Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 202 825
  • 62 118

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kuulosta hemmetin kivalta Eurooppalaiselta yhteisöltä, että kiristetään rahaa ja sillä saa suojelua. Cosa nostra meininkiä.
En usko, mutta kuten kirjoitin, pidän mahdollisena. Tuskinpa tuota yhteisö tekee missään tilanteessa. Kirjoitin yksittäisestä maasta tai maista, joilla on NATO-jäsenyys ja plussaa tukipotista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Venäjän eliittisotilas sammunut viinakauppaan onnistuneen täsmäiskun jälkeen

Ois kiva herää tuollaiseen aamuun krapulassa parin viinapullon jälkeen. "Missä ollaan mikä maa, joku meistä veikkaa Ukrainaa?"
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна




Tällaisen aika paskahousu lausunnon antoi Ruotsin pääministeri. Tuo tietenkin kuullaan myös täällä, kun niin käsi kädessä pitää Ruotsin kanssa kulkea tässä NATO asiassa. Siinä on vaan sellanen homma, että Ruotsilla on Suomi bufferina, niin helppohan se on päätöksiä tehdä.

Aivan naurettava lausunto ylipäätään. Eurooppa on jo epästabiili, voi helvetti.


Historia velvoittaa! Mehän "niiden" sodat ollaan sodittu jo vuosisatoja!
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Tällä hetkellä Venäjällä jengi jonottaa mäkkiin ja Ukrainassa jonot suuntautuu pommisuojiin. We call this reilu meininki. Pepsi, Ferrari ja Rolex seuraavina vetäytyjinä Venäjän markkinoilta.
Onko tästä Pepsin vetäytymisestä jotain lähdettä? Coca-colasta olen kyllä nähnyt, mutta eikö Pepsi vielä päivällä julistanut, etteivät vetäydy vaan miettivät ainoastaan jotain toimenpiteitä tms?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Nurembergin oikeudenkäynneissä se jo todettiin, että "seurasin vain käskyjä" ei todellakaan riitä puolustukseksi.

Putin on se suurin syyllinen ja paskaläjä, mutta kuten totesit, vastuu on myös noilla joukoilla jotka surutta pommittaa ja tulittaa siviilejä.
Näin on. Ja en siis tietenkään halunnut / tarkoittanut poistaa sotilailta vastuuta, vaan lähinnä korostin sitä realismia, mikä sotaan aina liittyy ja mikä on siksi aina sodanjohdon vastuulla arvioida. Venäjällä nyt ei ole pantu peson jeniä arvoa millekään ihmiselämälle, mikä tietysti näkyy noina sotarikoksina, mutta niin ikään suhtautumisessa omiin sotilaisiin. He ovat vain nappuloita Putinille.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo

Tuamas

Jäsen
Dodiin ja nyt rupla muuttuu virallisestikin käytännössä arvottomaksi.

Seuraavat puoli vuotta venäläiset pankit eivät saa myydä asiakkailleen ulkomaisia valuuttoja (jos olet sattunut olemaan niin kaukonäköinen, että sinulla on valuuttatili, saat nostaa 10 000$ tililtäsi, mutta ulkomaanvaluutan saatavuutta ei voida taata).




Sinänsä tässä on Putinilla taas yksi keino piilottaa kriisin syvyyttä muutama viikko.

Kun ei ole markkinaa (aivan kuten pörssin osaltakin on tehty, kun pidetään se kiinni) ei voi tulla romahdustakaan.

 
Viimeksi muokattu:

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
Tuo Zelenskyn ilmoitus ettei UA välttämättä hae Nato jäsenyyttä. Niin tuli ensimmäisenä mieleen et otettu käyttöön venäläinen pelikirja (täyttä kusetusta).

Tuossa on kyllä Zelenskyllä pointinsa, koska Ukraina ei tule pääsemään vuosiin edes Eu:n jäseneksi saatikka sitten Natoon.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eiköhän Venäjällä siirrytä piakkoin epävirallisesti dollari/eurokantaan. Myös Krugerrandit, Kengurut, Pandat ja Wienin filharmonikot vaihdannaisina.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Venäjän ja Usan maa-alueiden välinen etäisyys on vain muutamia merimaileja.

Kaikkea sitä lukematta huudellaankin.
Etäisyys on alle neljä kilometriä.

Mitä tapahtuu, jos meloo tuolla saarelta toiselle eli Venäjältä USA:han?
- pääsee ajassa 24 tuntia taaksepäin - believe or not.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Coutinho

Jäsen
50.000 ruplaa pyynti happy mealistä on aika paljon. About 280 euroa



Kyllä vähän ottaa pattiin tavallisten venäläisten vuoksi, mutta minkäs teet näin on vaan tehtävä, mutta ei se kivalta tunnu, että hinnat lähtevät aivan käsistä ja siitä kärsivät jälleen kerran eniten köyhimmät. Putte ja koirat saavat kyllä tarvittaessa vaikka yksityiskoneella mäkkäriä punkkeriin jos näin haluavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös