10. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei pidä tuo 400 kyllä lähelläkään paikkaansa, mitä striimistä näkyi.

  No, eihän se pitänytkää, vaan Poliisi ilmoittaa twitterissä, että mukana reilusti yli 1000 ihmistä. Miksi tällainen täysin valheellinen juttu @Tuamas, kun yleensä jutuissasi on faktat kunnossa?
   
 11. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Lainaan linkittämääni Ylen juttua:
  ”klo 18:35: Töölöntorille on poliisin mukaan kerääntynyt arviolta reilut 400 mielenosoittajaa 612-marssille.”

  Toki 400-450/1500 on sekin aika iso konsentraatio vs. mitä täällä on jauhettu.
   
 12. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, heitä oli tuohon aikaan kertynyt torille tuon verran. Marssi sitten erikseen. Ikävää, että valitsit numerot näin, kun oikeatkin numerot olisivat saatavilla.
   
 13. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Sen siitä saa kun luottaa Ylen seurantaan, tuosta ”feedistä” ei käy ilmi muita lukuja.
  Toki myös oletin, että jannut olisivat säntillisesti ajoissa mestoilla, kun taisi suunniteltu alkamisaika olla 18:30.

  Käsi ylös virheen merkiksi.

  Edit.

  Ei ollut.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 20.13
 14. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joko ne natsit ovat aloittaneet väkivaltaisen mellakoinnin?
   
 15. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Yllättävän hyvin anarkistit ja äärivasemmisto on kyllä käyttäytynyt.

  EDIT:
  Vähän yli 400 siellä oli...mutta oikeen mielenosoittajia??
  "Viimeisen arvion mukaan Hietaniemeen saapui noin 2800 mielenosoittajaa. #Helsinki#poliisi
  22.02 - 6. joulukuuta 2017"
  Helsingin poliisi Twitterissä: "Viimeisen arvion mukaan Hietaniemeen saapui noin 2800 mielenosoittajaa. #Helsinki #poliisi"
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 22.11
 16. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Paljon se kyllä kasvoi niistä ensimmäisistä reilusta tuhannesta osallistujasta, jos tuo on nyt se uusin arvio. Aika tarkotushakuiselta aliarvioinnilta kyllä vaikuttaa.
   
 17. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Se on kyllä todella pöyristyttävää. Tässä vähän tunnuksetonta ja poliittisista aatteista irtisanoutuvaa materiaalia itsenäisyyspäivän marssijoista:
  171206 15:00 Suomi 100v. Mielenosoituksia, soihtumarssi. - YouTube

  On tämä paska maa, kun täällä ei saa edes kyseenalaistaa niin kutsuttua "holokaustia" tai perustella tilastojen kanssa, miksi homokulttuuri ei ole tervettä.
   
 18. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Vielä odotettuakin sakeampaa touhua. Pienet marihuanatötsyt tekisivät tuolla hyvää. Tai edes desi kiljua.
   
 19. adolf Jäsen

  Aina jotenkin erikoista minusta kun nämä lippumiehet kyseenalaistaa juuri sitä asiaa mikä tässä maassa on paremmalla tolalla kuin juuri missään muualla, eli vapautta ja sananvapautta. Nämä maalailevat kuitenkin semmoista kuvaa kuin tämä olisi joku Pohjois-Korea näissä asioissa.
   
 20. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä on yksi jännä juttu. Toinen, mikä noista puheista - joista muutaman jaksoin katsoa - jäi mieleen oli, että mitä konkreettista politiikkaa nuo uhoajat sitten ajaisivat? Paljon puhutaan itsenäisestä päätöksenteosta ja globaalien korporaatioiden vastustamisesta, mutta jotain varmaan pitäisi tehdä sitten, kun se päätösvalta on saatu takaisin. Veikkaan, että kysyttäessä päätökset olisivat tyyliin paljon rahaa kaikille eikä veroja kenellekään sen lisäksi, että rajat laitettaisiin kiinni (mikä voi toki olla ihan järkeväkin liike).

  Ehkä tarkempia ohjelmia löytyisi jostain vastarintaliikkeen sivuilta, mutta enpä ole viitsinyt mennä lukemaan. Eikä tarvetta sivuvierailulle pitäisi olla, mikäli puheiden pitäjät edes vähäänkään tekevät niinkuin opettavat. Taistelun aika on kuulemma nyt, mutta minun korviini ei ole tuolta porukalta kantautunut muita ideoita kuin rajat kiinni ja globalistit ulos. Kukaan ei ole kertonut, että millä kuuntelen musiikkia ja missä käyn syömässä, kun iphonet ja mäkkärit kielletään. Ehkä niillä viimeisimmillä aidoilla Nokioilla sitten kai pääsee nettiin ja karjalanpiirakoita saa kaupasta.

  Mistä noita vihaisia nuoria miehiä oikein sikiää? Ymmärrän sen, että nettoveronmaksajat ja työssä käyvät ihmiset kritisoivat valtiovaltaa ja esimerkiksi EU:ta, mutta mitä annettavaa näillä muka on.
   
 21. pakki3000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Itse joskus aikanaan eksyin heidän nettisivuille, kun kaupungilla kävellessä ihmettelin että mitä ihmeen porukkaa nuo ovat. Ei kyllä ollut mitään järjeä koko liikkeessä ja ideologiassa hallitsemattoman maahanmuuton vastustamisen lisäksi.
   
 22. Undrafted Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän vihaiset nuoret miehet ole sellainen loppumaton luonnonvara. Vaihtelee sitten mihin he vihansa ja energiansa kohdistaa. Osa poliittisille ismeille, osa uskonnollisille ismeille ja osa fanittaa jotain urheiluseuraa. Pääosin näistä ei ole tavalliselle kansalaiselle vaaraa tai haittaa miesten keskittyessä rähinöimään oman vastaryhmänsä kanssa.
   
 23. PJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Lukko)
  Tulee mieleen Trumpin virkaanastujaisyleisömäärän pohdinta, ihan yhtä mielenkiintoinen juttu.

  Lainaus:
  YYA sopimusta? Faktisesti ainakin :)

  EU ero olisi siinä mielessä ihan mielenkiintoinen harjoitus, että voitaisiin pohtia taas tuon sopimuksen tarpeellisuutta. Vai jos ottaa hieman provokativisemman näkökulman; voitaiisiin pohtia sen ilmoitettua sisältöä. Rähmällään on aina helpompaa kuin pystyssä.

  Lainaus:
  Nuoret vihaiset miehet (henkilöt) ovat ehtymätön ja uusiutuva luonnonvara. Omalla tavalla tarpeellinenkin voimavara, kun ilmenemismuoto on vaikkapa Jääkäriliike.

  Kaikkea kannattaa aina kritisoida. Kaiken voi aina tehdä paremmin, lite bättre, juntit :), myös kritisoinnin.
   
 24. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Lainaus:
  Ylipäätään politiikaan liittyen aina on helpompi kritisoida jotain olemassa olevaa, kuin keksiä uusia toimivia toimintamalleja. Mitä enemmän mennään oikealle tai vasemmalle, sitä voimakkaampaa on asioiden kritisointi ja sitä vähemmän tulee rakentavia ideoita. Näin se tuppaa menemään.

  EU eroa vaativa porukka tuntuu lähinnä syyttävän kaikesta EU:ta. Mitään oikeita järkisyitä eroon en ole vielä kuullut. Joskus joku on tääläkin haikaillut devalvaation perään, mutta mikään ei estä devalvaation tekemistä vaikka valuutta on euro. Vientiteollisuutta voi tukea muillakin toimilla ja palkkoja laskea. Tosin nämä ovat melkoisen hankalia poliittisia itsemurhia tehtäviksi. Epäilen suuresti ylipäätään devalvaation toimivuutta nykyisessä globaalissa maailmassa.

  Yleensä EU eroa vaativat perustelut ovat luokaa; mitä hyvää EU on sinun elämääsi tuonut? Miten asiat olisivat muka erilailla, jos olisimme kuten Norja tai Sveitsi tai miten tiedät, etteivät asiat olisi paremmin jos emme olisi koskaan liittyneet EU:hun.
   
 25. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  En ymmärrä asiayhteyttä. Vai siis mielestäsi nämä muutoin idioottimaisesti käyttäytyvät, eivät saa marssia 612 marssilla ja kunnioittaa sotaveteraaneja ja Suomen itsenäisyyttä? Minä en jotenkin pysy tässä touhussa kärryillä. Siellä oli kynttiläkulkueessa oikein natsistisia lapsukaisiakin mukana, aivan lastenvaunuja myöten. Kyllä on natsit valloittaneet helsingin, kun sitä porukkaa katsoi.