KHL 2012–2013

  • 397 985
  • 1 424

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jevgeni "melkein ydinfyysikon poika" Artjuhin kuulemma itsekin loukkaantui tuosta Jalasvaaran taklauksesta, käviköhän pahasti? Eiköhän tuo välttynyt vakavilta vammoilta ja pysty pelaamaan pelikieltonsa kärsittyään ihan normaalisti...

Kuitenkin pystyi loukkaantumisesta huolimatta takomaan toisen lähes sokeaksi. Yllättävää, ettei yksilöi vammoja edes ylä- tai alaraajatasolla. Naurettava rangaistus. Käsittämätöntä, että noinkin iso juttu kun KHL nyt on pystyy toimimaan niin korruptoituneesti, että armeijan ja valtion oma seura SKA saa rangaistuksen pienentymään lähes olemattomaksi. Joku voisi todeta: "Tervetuloa Venäjälle vuolemaan kultaa, saat pelätä henkesi edestä koska Euroopan parhaassa sarjassa pätee viidakon lait".

Alkukaudesti kehuin Arttua hyvistä otteista, mutta olin varmaan unohtanut nämä aivopierut. Pitkä miinus.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Kuten muistelin, niin poika Jevgenin isä oli myös urheilija. Hän oli kreikkalais-roomalaisen painin maailmanmestari ja toimi urheilu-uransa jälkeen valmentajana. Hän ei ollut ydinfyysikko.

Hahah, vaikka tiesin alusta alkaen, että näihin "ydinfyysikon poika"-puheisiin täytyy suhtautua tietyllä varauksella, niin tämä paljastus kirvoitti kyllä hyvät naurut tähän aamuun. Pohjois-Korea-tyylinen henkilömyytti sortui kuin Neuvostoliitto konsanaan.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Wikipedia artikkeli Jevgeni Artjuhinin isästä.

Kuten muistelin, niin poika Jevgenin isä oli myös urheilija. Hän oli kreikkalais-roomalaisen painin maailmanmestari ja toimi urheilu-uransa jälkeen valmentajana. Hän ei ollut ydinfyysikko.

Valitettavasti artikkelin suomennos ei ole täydellinen ja poika Jevgenin syntymäaika on suomennoksessa väärin.

Siis mitä?!? TOJ keksi koko tarinan päästään?!? Ei voi olla...

Mitä sille Artsille sitten (mukamas) kävi? Onko hänen loukkaantumisestaan mitään yksilöityä infoa missään?
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Siis mitä?!? TOJ keksi koko tarinan päästään?!? Ei voi olla...

Ilmeisesti näin :D

In Moscow, Evengy Artyukhin’s father was:

a) A tour guide in Red Square
b) A nuclear physicist
c) A professional wrestler who was Heavyweight World Champion in 1983.

The correct answer is C. If you got it wrong, go back and read the first paragraph of this story again.


Artyukhin Taking A Gamble - Best of the Web
 
Kyllähän tässä, kun on tullut muutenkin välteltyä tuota itäistä naapuriamme ja vielä kun on seurannut noita Ville Haapsalon erilaisia roadtrip-dokkareita Venäjän puolelta, niin eihän nämä asiat tule yllätyksenä. Tuollainen hälläväliä meininki ja köyhät kyykkyyn homma ei tee ikinä KHL:stä uskottavaa sarjatasoa. KHL on ulkomaalaisten pelaajien rahastusmahdollisuus, ei mitään muuta. Se ei kilpaile muiden eurooppalaisten sarjojen kanssa kuin pelkän rahan ylivoimalla. Sekään raha ei ole tullut joukkueiden hyvästä työstä, vaan ulkoisten rahoittajien halusta leikkiä oikean elämän managerointipeliä.

NHL:n ja KHL:n vertaaminen on vähän kuin peruna ja lanttu.

Ja ei se Jevgenin ukko ollutkaan sitten ydinfysiikko? What a suprise! Noh, harrastihan häntä silti niin hienoa lajia kuin paini, jossa varmasti heitettiin älynystyröitä vastustajien kanssa yhteen. Tosin eiköhän me kohta saada joku propaganda täyteinen viesti tästä, kuinka Neuvostoliitto on myöntänyt Jevgenin seniorin uskomattomista saavutuksista hänelle ydinfyysikon ammatin. Ei saatana mitä touhua!
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Olen tuossa aiemmin vähän katsellut vanhoja MM-kisaotteluita, joissa tämä "ydinfyysikon poika" on pelaillut, muista syistä toki eikä tämän lähes itsekin ydinfyysikon takia, ja pakko on kyllä sanoa, että mies on halutessaan ihan hyvä jääkiekkoilija jopa kansainvälisellä tasolla, ja siis nimenomaan jääkiekkoilija, ei apina. Yllättäen minun mielipiteeni hieman pehmeni häntä kohtaan.

Mutta sitten tulee tämä oksettava pahoinpitely ja liityn kyllä siihen kuoroon, joka haluaa Jalosen penkittävän mokoman laskeumamutantin vähintään loppukaudeksi. Idän KHL:ssä on aina ollut Villi Länsi-meininkiä. Järjen miehiä, sellaisia oikeita ydinfyysikoiden jälkeläisiä, siellä on harvassa ja varsinkin kurinpitopuolella kaivattaisiin niitä. Ja propagandan ydintä voisi myös parantaa täälläkin päin.
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves

Fat Jesus

Jäsen
Siis mitä?!? TOJ keksi koko tarinan päästään?!? Ei voi olla...
Ei kai tällä foorumilla ole enää kukaan niin tyhmä että uskoisi TOJ kirjoituksia pitkiin aikoihin? Eihän ryssillä ole mikään huonosti sen mielestä. Niiden propagandakoneisto hyvin aivopessyt ko. sankarin.

Pelikielto on kyllä lähinnä vitsi.

Oisko tuo apinalla finni puhjennut, onhan siinä vammaa aluksi.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Enpä osannut muuten yhdistää noita tilanteita vaikka Datsjukin taklauksenkin olen aiemmin nähnyt. Ihan selvästi huomasi ketä oli alkamassa höykyttää ja päätti jättää väliin. Saattaisi jopa olla, ettei armeijan ja valtion seuran pelaajatkaan saisi Pavelia höykyttää miten tahtoo. Sen verran iso tähti kuitenkin.

Tuo Radulovia mahaan tuuppaus onkin jotain uutta mitä en huomannut. Ihan selvästi hakee mailasta paremman otteen ennen tuuppausta. Mitähän yritti sillä saavuttaa? Radulovia tanssiin? Toivottavasti joku KHL:n tappelijakääpiö hakkaa rehdissä matsissa tämän kolossin maanrakoon niin, että ottaisi sen verran luonnon päälle, että pohtisi jatkossa tekemisiään.
 

Kalikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olisko tuossa Artun loukkaantumispuheissa sattunut käännösmoka? Ehkä hän sanoi oikeasti että "Olen vammainen jätkä", mutta vammainen sana onkin käännetty loukkaantuneeksi.

Kyllä tuo Jannen vamma on varmasti nyrkistä tullu. Kun rystynen osuu voimalla silmämunaan eikä kulmaan, tulee silmään helpostikin murtuma ja verkkokalvo repeää. Silmän pohjakin murtuu tuollaisessa iskussa helposti. Verkkokalvon irrottua näkökyky heikkenee varmasti. Toivottavasti ei paljoa. Sinänsä ihme ettei näissä nujakoissa satu useamminkin. Pahimmassa tapauksessa toinen kaveri tyrmätään ja jos kypäräkin on jo irti, on hengenlähdön läheisyys tosiasia. Jää ei paljo pehmennä ja luistimilta kaadutaan korkeammalta. Ainaki aivovamma o silloin tosiasia. Tämähän voi olla Artunkin käytöksen taustalla.
 

Kyle

Jäsen
No voi herranjestas mitä ajojahtia täällä yhtä Artyukhin kohtaan, tarkoitan yleisesti en tapauksen Jalasvaara seurauksena. Se että pelaaja on fyysisempi ja luonut maineensa räjähdysherkkänä pelaajana, ei tarkoita että kaikkee pitää kauhistella. Jos pelkää kentällä Artyuhkinin niin ei varmaa tarvitse antaa ylimääräsiä taklausia tai poikkareita häntä kohtaa. Jos taas omistaa pallit ja haluu pelata häntä kohden fyysisemmin ja ärsyttää vähän tökkimällä, niin pitää muistaa ettei se äiti tai tässä tapauksessa tuomarit ole aina ensimmäisenä puolustamassa. Siellä kentällä kuitenkin pitäs olla 20 aikuista täyspainotteisesti harjottelevaa huippu-urheilijaa, niin jos joku "raivopää" saa yliotteen, kannattaa katse suunnata peiliin tai vastaavasti joukkuekavereihin eikä ihmetellä että onpa vastustajalla ilkee pelaaja. En väitä että KHL:ssa pelaajat näin ajattelisi, mutta tämän palstalaisten ajatusmailmasta en ole varma.
Tämä on sitä psykologista ja henkistä taistoa, josta itse ainakin tykkään jääkiekossa, ei tälläisiä kamppailuja käydä muissa lajeissa tällä tasolla.

Artyukhin on kuitenkin keskimäärin ollut kilttipoika kun on pelannut NHL-kaukalossa, jossa ei ole se kaukalon kovimpia poikia ja käsittääkseni KHL:ssa ei hirveästi ole kukkoillut jos pelaa Vityazia vastaan, Ivanansin Riikaa vastaan tai esimerkiksi Mirastyn Barys Astanaa vastaan.

Itse olen aina ollut sitä mieltä että oli jääkiekkokaulossa tai missä tahansa muualla elämän poluissa, niin kyllä sitä pääsääntöisesti pärjää jos on reilu toista kohtaan. Oli kaukalossa tai katsomossa, niin en ihmettele yhtään jos tulee nyrkkistä jos tarpeeks kauan tökkii ja vittuilee. Tää on kuitenkin jääkiekkoo ja ihmisiä me ollaan, sekä pelaajatkin on, ei sen kummempaa.

Artyuhkin KHL kovistelusta tulee mieleen muuan Sm-liigan Matt Nickerson, molemmat keskiverto pelaajaa kovempia omassa sarjasa. Ei se Nickersson sen enempää sekoillut tai viimmestään saatiin loppumaan kun laitettiin samaan aikaan kentällä Nielikäistä, Heleniusta tai vaikka Brennania. Silti Porissa muistetaan aina kuinka suuri pelaaja Nickersson oli Ässien hopea-kaudella, kun piti tietynlaista huolta että omat pelaajat saivat keskittyä omaan hommaansa.

Oli sitten Shelleyn Jyp, Nickerssonin Ässät, Probertin Detroit, Boogaardin Minnesota tai Artyukhinin SKA, niin en muista tapausta että omat joukkuekaverit olisi pahoittaneet mielensä että kopissa ja kokoonpanossa on yksi mies joka tulee taatusti pitämään omista huolta kun kentällä otteet kovenee.

Jos mina olisin suomalaisen seuran edustaja, ja yrittaisin KHL:n kanssa kilpailla joistain pelaajista, lahettaisin pelaajalle tuon videon ja kertoisin etta tasta tempusta tuli 3 ottelun pelikielto, nain KHL suojelee tyontekijoita.

Jos minä saisin 50% suuremman tarjouksen KHL:sta kuin Sm-liigasta, niin ei olisi kahta sanaa ettenkö lähtisi KHL:ään ja näin varmasti suurinosa pelaajistakin ajattelee. Jos joku yksittäinen pelaaja saa jonkun toisen pelaajan esim. harkitsemaan/pelkäämään tätä jonkun videon seurauksena, niin minä haluaisin vastaavanlaisen pelaajan omaan joukkueeseen.
 

SKA1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Eikö häntä itseään sitten saa ollenkaan taklata kun tuossakin Pavel tinttaa puhtaasti kylkeen ja meinaa alkaa höykyttämään? Raduloville pisteet "puolustamisesta" vaikka jäikin taisi verbaaliselle tasolle.

Jevgeniä ei saa taklata sillä pikku Jevgenillä on huono itsetunto. Sen sijaan Jevgeni saa taklata mielestään miten haluaa. Tässä esimerkki video: Jevgeni Artjuhin taklaa ZSKA :n Niklas Pessonia 5+20 min. arvoisesti.

Kuten Jakub Petruzalek tänään sanoi, niin Dynamon pelaajat vihaavat Artjuhinia ja Petruzalek uskoo myös kaikkien muidenkin seurojen pelaajien vihaavan viimeistään tuon jälkeen mitä Artjuhin teki Jalasvaaralle.

Artjuhinille tämä kausi on ollut erittäin vaikea. Ensin kuoli veli vain 36 vuotiaana, sitten Riha pisti popparia syömään. Koossa on 29 peliä, pisteet 1+1, tehot -5 ja nyt 127 min. 3 x (5+20), joista 1 on tulllut tuosta päähän kohdistuneesta taklauksesta 1 keihästämisestä Artjuhin keihästää Jugran pelaajaa. No ehkä tuo tuli kevyesti mutta kuitenkin.

Ja sitten tulee joku Jalasvaara ja tunkee ihon alle ja kaiken huipuksi taklaa. No eihän pikku Jevgenin pää tuollaista kestä kun herne leijailee pääkopan sisällä tyhjiössä.

Minä olen jo pari kautta toivonut, että SKA hankkiutuisi hänestä eroon, sillä SKA ottaa ilman häntäkin liikaa turhia jäähyjä.
 

Outsider

Jäsen
Oli sitten Shelleyn Jyp, Nickerssonin Ässät, Probertin Detroit, Boogaardin Minnesota tai Artyukhinin SKA, niin en muista tapausta että omat joukkuekaverit olisi pahoittaneet mielensä että kopissa ja kokoonpanossa on yksi mies joka tulee taatusti pitämään omista huolta kun kentällä otteet kovenee.

Ja omista huolenpitämiseen kuuluu nykyisin polvitaklaukset, mailanpäällä lyömiset ja takaapäin kimppuunkäymiset ja maassa hakkaamiset? Myös sangen mielenkiintoista laittaa noita luettelemiasi pelaajia Artun kanssa samalle listalle. Meninkö pahasti miinaan vai olitko oikeasti tosissasi?
 

SKA1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Jos pelkää kentällä Artyuhkinin niin ei varmaa tarvitse antaa ylimääräsiä taklausia tai poikkareita häntä kohtaa. Jos taas omistaa pallit ja haluu pelata häntä kohden fyysisemmin ja ärsyttää vähän tökkimällä, niin pitää muistaa ettei se äiti tai tässä tapauksessa tuomarit ole aina ensimmäisenä puolustamassa.

Tämä pätee ainoastaan sillä oletusella, että Jevgeni Artjuhin tuntisi "koodiston", jos on jotain sanomista, niin se tehdään edestäpäin, eikä takaa kauluksesta maahan riuhtaisten. Nyt Jalasvaaralle ei jäänyt mitään mahdollisuuksia puolustautua.

Vai menikö sinun mielestäsi tilanne täysin oikein?

Montako Artjuhinin peliä olet tällä kaudella katsellut?
 
Suosikkijoukkue
Tuto
Laitan nyt tämän videolinkin varmuudeksi vielä vaikka varmasti monesti aiemminkin ketjussa esiintynyt.

Artyukhin gone mad - YouTube!

Tuota kun katsoo niin tosiaan silmäkulmaan, lähemmäs ohimoa iskut kohdistuvat. Puhutaan silmävammasta. Miten näätte tuon viimeisten sekuntien aikana tulevan hidastuksen jossa Jevgenin käsi hakeutuu Jalasvaaran naamalle. Yrittäiskö vielä sormilla painaa silmää tms. Näyttää hiukan limaiselta yritykseltä saada vielä jotain pahaa aikaa ennen kuin tilanne on ohi. Ylensähän kyllä tarvitsee itse silmään osua kontaktia, jotta silmämunaan saadaan vammaa. Olisi mukava kuulla Jalasvaaran kommentteja tilanteesta ja varsinkin tuosta lopusta.

Kalinin kommentit siitä, että Jevgeni teki täysin oikein on kyllä täysin käsittämättömiä, mutta kai sitä tarvii seurakaveriaan koittaa puollustella.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

SKA1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Kalinin kommentit siitä, että Jevgeni teki täysin oikein on kyllä täysin käsittämättömiä, mutta kai sitä tarvii seurakaveriaan koittaa puollustella.

En olisi aivan varma siitä, että se oli hänen oma mielipiteensä. Medvedjev ehti hyvin käydä kopissa ohjeistamassa ennen haastatteluja.
 
Suosikkijoukkue
Tuto
Miten näätte tuon viimeisten sekuntien aikana tulevan hidastuksen jossa Jevgenin käsi hakeutuu Jalasvaaran naamalle. Yrittäiskö vielä sormilla painaa silmää tms. Näyttää hiukan limaiselta yritykseltä saada vielä jotain pahaa aikaa ennen kuin tilanne on ohi.

Lainaan vielä omaa tekstiäni sen verran, että:

Sovetskij sport -lehti kertoi aiemmin päivällä, että Jalasvaaran vasen silmämuna on vaurioitunut ja silmän sidekalvoissa on repeytymä.

Jos uutisointi pitää paikkaansa niin eihän kyseiseen silmään kohdistunut lyöntiäkään vaan juuri nimenomaan tässä videon lopussa esiin tullut mahdollinen silmien painaminen sormilla osui vasemmalle puolelle.

EDIT: Tuli vahingossa laitettua koko teksti lainatuksi.
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
En todellakaan halua puolustella Arttua mutta kyllähän nämä KHL:ssä tapahtuneet "sekoamiset" saa täällä naurettavan suuret mittapuut. Täällä kauhistellaan pelikiellon lyhyyttä ja nauretaan KHL:n kurinpito päätöksistä. Mutta esimerkiksi tästä (Ryan White Misconduct + scrum. Florida Panthers Montreal Canadiens. Jan 22nd 2013 - YouTube) tämän viikon tiistaisesta Ryan Whiten sekoamisesta ei tainnut tulla yhtään ottelua pelikieltoa(?) eikä tilanne juurikaan eroa Jalasvaaran tapaukseen, paitsi tietenkin tuo lopun silmävamma mutta se tuskimpa oli tahallinen tai ainakin hyvin vaikea uskoa että kukaan tahalleen lähtisi toisen silmää vahingoittamaan.

Linkki vie youtubeen.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
En todellakaan halua puolustella Arttua mutta kyllähän nämä KHL:ssä tapahtuneet "sekoamiset" saa täällä naurettavan suuret mittapuut. Täällä kauhistellaan pelikiellon lyhyyttä ja nauretaan KHL:n kurinpito päätöksistä. Mutta esimerkiksi tästä (Ryan White Misconduct + scrum. Florida Panthers Montreal Canadiens. Jan 22nd 2013 - YouTube) tämän viikon tiistaisesta Ryan Whiten sekoamisesta ei tainnut tulla yhtään ottelua pelikieltoa(?) eikä tilanne juurikaan eroa Jalasvaaran tapaukseen, paitsi tietenkin tuo lopun silmävamma mutta se tuskimpa oli tahallinen tai ainakin hyvin vaikea uskoa että kukaan tahalleen lähtisi toisen silmää vahingoittamaan.
Taitaa toisilla olla sitten hiukka erilaiset lasit.
Tuossa Fleischman taklaa selkään ja siitä on syytäkin muistuttaa ja White tulee edestä eikä selän takaa joten siinä oli mahdollisuus puolustautua jos olisi ollut halua.
Eikä Whit myöskään hakkaa jäässä olevaa Fleischmania toisin kuin tämä Arttu-poika eli näillä tapauksilla ei ole mitään yhteistä.
 

Kyle

Jäsen
Ja omista huolenpitämiseen kuuluu nykyisin polvitaklaukset, mailanpäällä lyömiset ja takaapäin kimppuunkäymiset ja maassa hakkaamiset?

Ei kuulu. Mutta mikäli omaa joukkuetta näin kohdellaan, olisi omia syytä puolustaa nyt ja jatkossa. Ymmärsin kysymyksesi että tekikö Artyukhin oikein - Ei tehnyt. Sen sijaan jos Dynamolla olisi oikeasti kova joukkuehenki, että omia suojellaan olisiko oikea-puolustaja katsonut kun Artyuhkin hermostuu Jalasvaaraan ja luistellut pois vai senkin uhalla että saa pari mustelmaa rientänyt auttamaan Jalasvaaraa. Tätäkö tarkoitit?

Myös sangen mielenkiintoista laittaa noita luettelemiasi pelaajia Artun kanssa samalle listalle. Meninkö pahasti miinaan vai olitko oikeasti tosissasi?

No eikö jokainen ole listassa ns. joukkueen kovia poikia ja liigassaan(tai aikanaan oli) lähellä kärkeä? En mene luokittelemaan nyt ketään arvostukseni mukaan, mutta kovuusasteen suhteutettuna omaan liigaan tai maineen mukaan ovat päässeet esimerkki listalleni. Olin tosissani, jokseenkin tuo lista ei ollut viestini päällimmäinen pointti.

Tämä pätee ainoastaan sillä oletusella, että Jevgeni Artjuhin tuntisi "koodiston", jos on jotain sanomista, niin se tehdään edestäpäin, eikä takaa kauluksesta maahan riuhtaisten. Nyt Jalasvaaralle ei jäänyt mitään mahdollisuuksia puolustautua.

Sillä että antaa turhaan poikkaria, tökkimisiä tai turhia taklauksia ei ole tekemistä mitään tekemistä koodiston kanssa, jos pelaa pikkusikaa voi tulla takaisin myös kaksin/tässä tapauksessa kolmin kerroin. Ja vastaavasti Jevgenin takomiset eivät ole mitenkään "koodiston" mukaiset.

Jalasvaara olisi voinut koodiston mukaan haastaa Artyukhinin, tosin myös Artyuhkinin olisi voinut haastaa Jalasvaaran kun käpy palo.

Tässä ei tapahtunut mitään "koodistoon" viittavaa, tosin voiko Artyuhkin pelata "koodiston" mukaan jos vastustajalta ei löydy ketään siihen kykenevää pelaajaa. En yhtään Artyuhkinia tekoa puolustele, mutta jos vastustajalla on räjähdeherkkä pelaaja niin kyllä sille pitää tehdä selväksi myös Dynamon puolelta ettei sikaile tai muussa tapauksessa ne tökkimiset ja vittuilut pitää jättää väliin.

Vai menikö sinun mielestäsi tilanne täysin oikein?

Montako Artjuhinin peliä olet tällä kaudella katsellut?

Tilanne meni juuri niinkuin tilanne meni, siihen ei jeesustelut auta ja tilanne ei muuksi muutu. Jotenkin ihmismäisesti tilanne meni sikäli, että Jalasvaara tökkii ja tökkii ja saa isommalta selkään.

Ennen kolmen pelin pelikiellon julkistamista, arvioin tilanteen tässä ketjussa 7-12 pelin arvoiseksi sikailuksi ja olen edelleen sitä mieltä.
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Taitaa toisilla olla sitten hiukka erilaiset lasit.
Tuossa Fleischman taklaa selkään ja siitä on syytäkin muistuttaa ja White tulee edestä eikä selän takaa joten siinä oli mahdollisuus puolustautua jos olisi ollut halua.
Eikä Whit myöskään hakkaa jäässä olevaa Fleischmania toisin kuin tämä Arttu-poika eli näillä tapauksilla ei ole mitään yhteistä.


Eipä tuota voi edes taklaukseksi sanoa. Fleischmannin joukkuekaverit eivät anna mahdollisuutta Whitelle hakata maassa makavaa, koska tulevat samantien suojelemaan omiaan.

Edit. Rottamaisempi tuo Jalasvaaran "taklaus" oli. Ja vielä White tuli ulkopuolisena tuohon vaikka Gorges jota taklattiin olisi itse voinut muistuttaa Fleischmannia jos olisi nähnyt sen tarpeelliseksi.
 

SKA1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Eipä tuota voi edes taklaukseksi sanoa. Fleischmannin joukkuekaverit eivät anna mahdollisuutta Whitelle hakata maassa makavaa, koska tulevat samantien suojelemaan omiaan.

Edit. Rottamaisempi tuo Jalasvaaran "taklaus" oli. Ja vielä White tuli ulkopuolisena tuohon vaikka Gorges jota taklattiin olisi itse voinut muistuttaa Fleischmannia jos olisi nähnyt sen tarpeelliseksi.

No tässä näkyy se noin sadan vuoden kulttuuriero liigojen välillä. NHL :ssä kaverit tulevat ennen linjureita väliin. Kun taas KHL pelaaja seisoo vieressä.

SKA :n GM Kasatonov antoi NHL pohjaisen lausunnon, jossa katsoi Dynamon pelaajien hyväksyvän Artjuhinin toiminnan kun eivät tehneet mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös