Kalsarikänniketju

  • 5 230 419
  • 66 666

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laivathan on alunperin venäläinen biisi. Vaihdettiinko tuo Paratiisiin naapureiden kanssa vai johonkin muuhun kappaleeseen?

Jonkunlaista melankoliaa Baddingilta: Rauli Somerjoki - Arpiset haavat

Vinkkinä kaikille kanssakulkijoille. Kannattaa lukea Somerjoen elämäkerta. Siinä on teos, jossa ei ole rock-glamouria, vaan ihan tavallisen tallaajan elämää.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vinkkinä kaikille kanssakulkijoille. Kannattaa lukea Somerjoen elämäkerta. Siinä on teos, jossa ei ole rock-glamouria, vaan ihan tavallisen tallaajan elämää.

En ole lukenut, mutta eikös Rauli ollut niin ujo, ettei pystynyt esiintymään ilman alkomahoolia. Viinahan sen miehen vei. Ja, mitä kirjoihin tulee, niin olisi korkea aika ottaa se kirja käteen ja lukea, kun ei ole tullut luettua yhtään kirjaa elämän aikana. Hyviä kirjoja olisi, vaikka kuinka paljon.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enpä ossoo sannoo, muuta kuin mainittu melankolinen melodia on Venäjältä. Olemmeko Iivanoiden kanssa veljeskansaa? Tässä Vysotskisin version Ystävän laulusta

Kyllä biisinvaihtoa aikoinaan harrastettiin Laivojen osalta. Taisi tämän M.A Numminen kertoa, tai sitten se oli joku muu. Veikkaan kuitenkin, että tuosta suomennoksesta tuli isompi hitti kuin venäjäinnöksestä.
 

ScottStevens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, NasKi
Meinasin linkittää biisin juutubesta, mutta täälä on vissii säännöt miten se tehää. Laittaisiko joku perusohjeen ettei tuu sanomista

..
Ei tarvii
 
Viimeksi muokattu:

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Täällä tänään. Sellaiset fiilikset, että teki mieli riipaista kalsarikännit. =)

Ja oikeastaan, kun edessä on vain yksi vapaa, niin enpä tiedä miten muutenkaan sen käyttäisi kuin krapulan potemiseen. =)

Sairaanhoitajakin oli huolissaan alkoholin käytöstäni, mutta mitäpä suotta. Varastossahan tuota on ihan tarpeeksi, ei lopu kesken. =)
 
Oli tarkoitus mennä ulos tissuttelemaan kaljaa ja kierrellä ympäriinsä, mutta alkoikin sade melkein heti kun kaupasta ulos pääsi. Yhden tölkin verran jaksoi kastua, sitten oli palattava kämpille kuivumaan. Kai se on hoidettava täällä sitten nämä päihtymishommat.

Dead Kennedys on muuten maailmanhistorian aliarvostetuin yhtye.

Tämähän pitää paikkansa!
 
Hyvin tasoiteltu.

Tämä on aivan totta.

Olittekos tietoisia, että YouTubesta löytyy vallan hyvä DK-keikka katsottavaksi.

No varmasti olitte, mutta ajattelinpahan nyt mainita.

Piti tsekata tuo Doro-homma kanssa. Löytyi joku live Pyhien Moosesten kanssa. Tekemisen meininki kyllä ja Doro näyttää edelleen hyvältä, vaikka tuskin on päiväkään alle kuusikymppinen. Mukava kokemus oli.

edit: Lainasin -FNM-:ää niin hyvin, etten viitsi vaivautua edes korjaamaan. Korkeintaan pahoittelen asiaa. FNM:ltäkin löytyy parikin viihdyttävää kokonaista konserttia Tubesta. Siis siltä kalifornialaiselta bändiltä, mutta luultavasti myös jatkoaikalaiselta FNM:ltä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ei tässä nyt mitään kummempaa, mutta neljättä kaljaa vedän aamupalaksi. Tai no söin mä vähän juustonaksujakin. Tänään pitäis toi joku luomukauraleipäkin syödä kun menee vanhaksi. Kait sillä päivän pärjää. Ennemmin mä heittäisin vaikka rahaa roskiin kuin ruokaa. Mut jos sitä tän päivän kittais kaljaa kun hyvältä kerta tuntuu. Reissuunkin tekis mieli lähteä tässä joku päivä, mut täällä Helsingissä on nyt niin paljon kaikkea tapahtumia. Pitää mietiskellä..
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
pettter, koskas ne mamman rahat loppuu? Vittu tämä pilvisyys, just taas alkais olla veto päällä, olis kiva ulkona lueskella jne, mutta kylmäähän siellä on. No, kylmää on lasissakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös