Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Yeap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Junnuihin panostaminen on kova juttu hei! Mutta tulipahan uusi näkökulma mieleen AC Oulun (jalkapallon puolelta) tilanteesta, jossa ei annettu päävalmentajalle potkuja vaan sen edellinen päävalmentaja tulee avuksi valmennustiimiin. Nyt nykyinen päävalmentaja saa oppia siitä miten kelkka käännetään ja mitä asialle pitää tehdä. Erityisen hyvä paikka katsoa ja oppia. Olisiko jopa liigassa mahdollista että nykyinen päävalmentaja jatkaisi edelleen valmennustiimissä (jopa päävalmentaja edelleen niin kuin nyt AC Oulussa) ja uusi valmentaja toisi oman mausteen soppaan ja yhteistyöllä yritettäisiin kääntää kurssia. Rahallisesti ratkaisu ei olisi kalliimpi, koska potkut saanut valmentaja saa kuitenkin palkkansa kauden loppuun saakka. Joukkue osallistuisi näin ollen valmentajan kehittämiseen ja tietynlaiseen kouluttamiseen, jossa oppi tulisi työn kautta. Potkut on äärimmäisen henkilökohtainen ja raskas prosessi, joten miksi ei käytettäisi tätä vastaavaa menetelmää myös jääkiekon puolella?
   
 2. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä, maksavatkin vielä siitä ilosta.
   
 3. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Pakko muuten nostaa tämä viesti ylös uudestaan. Ironista, mutta Lukko kaappasi Porista Heinolan joka varataan viikon päästä todennäköisesti ensimmäisellä kierroksella sekä Turusta Reunasen, joka teki juuri NHL-sopimuksen.

  Mutta luonnollisesti näitähän ei muisteta, koska ovat vain yksittäistapauksia.
   
 4. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Lainaus:
  No joo, pitäähän Lukonkin saada joskus mainetta kunnon pelaajien kasvattajana. Ässät on jo liian kaukana edellä Raannan, Elon ja Saarelan kaappaamisen ansiosta. *semmonen iso vink*

  Lukko aikoo panostaa junioreihinsa kuulemma, ja hyvä niin. Ehkä me näemme tämän johdosta raumalaisen mestari-Lukon joskus 5-20 vuoden päästä, ken tietää...
   
 5. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Raumalaista mestarijoukkuetta ei varmaan tulla näkemään ikinä, mutta toivottavasti mestarijoukkueena joskus. Realiteetit täytyy ottaa huomioon ja Rauma on ylivoimaisesti pienin paikkakunta Liigassa. Tietenkin Raumalla ovat olosuhteet huipputasoa, mutta asukkaita on 39 tuhatta ja syntyneitä poikalapsiakin taisi olla viimevuonna 50. Realistisempaa ja ehkä enemmän toiveissani on odottaa, että Lukko pystyisi kasvattamaan 1-2 omaa poikaa 5 vuoden välein, jotka pystyvät pelamaan jääkiekko Liigatasolla.
   
  Kemppilukko tykkää tästä.
 6. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Tällä vuosikymmenellä on jo nähty raumalainen mestari-ässät joten kyllä Lukko samaan pystyy jos ässät joskus kasvattaa vastaavan tasoisia pelaajia joilla Lukko sitten menestyy.
   
  korkki tykkää tästä.
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tai sitten pidätte vain näistä omista kasvateista kiinni ettekä "ryssi" niitä pahimpaan kilpakumppaniin joka vetää pienemmällä budjetillakin.
   
  Nynoamous tykkää tästä.
 8. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Paljon helpompaa tehdä se niinkuin muutkin tekee eikä yrittää tulla alle 40k ihmisen kylässä omilla toimeen vaikka siinä suhteessa rauma onkin edelläkävijä.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Kuten oletettua kun MM-kisat siirtyvät pieneen kaukaloon pelattavaksi tulevaisuudessa niin myös KHL seuraa perässä nopeaan tahtiin. Onko puhetta ollut miten kotimaan Liigassa toimitaan, ovatko seurat siirtymässä pelaamaan NHL-kaukaloihin vai jäädäänkö ns. tuleen makamaan ja toimitaan taas eritavalla kuin muissa huippusarjoissa? Myös tämä ns. hybridi-kaukalo olisi mielestäni ihan hyvä ratkaisu kunhan kaikkialla olisi samankokoiset kaukalot ja päästäisiin noista lentokentistä eroon.
   
 10. Teme91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Vähän voisin kuvitella, ettei Liigassa tulla ainakaan vielä pitkään aikaan näkemään kapeita kaukaloita. Moni seura on ollut niitä vastaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Myös Jukka Jalonenkin on sanonut oman kantansa NHL-kaukalosta. MM-kiekkoonkin tulee aluksi NHL-kaukalot neljäksi vuodeksi kokeiluun, jonka jälkeen sitten katsotaan tilanne uudelleen.
   
 11. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Vaikka se kalliiksi tulisikin, niin periaatteessa liigahalleihin voisi aika nopeastikin (muutamien vuosien siirtymäajalla) saada kapeammat kaukalot. Liigan toimintaa pitäisi kuitenkin verrata enemmän muihin Euroopan sarjoihin kuin KHL. Käsittääkseni kaukalon kaventamisesta ei juuri missään olla oikein innoissaan. MM-kisoillakaan ei tuossa mitään painoarvoa ole. Ja jos oikeasti mennään pysyvästi kapeisiin kaukaloihin, niin sittenhän se pitää olla kautta linjan jokaiseen jäähalliin. Se taas on todella pitkä projekti, koska ei niitä kaukaloita tuosta vaan vaihdella.
   
 12. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  No niin KooKoo fanit. Kuka ilmoittautuu ensimmäiseksi, jo maksetun, kausikortin repijäksi? KooKoo on lähtenyt vihervasemmistohinttaripuunhalaajalinjalle!!

  Nähdäänkö SM-liigassa pian maailman ensimmäinen muoviton jääkiekko-ottelu? Seura aikoo uudistaa ottelutapahtuman kahvikuppeja myöten


  Ei vaan. Oikeasti hieno tavoite. Toki denialistit voi aina huomauttaa, että onhan varusteissa muovia ja kaikkee, joten turhaa vihervasemmistolaisuutta. Mielestäni kuitenkin loistava avaus. Toivottavasti muut liigaseurat seuraa perässä.


  Linkki iltalehteen.
   
  Wizzö, Arturo, frodo ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 13. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Ei sitten teippejä polvareihin, maaliverkot pois, pleksit pois. Mestaruusviirit pois...eiku ei teiän tarttekkaan...

  Että silleen...
   
 14. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Lainaus:
  Lainaus:
  No siinä ei kauaa mennyt.

  Että silleen...
   
  Wiljami, teba, Enjoy ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 15. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Tarkistappa tuo Lumon Areenan katto uusiksi oikein suurennuslasin kanssa, jos jotain löytyisi sittenkin.
   
 16. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Mestisviirejäkö teillä siellä on? Ottakaa ny hyvät ihmiset ne alas sieltä.

  Sama viesti Mikkeliin ja Vaasaan jos sellasia löytyy
   
  Krepo tykkää tästä.
 17. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Kattelin aikana vietteeksi Youtubevideoita, lehdistötilaisuuksia ja vastaavia, viime kaudelta. Kalle Kaskinen on äärimmäisen kusipäisen ja ylimielisen oloinen kaveri. Tämä nyt tosin tuskin tulee kellekkään yllätyksenä. Mitä helvettiä tuo äijä oikein kuvittelee? Mitä TPS tulee saamaan tältä?
   
 18. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  No mieti nyt vähän hei. Mites se seittemän sentin Elomo?

  Tässä vielä tilastoja. Lassila... Lol.
  - - - - -

  Tsemppiä puolestani Tepsukoille, meininki on siellä näistä ajoista paljon muuttunut, parempaan. Nämä kommellukset kumminkin kuuluvat jääkiekkohistoriaan halusi tai ei. Kuten 90-luvun dominointi, halusi tai ei.

  Harmitti ettei SaiPa takonut kaksinumeroisia lukuja taululle kun oli mahdollisuus. Lisäksi harmitti kun Mikko Rantanen pääsi rikkomaan SaiPan nollan ihan lopussa (tehden kauden avausmaalinsa joulukuussa), mutta kun oli ainut tosta pussy-porukasta joka jaksoi pelata edes itselleen niin suon sen hänelle.

  E: Erikoinen ottelu muutenkin: jäähyt: SaiPa 41 minuuttia, TPS 95 min.
   
  Viimeksi muokattu: 31.07.2019 klo 04.10
  heavylutaa18 tykkää tästä.
 19. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Mitäs rättejä Jaffalan katosta löytyy? Pitäisikö ottaa ylimääräiset kuitenkin alas.
   
  Useful Idiot ja Jääkaappi tykkäävät tästä.
 20. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Mestaruusviirejä. Ja jäädytettyjä, niistä voisi tosiaan ainakin yhden ottaa pois.

  Ihan ilman sarvia ja hampaita, vielä vähemmän vittuilua, mitä viirejä Mikkelistä löytyy? En ole kyseisessä paikassa koskaan käynyt.
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Iso palanen historiaa, 7 Mestis-mestaruusviiriä ja 1 Suomi-sarjan. Ilman niitä ei Liigaa pelattaisi. Ne kuuluu hallin kattoon.
   
  mesag, Individual, Pika1 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 22. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Toki ne kuuluu. En vain tiennyt, kun en tosiaan ko paikassa ole käynyt.
   
  Tuusa tykkää tästä.
 23. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Juu. Oma kirjoitukseni oli lähinnä vastine sille lainaamalleni tekstille, jossa kehotettiin ottamaan Mestis-viirit alas, kun Liigaa pelataan. Yhtä lailla niitä Liiga-viirejä voisi vähentää, kun KHL:ää pelaa.
  Omasta mielestäni mestaruusviirit sarjasta tai sarjatasosta riippumatta kuuluvat kattoon, koska ne ovat osa joukkueen historiaa.
   
  Individual, Tuusa, Nebelwerfer ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 24. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Kyllä itse ainakin pidän Liigamestaruuksia kovempana saavutuksena kuin mestismestaruutta, oli nykysarja mikä tahansa.

  Eipä taida Niiralassakaan mestisviirit roikkua tai Raksilassa divariviirit. (Korjatkaa toki jos olen väärässä).
   
 25. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Niin, yleensä joukkueet päätyvät esittelemään niitä suurimpia saavutuksiaan, ja kun sarjataso vaihtuu, niin....mutta tyytyyhän suuri ja mahtava Jokeritkin pitämään noita edellisen sarjan viirejä, joista tuoreinkin on jo kohta parin vuosikymmenen takaa, kunnes saavat ne korvattua Venäjän mestaruudella, joskus hamassa tulevaisuudessa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2019 klo 21.40
  Punamusta tykkää tästä.