Ihmettelyketju

  • 6 390 112
  • 38 805

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihmettelen nykyajan lapsia. Kakkoselta tulee hyvin piirretty, juonenkin sisältävä ja oma suosikkini jo lapsena, Alfred J Kvak niin nää kattoo mielummin jostain lastenkanavalta jota en osaa edes lausua, saati kirjoittaa, jotain kökösti piirrettyä keijutappelupaskaa jossa ei oo mitään tolkkua. En jaksa ymmärtää.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihmettelen miten joku osaa tälläistä tehdä:
No höh. Sillä oli tietty mallikuva vieressä.

Tai sitten toi oli kuvattu käänteisessä järjestyksessä, eli oikeasti tyyppi vaan poisti pikkuhiljaa kuvasta yksityiskohtaa toisensa perään.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Ihmettelen nykyajan lapsia. Kakkoselta tulee hyvin piirretty, juonenkin sisältävä ja oma suosikkini jo lapsena, Alfred J Kvak niin nää kattoo mielummin jostain lastenkanavalta jota en osaa edes lausua, saati kirjoittaa, jotain kökösti piirrettyä keijutappelupaskaa jossa ei oo mitään tolkkua. En jaksa ymmärtää.
Toista se oli 20 vuotta sitten kun lapset katsoivat samoja ohjelmia kuin 40 vuotta sitten... eli Alfred J Kvakia. Eikun?
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Itse olin alkuperäisessä JWC-hommassa aktiivisesti mukana, mutta tätänykyä olen pudonnut täysin kärryiltä koko hommassa, kun en ole osallistunut näihin lukuisiin sivujuonteisiin, harrastekiekkoihin, turnauksiin, kolmiodraamoihin ja ryyppysetteihin. Ei sillä, että olisi ollut kamalasti tarvetta kärryillä pysyäkään, mutta jotenkin tuntuu kaukaisemmalta ja kaukaisemmalta asialta tämä JWC. Siitä alkuperäisestä tapahtumasta on toki jäänyt upeat muistot.

Tuota, ihan on pakko puuttua tähän. Olisiko todellakin oikea tapa ollut toimia niin, että pelataan JWC ja sitten palataan asiaan vuoden päästä?

Harrastekiekko - Treen sakilla järkättiin vuorot joissa tätä nykyä käy ainakin yhtä paljon "ei jatkis"-väkeä kuin jatkiksen kirjoittajia.

Turnaukset - joo, kolme ollaan pelattu ja kaikissa on ollut mukana ei JWC-väkeä. Hauskaa on ollut ja pelata on saanut

Kolmiodraama - aika jännä että sinäkin otat tämän esille, varsinkin kun mitään kolmiodraamoja ei ole ollut. Peukku tästä. P

Ryyppäjäiset - näistä lisää tietoa kaipaan. Vierumäellä turnauksen jälkeen otettiin olutta kuten Helsingissä, Salosta porukka palaili suoraan kotinurkkiin. Kuitenkin on menty pelaamaan ja jääty porukalla pitämään hauskaa. Ei toisinpäin.

Onko mielestäsi JWC nyt pilalla? Onhan tuossa säätöä ja vääntöä ollut mutta että sivujuonteilua.

JWC 10-ketjussa kerrotaan pelipäivä, aika ja paikka sekä pelaajat. Ei kai siitä voi pudota kärryiltä?

edit:

Korostan, että toivon sinunkin päätyvän pelaamaan kuten viime vuonna niinkuin toivon muittenkin ketkä eivät vielä ole tuonne seuraavaan ilmoittautuneet.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Voiko olla perseemmästä? Mies 23 vuotta tajuissaan, muka koomassa:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1781114
Tämä olisi minulle hyvin lähellä pahinta mahdollista henkilökohtaista helvettiä. Mikäli joskus neliraajahalvaus tai sokeus minua kohtaa niin tulen todennäköisesti tekemään kaikkeni saadakseni itseni pois päiviltä.

Jo muutaman sekunnin kestävä unihalvaus on saanut minut kauhun partaalle (ensimmäisellä kerralla koettuna), joten en varmasti pitkään järjissäni selviäisi tuollaisesta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
http://www.hs.fi/urheilu/artikkeli/Antti+Muurinen+ihmeissään+Mikä+piru+maatamme+vaivaa/1135250993697

Yllä pieni pätkä Antti Muurisen haastattelua. Herra on aivan oikeassa siinä, kun ihmettelee suomalaisten asennetta.

Suomen/suomalaisen urheilijan voittaessa yleensä vastustajaa edelleen arvostetaan enemmän. Milloin vastustajaa ei kiinnostanut, ottelussa ei ollut panosta, kakkosmiehistö etc etc. Hyvä esimerkki oli Suomen voitto Ruotsista Karjala-turnauksessa. Taisi mm. Helsingin Sanomien keskustelupalsta olla täynnä viestejä tyyliä "Ruotsia ei kiinnostanut", "Tosipelissä Suomi olisi hävinnyt", "Ruotsilla huono kokoonpano". Saanen kyseenalaistaa olisiko esimerkiksi Ruotsissa tuollaisia kommentteja sellaisen voiton jälkeen. Välillä ilmestyy tutkimuksia, joissa Suomea kehutaan niin aina nekin pitää lytätä eri perusteilla. "Suomi on korroptuitunut maa", "Suomessa on roskaista". Edelleen meidän pitäisi ilmeisesti olla se pieni hiljainen maa maapallon nurkassa omissa oloissaan.

P.S. Tuntuu lottovoittajiakin arvostettavan enemmän kuin isommat rahansa työllä ansainneita.
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
Ihmetyttää kun täällä ei ole keskustelua Ville Niemisen "huumerahoista" v. 2006. Itselleni oli kyllä ihan uutta tietoa kyseinen nelosen uutisissa tullut pätkä. Tosin minua ihmetyttää mitä ihmeellisemmät asiat noin muutenkin.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Iltasnomat kertoo:
Puolustusvoimat selvittää, mitä everstiluutnantti Jouni Tuominen sanoi siviilipalvelusmiehistä kutsunnoissa Laukaan seurakuntatalolla.

Kuulijoiden mukaan Keski-Suomen aluepäällikkönä työskentelevä Tuominen kertoi nuorille, että valitsemalla siviilipalveluksen pilaa elämänsä.

Tuota ylläolevaa en niinkään ihmettele mutta tätä allaolevaa ihmettelen:
Kutsuntoihin osallistui 60 nuoren lisäksi seurakunnan henkilökuntaa ja poliiseja. Paikalla ollut seurakuntapastori Kaisu Hirvonen... clip
Siis minkälaisia nämä kutsuntatilaisuudet nykyään oikein ovat? Paikalla on niin pappia kuin poliisiakin! Mihin näitä oikein tarvitaan? Mellakantorjuntaan ja sielunhoitoon, vai? Mitä helvettiä, kysyn mä?
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Paikalla on niin pappia kuin poliisiakin! Mihin näitä oikein tarvitaan? Mellakantorjuntaan ja sielunhoitoon, vai? Mitä helvettiä, kysyn mä?

Omassa kutsuntatilaisuudessani 1994 oli poliisit paikalla. Lähtivät hakemaan yhtä no-show -kaveria. Papista en sitten tiedä.
 

Cube

Jäsen
Tuon kuvan (ja kaiken muun tähän mennessä julkisuuteen tulleen) perusteella ei näytä sellaiselta äijältä, jolta haluaisin ottaa minkäänlaisia elämänohjeita vastaan.

Pappi oli paikalla varmaan ihan siksi, että kutsunnat järjestettiin seurakuntatalolla.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Jokerit voitti jääkiekko-ottelun.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Jokerit voitti jääkiekko-ottelun.

Ihmetyttää tietysti tuokin. Mutta varsinkin se tapa millä voitto tuli ihmetyttää. Se ihmetyttää suuresti. Ehkä Midas on Midas, sekin ihmetyttää. Lisäksi ihmetyttää mitä v****a ne on alkukauden tehneet, jos parin päivän jälkeen on mahdollisuus tuohon?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuota ylläolevaa en niinkään ihmettele mutta tätä allaolevaa ihmettelen:
Siis minkälaisia nämä kutsuntatilaisuudet nykyään oikein ovat? Paikalla on niin pappia kuin poliisiakin! Mihin näitä oikein tarvitaan? Mellakantorjuntaan ja sielunhoitoon, vai? Mitä helvettiä, kysyn mä?

Omassa kutsuntatilaisuudessani 1998 paikalla olleet poliisit ja pappi esiteltiin nimeltä, kuten myös kunnan edustajat ja lääkäri. Poliisit käsittääkseni valvoivat, että paikalla olivat kaikki, keiden pitikin. Pappi piti muistaakseni lyhyen puheen. Kai tuo liittyy perinteeseen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ketkä keksii näihin uusiin kekseihin/karkkeihin yms. näitä täysin mielipuolisia makuyhdistelmiä ja miksi ihmeessä? Kävin tässä päivänä eräänä Hesburgerissa syömässä ja siellä myyjä tyrkkäsi käteen pari Domino-keksiä sisältävän pussukan. Ja voi helvetti että voikin olla järkyttävän paska makuyhdistelmä tuossa uutuuskeksissä: Salmiakki-Chili. Siis salmiakin ja chilin makuinen Domino-keksi! Kuten arvata saattaa niin ihan vitun pahaltahan tuo maistui ja loput lähti välittömästi auton ikkunasta pihalle. Ja tuo aromi oli noissa kekseissä vielä sen verran voimakas että auto haisi sille vitun chilisalmiakille koko loppupäivän ja käsistäkään tuo haju ei meinannut lähteä pesemälläkään.

Yksi kysymys: Miksi?
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Siis salmiakin ja chilin makuinen Domino-keksi! Kuten arvata saattaa niin ihan vitun pahaltahan tuo maistui ja loput lähti välittömästi auton ikkunasta pihalle.

Yksi kysymys: Miksi?
Tähän on vaikea vastata. Luulisi, että aikuiset ihmiset osaisivat olla roskaamasta luontoa, mutta ainahan näitä löytyy.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pari keksiä ja pussukka. Varmaan se muovinen pussi on jätetty autoon kuten myös toinen keksi. No ehkä tämä vain johtuu asenteista luontoa kohtaan tai jostain muusta ettei itsellä tulisi mieleenkään heitellä elintarvikkeita ulos auton ikkunoista.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Tarina ei näköjään kerro lensikö ikkunasta yhden keksin jämät vai koko laatikollinen pakkauksineen päivineen. Ensimmäisessä tapauksessa vahinko on pienempi, joku pikkulintu sai vatsanpuruja ja päästelee tulisia jätöksiä jälkimmäisessä tapauksessa kyse on vakavasta piittaamattomuudesta luontoa kohtaan ja ansaitseekin kollektiivisen paheksuntamme.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pari keksiä ja pussukka. Varmaan se muovinen pussi on jätetty autoon kuten myös toinen keksi.

Tämähän on näyttänyt kovasti askarruttavan ihmisiä täällä joten päästetään nyt kaikki piinasta että se muovinen pussi jäi autoon, minulla kun on kuitenkin roskis autossa. Mutta ne keksit (kaksi kokonaista ja yksi puoliksi syöty) lensi ikkunasta ulos ojan pohjalle veteen. Ne keksit kun haisivat kuin perkele joten en viitsinyt niitä sen takia laittaa siihen auton roskikseen. Minä luulisin että ne kaksi ja puoli Domino-keksiä eivät varmaan kovin pahasti kuormita luontoa. Vaan olihan ne kyllä niin pahoja ja pahanhajuisia että mistäpäs tuon tietää. Pyydän kovasti anteeksi!

EDIT: Tuosta Bastin kirjoituksesta tulikin mieleeni että toivottavasti joku pikkulintu olisi nuo sieltä vedestä poiminut ja saanut oikein kunnon vatsanväänteet! Nuo perkeleet kun ovat paskoneet koko kesän terassilleni ja vielä kaiken lisäksi rikkoneet paikkoja niin olen vannonut kostavani heille vielä jonain päivänä. Siitäs saitte perkeleet! Perun aiemman anteeksipyyntöni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös