Yleistä keskustelua Liigasta

  • 2 478 529
  • 11 271

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Jussi siinä loppumetreillä veti ässän hihasta ja sanoi että turkkilaista rahaa on tulossa perkeleesti mutta ensin täytyy vaan pistää hiukan omista.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Järkyttävintä tässä on Jussin nykyinen pesti Liigan urheilujohtajana. Saako mies jatkaa nykyisessä pestissään ja paljon syntyy vahinkoa?
Toisaalta kun katsoo minkälaisia sankareita Liigan ja Liiton johdoissa on puuhastellut, niin Markkanen sopii porukkaan vallan mainiosti.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tuolla SaiPan osiossa joku sanoi hyvin, että kun on jo valmiiksi vähän taukki ja on lisäksi koko elämänsä elänyt kuplassa jossa päivä koostuu syömisestä, nukkumisesta ja kumilaatan jahtaamisesta, niin tässä voi olla tulos. Ihan tosissaan voi luulla, että monimiljonäärit tarvitsevat jostain syystä muutaman satatuhatta käynnistysrahaa ennen kuin miljoonat alkavat virtaamaan toiseen suuntaan.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool

eemuman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vähän kyllä ihmetyttää, että miten tommosia summia on voitu edes lähettää ilman joukkueen hallinnon ja talouden hyväksyntää? Vai onko kaikki ollu Jussin messissä since day one?
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Perhana, taisi viimeisimmät yöunet venähtää sellaisiksi kolmen ja puolen kuukauden mittaisiksi, ja tuli herättyä huhtikuun ensimmäiseen päivään.

Noh, hyvää uutta vuotta näin jälkikäteen kaikille kanssakirjoittajille. Pian ratkaistaankin jo Liigan mestaruus ja kesä on jo nurkan takana!
 
Viimeksi muokattu:

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Kuten jo omalle puolelle kirjoitin.

Minusta tämä case-Markkanen vain osoittaa karusti, miten kiekkopiirien ”hyvävelijärjestö” pyörii. Riittää että olet pelannut aikanasi ja olet jonkun kaveri. Tehtävään vaaditulla kompetenssilla ei ole niin väliä.

Ulkoa on vaikea päästä sisään, varsinkaan jos sinulla on oikeasti ”out of the box” ajatuksia. Vertaa TJ: n tuulinen paikka ja case-Kati. Todella ummehtunut järjestö, joka pitää vallastaan kiinni kynsinhampain.
 
Koko ajan olen nauranut sitä, että Liigan johdossa on kahden heikoimmin suorittaneen ja heikoimmin johdetun joukkueen miehet.

Mutta nyt tämä muuttui tragediasta jo komediaksi. Eiköhän sieltä tule isoilta seuroilta painetta saada tämä pelle pihalle
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kun Jääkiekon SM-Liiga oy:n liikevaihto oli viime tilikaudella reilut 30 miljoonaa euroa, niin lienee aika varmaa, että kyllä Jussin osaamisella tuosta miljoonabisneksen muutamassa vuodessa taikoo.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Siellä se nigerialaisprinssi tuulettelee kaikkien vuosikymmenien ja grindaamisen jälkeen että jes, vihdoinkin!

Kieltämättä tuli sama mieleen :D

Vuosien ja tuhansien sähköpostien jälkeen on vihdoinkin lyöty rahoiksi ja nigerialaisprinssi lopultakin näytti vaimolleen, että kyllä se yrittäjyys kannattaa!

Ei vittu, meemimateriaalia tämä koko keissi :D
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eikai oikeasti Markkanen voi jatkaa enää päivääkään Liigan palveluksessa? Eihän? Oletan, että tämä koko episodi ei ole tältä osin ollut Liigan tiedossa.
Turkkilaisethan on perinteisesti olleet kiinnostuneita liigasta ja sen joukkueiden tukemisesta. Jos nyt kerran menee pieleen, ni ainahan Jussi neuvotella tuolta liigalle jättisopparin..
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Erehdyin jo luulemaan että Liigan imago ammattilaissarjana on jo tarpeeksi tämän kauden aikana raahautunut mudassa, niin vielä mitä.

Minä luulen että Liigan tulee jatkossa maksaa 3,8 miljoonaa sille joukkueelle joka ilkeää tulla mukaan tähän puuhasteluremmiin.
 

Do'h!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Liigan tiedotetta odotellessa jossa kerrotaan heidän saaneen mittavan Lottovoiton Nigeriasta, jolla turvataan sarjan taloudellinen menestys vuosiksi eteenpäin.
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Aina olen miettinyt millainen ihminen on se jota koijataan onnistuneesti näillä "nigerialaiskirjeillä". Nyt sain viimein kasvot sille kysymykselle.
Kasvot ovat olleet jo 9 vuotta nähtävillä.
Ei kyllä enään yhtään ihmetytä että eläkeläiset menee näihin kun näyttää isommissakin ympyröissä hyväuskoisuus olevan tätä luokkaa.
Saatanan tunarit!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös