Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 2 165 416
  • 9 656

Crank

Jäsen

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Ehkä tosta se hurja 1 pelin kielto tulee, mitä playoffeissa usein tulee.
Näin myös uskon. Täysin turha ja typerä taklaus joka olisi voinut maksaa Torontolle koko ottelun. Onneksi Colton ei loukkaantunut.
Torontossa ei jostain syystä pelinumeroa 43 kantavilla pelaajilla tahdo pää kestää pudotuspeleissä.
 

Juhisjuhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche




Tästä ei ilmeisesti Spurgeonia ole kutsuttu kuultavaksi, eli ei mitään luvassa.

Huomioiden olosuhteet, eli peliä jäljellä 1,5min ja tilanne 4-0, täysin uskomaton päätös. Päässä ei kyllä liiku yhtään mitään.

Miksei näistä anneta suoraan 4 peliä pannaa? Ei mitään muuta kuin vahingoittaminen tarkoituksena.

Edit: Olikin toisessa ketjussa jo tästä aloitus.
 

Kara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK




Lindgrenin taklaus Rakelliin. Alunperin 5min jäähy muuttui tarkistuksen jälkeen 2min jäähyksi väkivaltaisuudesta.

Rakellin peli päättyi tohon taklaukseen. Vaikea noista kuvakulmista sanoa minkä verran osui päähän vai osuiko. Mutta kyllähän siinä kypärä ikävän näköisesti retkahtaa.

Lindgreniltä lähes identtinen taklaus, mitä teki Donskoille muutama vuosi sitten. Tavallaan joo muuten oikeaoppinen pysäytys, mutta en tykkää tuosta ponnistuksesta ylöspäin
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Toistaiseksi ainakin vielä laillinen taklaus NHL:ssä, mutta menee kyllä predatory-kategoriaan omissa kirjoissa. Sieltä saatiin yksi aivan turha päävamma lisää ja mitä taklaaja tilanteessa voitti? Ei vittu yhtään mitään.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Itsekkin katsoin peliä yöllä ja ihmettelin miten tuosta ei jäähyä vihelletty. Jo pelitilanteessa näki, että päähän tuossa ottaa hittiä ja retkahtaa ikävästi. Siitä sitten Kuznetsov läpi ja maali. Onneksi ei sentäs peli ratkennut tuohon.

Jäi siellä aika monta muutakin tilannetta viheltämättä. Korkeita mailoja, kiekottoman estämisiä, kamppeja jne. Mut kait tää on sitä playoffkiekkoa sit ?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
"Its good hockey hit, this is playoff hockey" ku toinen vetää olkapäällä päähän? No näin kait sit. Onneksi tuolla on ammattilaisia näitä analysoimassa/päättämässä. Eikä meitä tavan jatkoaika-pulliaisia.

Kyllähän se eka varmaan olkapäähän hipasee, mutta ei kyllähän se myös kupoliin kilahtaa. Hyvä, ettei Bennett tuosta pahemmin tainnut loukkaantua. Ja jos tarve on niin käy kyllä ihan itse Oshieta tuosta kurnuttamassa.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE

Tuota kun kelaa tuosta viimeisestä kulmasta hidastettuna, niin näyttää siltä että ensin Oshie osuu tuossa käsiin ja Bennettin oma maila kolahtaa neppariin, josta tuo pää retkahtaa taaksepäin. Hankala siitä kulmasta sanoa paljonko tuo olkapää lopulta kolahtaa päähän. Ensimmäinen reaktio näyttäisi tulevan tuosta mailasta.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde


Olen itsekin itkenyt läpi kauden tuolla liigapuolella päähän kohdistuneista taklauksista, kun joka ikinen avojään taklaus on nykyään tuomareiden mielestä sellainen. Mutta tässä meillä on ihan aito päähän kohdistunut taklaus. Ja tällaiset täytyy ehdottomasti saada pois. Irvokasta että tuosta ei edes kakkosta vihelletty ja 5 sekuntia myöhemmin reppu heilui pantterien päässä.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Ihan rehdissä taklausasennossa Oshie tulee kiekolliseen pelaajaan. Ei jäähyn paikka. Näyttää että Bennettin oma maila kopsahtaa kajuuttaan.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Nurselta täysin järjetön pusku maalin edessä Danaultiin. En löytänyt tähän linkitettäväksi muuta videota, kuin tämän Redditistä löydetyn:

 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nurselta täysin järjetön pusku maalin edessä Danaultiin. En löytänyt tähän linkitettäväks muuta videota, kuin tämän Redditistä löydetyn:


Ei kai tuollaisia aleta viheltämään peleissä, saattaisi ratkaista jotain. Pelikieltoa pitäisi tulla aika isosti, kolmesta ylöspäin.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori




Mitäs arvon palstaveljet+siskot ovat mieltä tästä ? Kane vetää ensin kyynerpäällä päähän. Sitten myöhemmässä tilanteessa Kassian käy kiskasemas poikittaisella selkään - juuri sinne missä ei suojaa hirveästi ole. Kassianin temppu näkyy n 1.10 kohdassa.

Näköjään yllä myös Nurse kunnostautunut samalla osastolla. Vituttaahan se hävitä Kingsille, vaikka omassa joukkueessa pelaa 2 NHL top5 pelaajaa
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Kane ja Nurse ansaitsisivat tempuistaan bannivasaraa. Nursen temppu on aivan älytön ja jos tuo olisi huomattu niin tuskin pelaisi kahdessa viimeisessä pelissä. Kanen kyynerpää juuri sitä osastoa jolla tehdään tuhoja, tulee eräs Tie Domi ja Scott Niedermayerin kuupan pehmitys mieleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös