Päävalmentaja Mikko Heiskanen – JYPin pelitavan uudistaja

  • 171 048
  • 1 494

JTM

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mullekin just kerrottiin, että Hämäläistä ei oo kukaan koskaan edes suositeltu kenenkään toimesta, vaan pikemminkin sanottu, että älkää vaan menkö ottamaan sitä mihinkään. Sen CV on olematon? Miten se on tuolla, onko tää joku viitasen salainen seksikumppani?

Musta vaan tuntuu et joku tuolla johtoportaassa haluaa ajaa jypin aivan suohon kaikella tällä perseilyllä
Hämäläinen on täysin Viitasen haku, seksikumppanuudesta en osaa sanoa :)
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän valmentajat aina välillä antaa kärkiukkojen saamattomuudelle mediassa sapiskaa, mutta tässä on nyt kyse jostakin muusta? Joko se selvisi, mitä Heiskanen tarkoitti tuolla, että nämä pelaajat "vaativat paljon kaikkea muuta ja vaatii enemmän" ja että "vaatimukset on kovat"? Peliaika? Ei varmaan. Palkankorotus? Ei varmaan. Pelillisiä vapauksia? Ehkä. Tässä mielestäni puhutaan muustakin kuin vaan pelillisistä otteista.
 

klongku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tällaiset täysin turhat ja asiattomat vihjaukset eivät tuo mitään lisäarvoa asiakeskusteluun. Viestistä on annettu rikepiste.
Hämäläinen on täysin Viitasen haku, seksikumppanuudesta en osaa sanoa :)
Joo. Jotain härskiä ja irstasta tossa on nyt pakko olla, että se täällä on.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja tuohon Hämäläiseen, niin aivan turisti ja yhden yhtä hyvää sanaa ei ole kuulunut, mitä kysellyt itsekin ympäriinsä entisiltä valmennustutuilta, pelaajiston läheltä ym. On kyllä saatana jollakin kiristyksellä tuohon asemaan päässyt.
Vaikuttaa tyypiltä joka osaa "myydä" itsensä johdolle ja puhua vakuuttavasti, mutta käytännön arjessa syö organisaatiota sisältäpäin. Näistä ei valitettavasti kovin helposti päästä eroon, ainakin niin kauan kuin nauttivat johtoportaan suosiota ja pääsevät toteuttamaan omia visioitaan ilman sen kummempaa (tulos)vastuuta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Stars, Oilers
Vaikuttaa tyypiltä joka osaa "myydä" itsensä johdolle ja puhua vakuuttavasti, mutta käytännön arjessa syö organisaatiota sisältäpäin. Näistä ei valitettavasti kovin helposti päästä eroon, ainakin niin kauan kuin nauttivat johtoportaan suosiota ja pääsevät toteuttamaan omia visioitaan.
Tunnistan ihmistyypin. Myy vaikka eskimoille lunta, mutta substanssiosaaminen olematonta. Vahvistaa myös omaa näkemystäni siitä, että Viitanen on organisaatiolle tällä hetkellä iso ongelma.
 

rahor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Veikkaan, että Veke tekee mitä Seppänen käskee.

Viitanen on entinen pelaaja ja varmasti ymmärtää miten toimia, jos ei vain olisi kumileimaisimena. Eihän Veke mikään Kölli Kortelaisen kaltainen sosiaalisesti maailman lahjakkain liene, mutta ei hän varmaankaan ihan omana päähänpistonaan tätä laivaa karille ajanut.
Ei varmaan päähänpistona eikä tahallaan, mutta pidän mahdollisena että ymmärtämättömyyttään ja ajautumalla. Ei hän kovin kokenut vielä ole noissa hommissa eikä entisenä pelaajana ole ollut aikaisemmin organisaatiovastuissa. Organisaatiossa kun se on joskus aika hiuksenhieno raja, että mikä on ns. tervettä haastamista ja positiivista sparrausta ja kyseenalaistamista ja milloin se alkaa mennä vittuiluksi ja maton vetämiseksi jalkojen alta. Ei se aina ole edes omasta toiminnasta kiinni, vaan myös siitä miten se toinen osapuoli kokee asian. Sitten kun mennään hiukan liian pitkälle ja negatiivinen kierre saa jalansijaa, se alkaa lumipallon tavoin ruokkia itseään, ellei joku riittävän ylhäällä organisaatiossa ole hereillä ja osaa pysäyttää sitä.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Edit. Lisätään vielä että tyhmintä tässä on se että yhdellä kahdella täsmävahvistuksella Rautakorven JYP olisi ollut keväällä todella inhottava vastus kenelle tahansa. Hyvä puolustus ja MV.
Tästä tuli mieleen Tappara-kannattajan kommentti viime kaudelta: "jos puolustus on ongelma, niin kyllä Jukka sen kuntoon laittaa". Ekalla prosessikaudella rosteri tuli aika annettuna Rautakorvelle ja Niemiselle, ja pakisto oli aivan liian kepoinen ja kapoinen.

Tässä palanen kerrallaan asioiden ja ongelmien kuntoon laittamisessa (esim. kuntopohja, puolustus) oli mielestäni potkut saaneen valmennuksen kiistattomat ansiot, jotka nyt vedettiin pöntöstä alas. Vaikea ymmärtää miksei maltti riittänyt tässä kohtaa. Tälle kaudelle pudotuspelit ja ensi kaudella mitalipelit siintivät ihan realistisina mahdollisuuksina, mutta nyt mietityttää viitsiikö enää katsoa pelejä paikan päällä. Pelaajilla varmaan myös seuran suunta ja oma tulevaisuus hämärän peitossa. Parhaille riittää ottajia muualla.

Ja vielä: Seppänen kommentoimassa mediassa kuinka joukkueesta olisi nähtyä enemmän saatavissa irti on kyllä taas kerran aivan väärä rooli puheenjohtajalle. Pitäisi antaa pelaajien ja valmennuksen tehdä hommansa.
 
Viimeksi muokattu:

SempreJYP

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mullekin just kerrottiin, että Hämäläistä ei oo kukaan koskaan edes suositeltu kenenkään toimesta, vaan pikemminkin sanottu, että älkää vaan menkö ottamaan sitä mihinkään. Sen CV on olematon? Miten se on tuolla, onko tää joku viitasen salainen seksikumppani?

Musta vaan tuntuu et joku tuolla johtoportaassa haluaa ajaa jypin aivan suohon kaikella tällä perseilyllä
Sit on vielä tämä Tuomas Heikkilän radiossa kertoma huhu, että tällä ukolla olisi ollut päävalmentajan sopimus kourassa ennen Rautakorpea. Siis j***lauta miten? Lausannesta kun lähti, oli noin 2 vuotta ilman valmentajan töitä ja mitä olen herrasta kuullut ja lukenut, niin ihan aiheesta. Lisäksi, korkein aikuisten sarjataso millä tää ukko on toiminut päävalmentajana on HockeyEttan.
 

rahor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Täältä iso peukku Heiskasen avautumiselle. Tullut vaikeaan paikkaan ja auktoritääriäkin kokeillaan alussa. Nyt on aika herätellä, jos ei hyvällä niin pahalla. Ja mitata sitä kuka sieltä haluaa nousta esiiin. Tuossa Kalaputaastakin oli keskustelua, että heittää 0+2 kun joukkue on 0-6 tappiolla. No mites meidän ns. johtavat pelaajat ? Nyt katsotaan vastinetta ja Heiskasen sanoin: "vastaukset kyllä sieltä saadaan"
Todella typerä Pönön avautuminen. Katsoin tänään vielä eilisen 1. erän uudelleen ja on kyllä todella vaikea sitä vasten ymmärtää Heiskasen puheita. Kyllä siellä ihan muut kuin kärkiukot oli ottamassa maaleja omiin. Jääkiekko on edelleen maalintekopeli kaikesta kivapuheesta huolimatta ja viiden maalin ottaminen 1. erässä tarkoittaa että peli on 98%:n varmuudella hävitty.

Jukuripelin jälkeen Heiskanen sanoi suurinpiirtein näin: "tuli virheitä, eikä siinä mitään että niitä tulee, mutta ei niitä kyllä kestetä". No tuli eilenkin puolustuspään löysäilyä ja virheitä ja täysin typerä jäähy hyökkäyspäässä. Ei niitä kestetä, siitä olen samaa mieltä.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tässä palanen kerrallaan asioiden ja ongelmien kuntoon laittamisessa (esim. kuntopohja, puolustus) oli mielestäni potkut saaneen valmennuksen kiistattomat ansiot, jotka nyt vedettiin pöntöstä alas. Vaikea ymmärtää miksei maltti riittänyt tässä kohtaa.

Jos asiaa malttaa katsella kiihkotta vähän toisesta vinkkelistä, huomaa seikan, joka minusta kertoo jotakin uskottavalla (älyllisellä) pohjalla siitä miksi asiat niin meni kuin meni. Käytän asiaa avatakseni pientä hassuttelua, mutta sen hassuttelun taustalla on ihan vakavampi pohtimiseen kannustava ajatus.

Oma lukunsa on, millaisen väännön ja minkä analyysin pohjalta erotettu kaksikko päätettiin hankkia tähän tilanteeseen, mutta yksi näkymä siinä on selvä, jonka voi avata tällä hassuttelulla. Eräässä agenttiparodia elokuva sarjassa on hahmo dr. Evil (Tappara) ja hänellä hassun hauska apuri mini me (JYP) tämä näjetsen oli se suunta mihin tällä ratkaisulla mentiin. Asia oli tapetilla jo viime kauden päätyttyä, riitti kun yksi ukko oli kuvioista pois, niin viiteen viimeiseen peliin, jossa joukkueen olisi pitänyt olla tikissä raapimaan nuo vaadittavat pisteet, eikä sitä pelitapaa ollut sitten, koitetaan puolustaa ja luotetaan että kärki ratkoo. Kun kärki ei kyennyt, ei muu joukkue ollut pelitavalla kykenevä haastamaan ja paikkaamaan. Joku haukkuu pelaajia, minä katson valmennukseen.

Ihan samoin meni tämä kausi minkään muuttumatta, alkuun riitti artistit tuomaan pisteitä, mutta yhdelläkään viisikolla ei ollut toisteista pelitapaa, johon nojata, ja jolla pohjalla tulostaa. Heti kun muut joukkueet sai viisikkopelinsä uomiinsa JYP putosi pelillisesti, kuin paska rattailta. Voi olla, että erotetulla valmennuksella olisi tähän kauteen lopulta ylletty jopa viimeiseen säälipaikkaan, mutta kun on olemassa se iso kuva. Tampere tuli luomaan JYPistä mini Tamperetta, eikä valmennus oikein tuntunut olevan pätkääkään kiinnostunut luomaan JYP identiteettiä, jonka pohjalle se tulevaisuus rakentaa.

Seppänen sitten sitten antoi aikansa siimaa, vaikka, jos kerran alkujaankin oli vastaan näitä palkkauksia, tiesi, että nämä ukot ei JYPpiä luo, saati pyttyjä tuo. Mikä lopulta kamelin selän katkaisi jää meiltä tietymättömiin, mutta sen voi päätellä kuitenkin, että johonkin yllättävään (keskusteluun, johonkin paljastuneeseen asiaan, jne) tuo liittyi, koska selvästi mitään valmisteluja ja suunnitelmia ei vaikuta valmiina olleen. Kuitenkin tohdin uskoa, että ihan pikku juttuun ei tämmöisiä päätöksiä vedellä, varsinkaan ilman varasuunnitelmaa.

Samoin sen allekirjoitan, että näytelmän konnat (ainakin täällä) Seppänen ja Viitanen on selkeästi liputtaneet sen aidon JYP identiteetin luomisen puolesta ja sille nousee mun peukalo, mitä tulee tähän rakastettuun Hämäläiseen ( oliko nimi tuo? Herraa en tiedä enkä tunne), niin eikös varsin ole käynyt selväksi, että suojatyöpaikkoja ei ole kenelläkään, olipa meriittejä tai ei, niin herran osoittautuessa riittämättömäksi, herra siirtyy sivuun.

Täällä sitä on turha toisilleen vakuutella, että syöpä on ja JYP hukkuu yhteen ukkoon, jolla ei ole edes CV kunnossa. Paitsi tietysti oppositiossa häilävien osalta, niillehän nolaus kun nolaus sataa laariin matkalla kalifiksi kalifin paikalle ja myötäilijät tietty vesi kielellä odottaa omia palkkiovirkojaan vihreällä oksalla.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kyllä siellä ihan muut kuin kärkiukot oli ottamassa maaleja omiin

Jaa, äkkiä muistellen vähintään 3 viidestä meni ns. käkiosaamisen nimiin. On se aika paljon se. Toki jos mun muisti pettää saa korjata, ihan muistin varassa laitan. Huonointahan asiassa oli se haluttomuus ja kurittomuus tekemisessä, joten ihan kyllä valmentajan sanat jaan.
 

Baldrick

Jäsen
Jos asiaa malttaa katsella kiihkotta vähän toisesta vinkkelistä, huomaa seikan, joka minusta kertoo jotakin uskottavalla (älyllisellä) pohjalla siitä miksi asiat niin meni kuin meni. Käytän asiaa avatakseni pientä hassuttelua, mutta sen hassuttelun taustalla on ihan vakavampi pohtimiseen kannustava ajatus.

Oma lukunsa on, millaisen väännön ja minkä analyysin pohjalta erotettu kaksikko päätettiin hankkia tähän tilanteeseen, mutta yksi näkymä siinä on selvä, jonka voi avata tällä hassuttelulla. Eräässä agenttiparodia elokuva sarjassa on hahmo dr. Evil (Tappara) ja hänellä hassun hauska apuri mini me (JYP) tämä näjetsen oli se suunta mihin tällä ratkaisulla mentiin. Asia oli tapetilla jo viime kauden päätyttyä, riitti kun yksi ukko oli kuvioista pois, niin viiteen viimeiseen peliin, jossa joukkueen olisi pitänyt olla tikissä raapimaan nuo vaadittavat pisteet, eikä sitä pelitapaa ollut sitten, koitetaan puolustaa ja luotetaan että kärki ratkoo. Kun kärki ei kyennyt, ei muu joukkue ollut pelitavalla kykenevä haastamaan ja paikkaamaan. Joku haukkuu pelaajia, minä katson valmennukseen.

Ihan samoin meni tämä kausi minkään muuttumatta, alkuun riitti artistit tuomaan pisteitä, mutta yhdelläkään viisikolla ei ollut toisteista pelitapaa, johon nojata, ja jolla pohjalla tulostaa. Heti kun muut joukkueet sai viisikkopelinsä uomiinsa JYP putosi pelillisesti, kuin paska rattailta. Voi olla, että erotetulla valmennuksella olisi tähän kauteen lopulta ylletty jopa viimeiseen säälipaikkaan, mutta kun on olemassa se iso kuva. Tampere tuli luomaan JYPistä mini Tamperetta, eikä valmennus oikein tuntunut olevan pätkääkään kiinnostunut luomaan JYP identiteettiä, jonka pohjalle se tulevaisuus rakentaa.

Seppänen sitten sitten antoi aikansa siimaa, vaikka, jos kerran alkujaankin oli vastaan näitä palkkauksia, tiesi, että nämä ukot ei JYPpiä luo, saati pyttyjä tuo. Mikä lopulta kamelin selän katkaisi jää meiltä tietymättömiin, mutta sen voi päätellä kuitenkin, että johonkin yllättävään (keskusteluun, johonkin paljastuneeseen asiaan, jne) tuo liittyi, koska selvästi mitään valmisteluja ja suunnitelmia ei vaikuta valmiina olleen. Kuitenkin tohdin uskoa, että ihan pikku juttuun ei tämmöisiä päätöksiä vedellä, varsinkaan ilman varasuunnitelmaa.

Samoin sen allekirjoitan, että näytelmän konnat (ainakin täällä) Seppänen ja Viitanen on selkeästi liputtaneet sen aidon JYP identiteetin luomisen puolesta ja sille nousee mun peukalo, mitä tulee tähän rakastettuun Hämäläiseen ( oliko nimi tuo? Herraa en tiedä enkä tunne), niin eikös varsin ole käynyt selväksi, että suojatyöpaikkoja ei ole kenelläkään, olipa meriittejä tai ei, niin herran osoittautuessa riittämättömäksi, herra siirtyy sivuun.

Täällä sitä on turha toisilleen vakuutella, että syöpä on ja JYP hukkuu yhteen ukkoon, jolla ei ole edes CV kunnossa. Paitsi tietysti oppositiossa häilävien osalta, niillehän nolaus kun nolaus sataa laariin matkalla kalifiksi kalifin paikalle ja myötäilijät tietty vesi kielellä odottaa omia palkkiovirkojaan vihreällä oksalla.
Toisaalta jos vastarinta on varsin laajaa junnuista aina miehiin asti, niin kannattaako sen Hämäläisen kanssa väkisin työntää kulmikasta palikkaa pyöreään reikään?

Ja jos JYPissä ei ole suojatyöpaikkoja, niin millä näytöillä se Viitanen tuolla hosuu?
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Kyllä siellä ihan muut kuin kärkiukot oli ottamassa maaleja omiin.
Gardiner -4
Niku -3
Rooba -2
Huovila -2
Christoffer -2
Winberg -1
Koskela -1
Honka -1
Vainio -1
Tohila -1

Ja kummasti siellä kärkimiinukset jakautuu näille kavereille, jotka on huhuttu lähtevän ensi kaudeksi muualle.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos asiaa malttaa katsella kiihkotta vähän toisesta vinkkelistä, huomaa seikan, joka minusta kertoo jotakin uskottavalla (älyllisellä) pohjalla siitä miksi asiat niin meni kuin meni.
Tässä oli hyvää ja laadukasta pohdintaa!

Itse lähestyn tulosurheilua tuloksen kautta: tällä kaudella oli lupauksia paremmasta kuin viime kaudella, ja joukkueen sijoitus parempi ennen kuin jälkeen valmentajavaihdoksen. Periaatteessa se ja sama, millä tulos tehdään; RD:n aikana JYPiä haukuttiin robottikiekosta, mutta mestaruusviiri roikkuu hallin katossa vielä kauan sen jälkeen kun haukunta on hiljennyt.

Jos siis muutos vie tuloksellisesti selvästi huonompaan suuntaan, se on huono muutos. Ainahan on toki mahdollisuus, että pelaajat seuraavat Puustisen esimerkkiä ja Heiskanen voittaa kopin puolelleen samalla kun kiskoo pelitavallisia kaneja hatusta, mutta epätodennäköistä se on. Varmempaa on, että mönkään menneen juhlakauden likapyykkiä pestään vielä pitkään.

Valmentajaratkaisuun liittyen olen jäänyt miettimään, että voisiko taustalla olla jotain peruja Lahtinen-casesta, kuten joku arveli - jos esim. Rautakorpi tiesi asiasta eikä kertonut Seppäselle, niin siinä on voinut valmennuksen lähtölaskenta alkaa, sen verran vakavasta asiasta kuitenkin kyse. Jokin sitten oli se viimeinen pisara. Ja jos näin on, ymmärrän ratkaisun vaikken ehkä ajoitusta. Kuitenkin, kuten kirjoitit, lopullinen totuus jää meiltä tietymättömiin.
 
Viimeksi muokattu:

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikuttaa tyypiltä joka osaa "myydä" itsensä johdolle ja puhua vakuuttavasti, mutta käytännön arjessa syö organisaatiota sisältäpäin. Näistä ei valitettavasti kovin helposti päästä eroon, ainakin niin kauan kuin nauttivat johtoportaan suosiota ja pääsevät toteuttamaan omia visioitaan ilman sen kummempaa (tulos)vastuuta.
Hämäläisen kyky puhua ei ole vakuuttanut ainakaan minua, kun on katsellut peliennakoita. Väkisin tulee mieleen, että miten tuo kaveri voi olla mukana Liigajoukkueen valmennuksessa. Noloa.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Itse lähestyn tulosurheilua tuloksen kautta: tällä kaudella oli lupauksia paremmasta kuin viime kaudella, ja joukkueen sijoitus parempi ennen kuin jälkeen valmentajavaihdoksen. Periaatteessa se ja sama, millä tulos tehdään; RD:n aikana JYPiä haukuttiin robottikiekosta, mutta mestaruusviiri roikkuu hallin katossa vielä kauan sen jälkeen kun haukunta on hiljennyt.

Minusta se lupaus paremmasta perustui tasokkaampaan joukkueeseen, ei suinkaan parempaan viisikkopeliin, siihen tietty vaikutti osin, että myös puolipakolla (Seppäsen ukaasilla) sisään tuodut junnut olivat yllättävän valmiita tarjottuihin saappaisiin. Silti, juuri tuon oman identiteetin puute vaikutti siihen, ettei joukkueen koko potentiaali tullut minusta hyödynnetyksi.

En tiedä, mutta veikkaan, että siellä on väännetty kovastikin, että nyt on paikka all in ja rahaa lisää koviin heppoihin valmennuksen puolelta ja junnut muualle harjoittelemaan ja Viitanen Seppäsen agendalla, että tuolla kyllä pystyy parempaan, kunhan peli toimii koko joukkueena.

Mitkä on sitten ne yksittäiset asiat, joilla lopullinen päätös naulattiin päällikkötasolta on vaan arvailun pohjalla, varmasti, jos Rautakorpi tiesi Lahtisen tilanteesta, eikä asiaa tuonut johdon tietoon se muuttui pahemmaksi kuin olikaan siinä vaiheessa, että Seppänen joutui julkisuuteen sanomaan, ettei JYPissä tiedetty ja sitten selvisi, että tiedettiinkin, mutta ei nähty tarpeelliseksi johdolle kertoa. Sillä asetettiin Seppänen ns. vittumaiseen rakoon, eikä moinen millään voinut olla vaikuttamatta keskinäiseen luottoon, mutta jos on ollut vielä muutakin akuuttia, kuten täälläkin on joitain huhuja ollut, voiko tuota enää ihmetellä, miksi noin meni.

Ihan kuten sanoit, periaatteessa on sama, millä tyylillä sinne kattoon viiri nousee, mutta jos haluaa, että ne viirit ei ole satunnaisia ja yksinäisiä, on pakko olla se oma juttu jolta ponnistetaan, siihen minusta Seppänen on koko ajan puoleltaan näkemystään naulannut ja minäkään en näe mitään muuta järjellistä tapaa tai oikopolkua tähän JYPin tilanteeseen, kuin sen mitä Seppänen ajaa takaa. Tästä täällä ollaan kovasti erimielisiä, kuka mistäkin syystä, mutta ihan syvää pohdintaa isoon kuvaan näkee harvemmin, mikä on sääli.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Sit on vielä tämä Tuomas Heikkilän radiossa kertoma huhu, että tällä ukolla olisi ollut päävalmentajan sopimus kourassa ennen Rautakorpea. Siis j***lauta miten? Lausannesta kun lähti, oli noin 2 vuotta ilman valmentajan töitä ja mitä olen herrasta kuullut ja lukenut, niin ihan aiheesta. Lisäksi, korkein aikuisten sarjataso millä tää ukko on toiminut päävalmentajana on HockeyEttan.

Saunakaveruudella saattaa päästä yllättävänkin pitkälle.
 

rahor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Gardiner -4
Niku -3
Rooba -2
Huovila -2
Christoffer -2
Winberg -1
Koskela -1
Honka -1
Vainio -1
Tohila -1

Ja kummasti siellä kärkimiinukset jakautuu näille kavereille, jotka on huhuttu lähtevän ensi kaudeksi muualle.
No joo, Gardiner on liukunut selkä suorana jo jonkin aikaa ja Christoffer ja Rooba (joita en laske kärkiukkoihin) on pelannut koko kauden huonosti. Kärkiukkoihin lasken kuitenkin Jerryn ja Puustisen, jotka sai Pönöltä rapaa niskaan myös.
 

Baldrick

Jäsen
No joo, Gardiner on liukunut selkä suorana jo jonkin aikaa ja Christoffer ja Rooba (joita en laske kärkiukkoihin) on pelannut koko kauden huonosti. Kärkiukkoihin lasken kuitenkin Jerryn ja Puustisen, jotka sai Pönöltä rapaa niskaan myös.
Kai se pointti oli nimenomaan niissä valittavissa kärkiukoissa. Ja Pudi vaikutti haastattelussa siltä, että allekirjoittaa Heiskasen näkemyksen. Veikkaan, että Puustinen ei ole niiden valittajien joukossa.
 

rahor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mitkä on sitten ne yksittäiset asiat, joilla lopullinen päätös naulattiin päällikkötasolta on vaan arvailun pohjalla, varmasti, jos Rautakorpi tiesi Lahtisen tilanteesta, eikä asiaa tuonut johdon tietoon se muuttui pahemmaksi kuin olikaan siinä vaiheessa, että Seppänen joutui julkisuuteen sanomaan, ettei JYPissä tiedetty ja sitten selvisi, että tiedettiinkin, mutta ei nähty tarpeelliseksi johdolle kertoa. Sillä asetettiin Seppänen ns. vittumaiseen rakoon, eikä moinen millään voinut olla vaikuttamatta keskinäiseen luottoon, mutta jos on ollut vielä muutakin akuuttia, kuten täälläkin on joitain huhuja ollut, voiko tuota enää ihmetellä, miksi noin meni.
Muistaakseni se oli Korpela eikä Seppänen, joka Lahtis -casea julkisuuteen kommentoi.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Muistaakseni se oli Korpela eikä Seppänen, joka Lahtis -casea julkisuuteen kommentoi.

Voi olla, että muistan väärin. Seison korjattuna, joka tapauksessa tilanne johti minusta todella huonoon tulemaan kaikille osapuolille. Väkisin se vaikutti myös siihen keskinäiseen luottamukseen, varsinkin jos rakoilua oli jo muutenkin ilmassa.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Saunakaveruudella saattaa päästä yllättävänkin pitkälle.
Seppäsen lauteil jäbät savusaunoo?

Tsemppiä Jyväskylään.

Ollut ulkopuolisen silmiin aika pahannäköistä ja kyseenalaista toimintaa seuran puolesta ihan syksystä lähtien.
Toivottavasti Jyväskylässä saatte pian hommaa sisältä päin hajoittavat elimet pihalle ja uudistumisen mukana selkeää ja avointa tiedottamista, sattunut silmiin ja korviin nuo JYP:n johdon kommentit ensin case-Lahtisessa ja sitten Rautakorven ja Nemon potkimisessa, kruununa tuo Heiskasen eilinen pressi pelin jälkeen..
Eikä mulla edes ole mitään tunnesiteitä JYP:iin tai Jyväskylään.

JYP nousee vielä, mutta pahoin pelkään että nykyisen johdon kanssa se on hyvin vaikeaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös