Juhani Tammisen kommentit karsintasarjan loputtua

  • 167 409
  • 592

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Mitenkään Tamin puheita nyt puolustelamatta on todella ihana seurata miten hän saa monet kirjoittajat täysin raivon partaalle. Tamihan on itsessään "tuote" ja hän markkinoi itseään. Ehkä markkinointi ei nyt mennyt nappiin tai sitten meni, sen tulevaisuus näyttäkööt yritystilaisuuksien määrässä ja tulevassa valmennuspestissä.

Hauska huomata, että joku nimimerkki saa jopa voimia kevääseen Tamin vitutuksen kautta. Kuulostaa järin suomalaiselta, että oma nautinto haetaan toisen vitutuksen kautta.

Niin, Bluesissahan Tami ei ole vielä vaikuttanut, joten ymmärrän, että ihmetyttää ainakin meikäläisen viha Tamia kohtaan. Tami teki viime käynnillään Porissa asioita, jotka oli todella kyseenalaisia porilaisen kiekon kannalta.

Hauskaa on, kun ei itse tiedä asiasta, niin sitten vedetään johtopäätöksiä, ikäänkuin objektiivisesti ja ollaan niin näppärää, että. Ihmisyyteen kuuluu, että jostain ihmisestä pitää ja toisesta ei. Ja tämä toinen ihminen on silloin yleensä tehnyt jotain sellaista, mikä vaikuttaa siihen mielipiteeseen.

Tami on nyt tämän sarjan aikana tehnyt kaikki mahdollisimman vittumaisimmat temput Ässiä vastaan. Yleensä en herkuttele muitten ihmisten epäonnistumisella tai muulla vastaavalla, mutta Juhani Tammisen vitutus aiheuttaa minulle pelkkää mielihyvää. Enkä osaa sitä tunnetta mitenkään hävetä, miksi pitäisi? Onhan Ässillekin tällä palstalla toivottu pelkkää paskaa käteen, syynä Alpo Suhonen. Ei muuta hyvää kevään jatkoa sinnekin päin! Mutta Juhanille toivon pelkkää huonoa:)
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Eräs ystäväni [jolla on kompetenssia arviolleen] sanoi Tamista, että Kiekkoleijona nro 79 kävisi erinomaisesta esimerkistä henkilöksi jolla on vakavahko narsistinen persoonallisuushäiriö.

Tiedä sitten onko, mutta aika karmeeta ja myötähäpeää herättävää oli herran toiminta ja kommentointi koko sarjan ajan! Kaveri ei löydä oikeasti itsestään mitään kritisoitavaa hävityn pelin/sarjan jälkeen vaan syy on aina muissa => maalaillaan valtavia salaliittoteorioita tuomareiden puolueellisuudesta, väheksytään vastustajaa (vietiin sata-nolla, se oli Mr Kilpeläinen vs Sport jne.) ja kermana kakun päälle aletaan tarjoamaan omaa klubitakkia naistoimittajalle joka kysyy "ei-persettänuolevan" kysymyksen sekä kysellään toimittajien pelimääriä... "Montako haastattelua oot tehnyt"?

Kotiedun perään rääkyminen ja oman kotikaukalon solvaaminen samaan hengenvetoon => missä logiikka?

Mestisvastustajien halveksunta (kaiken maailman Hekit ja Lekit voi voittaa meidät tällä hiekkapaperilla) ja oman osaamisen ylivertaisuuden korostaminen (mulla on sata kertaa parempi pelisuunnitelma kuin kaverilla) => onko se pelin kunnioittamista?

Tami sanoi, että häntä hävettää laji-ihmisenä se miten häntä ja Sporttia kohdeltiin => hänen Sporttinsa kapteeni taas sanoo, että peli ratkaistiin jään tasolla. Meikäläisen kunnioitus Tamia kohtaan just nyt on täysi nolla (minuakin hävettäisi, tosin eri syistä kuin Tamia), mutta hänen Sporttinsa pelaajat saavat isot propsit Kirkkonummen suunnalta => kiitos Spårtin pelaajille ja faneille (paitsi niille ultra-vatipäille) hienosta sarjasta ja tämän jääkiekkokauden huipennuksesta; älyttömän hyvin vedetty!!

Ja ihan vakavasti, tuollaista "väriä" ei tämä laji kaipaa => annetaan BB:n (tuli meinaan lähinnä se BB-Nikon itkupotkuraivari mieleen noista Tamin purkauksista) & Seiska-lehden hoitaa tuo puoli?
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Toisaalta Ramilla ei ole kai koskaan tullut tuollaisia ylilyöntejä, vaan on osannut käyttäytyä vähintäänkin kohtuullisesti median edessä.

Niin, jos ei sellaiseksi lasketa Iltalehden Pekka Jaloseen käsiksi käymistä. Raimo tarttui Jalosta ihan kurkusta kiinni, josta PJ on kirjoittanut myös Iltalehdessä. Selvittämättä jäi, miksei Jalonen nostanut asiasta juttua, mutta nythän poikain välillä jonkinlainen hippanen oli kun Raimo kyseli oikeudessa kunniansa perään - tosin huonolla menestyksellä. Tami nyt ei, onneksi, ole kenenkään kraiveleihin vielä tarttunut veuhkuissaan, tosin jotenkin luulen ettei tolla höyryllä sekään päivä kaukana ole.

Katselin tänään sen kymmenen minuutin klipin Iltiksen videoista, ei välttämättä ole ihan vika-arvio jos lohkaisee että herran pitäisi nyt vakavasti arvioida oma terveydentilansa. Mielenkiintoista on, miten Tami (a) mahtuu nyt mahdollisesti samaan YLE:n studioon Alpon kanssa ja (b) miten Tami yleensä mahtuu YLE:n studioon: Sari Sirkkiä-Jarva on kuitenkin yhtä kuin Yleisradion kisalähetysten tuottaja-ohjaaja Jouko Jarvan vaimo (tästä syystä Tami tunnistikin vastapelurinsa lauantaina). Sirkkiä-Jarvalle propsit rohkeudesta, jostain syystä Tamminenkin vähän rupesi hillitsemään itseään siinä vaiheessa kun huomasi ettei nainen hiljentynytkään Tamin ärähdyksestä, vaan jatkoi asiassaan loppuun asti.

Elämme mielenkiintoista kevättä!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Eräs ystäväni [jolla on kompetenssia arviolleen] sanoi Tamista, että Kiekkoleijona nro 79 kävisi erinomaisesta esimerkistä henkilöksi jolla on vakavahko narsistinen persoonallisuushäiriö
Onko kyseinen henkilö mahdollisesti tehnyt montakin maalia Tretjakin selän taakse, vai ihanko vain kuvittelee että jollain kuusivuotisella lääketieteen koulutuksella tai vastaavalla kykenee tuollaisia arvioita tekemään?

Edmonton Oilersin vanha kunnon Randy Gregg on voittanut 4 tai 5 Stanley Cupia, ja hänellä on lääkärin koulutus, joten hän on ehkä ainoa henkilö joka voisi tulla kyseeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hassua, että Tami inisee nimenomaan siitä että Ässät sai karsintoihin kotiedun, vaikka on tiennyt systeemin alusta asti. Itse en osaa sanoa kummalle kotietu näissä kuuluu, mutta eikö SM-liigan historiassa ole aina näin pelattu kun on karsittu? Ja eikös Sport 2 kotipeliä hävinnytkin. Kyllä sarja ratkaistiin jäällä ja Ässät ansaitsi liigapaikkansa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Mistä puhut, itsestäkö, Tammisesta vai kenestä/mistä?

No en ainakaan teikäläisestä, joten koita tsempata loput itse.

Tosiaan, hauska on nähdä, miten Ape ja Tami mahtuvat samaan MM-studioon? Tapsa Suominen on vielä niin kova jätkä, että saattaa ottaakin karsintasarjan käsittelyyn.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Mielenkiintoista on, miten Tami (a) mahtuu nyt mahdollisesti samaan YLE:n studioon Alpon kanssa ja (b) miten Tami yleensä mahtuu YLE:n studioon: Sari Sirkkiä-Jarva on kuitenkin yhtä kuin Yleisradion kisalähetysten tuottaja-ohjaaja Jouko Jarvan vaimo (tästä syystä Tami tunnistikin vastapelurinsa lauantaina). Sirkkiä-Jarvalle propsit rohkeudesta, jostain syystä Tamminenkin vähän rupesi hillitsemään itseään siinä vaiheessa kun huomasi ettei nainen hiljentynytkään Tamin ärähdyksestä, vaan jatkoi asiassaan loppuun asti.

Sirkkiä-Jarvalle ei kyllä mitään propseja. Tami huomasi, ettei niin tietämättömän naisen kanssa kannata alkaa väitellä. Urheilutoimittajan pitää tietää jotain lajeista, joista tekee juttuja. Sirkkiä-Jarva on näyttänyt monta kertaa olevansa täysin pihalla faktoista ja pelin ymmärtämisestä. Katsokaa peliuutisia, kuunnelkaa radiota, jos ette usko. Tieto, että on jonkun pampun vaimo korostaa vain, että suhteilla on työnsä saanut. Häpeällistä. Sympatiat täysin Tamin puolella.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tosiaan, hauska on nähdä, miten Ape ja Tami mahtuvat samaan MM-studioon? Tapsa Suominen on vielä niin kova jätkä, että saattaa ottaakin karsintasarjan käsittelyyn.
Jaa Apekin on sitten vielä studiossa mukana. Tästähän tulee varsin hauskaa. Niin (yllättävän) kireäksi miesten välit muodostuivat, että sielähän nähdään kunnon nyrkkitalkoot vielä kisastudiossa. Ei mutta en kyllä usko vieläkään, että miehet mahtuvat samaan kisastudioon, vaikka nyt eivät kirjaimellisesti samaan aikaan paikalla olisikaan. Hyvä jos samaan kaupunkiin mahtuvat. Alpohan ei halunnut kommentoida game sevenissäkään ennen matsia vedoten muun muossa siihen "kun Tamikin on mukana..." vai miten se nyt tarkemmin menikään.
 

Handyy

Jäsen
Hassua, että Tami inisee nimenomaan siitä että Ässät sai karsintoihin kotiedun, vaikka on tiennyt systeemin alusta asti.
Niin, siis eikös Tamminen ole kyseenalaistanut koko asian alusta asti mutta saanut perusteluksi liigalta vain lauseen "näinhän on aina pelattu". Mitään muuta perustelua ei ole kuulunut. Kyllä kritiikki tuohon asiaan lienee ihan ymmärrettävää? Eli jos pelkästään tämä asia otetaan erilleen, ihmettelen itsekin miksei tuota esimerkiksi arvota kumpi saa kotiedun. Nythän kabinettipäätöksellä suositaan suoraan SM-Liigajoukkuetta Mestisjoukkueen kustannuksella, vaikka näitä karsintojahan mainostettiin todellisella urheilullisuuden palaamisella jääkiekkoon.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Mielenkiintoista, että Tami vaahtoaa LeKin kanssa pelatuista otteluista Mestiksen runkosarjassa. Tietääkseni LeKi on voittanut Sportin kolmesti kahdeksassa Mestiksen runkosarjan pelissä LeKin Mestis-historian aikana. Ja täällä Lempäälän santapaperilla 2 voittoa 4:stä. Tähän varmasti pystyisi itse Sirkkiä-Jarvakin ja S-J varmasti jättäisi muita seuroja haukkumatta.

Olisi ennen sarjan alkua mesonnut, kun olisi auttanutkin jotain. Ja argumentoinut hieman fiksummassa mielentilassa. Kova kaveri provoamaan, mutta kuka tahansa toimittaja saa miehen sauhuamaan. No, viihdettä kyllä saatiin!
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tammisen kommentteja en viitsi kommentoida. Niistä on kaivettu kaikki mahdollinen monen muun kirjoittajan toimesta. Sen sijaan tältä Sirkiä-Jarvalta voisi kysyä mitä hänen mielestään Tamminen teki väärin? Jos noin niinkuin otetaan huomioon se, että kyseessä oli asetelma, jossa sarjan piti mennä lähtökohtaisesti 4-0 Ässille, koska Ässillä oli heittämällä parempi materiaali ja alla pelejä kovemmassa liigassa. Lähtökohdista huolimatta Tamminen vei jenginsä aina peliin seitsemän ja olisi kaiken kohtuuden mukaan voinut voittaa sarjan pelissä kuusi. Tässä valossa on mielestäni suht' vittumaista journalismia penätä Tamilta missä Tami teki väärin kun ei voitettu.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin, siis eikös Tamminen ole kyseenalaistanut koko asian alusta asti mutta saanut perusteluksi liigalta vain lauseen "näinhän on aina pelattu". Mitään muuta perustelua ei ole kuulunut. Kyllä kritiikki tuohon asiaan lienee ihan ymmärrettävää? Eli jos pelkästään tämä asia otetaan erilleen, ihmettelen itsekin miksei tuota esimerkiksi arvota kumpi saa kotiedun. Nythän kabinettipäätöksellä suositaan suoraan SM-Liigajoukkuetta Mestisjoukkueen kustannuksella, vaikka näitä karsintojahan mainostettiin todellisella urheilullisuuden palaamisella jääkiekkoon.

Minusta ei ole mitenkään ihmeellistä, että suomen 14:sta paras joukkue saa kotiedun verrattuna 15:sta parhaaseen. Eihän kukaan ole nurissut siitäkään, että Jyppi on saanut pelata pleijarinsa kotiedulla. Sehän vasta räikeää onkin kun suositaan Suomen tämän hetken parasta joukkuetta, herttilei!
 

Lead Fossil

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Tami huomasi, ettei niin tietämättömän naisen kanssa kannata alkaa väitellä.
Heh. Kertauksena sinulle kun et ole selvästikään tuota ko. klippiä katsonut. Siinähän Tami haukkuu alussa yksinpuheluna systeemit, jäät, kotiedut, mediat, jäähytasapainon, omat pelaajat ja kun sitten ko. naistoimittaja tekee asiallisen kysymyksen: "onko peiliin katsomisen paikka" niin Tami menee lopullisesti sekaisin ja tarjoaa alokasmaisesti pikkutakkiaan toimittajalle...

Miksi tämä on Tamille arka paikka tämä peiliin katsominen? Tarvitseeko olla ansioitunut jääkiekkotoimittaja että osaa/saa tehdä tuollaisen kysymyksen? Minä en ole pelannut otteluakaan pääsarjatasolla, en ollut päivääkään toimittajana ja valmentanut vain kaksi kokonaista kautta pikkunappuloita.
Silti minulle tuli sama asia mieleen kuin tuolle naistoimittajalle: "Eikö nyt olisi peiliin katsomisen paikka?"
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Niin, siis eikös Tamminen ole kyseenalaistanut koko asian alusta asti mutta saanut perusteluksi liigalta vain lauseen "näinhän on aina pelattu".

Niin, siis eikös Tamminen ole kyseenalaistanut koko asian karsintojen alusta asti? Miksei kyseenalaistanut silloin vuosi sitten kun asioista päätettiin?
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heh. Kertauksena sinulle kun et ole selvästikään tuota ko. klippiä katsonut. Siinähän Tami haukkuu alussa yksinpuheluna systeemit, jäät, kotiedut, mediat, jäähytasapainon, omat pelaajat ja kun sitten ko. naistoimittaja tekee asiallisen kysymyksen: "onko peiliin katsomisen paikka" niin Tami menee lopullisesti sekaisin ja tarjoaa alokasmaisesti pikkutakkiaan toimittajalle...

Näin juuri. Minusta koko episodin kummallisin ulottuvuus on, että eräät näkevät tuon toimittajan kysymyksen jotenkin sopimattomana. Tami pitää - jälleen kerran - maanisen kaikki mahdolliset osalliset armotta ja pitkälti perusteettomasti tuomitsevan monologinsa, ja tuon jälkeen on muka ammattitaidotonta esittää mainittu peiliin katsomis -kysymys. Minusta ammattitaidotonta oli tuossa tilanteessa lähinnä niiden toimittajien toiminta, jotka olivat hiljaa. Esimerkiksi Tamin väitteeseen tuomaripelistä voisi tarttua paljon tiukemminkin. Jos nyt vähän liioitellaan, niin eikös kyseinen syytös ole lähes syytös rikollisesta toiminnasta? Tamihan väittää aivan julkisesti, että vedonlyöntikohteiden lopputuloksia on yritetty liigan ja viime kädessä muutaman tuomarin toimesta manipuloida...

Ja tuo pikkutakin tarjoaminen on kyllä sitten jo lapsellisuuden huippu; eikö Tammiselta voisi sitten yhtä lailla kiistää kritiikkioikeus ja kysyä vaikkapa, että "montako peliä olet viheltänyt?" tai "kauanko olet toiminut liigan toimitusjohtajana?"
 

Handyy

Jäsen
Minusta ei ole mitenkään ihmeellistä, että suomen 14:sta paras joukkue saa kotiedun verrattuna 15:sta parhaaseen. Eihän kukaan ole nurissut siitäkään, että Jyppi on saanut pelata pleijarinsa kotiedulla. Sehän vasta räikeää onkin kun suositaan Suomen tämän hetken parasta joukkuetta, herttilei!
Jestas sentään. Ettäkö meinasit siis verrata saman sarjan sisällä syntyviä tuloksia kahden sarjan välisille karsinnoille? Millä perusteella kaikki SM-Liigajoukkueet ovat parempia kuin Mestis-sarjan joukkueet? Olivatko ne sitä myös viime kausilla, kun pystyttiin perseilemään myymällä kaikki pelaajat pois kun tippumisen mahdollisuutta ei ollut? Ei todellakaan. Kahden sarjan välisiä tuloksia ei voi verrata millään tavalla, siksi minun mielestä myöskään kotietua ei voi automaattisesti antaa SM-Liigajoukkueelle, koska ovat etenkin saaneet mellastaa miten tahansa tähän mennessä suljetussa liigassa.

Teoreettisesti, joku SM-Liigajoukkue ensi kaudella tiputtaisi pelaajabudjettinsa 100 000 euroon ja samalla Mestismestari operoisi moninkertaisella budjetilla. Silti SM-Liigajoukkueella pysyisi kotietu. Miksi?

Halmela kirjoitti:
Niin, siis eikös Tamminen ole kyseenalaistanut koko asian karsintojen alusta asti? Miksei kyseenalaistanut silloin vuosi sitten kun asioista päätettiin?
Ei karsintojen alusta, vaan siitä lähtien kun on tullut Sportin peräsimeen. Kuuluu myös tuossa 10 minuutin monologissa.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kertokaa tyhmälle, mitä tarkoittaa jäähyjen tasapaino?

-Molemmille yhtä paljon jäähyjä?

Mitähän Tami Ylen kisastudiossa asiasta sanoo kun joku kääpiömaa alkusarjassa Suomea vastaan ottaa paljon jäähyjä?
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Kertokaa tyhmälle, mitä tarkoittaa jäähyjen tasapaino?

-Molemmille yhtä paljon jäähyjä?

Mitähän Tami Ylen kisastudiossa asiasta sanoo kun joku kääpiömaa alkusarjassa Suomea vastaan ottaa paljon jäähyjä?

Olipa hyvin sanottu. Toivottavasti Tapio Suominen kysyy tätä samaa kysymystä Tammiselta.

TosiFani kirjoitti hyvin, miten jäähyt itseasiassa meni Ässät-Sport karsintasarjassa. Kun otettiin pois henkilökohtaiset jäähyt ja muutama pelin viivyttäminen (kiekko katsomoon), niin jäähyt meni aika tasan.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jestas sentään. Ettäkö meinasit siis verrata saman sarjan sisällä syntyviä tuloksia kahden sarjan välisille karsinnoille? Millä perusteella kaikki SM-Liigajoukkueet ovat parempia kuin Mestis-sarjan joukkueet?

En meinannut verrata, vaan vertasin. Ässät oli playouteissa sysipaska joukkue. Hävisi jopa höntsäilevälle Lukolle voitoin 4-1, joka taas sai liigajumbo Saipalta nekkuun pahasti. En ole nähnyt heikompaa joukkuetta kuin Ässät pieneen toviin liigassa ja silti kliimaksissa pelaava Sport hävisi. Ei se nyt suoranainen todiste ole sille, että kaikki liigajoukkueet olisivat Mestis-sarjan joukkueita parempia, mutta antaa se vähän osviittaa.

Olivatko ne sitä myös viime kausilla, kun pystyttiin perseilemään myymällä kaikki pelaajat pois kun tippumisen mahdollisuutta ei ollut? Ei todellakaan

Millä tavoin viimekausien pelaajaruletit liittyvät tähän kauteen?

Teoreettisesti, joku SM-Liigajoukkue ensi kaudella tiputtaisi pelaajabudjettinsa 100 000 euroon ja samalla Mestismestari operoisi moninkertaisella budjetilla. Silti SM-Liigajoukkueella pysyisi kotietu. Miksi?

Minusta on ihan sama, vaikka tiputtaisi budjettinsa 50 000 euroon. Miten sekään tähän liittyy? Enempi kysymys on siitä kumpi on haastaja? Eikös kautta aikain ole ollut tapana, että se kumpi on haastajan asemassa, joutuu mukailemaan haastettavan tahtoa siitä, millä tavoin on miteltävä? Minulla on ainakin muodostunut tällainen kuva ja vaikka se ei sitä olisi, niin mitä vittua Tami jaksaa siitä valittaa? Liiga sanelee säännöt ja sen mukaan mennään. Vituttaa tollainen "oltasiinvoitettumutkumutku"....
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Nykyvalmentajia kun katsoo, niin parhaiten maltti säilyy nuoremman kaartin valmentajilla. Suhonen, Tamminen, Jortikka ovat toki meritoituneita valmentajia ja sitä kautta omaavat jonkinlaista asemaa sanoakin asioista suoraan. Jokaisella näistä hermokontrolli tuntuu vaan lähtevän kokonaan käsistä ja uskottavuus vaihtuu huonoksi huumoriksi.

Nauratti Suhosen jeesustelut Tammisen sanomisista kun herra itse itki kuin pikkupoika kauden aikana. Lausahdukset olivat itseasiassa aika prikuuullen samankaltaisia pois lukien Tamin egon kohottamiskommentit.

Yhtä kaikki, ainakin lehdet saavat jotain kirjoitettavaa ja ihmiset puhuttavaa. Ammatillisessa mielessä tuoreemmaat ammattivalmentajat vievät kyllä lukemin 100-0.
 

Valkohuulikyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Samurai Blue, Arsenal
Tuollsa Sirkkiä-Jarvalle oli oikein vielä semmoinen tätimäinen asenne kysymyksissä, mitkä aiheuttivat oikein kylmiä väreitä. Tottakai Tamilta lähti mopo käsistä pahemman kerran, mutta hyvää viihdettähän se oli.

Itseasiassa ihmetyttää itseäni, miksi Tamilla olisi Sportin tippumisen kannalta peiliin katsomisen paikka, mitä mielestäni kyseinen täti tarkoitti. Varmasti käytöksen takia kyllä, mutta pelillisesti Tamihan pärjäsi loistavasti. 4-3 ja kaikki saumat oli liigaan nousemiseen. Mielestäni hatunnoston arvoinen suoritus.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Liiga sanelee säännöt ja sen mukaan mennään. Vituttaa tollainen "oltasiinvoitettumutkumutku"....

Se kumpuaa ketjun 'aiheuttajasta', jonka fraaseja ovat mm. momentum, heat in the kitchen, 95 % ... -> 50 % ..... , **##*%gratulations, piste., jne... Lista on loputon. Tamin huumori uppoaa tavis-urheiluneroon, kuin veitsi lämpimään voihin. Ihastellaan, että Tamin intensiteetti tätä hyvää, Tamin intensiteetti sitä hyvää. Samalla ei nähdä metsää puilta, järkyttäviä asiavirheitä, aivan mieletöntä mesoamista yms..

Ajatellaanpa tilannetta Alpon Ässien kannalta. Tavoite jäi kuitenkin kohtuullisen lähelle, vaikka toisaalta jo kuukausia aiemmin strategisesti pysähdyttävät tappiot päävastustajille (Pelicans, ja etenkin Tapparan kanssa 0-6, 4-0) veivät playoff-paikan. Samoin kuin se ihana 12 kotitappion putki, jonka jälkeen pystyttiin vielä syyttämään yleisöä kannustuksen puutteesta.

Playout todettiin täydeksi järjettömyydeksi, mutta missä on Apen kommentit siitä, tai ylipäätään Ässä-leirin kommentit aiheesta sarjan ollessa kesken. Ne tulivat sarjan jälkeen, Tami sen sijaan mourusi kuin kollikissa joka välissä. Alpo, joka kesken kauden sortui jopa henkilökohtaisiin asiattomuuksiin, oli kuin pyhäkoulupoika "montako peliä pelasit liigaa"-leijonan rinnalla.

Uhkasakoistaan huolimatta (jotka toki ovat aivan täysin naurettavat) Tami vinkui vielä viimeisenkin pelin jälkeen saman mantran, liiga esti nousumme. Vilpittömästi luulin, että Sportin nousun vesitti 3-0 tappio 7. pelissä, mutta onneksi Tami ja kananmunat astuivat esiin, ja kertoivat totuuden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös