San Jose Sharks 2019–2020 – turning the tide

  • 99 775
  • 291

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Puolustuspään mokailuista on syytetty välillä niin Karlssonia kuin Vlasicia, mutta nyt kyllä Heediltä sellainen aivopieru että. Mielestäni mies pelannut aikaisempina kausina paljon paremmin. Mielestäni voisi treidata johonkin missä ei olisi oikealla puolen kahta Norris-äijää edellä. Ja voisiko jostain löytää hieman flopannutta halpaa hyökkääjää tilalle mitä voisi kokeilla. Ainut tietysti on että jos Burns tai Karlsson poissa ja ei Heediä niin siellä on joku Vlasic 2.YV:ssä mutta.

Vlasicillakin niin iso sopimus rajoitteineen että tuskin saa kaupaksi. Dillonillakin onneksi sopimus loppuu tähän kauteen, mutta kannattaako pistää kaupaksi.. Noh katotaan nyt mihin peli menee kun Simek ja Prout on taas kunnossa. Ehkä Ferraro menee sitten AHL:ään ja Heed täyttää press boxin.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ei tuollaista peliä voi katsoa yökkäämättä. Taitoa on varmasti, mutta ei vaan toimi. Jos sama homma jatkuu, niin on edessä koutsin vaihto.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei kyllä rosterin perusteella uskoisi, kuinka paska joukkue Bostonissa viime yönä pelasi. Ja ymmärtääkseni tämä ei ollut mikään yksittäinen ohi-peli, vaan koko alkukausi on ollut alavireinen?

Pelataanko siellä DeBoeria ulos, vai mistä kiikastaa?
Kuulostaa vähän samalta mitä nuottilassa tapahtui viime kaudella. Pelaajat ei enää uskoneet valmentajaan (pelikirjaan), ketjuja vaihdellaan koko ajan (ei anneta aikaa kemioitten kehittyä jos uusia), negatiivisuus ruokkii lisää negatiivisyyttä. Itseluottamus laskee, ei haluta enää tulla jäälle.

Blues potki Yeon Marraskuun 19 pvä.

Ei tarvi olla suurempi ennustaja jos suunta ei käänny niin koutsi lähtee.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kuulostaa vähän samalta mitä nuottilassa tapahtui viime kaudella. Pelaajat ei enää uskoneet valmentajaan (pelikirjaan), ketjuja vaihdellaan koko ajan (ei anneta aikaa kemioitten kehittyä jos uusia), negatiivisuus ruokkii lisää negatiivisyyttä. Itseluottamus laskee, ei haluta enää tulla jäälle.

Blues potki Yeon Marraskuun 19 pvä.

Ei tarvi olla suurempi ennustaja jos suunta ei käänny niin koutsi lähtee.

Ehkä Sharksit kokeilee tätä Bluesin taktiikkaa? Wilsonilta ovelin pelikirja ikinä
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ehkä Sharksit kokeilee tätä Bluesin taktiikkaa? Wilsonilta ovelin pelikirja ikinä
Ainakaan treidejä ei kannata miettiä tässä vaiheessa kautta.

Sen tietää, että ketkä nyt loka-mareaskuussa hohottaa eivät tee sitä touko-kesäkuussa.

Nyt ei jaeta mestaruuksia vaan alusta kaudelle.

Potkut koutsille ja herätys pelaajille jos ei ala homma skulaamaan niin tietää ketkä ovat seuraavaksi poistolistalla.

Aika hyvin viime aikoina tuo valmentajan vaihto on auttanut joukkueita, jotka on playoff kaliberia paperilla ennen runkkaria.

Kysymys on, että kuka on se uusi koutsi?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Pelataanko siellä DeBoeria ulos, vai mistä kiikastaa?

Itse en usko, että Peteä vastaan ollaan käännytty. Enemmänkin uskon, että hyökkääjät tukeutuu turhan paljon yhden kaavan mukaan eli kiekkoa viivaan, varsinkin Ekille ja Burnsille. Aika monessa ottelussa Sharksin hyökkääjä löytänyt itsensä slotista mahdollisen vetopaikan kera, mutta silti kääntyy kohti laitaa ja hakemaan syöttöä viivalle. Luovuus puuttuu, johon nyt haettu ratkaisua pelailemalla 3vs3 harkoissa.

Toinen iso ongelma on, että Pete elää ajatuksesta neljän kentän pyörityksestä. Ei onnistunut viime kaudella, koska neloskenttä. Ei onnistu nyt, kun hyökkäys on yhä kapeampi. Aivan turhaa kokeilla jotain Radilia Hertlin rinnalla tulosyksikössä, kun kaveri on täysin tossu nelosessakin aikasemmin kaudella.

Puolustuksella on omat merkkausvirheensä, mutta puolustus toimii pääsääntöisesti hyvin omalla alueella. Ne on noi vastaiskut ja turnoverit jotka tappaa Sharksin ja molemmissa hyökkäyksen paskuudella on iso rooli.

Kuitenkin vähän on tietoa mikä se ilmapiiri pukukopissa on, onko uskoa pistoolipeteen vai ei. Mercurynewsin Gackle edelleen saikulla, korvaajana toimiva Pashelka pysyttelee hyvin neutraalina. Kurz puhui ja uhosi pitkään, ettei pete ole lähdössä minnekään, mutta nyt koittaa hieman ruokkia tätä ajatusta ja näin päätynyt jälleen kinastelemaan HFBoardsiin. Olispa toimittaja, ketä yrittäisi enemmän.


mutta nyt kyllä Heediltä sellainen aivopieru että

Joo kyllä on vaikea Heedin päästä pelamaan jatkossa. Väitän että Prout kunhan on fyysinen, menee Heedin edellä Peten silmissä vaikka olisi kuinka huono. Eikä siinä, Heed on ollut todella huono ja tolle pakistolle fyysisyys tekisi gutaa.

Dillonillakin onneksi sopimus loppuu tähän kauteen, mutta kannattaako pistää kaupaksi.

Ainakaan treidejä ei kannata miettiä tässä vaiheessa kautta.

Dillonin kauppaaminen kävisi nyt mielestäni kaikinpuolin järkeen. Kaikki riippuu toki palaako sieltä tuttu Simek, mutta kyllä näillä näytöillä Dillonin vaihtaminen hyökkääjään ja Ferraron pitäminen pelaavassa kutosessa olisi joukkueelle paras ratkaisu. Dillon ei kuitenkaan ole keväällä onnistunut oikeastaan koskaan Tealissa, joten menetys jäisi harmittamaan vain, jos leftin pakkeja kaatuisi. Ja se on pieni murhe vrt. nykyiseen hyökkäyksen kaatumiseen.





ketjuja vaihdellaan koko ajan

Tätä ei ole Pete oikeastaan tehnyt, mielestäni olisi ihan perusteltua sekoittaa enemmän tässä jumitilanteessa. Meier-Couture, Couture-Marleau, Kane-Hertl, Sörensen-Thornton, noi tuntuvat olevan kiveen hakattuja ja noihin palataan aina pelin sisällä lopulta. Vois mixata enemmän, kun tulos on tällä kaudella melko nolla. Kane-Couture, Meier-Hertl tyyliin, mutta ei mitään Thornton laitaan yrityksiä.


Jos sama homma jatkuu, niin on edessä koutsin vaihto.

10/15 seuraavista otteluista on kotona. Veikkaan ton olevan Peten deadline. Pete varmaan muuten luotsaisi läpi kauden, mutta uskoisi ton 1.kiekan joka Sensillä luovan painetta, ettei tässä nyt täysin naurunalaiseksi joutuisi.

Harkoissa menty nyt:

Meier-Couture-Marleau
Kane-Hertl-Labanc
Sörensen-Thornton-Karlsson

Loput sitten nelosen väreissä paitsi Gambrell, ketä sivussa blokin takia joka tapahtui Bruinsia vastaan.

Kyllä on Petenkin luovuudessa kanssa pulaa kun noita kentällisiä kattoo. Toivotaan toivotaan että jokin muuttuu ja homma alkaa toimimaan.

Bergmann mätti jälleen viime pelissä, 4ott nyt 3+3.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Puolustuksella on omat merkkausvirheensä, mutta puolustus toimii pääsääntöisesti hyvin omalla alueella.
Samaa mieltä. Tähän päälle vielä suhteellisen hyvin toimiva molaripeli. Ongelmat on hyökkäyksessä. Sen mitä nyt edellistä peliä jaksoin katsoa, niin eivät mitään järkevää saaneet aikaan, ihan toivotonta räpellystä.

Kaikki riippuu toki palaako sieltä tuttu Simek
Mikäs se Simekin tilanne oikein on nyt, koska pääsee jäälle?
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alkaako jo pikkuhiljaa olla tilanne, että DeBoerin täytyy mennä? Mielenkiintoista seurata, koska San Josella vain on joukkue, jolla noin huonosti ei voi eikä saa pelata.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Alkaako jo pikkuhiljaa olla tilanne, että DeBoerin täytyy mennä?

Juu.

Nyt aukesi hieman kuulumisia pukukopista, kun Dillon meni puhumaan vähä liikaa:

Dillon: "Everybody, if we do our job, whatever that role is...That's where it's got to start. Everybody not getting on each other. Staying prideful."

Dillon, then asked if guys were getting on each other, said they weren't, but there was frustration.

Uskallan sanoa, että siellä syytellään toisia ja valmentaja vain ihmettelee taustalla. Tai mitä nyt Pete tykännyt ottaa Timon ja Labancin erikoiskäsittelyyn, mutta eiköhän tässä nyt puhuta isommasta asiasta kuin noi kaksi. Kuumotuksia on ilmoilla kuin -15 kaudella, sillon toki oli eri lähtökohdat mutta kuitenkin. Sillon tapahtui draamaa kauden aikana ja kesällä isoja muutoksia. Nyt ei ole aikaa odottaa kesään ja draamalle ei ole tilaa.

Treiditouhuissa Habs mainittu useaan kertaan, että heidän väkeä Sharksin -peleissä ja toistapäin. Ja oliko heillä tarve LDlle. Ken tietää, mutta tietääkö barbi.

Bergmann veti yhden ottelun nollilla, mutta korjasi suuntansa viime pelissä. Nyt 6ott 3+5.

Che -veljekset oli jo poppareilla farmissa viime pelissä, joten ei tämä junnujen nousu nyt kyllä mennyt miten uskallettiin toivoa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Sens own the Sharks’ first-round pick this year. It’s theirs from the Erik Karlsson trade. And there’s no lottery protection on it."

No mutta tämähän on kiinnostavaa. Sharksilla ei ole omaa ykköskierroksen varaustaan vaan se on Senatorsilla.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Bergman ja Simek kutsuttu ylös.

Elämme jänniä aikoja ystävät. Tämä kotistintti tosiaan ratkaisee DeBoerin tilanteen, kelkan on käännyttävä, takaa-ajojen loputtava ja pelin parannettava. Jetsiä vastaan oli jo yritystä ja laukauksia, Vancouveria vastaan löysäiltiin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Bergman ja Simek kutsuttu ylös.

Samalla kenttiä muokattu viimeinkin isommalla kädellä:

Kane-Couture-Labanc
Meier-Hertl-Goodrow
Sörensen-Thornton-Marleau
Bergmann-Gregor-Radil

Tosta kun nyt vielä Bergmann ja Goodrow vaihtaisi paikkaa, niin olisin tyytyväinen. Loukkaantuiko Melker vklpna vai nytkö tehdään oikeasti valintoja paremman 5on5 -pelin nimissä? Tosin onko Radil yhtään sen parempi kuin Melker. Kummankin edelle laittaisin Gambrellin, jonka loukkaantuminen ei pitäisi olla mitään vakavaa.

Simekistä Pete puhui, että jos aamulla tsekillä kaikki hyvin, niin kaveri pelaa samointein Hawksia vastaan. Pakkipareja kokeiltiin kaikenlaisia harkoissa;

44/51-88
44/4-65

Taas riippuu hyvin paljon Simekistä, mutta jos kaveri on täysin valmis veikkaan että peliin mentäisiin:

4-65
51-88
44-38


Elämme jänniä aikoja ystävät. Tämä kotistintti tosiaan ratkaisee DeBoerin tilanteen

DeBoer oli Wilsonin kanssa kimpassa kattomassa edellistä Barracuda -peliä, jonka jälkeen Simek ja Bergmann nostettiin ylös. Ei mitään arkipäivän juttuja, mutta ei myöskään mitään hyvin outoa. Itsellä vaan tosta tuli sellainen viba, että Wilsonilla on enemmän luottoa Peteen kuin kellään muulla ja varaa on vielä siimassa reilusti. Saas nähdä, todellakin jänniä aikoja!
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Kyllähän Wilsonkin tietää että cappitilanteen ollessa kauden alussa mikä se oli, että näillä pitää mennä ja muiden pitää parantaa se taito mikä lähti Braunin, Pavelskin ja Donskoin poistuessa.

Jokseenkin voisin väittää, että jotain radikaalimpia toimia nähdään vielä DeBoerin ja Wilsonin toimesta ennenkuin DeBoer potkuu saa. Keksiikö Wilson jonkun radikaalin traden vai kun pakisto on kohta kunnossa niin heitetäänkin Burns hyökkäykseen.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
muiden pitää parantaa se taito mikä lähti Braunin, Pavelskin ja Donskoin poistuessa.

Tämä on kyllä tilanteen vähättelyä imo. Vaikka joukkue kesällä heikkeni, niin sen tekeminen nyt kauden alussa on ollut todella ala-arvoista silti vrt. kuinka paljon taitoa (ja dollareita kiinni) joukkueessa on. Sharks on ollut 5on5 kiekossa kauden -15 Sabresin luokkaa tyyliin, mikä kertoo karua kieltä. Tämä kaikki kaatuu valmennuksen päälle ja täten tähtäimen pitäisi osoittaa Peteen.




Keksiikö Wilson jonkun radikaalin traden vai kun pakisto on kohta kunnossa niin heitetäänkin Burns hyökkäykseen.

Isomman treidin voisi kuvitella olevan lähellä mahdotonta, kun joukkue capissa kiinni ja kaikilla isoilla soppareilla vähintään NTC kolmen joukkueen listalla. Meier, Labanc ja Hertl poikkeukset ja itse en usko näiden jamppojen kauppaamiseen.

Kuka ottaisi Burnsin peliminuutit haltuun, Prout? Heed? Pakistossa on leveyttä, mutta ei laatua korvaamaan Norris -pakin lähtöä, ei lähelläkään.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Näinpä, todennäköisesti mahdollinen kauppa vaatisi nimenomaan sen, että vastapeluri ottaa kontolleen palkkoja.

Mietin, että voisiko kaupoissa olla mukana se pakki-prospekti Merkley. Onko siinä lähitulevaisuudessa oikeasti tilaa oikealla puolen Karlssonin ja Burnsin jälkeen. Mieluusti itse näkisin että kolmosparin oikea pakki voisi olla enemmän puolustusorientoinut ja voisi ottaa av-minutteja pois Burnsilta ja Karlssonilta.

Juu ei se Burnsin vaihtaminen hyökkäykseen ihan optimaali ole kun ottaa sen seuraavan kiekollisen pakin Heedin otteet huomioon. Tietysti jos Burnsin peliaika jakaantuisi useammalle ja jos olisi kykyä pelata myös lefti-lefti pareilla (Heitän hatusta näin mentäisiin niin: Dillon-Karlsson, Simek-Vlasic, Ferraro-Prout/Heed)

Mutta nyt Simek ottanee Heedin pois kokoonopanosta ja ehkä pelannee Heediä enemmän. Mikä vain sitten Proutin tilanne kun tervehtyy, Se päätös nyt ainakin pitää tehdä hänen tervehdyttyään että pidetäänkö kahta pakkia reservissä (Prout, Heed?) vai pitääkö Ferraro laittaa AHL:ään. (Vai jopa Heed waiwersien kautta sinne)
 

Gneisenau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Preussen Devils, DEB
Vakuuttavasti farmissa esiintynyt Bergmann pääsee taas kokeilemaan shown puolella.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Mikä vain sitten Proutin tilanne kun tervehtyy, Se päätös nyt ainakin pitää tehdä hänen tervehdyttyään että pidetäänkö kahta pakkia reservissä (Prout, Heed?) vai pitääkö Ferraro laittaa AHL:ään. (Vai jopa Heed waiwersien kautta sinne)

Mikähän sillä Proutilla muuten edes on? Kaiken tän paskan keskellä ihan unohtunut, että jätkä on ollut sivussa jo kuukauden.

Ferraron tiputtaminen olisi kaikista simppelin liike, mutta kaveri ollut suoritusvarmin pakki ekalla kuukaudella ja täten olisi suuri vääryys jos hän tippuisi pois pelistä. Itse veikkaan, että Wilson roikottaa Proutia ja Heediä mukana kunnes ehkä Ferraro hyytyy tai jommasta kummasta saisi jotain vaihdossa. Tai oma veikkaukseni eli Dillonin kauppaaminen.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
En tiedä oliko missään tämmöisestä vielä mainintaa mutta laitetaan tänne

 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Simek tuli ja kuittasi samointein parhaan leftin pakin tittelin. Päälle 20 TOI ja taisi tulla vain yksi vaarallinen virhe häneltä; syöttö/jättö Burnsille kenellä oli kärkikarvaaja aivan iholla. Hieman kankeahko oli #51 luistelu paikotellen, joten uskon kaverin vain parantavan.

Heikoin sitten taisi olla Couture. Onko nyt sitten vikaan 8ott 0+2, ainakin touhu oli justiinsa niin saamatonta. Hyökkäyspäässä ei juuri mitään muuta saannut aikaiseksi kuin kiekonmenetyksiä, ja neki sellasia helposti poke checkeillä laidan tuntumassa.
Ylivoima menee nollaputkessa, onko 0/9 sisältäen joitain kymmensekuntisia 5vs3kin. On se vaan huvittavaa, että Burns ja Eki eri porukoissa ja sitten tämä Couture pelaa suurimmat sekunnit "ratkaisijan" roolissa Sharksin ylivoimassa. Ei juuri vaaraa ole ollut, kaverilla tuntunut olevan jo pelkästään kiire heittää rannari ennenkuin blokkaaja iholla ja sillon sieltä lähtee sellanen märkä lompakko. Yhden maalin tehnyt tällä kaudella, ei kyllä muistikuvia oliko se ylivoimalla vai ei.

Edellinen yv osuma muuten Bruinsia vastaan, Eki to Burns oli homman nimi.

Simekin tulon myötä Sharks oli tiivis miesmuistiin. Vaikka olisi mitä mieltä nykyHawksista, niin silti Sharks piti laukaukset omiin todella maltillisena. Loppuun kunnon sulaaminen, mutta se meni mielestäni liian kilpikonnapuolustamisen piikkiin. Ei kuumottanut, Peteä kylläkin.
Hyökkäyspeli jätti toivomisen varaan, 3.kenttä ja Hertl olivat vahvoja, 4.kenttä, Hertln kumppanit ja Kane ok, lopuilla parannettavaa.

Bergmann pelasi kaikista vähiten, ei tosta peliajasta voi sanoa juuta eikä jaata voisiko kaverista saada enemmän apuja. Sitten Goodrow pelasi 10minuuttia enemmän. En sano, että Goodrow huono olisi, mutta kyllä tosta nyt helposti voisi leikata näytönpaikkoja saksalaiselle, ketä ei ole todellista lookkia tulosyksikössä vielä saanukaan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sharks mätti ekaan erään neljä maalia tasakentin. Tämän myötä nousivat jaetulle jumbosijalle Detroitin kanssa tasakentin maalierossa, -16. Ja sitten Wild iskikin lopulta viisi maalia tasakentin ja näin Sharkseilla nyt vahva jumbosija luvulla -21.

Vahvaa ekaa erää seurasi ihan ookoo toinen erä ottaen huomioon johdon, ja sitten kolmannessa erässä reilut ylivoimat ja silti peli tiukaksi. Laiskaa puolustamista ja Jonesile muuan lapsukainen, jätkä edelleen aivan paska mitä tulee poke checkkeihin.

Couture oli hyvä, aikamoinen parannus viime peliin. Paras oli Eki, jonka yksi lapsukainen sai kaikki mollaamaan häntä. Kuitenkin Ekin suunta näyttää nyt oikeaan suuntaan, niin helppoa tuntui olevan hepun peli.

Heikon pelin pelasi Dillon, ketä ei vaan onnistunut. Gregor heitteli syöttöjään turhan paljon toisten jalkoihin ja Labanc oli melkeinpä koko pelin aivan näkymätön paitsi muuan kamala puolustuspelaaminen.

Seuraavaksi Preds ja vallan mielenkiintoinen peli edessä. Sharks ollut nyt vahva pelien alussa, mutta lopuissa päästänyt kaverin peliin mukaan. Tämä leikki ei varmasti kannata Predsiä vastaan, jolla vielä ruma tappio alla.

Voitto antaisi kivasti uskoa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Voitto antaisi kivasti uskoa.

Sieltä se voitto kotiin vallan tasaisella näytöksellä. Sharks oli selvästi enemmän kiekossa, mutta todelliset vaaralliset maalipaikat oli vähissä. Preds oli toki hereillä odotetusti, mutta niin. Hyvät maalipaikat missattiin, ekana mieleen tulee Marleaun lerppu Saroksen syliin ja Hertl missaus aivan läheltä.

Puolustus oli aiikas kiva. Sime-Burns totutun hyvä, muuan heikko hetki vain. Sitten taas Vlasic-Karlsson on kyllä aikamoista timanttia, aijjai. Dillon-Heed hieman sohlaili liikaa.

Ainoa takaosuma, kun Forsberg puski Ekistä osittain ohi. Harmittavasti Jones ei lukenut Ekin recoverya, vaan jätti etukulman auki. Muuan hyvin epäilyttävä ylipelaaminenkin siellä oli, mutta muuten ihan jeba. Saros oli kylläkin pelin paras maalivahti.

Jatkoajalla nähtiin Meier-Labanc parivaljakko. Jotain oli opittu viime kerrasta.

Rankkareilla varsin huonoja yrityksiä. Pavelski-Donskoin menetys paistaa tässä ja pahasti. Onneksi Jones oli totutun hyvä mitä tulee rankkareihin ja Timolta rankaiseva ylämummolla voitto.

Ylivoima ekat kolme kertaa olivat huonoja. Jälleen astetta kovempi av nelikko ja ei ollut Couturella ja Labancilla aikaa käänellä kroppiaan sateenvarjossa. Neljännellä ylivoimalla nähtiin Burns ja Heed(!) one-timer paikalla ja täten saatiin kiekkoa perille. Burnsin vedot lähti kyllä aivan turhan kaukaa, Heed tiesi missä kuuluu olla.

Hyvä peli oli monelta, heikoksi voisi sanoa jälleen Labancin, ketä jossain lukossa nyt. Gregorilta kiva nopeus ja voitti yhden pitkän, muuten kyllä ärsytti kun kaveri ei juuri itseään vapaaksi halua taistella maalipaikoilla. Goodrow tippui lopussa, mutta ei se hänen vika ole, että esim. Hertl missasi hänet pari kertaa kun #23 oli vapaana slotissa.

Seuraavaksi divarivastustaja Oilers, eli tärkeä peli. Tällä esityksellä kelpaa lähteä jahtaamaan voittoa sieltäkin, mieluusti varsinaisella.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tästä pelistä nyt näki selvästi, että rahkeet on vaikka mihin. Niskat päällä juu oltiin. Simekin paluun kyllä huomaa. Saa Petekin varmaan huokaista helpotuksesta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Rankkareilla varsin huonoja yrityksiä. Pavelski-Donskoin menetys paistaa tässä ja pahasti.

En kyllä muista oliko ja kuinka monta rankkarimatsia viime kaudella, mutta se on fakta ettei Sharks tehnyt viime kaudella ainuttakaan osumaa pilkuilla. Aiikamoista.


Saa Petekin varmaan huokaista helpotuksesta.

Tähän viikkoon mahtui kaksi kierrosta, kun Sharks vei ja muut Pacificin joukkueet hävisi. Pikku hiljaa helpottaa ehkäpä.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Ja voitto. Jotenkin positiivinen että Heed saalisti vihdoin edes syöttöpisteen ja peliaikaa tuli aika hyvin, toki nyt ei kokeiltu YV:llä. Ja myös Couturenko keksimä juttu, että Heed sai aloittaa eka erän vikan aloituksen kun 3 sekunttia jäljellä. Saas nähdä kuinka pakiston kanssa nyt touhutaan. Ehkä itse antaisin Heedin ainakin seuraavan pelin pelata vielä oli sitten Prout tai Ferraro kuinka jo kunnossa. Vai voisko olla pokkaa laittaakkin Dillon katsomoon ja Ferraro tilalle..

Jotenkin tuli buustia kun Marleau tuli ja sitten taas uusi boosti kun Simek mukana. Kuinka vaan saataisiin peli jatkumaan kuten nyt meni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös