HIFK tarvitsee uusitun hallin – Helsinki Garden tervetuloa!

  • 1 565 305
  • 5 694

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Tuossa on paljon hyviä ideoita tullut, osa jopa toteutuskelpoisia.

Tsekkasin nopeasti hieman reunaehtoja nykyisen hallin saneeraamiselle ja laajennukselle. Rakennusvalvontavirastosta voi kukin käydä katsomassa niitä lisää jos kiinnostaa. Mikrofilmien plaraaminen ei maksa muuta kuin aikaa.

Ensinnäkin, kaupunki tuskin on kiinnostunut myymään ja lisäksi myyntihinta saattaisi nousta pilviin, kun ajatellaan sijaintia ja maan hintaa, rakennuksesta puhumattakaan. Sen sijaan koko höskän pitkäaikainen vuokraaminen perustettavan uuden sijoitusyhtiön lukuun, esim. 30 vuodeksi, saattaisi olla mahdollista. Siinä kyllä Bogo jäisi työttömäksi, mutta onhan sillä noita luottamushommia.

Saneeraus- ja laajennussuunnitelmia tekemään kannattaisi palkita arvostettu ja tunnettu (=kallis) arkkitehtitoimisto. Jäähallin aikoinaan suunnitelleet arkkitehdit Kontio-Räike ovat ymmärtääkseni jo manan mailla. Hankesuunnitelma kehiin ja esittelemään sitten eri instansseihin, samalla rahoituskuviot tulisi ratkaista. Riippuen laajuudesta puhutaan helposti 10-20 milj. euron kustannuksista, joita siten pitäisi jakaa jollain tavalla.

Mitä sitten olisi mahdollista tehdä?

Jäähdytysputkiston uusimisen yhteydessä katsomorakenteita voidaan uusia ja miettiä tilan uudelleenjärjestelyjä. Päädyistä aitiot voisi siirtää kaukalon kulmiin kaarevina ja näin päätyihin tulisi lisää tilaa ja vaikka sitten koko B2 seisomakatsomoksi kun eivät olisi aitiovieraiden tiellä. Aitiot voisivat olla osittain päätykatsomoiden ja osittain pitkien sivujen reunakatsomoiden puolella, jolloin niitä voisi olla pari riviä päällekkäinkin. Uskoisin että katsomoiden järjestelyillä saadaan helposti 500 paikkaa lisää, jopa tuhat jos seisomakatsomo laajenisi. Stondiksen osalta on vaan aika moni muukin kuin minä aika skeptinen, onhan sen "suosio" nähty tälläkin kaudella. Muutaman kymmenen innokkaan tyypin takia tehtiin mittava ja työläs fanikatsomon siirto-operaatio.

Päätyseiniä voisi muuten siirtää kymmenisen metriä ulospäin ja siten saada katsomotilaa lisää, mutta se tarkoittaisi katon uusimista ja se muuten maksaa, sanoi eräs tuntemani rakennesuunnittelija. Muodonhan tulee säilyä ennallaan. Päätyihin taukotilaa saanee suht helposti kattamalla esim. lasikatteella lisää lämmintä tilaa. Parkkitilaa saisi lisää nykyisen parkkialueen paikkeille maan alle ja mahdolisesti kattamalla se ja nostamalla siihen toinen maanpäällinen kerros. Samalla voisi huoltoliikennettä hieman järjestellä.

Pelaajien pukuhuonetilat kuten kaikki muutkin sosiaali- yms. tilat pitäisi uusia kokonaan ja niihin pitäisi saada reilu metri lisää korkeutta.

Nordiksen puolen sisääntulon kattamista voisi myös miettiä. Nykyisen parkkipaikan kannen päälle lasikate lipunmyyntikojuista Saharalle päin ja autot pois.

Kokonaan uuden hallin rakentamisen näen aika vaikeaksi projektiksi vaikka paikan löytäisikin. Paikkaa voisi tietysti etsiä keskustasta tyhjenevien vanhojen teollisuuskiinteistojen tilalle. Ei tuo Ilmalan hallinkaan tontti järin suuri ole, alunperin jo kummastelin miten siihen halli mahtuu. Mutta niin vain asiansa osaavat suunnittelijat sen tekivät mahdolliseksi.

Fantasiointi on joskus kivaa.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskoisin että katsomoiden järjestelyillä saadaan helposti 500 paikkaa lisää, jopa tuhat jos seisomakatsomo laajenisi. Stondiksen osalta on vaan aika moni muukin kuin minä aika skeptinen, onhan sen "suosio" nähty tälläkin kaudella. Muutaman kymmenen innokkaan tyypin takia tehtiin mittava ja työläs fanikatsomon siirto-operaatio.
Hyviä ideoita. Seisomakatsomosta... minua ei ainakaan kiinnosta mennä matsia katsomaan pleksin takaa, vaan haluan katsoa matsin korkeammalta ja saada perspektiiviä pelin tapahtumiin. Sijoittelu siis epäonnistunut täysin kuten hyökkäyssuuntienkin. Ehkäpä Penan ajan jälkeen hyökätään taas kaksi erää faneja kohti.

Uusi tontti löytyy helposti. Jäähallin parkkipaikan päälle vaan uusi KOFF-Garden pystyyn. Siirretään se vanhan hallin suojeltu katto uuteen halliin nostureilla ja vanhan hallin paikalle kaupunki rakentaa parkkitalon, joka palvelee Finnair & Olympiastadionia myös...
Jotta halli erottuu kilpailijoistaan, niin:
-kapasiteetti 10000 katsojan pintaan, joista 1000 seisomaan toiseen päätyyn ja samalla se koko katsomo on siirrettävä.
-Toinen sivu reilusti toista korkeammaksi katsomoiltaan, jolloin se toimisi myös konserteissa pääkatsomona.
-Tämä pääkatsomo kahteen tasoon ja niiden väliin kerros aitioita, kulmiin jättiaitiot
-matalammalle sivulle sijoitetaan vaihtoaitiot, jääkoneen aukko, Petoclubin VIP-istuimet, joita ei konserteissa tarvita kuten normaali aitioita... ja harkiten voisi miettiä seisomakatsomoa osaan, kuten Porissa(silloin päätyyn ei seisomapaikkoja).

Talous:
- Pääsponsori pitkäksi aikaa. Ulkoa päin ja Areenan nimi mielellään rakennuttajan sponssaamana, jolloin suurempi sponssi kuittaa rakennuskustannuksia. Samalla rakennusliikkeen työnäyte. Hallin sisällä myydään pääsponssiksi jo punaisen värinkin perustellaan KOFF.
- Kaupunki maksaa parkkitalot ym. oheisroinan
- Rakennetaan oheispalveluita, joilla katetaan kuluja (Citymarket/Prisma ja parkkitalosta riittävän iso)
- Myydään aitiot pitkäksi aikaa
- Myydään 3v eteenpäin VIP-istuimet esim. 100kpl á25000 hallin kaikkiin tilaisuuksiin
Rakentaminen kuitenkin mielettömän kallista nykyaikana, joten rahoitukseen pitää keksiä vielä paljon ideoita. Suurta lainaa ei voi ottaa, koska hoitokustannukset ovat suuret kuten joku jo mainitsikin.
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitäs jos IFK alkaisi itse järjestää, joko uuden tytäryhtiön tai todennäköisemmin partnerin kanssa tapahtumia Nordikselle? Hjalmarin halli tekee pätäkkää vuokraamalla tiloja tapahtumajärjestäjille mutta mikäettei IFK voisi harkita myös tapahtumajärjestäjän roolia. IFK:n organisaatiolla on tietotaitoa yleisötapahtumien pitämisestä hallissa, tuttuja jääkenttäsäätiössä jnejne.


Tai mitä jos Hifk alkaisi keittää sellua? Keskuspuistossa on paljon massapuuta ja lapissa työttömiä sellumiehiä.
 

Kapo

Jäsen
No niin. Miksei Blues myy vittu kukkia? Espoo on täynnä päivänkakkarapeltoja joilta poimittuja rehuja Kivimäki voisi kaupitella Tapiolan torilla. Varma miljoonabisnes.

Tai mitä jos Hifk alkaisi keittää sellua? Keskuspuistossa on paljon massapuuta ja lapissa työttömiä sellumiehiä.

Tai perustaa vaikkapa siivousfirma? Ei mitään järkeä, eiku... toivotaan mieluummin että kaupunki antaa IFK:lle muutaman miljoonan arvoisen nimeämisoikeuden hallille.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Gardenia kerrakseen...

Muissa tapahtumissa joutuisimme kilpailemaan toisen areenan kanssa ja lisäksi on Messukeskusta, Finlandia taloa jne. Hallin tulisi sijaita riittävän hyvällä paikalla, lähellä ydinkeskustaa siis, mutta kuitenkin liikenteellisesti kohtuullisella paikalla. Eipä ole kovin helppoa visioida onnistunutta halliratkaisua.

Itse lähtisin kuitenkin miettimään sitä, millä nykyiseen halliin saisimme 2000 lisäpaikkaa katsomoon, ravintolatiloja uusittua ja kehitettyä, aitioita parannettua ja lisättyä, parkkihalli/talo rakennettua. Uskoisin myös kaupungilla olevan intressejä hallin kehittämiseen. Halpaahan ei ole tämäkään, mutta kuitenkin kustannuksiltaan ihan toista luokkaa uuden hallin rakentamisen kanssa, sitten vielä nykyisen hallin mielestäni erinomainen sijainti puoltaa jatkamista monumentissä.
Tässä on sekin otettava huomioon, itse asiassa kummankin instanssin, että kilpailutilanteen syntyessä merkittäväksi asiaksi hallien käyttöasteelle nousisi juurikin tuo sijainti sekä liikenneyhteyksien järjestäminen. Sillä mitään ongelmaa ei olisi rakentaa kaikki paremmaksi ja uudenaikaisemmaksi, kuin hartwallilla. Jolloin kaikki taloudellisesti merkittävät tilaisuudet siirtyvät olosuhteiden perässä, (esim. + 2000 paikkaa enemmän ja paremmat liikenneyhteydet). Joten ei se ole missään kuulutettu, että kilpailutilanne olisi hartwallillekaan yksinomaa edullista.

Ainoa etu tuolla jaffa-areenalla on se, että se on liki maksettu. Jolloin pystynee hinnoilla paremmin kilpailemaan. Mutta silläkin tullee rajansa vastaan kuinka alas hinnat pystyisi laittamaan.

Tässä valossa tarkasteltuna ainoa järkevä vaihtoehto on se, että museovirasto tosiaankin tarkastaa kantaansa ja miettii kuinka paljon tuota hallin ilmettä voisi muuttaa julkisivullisesti ajateltuna. Sillä totaalisaneerauksella olisi tuo 2000-3000 paikkaa lisää saavutettavissa vanhaan halliin. Mutta se kyllä vaatisi nykyisen kattorakenteen pukamista, sekä mahdollisuutta tehdä laajennuksia hallin edustalle. Lisäksi tietenkin pitäisi monttua tosissaan hiukan syventää samalla kun putkisto uusittaisiin.
Vanhasta hallista saisi itseasiassa aivan saakelin hienon jos vaan muutoksiin olisi mahdollisuus ryhtyä. Mutta ehdoton edellytys kaikelle olisi se, että IFK olisi hallin omistaja ja saisi itse myydä ravintolapalvelut tai tuottaa niitä, sekä kaupata hallin nimen ja mainokset.

Mutta. Niinkauan kun museovirasto ei muutoksiin lupaa anna, ei ole juurikaan mahdollista mitään muutoksia tehdä. Joten kauhean positiivinen ei uskalla IFK:n tilanteen suhteen vielä olla vaikka uskonkin, että nykyjohto onkin dynaamisempi, kuin vanha.

Voihan IFK:n vaikka myydä jollekin venäläisöljymafiamiljonäärille, joka haluaa leikkiä jääkiekkojohtajaa. Sellainenhan rakentaa uuden luksushallin viikon tilillä ja vieläpä ihan minne tykkää. : )
 

Machoman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Tässä valossa tarkasteltuna ainoa järkevä vaihtoehto on se, että museovirasto tosiaankin tarkastaa kantaansa ja miettii kuinka paljon tuota hallin ilmettä voisi muuttaa julkisivullisesti ajateltuna. Sillä totaalisaneerauksella olisi tuo 2000-3000 paikkaa lisää saavutettavissa vanhaan halliin. Mutta se kyllä vaatisi nykyisen kattorakenteen pukamista, sekä mahdollisuutta tehdä laajennuksia hallin edustalle. Lisäksi tietenkin pitäisi monttua tosissaan hiukan syventää samalla kun putkisto uusittaisiin.
Vanhasta hallista saisi itseasiassa aivan saakelin hienon jos vaan muutoksiin olisi mahdollisuus ryhtyä. Mutta ehdoton edellytys kaikelle olisi se, että IFK olisi hallin omistaja ja saisi itse myydä ravintolapalvelut tai tuottaa niitä, sekä kaupata hallin nimen ja mainokset.
)

Onko kukaan tullut ajatelleeksi missä ihmeessä se HIFK pelaa sen ajan kun rakasta DDR-hallia laitetaan uuteen uskoon?? Ei nimittäin taida olla ihan pikkujuttu tollasen hallin "täysremontti".
 

scholl

Jäsen
Onko kukaan tullut ajatelleeksi missä ihmeessä se HIFK pelaa sen ajan kun rakasta DDR-hallia laitetaan uuteen uskoon?? Ei nimittäin taida olla ihan pikkujuttu tollasen hallin "täysremontti".

Narrilassa. Narrit pelasivat Nordiksella kun Jaffalaa rakennettiin.

Tai sitten tehdään jopa niin, että premium matsit Narrilassa ja perusmatsit Länärillä (jos esim. Jaffalan tapahtumamäärä tai vuokrahinta esteenä). Kyllä yhden kauden niin pärjää. Ainakin Tukholmassa ja Göteborgissa jengit joutuvat pelaamaan 2 hallissa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Onko kukaan tullut ajatelleeksi missä ihmeessä se HIFK pelaa sen ajan kun rakasta DDR-hallia laitetaan uuteen uskoon?? Ei nimittäin taida olla ihan pikkujuttu tollasen hallin "täysremontti".

Kuten jo aiemmin ketjussa mainittu, kyseessä olisi vähintäin yhden kauden vierailu muualla. Onko ne sitten Hjalmarissa tai Länskärillä, on ihan toinen juttu.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
1) Otetaan Jeren "kavereilta" palovakuutus.
2) Jätetään vakuutus maksamatta.
3) Rakennetaan uusi Nordenskiöldinkadun pyhättö.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Tai mitä jos Hifk alkaisi keittää sellua? Keskuspuistossa on paljon massapuuta ja lapissa työttömiä sellumiehiä.

Heh, just näin. Nyt saataisiin varmaan Ensolta ostettua sellupannut halvalla!

Ei vaan. Nyt Valtanen vaan luuri käteen ja soitto Toivo Sukarille. Siinä mies jolta ei ideat eikä rahat lopu. Rakennetaan helvetillinen Ideapark Nordenskiöldinkadulle ja jäähalli sen keskelle! Olisi jäähallia, teatteria, kylpylää ja vaikka mitä, saman katon alla! Kaikille jotain. Sillä aikaa kun äijät istuu kaljatuoppi tuijottamassa peliä, voisi rouvat istua teatterissa ja penskat laskemaan vesiliukumäkeä kylpylän puolelle! Ei tulisi perheessä riitaa mitä tehdään.
 

nikozwan

Jäsen
Onko kukaan tullut ajatelleeksi missä ihmeessä se HIFK pelaa sen ajan kun rakasta DDR-hallia laitetaan uuteen uskoon?? Ei nimittäin taida olla ihan pikkujuttu tollasen hallin "täysremontti".

Kun tämä halliproggis nyt olisi kuitenkin niin kallis muutenkin, niin HIFK voisi pelata sitten näitä Penan lanseeraamia "säästökausia" ja ottaa rohkeasti pari ketjua lassekorhosia a-junnuista ja vetää matsit vaikka harkkahallissa tai myllikässä. Ei niitä kävisi kuitenkaan katsomassa kuin tosi hc-fanit. Saataisiinpa ainakin ajettua uusia kundeja sisään! :)

Tai miten ois Braahen kenttä?... No joo, vakavasti ottaen kai sitä voisi yhden kauden vetäistä Hjaffalassa/Länärillä, jälkimmäisestä saisi varmaan halvemman vuokrasopparin, mutta jaksaako kukaan sitten sinne asti lähteä katsomaan jotain väsynyttä Kalpaa?
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No joo, vakavasti ottaen kai sitä voisi yhden kauden vetäistä Hjaffalassa/Länärillä, jälkimmäisestä saisi varmaan halvemman vuokrasopparin, mutta jaksaako kukaan sitten sinne asti lähteä katsomaan jotain väsynyttä Kalpaa?

Espoossa asuu niin paljon IFK:n kannattajia + siihen stadista tulijat päälle, että kevyesti olisi saman verran katsojia kuin nyt käy Bluesin peleissä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Kun tämä halliproggis nyt olisi kuitenkin niin kallis muutenkin, niin HIFK voisi pelata sitten näitä Penan lanseeraamia "säästökausia" ja ottaa rohkeasti pari ketjua lassekorhosia a-junnuista ja vetää matsit vaikka harkkahallissa tai myllikässä. Ei niitä kävisi kuitenkaan katsomassa kuin tosi hc-fanit. Saataisiinpa ainakin ajettua uusia kundeja sisään! :)

Ja sitten vauhtia II-divarista? Sitä paitsi ei lassekorhosia pelaa ainakaan Kolleissa.

Eiköhän sitä vuokralle pääsisi Ilmalaan siksi aikaa.
 

nikozwan

Jäsen
Ja sitten vauhtia II-divarista? Sitä paitsi ei lassekorhosia pelaa ainakaan Kolleissa.

Tämä tosiaan toimisi vain jos Liiga olisi edelleen suljettuna. Mutta vitsihän se oli muutenkin. Ei tässä nyt enää mitään säästökausia kaivata vaan nakkikattilaa.

Eiköhän sitä vuokralle pääsisi Ilmalaan siksi aikaa.

Evakko olisi kyllä pakollinen, harmillisen huonot vaihtoehdot vaan meillä. Jokeriluola on kuitenkin aina Jokeriluola ja kyllä itseäni Helsinkiläisenä v****aisi pelata kotipelejä Espoossa. Imago kärsii :) Mutta jos vaihtokaupassa saisi tilalle uusitun Nordiksen niin kyllä kai sitä yhden kauden kestäisi. Ja oishan se hienoa voittaa mestaruus länärillä, voitaisi näyttää Bluusereille vähän voittamisen kulttuuria. Ja sit mä heräsin!

Ps. Tuliskohan niistä Jokerinaamoista siellä Hartwallin katossa savua jos HIFK tekis kotipelissään maalin? Ja ma ma ma maalilaulu?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ps. Tuliskohan niistä Jokerinaamoista siellä Hartwallin katossa savua jos HIFK tekis kotipelissään maalin?
Ehdottomasti, yskä kera. Pikkaisen siis naama nikottelisi, mutta savua saadaan.

Evakkovuosi on isossa kuvassa pikku juttu. Hjallis ainakin on niin business mies, että takuulla tarjoaisi areenaa käyttöön järkihintaan. Kahden liigajengin + muiden tapahtumien toteutuessa käyttöaste olisi varmasti aika hulppea.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Ehdottomasti, yskä kera. Pikkaisen siis naama nikottelisi, mutta savua saadaan.

Evakkovuosi on isossa kuvassa pikku juttu. Hjallis ainakin on niin business mies, että takuulla tarjoaisi areenaa käyttöön järkihintaan. Kahden liigajengin + muiden tapahtumien toteutuessa käyttöaste olisi varmasti aika hulppea.

Itse asiassa vapaana olevat peliajat olisivat vähissä. Käyttöaste mielekkäinä ajankohtina taitaa olla nytkin jo korkea.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä moni haaveilee jostain 10 000+ katsojaa vetävästä hallista, joko uudesta kotiluolasta tai Nordiksen laajentamisesta parilla tuhannella paikalla. Kysynpähän vaan, että onko tässä jotain järkeä? Melkoinen IFK-dynastia saa tulla, että halli saataisiin jatkuvasti täyteen. Ja vaikka (toteutunut) katsojakeskiarvo nousisikin nykyisestä (budjetoidusta) reilulla tuhannella, niin mietitäänpä asiaa tunnelman kannalta. Kumpi luo halliin paremman fiiliksen: 8 000 katsojan halli, joka on – sanotaan nyt – kahdeksassa matsissa kymmenestä tupaten täynnä vai 10 000 katsojan halli, joka täyttyy vain Narri-peleissä, ja muulloin siellä on ehkä parituhatta tyhjää paikkaa?
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Varmasti löytyy lepakkovuoroja eli HIFK:n matsit voisi pelata aamuviideltä tai illalla klo 22.00 alkaen.

Olisi pitänyt korostaa kohtaa mielekkäinä.

Tosi kiva olis, jos saatais ne 1000-2000 paikkaa lisää. Se loisi mahdollisuuden hyötyä CHL-boostista. Ylipäänsä kasvunvaraa ei ole nykytiloissa. Paras olisi kyllä, jos ne lisäpaikat saisi tungettua nykyiseen halliin, tavalla tai toisella. Koko kauden/kausia kestävä evakko olis kyllä aika ikävä juttu. Voisi käydä niin, että leikkaus onnistui mutta potilas kuoli. Ihmeteltäis hetken päästä Mestiksessä, että kuinka tässä näin kävi.

Ei se ole ennen näkemätöntä, että legendaariset lätkäjengit putoaa syystä tai toisesta ja ylös on vaikea palata. Vrt. ruotsalainen AIK. Tukevasti on Allsvenskanissa. Ja mestaruuksia silti enemmän kuin meillä. Nähtiin samalla, ettei se aina auta leventää omistajapohjaa, kaikki ei muutu Leuattomankaan käsissä kullaksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tiivistän nyt tuoreen keskustelun meidän fanien ehdotuksista, miten Nordista ja sen kapasiteettiä saataisiin suurennettua:

1. Nostetaan vähän kattoa
2. Siirretään vähän seiniä

Näin juuri. Meinasin itse tehdä saman tiivistyksen, mutta sitten löysin tämän helmen. Jatketaan:

3. Saadaan kaupungilta halli HIFK:n käyttöomaisuudeksi ilman minkäänlaista vastinetta
4. Kaupunki rakentaa veronmaksajien sponssauksella 6 000 auton pysäköintikompleksin hallin viereen purkamalla Auroran sairaalaan kompleksin tieltä
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
3. Saadaan kaupungilta halli HIFK:n käyttöomaisuudeksi ilman minkäänlaista vastinetta

Ei noin. Kirjoitan kohtasi uudelleen:

3. Saadaan kaupungilta halli ilman minkäänlaista vastinetta ry:n hallituksen jäsenten perustamalle ja omistamalle kiinteistöyhtiölle, joka sitten vuokraa hallin kovaan hintaan seuralle tehden itse muikean tuoton ilmaisella hallilla.

4. Kaupunki rakentaa veronmaksajien sponssauksella kyseiselle kiinteistöyhtiölle 6 000 auton pysäköintikompleksin hallin viereen purkamalla Auroran sairaalaan kompleksin tieltä
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
3. Saadaan kaupungilta halli ilman minkäänlaista vastinetta ry:n hallituksen jäsenten perustamalle ja omistamalle kiinteistöyhtiölle, joka sitten vuokraa hallin kovaan hintaan seuralle tehden itse muikean tuoton ilmaisella hallilla.

4. Kaupunki rakentaa veronmaksajien sponssauksella kyseiselle kiinteistöyhtiölle 6 000 auton pysäköintikompleksin hallin viereen purkamalla Auroran sairaalaan kompleksin tieltä
Huh, huh. Mun laskujen mukaan tähän kielivähemmistön harrastustoiminnan fasiliteettien ylläpitoon on jo uponnut yli 10 miljoonaa euroa viimeisen 10 v. aikana meidän stadilaisten veronmaksajien rahoja. Eikö olisi aika siirtää tämä toiminta jo pikku hiljaa Espooseen tai vaikkapa Grankullaan?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
4. Kaupunki rakentaa veronmaksajien sponssauksella 6 000 auton pysäköintikompleksin hallin viereen purkamalla Auroran sairaalaan kompleksin tieltä

Tää on ihan helmi, mutta jos Auroran saisi purkaa niin olisi varmaan fiksumpaa rakentaa siihen se halli. Lääniä olisi vaikka 75.000 katsojaa vetävälle hallille, samaan kompleksiin voisi sitten rakentaa hotellin, kauppakeskuksen, leffateattereita ja ylipäänsä mitä tahansa.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Entä jos kattais Eltsun...tai...Stadikan!

Mahtuis ainakin jengii.


Ehdottaa Snadi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Senior, Gags ja Isaksson toivatkin vielä puuttuneet asiat tiskiin. Saas nähdä kuinka HIFK:n uusi johto onnistuu Koff Gardenin kanssa:)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös