Yleistä keskustelua Liigasta

  • 2 263 941
  • 10 028

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Näköjään Ylen jutussa onkin hieman vastattu tuohon tehtävänkuvaukseen:

"Urheilujohtajan tehtävä on liigassa uusi. Siihen kuuluu esimerkiksi urheilun ja tuomaritoiminnan kehittämistä sekä kansainvälisten suhteiden hoitamista."
Jep jep. Jokunen vuosi sitten palkattiin Rönni kehittämään tuomaritoimintaa kun Arto ei kyennyt sitä tekemään. Nyt sitten palkattiin Markkanen tekemään sitä. Mikä jää Rönnin toimenkuvaksi?
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Markkanen on täällä(kin) tyrmätty jo monesti, mutta itse olisin ensisijaistesti kiinnostunut, mikä on Liigan urheilujohtajan toimenkuva? Onko sellaista? Mitä tehtäviä hänelle jää, kun Arto Ensimmäinen säätää edelleen sarjaohjelmaa ja Rönn puuhastelee tuomareiden kanssa.

Markkasen tehtävä on selitellä sitä miksi Liiga on ja pysyy suljettuna.

Arto ja Rönn jatkavat taustalla kabineteissa keskenään kuiskien: "Jussi, kerro sä niille"
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Voi olla nykyään kyllä ylpeä oman seuran tekemisestä, sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Nyt Ilves aloittaa oman Ilves+-sivuston, johon se tuottaa mm. mediasisältöä, otteluselostukset jne. Edelläkävijä Liigassa, vielä kun osa faneistakin ymmärtäisivät käyttäytyä seuran toimien arvoisesti, ja lopettaisivat kaiken turhan perseilyn, niin muut seurat voisivat ottaa tällöin pelkästään malli Ilves-yhteisöstä.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös