Anaheim Ducks 2017–2018

  • 117 162
  • 488

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jos arvata pitäisi, niin Vatanen pelaa ainakin aluksi Andy Greenen kanssa ykkösparissa, ja se tarkoittaisi käytännössä sitä, että Vatanen on sen parin hyökkäävämpi pelaaja. Mikäli päätyy pelaamaan Mooren tai Butcherin kanssa, niin sitten joutuu pysyttelemään enemmän oman pään luutana kuin Greenen kanssa (ja miksei myöhemmin Müllerin kanssa) pelatessaan.

Adam Henriquen viiksiä jää kaipaamaan:
https://pbs.twimg.com/media/DPwqU-2WkAIckDZ.jpg

Kiitos tiedosta. Olisi ihan hyvä, että Vatanen saisi pelata välillä niin ettei joutuisi olemaan se varmistava osapuoli pakkiparissa.
 

Largo

Jäsen
Lindholm pelasi huonosti viime kauden alussa ja silloin sai hieman anteeksi pitkäksi venyneiden sopimusneuvotteluiden vuoksi. Loukkaantumisen jälkeen sai myös anteeksi, kun oli selvästi ruosteessa, mutta se seuraava askel on edelleen ottamatta. Mielestäni Lindholm on pelannut siitäkin huolimatta hyvin. Täytyykin alkaa katsomaan jotenkin tarkemmin, kun muut tuntuu miehestä olevan hyvin eri mieltä. Pistetään nyt jotain pelaaja-arvioita, kun lähes kolmannes kaudesta on vierähtänyt

MAALIVAHDIT

36 John Gibson
20 8-9-1 0.921% 2,97GAA
Gibsonin lukemat ei varsinaisesti mairittele, mutta torjuntamäärä on peliminuutteihin rinnastettuna liigan korkein. On pitänyt joukkuetta pystyssä ja antanut lähes joka ilta mahdollisuuden voittaa. Chicago- ja Florida-pelit meni hieman penkin alle, mutta kummassakaan ei oikein maalivahtia voi syyttää. Joukkueen arvokkain pelaaja tällä hetkellä.
Arvosana:

30 Ryan Miller 6 2-0-3 0.935 2,06GAA

Miller on kärsinyt loukkaantumisista, mutta on ollut luotettava maalivahti aina käskyn maalille saatuaan. Tappiota mies ei ole vielä kirjannut tilille ja itse toivoisin miehelle enemmän startteja. Rankkareilla ottanut sitten kuokkaan pariinkin otteeseen, vaikka taitaa olla tilastollisesti NHL:n paras rankkarimaalivahti.
Arvosana:

1 Reto Berra 4 1-1-0 0.931 2,27GAA

Otanta on pieni, mutta on ollut hyvä aina maalille "jouduttuaan" kolmesti taitaa olla käsky käynyt kesken ottelun ja kertaalleen pelasi alusta loppuun ja hyvin pelasikin.
Arvosana: 9

PUOLUSTAJAT

3 Kevin Bieksa 19 0+3=3 -9 42min

Bieksa on ailahtelevainen puolustaja ja hänen pelitaso riippuu hyvin paljon vastustajasta. Paineen alla sortuu virheisiin, mutta kokemuksella onnistuu niitä myös hyvin paikkaamaan. Tappeluista plussaa, kaksi viimeisintä päättynyt tyrmäykseen ykkösellä. Omissa huolellisuutta purkukiekkoihin toivoisin lisää ja hieman enemmän fyysisyyttä.
Arvosana:

4 Cam Fowler 13 1+4=5 -2 12min

Cam Fowler monen muun lailla kärsinyt loukkaantumisista. Palattuaan on parantunut pikku hiljaa peliään, mutta ensi kauden tienestien tasolla mies ei tällä hetkellä pelaa. Pitäisi ottaa ykköspakin viitta harteilleen, mitä kukaan ei tällä hetkellä tunnu ottavan. Laukauksia pitäisi saada enemmän aikaiseksi.
Arvosana: 7

5 Korbinian Holzer 10 0+0=0 -5 2min

Holzer on pelannut puolustajana sekä viimeisimmät ottelunsa nelosen laidalla. Vauhti ei riitä oikein kumpaakaan, mutta stunttaa ihan kelvollisesti siitä huolimatta.
Arvosana: 6

23 Francois Beauchemin 20 1+3=4 +6 6min

Yksi vaikeimpia pelaajia arvioida. On parantanut koko ajan ja pysyy vauhdissa paremmin mukana. Omissa näkyy tuo kokemus ja rauhallisuus, mutta kiekolliset ratkaisut menevät monesti pitkäksi tai vastustajille. Tarvitsee kiekollisen parin vierelle.
Arvosana:

26 Brandon Montour 24 6+7=14 +7 14min

Okei, ei mikään salaisuus ole, että Brandon on oma suosikkini. Koitan silti olla objektiivinen, mikäli vain mahdollista. Kokemattomuus pelissä näkyy edelleen ja varmasti pitkälle ensi kauteen. Säntäilee omissa välillä turhaan, eikä ole malttia pelata kiekottomana tilanteita rauhassa. Yllättävän vahva kokoisekseen ja monesti voittaa kaksinkamppailuja. Purkaa kiekot yleensä varmasti alueelta ja nousee tukemaan hyökkäyksiä oikea-aikaisesti. Sijouttuminen kärsii tuosta höntyilystä, mutta liikkeellä ehtii niitä myös hieman paikkaamaan. Mielestäni tasaisimpia puolustajia ollut alkukauden yhdessä Mansonin kanssa.
Arvosana: 9

42 Josh Manson 25 3+8=11 +7 28min

Montourin ja Beaucheminin kanssa ainoat plussan puolella olevat puolustajat. Manson on ollut joukkueen paras puolustaja ja onnistunut myös hyökkäyspäässä odotettua paremmin. Tehopisteet ovat lähes täysin ilman ylivoima-aikaa, mutta viime peleissä mies on sortunut hieman liikaa hyökkäämään ja se on aiheuttanut vaaratilanteita omaan päähän. Saisi ajoittaa paremmin nuo nousut ja tehdä varmempia ratkaisuja noustessa kiekollisena mukaan hyökkäyksiin. Omissa herra ja hidalgo.
Arvosana:

45 Sami Vatanen 15 1+3=4 -6 8min

Noh, Sami treidattiin Devilsiin ja kaikkea hyvää miehelle siihen suuntaan. Toivottavasti sieltä lähtee ura uuteen nousuun, koska taitoa miehellä on, ainoastaan halu puuttuu. Laiskaa, flegmaattista pelaamista muutamia väläytyksiä lukuunottamatta. Ylivoimalla pettymys, omalla alueella huolimatonta pelaamista, avaukset napsuvat vastustajan lapaan. Siinä vain muutamia huomioita miehen pelaamisesta, eikä ole helppoa lähteä kehumaan.
Arvosana: 6

47 Hampus Lindholm 17 3+4=7 -1 2min

Lindholm ei ole ottanut sitä odotettua askelta uudeksi Lidströmiksi. Sortuu paineen alla virheisiin ja hyökkäyksiin lähdöissä tekee välillä huonoja ratkaisuja. Pelaa paljon lyhyillä syötöillä, kun taas Montour sekä Vatanen hakee pitkiä avauksia. Vie kiekkoa välillä onnistuneesti syvään mutta siellä ratkaisut ontuu. Omissa on ollut hyvä yhdessä parinsa Mansonin kanssa. Vahva pelaaja.
Arvosana: 8

75 Jaycob Megna 11 0+1=1 -4 2min

Hidas, kankea eikä edes fyysinen. Ei olisi asiaa ylös ilman loukkaantumisia eikä näköjään waivereistakaan kenellekään kelvannut. Vatasen treidin jälkeen tie vie todennäköisesti takaisin ylös, jos ei sitten Larssonille hauta paikkaa antaa.
Arvosana:

JATKUU...
 

Largo

Jäsen
JATKUU...

HYÖKKÄÄJÄT

7 Andrew Cogliano 25 3+10=13 +9 13min

Tuttua pörrämistä ja ihan ok tehot. Maalipaikkoja on tarjottu runsaasti, mutta kyllähän se tiedetään, ettei mies niistä sisään saa. Alivoimalla loistava, karvaa hienosti ja nopeudellaan ehtii päätykiekkoihin. On myös tapellut kertaalleen, tai pieni nuhjaus se lähinnä oli.
Arvosana: 8

10 Corey Perry 25 4+13=17 -6 25min

Myös vaikea pelaaja arvioida. Välillä sitä tuttua Perryä ja välillä sitä viime kaudella tutuksi tullutta Perryä. Laukoo kausi kaudelta vähemmän ja tälläkin kaudella suunnilleen 2 laukausta/ottelu (vrt. Hart-kaudella yli 3,5 laukausta/ottelu). Syötöt ovat olleet hyviä, mutta tuo laiskalta näyttävä luistelu jaksaa aina ärsyttää. Ärsytettynä pelaa aina paremmin, mutta hän on ärsyyntynyt aivan liian vähän tällä kaudella. Menettää ylivoimalla paljon kiekkoja.
Arvosana: 7

15 Ryan Getzlaf 6 1+6=7 +2 6min

Pieni otanta, mutta sinäkin aikana sitä tuttua Getzlafia. Syötöt alkoivat napsua lapaan pienen alkukankeuden jälkeen ja heti kun alkoi kulkemaan, niin kiekko naamaan ja telakalle.
Arvosana: 8

17 Ryan Kesler 0 0+0=0 0 0min

Ei arvosanaa.

18 Patrick Eaves 2 1+0=1 0 0min

Tämän kauden harmillisin Ankka-uutinen, jota toivoin uutisankaksi. Pelasi hyvin nuo kaksi peliä kunnes sitten kausi loppui (todennäköisesti, vahvistusta tuskin koskaan tulee) siihen.
Ei arvosanaa.

21 Chris Wagner 25 4+9=13 +4 8min

Positiivisimpia yllätyksiä tällä kaudella. Taklaa, karvaa, pelaa alivoimaa ja iskenyt ihan kohtalaisen hyvät tehot siinä ohessa. Pelityylistä huolimatta istuu vähän jäähyllä.
Arvosana:

22 Dennis Rasmussen 20 1+2=3 +2 8min

Pieneksi hämmästykseksi plussalla tehotilastossa. Mies ei erotu kentällä hirveästi, mikä hänen kohdalla on positiivista. Osaa hyvin vähän kaikkea, mutta kaikkien ollessa kunnossa en näe miehen montaa peliä pelaavan.
Arvosana: 6

25 Ondrej Kase 12 5+3=8 +3 2min

Alkukauden valopilkkuja. Vauhtia löytyy, mutta peliäly ei pysy vauhdissa mukana. Omaa aika hurjan ranteen, joka lähtee todella salakavalasti. Omia suosikkeja alkukaudella ja toivottavasti palaa askiin piakkoin. Seuraavassa Kings-ottelussa sitten joku käy MacDermidia vähän kurmuttamassa. Tosin tuo vastikään pelattiin ja Liambas kävi yrittämässä, onnistumatta kuitenkaan. Ehkä Boll sitten.
Arvosana:

33 Jakob Silfverberg 25 6+6=12 -1 6min

Pettymys. Väläyttelee välillä, mutta on jäänyt hieman yksin ketjunsa kanssa. Tehokkuus maalipaikoissa ontuu ja laukaukset menevät pääsääntöisesti ohi tai yli maalin.
Arvosana: 6

37 Nick Ritchie 22 3+5=8 -7 32min

Toivon koko ajan näkevän mieheltä enemmän näkemättä sitä kuitenkaan. Saattaa silloin tällöin innostua tekemään tehoja, mutta liian harvoin. Alkaa usko loppumaan, vaikka nuori pelimies vielä onkin. Tällä hetkellä näyttää alaketjujen jyrältä, vaikka koko ajan toivon miehen ottavan roolia ylemmistä kentistä. Nyt sitä on tarjolla, katsotaan ottaako mies sitä. Ottaa paljon turhia jäähyjä.
Arvosana: 6

38 Derek Grant 25 5+6=11 -5 2min

Ei ole Grantin vika, että mies joutuu pelaamaan 58 koon luistimilla. Silti suoriutunut erittäin hyvin, vaikka ensimmäiset viisi peliä olin heittämässä miestä ulos kokoonpanosta vähän väliä. Fyysisyyttä haluaisin nähdä, mutta sitä ei mieheltä tipu. Raameja olisi, mutta pelaa hyvin pehmeästi tätä lajia. Hockey IQ on korkealla tasolla ja aluksi luulin niitä syöttöjä onnenkantamoisiksi, mutta tarpeeksi kun näkee, niin alkaa uskomaan. Hyvä aloittaja. Viime peleissä ollut aiempaa huonompi.
Arvosana: 8

40 Jared Boll 8 1+0=1 0 8min

Rotaatiohyökkääjä, jonka minuuttien perusteella ei voi tehdä mitään johtopäätöstä.
Ei arvosanaa.

48 Logan Shaw 24 1+3=4 -2 2min

Tehoja kuvittelin olevan enemmän. Samoin poppareilla istumisia, mutta näemmä vain kerran käynyt poppareilla. Ei sillä, ei hän mielestäni poppareille kuulu, mutta viime peleissä ei ole ollut yhtä aktiivinen kuin pelien 10-20 aikana. Hyvä alivoimapelaaja (niitä meillä tuntuu riittävän), karvaa hyvin ja välillä vie taklaukset loppuun asti.
Arvosana:

50 Antoine Vermette 25 5+4=9 -5 22min

Jakaa mielipiteitä. Viime pelissä osui kahdesti ja taitaa olla tällä kaudella toisessakin ottelussa tehnyt kaksi maalia jättäen 23 pelissä tilastoksi vain yhden maalin. Aloitti kakkosessa, siirrettiin ykköseen Rakellin mentyä laitaan, takaisin kakkoseen, sieltä kolmosen kautta neloseen ja takaisin kolmoseen. Tehoja toivoisi enemmän, mutta ei niitä oikein tule. Aloituksissa maailman huippuja, eikä sääntömuutokset ole vaikuttanut siihen millään lailla. Kaatumistaktiikka aloituksissa pettämätön. Ottaa liikaa jäähyjä, varsinkin huitomisjäähyjä. Hyöty hänestä kärsii samalla, kun mahdollisesti koko sarjan paras aloittaja istuu boksissa.
Arvosana: 7

51 Mike Liambas 7 0+1=1 0 21min

Tuonut mukavasti fyysisyyttä peliin ja noutaa tarvittaessa kenet vaan. Hienot viikset.
Arvosana: 8

58 Nic Kerdiles 2 0+0=0 0 0min

En edes muista miten pelasi. Harmittavasti viime kaudella hyvän leirin jälkeen loukkaantui, kun vihdoin olisi ollut paikka ylhäällä.
Ei arvosanaa.

63 Kevin Roy 10 2+1=3 +3 0min

Hyvä hockey IQ, terävät syötöt ja hyvä luistelu. Siinä Royn vahvuudet. Laitettiin edellispelissä ykkösylivoimaan ja viime pelissä iski ylivoimalla maalin. Tuo kiekollista taitoa muuten ontuvaan hyökkäykseen ja pelaa tilanteet koosta huolimatta loppuun asti. Ei pelkää ahtaita paikkoja, mikä voi jossain kohtaa koitua kohtaloksi.
Arvosana:

67 Rickard Rakell 22 8+10=18 -6 10min

Joukkueen tehokkain pelaaja ja Gibsonin jälkeen arvokkain. Sentterinä mies ei ole parhaimmillaan, mutta laidalla kulkee hyvin. Toivottavasti palaa piakkoin, koska häntä tarvitaan nyt. Pehmeä pelaaja, jolta toivoisin himan fyysisempää pelaamista. Miehellä kuitenkin on ihan kohtalaiset raamit olemassa siihen, mutta todella harvoin taklaa kuitenkaan.
Arvosana: 9

83 Kalle Kossila 10 1+1=2 -4 0min

Kossila aloitti pirteästi, mutta viime peleissä ei ole paljon kentällä näkynyt. Tosin peliaika on mitä on, mutta kuitenkin. Tekee kuitenkin hyvää tämä "stintti" ja paluu San Diegoon voi olla edessä jopa ihan näillä minuuteilla.
Arvosana: 7

90 Giovanni Fiore 1 0+0=0 -1 0min
Sai yhden ottelun vyölleen vanhempien ollessa katsomossa. Kiva juttu.
Ei arvosanaa.
 

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
En ymmärrä mitä viittaat tuolla, että "ehkä kallistuu kuitenkin Ducksien eduksi. Siis miettien mitä miellä on rosterissa ja kasvamassa."

Niin siis tarkoitin vain tolla sitä, että meidän rosteri tällä hetkellä keskustan osalta,kun on loukkaantumisia, ja toisaalta taas on tulossa nuorista puolustajan tonttia paikkaamaan ihan lupaavia kavereita, jos vaan potenttiaalinsa lunastavat. Siis tällä tarkoitin sitä, että mielestäni Anaheihin osalta varsinkin tosi onnistunut treidi. Eli apua nykyhetkeen ja tulevaisuuteen oikeastaan uhraamatta mitään korvaamatonta.
 

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Miksi sitä Blandisia mihinkään tarvitsee siirtää Getzlafin ja Keslerin paluun jälkeen? Blandisi on tämän kauden ajan waiver-vapaa ja sitä voi siirrellä vapaasti Anaheimin ja San Diegon välillä tarpeen mukaan.

Aaaaivan...tuo jäi itseltä ollenkaan huomiotta. Tämähän on sitten vielkin parempi tilanne tähän hetkeen! My Bad!
 

Largo

Jäsen
Kase palaamassa kokoonpanoon ja harjoitellut Vermetten ja Royn kanssa samassa ketjussa. Silfverberg ei harjoitellut, joten näyttäisi missaavan seuraavan pelin. Montour puolestaan harjoitteli mukana ja näillä näkymin askissa Columbusta vastaan. Blandisi raportoi suoraan Anaheimiin ja pelinumero on 39. Henrique on numero 14. Getzlafin odotetaan palaavan ennen Kesleriä, mutta aikataulu on vielä pahasti auki. Molemmat luistelevat, mutta joukkueen harjoituksissa kumpikaan ei ole vielä ollut mukana. Henrique voi muuttaa noita ketjuja. eikä tuo Kase - Vermette - Roy ole kiveen hakattu. Heitetään silti oma veikkaus kokoonpanoista tulevaan matsiin.

Ritchie - Henrique - Perry
Cogliano - Grant - Wagner
Kase - Vermette - Roy
Liambas - Blandisi - Rasmussen

Lindholm - Manson
Fowler - Bieksa
Beauchemin - Montour

Grant ja Henrique voi olla toisin päin ja Silfverberg mukana Grant saattaa sentteröidä yht´äkkiä nelosketjua.

Ylivoimat:

Perry - Henrique - Roy
Fowler - Montour

Kase - Vermette - Grant/Wagner
Lindholm - Bieksa
 
Viimeksi muokattu:

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kannatti olla taas matkoilla koko alkuviikko mediaa seuraamatta, niin johan alkoi tapahtua Ankkojenkin rosterissa. En olisi halunnut Samia päästää menemään, vaan mieluummin jollain konstilla palauttanut hänet parin vuoden takaiselle tasolle ja pelityyliin, mutta ilmeisesti sellainen ei ollut tapahtuva. Joten näillä mennään. Kaikkea hyvää Samille ja toivottavasti onnistuneempaa uraa jatkossa. Ettei ole taas näitä "takana loistava tulevaisuus" -tyyppisiä suosikkipelaajiani a la Saku Koivu ensimmäisen pahemman NHL-loukkaantumisensa jälkeen (7.12. 1996 - loppu-ura).

Henrique oli kyllä mielenkiintoa nostattava pelaaja muutamia vuosia sitten kun Devils oli finaalissa Losia vastassa. Odotin hänestä silloin jonkinlaista supertähteä. Sen jälkeen en ole seurannut hänen uraansa pahemmin, mutta mitään ihmeellistä ei ole siltä suunnalta kuulunut, joten kehitys ei ole kehittynyt ilmeisestikään edelleen. Veikkaisin sokkona, että kelpaava kolmosketjun sentteri Duckseihin, mutta katsotaan nyt sitten.

Noista @Largon syyslukukausitodistuksista olen tietenkin pitkälti samaa mieltä, mutta jotenkin silmiin pisti tuo Wagnerin 9,5. Onhan se minunkin silmissäni nousussa oleva pelaaja, mutta että oikein noin hyvä, Gibsonin ja Millerin tasoinen (Mansonin 9,5 on ehkä pikkuisen liikaa mielestäni myös, mutta varmaan lähelle ysin pelaaja alkukauden perusteella). Ja Liambas on ikävän oloinen pelaaja, josta tuskin tulen kauheasti tykkäämään koskaan (tai ainakaan hänen pelityylistään). Kaveri taklasi jo yhden tyypin uran piloille junioreissa, ja sama tyyli vaan jatkuu. Ainoa hyöty Ankoille kaverista olisi, jos hänet laitettaisiin ylivoimalla maalin eteen ja sitten vaan siniviivalaukauksia, niin Liambas ohjaisi varmasti ne kaikki maaliin. Mutta ei näköjään tällainen liike Randylle kelpaa.

Muuten, kuten varmaan olette huomanneet, niin tulen jälkijunassa monessa asiassa, ja niinpä luenkin vasta nyt Teemun elämänkertakirjaa (kiitos @Penner!). Oli hauskaa lukea noita Randyn kommentteja Teemusta Teemun tulokaskaudella (ja Randyn jäähyväiskaudella). Randy ei voinut sietää Selännettä alkuunkaan ja laittoi Teemun tanssimaan tulisilla hiileillä koko ajan.
 

Largo

Jäsen
Noista @Largon syyslukukausitodistuksista olen tietenkin pitkälti samaa mieltä, mutta jotenkin silmiin pisti tuo Wagnerin 9,5. Onhan se minunkin silmissäni nousussa oleva pelaaja, mutta että oikein noin hyvä, Gibsonin ja Millerin tasoinen (Mansonin 9,5 on ehkä pikkuisen liikaa mielestäni myös, mutta varmaan lähelle ysin pelaaja alkukauden perusteella).
Wagner on kuitenkin sellaisessa 40 pisteen vauhdissa ja kaikkea hänen tekemistään ei voi mitata edes tehopisteillä. Voi olla aika korkea arvosana, mutta on ollut yksi parhaimpia pelaajiamme alkukaudella. Mansonilla sama homma. Ehkä ne puolikkaat olisi voinut jättää pois, mutta näin tällä kertaa. Ei se ihan huono saldo ole olla samaa mieltä muista pelaajista.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Ilmeisesti noista viikonlopun Columbus- ja Nashville-matseista ei ole mitään sanottavaa kenelläkään? Minulta ne jäivät suurimmaksi osaksi väliin ("katsomatta"), mutta sellainen vaikutelma minulle jäi, että Ankat pelasivat aika hyvin, mutta tappio tuli molemmista peleistä. Muistaakseni Columbus-pelin jossain vaiheessa, kun sitä vähän väijyin, Ankkojen selostajat totesivat Ducksien pelaavan kauden parasta kiekkoa tai jotain sinne päin. Eli maalivahdit olivat taas erinomaisia, mutta maalit jäivät taas suurelta osin puuttumaan?

Mitäs mieltä olette pärekorista eli Corey Perrystä nykyisellään? Jotenkin on vaikuttanut HMV:ltä minun silmissäni, mutta niin se vaan johtaa Ankkojen sisäistä pistepörssiä.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin viimeisin The Hockey Newsin numero rankkasi Ankkojen puolustuksen neljänneksi parhaaksi NHL:ssä.
 

Largo

Jäsen
Ilmeisesti noista viikonlopun Columbus- ja Nashville-matseista ei ole mitään sanottavaa kenelläkään? Minulta ne jäivät suurimmaksi osaksi väliin ("katsomatta"), mutta sellainen vaikutelma minulle jäi, että Ankat pelasivat aika hyvin, mutta tappio tuli molemmista peleistä. Muistaakseni Columbus-pelin jossain vaiheessa, kun sitä vähän väijyin, Ankkojen selostajat totesivat Ducksien pelaavan kauden parasta kiekkoa tai jotain sinne päin. Eli maalivahdit olivat taas erinomaisia, mutta maalit jäivät taas suurelta osin puuttumaan?

Mitäs mieltä olette pärekorista eli Corey Perrystä nykyisellään? Jotenkin on vaikuttanut HMV:ltä minun silmissäni, mutta niin se vaan johtaa Ankkojen sisäistä pistepörssiä.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin viimeisin The Hockey Newsin numero rankkasi Ankkojen puolustuksen neljänneksi parhaaksi NHL:ssä.
Multa jäi Nashville väliin. Columbus peli oli hyvää, mutta tappio siitäkin huolimatta plakkariin.

Perry on Perry. Välillä hyvä ja välillä ei taas kiinnosta mikään. Rakell palaa takaisin kokoonpanoon ja seuraavalle vierasreissulle mukaan pitäisi lähteä ainakin Getzlaf ja mahdollisesti Kesler. Silfverberg ja ilmeisesti Lindholm ovat ulkona Vegas-ottelusta. Megna kutsuttu ylös ja Kossila lähetettiin alas.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Rakell palaa takaisin kokoonpanoon ja seuraavalle vierasreissulle mukaan pitäisi lähteä ainakin Getzlaf ja mahdollisesti Kesler. Silfverberg ja ilmeisesti Lindholm ovat ulkona Vegas-ottelusta.
On tuo aika uskomatonta loukkaantumisrulettia. On siellä näköjään täydet pelit vielä Perryllä, Mansonilla, Vermettellä, Grantilla, Wagnerilla ja tietenkin koskemattomalla Coglianolla.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Muutamaa mustaa hetkeä lukuunottamatta ihan hyvää peliä Vegasia vastaan. Tosin ne mustat hetket sitten maksoivat voiton, ja olivat muutenkin semmoista perseilyä ettei ammattilaisjoukkueelta semmoisia pitäisi nähdä. Ei vaikka kuinka pelaataan ö-miehistöllä.

Henrique tuntuu muuten tuoneen selkeästi lisää tasapainoa hyökkäykseen. Eikä se mikään ihme ole, sillä nythän siellä on jopa sentteri jonka kuuluukiin pelata TOP6 minuutteja. Mutta siltikin vähän yllättänyt, mitenkä paljon tuo ainakin näennäisesti on tasapainoittanut peliä. Vai olenko nyt ihan hakoteillä?

Mitenkä muuten näette kentälliset, jahka Ryanit+Silf tervehtyy?

Omat olisi about seuraavat:
Ritchie/Kase - Getzlaf - Rakell
Cogliano - Kesler - Silfverberg
Kase/Ritchie - Henrique - Perry
Wagner - Vermette - joku vaihtuva laitahyökkääjä tarpeen mukaan

Itse pitäisin tosiaan Henriquen keskellä, koska sillä tavalla vastustajilla oli todellisia match-up ongelmia Ducksin sentteristöä vastaan. Ja toisaalta, se myös vähän tasaisi esim Keslerin vastuuta peleissä. Sillä Kesler tuskin on missään vaiheessa tätä kuluvaa kautta oikeasti täydessä pelikunnossa.
 

Largo

Jäsen
Mitenkä muuten näette kentälliset, jahka Ryanit+Silf tervehtyy?

Omat olisi about seuraavat:
Ritchie/Kase - Getzlaf - Rakell
Cogliano - Kesler - Silfverberg
Kase/Ritchie - Henrique - Perry
Wagner - Vermette - joku vaihtuva laitahyökkääjä tarpeen mukaan
Tällä hetkellä lähes koko paletti on sen verran auki, ettei mitään ole lyöty lukkoon. Cogs - Kesler - Silf on hyväksi havaittu ja varmaan lyödään yhteen Keslerin tervehdyttyä. Myöskin Ritchie - Vermette - Kase on ollut hyvä koostumus, ja sitten siellä on Roy, joka omasta mielestä ansaitsee näytöillään peliaikaa. Getzlaf voi saada kavereiksi sekä Rakellin ja Perryn, mutta mahdollista on myös jakaa pelaajia laajemmin. Getzlaf on kuitenkin vähiten riippuvainen ketjukavereista ja esim. Roy voisi toimia siinä. Henrique pelaa Perryn ja Rakellin kanssa ja mikäli seuraavat ottelut tuottavat tulosta, niin he mahdollisesti jatkavat yhdessä:

Roy - Getzlaf - Wagner
Rakell - Henrique - Perry
Cogliano - Kesler - Silfverberg
Ritchie - Vermette - Kase
Blandisi, Shaw, Rasmussen, Grant

Tai:

Rakell - Getzlaf - Perry
Cogliano - Kesler - Silfverberg
Roy/Shaw - Henrique - Wagner
Ritchie - Vermette - Kase

Toisaalta Royn sekä Blandisin tie vie mahdollisesti alas, kun rosteripaikat alkavat kaikkien kunnossa ollessa olemaan täynnä. Siksi ehkä tämä jälkimmäinen malli on todennäköisempi. Tai kaikki on vielä auki, mutta tuo Vermetten ketju näytti oikeasti hyvältä ja siitä voisi tuollaisena saada tehoja irti, vaikka ehkä toivoisin Kasen pelaavan Getzlafin kanssa. Sitten siellä on Grant, jolle on vaikea keksiä mitään paikkaa kokoonpanosta. Henriquen pelatessa laidalla aukeaa hänelle paikka kokoonpanosta. Mikäli Eaves olisi mukana, niin jalkeilla olisi todella kova kalusto.

Puolustus on mielestäni aika selkeä:

Lindholm - Manson
Fowler - Bieksa
Montour - Beauchemin

Mielestäni järjestyksellä tai ketjunumeroilla ei ole juurikaan väliä. Ylivoimat sitten yhtä auki, mutta jotenkin näin:

Rakell - Kesler - Perry
Getzlaf - Montour

Kase - Henrique - Silfverberg
Fowler - Lindholm
 

Largo

Jäsen
Ottawasta voitto ja niin pitääkin. On se kyllä kammottavaa tuo Ottawan pelaaminen tällä hetkellä. Viimeiset 10 taisi olla 1-8-1 saldolla. Henrique iski 2 maalia, joista ensimmäiseen sai Rakellilta aika komean no-look syötön. Kase kynäili 0-2 maalin ja Henkka viimeisteli tyhjiin illan toisen maalinsa. Ei kai kauheasti negatiivista voi pelaajista keksiä. Ritchie - Vermette - Kase kolmikko jatkoi hyviä otteitaan ja pitäisin tuon tosiaan yhdessä, kun Vermettelle sekä Ritchielle on ollut vaikea löytää sopivia kavereita. Kase tuntuu täydentävän tuon ketjun todella hyvin. Rakell - Henrique - Perry pelasi myös hyvin ja alkavat löytämään toisiaan. Varsinkin Henrique pelaa todella hyvin molempiin suuntiin ja on tähän mennessä syöttänyt Perryn sekä Royn läpiajoon ja maalin tekoon. Myös Rakellille tarjoili mahdollisuutta, mutta mies kynäili itsensä ulos tilanteesta. Miller oli maalilla hyvä, vaikka ei joutunut ihan älyttömiin venytyksiin tällä kertaa. Pakit olivat myös hyviä. Mansonilta tuli taas kiekonmenetys vastahyökkäyksessä ja ne pitäisi saada pois. Muuten aika virkamieskiekkoa Anaheimilta, eikä esim. Montour paria väläytystä lukuunottamatta paljon hyökännyt.

Lauantaina Minnesota, tiistaina Carolina. 4/4 lähdetään tuosta hakemaan ja se on ihan mahdollista tällä pelillä. Lindholm IR-listalla ja missaa väkisin Minnesota-ottelun. Silfverberg saattaa palata samaiseen otteluun ja noiden pelien jälkeen alkaa 6 ottelun vieraskiertua, minkä aikana Kesler sekä Getzlaf liittynevät mukaan. Mitään hätää ei heidän kanssa pidetä, kun joukkue on tasapisteissä viimeisellä villipaikalla.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Henkalla nyt sitten kasassa viisi pistettä ensimmäisistä neljästä ottelustaan Ankoissa, joten aika hyvältä treidiltä tuo näyttää tällä hetkellä, varsinkin kun Vatanen ainakin @ZayWest:in mukaan jatkaa fleguiluaan New Jerseyssä. Tietenkin kun Getzy ja Kesboss tulevat takaisin, niin rooli ehkä pienenee, ellei sitten laiteta ykkösketjun laitaan. En ole pahemmin pelejä treidin jälkeen nähnyt, onko se Henrique todellakin niin hyvä kuin pisteet antaisivat olettaa?

Millerille toivoisin edelleen enemmän pelejä, mutta onhan tuo Gibsonkin ihan hyvä ollut.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
varsinkin kun Vatanen ainakin @ZayWest:in mukaan jatkaa fleguiluaan New Jerseyssä.
Arvostan @ZayWest in kommentteja muuten, mutta Vatasta hän näyttää tarkastelevan aika erikoisten silmälasien takaa – sen verran överiä dissausta sieltä on tullut pelaajalle, vaikka siihen ei ole mielestäni ollut noin paljoa aihetta. Vatanen ei ole pelannut täydellisesti, mutta hän on tehnyt kentällä myös monia hyviä peliä edistäviä ratkaisuja, ja siinä kohtaa kun kirjoittaja sulkee silmänsä täysin niiltä ja keskittyy pelkkään kritiikkiin, niin en vain täysin ymmärrä sellaista. Tämän sanottuani toivon silti näkeväni ZayWestin ehdottomasti jatkossakin Devils-ketjussa! Mukavaa sinne on saada erilaisia mielipiteitä, vaikka en olisikaan niistä aina samaa mieltä.

Vatanen oli mielestäni ekassa pelissä hyvä, tokassa huono (kuten koko muu joukkue) ja kolmannessa jäähyjä ja yhtä tai kahta muuta tilannetta lukuun ottamatta melko hyvä. Kolmen ottelun otanta on vielä suppeaa, mutta hän näyttäisi avaavan peliä suhteellisen nopeasti ja hyvin sekä auttavan Devilsin hyökkääjiä pitämään hiekon vastustajan päädyssä. Johonkin Ben Lovejoyhin verrattuna, jolla on ehkä asennetta mutta uskomattomat puukädet ja täydellinen kiekollisen pelitaidon puute, Vatanen on ehdottomasti merkittävä parannus. Katsonkin paljon mieluummin Devilsin pakistossa Vatanen-Severson-Santini-kolmikkoa kuin Severson-Santini-Lovejoy-kolmikkoa, sen verran enemmän kiekollista taitoa tuossa ekassa vaihtoehdossa on.

Ja jotta viesti ei mene pelkästään Devils ja Sami Vatanen -höpinäksi, niin on erittäin mukavaa nähdä Henriquen onnistuneen noin hyvin ekoissa matseissaan Anaheimissa. Katsoin Vegas-matsia vähän sivusilmällä ja siinä Henrique näytti olevan kentän molemmissa päissä ihan kivasti pelissä mukana. Mikäli Devilsistä tutut tavat siirtyvät Anaheimiin, niin hän viilenee hyökkäystehojen osalta välillä muutamaksi matsiksi, kunnes saa taas tehovaihteen päälle. Toisaalta olen erittäin iloinen, mikäli Henriquen otteisiin tulisi Anaheimissa lisää tasaisuutta, sen verran sympaattinen ja helposti pidettävä persoona (ja miksei myös pelaaja) hän on.
 

Largo

Jäsen
Arvostan @ZayWest in kommentteja muuten, mutta Vatasta hän näyttää tarkastelevan aika erikoisten silmälasien takaa – sen verran överiä dissausta sieltä on tullut pelaajalle, vaikka siihen ei ole mielestäni ollut noin paljoa aihetta. Vatanen ei ole pelannut täydellisesti, mutta hän on tehnyt kentällä myös monia hyviä peliä edistäviä ratkaisuja, ja siinä kohtaa kun kirjoittaja sulkee silmänsä täysin niiltä ja keskittyy pelkkään kritiikkiin, niin en vain täysin ymmärrä sellaista. Tämän sanottuani toivon silti näkeväni ZayWestin ehdottomasti jatkossakin Devils-ketjussa! Mukavaa sinne on saada erilaisia mielipiteitä, vaikka en olisikaan niistä aina samaa mieltä.

Vatanen oli mielestäni ekassa pelissä hyvä, tokassa huono (kuten koko muu joukkue) ja kolmannessa jäähyjä ja yhtä tai kahta muuta tilannetta lukuun ottamatta melko hyvä. Kolmen ottelun otanta on vielä suppeaa, mutta hän näyttäisi avaavan peliä suhteellisen nopeasti ja hyvin sekä auttavan Devilsin hyökkääjiä pitämään hiekon vastustajan päädyssä. Johonkin Ben Lovejoyhin verrattuna, jolla on ehkä asennetta mutta uskomattomat puukädet ja täydellinen kiekollisen pelitaidon puute, Vatanen on ehdottomasti merkittävä parannus. Katsonkin paljon mieluummin Devilsin pakistossa Vatanen-Severson-Santini-kolmikkoa kuin Severson-Santini-Lovejoy-kolmikkoa, sen verran enemmän kiekollista taitoa tuossa ekassa vaihtoehdossa on.

Ja jotta viesti ei mene pelkästään Devils ja Sami Vatanen -höpinäksi, niin on erittäin mukavaa nähdä Henriquen onnistuneen noin hyvin ekoissa matseissaan Anaheimissa. Katsoin Vegas-matsia vähän sivusilmällä ja siinä Henrique näytti olevan kentän molemmissa päissä ihan kivasti pelissä mukana. Mikäli Devilsistä tutut tavat siirtyvät Anaheimiin, niin hän viilenee hyökkäystehojen osalta välillä muutamaksi matsiksi, kunnes saa taas tehovaihteen päälle. Toisaalta olen erittäin iloinen, mikäli Henriquen otteisiin tulisi Anaheimissa lisää tasaisuutta, sen verran sympaattinen ja helposti pidettävä persoona (ja miksei myös pelaaja) hän on.
Zaylle on joko-tai asenne käytössä. Aluksi Vatasen pienikin kritisointi nosti miehellä tunteet pintaan ja nyt miehen on vaikea nähdä miehessä mitään hyvää. Ei siinä, nyky-Sami ei kauheesti kehuja itseltänikään ansainnut ja varsinkin Anaheimin pakistossa oli ehkä vitospakki, kun edellä on den verran kovia sankareita. Ehkä Devilsissä on hieman helpompi näyttää paremmalta tai jotain. Sami tekee nykyään lähes pelkästään peruspakin ratkaisuja, mutta on periaatteessa pelin joka osa-alueella suhteellisen hyvä. Suhteellisuus onkin toinen asia ja esim. Anaheimissa oli parempia puolustajia joka rooliin. Ylivoimalle oli heittää Fowler ja Montour. Alivoimalle Manson, Lindholm ja Fowler. Toki hyvä molemmissa, mutta ns. kakkosketjussa, minkä vuoksi hän oli ensimmäisenä liipaisimella.

All-in-all, Vatanen on hyvä puolustaja, mutta mitään kauhean säkenöivää on turha odotella. Tai jos odottelet, tulet pettymään.

Henrique on aloittanut hyvin, mutta on myös saanut kiistattoman ykkössentterin roolin, missä jopa Derek Grant onnistui tehoilemaan. Eli en anna sille liian suurta painoarvoa, vaikka tässä kohtaa se on todella tärkeää. Henriquesta on apua joka tapauksessa ja alivoimalla helpottaa Getzlafin sekä Keslerin taakkaa jättäen heille enemmän aikaa ja mahdollisuuksia tasakentällisin sekä ylivoimalla.

Sanotaan vielä oma näkemys kaupan voittajaan: Anaheim vei tämän kaupan ja kunnolla. Devils luuli saaneensa mitä halusi, mutta se pettymys tulee kyllä. Valitettavasti näin. Kaikkea hyvää Samille, mutta itse ainakin olen muutaman hiuksen repinyt miehen esityksien vuoksi. Onneksi ei enää tarvitse ja Anaheimin puolustus näyttää jopa paremmalta ilman Vatasta. Tai ainakin jotenkin tasapainoisemmalta.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Zaylle on joko-tai asenne käytössä. Aluksi Vatasen pienikin kritisointi nosti miehellä tunteet pintaan ja nyt miehen on vaikea nähdä miehessä mitään hyvää. Ei siinä, nyky-Sami ei kauheesti kehuja itseltänikään ansainnut ja varsinkin Anaheimin pakistossa oli ehkä vitospakki, kun edellä on den verran kovia sankareita. Ehkä Devilsissä on hieman helpompi näyttää paremmalta tai jotain. Sami tekee nykyään lähes pelkästään peruspakin ratkaisuja, mutta on periaatteessa pelin joka osa-alueella suhteellisen hyvä. Suhteellisuus onkin toinen asia ja esim. Anaheimissa oli parempia puolustajia joka rooliin. Ylivoimalle oli heittää Fowler ja Montour. Alivoimalle Manson, Lindholm ja Fowler. Toki hyvä molemmissa, mutta ns. kakkosketjussa, minkä vuoksi hän oli ensimmäisenä liipaisimella.

All-in-all, Vatanen on hyvä puolustaja, mutta mitään kauhean säkenöivää on turha odotella. Tai jos odottelet, tulet pettymään.

Henrique on aloittanut hyvin, mutta on myös saanut kiistattoman ykkössentterin roolin, missä jopa Derek Grant onnistui tehoilemaan. Eli en anna sille liian suurta painoarvoa, vaikka tässä kohtaa se on todella tärkeää. Henriquesta on apua joka tapauksessa ja alivoimalla helpottaa Getzlafin sekä Keslerin taakkaa jättäen heille enemmän aikaa ja mahdollisuuksia tasakentällisin sekä ylivoimalla.

Sanotaan vielä oma näkemys kaupan voittajaan: Anaheim vei tämän kaupan ja kunnolla. Devils luuli saaneensa mitä halusi, mutta se pettymys tulee kyllä. Valitettavasti näin. Kaikkea hyvää Samille, mutta itse ainakin olen muutaman hiuksen repinyt miehen esityksien vuoksi. Onneksi ei enää tarvitse ja Anaheimin puolustus näyttää jopa paremmalta ilman Vatasta. Tai ainakin jotenkin tasapainoisemmalta.
No, katsotaan. Vierastan vähän tällaisia muutaman matsin jälkeisiä julistuksia, vaikka saatatkin olla oikeassa. Itse en näe asiaa kuitenkaan samalla lailla.

Voi olla, että Vatanen parantaa otteitaan, kun hän pääsee ulos Carlylen systeemistä ja toipuu olkapääleikkauksestaan 100-prosenttisesti, mikäli hän ei ole vielä sitä. Tai sitten hän ei paranna otteitaan ja jää hyvää ykkössyöttöä antavaksi nollanollapakiksi, kuten @ZayWest toisessa ketjussa Vatasta kuvaili. Silloinkin hän parantaa silti Devilsin pakistoa, vaikka ei ehkä niin paljoa kuin Shero, valmennusjohto ja fanit toivovat.

Parin kolmen matsin perusteella vaikuttaa siltä, että Devils tulee olemaan todennäköisesti Vatasen kanssa parempi joukkue kuin mitä se olisi Henriquen kanssa. Ja tämä ei ole millään lailla dissausta Henriquen otteita kohtaan, vaan kyse on siitä, että hän olisi ollut Devilsissä jatkossa kolmoskentän keskushyökkääjä tai vasen laituri, jonne on jo muutenkin paljon tunkua, kun taas pakistoon on vain huonoja vaihtoehtoja. Lisäksi Shero antoi treidin yhteydessä aika vahvasti ymmärtää, ettei hän tekisi kolmoskentässä pelaavan Henriquen kanssa ensi kauden jälkeen uutta diiliä (sille tulee todennäköisesti hintaa 5 m/vuosi), joten tämä olisi lähtenyt joukkueesta joka tapauksessa. Toinen kysymys sitten on, olisiko vastine voinut olla Vatasta parempi.

Mutta yhteenvetona siis, että näen kaupan vastaavan hyvin molempien joukkueiden tarpeisiin ja siten tekevän niistä aikaisempaa parempia jengejä.
 

Largo

Jäsen
No, katsotaan. Vierastan vähän tällaisia muutaman matsin jälkeisiä julistuksia, vaikka saatatkin olla oikeassa. Itse en näe asiaa kuitenkaan samalla lailla.

Voi olla, että Vatanen parantaa otteitaan, kun hän pääsee ulos Carlylen systeemistä ja toipuu olkapääleikkauksestaan 100-prosenttisesti, mikäli hän ei ole vielä sitä. Tai sitten hän ei paranna otteitaan ja jää hyvää ykkössyöttöä antavaksi nollanollapakiksi, kuten @ZayWest toisessa ketjussa Vatasta kuvaili. Silloinkin hän parantaa silti Devilsin pakistoa, vaikka ei ehkä niin paljoa kuin Shero, valmennusjohto ja fanit toivovat.

Parin kolmen matsin perusteella vaikuttaa siltä, että Devils tulee olemaan todennäköisesti Vatasen kanssa parempi joukkue kuin mitä se olisi Henriquen kanssa. Ja tämä ei ole millään lailla dissausta Henriquen otteita kohtaan, vaan kyse on siitä, että hän olisi ollut Devilsissä jatkossa kolmoskentän keskushyökkääjä tai vasen laituri, jonne on jo muutenkin paljon tunkua, kun taas pakistoon on vain huonoja vaihtoehtoja. Lisäksi Shero antoi treidin yhteydessä aika vahvasti ymmärtää, ettei hän tekisi kolmoskentässä pelaavan Henriquen kanssa ensi kauden jälkeen uutta diiliä (sille tulee todennäköisesti hintaa 5 m/vuosi), joten tämä olisi lähtenyt joukkueesta joka tapauksessa. Toinen kysymys sitten on, olisiko vastine voinut olla Vatasta parempi.

Mutta yhteenvetona siis, että näen kaupan vastaavan hyvin molempien joukkueiden tarpeisiin ja siten tekevän niistä aikaisempaa parempia jengejä.
Kokonaisuudessaan äärimmäisen asiallinen viesti.

En minä ainakaan näe ongelman olleen RC:n tai BB:n systeemissä. Tuossa aiemmin oli juttua puolustajien vihreästä valosta, missä Montour sai Konowalchukilta vähän noottia, mutta viesti oli selkeä: "You will have the green light, for now take it down a notch". Ei Anaheimissa ole kummankaan päävalmentajan alla kielletty ottamasta roolia hyökkäyksissä, mutta Sami vain lopetti sen. Taannoin tuki kivasti hyökkäyksiä ja tulokset olivat hyviä. Muutaman kerran jätti kaverin vähän kuseen ajoittamalla noita väärin, mutta kuitenkin. Sitten alkoi tämä nykyinen virkamies-Sami, joka ei riskeeraa mitään. Ihan hyvä, mutta siitäkin huolimatta purut sekä avaukset omista oli ajoittain todella huonoja, minkä vuoksi kokonaiskuva miehestä alkoi vituttamaan.

Varmasti tämä joukkue vahvistaa molempia joukkueita tässä kohtaa, mutta kun joukkueiden kokoonpanoja katsoo, niin niinhän sen pitääkin. Devilsillä puolustus paranee, eikä Henriquen lähtö heikennä oleellisesti hyökkäystä, kun taas Anaheimilla puolustuksessa Vatasen lähtö ei ole näkynyt mitenkään, mutta Henrique on piristänyt hyökkäystä merkittävästi.

Samin lähtö oli silti lähes väistämätön, sitä vain jatkettiin pariin otteeseen. Toivon Samille hyvää. Tällä hetkellä hän kuitenkin oli Anaheimille vain vitospakki lähes vitosen palkalla ja toivotan hyvää matkaa ja mahdollisimman vähän harmaita hiuksia faneille.

Vastineeseen on vaikea sanoa mitään. Sanotaanko näin, että olen itse todella tyytyväinen saatuun vastineeseen nyky-hetken Vatasesta. Toivon todellakin näkevän miehen tulostaululla jollain 1+2 tehoilla, mutta en itse laittaisi rahaa sen puolesta liiemmin. Samilla kuitenkin on tehojen ulkopuolellakin käyttöarvoa ja on alivoimalla todella hyvä puolustaja.
 

Largo

Jäsen
No niin, Getzlaf on näillä näkymin tekemässä paluuta jo ensi peliin ja saa laidoilleen Rakellin ja Perryn. Henrique sentteröi Coglianoa ja Silfverbergia, joka myös palaamassa kaukaloon.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
No niin, Getzlaf on näillä näkymin tekemässä paluuta jo ensi peliin ja saa laidoilleen Rakellin ja Perryn. Henrique sentteröi Coglianoa ja Silfverbergia, joka myös palaamassa kaukaloon.

Kuulostapaa hyvältä ja jopa vähän erikoiselta, että Duckseilla on kuin onkin tällä kaudella jalkeilla kaksi kentällistä joilta voi jopa odottaa maaleja. Vielä kun saadaan Kesler takaisin kokoonpanoon, ilman että tulee uusia loukkaantumisia, rupeaa jo hymyilyttämään. Vaikkei isojen nimien paluu välttämättä voittoja tuokkaan, odotusarvoja se ainakin nostaa. Ja ehkä myös vähän pelin viihdearvoa, mikä on ollut aika matalaa, kun on pääosin on ollut pakko vetää kilpikonnaa.
 

Largo

Jäsen
Kuulostapaa hyvältä ja jopa vähän erikoiselta, että Duckseilla on kuin onkin tällä kaudella jalkeilla kaksi kentällistä joilta voi jopa odottaa maaleja. Vielä kun saadaan Kesler takaisin kokoonpanoon, ilman että tulee uusia loukkaantumisia, rupeaa jo hymyilyttämään. Vaikkei isojen nimien paluu välttämättä voittoja tuokkaan, odotusarvoja se ainakin nostaa. Ja ehkä myös vähän pelin viihdearvoa, mikä on ollut aika matalaa, kun on pääosin on ollut pakko vetää kilpikonnaa.
Niinpä. Getzlafilla "onneksi" kasvovamma, joten on pystynyt ilmeisesti hyvin kuitenkin treenaamaan ja pitämään kuntoa yllä. Keslerillä voi hetki kauemmin mennä kuntoon pääsyssä.

Viihdearvo on ollut pitkälti maalivahtien hienoissa torjunnoissa, joten olisi kiva välillä nähdä toisessa päässä hienoja maaleja. Kesler myös palannee vieraskiertueella mukaan, joten ehkä ennen joulua saadaan myös hän mukaan.
 

Largo

Jäsen
Boll waivereissa. Ducks tarvitsi rosteripaikkoja lisää Getzlafin paluulle. Roy ja Blandisi olisi waiver-vapaita, mutta ainakin toistaiseksi pysyvät ylhäällä. Blandisi ottaa Ritchien paikan Vermien ketjusta, kun Ritchie on loukkaantuneena. Aina kun joku palaa, niin joku lähtee.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Tuosta Minnes-tota - pelistä ei näköjään kommentteja Jatkoaikaan irronnut, tai sitten en vaan niitä huomannut tai löytänyt. Pitkästä aikaa pääsin näkemään Ankkojen matsin kokonaisuudessan. Tässä parit ranskalaiset:

- ihmemies tuo Henkka, on lähes koko pelin näkymättömissä ja sitten tulee jostain puskista ja tekee maalin. No, kelpaahan tuo.

- taas kerran on pakko sanoa, että Ankkojen jatkoaikapelaaminen on täysin luokatonta. Muut jengit tuottavat liukuhihnalta ylivoimahyökkäyksiä ja maalintekopaikkoja, kun taas Ankoilla on vaikeaa nousta edes pois omasta päädystään kiekon kanssa. Eikö sitä kolmella kolmea vastaan harjoitella ollenkaan vai ovatko Ducksien miehet vaan noin luokattoman huonoja verrattuna kaikkien muiden joukkueiden taitopelaajiin? Onhan sieltä poissa kovia nimiä, mutta silti...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös