Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Äärioikeisto ja -vasemmisto Suomessa

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Barnes, 19.04.2015 klo 11.57.

 1. Rankkari Jäsen

  Valitettavasti vaikuttaa siltä, että huomenna ääriryhmät ottavat yhteen, ja kenties entistä pahemmin. Oikeiston ryhmää ajetaan alas käräjäoikeuden päätöksellä, ja vasemmiston ääriryhmä on jo muutamaan kertaan provosoineet isompaa yhteenottoa. Toinen ryhmä selkä seinää vasten, ja toinen saanut nostetta aatteelleen.
  Toivottavasti olen väärässä, ja huominen(kin) päivä on rauhallinen.
   
 2. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Kyllä. Sen verran vaarallista porukkaa ovat. Hoitihan poliisi mallikkaasti taannoin kielteisen päätöksen saaneen perheenkin talosta pois. Kymmenen vaarallisen natsin kanssa voi olla vaikeampaa.
   
 3. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No eipä Kokoomus ainakaan oikealla ole. Natseja löytyy kuitenkin paljon.
   
 4. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Yhtyeiden nimet Vapaudenristi, Sankar’hauta ja Pyhä kuolema naurattivat aika railakkaasti. Pakkohan nuo oli käydä YouTubessa tsekkaamassa mutta petyin pahasti. Kuvittelin että noin isäm maallisesti nimetyt yhtyeet olisivat tarjoilleet paljon enemmän camp-huumoriarvoa.
   
 5. Dirac Jäsen

  Lainaus:
  Kävin Kirjoittelijan esimerkin innoittamana YouTubessa kurkkaamassa minkäslaista meininkiä sieltä löytyy ja ensimmäisenä tuli vastaan Vapaudenristin Soihdut kappale. Odotin säntillistä ja särmää marssia, natseja kun ovat, mutta pettymys oli kova kun musiikkivideosta paljastui pelkkää häröpalloilua. Videon kommentitkin olivat kuin elämänkoulun oppikirjasta.

  Onhan tämä laamakohu saanut ihan käsittämättömät mittasuhteet. Median toiminta on varmaan kaikkein kyseenalaisin, koska totuus on hukkunut lähdekritiikittömyyden mukana ja nyt tosiaan suuri yleisö on siinä luulossa, että Töölöntorilla on parhaillaan uunit lämpeämässä alpakoita, kaneja ja lapsia varten. Natsien* mielestä taas kaikki on suurta vihervasemmiston salaliittoteoriaa ja lapsia käytetään ihmiskilpinä.

  *Siinä missä laamaillan järjestivät tunnetut anarkistit, niin onhan tämä 612-kulkue suurimmaksi osaksi natsien käsialaa, mutta se ei missään nimessä tarkoita, että alpakkojen silittäjät olisivat antifoita tai soihtukulkueeseen osallistujat natseja
   
 6. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Natsit vs laamat&lapset ottelu olisi ollut kyllä mielenkiintoista nähdä. Sääli, että Poliisilla on natsisympatioita. Fuck the police.
   
 7. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Eli siis lastentapahtuma järjestettiin vain, että 612 menisi puihin, eikä sitä lastentapahtumaa järjestetä missään muualla, paitsi että järjestetään. Ja lastentapahtumaa ei voitu järjestää samalla torilla kuin missä 612 on, vaikka 612 ei aiheuta mitään häiriötä tai vaaraa, koska sen osallistujat on ihan tavallisia ihmisiä.
  En minä teistä muista tiedä, mutta minulle tuosta tulee mieleen joku Speden sketsin käsikirjoitus.
   
 8. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  No kerro ihan omin sanoin millaista häiriötä tai vaaraa 612 ihmiset ovat saaneet aikaan Töölöntorilla ja/tai soihtumarssin aikana?
   
 9. pakki3000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  No kun väärät mielipiteet yms.
   
 10. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Missä minä olen väittänyt, että 612 aiheuttaa häiriötä tai vaaraa yhtään missään?
   
 11. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tähän kun vielä lisää sen, että vasemmistoagitaattorit järjestivät itsensä itsenäisyyspäivänä Telia-areenalle ja vielä täysin vapaaehtoisesti ja oma-alotteisesti, voisi tässä olla ainekset ihan täyspitkään elokuvaankin.
   
 12. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Siitä saisi hyvää kerrontaa, kun tietoisuus niiden väärää mieltä olevien olemassa olosta kalvaa mieltä. Siellä ne nyt torilla huutaa ja stadionilla pupuja silittää!
   
 13. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Heh, ylilaudan wannabe-natsit keittelevät erikeeperpäissään kasaan kummallisen tappajapupu- ja anarkistialpakkakeitoksen ja eikös jatkiksella tavaomaiset tapaukset niele koko roskan ilman kritiikin poikastakaan. Luulis nyt edes vähän hävettävän, mutta se tunne ei kaiketi kuulu natsisymmppajan tunneskaalaan.
   
 14. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Ovat saaneet aikaan mm. "natsit ovat ihan ok ja vaarattomia, natsit eivät järjestä 612-marssia" -valheen toistoa.
   
 15. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Täytyy ihmetellä, mistä purkista sinä haistelet, jos tuo tarina lastentapahtumasta ilman taka-ajatuksia meni läpi. Kovasti väität olevasi kriittinen ja taipuvainen tosiasioihin niin uskosiko kieltää tässä tapauksessa? Ai niin, toisella puolella Natsit( Huu!) johan siitä tolkun ihminen menee psykoosiin.
   
 16. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Eli valheen toistoa ovat saaneet aikaan. En laskisi kovinkaan suureksi meriitiksi. Minusta jokaisella saa olla oma ideologiansa jos sillä ei aiheuteta sivullisille vaaraa. Ennakkoluulot ja ero omaan ideologiaan eivät ole tällaisia. On myös aika moukkamaista noin yleisestikin (en tarkoita sinua) lokeroida ihmiset mustavalkoisesti johonkin aatteeseen. Kuten niin, että kaikki näissä kulkueissa ovat joko natseja tai anarkisteja kun kerran osallistuvat. Typerää vastakkainasettelun lietsomista ja täysin turhaa.
   
 17. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Eihän noista mitään vaaraa ole. Vähän aikaa sitten yksi ihminen kuoli, kun isäm maam korkeasti koulutettu soturi osoitti kunniaa veteraaneille perisuomalaisella kurkipotkulla. Sympatiaa näille jätkille näyttää kyllä edelleenkin riittävän.

  No joo, mutta uskon kyllä, että vasemmistosta tulee olemaan huomattavasti enemmän riesaa kuin tämän kulkueen roskaväestä. Eiköhän siellä pistetä taas paikkoja paskaksi urakalla.
   
 18. Mr. Penguin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
  Lainaus:
  En tiedä trollaatko sinä vai elätkö jossain omassa todellisuudessa, mutta 612 ei tosiaankaan ole natsien järjestämä, ja eipä nuo kamalat natsit (siis ne oikeat, SVL:n tyypit) ole mitään suurta hämminkiä saaneet aikaan. Ainoa äärilaita, joka itsenäisyyspäivinä aiheuttaa vaaraa muille on kyllä äärivasemmisto.

  Tajuaakohan tämä "rasisminvastainen" unelmaväki, että jos tuo natsimarssi ei saisi mediassa niin paljon huomiota ja jos antifan urpot eivät menisi sinne provosoimaan, niin kukaan ei kiinnittäisi huomiota näihin pariinsataan säälittävään natsipelleen ja koko SVL kuihtuisi unholaan. Mutta ei, tehdään juuri päinvastoin, suurennellaan äärioikeiston uhkaa ja tehdään tästä oikein isokin juttu kuinka "Stadi täyttyy natseista".
   
 19. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  En ota kantaa tähän potkutapaukseen kun siitä on kinattu jo aivan tarpeeksi. Yksittäistapaus sanoisin. Mutta kerrohan se mistä olet saanut päähäsi minun symppaavan näitä äärityyppejä. Vai yleistätkö nyt ihan muuten vain?
   
 20. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Okei, tunnustan. Viime aikoina, tai ehkä jopa viimeisen vuoden aikana on tullut paljon vähemmän lueskeltua palstaa, mutta kyllä mulle on ainakin jonkinasteinen kuva jääny susta sellaisena tämän aatteen jossei nyt kannattajana niin ainakin symppaajana. Saatan toki olla täysin väärässä, mutta tällainen kuva mulle on syntynyt.
   
 21. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En ymmärrä, miksi jotkut yrittävät tästä tehdä niin syvästi jonkun sympatiakysymyksen. Eihän se voi niin mennä, että sallitaan kokoontumisvapaus tai mielenilmausten vapaus jonkun sympatioiden perusteella. Mielestäni Vapaavuori kirjoitti aiheesta hyvin.
   
 22. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Viittasin lähinnä niihin juttuihin, jossa lastenjuhla oli vain feikkitapahtuma, jota ei olla edes järjestämässä ja että järjestäjät ovat anarkisteja/autonpolttajia/äärivasemmistolaisia. Se, onko tapahtuman paikanvalinnassa haluttu härnätä natseja, on oma juttunsa.
   
 23. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Ei heiltä mitään kokoontumisvapautta pidä viedä, enkä mä ole niin missään väittänytkään. Turha vaan mun mielestä väittää, ettei heistä ole mitään vaaraa kun yksi ihminen on jo päässyt hengestään.
   
 24. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Itse uskon vakaasti, että heidän todellinen tarkoitusperänsä ei ole nassejen toiminnan saaminen minimiin. Vaan oman toimintansa maksimoiminen vastakkainasettelulla ja omaa potentiaalista kuulijakuntaa herättelemällä. Anarkismin pääasiallinen tavoite on nykyisen yhteiskuntajärjestyksen murtaminen. Kommunismin pääasiallinen tavoite on saada valta keinolla millä hyvänsä. Eiköhän ne todelliset tarkoitusperät ole jollain tuolla suunnalla. Toki ovat saaneet paljon rekryttyä puolelleen fiksuja henkilöitä, joilla voi olla myös omia ideologisia vetureita.

  Tutkimusten mukaan psykologisesti heikot yksilöt ajautuvat helposti sosialismiin, siinä missä itsevarmat enkilöt kapitalismiin. Ehkä tässä on myös joku juurisyy sille, miksi tuota puppua onnistutaan syytämään ja miksi ihmiset näkevät asioissa vain yhden puolen. Ehkä tässä on syy sille, miksi marssi jossa in natseja mukana nähdään pahana, mutta anarkojen järjestämä tapahtuma hyvänä. Ehkä tässä on syy sille, miksi parin sadan syrjääntyneen porukka nähdään pahana koska he ovat ilmoittaneet tavoitteekseen muodostaa oman pohjoismaisen valtion. Samalla kuitenkaan ei nähdä pahana ottaa maahaan satoja ellei tuhansia henkilöitä, jotka edustavat astetta joka julistaa tarkoituksekseen tehdä Euroopasta islamistisen valtion.

  Kai se lopulta siellä juurisyynä on vallan tavoittelu, hinnalla millä hyvänsä. Länsimaissa ja varsinkin Pohjoismaissa valtaosa pakolaisista ajautuu vihervasemmiston kannattajaksi. On täysin selvää, että myös Suomen vihervasemmisto tämän tiedostaa. Mielestäni se on myös täysin selvää, että se vaikuttaa heidän yhdellä poskella ylisallivaan politiikkaan, ja toisella poskella ylikieltävään politiikkaan. Poliittisen järjestön pääasiallinen tehtävä on maksimoida sen kannatus. Valitettavasti se näkyy heidän politiikassaan ja tuottaa paljon pahaa ympäristöön. Tästä hyvänä esimerkkinä on myös ydinvoiman ideologinen vastustaminen kannattajien saamiseksi. Moinen ympäristörikos pitäisi mielestäni kriminalisoida.
   
 25. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Tästä nyt ei tarvitse enää vääntää, mutta oikeus on todennut kuolinsyyn ja sen laillisesti hyväksyttänyt.

  Tällaisia valheita ei siis tarvitse enää levitellä.

  Toki ikävä tapahtuma kaikinpuolin.