Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

  • 2 219 402
  • 13 556

Nick Neim

Jäsen
Jaa-a, kuinkahan voi olla mahdollista, että voin sanoa Moderaattorien olleen tehtäviensä tasalla? Luetun ymmärtämistä, luetun ymmärtämistä...
No otetaan niitä lainauksia.

"Missä kohtaa mulla oli tarve tarkastella tarkemmin kirjoitushistoriaa ennen ensimmäistä viestiäni?"

Tuo oli kaiken lisäksi edellisestä viestistäsi, joten noin huono muistikaan ei kellään voi olla. Ihmetyttää hieman, miksi tarkoituksella vääristelet tätä asiaa.

Sinä et ennen ensimmäistä viestiäsi tiennyt, onko rikettä tapahtunut, minkälainen rike oli tai oliko moderaattorit tehtäviensä tasalla. Tämä oli sinun omien sanojesi mukaan kuitenkin "pääpointtisi", mutta kyllähän nämä kiertelyt vain vahvistavat asiaa. Pääpointti oli päästä nostamaan omaa häntää ylös ja lällättelemään nimimerkille, joka vuosi sitten vittuili palstakonkarille.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kettuherran seuraavaa pelikieltoa odotellessa voitkin muuten kaivaa esille ne tämänpäiväiset ilkkumis- ja tuuletteluviestini.

Ei minun tarvitse kaivaa mitään mistään, tuolla ne ovat kaikkien luettavissa ja kuten ketjun sisällöstä näkyy, myös muut kirjoittajat ovat huomanneet saman asian.

Voit puolestani esiintyä väärin ymmärrettynä nerona niin paljon kuin haluat, mutta joku itsekriittisempi saattaisi ajatella että jos useampi kanssakirjoittaja "ymmärtää viestin väärin" saattaa siinä viestissäkin olla jotain vikaa.

Ja kyllä, odotan seuraavaa banniasi muna kovana jo siksikin että tiedän asian kiinnostavan sinua hyvin paljon vaikka yritätkin muuta väittää.

Mutta tämä nyt tästä, ei aihetta enempään.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Sinä et ennen ensimmäistä viestiäsi tiennyt, onko rikettä tapahtunut, minkälainen rike oli tai oliko moderaattorit tehtäviensä tasalla.
Voi hellanlettas! Siinä samaisessa viestissähän on koko tapahtumaketju kirjoitettuna. Moderaattorien ilmoituksen luettuani tiesin...

1) rike on tapahtunut (ja siitä on langetettu rangaistus)
2) rike oli "henkilökohtaisuus"

EDIT: korjataan ykköskohdan sanamuotoa, että jälleen kerran hitaammillekin selviää...

1) rangaistus on langetettu, joten 99% varmuudella rike on tapahtunut

Uskoin täysin vilpittömästi näihin kohtiin Moderaattorien ilmoituksen perusteella. Kuten sanottua: mulla ei ole mitään tarvetta kyseenalaistaa jokaista Moderaattorien päätöstä. Noin yleisesti ottaen mulla on vielä jäljellä tietynlaista arvostusta, kunnioitusta ja uskoa auktoriteetteja kohtaan. Eivät tuollaisessa asemassa (poliisit, viranomaiset, vartijat, Moderaattorit) olevat henkilöt rankaise yksilöitä vain vittumaisuuttaan. Virheitä voi jokainen tehdä, mutta 99% luotan auktoriteettien olevan oikeassa.

Vasta jälkeenpäin kävin hakemassa asialle varmistuksen tutkimalla low prospectin kirjoitushistoriaa. Rangaistus oli (jälleen kerran) aiheellinen, kuten ilmoituksen perusteella oletinkin.

Ja kyllä, odotan seuraavaa banniasi muna kovana jo siksikin että tiedän asian kiinnostavan sinua hyvin paljon vaikka yritätkin muuta väittää.
Saisikohan Moderaattoreilta pyydettyä viikon pelikiellon siten, että asiasta tulisi myös julkinen ilmoitus?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Nyt on pakko antaa tunnustusta sinne minne se kuuluu. Moderaattorit tekivät kovan mutta oikeudenmukaisen päätöksen Dee Sniderin kohdalla. Vuoden mittainen kirjoituskielto rajattuna sille alueelle jossa ongelmat pääsääntöisesti ilmenee on todella hyvä rangaistus. Ei annettu lopullisia potkuja ja vielä jää mahdollisuus kirjoitella jääkiekko-osioihin. Tällaisia tuomioita toivoisi jatkossa enemmänkin sen sijaan että kirjoitusoikeudet viedään lopullisesti.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Paska päätös. Kyllähän Dee Snider persujen puolustelijana ja mutku muutkin -kommentoijana on vakiintunut osa jatkiksen poliittisia vääntöjä.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Naurettava päätös (tämä ei liene itsemoderointia).
En huomannut Snideriltä henkilöön menemistä tms. turhaa.
Samalla täällä on törkeitä ad hominem -loukkauksia, joista ei tule pelikieltoa ollenkaan! Hieman käsittämätön linja. Politiikkaa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Vaikka Dee Snideria mielnkiintoisena lisänä palstalle pidänkin, niin kyllähän tuo teksti oli usein varsin hyökkäävää ja puusilmäistä. Minusta toki sinällään viihdyttävyys ajoi silti edelle. Mutta en voi kyllä olla ihmettelemättä (mikäli nyt olen jonkun ketjun missannut, niin ei tarvitse hirttää munista kattoon), että samaan aikaan täällä useampikin nimimerkki suoltaa samalla tavalla täysin yksipuolista paskaa. Yksi on kunnostautunut "sarkasmissa", yksi on niin selvä Putin trolli kuin olla ja voi, yhdellä ei elämä jatku vasemmistolaisen aatteen ulkopuolelle ja se yksi on päättänyt olla joku mukasuvaitsevaisuuden äänitorvi ja on suoltanut ja istunut kakkuakin suoraan henkilöön menevistä loukkauksistansa.

Näiden kaikkien sijaan, sieltä lähti suhteellisen asiallisesti kirjoittava, tekevä Dee Snider hyllylle. Toivottavasti nyt taustalla on edes lukuisa määrä varoituksia, kun muutoin ei ihan riitä ymmärrys. Mutta kukapa minä olen tuomitsemaan. Karavaani matelee ja koirat ulvoo. Jotenkin vain sitä, kai, oletti vähän konkreettisempaa näyttöä, sitä kun on monen kohdalla ollut huomattavasti enempikin.

EDIT... kävin kaikki Dee Sniderin viestit läpi 11.3 asti.. ei niitä ei ollut satoja. Ja olen nyt täysin ymmälläni... tuliko siis vuoden tuomio siitä, että yhdessä ketjussa sanoi toiselle kanssakirjoittajalle, että "bannejasi odotellessa" tms. muuta vastaavaa. Onkohan nyt @Moderaattorit mennyt tuomio ihan oikealle nimimerkille? En kyllä kaivamallakaan löytänyt mitään rikkeitä, minkään pykälän mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Naurettava päätös (tämä ei liene itsemoderointia).
En huomannut Snideriltä henkilöön menemistä tms. turhaa.
Samalla täällä on törkeitä ad hominem -loukkauksia, joista ei tule pelikieltoa ollenkaan! Hieman käsittämätön linja. Politiikkaa.

Juurikin näin. Kirjoitin täällä jo aikaisemmin tuosta linjasta mitä modet vetää. Kaikenmaailman pentumaiset kikkelijutut ja onanointiläpät kyllä menee läpi sormien. Kannattaisikohan vapaa lopettaa kokonaan, kun ylläpito ei pysty pysymään puolueettomana?
 
Viimeksi muokattu:

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oikean suuntainen banni nimenomaan tässä muodossaan. Vapaan puolella Dee on rasittavuudessaan melkeinpä TOJ - tasoa, mutta ainakin Ässät - osiossa pääosin ihan asiallinen, mitä nyt pari kertaa lipsauttanut poliittista agendaa sinnekin. Mutta noin yleisesti ottaen sieltä päästä löytyy monta huonompaakin kirjoittajaa.

Noihin vastaväitteisiin sanoisin, että en ihmettelisi, vaikka kyseessä olisi ennakkotapaus.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Dee sabotoi monia ketjuja Vapaan puolella - lähes puhdasta trollausta ja provoilua han-argumentteinen, joita työnsi joka siunattuun väliin. Kyllähän sen ymmärtää jonkinlaisena ajoittaisena taktiikkana, että mitä kun tuokin, mutta että suurin piirtein joka jumalan kerta kuin joku pirun käkikello. Teki monesta keskustelusta täysin lukukelvottomia tällä systemaattisella provoilullaan. Jääkiekkopuolella taas enimmäkseen ihan luettava kirjoittaja, joten rangaistus vaikuttaa hyvin osuvalta, ehkäpä pitkä banni rauhoittaa miestä (ei muistaakseni aina ollut tuollainen provo-automaatti Vapaallakaan). Hyvää työtä modeilta!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Näiden kaikkien sijaan, sieltä lähti suhteellisen asiallisesti kirjoittava, tekevä Dee Snider hyllylle.

Et ole tosissasi? "Suhteellisen asiallisesti kirjoittava" - ei taivahan luoja...

Anyway, joskus huomaa näissä päätös-kommentoinneissa tiettyjä poliittisia värilaseja, ettei se "oman joukkueen" rotta nyt niin paha ollut. Itse yritän tätä välttää: minusta esim. cornixin poisto oli loistava ja kuten myös tämä jatkuvasti provonneen Deen siivous pois Vapaalta. Aiemmin olen kyllä epäillyt, että moderaatiossa on jokin poliittinen vivahdus, kun aika helposti on lähtenyt jäähyille "vasemmistosympatisoijia", mutta ehkä se tosiaan johtuu enemmän raportoinneista, kuten modet ovat selittäneet: suuresta JA:n sinimustasta massasta lähtee varmasti enemmän viestejä modeille. Anyway, täällä on aina vallinnut resursseihin ja viestivolyymeihin nähden hämmästyttävän korkealuokkainen moderaatio - eikä kiitos juuri ole palkkana...
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
Suloista menoa taas täällä... Noh, nimimerkkien muuta tuotantoa kun muistelee niin ei sinällään tule yllätyksenä.

Täysin oikea rangaistus. Eniten ihmettelen näitä "kertokaa nyt miksi"-tyyppejä. Eiköhän se monta kertaa ole tullut selville, että yksittäisiä penalteja ei kommentoida.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Vuoden kielto on poikkeuksellisen kova, ei näitä montaa ole tullut vastaan tässä uran varrella.

Kyseinen nimimerkki olisi toisaalta ansainnut vuoden kiellon jo pelkästään siitä, että koki tarpeelliseksi keksiä nimimuunnoksia jokaisesta, siis aivan jokaisesta ihmisestä, ja ilmeisesti piti niitä vielä hauskoina. Paskasta huumorista sietääkin saada ruoskaa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun kerran tälle palstalle kenellä tahansa ei ole oikeutta edes kirjoittaa vaan modet (?) myöntävät oikeudet oman harkintansa mukaan ilman perusteluita, niin silloinhan modeilla on oikeus antaa banni ihan kenelle tahansa ihan mistä syystä tahansa ilman perusteluita. Että siinä mielessä @Dee Snider in vuoden penaltista vapaan puolelle on turha valittaa. Se toki olisi kiva, että modet nyt olisivat edes jotenkin tasapuolisia näissä tuomioissaan. Nythän he eivät sitä ole millään mittarilla ja jos tasapuolisuutta käytetään mittarina, niin Deen banni on suorastaan naurettava. Toivottavasti modet eivät väitäkään olevansa tasapuolisia, muuten asian laita olisi aika huolestuttava jos he sellaisia kuvittelevat olevansa.

Tuolla on flamettajia, provosoijia ja henkilökohtaisuuksiin jatkuvasti meneviä kirjoittajia vapaan osio pullollaan. Jotkut saavat penaltia herkästi, jotkut eivät sitten millään. Mutta se on ilmeisesti linja noissa jäähyissä, että sitä linjaa ei ole ollenkaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jotkut saavat penaltia herkästi, jotkut eivät sitten millään. Mutta se on ilmeisesti linja noissa jäähyissä, että sitä linjaa ei ole ollenkaan.

Eiköhän tuo johdu siitä, paljonko mitäkin kirjoituksia raportoidaan. Linja voipi olla hyvinkin yhtenäinen.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Onks luga finaalit menny jengillä tunteisiin, sellanen litanja o ny tullu pelikieltoja? Vai onko modet vähä tiukentanu linjaa?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi harmi, Lhutuur teloitettiin, juuri kun kaverista tuli uusi suosikkini noiden KUOLE HUORA LEVONEN -tyylisten juttujensa takia.
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joku ilkeä demari varmaan laittoi mestaripoliisin jäähylle.
 
Tätä ei julkiseksi tarkoitettu, mutta kerronpa vittuillessani mitä minulle on kerrottu. Kuulemma palstalta löytyy raportointiryhmiä joissa porukalla nakellaan raportteja "vastustajien" viesteistä. Luulin että tällaista voi tapahtua vain jossain akkojen kirpputoriryhmässä.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Tätä ei julkiseksi tarkoitettu, mutta kerronpa vittuillessani mitä minulle on kerrottu. Kuulemma palstalta löytyy raportointiryhmiä joissa porukalla nakellaan raportteja "vastustajien" viesteistä. Luulin että tällaista voi tapahtua vain jossain akkojen kirpputoriryhmässä.

Ei kait modet ole nyt niin avuttomia etteivät itse osaa lukea sisältöä, vaan reagoivat vain raportteihin? Taitaa olla turhaa koko raportointi.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Ei kait modet ole nyt niin avuttomia etteivät itse osaa lukea sisältöä, vaan reagoivat vain raportteihin? Taitaa olla turhaa koko raportointi.

Eikö modet nimenomaan ole painottaneet, että eivät millään näe läheskään kaikkea, ja kehoittavat raportoimaan?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mistäköhän Sako lähti banaanisaarille? En ole kaikkia viestejä selannut, mutta enpä ole lukenut häneltä mitään mikä menisi täällä normaalin keskustelun ulkopuolelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös